Új privát üzeneted érkezett!

Csajok hány órától vannak a Forgácsba?
mármint reggel:)

Belluska, én is nagyon meglepődtem, hogy a 3. nap UH és azt sem értem,
hogy mért csinálják, másnak nem is csinálnak ilyet.
beus84

Beus!
Az, hogy hánytól vannak az intézetben, attól függ, hogy milyen nap van:
- Hétfő-szerda-péntek a műtéti napok. Ilyenkor akár már 6 előtt is ott vannak. De a műtétes lányokkal foglalkoznak előbb. Őket annak függvényében korábbra vagy későbbre hívják, hogy hányan vannak, s kb. fél 8 körül már le tudjanak menni. Lent előbb a vérvételesek jönnek, utána az UH-sok. (Én 2x voltam műtéten: amikor hárman voltunk 3/4 7-re hívtak, amikor pedig öten voltunk, akkor 1/4 7-re...)
- Kedd és csütörtök: nem műtéti napok. Kedden Sipos doki egyáltalán nincs is, mert ilyenkor van a SOTE II-n, így az orvosok közül ilyenkor csak Tanár Úrral lehet találkozni, illetve telefonon beszélni. Az asszisztensek 7-kor már biztosan ott vannak, de a dokik inkább csak 8-kor.
A 3. napi UH pedig szerintem csak azért kell neked, mert ha jól emlékszem azt írtad, hogy neked voltak már cisztáid. Szerintem ezeket akarják leellenőrizni, hogy most is ott vannak-e. (Nekem is hónapokon keresztül volt 3. napi UH-m, minden továbblépés nélkül, mert a stimulált tüszőim "nem kívántak" eldurranni, s azokat kellett ellenőrizni, hogy ott vannak-e még, mert ha igen, nem szabad/érdemes elkezdeni a stimulációt...)

Ancsa!
Sajnálom nagyon, hogy nem tökéletes még az IR-ed, de a 0 perces értéked tényleg szépen javul, s ennek nagyon kell örülni!!! :D S csak így tovább! :wink:
hbzs

Bikfy!
Köszi szépen az étrendes linket! Nekem is nagyon tetszik, főleg, hogy a tápanyagösszetétel és a receptek is ott vannak! :D
hbzs

Hbzs!
Nagyon szívesen és sok sikert! :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy,
tündér vagy, hogy benézel hozzánk! :lol: :lol: Én is be szoktam kukkantani a régi topicba, de már annyi az új ember, és egyre fogyóban az időm is, hogy nem tudom követni a dolgokat. Azt mág olvastam, hogy gond volt neked is az inzulinoddal.
Most amúgy rám hoztad a frászt ezzel az első hónapban romló értékkel, mert én a gyógyszeremelés után 1 hónap haladékot kaptam, hogy javuljanak az értékeim. Mondjuk most átálltam az új bogyóra, amiben kevesebb a hatóanyag, de retard, szóval szépen eloszlik egész nap, na és tegnap vére elkezdtem mozogni is :lol: :oops:

Sonjus,
majd gyere ám a hírekkel, hogy mi volt ma. Nagyon drukkolok, bár már biztos végeztél.

Beus,
szerintem nem érdemes fél 8 előtt odamenned. Úgyis azok mennek be előbb, akiknek csak vv lesz. És amíg a műtétek tartanak, addig Ibolya és Zsuzsi is fent vannak, szóval nem vesznek előbb vért sem a többiektől. Majd írjál mi volt.

Na átnyargalok, megnézem én is azt az étrendet :lol:

i.kata

Megnéztem azt az étrendet, és én nem is eszem ennyit :oops: Nekünk a diabetológus mondjuk direkt hangsúlyozta, hogy tejet ne igyunk reggel, mert nagyon gyorsan szívódik fel, szóval azzal óvatosan azért. :wink:

i.kata

Sziasztok!

Bikfy!
Nagyon szépen köszönöm a leveled!Így már másképp látom a helyzetet!Csak attól keseredtem el,hogy ezen múlik a kezdésünk!De ha most Tanár úr kezdene is,inkább még várok!Hátha a jövőhavi eredményem akkor sokkal jobb lesz! :)
Nagyon köszi a linket is!!!!!!Elcsodálkoztam azért rajta!Olyan kajákat ír,amiket eddig kerültem!Na meg nem is ettem ennyit eddig! :oops: Ma pl.eddig csak 2x! :oops: Holnaptól viszont nagyon odafogok figyelni!
Hálás vagyok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok a vizsgáidhoz,meg a babásodáshoz!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Kata!
Ugye!!! :shock: :shock: Én is fele ennyit szoktam enni!
MA már megvolt a szándék bennem a 3 óránkénti evéshez!10-kor ettem,aztán egykor néztem az órát,de egyszerűen egy falatot sem tudtam volna lenyomni! :oops: Így fél 5 lett belőle! :oops:
Na majd honaptól....

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
nekem megvan az 5 étkezés, csak kevesebbet szoktam enni étkezésenként. Ma is ebédre alig tudtam enni. Igaz ma nem olyan volt a kaja, ami baromi diétás lett volna, mert konferencián voltam és nem lehetett választani. Ettem egy pici tányér karfiollevest, és a második rántott sajt volt hasábbal, de annak is csak a felét ettem meg, mert tele voltam. :roll:

i.kata

Katusom!

Tudod, Te voltál az egyik szívem csücske. Addig foglak követni, míg babás nem leszel. Utána megnyugszom én is.
Szerintem az egy hónap határidő kevés a Met emelésnek, de a mozgás az jó. És látom a fogyás is ügyesen megy. Szurkolok nagyon, de hát ezt úgyis tudod.
Milliószor ölellek: Bikfy

KépKépKép
bikfy

Ancsi!
A mi diétánknak nem az éhezés a lényege. Ez nem fogyókúra. Ezt én is nehezen értettem meg, de meglátod, gyorsan beletanulsz.
3 óránként enni kell!!!!!!!!!!! Ez nagyon fontos. Mert nem szabad, hogy éhezzen a szervezeted. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen a CH beviteled. Így nem lesznek nagy inzulin többlet kilengéseid.
Ügyes vagy, biztosan menni fog! Sok szerencsét! :wink:

Katus!
Nekem a tej sehogy nem megy. Az én Mercformin XR-em nem bírja. Pedig soha nem hipóztam még, meg sem érzem a gyógyszert, se hányinger, se hasmenés, semmi. De a tej, na attól begörcsölök.

KépKépKép
bikfy

Bikfy,
itt ülök, és fülig ér a szám. Párom szerintem nem is érti mit vigyorgok itt magamban, dehát olyan kedveset írtál :lol: :oops:
Én is ettől félek, hogy kevés lesz az 1 hónap, de igyekszem mindent megtenni, hátha... Majd közvetítek az eredményekről :wink:
Puszillak!

i.kata

Bikfy,
nekem nem a tej miatt volt, de nem jöttem rá, hogy mitől. Amikor napokig nem ittam tejet, akkor is ment a hasam. Na de most a végén meg lehet szorulásom lesz :evil: Most amúgy pár napja én is a Merckfomin XR-t szedem. Te tudsz arról mondani valamit, hogy ha ebből 3x750 mg-ot szedek, de a másikból meg 3x1000 mg-ot kellett emelt adagként szednem, akkor mennyi lehet a 2 bogyó között a különbség? Mert a dokinő azt mondta nekem, hogy a Merkforminból ez az adag megfelel a régi Metfogammámnak, de most szinte kevesebb hatóanyagot kapok, mint a régivel. :roll: Ha nem lesz tőle hasmenésem, akkor ugye most jobban járok a kisebb adaggal?

i.kata

Bikfy!
Nagyon kedves vagy hogy segítesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi,köszi,.....
Na,vacsoráztam! :(
Az a baj hogy nagyon kéne fogynom,sokat fogynom!Viszont ha ennyit kell ennem,így nem hiszem hogy menni fog! :( :( :( :( :( :(

Kata!
Karfiol leves!Hmmmmmmm!Az fincsi!És az még jó is!!!! :wink:

Többieket jól elijesztettem! :cry:

na megyek bicajozni.....

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
ne hülyéskedj, látod, én is fogytam már elég sokat, bár ennél még jóval többet szeretnék. Mondjuk azt mondom, ha még lemenne egy 7-8 kiló, már nagyon elégedett lennék :lol:
Szóval tessék enni rendesen, a diéta szerint!

i.kata

Igenis!!!!!!!!!!!!!Értettem! :lol:
Nekem ha még 30 menne le is kevés lenne! :cry:
Köztes utat fogok kitervelni!Fogok enni 5x,de ennyit biztosan nem!
Nekem Te is segítség vagy!Húzóerő!Látom hogy mennyit fogysz,így én sem hagyom el magam! :oops: Bár most hogy ennyit fogsz sportolni,esélyem sem lesz! :wink:

Most kicsit lelkis állapotban vagyok :oops: ,úgy hogy KÖSZÖNÖM NEKTEK HOGY VAGYTOK!!!!!!Nagyon nagy segítség!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsika!

Ne izgulj, ettől, még ha soknak tűnik is, nem lehet hízni! Gondolj bele! Nem ehetünk lisztet, cukrot. Legtöbbször husit, salátát kell ennünk. Vagy kevés 1-2 szeletnyi teljes kiőrlésű kenyeret. Hidd el, úgy pörögnek majd le a kilóid, észre sem veszed. Aztán egyszer küldesz nekem egy privát üzit, ezzel a szöveggel: Helló Bikfy, képzeld, csoda történt, spontán babás lettem.
Én meg ezt fogom válaszolni: ügyes vagy Ancsi, de én ezt tudtam, gratulálok!!!

Na mit szólsz? Kielégítő tervek? :wink:

KépKépKép
bikfy

Hbzs. Köszönöm ismét az információkat, és na haragudj, hogy ilyen butácska vagyok, de még nagyon tapasztalatlan is.

Szerintem 7:30-kor indulok, úgyhogy 8 körül ott leszek.
Gondoljatok rám, hogy ne legyen ciszta:(

Puszi mindenkinek
:P :wink: :wink:
beus84

Beus!
Gondolunk rád! :wink: S várunk nagyon a pozitív hírekkel!!! :D
hbzs

Kolléganőm véletlenül keveredett erre az oldalra, én pedig meglepetten láttam, hogy mai cikk:
Gyermektelen sztárok - http://www.storyonline.hu/hirek/akiknek ... kuk/21839/
Talán érdekel valakit...
hbzs

Sziasztok!

Bikfy!
Csodás lenne,ha így lenne!De sajnos spontán babára az esélyünk nulla! :( Na de majd most a 3. lombik! :wink: :D
Mesélsz magadról kicsit?

Beu!
Nagyon kiváncsi vagyok!!!Remélem már jössz hamarosan,csupa jó hírrel!

Hbzs!
Elolvastam!Van akit nagyon nagyon sajnálok! :(

Kép
Kép
ancsa81

[Sziasztok, Csajszik!

Az elmúlt évek során, ahogy Nektek, nekem is számos ’kalandban’ volt részem,
Mivel ugyanazt szeretném, mint Ti!
Ugye tudjátok, mire gondolok? :)
Forumon számos hasonló sorsú csajszival találkoztam, mindenkinek megvan a sztorija története. Munkatársaimmal beszélgettünk a témáról, és elhatároztuk, hogy összegyűjtjük ezeket az egyedi történeteket és könyv formájában megjelentetjük.
Itt nem elsősorban a lombik és az inszeminácio menetéről lenne szó hanem a lelki hátteréről, ki hogy éli,élte meg az elejétől a napjainkig.
Meggyőződésem, hogy érdekes olvasmány lehet nektek is, mindenki másnak is, és hasznos tanulság lehetne a most és a jövőben hasonló szituációban kerülő csajsziknak.
Szeretném, ha Ti a saját történeteteket hozzájárulnátok mindehhez, mások és mindannyiunk segítésére – ha partnerek lennétek ebben, keressetek meg az email címemen.
Megpróbáljuk összegyűjteni a legérdekesebb és legtanulságosabb történeteket melyből terveink szerint majd egy profi szerkesztő csapat készít egy kiadásra alkalmas kötetet.
Talán pont a Ti történetetek is benne lehet a könyvben.:)))))))))

Ebben a könyvben nem a személyek, hanem a történetek, az átélt élmények, érzések érdekesek, a névtelenség ezért garantált.

Várjuk a jelentkezéseteket, a részleteket személyesen.
nemenyinekata@gmail.com
adamkata

Kedves Forumozók!

Lassan három éve küzdünk férjemmel a babáért!

Mi is sok mindenen keresztül mentünk, de most ismét van remény, talán sikerül! J

Egyébként cégünk filmgyártással foglalkozik és a Forgács intézettel közösen szeretnénk elkészíteni egy hat részes dokumentumfilmet.

Olyan párokat keresünk akik szívesen megosztanák velünk történetüket a kameránk előtt is.

Célunk segíteni, információkat és bátorítást adni a hozzánk hasonló sorsú pároknak.

Kérlek amennyiben érdekel a dolog keress meg a nemenyinekata@gmail.com%20e-mailen" target="_blank">nemenyinekata@gmail.com e-mailen.

Eddigi munkáinkról a www.nextstation.hu oldalon olvashattok.

Mindenkinek kívánok kitartást és babásodást!

Üdvözlettel,

Kata
adamkata

Sziasztok!
Túlvagyok az államvizsgán és megcsináltam. Lehetett volna jobb is, de nagyon izgultam és leblokkoltam, a lényeg viszont az, hogy megvan :) Köszi a rám gondolást!!!

Ancsa! érdekes ez az IR, nekem ma lesz meg a leletem valamikor.
Bikfynek köszi az infókért!

Beus! mizus?

Vendég vagyok egy gépnél, mert az enyémet javítják, így most csak ennyit tudok írni, majd még jövök!

Ölelés mindenkinek
sonjus

sziasztok lányok.

adamkata látom megtaláltál minket, és örülök is neki.
Ugye nem is volt nehéz ide találni.

Lányok vele találkoztam ma a Forgiba, és egy kis előadást tartott erről a témáról.
Szerintem egy két embernek érdemes lenne belevágni.

Rólam annyit, hogy megvolt az UH Sipos doki csinálta, csakhogy egy 4 cm-es cisztát talált,és így nem lesz kezdés.
Had ne mondjam, haza felé végig sírtam, hisz ettől rettegtem.

Kaptam fogi gátlót, azt kell szednem egy hónapig, és utána újra a 3.napon uh.
Sipos doki azt mondta viccesen, hogy ne legyen ilyen ideges, majd én hozzászoktatom a 3.napi UH-hoz, és nyugi úgyis csinál nekem babát.
Ez nagyon jól esett, egy angyal az a doki, de mind a kettő, Ibolya is nagyon aranyos volt.
beus84

"Visszasírtam" magam kicsit a kölcsön gép elé, mert telefonon megmondta a labor az inzulin leletem
0 perces 4,5
60 perces 148,2 :shock:
120 perces 40,25

Ez most jó????????
Sipos doki azt mondta a múltkor, hogy a 120 percesnek kell visszamennie. Na ez visszament!
sonjus

Beus :( kitartás és bízz az orvosban!
sonjus

Sonjus gratula az államvizsgához, szuper hogy túl vagy rajta:):)

Tudtam én:)
beus84

Sonjus.
A 0 perces, az szerintem jó.
a 60 perces az nálam is magas volt, de Sipos dokit nem is az érdekelte, hanem a 0,és a 120 perces.
Nekem a 120 perces 14,65 volt.
és azt mondta hogy az értékeim, határ esetek, de ezzel már tudna dolgozni.....
beus84

[quote="beus84"]s írta:beus84ziasztok lányok.

adamkata látom megtaláltál minket, és örülök is neki.
Ugye nem is volt nehéz ide találni.

Lányok vele találkoztam ma a Forgiba, és egy kis előadást tartott erről a témáról.
Szerintem egy két embernek érdemes lenne belevágni.

Rólam annyit, hogy megvolt az UH Sipos doki csinálta, csakhogy egy 4 cm-es cisztát talált,és így nem lesz kezdés.
Had ne mondjam, haza felé végig sírtam, hisz ettől rettegtem.

Kaptam fogi gátlót, azt kell szednem egy hónapig, és utána újra a 3.napon uh.
Sipos doki azt mondta viccesen, hogy ne legyen ilyen ideges, majd én hozzászoktatom a 3.napi UH-hoz, és nyugi úgyis csinál nekem babát.
Ez nagyon jól esett, egy angyal az a doki, de mind a kettő, Ibolya is nagyon aranyos volt.

Szia Beus:)

Igen megtaláltalak:)
Nagyon sajnálom ,de kitartás, hidd el hogy Sipos igazat mondott, megkapod a babádat.!!!
Én egy két dolgot tudok tanácsolni, az egyik hogy probálj meg nem rástresszelni, a másik felülések!!!! Ciszta ellen a legjobb!!!!!! Tapasztalatból!!!!
Kitartás és hatalmas drukk!!!!
Köszönöm a közreműködést:)
adamkata

adamkata köszönöm a tanácsot, megfogadom elhiheted.
Hiszek Sipos dokinak, mert tényleg egy angyal.

Akárhogy is lesz Én azért szeretném, ha velünk maradnál, és hasonló jó tanácsokkal látnál el minket továbbra is.Majd meglátod, hogy milyen jó kis pörgős ez a fórum.
Mondjuk a könyved az lehet hogy érdekelne.
beus84

[quote="beus84"]a írta:beus84damkata köszönöm a tanácsot, megfogadom elhiheted.
Hiszek Sipos dokinak, mert tényleg egy angyal.

Akárhogy is lesz Én azért szeretném, ha velünk maradnál, és hasonló jó tanácsokkal látnál el minket továbbra is.Majd meglátod, hogy milyen jó kis pörgős ez a fórum.
Mondjuk a könyved az lehet hogy érdekelne.

Ok! Ígérem itt leszek a háttérbe és ha tudok segíteni , Írok:))))
Ha a könyv érdekel,írd meg az email címemre az elérhetőséged és pár sort Magadról és hivlak ha aktuális lesz.
Párhuzamosan fogjuk csinálni.
Lehet hogy már kismama leszel:))))))))))))
adamkata

Ancsa!
Igen, én is! 20 év orvoshoz járkálás minden eredmény nélkül??? :shock: :?

Sonjus!
Gratulálok az államvizsgádhoz! Ügyes vagy!!! :D
A 0 perces inzulinod nagyon szép! A 60 percesed jó magas, de utána szépen lecsökken a 120 percesnél! :D Mikor beszélsz az intézettel? Drukkolok, hogy mielőbb kezdhessél!!! :wink:

Beus!
Sajnálom nagyon, hogy most is van egy cisztád! :cry: S drukkolok, hogy használjon nálad a fogamzásgátló, s mielőbb kezdhess!!!

Adamkata!
A könyvkivonatotokat már én is láttam az intézetben. A könyv már összeállt? Megvásárolható valahol?
S én is szívesen hallanék arról, hogy ti hol tartotok ebben az egészben! Nektek már megszülettek az áhított babáitok?
Én is örülök, ha maradsz közöttünk! :D
hbzs

Kép Belluskám,tudod miért kapod...... :lol:

salygabó

[quote="hbzs"]A írta:hbzsncsa!
Igen, én is! 20 év orvoshoz járkálás minden eredmény nélkül??? :shock: :?

Sonjus!
Gratulálok az államvizsgádhoz! Ügyes vagy!!! :D
A 0 perces inzulinod nagyon szép! A 60 percesed jó magas, de utána szépen lecsökken a 120 percesnél! :D Mikor beszélsz az intézettel? Drukkolok, hogy mielőbb kezdhessél!!! :wink:

Beus!
Sajnálom nagyon, hogy most is van egy cisztád! :cry: S drukkolok, hogy használjon nálad a fogamzásgátló, s mielőbb kezdhess!!!

Adamkata!
A könyvkivonatotokat már én is láttam az intézetben. A könyv már összeállt? Megvásárolható valahol?
S én is szívesen hallanék arról, hogy ti hol tartotok ebben az egészben! Nektek már megszülettek az áhított babáitok?
Én is örülök, ha maradsz közöttünk! :D

Szia!

A könyv még most áll, mert a dokumentum filmmel akarjuk párhuzamosan csinálni!
Sok sok történetünk van már , mert azok nem csak Forgács intézetesek!
De még lehet jelentkezni:)
A doksira szeretnénk mielőbb párokat találni akik hiszik hogy így is tudunk a többieken segíteni, és hajlandóak kamera előtt elmesélni a történetüket!

Mi 2és fél éve kerültünk Forgácshoz más intézetből.32 éves vagyok, és hormon problémák miatt kerültem ide.
Volt előtte egy inszeminációm, méhenkivüli lett, későn vették észre és laport kellett csinálni.itt kivették a petevezetőm igy már csak a lombik maradt.
Első lombik sikertelen, Másodiknál egy baba megmaradt de 6 hetesen leállt a szíve, harmadik lombik sajnos nem jutottunk el a transzferig, negyedik eredménye a pocimba van 17.hetesen:)
Röviden ennyi:)

Ha bármi kérdésetek van és tudok válaszolni szívesen teszem és priviben is kereshettek.
Mindenkinek kitartás, és ígérem olvasni foglak Titeket:)
adamkata

Sziasztok!Hbzs drága!Nemsokára válaszolok a privire,csak olyan időzavarban szenvedek mindig!Beus!Ne legyél szomorú,meglátod csak eltűnik az a ciszta onann.Kaptál rá vmit,vagy felszivódik?Nekem jó lett a cukrom,viszont van 5 csillagom...Majd kiderül,hogy mit is jelent az pontosan,hétfőn megyek a dokihoz.Katám,hogy állsz az óvi kerttel?Nagyon izgi lehet a te munkád is.....Wepem,hogy vagy,mi zujs?Belluskám te merre?

salygabó

Sonjus!
Nagyon nagy gratula a vizsgához,a lényeg hogy megvan! :wink:
Drukk a minél előbbi kezdéshez!

Beus!
Nagyon sajnálom a cisztákat,de tudod Sipos dokinak hinni kell!Nálunk is betartotta szavát! :wink: :D Jó kezekben vagy és fognak segíteni,hogy minél előbb legyen babátok!Bennem mindvégig a családomon kívül Sipos doktor biztatása volt ami a legjobban tartotta bennem a lelket!Na és persze az Intézet minden kedves munkatársa!Kitartás drága Beus!

Gabó!
Millió ölelés neked is! :P

Adamkata!
Fantasztikus dolog amiről írsz,nagyon-nagyon sok sikert hozzá!
És hát legnagyobb gratula a kis pocaklakóhoz!!!!!!Nekünk is a negyedik sikerült! :P
Maradj itt velünk és írjál máskor is!!!!!! :P

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Sonjus,
hatalmas gratula!!!! :lol: Na látod, sima ügy volt :wink:
Szerintem a 0 percesed tök jó, viszont a másik 2 értéked magas. Nekem S. doki azt mondta, hogy a 60 percesnek olyan 40-60 között kellene lennie (nem vagyok ebben már biztos) és a 120 percesnek max. 25. De tudod, láttunk már olyat, hogy nem ezek az értékek voltak a mérvadóak. :wink:

Beus,
nagyon sajnálom! Látod-látod, mondtam hogy még csak ne is gondolj cisztára, mert bevonzod. :? Ne idegeskedj az 1 hónap miatt, az nagyon gyorsan eltelik. Csinálj addig programokat :wink:

Gabó,
én is szeretnék ölelést :wink: Sajnos nagyon bahavazódtam, majd pénteken belehúzok a tervekbe.

Adamkata,
üdv közöttünk! :-)
Én is láttam a kis füzeteket az intézetben. Érdekelne, hogy az eddigi tapasztalataid alapján a pasik hogy állnak ehhez az egészhez? Nem érzik feszélyezve magukat, amikor a termnékenységgel kapcsolatos problémákról kell idegenek előtt beszélniük?
Jajj, és természetesen szívből gratulálok a picihez a pocidban! :lol:

i.kata

Kép Kép Drága Katám!Hogy ki ne maradj,eddig kerestem neked szinben hozzád illőt... :lol:

salygabó

Gabó,
köszike!!! Nagyon leleményes vagy! Tényleg szeretem ezt a zöldet, és hát ahogy elnézem a moszat lányt, még testalkatra hasonlít is rám :lol: :lol:
Puszillak

i.kata

Adamkata!
Köszi, hogy leírtad röviden a ti történeteteket, és szívből gratulálok a pici pocaklakóhoz!!! :D

Wepe, Minnie!
Hol vagytok? Pihentek jó sokat? Gondolunk rátok, s ha tudtok, gyertek mesélni!!! :D

Drága Gabó!
Ugye te is pihensz? Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az értékeiddel!!! :D

Nekem, sajnos, még mindig nem jeleztek vissza a Nagy Génből (1 hete volt esedékes) - remélem, minden rendben van!
hbzs

[quote="i.kata"]S írta:i.kataziasztok!

Sonjus,
hatalmas gratula!!!! :lol: Na látod, sima ügy volt :wink:
Szerintem a 0 percesed tök jó, viszont a másik 2 értéked magas. Nekem S. doki azt mondta, hogy a 60 percesnek olyan 40-60 között kellene lennie (nem vagyok ebben már biztos) és a 120 percesnek max. 25. De tudod, láttunk már olyat, hogy nem ezek az értékek voltak a mérvadóak. :wink:

Beus,
nagyon sajnálom! Látod-látod, mondtam hogy még csak ne is gondolj cisztára, mert bevonzod. :? Ne idegeskedj az 1 hónap miatt, az nagyon gyorsan eltelik. Csinálj addig programokat :wink:

Gabó,
én is szeretnék ölelést :wink: Sajnos nagyon bahavazódtam, majd pénteken belehúzok a tervekbe.

Adamkata,
üdv közöttünk! :-)
Én is láttam a kis füzeteket az intézetben. Érdekelne, hogy az eddigi tapasztalataid alapján a pasik hogy állnak ehhez az egészhez? Nem érzik feszélyezve magukat, amikor a termnékenységgel kapcsolatos problémákról kell idegenek előtt beszélniük?
Jajj, és természetesen szívből gratulálok a picihez a pocidban! :lol:

Szia!
Köszönöm a szíves fogadtatást, nagyon aranyos vagy!
Sajnos a Nők sem nagyon nyitottak pláne a férfiak!
Pont ezt is szeretnénk a dfilmben kicsit helyre rakni!
Van egy dolog amit nem tudunk és ha ezt megértenénk akkor felmernénk vállalni, hisz itt nemes célokról van szó elsősorban hogy mindenkinek lehessen babája!
SAJNOS a meddőség már népbetegségnek számít ami most már nem csak a mi hibánk miatt van , hanem ilyen világba születtünk!
Ezzel együtt kell élni és ha bele kerülünk akkor igenis le kell küzdeni!!!!
Szégyellni viszont NEM!
Ez már lassan bele ivódik a mindennapjainkba hisz gondolj bele ? Minden ismerősödnek biztos minimum egy ismerőse van aki ilyen problémákkal küzd, és itt most ne számold bele magad:)
Szóval az a cél hogy megmutassuk azoknak akik most kerülnek ebbe a cipőbe hogy ne féljenek, hogy mi vár rájuk, és felkészüljenek testileg, lelkileg, anyagilag....
Hiszem hogy itt mindenki tudja hogy az intézetben jó hangulatban történik minden és igenis nem olyan vészes végig csinálni, kivéve a sikertelenséget!!!De gondoljunk bele hogy természetes úton 15% az esély, lombiknál meg kb 40!!!!!!
Vannak már párok , akiknél a férfi is felválalja, és remélem köztetek is lesz !!!! 6 pár történetét szeretnénk megfilmesiteni és mindenre nyitottak vagyunk!!!
Bocsánat hogy hosszú voltam!!!!!!!
Mindenkinek jó éjszakát!!!!
adamkata

Jó reggelt csajok:)

Már sokkal jobban vagyok, csak ez a hü...e fogi gátló, nincs egy gyógyszer tárba sem, csak 3 havi, nekem meg 1 havi kell.
Úgyhogy majd talán ma kapnak.

adamkata te aztán tényleg megjártad a hadak útját, az összes lombik a Forgiba volt?
szerintem is igazad van, ebbe a dokumentum filmbe, hisz már nagyon sokan vagyunk így is.
Tudod, én is bele vágnák, csak én kis városba lakok, és nem akarom, hogy hetekig rólam pletykáljanak./nem azért mert szégyenlem/csak nem akarom, hogy a hátam mögött fő téma legyek/ Meg sajnos a férjem se nyitott erre, biztos nem is tudnám rá venni, és valóba ugy szép a film ha párok vannak.

Tücsi hiányollak, merre jársz? Szilvi?? csajok....

nagy ölelés mindenkinek:D
beus84

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a vizsga gratulákat :)

Gabó, Minnie, Wepe! hogy vagytok pocakosok?

Tegnap voltunk konzultáción a Tanárúrnál. Megnézte az IR eredményem és azt mondta, hogy szépen visszaesett a 120 perces, következő ciklus végén kezdünk (long) illetve lehet, hogy csúszunk 1 hónapot, mert a páromnak külföldre kell utaznia, nekem meg mostanság 25-28 napokra jön meg, szóval majd meglátjuk, de elvileg itthon tud lenni, amikor szükség lesz rá!
sonjus

Azt elfejetettem mondani, hogy már megint minden hormon eredményem jó és a páromat is megdicsérték.

Adamkata! Örülök a könyveteknek, filmeteknek.
sonjus

Sonjus!
De jó! Nagyon örülök, hogy hamarosan ti is kezdtek!!! :D
hbzs

Sziasztok!

Adamkata,
tegnap este még írtam neked itt, de elszállt, és nem volt erőm újból nekiállni. :evil:
Sajnos gondoltam, hogy a pasik így állnak a dologhoz, de nem gondoltam, hogy a nők is. Jó, mondjuk biztos magamból indultam ki. Nálunk ez nem tabu, pont azért, mert nem tehetünk róla, így nem érzem, hogy szégyellni kellene bármit is.
Még tegnap azt fejtegettem volna, hogy ez a 15% a 40%-kal szemben szerintem hülyeség. Nekünk azt mondták, a párom eredményei miatt ágyban, párnák között szinte tuti nem lesz spontán babánk. Szóval nálunk nincs is ilyen, hogy spontán 15% az esélyünk, nekünk a 40% a 0%-kal szemben áll. :roll:

Beus,
örülök, hogy túllendültél ezen a hülye cisztán. Most a bogyókat mikor kell kezdened szedni? A következő ciklsu 1. napján, vagy hogy avn ez? Vagy csak most simán szedned kell?

Sonjus,
megint egy újabb rejtély számomra... Miér lesz neked long? Neked nem mondták ezt a PCO-t? Mert nekem erre mondta S. doki, hogy ezért legyen short, vagy antagonista.
Párod talált munkát?

i.kata

Kata!
nemtom, hogy most mi van, de kicsit aggódom, mert ahogy eddig olvastam és tapasztaltam, Sipos doki is mást mond és a Tanárúr is :shock: DE mivel tegnap Tanárúr megnézve a leleteim mondott valamit, így nem hívhatom fel a háta mögött Sipos dokit, hogy akkor most mit csináljak!!! Főleg így, hogy szinte az időpont is megvan!
A lehető legjobb esélyt szeretnénk megadni a lombiknak, így nem tehetünk mást, mint bízunk és hiszünk benne!
Párom elég hamar talált munkát, mondhatni folyamatos munkaviszonya lett és nagyon jól érzi magát :)

Adamkata! ahogy Kata is írja, érdekes, hogy a nők is ilyenek. Nálunk sem tabu a dolog, főleg úgy, hogy konkrét okot nem találnak évek óta, így mindenhová elmentünk (a szó legszorosabb értelmében mindenhová :) ) és erről is tudnak az ismerőseink, sőt a munkahelyemen is, a főnököm még segíteni is szeretett volna a kapcsolatai révén. Néha együtt nevetünk az ismerősökkel, hogy miket be nem vállaltunk már eddig :) Tényleg nem tudom mi lenne a jobb, ha találnának végre valamit, vagy örüljünk, hogy nem találnak nagy gondot? Gratulálok a pocakodhoz :)
sonjus

Sziasztok

Sonjus, nagyon nagyon örülök, hogy kezdhetsz, ez szuper jó hír.
Úgy látom, szépen kezd sínen menni az életed:) Már csak a babóca hiányzik, és az is meg lesz!!!!

Kata a fogi gátlót ma kezdem el szedni, mert a ciklus 2-5 napján kell, és én ma vagyok a 4. napon.
Ezt most végig kell szednem, és utána megint a 3. nap UH.
Ha nem lesz ciszta kezdhetek :shock: :shock:

Hát remélem ez segít.
Még arra is gondoltam, hogy elkezdem az aloeverát inni újra, csak az is havonta 20 ezer Ft... kemény, ráadásul március elején férjhez megy a húgom, és a nászajándékra is gyűjtenem kellene, úgyhogy anyagilag most minden összejött.
beus84

Sonjus,
akkor szuper gyorsan talált párod új munkát, gratulálok! Remélem ez jobban beválik, mint az előző.
Persze, ne is hívd fel a háta mögött a S. dokit. Viszont folytasd a diétát maximálisan, mert addig is sokat javulhat az eredményed még. Lehet Tanár úr is megelőlegezte neked addigra a jobb eredményt. :wink:

Beus,
akkor nem fogtok unatkozni, ha még lagzi is lesz :lol: Tesód hány hetes már? Hogy viseled amúgy hogy neki már a hasa is gömbölyödik?

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?