Sziasztok!
Na lustának én is lusta vagyok...
Ma délelőtt baba-mama klubban voltunk,onnan hazafelé felvettük Márkot az oviban,és mikor hazaértünk fél 1-kor akkorágaztam be,pakoltam el...viszont én nem alszok nappal,pedig annyira jó lenne,de mindig van valami dolgom!
Szintus!
Nagyon-ngyon drukkolunk neked!!Biztos vagyok benne,hogy minden rendben zajlik majd,és hamarosan a karodban tarthatod Hannát!!!
Sokat gondolunk majd rád,és várjuk a babahírt,de nagyon!!!!Puszi!!!!!!!!!
Hát nem tudom csajok,de én gyűlölöm a telet,a hideget,azt hogy fázok!
A gyerekek azért szinte nálunk is minden nap kint vannak,de az apjukkal!!!
Bár azért megfigyeltem az évek során,hogy az uram se bírja má" annyira hideget,de azért még mindig jobb,mint én!
Ja,és valamelyik nap,mint újfent hivatalos ügyben voltunk Sz.helyen járkáltunk össze-vissza,kesztyűm nem volt,szétfagyott a kezem,és úgy megfújta a szél,hogy véresre van repedezve!
Csilla!
Jobbulást!!!Milyen jelmezt rendeltél? És ez miért jelent lustaságot? Mert meg is varrhatnád??Én pl. varrni sem tudok,így én is rendeltem...Márk Pókember lesz!
Mirára meg a baba-mama klubos farsangon ráadom a karácsonyi tüllruháját,meg szerzek neki koronát,osz't kész a hercegnő jelmez!
Joli!
Nagyon cuki Csanád a képen olyan igazi pasis!
Mizujs a fűtésetekkel??
Réka!
Máté tényleg szuper-ügyes!!! Bár ma Mira is szólt,hogy pisi,és rá is ült a wc-re (mert a bili a padláson van...LUSTA APA
),de nem volt semmi!
Berni!
Két és fél óra????????????? Lassan az éjszakai alvásaim redukálódnak ennyire!
Tegnap pl. 2 óra után lett vége egy filmnek amit néztem,és 3/4 8-kor már keltett is az órám...na jó nem,az uram!
Ti tudjátok,hog a szülifelit minek ismétlik?????
Hiányzók írjatok!!!!!!!!!