Új privát üzeneted érkezett!

Mivel nem szeretek laptetőn lenni,de azon vagyok,így sejtettem,hogy időközben jött még egy hsz!!!
Joli!
Te nagyon szerencsés vagy! A gyerkőc kérésre lefekszik a zuhanykabinban???Ez óriási!!!!Nekünk sincs kádunk,szóval én egyik kezemmel fogom a gyereket,hogy nehogy kijöjjön hajmosás közben! :evil: Na meg még Csanád el is pakol maga után??? Nem cserélünk?? :lol: Na jó ez csak vicc volt! 8)

Hiányzók írjatok!!!Ne várjátok hogy kiabáljunk utánatok!Tessék gyakran jönni,olvasni és írni is!!! :wink:

Holnap felhívok egy fogorvost!!!Egy kis bíztatást kérhetek? :lol: Nagyon besz@ri vgyok ha fogorvosról van szó,tehát van fogalmatok mennyire fájhat ha már el AKAROK menni....

Most mégis engedte a fotót feltölteni!

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Pat, NYOMÁS FOGORVOSHOZ! :twisted: Ez elég biztatás volt? :lol:
Amúgy elégedett lehetsz, hamar betelt az előző oldal! Bár számomra rejtély, honnan látod, mennyire állunk?!
Most ez a két cumis gyerek Mira, vagy Márk anno??? Nekem koszmóra is a gyógyszertári jött be...
Na, megyek lefeküdni, de olyan rossz egyedül...

KépKép
Kép
el..né

Jó reggelt!

Livi megfázott, így nem vittem oviba. (Usziból hazajövet pisilni kellett neki az utcán, tuti akkor.) Joli, így a holnap nem jó, nem akarom átragasztani rátok. :(

Hajmosással én se nem kínzom őket, se nem feleslegesen, mert mindkettőnek muszáj két naponta, és egyik szereti, a másik meg eltűri, bár nem a kedvenc foglalatossága. Uff. :lol:

Pat, a Babé-t használom, már Livinél is azt használtam, és nekünk pont fordítva van, már a gyógyszertáros is mondta, hogy 2-3 hétnél előbb ne várjak hatást, úgy is lett. De azóta sokkal jobb a helyzet, és ha bepróbálkozok hagyományos babasamponnal, rögtön kezdődik újra, így állandóan a Babé-val mosom Norcznak. L két éves volt, mire elvitte a cica a koszmót, valószínűleg most sem szabadulunk meg tőle hamarabb...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Pat, és a hasfájással, véres pisivel mi lett?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gyerekszájak nagyon jók. :-D

Máté, babának hívja saját magát, ő is azért, mert a fényképeken azt szoktuk rá mondani, hogy "baba".

Adri
Sok sikert a rendelőhöz. Nagypapa tényleg nagyon ügyes.

Joli
Sajnos nem tudom mi van Beával.

Réka
Nagyon ügyes Máté a bilivel.

Évi
"Kupilla" :-D

Berni
DJ Dorkó nagyon édes.

Szintus
Mostanában nem szeretnék kistesót, majd csaK 2-3 év múlva. Néha úgy vagyok vele, hogy jó lenne, de legtöbbször meg úgy, hogy még ráér. Van még pár évem, belefér majd még egy gyerek kicsit később is. Visszamegyek dolgozni, aztán remélhetőleg majd megint eljövök babázni.

Hajmosás
Leöntöm a haját flakonnal, aztán besamponozom, majd újból leöntöm. Közben az apja odatartja a kezét a szeméhez, hogy ne menjen bele a víz. Nem szokott belemenni ,de így sem díjazza, legtöbbször ordít.

Szly
Jázmin nagyon ügyes. A vetkőzést meg csak megunja egyszer.

Kétcumis gyerekek nagyon helyesek. :-D

Patr
Irány a fogorvos! Szerintem a fogorvos jobb, mint a fogfájás, és az érzéstelenítőtől úgysem fogsz érezni semmit.

Gabus
Lívinek jobbulás!
kittina30

Máténak is megint van koszmó a fején, pedig már azt hittem, hogy megszabadultunk tőle. Én is Babét használok, de nem tudom, hogy ér-e valamit, ha mindig előjön.
kittina30

Sziasztok!

Joli!
A topic címe mellett (2008 nyári babák) van egy szám,hogy hány hsz érkezett már.Ez mielőtt beléptem valmennyiezer 56 volt.Egy oldalon 50 van,tehát amig én nem írtam előtte 6 hsz volt ezen az oldalon!He-he!De ez nem így van,mert egy oldalon mindig csak 49 van,az 50.hsz-szel kezdődik a következő oldal!tehát az 56-os végű szerint az új oldalon már 7 van!Elég bonyolultan magyarázok,mi?? :lol: Na mindegy,a lényeg,hogyha belépsz és 49 vagy 99-re végződik a szám,akkor a kivetkező lesz hsz már új oldalon lesz! :wink:
A képen amúgy Márk van!

Gabi!
köszi,azok elmúltak. Már az első napi antibió jót tett,de azért be kellett szednem az 5 napi adagot!Remélem többet nem jön elő...bár anno azt mondta az urológus,hogy ha egyszer előfordult,máskor is előjöhet.Bár volt 7 év szünet,most mégis fél év alatt 2-szer szenvedtem! :(

Tapasztalataitok szerint a Babé annyira nem is profi,mint ahogy hirdetik!És még drága is,mint a dög! :evil:

Kriszti!
Mira is babázza magát.Sőt valmelyik nap,mikor pukizott egy nagyot és kérdeztem ki volt,NEM FOGTA mÁRKRA,hanem mondta vigorogva,hogy baba!

KépKép
Kép
patricia83

Pat, igen drága, de sokáig elég. :wink:
Az, hogy nem azonnal hat, nem jelenti, hogy nem profi. Valóban kellett kb. két hét, mire hatott, de onnantól már alig volt a fejbőrükön koszmó, és ha mással mostam azonnal visszajött.
Meghát (nem vagyok bőrgyógyász, lehet, hogy tök nincs igazam), de sztem a koszmó jelenléte, megszűnése inkább a fejbőrön múlik, nem a samponon, az csak enyhíti a tüneteket, amíg az termelődik. Livinek is két éves korában múlt el, pedig a Babé-t 4 hós korától használtuk, ebből gondolom, hogy nem magát a jelenséget szűnteti meg, csak enyhíti a tüneteit. :roll: De mondom, ez csak az én sejtelmem, az igazság odaát van. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lecserélődött Gabuskáéra a hsz-em :shock:

Valamit elbénulhattam, mert elszállt az egész.

Nem azért mondom, mert egy elfogult büszke anya vagyok :roll: , de Máté tényleg állati ügyes, ha eszébe jut, szól, de ma még minden mellé ment. A kakinál mondjuk robogott be, hogy billili, de már nem értem oda... szóval azért közel sem szobatiszta. Mondjuk annyiban jó, hogy itthon nem adok rá pelust, csak éjszakára, meg ha elmegyünk valahova. Szóval ez csak az eleje valaminek... (takarítani meg úgyis kell :D )

A titok: egye fene, elárulom. Szeretnénk a lakásunkat egy nagyobbra cserélni... most is egy lakásnézőt várok, asszem hiába. No mindegy. Ugye hogy megdobja a dolgot egy kis titkolózás? :lol:

Pat, ugye most a fogorvosnál vagy?

Szintus! mikor vonulsz be? Annyira drukkolok nektek!

Mariann, Bea, Kriszti, Ancsa, Évi, és ti többi hiányzó! Tessék előkerülni!

Vígasztaljon a tudat, hogy én is mostanában fogok elmenni, mocorog a bölcsességfogam és meg kellene nézni, van-e helye kijönni.

Livinek jobbulást!

Adri, drukkounk, hogy minden alakuljon kedvezően meló ügyben! Most engem is hívogatnak ősztől... nem tudom. Mennék is, meg nem is. Meglássuk. :)

Alvási rendünk gyönyörűen alakul: dél-egy körül alszik egyet (háromnegyed-másfél óra közt valamennyit) és este le tudom tenni emberi időben! (Na jó, ezt nem elkiabálni akarom.... de egy hete működik a dolog) Éjjel persze 2-3 cici még kell, de belefér az eddigi sok után. Most a szemfogai jönnek, ott a kis fehér pötty az ínyén.

Hajmosás: meglep titeket, ha azt mondom, semmi tiltakozás? Megmosom oszt kész. Mondjuk ebbe kitűnő tréning a babaúszás.

No pá, ellövöm, mielőtt elszáll.

r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Réka, ha van mire, akkor igenis büszkülhetsz! 8)

Sejtettem, hogy lakás. :wink: Ha nem baba, akkor ez, kizárásos alapon. Rémlett, hogy kistesó mellett ez a másik aktuális téma a házatok táján. Drukk hozzá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hajrá Réka! Először nagyobb lakás, aztán még egy baba! Munka ősztől? Úgyis pocakos leszel addigra :)
Pat, te is emlegettél valami ingatlanprojektet anno, mi van vele? Érthető a magyarázatod, de nem hiszem, hogy fogok ilyesmire figyelni :)

Kriszti, te mikortól mész vissza dolgozni? És mit fogsz csinálni?

Gabi, Réka, nem írtatok semmit arról, mikor is talizzunk! Berni te nem jársz Pesten mostanában?

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Ma ért egy kis bosszúság! A lakásbiztosításunkat decemberben átkötöttük az Aegonhoz. Eddig az Allianznál volt és évi egy összegben fizettük januárban csekken. Decemberben bementem, hogy megszüntessem, mert találtunk jobbat. Azt mondták, hogy nem kell semmit kitölteni, majd díjnemfizetés miatt megszűnik. Csak éppen azt nem kérdezték meg, hgoy milyen díjfizetési módban vagyunk. Ugyanis a nyári hitelváltásunkkor át kellett íratni számláról levonósra, vagyis csoportos megbízásra. Sajnos én is elfelejtettem ezt, így a múlt héten levonták az éves díjat (22000). + ugye már az Aegonnak is kifizettük az éves díjat! Így jelenleg két helyen van biztosítva a házunk. Ami jogilag nem engedélyezett! Meg amúgy sem akarnék két biztosítást fizetni.
Az Allianznál azt mondták, ők nem tehetnek semmit, mert lakásbiztosítást csak évfordulókor lehet felmondani, vagy ha eladjuk a házat. Így ők nem fizetik vissza a pénzt.

Az Aegonost is felhívtam, nem tudja mi van, majd holnap felhív! Elméletileg az új nem léphet életbe, míg a régi él.
így nekik kell visszafizetni a díjat. Kíváncsi leszek mi lesz végül! Nekem mindegy, csak valaki utaljon!

Patri! Igen, olyasmi a játék, csak nem háziállatos, hanem vadállatos: zsiráf, elefánt, oroszlán, bár kutya is van benne....

Kép
szly27

Réka! Remélem hamar összejön a lakás!

Nem tudom mit csináljak Jázmin hajával! Amikor alszik, annyira összekócolja, hogy olyan, mint valami kis madárfészek! Hátul tiszta kóc.

Töltöm a játékos videót. Nem volt túl jó formában, de azért valami látszik. Ennél sokkal ügyesebb szokott lenni. Na a videón a haját ne nézzétek! :lol:

Kép
szly27

Joli, én írtam vasérnap, hogy Livit nem viszem oviba, mert náthás. Így nem megyek vele gyerektársaságba sem. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Még élek! :D Ma jutottm el fogorvoshoz,kiszedte tömést,rakott bele ideigleneset,mindezt szuri nélkül,és semmit sem éreztem,viszont jovő kedden mehetek gyökérkezelésre :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Már számolom vissza a napokat,bár a doki megígérte,h nem fog fájni! :?

Bocs,h most nem regálok,estefelé jövök!Joli jól emléxel,van ám ingatlanproject nálunk is,emiatt intézkedünk hetek óta,emiatt mentünk a Balcsir,majd elmesélem!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

PAtri! Gyökérkezelés brrr. Nagyon nem szeretem, de ha kell, hát kell!

Videó Jázminról! Nem tökéletes, mert itt nem akarja egyedül összerakni, de töltődik már egy másik, amin összerakja!

http://www.youtube.com/watch?v=OCW7jqxY9cE

Kép
szly27

Egy másik videó és ezennel eldugultam! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=u2SDW9xaOlY

Kép
szly27

Szisztok!
Nem volt itt ma túl nagy forgalom! :?
Sly!
Annyira cuki a videó!Jázmin nagyon ügyes,meg olyan édi,ahogy keresgéli a párokat!!! :D Viszont nekem csak az első videó tölt be! :evil:
Tudtál valamit intézni a duplán fizetett lakásbiztosítással???
Amúgy azt mondta a doki,h nem kötelező a gy.kezelés,be is tömheti,de szerinte jobb lenne,mert most még nem fájna,de lehet 1 hónap múlva úgy be lesz gyulladva,hogy akkor már kínzás! Ja és a múltkori (miattam abbahagyott ) gyökérkezelt fogamat meg ki kell húzni!Még szerencse,h hátul van,így még nem fogok megfelelni a Mónika-show elvárásainak! :lol:

Réka!
Én megmondom őszintén nem is gondoltam lakásra! Remélem összejön!!! :D Mekkora a mostani? És mekkora a terv? Már ki is van nézve,vagy addig nem "álmodoztok" míg a jelenlegit el nem adjátok? Tudom sok a kérdés,de ahol most laktok, nem ott laknak az anyósodék is?Vagy csak közel? :roll: Vagy pont ezért akartok költözni??? :lol: :lol:
Így hogy leírtad az új alvási szokást,meg kell kérdeznem,hogy eddig milyen volt??? :shock: Bár arra emlékszem,hogy néha meglehetősen későn írtál,és még akkor is ott téblábolt melletted Máté! :) És ha még így is 2-3 alkalommal kel,akkor ez már jó?
Nyugodtan büszkélkedhetsz ám Mátéval,mert ő az egyik legfiatalabb topicbaba,és ebben a legügyesebb!!!!(taps-taps)

Gabus!
Jobban van már Livi??? Gondolom nem lehetnek egyszerűek a napjid,így,hogy (gondolom ilyen időben nem viszed ki a csajokat) bent vagytok a lakásban,2 csajjal! :lol: 8)
Vagy csak én vagyok nagyon télutáló,hogy csak az autóig megyünk az oviból,meg onnan be a házba??? :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Szly
Hú, de ügyes Jázmin.

Réka
Hajrá új lakás!

Patr
A gyökérkezelés nem vészes szurival. A húzást sajnálom. :-( Na, azt nagyon utálom, szerencsére mostanában nem nagyon húznak, mert majdnem mindent meg lehet menteni. Pedig az sem fáj, de mégis...
Telet én is nagyon utálom már, bár minden nap kimegyünk azért így is egy-másfél órára, de ez a sok öltözés...
kittina30

Joli
Ősztől, vagy téltől mennék vissza, attól függ mennyi szabadságom gyűlt össze augusztustól számtva, és ügyintézni fogok.
kittina30

Sziasztok!

Sly, Jázmin milyen ügyes! Az a tenyérrel ütögetés olyan jellegzetes :P Biztosítást sajnálom, remélem hamar megoldódik. Jázmin haja cuki a videón. Emlékszem gyerekkoromban nekem is kócos volt hátul. Aztán amikor akkora lett, akkor befontam éjszakára és úgy már nem volt gond.

Pat, mi bizony kimegyünk a hidegben is, Csanáddal nem tudom hogy bírnék délután, ha nem járna legalább egy órát. Itthon neki nagyon unalmas, nincs elég hely futkározni, nem tud motorozni és anya gyenge játszótárs. Bizony a gyökérkezelés szükséges, ki kel bírni.

Kriszti, még nagyon messze van a tervezett munkábaállási időpont, de látom már gyúrsz rá :) Én is szívesen ügyintéznék, főleg pénzügyeket, talán csak összejön.

Gabi, olvastam én, amit írtál Liviről, csak nekem úgy jött le, hogy semmi komoly, de azért nem viszed oviba. Remélem mostanra már tényleg semmi komoly. Ha a héten nem talizzunk, akkor egy időre marad, lehet ha jövő hét első felében én érek rá majd.

Valami lett a fűtéssel a lent nappaliban, természetesen akkor, amikor ilyen hideg van kint és Elemér sincs itthon :arrow: az ajtót jól becsukjuk és itt eszünk fent :evil:

KépKép
Kép
el..né

Joli
Szerencsére még messze van, van még pár hónapom itthon. :-) Valahogy még nem várom. Nehéz lesz visszarázódni ennyi év után.
Remélem a fűtés hamar megjavul.

Szly
Máté a haját tekeri, ha álmos, állandóan csomókat kell belőle kifésülni. Egyszer úgy összecsomózta, hogy le kellett vágni a csomót.
kittina30

Hali!
Úgy látszik nem írtam, vagy csak akartam :roll: .

háháhá, megtaláltam. Szóval akkor drukk a lakás-ház cseréhez!!! Nagyon ügyes Mátéd, én még mindig nem vettem bilit. De őszintén egyelőre még nem hiányzik a pisi-kaka takarítás. Még pár hónapot húzom :oops: , hátha addigra már a kajával szebben eszik és ott kevesebbet kell takarítanom :wink: . Én lusta dög :roll:

Szly, ma reggel lementem kakaót-tejet készíteni a lányoknak, Bogi már egy szál pelusban ücsörgött az ágyon és a pelust feszegette. Ha még pár percet várok teljesen pucéran vár a csaj. Barátnőm kislánya ilyen egész nap öltözik. Hol a fürdőruháját veszi föl, hol mást.

Boginak ma adtam először tejet, eddig rendben, azaz tegnap, ma már kakaót kapott.

Mi is itthon a lányokkal, Toncsinak mandulagyuszija van, magas láz ...
Bár örül, hogy nem kell oviba menni, mostanában nem nagyon akar. Van egy kislány, akit nem szeret, mert annyira erőszakos és mindig vele akar játszani, folyton rángatja, húzingálja. Érdekes, minden anyuka azt mondja, hogy a gyereke mindig Toncsit emlegeti, pedig sokukkal nem is játszik 8) .

Mindjárt jön a farsang, én rendelek jelmezt (szintén lusta dög :oops: ).

Na megyek körül nézni, nagy a csend.

Ügyes jÁzmin!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla, azért a lusta dögöt fölösleges magadra ragaszd. Két gyereke mellett még tanulsz is, persze, hogy ami munkát el lehet kerülni, azt nem csinálod. Addig is foglalkozhatsz a gyerekeiddel. Toncsinak gyógyulást kívánok! Úgy látszik nagyon markáns személyiség :)

Egy friss kép Csanádról:
Kép

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Köszönjük a Jázmin dicséreteket!

Csanád nagyon vagány! Szép kiskrapek!

Patri! A biztosítás egyenlőre függőben van! Azt mondták visszahívnak!
A fogadat meg jobb, ha kigyökérkezelteted. Utána remélhetőleg nem lesz vele probléma!

Kitti! Mennyi az a sok év otthonlét?
Én 3 évet voltam itthon és én sem gondoltam volna, de hamar visszaszoktam!
Igaz sokkal nehezebb a dolog , mint régen volt. Akkor 20 perc alatt elkészültem. Most mire mindkét gyereket rendbe teszem, nem is beszélve a kabát, overál mizériáról, meg a menekülő gyerekekről, akik nagyon fel tudna bosszantani, mindig késésben vagyunk......

Csilla! Te lusta, én lusta.....
8) Azt hiszem mi sokban hasonítunk! Nekem sincs még eszem ágában sem bilit mosogatni! :D

Kép
szly27

hihi, csak jobb esetben bilit :wink: .

nálatok is ennyire hideg van, útálom a hideget. Mi nem is megyünk ki mindennap. Bogi ma elaludt a babakocsiban, így mikor hazaértünk még kint aludt, pont rá sütött a nap, de jó meleg volt, mikor felébredt, csak a pofija volt hideg.

Mi is szeretjük a Dora-t, bár mi angolul nézzük :wink: . Meg Peppa pig, az a kedvencem, mindig ajánlgatom a lányoknak :oops: .

Én is felfáztam már megint, náthás vagyok és kapar a torkom meg tüsszögök folyton.
Ma voltunk Bogival angolon, úgy élvezi, csak ne lenne ilyen piszok drága. Most egyelőre Toncsival nem is járunk sehova.

Joli, nagyon jó kép Csanádról!

Én már 5. éve vagyok itthon a lányokkal, néha már el tudnám képzelni a munkát, de ezek a délutáni szieszták, ölni tudnék érte :lol: . Nahát, én tényleg lusta dög vagyok :shock: 8) .

Na most megyek a dógomra :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla! Mi az a Peppa pig? Ez is angolul van? Tudsz még valami hasonlót, mint a Dórás, vagy valamit amiből tanulnak és szívesen nézik? Most a Go Diego go-t töltöttem le. Kíváncsi leszek tetszik-e majd neki.

Jobbulást!

Kép
szly27

sziasztok!
szly!
reggelente megy a disney channelen micimackós és előtte egy ugyanolyan interaktív,csak vmi űrhajós és a zenére épít.nem tudom a címét a tv-műsorban biztos megtalálod.meg hétvégén van dórás is a disney-n.

Csanád nagyon csini!mindig ilyen "szépen"van öltöztetve.mi tréningben nyomjuk itthon :oops:

pat!
szégyelld magad!mi is kimegyünk mindennap.délelőtt 1 óra délután kb felet.na jó,ne izgulj ma már én sem mentem,csak a kocsiig és holnap is,mivel ringatóra megyünk.és,h őszinte legyek én ki sem mozdulnék,csak itt többen vunk 1é körüli gyerekkel(3 is)és vki mindig kűld körsms-t,h kinn tali,így nincs kibúvó :lol: és elbüszkélkedhetem,h Dorkó fergetegesen teper a legnagyobb motoron és imádja(kopp-kopp)egyelőre :lol:

és én minden délután alszom Dorkóval :oops: ma épp 2és fél órát :oops: szal szerintem délutáni lustaságban vezetek.mondjuk így sok minden marad pl.mostanra.megyek is holnapi ebédet főzni :P

Kép
berni1

Csak dicsekszem egy kicsit, aztán megyek is aludni :)
Máté ma egész nap a bilibe pisilt, és tiszta maradt a pelusa! A legnagyobb poén az volt, h el kellett mennünk délelőtt, kb 9kor pelenkáztam, fél 12kor szólt hogy kell, mondtam neki hogy itthon várja a bili és visszatartotta. Mikor hazaértünk, az első utunk a bilihez vezetett és becsülettel meg is töltötte 8) Olyan büszke vagyok rá!

Ja, csatlakozom a lustákhoz. Én inkább a bilit sikálom, mint a pelust :wink:

Jázmin nagyon ügyes!

Toncsinak jobbulást!

Csanád még mindig nagyon szép kisfiú!

Na,megyek, mielőtt kihűl a lábam. pá.

KépKép KépKép
kindertojas

Csanád vagány kiskölök!Nagyon cukker! :wink:

Réka tényleg büszke lehetsz Mátéra!!!!! :wink: :wink:

3Ezek a legszebb évek,amig otthon lehetünk a gyerekeinkkel!
Azután marad még egy egész élet,amikor dolgozhatunk!

Mindenkit puszilok én holnap bevonulok reggel és talán pénteken műtenek vagy hétfőn!Majd jelentkezem!Puszikaaaaaa

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Na lustának én is lusta vagyok... :oops: Ma délelőtt baba-mama klubban voltunk,onnan hazafelé felvettük Márkot az oviban,és mikor hazaértünk fél 1-kor akkorágaztam be,pakoltam el...viszont én nem alszok nappal,pedig annyira jó lenne,de mindig van valami dolgom!

Szintus!
Nagyon-ngyon drukkolunk neked!!Biztos vagyok benne,hogy minden rendben zajlik majd,és hamarosan a karodban tarthatod Hannát!!! :D Sokat gondolunk majd rád,és várjuk a babahírt,de nagyon!!!!Puszi!!!!!!!!!

Hát nem tudom csajok,de én gyűlölöm a telet,a hideget,azt hogy fázok! :evil: A gyerekek azért szinte nálunk is minden nap kint vannak,de az apjukkal!!! :oops: Bár azért megfigyeltem az évek során,hogy az uram se bírja má" annyira hideget,de azért még mindig jobb,mint én! :oops: Ja,és valamelyik nap,mint újfent hivatalos ügyben voltunk Sz.helyen járkáltunk össze-vissza,kesztyűm nem volt,szétfagyott a kezem,és úgy megfújta a szél,hogy véresre van repedezve! :evil:

Csilla!
Jobbulást!!!Milyen jelmezt rendeltél? És ez miért jelent lustaságot? Mert meg is varrhatnád??Én pl. varrni sem tudok,így én is rendeltem...Márk Pókember lesz! 8) Mirára meg a baba-mama klubos farsangon ráadom a karácsonyi tüllruháját,meg szerzek neki koronát,osz't kész a hercegnő jelmez! :oops:

Joli!
Nagyon cuki Csanád a képen olyan igazi pasis! 8) Mizujs a fűtésetekkel??

Réka!
Máté tényleg szuper-ügyes!!! Bár ma Mira is szólt,hogy pisi,és rá is ült a wc-re (mert a bili a padláson van...LUSTA APA :lol: ),de nem volt semmi!

Berni!
Két és fél óra????????????? Lassan az éjszakai alvásaim redukálódnak ennyire! :roll: Tegnap pl. 2 óra után lett vége egy filmnek amit néztem,és 3/4 8-kor már keltett is az órám...na jó nem,az uram! :lol: :lol:

Ti tudjátok,hog a szülifelit minek ismétlik?????

Hiányzók írjatok!!!!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Hali!

Pat, ugye nem gondolod, hogy nekem ne lenne dolgom a délutáni szieszta idején :oops: 8) . De :wink: .

Az én kezeim is borzalmasan néznek ki :cry: , az enyémek is szét vannak hasadozva.

Szintus, nagyon szurkolunk Nektek és várjuk a jó híreket!!!

Szly, igen a Peppa is angol, meg a Mickey Mouse Clubhouse-t is angolul nézik, gondolom ez mehet reggel, amiről Berni is írt.

Katica jelmezt rendelek a játékparadicsomból, ezt :http://jatekparadicsom.gportal.hu/gindex.php?pg=31950857

Hű, de késő van megint, jó éjt!
Igen mi is szeretjük Dora-t :lol:
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Hú, lusták társasága! :D Én sosem tudtam délben aludni, ha valamikor mégis megesett, akkor kómás voltam utána. De délelőtt tízig igen! :oops: Szerencsére Csanád már éjjel is hagyja, hogy aludjak és reggel jó sokáig alszik.
Pat, szerintem azért ismétlik a szülifelit, mert takarékoskodnak. Pedig már szívesen néznék új részeket! Fűtésünk sajnos így marad amíg Elemér haza nem jön. Addig nem használjuk a nappalit.
Berni, Csanád sem ilyen ruhában szokott játszani. Ennek a ruhának is külön története van, nem is a mienk :) Köszönjük Valakinek! :P
Csilla, Toncsival visszaidézted a nyárt :)
Réka, gratula Máténak, de vitathatatlan a te ügyességed is, hogy ezt elérted vele!
Szintia, sokat gondolok rád, küldöm a pozitív energiát!

KépKép
Kép
el..né

Köszönöm,h gondoltok rám de én itthon vagyok,
elméletileg korházban,bár hazaengedtek,mert
megvagyok fázva és nem műtenek így meg,majd csak hétfőn
reggel fél 8-kor elsőként szerepelek a listán!
Most tea,citrom,vitamin,inhalálás....

Egyenlőre ennyi!

Sajnos meghalt tegnap a nagytatám! :(

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Szintus! Részvétem nagypapád miatt! Javulást! Gondolom nem dobott fel a dolog, hogy majd csak hétfőn lesz a császár!

Köszönöm a mese ajánlásokat!

Kivagyok ezektől a biztosításoktól. A kötelezőnkre sem küldtek semmit. Most telefonáltam rájuk, állítólag jövő héten érkeznek.
A lakásbiztosítós csaj is csak kavar nekem! Pedig lett volna egy kis félretett pénzünk a hónapban, de levonta a biztosító!

Ma félévi értekezlet volt a suliban. Szerencsére időben végeztünk.

Nagyon aranyos Toncsi! És tavaszt, nyarat akarok!!!!!!!

Kép
szly27

Hali!

Szintus, akkor Hanna februári baba lesz :wink: , én is februári vagyok. Mindjárt itt a hétfő, addig kúráld magad szorgalmasan. Én is csupa nátha vagyok még mindig :evil: , de legalább csak annyi. Toncsi is már jól van, már nincs láza tegnap óta, így hétfőn elvileg mehet oviba.

Én is nyarat akarok. Most gondoltam rá, milyen lesz majd visszamenni dolgozni. Így sincs időm semmire, hát akkor mi lesz, rémálom :? . Legalább a gyerekek nem csinálnak akkora kupit, bár azt pár perc alatt is lehet :lol: .

már megint balhéznak :shock: 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Szintia, sajnálom! :( Beteg volt a nagypapád? Nagyon rossz lehet újrakezdeni a várakozást. Gondolom mielőbb a karodban akarod már tartani Hannát!

Csilla, hidd el, amikor dolgozni fogsz, akkor is meglesz minden. Saját tapasztalatból tudom :) Az ember egy kicsit alábbhagy, nem takarít délelőtt-délután-hisz otthon sincs- , kevesebbet főz, nem süt sütit és hasonlók. Na persze és nem játszik annyit a gyerekekkel:( De ők eltöltik az időt a bölcsiben-oviban, mamánál...

Szly, kitartást a biztosítókkal!

Nekünk ma jó napunk volt:)
Kép

KépKép
Kép
el..né

Joli, meglep, ha azt mondom, nekünk is jó napunk volt? :)

Szintus, itt nincs ölelős szmájli... részvétem a nagypapád miatt. Hanna babát mi is nagyon várjuk! Gondolunk rátok!

Hiányzók! Hol tekeregtek?

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Szintus!
Őszinte részvétem!!!!!!!!!!!!!!!
Hú, de izgi, nemsokára hétfő! :lol:
Jobbulást!!!!!

Kerestem a legutóbbi hsz-emet, de nem találtam meg vagy csak elsiklottam, pedig írtam a múlt héten pár sort.
Próbálok visszaolvasgatni, de addig is:

Kórházba voltunk 6 napot Áminnal. Rota vírus, szegénykémnek ment a hasa ezerrel. Múlt héten kedden estére mentünk be és most hétfőn jöttünk haza. Közben jártam itthon párszor rendbetenni magamat és akkor írtam nektek, hogy mizu, de most nem találom.
Szegénykém kapott egy csomó infúziót, össze-vissza szúrkálták.
Az első éjszakát széken ülve töltöttem Áminnal az ölembe, mert persze nem engedte, hogy betegyem az ágyába, de aztán elmentek az egyetlen nagy ágyról, így odaköltöztünk, így együtt tudtunk aludni. Már amennyit lehetett. Pár napig szinte le sem szakadt az ölemből, az infúziót ahogy meglátta, hogy össze van vele kötve üvöltött verte magát, ki akarta tépni míg végre kimerült és elaludt. Szombaton kivették a branült? és mintha elvágták volna. A kis szobatársával (6 éves kisfiú) olyan rosszak voltak, hogy csak na. Ámin este 11-ig nyomta, ugrált visított, röhögcséltek, udvarolt a szomszéd szobában egy kis csajnak (üveg fal volt). Alig vártam, hogy hazajöjjünk, mert egyfolytában csak nem szabad, csendesebben, gyere ide. Hát le a kalappal akinek 2 ilyen kisgyereke van. Fárasztóak voltak, bár szerintem Ámin jól érezte magát, mert volt játszótársa.
Azóta jól vagyunk, persze fogyott kicsit. Ahogy hazajöttünk nekem is elkezdett menni a hasam, de csak 1 napos volt. Milyen érdekes, hogy más esetben tutira elkaptam volna és most fetrengenék, de milyen az anyai szervezet. ki kell bírni, hogy tudjad ápolni a kicsit, pedig egyáltalán nem vigyáztam, ettem ittam a kajájából.

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!

Patr!
Nem fog fájni a gyökérkezelés, én semmit sem éreztem pedig rettenetesen féltem, de már nem félek a fogorvostól. Egyenlőre.

Kép
havacska

Sziasztok!
Jujjjj,ilyen hírekre jönni!!! :(
Szintus!
Őszinte részvétem a papád miatt!Szegényke már nem láthatta meg a kis Hannát! :(
Én meg ma egész nap a telómat vizslattam,hogy mikor jön má' 1 sms tőled!De nem vagyunk türelmetlenek,várunk veled hétfőig! :wink:

Mariann!
Jobban örültem volna,ha azt írod,h Ámin annyira lefoglal,mindig játszani kell vele,és ezért nem voltál ilyen sokáig!Nagyon sajnálom szegény,biztos nagyon megkínozták!Neked is szörnyű lehetett ezt végignézni!De a lényeg,hogy rendbejött!
Mirának is megy a hsa...meg nekem is!
folyt. köv.

KépKép
Kép
patricia83

Hát,így az előző hsz-em uccsó sorát elolvasva,biztos azt gondoltátok,hogy wc-re megyek...közben eltelt 1 óra... :lol: :lol: (még hogy hasmenés,mi?) :oops: :lol:

Csilla!
Toncsi nagyon édes a képen!!Látom nincs Dora imádat! :wink: Megnéztem,tök jó az a "játékparadicsom" oldal!Szerinted az ott hirdetett ágneműk is hsználtak??? Iszonyat nagy választék van,szerintem ennyit ember nem vesz a gyerekeinek!!De ha meg új,akkor elég jó áron van! :roll:

Réka,Joli!
Minitali??? De jó nektek!!! És kinél volt megtartva? Gyerkőcök jól elvoltak együtt,vagy volt harc a játékokért?

Adri,már tök rég írtál!Mizujs?
Évi???Berni??? Bea???
Gabus kérte,hogy ne hiányoljuk,így: Gabus??? :lol:

Sly!
A kötelezők ilyenkor mindig késnek,de minden cég azt ígéri,hogy e hó 31-ig kiküldi a csekket,amit majd Márc 2-ig kell befizetni.Mi már megkaptuk a kötvényt a biztosítótól,csak éép csekket nem küldtek!Hívhatom fel hétfőn én is őket! :evil: Ja,és képzeljétk a Júliusi őz-elütésből adódott kárt még MINDIg NEM FIZETTE ki a biztosító!!! :evil: :evil:

Mira tegnap olyan cuki volt. Készültem fürdetni,már le is volt vetkőzve,de gondoltam pisilek még egyet előtte.Erre odajön mellém,leguggol ő is,és odapisilt a földre!!!Olyan édi volt...már nem a takarítás utána,hanem az egész szitu! :)

KépKép
Kép
patricia83

Köszönöm szépen,lányok!
Aranyosak vagytok! :wink:

Joli a nagyapám 3 hét alatt ment el.Nagyon vitális emberke volt,
végig dolgozott,74 éves.Lerobbant és már haza sem jött a korházból.
De gond.jobb is ez így,mintha sokáig beteg az ember.
Hétfő......mindjárt itt van :wink:
Jó a taliskép,kérhetünk még???? :wink: :)

Pat hétfőn mihánts teló közelbe leszek és már nem leszek kómás
azonnal írni fogok! :wink: Ugyanis altatásos műtét lesz.
Itt nem is kérdezték h milyent szeretnék.Az lesz és kész...
Lehet jobb is :oops:
Jobbulást!Pisilés... :lol:

Mariann örülök,hogy már jobban van Ámin!
Korházos sztory....ő mihánts jobban lett már eljátszott a többi gyerekkel. :wink: Azért elég sokáig bent voltatok. :roll:

Csilla én is már jobb időt szeretnék.Nagyon hideg van,brrrr....
Gondolom nálatok is.. :?

Adriéknál ilyenkor milyen idő lehet?
Gond.ott azért nincs ilyen hideg...Adri????

Szly hát mit mondjak,amikor már ott voltam,akkor jobban örültem volna,ha már túl lennék rajta,de sebaj.
Inkább egy kicsit gyógyuljak meg...utánna jöhet a hasfelmetszés.... :lol: :roll:

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Mariann, nem jött el a múlt heti hsz-ed.Ugye, hogy nem hiába aggódunk, ha valaki sokáig elmarad. Te máskor is volt, hogy nem írtál napokig, így nem gondoltuk, ekkora a baj. Rémálom amin keresztülmentetek, sajnálom :(
Pat, ugye nálatok a hasmenés el is múlt? Bár a két hsz között eltelt idő, főleg a napszak miatt azt sejteti, hogy egész jól érezted magad :lol:
Szintia, én is csatlakozok, jöjjön már egy kicsit jobb idő! Már megint havazott. Adriéknál is esős idő lehet. Nem írt már napok óta ő sem. Hasfelmetszés :lol:
Nem kimondott tali volt, Rékáék végre megnézték az új lakásunkat. Gabi, te innen is eltűntél, nemhogy talira jöttél volna. Livi gyógyult-e meg?
Máté megkívánta Csanád ágyát:

Kép

A kiságy azért van az ajtó elé húzva, mert a manók mindegyre nyitották ki és féltettük a lépcsőtől őket.

KépKép
Kép
el..né

Máté milyen jó erőben van,aranyos kiskrapek!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Hali!

Máté olyan nagyfiús a képen, úgy megváltozott :D . Tényleg biztos lábakon áll :lol: .

Pat, édes lehetett Mira. A Játékparadicsomról nem tudom, hogy milyenek. Kérdezd meg :roll: ! Már mint ne tőlem :wink: .

Akkora hó van, hogy ez őrület, most már nem is lapátolom, majd ha eláll, kiásom magunkat :roll: . VAgy majd apa beás, ha hazaér :lol: . Viszont most olyan gyönyörű nagy pelyhekben esik! Ha a lányok holnap jobban lesznek, megyünk szánkózni is meg hóembert építeni!!! Már alig várom.

Toncsi elkezdett köhögni, meg Boginak is folyik az orra, úgy látszik, sikerült őket megfertőznöm :? .

Mariann, szegény Ti, rossz volt olvasni is. Hála az égnek, hogy már minden rendben.

Lányok alszanak, megyek ebédelni.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

sziasztok!
mariann!
olvasni is szörnyű!ilyenkor a szívem szakad meg,bár tudom,h rajtuk meg sem látszik a betegség,ha vége :D remélem már tényleg minden okés veletek!

szintus!
papád miatt részvétem és kitartás holnaputánra.ne izgulj,engem is altattak :wink:

csilla!
az árakat honnan tudod,h mennyi pl.a jelmez?én nem találtam ott árakat...rosszul néztem?

mi ma egész délelőtt havat lapátoltunk,nagyon élveztük.de tényleg,annyira szép volt a hóesésben.kinn volt szinte minden szomszéd,úgyh dumcsihegyek,gyerekek rohangáltak stb :lol: úgy átázott a csizmánk,h még délután is csurom víz volt :? jó kis csizmák mi? :twisted: holnap délelőttre szánkózást terveztünk a közeli dombokra,remélem még akkor is lesz kedvem :) állandóan fújom az orrom,szerencsére semmi más csak a zsepik meg az orrcsepp :) vmelyik nap ,akior -9 fok volt,úgy vezettem,h thök hideg volt az autó,vmi szarakodik a fűtésével és talán még a derekam is fázott,ha jól emléxem,de arra konkrétan,h azt hittem,nem tudom nyomni a kuplungot,annyira fázott a lábam :cry: na gondolom,akkor tettem taccsra magam :roll: még jó,h Dorkót mindig túlöltöztetem :)

Kép
berni1

Berni, ha az egérmutatót ráviszed, kiírja, de ha rákattintassz, külön ablakban behozza és a kép alatt írja az infót.

Bogicának is kúszik felfelé a hője, délután már 38.1 volt, de most már csak hőemelkedése van.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Húúúú,jó felhasználóneve meg e-mail címe van az előttem szólónak! :lol:

Joli!
Lottóznod kéne!!! :lol: :wink:

Csilla!
Hihetetlen,de nálunk 1 szem hó sem esett. Mi is beszéltünk a "hazaiakkal",és a sógornőmék délután szánkózni készültek! :shock: Mi kiruccantunk Ausztriába,de ott is tök szárazak voltak az utak,és +5 fok volt!Azért ez már nem annyira rossz..legalábbis felénk 8) !Remélem a csajok gyorsan túl lesznek a dögrováson!

Más ovikban is pénteken lesz a farsang? Nálunk végül úgy döntöttek az óvónénik,h mégsem mehetnek a szülők be! :evil: A magyarázat pedig: jönnek új gyerekek a héten,és őket megzavarná a sok szülő!!! :?: :roll: :idea: :?: :shock: :? Persze fényképész lesz...jópénzért megint vehetünk majd fotókat!Mondjuk ez nem kötelező!És kicsopitól már be is mehetünk!Értitek már csak 1 év!

Réka!
Asszem erre mondják: Ha az ország ilyen lábakon állna!! :lol:

Nem nagyon írtatok ma!

Ja,meg fogom hirdetni Mira kiságyát.Már néztem is neki hosszabbítható körbekeretes fenyőágyat!Állandóan kimászik belőle,és így megszűnt a funkciója :evil: !Meg persze az is megszűnt,hog délben leteszem aludni,és becsukom az ajtót!!!Érdekes este nem jön ki! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Hopp,közben jöttek sz-ek!! Természetesen gyerekpszicho nevére gondoltam! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?