szosz: nagyon édi a képeken Réka baba. És tényleg olyan kis minimanócska.
Ilyen krémes nálunk is volt. Egy fél tégely sudocrem. Kicsit égnek állt a hajam tőle nekem is.
Olyan csini a kis pöttyös overál-ban meg kell zabálni. És az alvós is nagyon tuti.
any: Dorka is így szokott aludni. Büdösbogár pózban, én csak így hívom.
És ezek a nagy szemek. Zsófi is mennyit változott. Nagyon nagyot nőtt. Repül az idő.
Elliptikus tréner jó lehet, nekem is van stepperem, a sarokban porosodik, én inkább bicózom Dorkával, ha jó idő van, de kéne már rendszeresen mozogni. A kilóimmal meg vagyok elégedve, de itt-ott lóg a bőr, meg has, azon kéne változtatni valahogy, na meg a puding hátsómon.
tünci: örülök, hogy Kismuci rendben van, és szépen gyarapodik, és remélem te is jobban vagy kicsit. Akkor nehéz, hideg napod volt ma. Jól melegedj át!! Forró tea, lábfürdő, vagy forró csoki!
winchi. jól tetted, hogy beintettél a télnek. Mi is voltunk kinnt tegnap. ma még nem, most alszik, de majd délután. Amúgy minden nap kimegyünk, csak már nyűg az öltözködés, nekem is....
de itt már nem esik a hó legalább. Édes lehet Matyi ahogy örül a hónak.
Jut eszembe, nézegettem a naptárt nemsokára névnapozunk. Mátyás, Jázmin....
katinka: jó ez a tavaszi kép. Édes Lili a tulipánok közt. És a magnóliafa? HMMMMMM. Sajnálom, hogy nem volt már jegy. Ákos jegyirodát próbáltad? Ha lesz legközelebb akkor megyünk mi is, vagy Halász Juditra. Ja, megnéztem én is a koncertfilmet, hát a "Dal ugyanaz marad"-nál eltört a mécses, és potyogtak a könnyeim..... neked nem?
beze: én is úgy emlékszem rosszabb volt a kitolás, mint a 2-3-4 akárhány perces fájások, legalább volt közte szünet, a kitolásnál meg....Bennem azért még él valamennyire a fájdalom, de azért elég halványan szerencsére...tuti, elfelejtjük, meg különben nem szülnénk többet.