Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi72!
hipp, hipp, hurrá!!!!!!
Kép Kép
Kiki micsoda jóképű gyerek. Kár, hogy nem vagyok 20 évvel fiatalabb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze!
Apa pénteken este 9 körül kapcsolta be a gépet, s akkor nézte meg a leveleit. Hát, csodálkozott egyet, kérdi, ez igaz? miért nem mondtam el eddig? hogy bírtam ki, eddig? Szóval boldog volt.

Évi!
Köszönöm, és sajnálom, hogy neked megjött. Hamarosan te is babás leszel. Hát azért ne semmi, hogy 3 bölcsibe is be kell íratni, hogy valahová felvegyék. :idea: :idea: Azt nem mondták, mennyit kell várnotok?

Angie!
Jól vagyok kismamitárs. :lol: :lol: Bár délelőtt kint voltunk Rékával, egyszer éreztem olyan hányinger félét. Olyan nehéz, hogy ne mondjam el, ha kérdezik, hogy mi újság velünk, nem lesz még baba? Erre azt szoktam mondani, hogy rajta vagyunk, de képzeld a tesómnál lesz. :lol: :lol: :lol:

Gitka!
Jól olvasom, hogy még mindig fejsz? Fejéssel lehet fent tartani a tejtermelést. Próbáld meg, hogy tegyél rá meleg vizes borogatást, s hagyd abba a fejést, s a tejtermelődés is leáll. Vagy szeretnéd még tejjel etetni???

Pimpa!
Köszönöm kérdésed, egyenlőre jól vagyok. Néha érzek hányingert. De eddig én a 7. hét környékén szoktam szarabbul lenni. Akkor napi 2 róka beköszöntött.

Sucer!
Akkor lesz egy fütykösötök is. :lol: :lol: :lol: Tudom, még nem biztos... Örülök, hogy jó híreket kaptál az uh-on. De azért még óvatosan, vigyázz magatokra.
Én nem magándokihoz járok, hanem a kórházba, így nem kell időpontot kérnem. Ő keddenként rendel, 11 órától. De általában 13 óra előtt nem szokott ott lenni. Ezért én is csak fél 3-3 körül megyek.

Franci!
Én erről a PCO-ról, itt hallottam először. :oops: :oops: :oops: Így ha closty-t szedsz, így nincs nagyobb esélyed az ikrekre? (most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem :oops: :oops: )

Hát csajok, ti micsoda paraméterekkel rendelkeztek.
Én 10 éve voltam 65 kg, a 155 cm-hez, most is olyan szeretnék lenni. :P :P :P De sajna az évek során jött fel rám. Most +20 vagyok ahhoz képest, de mindig mondom, hogy a csöcseim ebből 10-et legalább nyomnak. :lol: :lol: :lol: :lol: Meg én is erős csontozatú vagyok.
Leventénél 6,5 kg-ot híztam, Rékánál 2 kg-ot. Most is próbálom majd ezt tartani. 5 kg-nál többet NEM.

Ma mikor jöttünk el az oviből, szegény kislány egy zsepit tartott a fejénél, mert szegénynek felrepedt. Az óvónő kérdezte tőle, hogy mit csinált? Hát nem neki kellett volna figyelni rá? Szegény anyja, ha meglátja. :roll: :roll: :roll: :roll:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Tegnap Rékát kellett fényképeznem. Mondta, anya fénytépezzé!!!
Kép együtt Kép együtt Kép Réka

Levente nem engedte, hogy fényképezzem külön. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Piry,
én is örülök a jó híreknek, de nem bízom el magam. Csak óvatosan, a doki is mondta, hogy most már nem csak magamra kell vigyáznom :). Igen Ilang nagyon szeretne kistestvért évek óta. Sajnos a prolaktin gondjaim miatt ez most jött össze, de még mindig várja :D

Szilvi,
az előbb a halk gratulám lemaradt :D . Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Annamari,
annyira drágák ezek a gyerekek és látszik, hogy nagyon jó testvérek. Én is ezt szeretném elérni, hogy jó tesók legyenek, mindenben számíthassanak egymásra, szeressék és becsüljék egymást! Hú egy dolgot nem sírok vissza, a rókakomát és az émelygést, remélem elfelejthetem lasssan.... a szagok még most is ki tudnak borítani :roll: :roll:. Apa tök jó, hogy boldog volt én is csak pár nap után tettem az orra alá a teszteket, miközben dolgozott :lol: . Elsőként meghökkent, aztán nagyon boldog lett. AZ első UH után tisztára szárnyakat kapott :D .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 

 
 

Szilvia, GRATULÁLOK!!!
danyuci
 
 


Sucer!
Köszönöm.
És Babszemnek is különleges nevet terveztek? Esetleg már meg is van. Ilangocska is nagyon fogja szeretni a kistesót, szerintem mindent majd ő szeretne csinálni. :lol: :lol: :lol: Neked már könnyű lesz, mert lesz segítséged.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari kérlek ne riogass az ikrekkel. Lehet kikészülnék tőle, de a fiam biztos. Két bömbike egyszerre…. Személyes ismerősöm is van akinek a Clostytól ikrei lettek.

Milyen édes gyerekek vannak errefelé!!!!!!!!!!!!

Gergő egyszer a fáról eset le, kb 2 lépcsőnyi magasságról, bele a bokorba. Hátát lehorzsolta, pedig még pulóver is volt rajta. Azt hittem elájulok…
Másnap szinte remegve ölelte a dadus néni. Valószínűleg kicsit rosszul aludhatott ezek után. Nem értem mért engedik a gyerekeket veszélyes helyre.
Olyat is hallottam, hogy a gyerekek egyszerűen kimotoroztak a bölcsiből. A postás hozta be őket: „Csomagot hoztam”. :shock:
franci
 
 


Franci!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem dobsz képet Gergőről? Jár már oviba?

Nálunk Levente 15 hónapos volt, mikor ugrált az ágyon, s felrepedt a szeme felett. Este 9-kor rohantunk vele a kórházba. Szerencse nem kellett varrni. Rá 2 hónap múlva, anyuéknál voltunk, egyedül volt a szobába, csak a sírásra mentünk be. 1 cm-re odébb, újra felrepedt. Irány a kórház, doki megkérdezi, anyuka, nem tud vigyázni erre a gyerekre???? Nem kellett varrni.
Kép

Jó gyerek volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


sziasztok!
Szilvia GRATULÁLOK!
Szorítok újdonsült kismamák, hogy minden rendben legyen! :D
Nmarya!
gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sucer! Igen jól látod zöld szemei vannak, legalább ennyit örökölt tőlem.
lehet, hogy bután hangzik, de én sem hallottam még eddig a PCO-ról. Röviden letudnátok írni, hogy ez mi :oops:

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Csemetém alszik, így van egy pötty időm írni.

franci: sajna nálunk ilyen sz.r a bölcsi helyzet. 5 intézmény van Fehérváron és kb. háromszoros a túljelentkezés. Előnyt élveznek a nagycsaládosok, az egyedül nevelő és a szoc. rászorulók - mi egyik sem vagyunk, így marad a protekció. Úgy néz ki, hogy 2 bölcsiben van ismerős, így talán van esélyünk...majd elválik.
Arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz 2 év múlva...

Teri: mizu apával?

angie: jól emlékszem hogy Te dolgozol, ugye? Odabent mikor mondod el?

pimpa3: jobbulást nektek!

beze: családi napközi nincs a közelben, ráadásul most a város szélén lakunk, a legközelebbi bölcsi is több km-re van. Nem olyan vészes, mert szerencsére van autóm, így tudom vinni-hozni. Sajnos az uramra egyáltalán nem számíthatok, Budaörsön dolgozik, reggel 8-kor indul este fél8-8 körül ér haza. Így minden rám marad. Persze nem baj, meg elfogadtam ezt a helyzetet - valamit valamiért. Abba a 3 bölcsibe irattam be Tücsköt ami a legközelebb van hozzánk, így is a reggeli csúcsban 20 perc minimum lesz mire odaérünk majd. Kíváncsi leszek majd az ébredésre, készülődésünkre, ugyanis Lillus nagy alvó, 8 körül ébred minden nap... Addigra már ott kell majd lennünk. Majd előbb lefektetem!!!

szilvia: csak nagyon halkan, nagy-nagy gratula!!!
Sajna mensi, igen.

sucer: jó hírek! örülök, hogy felszívódóban a hematoma!!!
Kíváncsi vagyok Ilangocska mit fog szólni a tesóhoz!

panny: remélem jövő hónapban együtt mutogatjuk sokan a pozitív tesztjeinket!

Annamari: olyan szépek a gyerkőceid!!!
Én azonnal elmondtam mindenkinek a poz. tesztemet anno Lillussal. Többen mondták hogy nem szabad, de én nem tudtam magamban tartani... Most sem fogom tudni majd, az biztos.
Rajtam is van pár kiló felesleg - hihihi kb. 20 kg (pár?). Kevesebbet eszem meg tornázom, aztán ha összehúzodik picit a gyomrom akkor belevágok egy diétás programba. Persze nálad ez most nem játszik...
Ovis kislány vérző fejjel brrrr! Óvónénik micsinának???

Vettünk Lillusnak egy csúszdát, tegnap összeraktuk. Ismerkedik vele, kíváncsi leszek, mikor kap rá az "ízére"...



Kép csúszok anya...

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


maryka:
nem vagy egyedül, én sem nagyon tudom, hogy mi is az a PCO.
Csajok, engem is érdekelne...
Beírtam a google-ba, és talán policisztás petefészek szindróma?

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


lillanyuci!
Nagyon tetszik a csúszda és a kislányod is! Szeptembertől szeretnéd bölcsibe adni? És te elmész dolgozni?

Kép
Kép
maryka
 
 


lillanyuci!
Nagyon tetszik a csúszda és a kislányod is! Szeptembertől szeretnéd bölcsibe adni? És te elmész dolgozni?

Kép
Kép
maryka
 
 


Hát ezt elküldtem kétszer :lol: Eléggé szétszórt tudok lenni :oops:
nekem van egy miómám, gyurikánál nem okozott gondot, remélem ezek után sem fog. Jövő hét után megyek a doihoz ellenőrzésre.

Kép
Kép
maryka
 
 


Lillanyuci!
Hol lehet ilyen jó kis csuszit venni, nagyon drága?

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Szilvia, halk gratula, de jó! Októberben babaesőnek örülhetünk. :D
Ha 16 évvel fiatalabb lennék, lecsapnék Kikire. :D Ilyen jóképű, és még tehetséges zenész is, ez igen!!!
Fénykép a tesztről?

Évi, igen, az. Jó, hogy nem tudjátok, mi az, én is akkor voltam kénytelen foglalkozni vele, amikor kiderült, hogy ez is gond nálam.
De édes Lillid! :D

Sucer, nagyon örülök a jó hírnek! Köszönjük a köszöntést, nagyon aranyos vagy! Anno ugyanebben az időpontban Lexit is kukisnak látta a dokim, aztán 4 hét múlva kiderült, a köldökzsinór volt a lába között. :lol:

Annamari, nagyon szépek a gyerekek, tényleg látszik, hogy jó testvérek. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Manökenalkat? Ne vicceljetek, a cicimet nagyítóval kell keresni, a csípőm széles, a combjaim vastagok. :? De azért még tejelek. :lol:

Gitka, ha el akarod apasztani, a hideg vizes borogatás a tuti rá. Csomókra, gyulladásra jó a meleg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annamari,
fiúnevünk megvan, a lánynév még kérdéses. Ilang bizti fog segíteni, nagyon lelkes úgy általában. Azért biztos lesz féltékenység, mert ha mást babusgatok, vagy az Apája, már jön és bújik Ő is :D . Hiába azért mert nagyobb, még csak kisgyerek Ő is. Nekünk a sulikezdés lesz érdekes egy alig 2 hetes babával. Na mindegy, majd megoldjuk. :)

Beze,
hát ha őszinte akarok lenni nagyon örülnénk, ha kukis lenne. Persze ha pici lány lesz, az se baj, jöjjön, várjuk nagyon!

Lillanyuci,
azért ez nagyon durva, hogy 3 helyre be kell iratnod, hogy vmelyik bejöjjön. Mondjuk ez nálunk érdekes lesz, mert nálunk nincs bölcsi, csak Bp-n, vagy Érden de az nagyon gáz, mert Ilang ide fog járni helybe suliba, és 2 gyereket 2 felé hordani nem egyszerű. Mindegy majd alakul ez még addig, nem aggódom ezen előre.
Nagyon aranyos a csúszdátok!
:)

Maryka,
én is zöld szemű vagyok, de a kislányunk Apa barna szemeit örökölte és szőke hajú :D. Kiváncsi leszek a picúr kire fog hasonlítani, a kislányunk teljesen Apára hasonlít, arcra, testformára, persze lányos kivonatban. Anno a játszótéren megkérdezték tőlem, hogy bébisintér vagyok-e, mert annyira nem hasonlított rám... akkor ez nagyon carul esett, de már az évek alatt megtanultam ezzel együttélni. Legalább nem zaklatnak azzal, hogy nem hasonlít az apjára a gyerek. Az Anya biztos :lol: . Mondjuk azt mondják a nagyszülők, hogy a mosolya, nézése, járása ilyenek rám hasonlítanak, így azért még van remény, hogy tőlem is örökölt vmit :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Lillanyuci,
azt akartam írni, hogy Lilla nagyon édes a csúszdán... :oops:, nem a csúszda édes, hanem a kiscsaj :D

Maryka,
a PCO-ról sajna nem sokat tudok, nekem is meglibbentették anno mint problémát, de szerencsére bebizonyosodott, hogy nincs olyanom. Van a fogamzás alatt PCO-s topic, nézz be hozzájuk, biztos segítenek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Köszönjük a dícséreteket!

maryka:
a teszveszen vettem, ott hirdet egy kereskedő. Új cuccokat árul, nem használtat. A csúszda 6.800 forint volt.
Nekem is van miomám, de szerencsére nálunk sem okozott gondot.
Lillus szeptembertől menne bölcsibe, mennék dolgozni, de csak 4 órába.

beze:
csípem a humorodat!

Felébredt a veszedelem...

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Évi :lol: .Ez aranyos volt. :D

Sucer, másodiknak én is kukist szeretnék, de persze először is foganjon meg, és legyen egészséges. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


húúúúúúúúú csak kapkodom a fejem és nincs esélyem végigolvasni, majd ha Marci alszik....de addig is KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


2 kép kettőnkről:

keresztelő után
Kép
teraszon ősszel
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jézusom Beze!
Te totál vékony vagy!!4 :shock: Hol van az a vastagság amit említettél? valahogy nem vettem észre :lol:
ez a ti házatok terasza? Nagyon szép zöld övezetben laktok, nagyon jó lis hely lehet.

Kép
Kép
maryka
 
 


Lillanyuci!
Köszi! :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka, a nadrág eltakarja. :lol: Köszi, igen, a házunk teraszán készült a kép. Azon az oldalon még nincs szomszédunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Szerintem is nagyon csini vagy!!!!!!! Nem is látni, hogy széles a csípőd és vastag a combod. Vagy nekem kéne keresnem egy szemüveget??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: irigy-irigy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon tetszik a teraszotok. Pirosra is van kiszínezve a házatok? Nem nagyon rikító?? Innen nagyon jól néz ki.

Ja, és Kikit már lestoppoltam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Évi!
Nagyon aranyos Lillus ezen a csúszdán. Szerintem napokon belül rákap az ízére, s le sem lehet szedni róla.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Pimpa - jobbulást Jázminnak, Te pedig ismételhetsz is akár, s babásodj!!! Esélyek???

Sucer - tök jó hírek!! Ilangocska mit szólt a kicsi (vélhetően) öcsköshöz?? Bár azt mondják, hogy nemet nem szabad addig tesónak mondani, míg nem biztos :roll:
Nekem Marcinál szintén a 12 hetes (s pár napos) UH-n monda a doki szinte biztosra...de hát azt még én is láttam, mindjárt kikeresem..
Sulikezdés tényleg nem lesz egyszerű, de ez legyen életetek legnagyobb baja...ja, s ha a lány az apjára hasonlít az még ok, mert azt mondják, hogy ez így "helyes", de nekem mindkét fiam állítólag az apja, s mégis hasonlít a két gyerek, pedig én vagyok a közös metszéspont.....erre még nem jöttem rá, hogy hogyan van....de majd egyszer.... :-)

Panny - köszike!! Talán még Nektek is lehet októberi babátok?? mikor van pé??? Nagyon drukkolok!!!!

Annamari - Tündéri szépek a gyerkőcök :wink: Marci is szeret fényképezkedni.....na ha már Te nem lehetsz a Kristófé, attól még Réka lehet a Marcié :wink: :lol: :lol:
Azért azt még elárulhatnád - szerintem sokunknak - hogy hogyan lehet két, azaz kettő kilót hízni egy terhesség alatt???? :shock: :shock: :shock: s még azt is áruld el légyszíves, hogy csodajó figuráidat honnan töltöd le???

Danyuci - köszike!!! Hogy vagytok?? Ennyire magad alatt?? nincs időd?? nagyon közeleg már az idő???

Franci - engem az egész családom hülyének néz, de én annyira szeretnék ikreket!! Persze valószínűleg az esélytelen nyugalmával mondom.....néha olvasgatok ikres fórumokat, s annyira jó látni a két (esetleg három) egyforma csepp manót...na jó befejeztem az álmodozást 8)

Lillanyuci - nagyon drága a pici Lilla, látszik, hogy élvezi a csúzdát, s egyre jobban fogja, s amikor már te sem kapsz szívrohamot minden csúszásnál, akkor már jól megy :wink:

Marcit ma először beengedtem (no, aztán csak utánamentem) egy klassz játszóházba...illetve ilyen hálós, golyós, ugrálós, csúzdás helyre...kicsik - nagyok külön....amikor láttam, hogy mászik, s csúszik, s nem tudok odaugrani, hááát izzadt tenyerem-talpam rendesen, utána inkább én is bementem....de irtó ügyes, s nagyon élvezte :D

Beze - tök csini vagy, s igenis nagyon vékony!!! Kép a tesztről apa telójában, s még ma este lefényképezem a reggelit, ha le lesz kicsinyítve akkor tudom felrakni...talán a picur újszülöttkori képével :wink: ha a párom a szokásos ütemében halad ezzel :wink:
Kiki és Te: nézd meg Demi Moore-t s a Kuthcer fiút....s éltek boldogságban.....még két lányt szülsz, akit a házasságba hozol, s már lesz egy csomó unokám is :-)én nem dönthetek, Annamarival "játszátok" le :-)

Kristóf egyébként gitáron játszik, s főként rock zenét, de már a latint is tudja, s mindent teljesen magától tanult internetről 8) Múlt héten ment először gitártanárhoz, s már jövő hétre hívták gyakorolni, mert mondta a tanár, hogy nagyon ügyes :wink: Ez itt a reklám helye :wink: Zenét írt "csak", szöveget nem, de az nem rock, hanem az egyik barátunk kérésére valami "hallgathatóbb" :lol: Rólam tudni kell, hogy én MOdern Talking rajongó voltam, a rock zene tőlem nagyon távol áll, én maradok a limonádé, slágerzenéknél 8)

Viszont ma estére eldugultam....lehet, hogy rájöttök, hogy jobb ha nincs annyi időm :oops: nem írok annyi hülyeséget :-)
Jó éjt

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sucer, ezt még ígértem :
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy bírtok ilyen sokáig fennmaradni???? Én néha Gergő altatása közben is elalszom…..

Beze! Nagyon jól nézel ki!!!

Lilla csúszdája fantasztikus, pár nap múlva le se lehet róla majd szedni. Ilyen kicsi csúszdán lehet fejjel lefelé is csúszni. De ezt csak a gyerekek élvezik, az anyukák nem.

Gergő egyszer a szemem láttára törte össze a fejét. A szekrény oldala felhasította. Vele együtt sírtam. Előtte tanult meg forogni, és gyakoroltuk a nappaliba. Neki valami összehúzóval ragasztották be.

Szilvi Kiki fiadnak nem a mostani párod az apuja, és mégis rá hasonlít???!!! Ezt meg hogy csináltad??? 16 évesen pont az ilyen „pasik” tetszettek. Gitározik, rock zenét játszik, egész nap olvadoztam volna…
Én is szeretnék néha ikreket, így már meglenne a 3 gyerek. Nem kéne újra évekig próbálkozni, egy több hónapos rosszullétet is letudnék. Csak a Gergő miatt nem szeretném. Nagyon érzékeny kisfiú. Tesót szeretne, de lehet sok lenne neki a két kistesó. Képes egész nap rajtam lógni, anya kezét fogja, mindent csak velem hajlandó megcsinálni.
A bölcsiből elment a kisbarátja és az egyik gondozó néni, azóta nem szeret be menni, azt meséli senkivel se játszik. És sajnos elkezdett dadogni, főleg a bölcsiben dadog.

PCO oktatás kezdőknek:
Policisztás petefészek. Nekem a magas terheléses inzulin szintem miatt alakult ki (inzulinrezisztancia). Nincs peteérés, amik viszont elkezdtek bíbelődni magukkal mind szépen ott sorakozik a petefészkemben, nem lökődnek ki. Decemberben kb. 8-8 volt petefészkenként. Az inzulin miatt cukorbetegeknek való gyógyszer és diéta.
Egyik orvos valami olyasmit mondott, hogy peteérés lehet, nekem az LH tesztek pozitívak lettek, de valószínűleg nem volt tüszőrepedés. Igaz a progi szintem nagyon alacsony.

Képet hogy kell feltenni???
franci
 
 


Kép
Gergő
franci
 
 


Franci :)
Gergő nagyon szép kisfiú!! Profi kép?
Ja, s mindkét fiam a saját apjára hasonlít :wink: állítólag, ezért nem értem a köztük lévő - egyébként látható - hasonlóságot...ez akkor szembetűnő, ha a Kristóf babakori képeit nézzünk 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szia Szilvi!
Profi kép. „Új” képek csak ezekből vannak bent a munkahelyemen. Az hiszem novemberben készült.
Az unokatesómmal mi olyan szinten hasonlítunk egymásra hogy néhányan azt hitték testvérek vagyunk. Pedig az anyukáink a testvérek, és mindketten a saját apukánkra hasonlítunk.
franci
 
 


Sziasztok Lányok!
Te jó ég, mennyit írtatok! Esélyem sincs alaposan visszaolvasni ennyi munka mellett. Ezért ezer bocsánat :oops: :oops: :oops:

Franci!
Köszi a PCO leckét (mondjuk, én a barátnőm meg pár régi topiktárs kapcsán már sajnos tudtam a részleteket). A kisfiad nagyon helyes a mackók között. Valóban is szereti, vagy csak a kép kedvéért feküdt be közéjük :)

Szilvi!
Te hogy érzed magad? Van már valamilyen tüneted? Én még mindig csak nagyon enyhén, de egyre többször émelygek. Ennek viszon nagyon örülök, mert ez csak jó jel lehet. Te mit szedsz?
A kicsi fiadról nagyon jó képet sikerült csinálni :lol: :lol:

Annamari!
Jaj de helyesek a gyerekeid! És nagyon nagy a hasonlóság közöttük. Réka szeret fényképezkedni? Hát Szilárd nem. Nincs is róla jó kép. Hármunkról végképp, mert senki nem szeret fényképezkedni a családan :roll: Pedig nagyon képe már egy jó kép. Na majd ha már lesz nagyobb pocakom, akkor tervezek elmenni profi fotóshoz, és ott majd mindent csináltatunk.
Réka ügyes, hogy nem kér pelust. Ha majd jön a jobb idő, biztos teljesen le tudod majd szoktatni.

Sucer!
Köztem és öcsém között is 6 év különbség van. Nálunk kemény volt a féltékenység. Anyuék észre sem vették, úgy csináltam (suttyóba terrorizáltam az öcsémet). Sokáig féltékeny voltam, mert úgy érezem, az öcsém lett a világ közepe, és anyu mindig védte velem szemben. Nagyon okosnak kell lenni ekkora korkülönbségnél, hogy odafigyelj mindkét gyerekre. A nagy már elég okos, hogy elrejtse az érzelmeit (belül pedig dulhat-fulhat), és te azt hiszed, hogy minden rendben. Ha adhatok egy tanácsot, légy nagyon okos, és figyelmes! Mondjuk, és nem voltam ilyen bújos. Ilang lehet, hogy jobban fel fogja vállalni az érzelmeit., de mindenképp érdemes odafigyelni, mert becsapós tud lenni a látszat.

Szép napt mindenkinek!
Itt süt a nap, de reggel -14 fok volt. Még jó, hogy autóval járok. Brrrr.......

Évi!
A barátnőméknek is van ilyen csúszdájuk. A kislánya rengeteget használta. Szilárd bátortalanabb, így ő csak nagyobb korában merészkedett fel rá, mert az övékén nem lehet jól kapaszkodni, és szerintem félt, hogy leesik.

Beze!
Hát a "vastag" lábadat, és a széles csípődet jól elrejtette az a testhezálló ruha, mert sehol sem látom :lol: :lol: :lol: Egyébként nagyon helyesek vagytok. Az a terv, hogy építeni fognak még a házatok mellé másikat? És nem lesz ilyen szép a kilátás? Kár lenne!

Maryka!
Nekem is zöld a szemem, apáé inkább barna, de Szilárd elörökölte valamelyik nagyszülő kék szemét. Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a tesóé.
Vendég
 


Angie az a maci ami előtte van az a hálótársa. :)
franci
 
 


Szilárdnak nyuszija van, de van még más is. 5-en alszanak, és egyiket sem tudtam lekoptatni róla. Van egy elég nagy Fáni elefántja, nyuszi, Némó halacska, és egy oroszlán. Régen még Fifi baba is volt, de rájött, hogy az kemény, és azt már nem kéri, de lassan nem fér már az ágyában. Ha elalszik, el szoktam tenni a fejétől, de ha felébred, és nincs mindenki ott, akkor kiabál, hogy hol vannak a barátaim :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a bókokat, nagyon kedvesek vagytok! Azért igyekeztem jobban sikerült képeket keresni. :)

Angie, egyelőre nem, mert a telek eladó, és szerencsére komoly vevő még nem jelentkezett. Lehet, hogy nem szép tőlem, de örülök neki. :oops:

Franci, nagyon szép Gergő! :D

Szilvi, ha nem bírom elviselni a férjem, lehet, hogy átpártolok Kikihez! :lol: Bár nem hiszem, hogy neki egy ilyen hozzá képest öreg tyúk kellene. :lol: A két fiad valóban nagyon hasonlít!

Annamari, a házunk kétszínű, az egyik világos rózsaszín, a másik mályvás. Jól észre lehet venni, az biztos. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie! Gergő is egy egész hadsereggel alszik, (5+Gergő). Vigyázzák az álmát.
Egyszer egy akkora tigrissel próbált aludni mint ő maga. Elég nehezen fértek el.
Ha a fiamat kérdeznétek kivel szeret aludni Anyára szavazna.

Beze a férjed ugye nem szokott Babanetet olvasgatni?! Oké, Kiki megér pár nap ajtócsapkodást. :D :D :D
franci
 
 


Panndi!
A lányaid vannak a Kismama újságban??? :lol: :lol: :lol: :lol: Felismertem ám őket!!!!! Nagyon édesek.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Esélyem nincs most ezt a rengeteg hozzászólást elolvasni. Ígérem majd pótolom :lol:

Szilvi, gratulálok, mennek a drukkok hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Táblázattal kapcsolatban, újdonsült kismamik kérlek írjátok meg hogy beírhatom e a tényt, vagy várjunk még vele?


Zsombim:
Kép

Én (kicsit kócosan :lol: )és Zsombi
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Először is köszönöm a dicséreteket a gyermekeim nevében.

Szilvi!
Rékát már Angienek ígértem, de ha belegondolok, hogy minden nyáron Tenerife-n nyaralunk... hát bocs Angie, ezt még meggondolom. :lol: :lol: :lol: :lol: (közben jó nagyokat röhögök, mikről tudunk beszélni :lol: :lol: :lol: )
Nagyon jó ez az uh kép, tényleg látni a lényeget.
Recept a 2 kg hízáshoz: teherbeesés előtt szedj fel magadra 25 kg hájt, majd terhesség alatt hányj sokat. Így már szerintem annyira nem is tetszik, ez a 2 kg, ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezeket a "csodajó figurákat" kapom, vicces oldalakról töltöm le, de az IncrediMail-be is vannak.

Franci!
Nagyon jóképű a kisfiad. Ebben az éveben akkor még bölcsis, s majd szeptembertől megy oviba?

Angie!
Nem mindig szeret Réka fényképezkedni, amikor én akarom, akkor nem lehet, van, hogy ő mondja.
A pelusra mondja, ha jön a jó idő, pisilunk az utcára. :lol: :lol: :lol: Szerintem menni fog, nagyon ügyesen szól, s eddig még nem bent be. kop-kop-kop. Ja és a kaka is megy a wc-be.

Beze!
Akkor jó nagy házatok van, lehet takarítani. :wink: :wink:

Kri!
Nagyon helyesek vagytok a képeken. Szerintem engem nyugodtan beírhatsz. Decemberben kezdtünk próbálkozni. A többi szerintem már megvan.

Nálunk szerencse mindenki egyedül alszik. Nincs maci, kutya, baba, semmi. :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Gyerekszáj:

Egy anyuka takarítja karácsony előtt
A WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen .
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?




Két óvodás beszélget:
- Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra . És te mit kérsz?
- Tampont.
- Az MI?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.




A kislány nézegeti AZ édesanyja krémjeit a fürdőszobában:
- Ez mire jó? - kérdezi.
- Hogy szép fényes legyen a hajam.
- Hát ez mire való?
- Hogy szebb legyek.
- Akkor ezt kidobhatod, mert semmit sem használ!




Két óvodás talál egy cicát:
- Kiszisza, kiszisza! - szól AZ egyik.
- Nem igaz, hogy nem tudod kimondani a matka nevét!




A tíz éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét:
- Anyu, ez AZ agyam?
- Még nem.




Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között.
A kislány így szól a bátyjához:
- Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot!
- De buta vagy! Nem tudsz installálni?
- Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok.




BKV ellenőr:
- Jegyeket, bérleteket kérek!
Pistike:
- Anyád tudja, hogy kéregetsz?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


próbálok visszaolvasni Benneteket, de egyelőre csak odáig jutottam, hogy megnéztem a képeket!nagyon szép és csinos mindenki! :D

Lillanyuci, azt az aranyos kis plüss kacsát a háttérben, ami a kanapén fekszik, hol vetted?tök régóta szeretnék olyat Boldinak, mert angolon mindig azt szorongatja meg ölelgeti. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hello Lányok!

Nem bírom az iramot... :oops: :oops: :oops:

De jó, mennyi kismama, hirtelen, remélem a következő hónapok is így telnek majd...

Én már csak vegetálok, néha úgy érzem egy haszontalan kis tücsök vagyok, nem egy dolgos hangya, ma kb. 30 perc alatt sikerült kiteregetnem...annyira elvacakolom mindig az időt, az ebéddel is csúsztam egy órát...és borzalmasan idegesít...ráadásul a nagyamamám is borzolja az idegeimet...nem aludt egész éjjel, mert Anyum mondta neki, hogy NST-n voltam...hát akkor biztos bajom van...vagy a gyerekenek...naponta 5x telefonál...nekem meg égnek áll a hajam...
De szerencsére a méhszáj nem nyílt tovább, minden oké...

Még Gabim is rájött arra, hogy nem kellek neki ahhoz, hogy sétáljon, eddig csak 2 pont között közlekedett, aztán tegnap óta jön-megy, felcsillant a szeme a felismeréstől...én meg csak mosolygok rajta, ahogy itt tipródik, mert ez még olyan fura...persze a nagyim szerint Gabit is el kéne vinni orvoshoz, mert nem normális, hogy ilyen lassú a mozgásfejlődése...A Storyban olvasta, hogy a Pető Intézetbe segíthetnének...na ilyenkor számolok...nem 10ig-100-ig és sokszor egymás után...még jó, hogy az egészséges 30 km távolság megvan köztünk és ahhoz kényelmes, hogy buszra üljön és eljöjjön látogatóba...mindenesetre ma leépített rendesen...

Az újakat üdvözlöm...eddig bunkó módon kimaradt :oops:
Na eldőlök aztán kimérgelődöm magam...SZép délutánt!

Danyu
danyuci
 
 


Jaj mennyit írtatok, de jóó, de csak az utolsó oldalt tudtam átfutni :roll:

Annamari, igen, ők vannak benne :)
Vendég
 


Szia Danyu! A nagymamádnak olvasd fel azokat a mondatokat, amik a vonalzóidra vannak írva. Igaz Gabira is, és rád is.
Én is olvastam a Storyba hogy a gyerekeket a Petőbe viszik, de náluk be is bizonyosodott hogy baj van. Az egyik kisfiú nem tud megállni egyedül és 16 hónapos. Ha a kisfiaddal baj lenne, vagy lassabb lenne az „átlagnál” az te is látnád, meg a gyerekorvos és a védőnő is.
Engem sokat ilyezgettek, nem forgolódott, ha hasra raktam üvöltött, és most 3 évesen mászik, nem 9 hónaposan, akkor csak kúszott. Elvittem egy Pető Intézetes konduktorhoz, aki azt mondta nincs semmi baja.
Szerintem Gabinak sincs semmi baja.
franci
 
 


Panndi! Nagyon aranyos kis dumás csaj Zsófi!!
Lányoknak kék szemük van? Ha Apáé zöld, akkor a tiéd kék?
franci
 
 


Köszi :)

Mindkettőnknek kékeszöld szemünk van.

Na próbálok visszaolvasni :arrow:
Vendég
 


Ma megveszem a Kismamát :wink:

Annamari!
Tenerife mellett labdába sem rúghat Szilárd :lol: :lol: Hát igen, ilyen anyagias világban élünk ma :wink: :wink: :lol: :lol: :wink: :wink:

Nagyon be vagyok havazva. Fehér lapok hullnak az égből, sűrűn.........................
Vendég
 


Franci: jaj igen, a lányoknak meg kék.

Kicsit szét vagyok esve :roll:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?