Halihó, szép fagyos jó reggelt!!!
Megjöttem!!! Jelentem böcsülettel visszaolvastam, de reagálni összefoglaltan, és kicsit hiányosan fogom szerintem, de nézzétek el ezt most nekem!!
Babákok gyönyörüségesek, és nagyon ügyesek!!!!
Julcsis beszólások is tetszenek, nálunk jelenleg én leszek a feleség, vagy nem lesz, lehet választani
Kriszti! Jól nézel ki nagyon, de nálad, ez már írtam, tök mindegy, hogy hány kg. vagy
Frocli, jó, hogy megvagytok és jól sikerült az út!!!
Móni és Frocli, nekem nagyon jó ismerőseim laknak Nagykovácsiban, nagyon szép hely, meg olyan nagyon barátságos!!!
Mi még nem próbáltuk osanitot, nem éreztem még szükségét
Bibi, barihimlő, szerintem is örülj neki, mert én még nem voltam ,és nagyon félek is tőle, főleg a várandósságaim alatt, no meg mostanság, ha mondjuk én szövődök és a gyerekek is betegek és én kórházban, ők meg itthon, szóval, tényleg jobb, hogy most, főleg mert lányok, így a várandósság stb majd náluk is bejátszana
Manó!! Azért a kis vejemről külön említést teszek, nagyon helyes, csudipofi kispasi, imádnivaló!!!
Kata, én sem tudom pontosan mi volt az ok, csak tudom, hogy volt valami bibi közöttetek, de remélem sikerül megbeszélni és minden ok lesz!!!!
Lila gőzöm nincs mit és kit hagytam ki, bocsi érte
Most akkor magunkról picit: Hétvégén ugye mama-papa-túra. Anyóséknál a tököm kivolt mindennel, de ez már nem újdonság
anyukáméknál, hát, jó volt, csak apum alig tud beszélni, a dagadtság már lement kívülről neki, de a nyelve stb még zsibbadt, dagadt, így nem igazán tud enni sem, és én eldöntöttem sosem fogok leülni és enni előtte, mert a sírás környékezett, hogy nem tud enni, utoljára akkor éreztem ilyet mikor Janókám nem tudott enni, mert szájfertőzése volt, hát nem kívánom senkinek.
Szegény apum kezd beletörődni, hogy lehet ismét nagy dolgoknak néz elébe, de én még reménykedek,hogy mégsem, nem tudom elhinni, hogy egy daganat 1 hónap alatt alakul ki
Van ám azért jó hírem is: Tegnap voltunk csípő uh-n megint és végre rendben van, így a 3 kőből egy már porba hullt, és jövő kedden a többi sorsa is eldől, csak győzzem kivárni