Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Köszi,már jól van a Regi csak taknyosak vagyunk még kicsit.
Bubó hogy van?

ŐŐŐ,én minap jöttem ki a fürdőből fürdés után pucéran..A Szabi meg jött velem szembe.No ez nem volna gond,mert szokott így látni de mivel megvolt a zsinór kilátszott :oops:
Erre megszólal.Anya!!!Mi az ott??
Na erre mit mondanátok egy 4éves fiúcskának??
Mondom semmi,erre ő,de ott lóg és mi az??Mondom wc papír.
Erre rohan be az apjához és mondja.Buta anya,ott maradt a wc papír :lol:

mimi12

WC papír! :lol: :lol: :lol:

Enyimek tudják mi az! :D Ha megjön és éppen bejönnek a fürdőbe még ijesztgetem is őket, hogy Jaaaaaaaaj anya elvérzik! :lol:

Szilvike! jaaaaaaaaaj szegény csimók, jobbulást Nekik! :cry:
Fruzsinak meg a torka fáj! :(
Nem is mertünk elmenni úszni, most nyomatom belé az algát meg a teát!

Hajni reszkess mert nemsoká indulunk sétálni és bedobjuk hozzátok a zárat!Nem akarok becsöngetni, nehogy felébredjen Lili! csak beaksztjuk a kapura!
Vendég

Sziasztok!

Jaj jól eltüntem de Lili annyira leszívja az agyam, hogy már csak olvasni van erőm, írni nem. :oops:
Pár dolog ami még eszembe van:

Kriszti: azt hiszem te ajánlottad a bébi kompot. Nagyon szépen köszönöm de nekünk is van. Lili még nem kultiválja.. :lol:

Orsi: még egyszer nagyon szépnen köszönjük a zárat. Nem tudom Lili mit fog szólni ha nem tudja kinyitni a fiókot. :twisted: :oops:

Dolli: már nagyon a finishben vagy, érthető ha nehezen viseled. :wink:

Helyzetjelentés: Lili tegnap óta egyedül feláll bármibe kapaszkodva. :shock: :lol: :lol: A foga még mindig csak picit van kint viszont valószínűleg a foga miatt napok óta nem akar enni. Már tiszta ideg vagyok mert csak a tápit fogadja el azt is csak épp hogy. Eddig megevett naponta 3× 210 ml-t + az egyéb hamik, most meg rendes kaját egyáltalán nem akar enni ( üvölt ha a kanállal a szája felé közelítek) tápit meg 3× 150 - 160 ml-t örülök ha megeszik. HA ez így megy tovább fel is hívom a Dokit, hogy mit csináljak. Ráadásul elképesztően hisztis lett. :roll:

Na nem tudom mit akartam még....

ja igen:
Brigi: ha Anyámék gyűjtötték volna az elmúlt 30 év sörösüvegeit már meglenne az alapanyag a házhoz. :lol: Francba! Na majd szólok nekik, hogy a következő 30 évben gondoljanak rám.

Ja és még ez:
kiderült, hogy a 21 éves öcsémnek fia született!!!!! :shock: :shock: Hetente járunk Anyuékhoz de ezt valahogy 9 hónapig elfelejtették megemlíteni. :shock: :shock:

Egy kérdés: Ti hova teszítek a használt olajat? Én itt gyűjtöm ( már van 3 olajos flakonnal) de hogy hova tegyem... :oops: :roll:

JA gondoltam pihenés képpen ( Apa játszott Lilivel, hogy lazítsak kicsit :lol: ) berolniztam a három bögrényi aprópént. 7800 Ft!!!!! :shock: :lol: Kérdés, hogy hol tudom beválltani..

Bocsi, hogy ilyen össze-vissza vagyok de szorít az idő, meg Lili. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaj na milyen felületesen olvasok.Simán átsiklottam Szilvi gyerekekre vonatkozó írásán :oops:
Jobbulást Lilinek is Szilvi!
Meg Orsi Fruzsijának is.
Bakker Orsi,tuti álmomban vágtál hátba...vagy Andikát sikerül úgy hátba vágnod,hogy nálunk sallert kapott a takony és tovább pattant,mint a ping-pong labda :lol:

Hajni!
Ne aggódj a nem evés miatt.Tudom ez milyen rémisztő,a Szabi is csinált ilyet anno.Nem tudom adsz e már Lilinek joghurt féléket??Vagy azt még nem lehet???Bakker 3gyerekem van és elfelejtettem mikortól lehet :roll:
Szóval a Szabi joghurt féléket evett.Vagyis natúr joghurtba turmixoltam gyümit és csak ezt ette,meg a szopi de az is fele volt,mikor tört át a fogacskája.De ahogy kibújt,úgy vissza is jött az étvágya.
Így vissza emlékezve akkor inkább a hüsibb kajcsit ette.Aztán volt mikor 1hétig sült krumplin élt.És amúgy most is tök szar evő lett.Vagyis a gyümi zöldség bármikor ,a főtt kaja meg ha sült krumpli ..na jó azért mást is megeszik de nagyon válogatós lett mostanság..

Hajni!
Azért az Öcséd is tehetett volna annyit,hogy szól..Vagy nem szoktatok beszélni?
AMúgy gratula a nagynéniséghez :lol:

mimi12

Ja Orsi!
A Szabi annyira kis lökött.Ő még nem tudja mi az.. Fanni ilyenkor már simán tudta....
De a Szabi tök más.A Fannival ennyi idősen már simán el lehetett beszélgetni ilyen dolgokról.A Szabi meg az az igazi vihogós kölök..
De amúgy is az első kérdése az volna,hogy és ott van csont?? :lol:

mimi12

Hajnika!

Nagyon szívesen! Bocsi, hogy csak most jutottunk el odáig! :oops:
Nagyon szép házatok van, nem mertem bedobni a csomit, mert azt hittem rossz helyen vagyunk!Nem is írtad, hogy van két kutyusotok!Illetve nem volt semmi kiírva sem!
Legalább láttalak! :D

Sajnálom a nem evést és rossz napokat! Remélem hamar túllesztek ezen!
Én 8 hós korától adtam a gyerkőknek jogit!
Nagyon ügyes Lili, hogy már feláll! Kép

Fárast sütőolaj: http://tudatosvasarlo.hu/otletek/show/95

Aprópénzt a postán tudod beváltani, de boltokban is beváltják, amúgy hivatalosan is fizethetsz vele! :wink:
Vendég

sziasztok,

csak gyorsan.

Gépemet újra húzza a kollégám, ugyanis itthon technikai okok miatt nem lehetett. De mikor kapom már vissza? :cry:

Lili karja még nem az igazi, még van benne genny :cry: , így holnap megyünk vissza a Sárához. Remélem, nem kell megint felszúrni! Sajnos látszik, hogy megint gyúlik és fehéredik :cry: Szegény pockom!

Hajni: elképesztő milyen ügyes Lilid. :shock: Kipróbáltad már a homeos bogyókat? Nekünk nagyon bejött!!! Most bújuk az 5. fogacska, de nem viseli meg különösebben. Én minden reggel adok neki.

Orsi: nagyon meg tudom érteni, hogy hiányzik a pici fiad!!!!!!!

Dolli: mindjárt itt van Réka, kitartás! Tudom, hogy nehéz, de MEGÉRI!

Brigi: remélem jó lesz az eredmény!

Szilvi: kedden megpróbálom megint az anyag boltot :lol:
Na mi van a dugulással?

Most csak ennyi, mert csúszásban vagyunk!

Lini
Kép
kicsi lini

Jaaaa és a lényeg. Olyan cuki Lili, már mindenhova mászik utánnam! Olyan kis ügyi, megyek a kis szobába, őt meg a nappaliba hagyom simán átkúszik és néz rám huncuttul! :lol:
Telefonomat mondjuk kinyírta! Már be sem lehet kapcsolni, de sebaj legalább kaptam újat! :wink: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Lányok segííííítsetek!Kép

HOL TUDOK VENNI EGYSZÍNŰ PIROS HARISNYÁT MAGAMNAK?????
Vendég

[quote="levendula orsi"]L írta:levendula orsiányok segííííítsetek!Kép

HOL TUDOK VENNI EGYSZÍNŰ PIROS HARISNYÁT MAGAMNAK?????

http://www.uzletekerd.hu/Szexshop/836/
talán itt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na jó menek aludni :lol:

mimi12

Mimi kösziii, de most nem ilyesmit szeretnék! :lol:
Sima vastag harisnyanadrágot, olyat ami nem látszik át!
A fekete szoknyához akartam egy piros felsőt, de találtam egy feketét(hatszázadikat :? ) van egy piros övem, egy piros táskám, ahhoz kéne egy piros harisnya! :roll:
Két hét múlva buliba megyek, egy gimis barátnőm hívott meg a szülinapjára! Valami dögöset szeretnék, mert ott lesz egy pár gimis osztálytársam, akik utoljára 86 kilósan, szülés előtt 2 héttel láttak! :oops:
Ehhez a szerkóhoz veszek valami szép piros bizsut(fülbevaló, nyaklánc, gyűrű)

Judy! Mi sem bírtuk ki, felhívtuk Éva nénit! :lol:
Pont Ki mit tud?-ot játszottak!
Azt mondta minden oké, és nagyon aranyosak a gyerkők, Bálintnál külön kiemelné, hogy nagyon szép rendet tartanak a szobájukban, megdícsérte milyen rendszerető kisgyerek! :D :D :D
Nanáááá hogy elpityeredtem magam, hogy az én kisfiam nem hoz rám szégyent! :cry: :cry: :cry:

Viszont sajna Fruzsikám beteg lett! Be is lázasodott(37,8)! Olyan szótlan, elment a hangja is! :( Kedve az jó, mosolyog, de olyan furi, hogy nem beszél! :shock:
Jövőhéten nem viszem oviba, holnap hívom Sárát, hogy írja ki!

Bogi megtanulta az Ec pec kimehetsz-t, de ez már valami modern változat, mert ugorj cica az egérre fuss után az jön, hogy: jött egy busz, benne ült egy vén krampusz, kiesett a kereke, Jancsi bácsi megette, Túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezte hááány óra?, Fél 12, elszaladt a mentő.
Bogi szájából ultra mega mulatságos, holnap levideózom! :wink:
Ja és egész nap ezt mondja! :shock:

Mia merre?????????????? Megy már a
http://www.youtube.com/watch?v=6X3As388DaU tánc??????
Vendég

Sziasztok!

Köszi a homeos cuccos infot! :D

Orsi! Gézunál én is ittam a teát, de már nem emlékeztem, hogy is kell. Remélem, most jobban használ, mint anno. Bár asszem volt ott egy kis hanyagság részemről... Most nagyon odafigyelek majd, hogy rendszeresen igyam és nagyon bízom benne! Meg magunkban is. :)
Már hogy is hozna szégyent egy ilyen okos, aranyos, kedves, ügyes, nyílt kisfiú az anyukájára! :D Elhiszem, hogy jólesett! :D
Fruzsikának jobbulást! Remélem, semmi komoly!
Neccharisnya.... Tényleg! Miért abban masszíroztál? :roll: Bezzeg amikor engem masszíroztál, nem azt vetted fel! :lol: :wink:
Bogika nagyon cuki lehet! :D Én ismertem ezt a változatot is! :oops: :lol:

Lini! Jajj, én buta, asszem még nem is gratuláltam a mászáshoz, pedig annyiszor akartam már! Szita agyammal! Nekünk is a 8. hónap volt a fordulópont asszem! :D

Brigi! Mennek a drukkok az eredményhez! Írj, ha tudod!

Szilvi! No kellett szaki?
Hancúr apával sztori... :lol:
Jobbulást a skacoknak!

Mimi! "És van ott csont?" :lol: haláli kiskölök! Tényleg régész lesz! :D
Wc papíros sztori sem semmi! :lol:

Hajni! Ne aggódj nagyon a nem evésen, bár tudom, hogy azt ilyenkor könnyű mondani, de hidd el, hogy nem fog éhen halni, ha éhes és kívánja, eszik. Ilyenkor lehet elrontani egyébként a gyerekek evőkéjét, mert látja, hogy anya ezen mennyire tud aggódni, és később játszmaként használhatja fel, amikor pl valamiért neheztel anyukára és büntiből nem eszik. Szóval No para! Azért persze dokival beszélj, de szerintem amíg a kedve jó, élénk, nincs gond. És a fogproblémákkal ez is helyreáll majd!
Hű! Gratula a felálláshoz! Lehet, hogy csak minden más fontosabb dolga van Lilinek, mint az evés. Például a felállás! Most ezé a főszerep. Az evés másodlagos. Lesznek még ilyen időszakok az életetekben...

No jövök még...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat! Olyan sokat segít, hogy megnyugodjak. :)
És azt hiszem, kedves több gyermekes anyukák, hogy mivel mind ugyanazt mondjátok, kénytelen leszek hinni nektek! :wink: Köszönöm a biztatásokat. Azért még tutira kijönnek a paráim, de majd mindig igyekszem emlékezni arra, amit írtatok. :)

Jah, hogy ne legyek egyszerű, este 8-kor rámjött, hogy véglegesre be kell csomiznom a kórházi cuccokat. Nagyjából össze voltak készítve, de ha éjszaka közepén kellett volna indulni, akkor kapkodás lett volna. Mindezt pedig azért, mert Réka olyanokat csinált, hogy azt hittem, mindjárt ki is bújik. :lol: Szóval jól beparáztam ezen is! Lehet, hogy így illeszkedik befelé? Nem fájt, meg semmi, csak éreztem, hogy nagyon lent jár. Komolyan azt vártam, mikor dugja ki a kis buksiját! :roll:
Jah, Mimi! Megérkezett a szeméremcsont feszegetés is. :wink:

No menek, Gézu el kezdett nátházni, remélem, semmi komoly, de alszom, amíg lehet!

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Ismet itt! Kisse elcsalinkaztunk hetvegen …:D
Szombaton megjartuk a Camponat es a diosdi szep parkot. :D Nagyon jo volt a seta! Patriknak szepen kipirult a pofikaja. Ma pedig a “belvarosban” setalgattunk, elmentunk a Stop Shop-ig es vissza. 1 ora alatt jartuk meg, -7 fok volt. Szetfagyott a fulem-farkam teljesen. (Na jo, csak a fejem fagyott szet, az arcom eg nagyon. Ez vonatkozik az egesz csapatra, parom feje is lilul szepen, a gyereknek is jo szine lett. :D

Szilvi: forditas – ugy irtam a magyart ahogy olvastam az angolt. Ez olyan gyorstalpalos forditas lett. Vissza sem olvastam. :D

Orsi: LESZ FARSANG? HOOOOOOOL? Ha tenyleg lesz akkor igerem hogy betanulok alami jo kis kakatancot! (Ezt veheted igeretnek!!!) :D
Koszonom a vudut a fejfajasra, a seta utan mar el is mult. :D:D:D
Most neztem meg a kakavideo-t :D:D:D Hat nem semmi arcok vannak benne! ;)

Brigi: semmi gond nem lesz a CT utan, ha rogton utana nem lett. Csak ha lesz kovetkezo alkalom akkor szolj elore, mert en nem szoltam (nem tudtam hogy kellett volna) es majdnem megfulladtam a vizsgalat kozben. (mert luke agyammal meg akkor sem szoltam amikor elkezdett mindenem viszketni es lassan-lassan kezdtem fulladni. De ez nagyon ritka, mondtak is! Es en tul sokaig vartam, nem szoltam. De ha jon a viszketes utana meg legalabb par perc amig nincs gond es ha van is, akkor azonnal beadnak valamit amitol elmulik a reakcio. :) Szoval no para. :D
Flakonhaz: Naggggyon jooooooo! Az ujrafelhasznositas nagy talalmanya (lenne) viszont a mexicoiaknak jo mert nincs hideg ott sosem, a muanyag uvegek viszont egesz jol szigetelnek a meleg ellen. :D Koszi a linket, nekem nagyon tetszett!

Dolli: Migrenre korabban az eros Algopirint, most Saridon van itthon, az is megfelelonek bizonyul. Regen csak Aspirint szedtem, az USA-ban lehetett kapni gyomorvedos valtozatot, mindig felpakoltunk. :D De mivel most ezekkel a dilobogyokkal nem mindent lehet kombinalni.

Dolli: nekem is pont azokat kellett szednem mint amit Brigi irt. Asszem az adag meg a sorrend nem pontosan az volt, de gondolom egyenfuggo ez.

Szilvi: dugulaselharitas gorennyel! :D:D:D:D:D:D:D

Orsi: egy szinu piros harisnya: KOsztolanyin a 7-es busz belvaros fele vezeto megallojanal van egy szupi kis harisnyabolt. Ott vannak szinesek! Tobb fele vastagsagban. En ott szoktam mindig venni.
Narancssarga nem jo? Az van nekem is itthon. (na jo, tudom hogy mindenkeppen piros kell, cask dilizek itt magamnak.) ;)

A tancra sajnos nem volt most idom, forditasokat csinaltam egesz hetvegen, azert nem is voltam itt sem. Raadasul meg nem vegeztem, igy holnapra is van egy jo adag...

na elhullok aludni lanyok! Puszka mindenkinek!!!

sünciboglya

Sziasztok!

De jó fejek ezek a gyerekek! :lol:
Ezt nézzétek meg:
http://www.mommo.hu/media/Apuci_kelepce ... ibb_vidije

Orsi!
Harisnya:Nézd meg a Calzedoniaban
vagy
http://www.harisnyawebshop.hu/index.php ... 3=&szint4=
vagy amit a Mia mondott.Talán Bartók B.82
Ezt a változatot már az én időmbe is mondták. :) Kitől tanulta Bogi?

Dolli!Nekem se segítettek ezek a "csodaszerek". :(
Azt hiszem legutóbb hülyén fogalmaztam,mintha én lennék itt az egyetlen,aki nem érti meg a depidet. :( Pedig nagyon is megértem.Én is szenvedtem már a végén,alig kaptam levegőt,fájt,szúrt mindenhol.De életem legszebb időszaka volt.Most,hogy visszagondoltam,itt bőgök.Remélem párom nem ébred fel.Csak azt akartam,tudd,hogy fontos vagy és ne légy szomorú!!!Amúgy én május 1-re voltam kiírva,és mikor kérdezték mikorra vagyok kiírva,hozzátettem,hogy tuti,hogy áprilisban már meglesz.
Biztos Réka helyezkedik.Nekem olyan érzésem volt,mintha ráülnék Dorci fejére. :)

Hajni!Gratula az felálláshoz!Valóban,vannak ilyen nem evős korszakok.Nemrég volt Dorinánál is.Talán akkor nőtt a rágó foga.Meg ugye a játék is mindennél fontosabb.

Mia!Az még Érd! :wink: Ma is annyira hideg volt.Kint voltam Dorcival az udvaron,de nagyon fáztam.Most jut eszembe:Olyan aranyos volt.Nézte,ahogy játszom a kutyával.A kis pincsi meg betámadott.Képzelheted! :) De csak kicsit harabdált.Dorina meg odarohant hozzám,szorosan háttal elém állt,karjait meg oldalra tartotta.Kis Drágám meg akart védeni. :) Aztán megnyugtattam,hogy csak játszottunk.Még jó,hogy nem egy medvénk van! :)

Holnap drukkoljatok!Para a köbön. :?

Kép

Kép
tierno

Sziasztok!

De jó fejek ezek a gyerekek! :lol:
Ezt nézzétek meg:
http://www.mommo.hu/media/Apuci_kelepce ... ibb_vidije

Orsi!
Harisnya:Nézd meg a Calzedoniaban
vagy
http://www.harisnyawebshop.hu/index.php ... 3=&szint4=
vagy amit a Mia mondott.Talán Bartók B.82
Ezt a változatot már az én időmbe is mondták. :) Kitől tanulta Bogi?

Dolli!Nekem se segítettek ezek a "csodaszerek". :(
Azt hiszem legutóbb hülyén fogalmaztam,mintha én lennék itt az egyetlen,aki nem érti meg a depidet. :( Pedig nagyon is megértem.Én is szenvedtem már a végén,alig kaptam levegőt,fájt,szúrt mindenhol.De életem legszebb időszaka volt.Most,hogy visszagondoltam,itt bőgök.Remélem párom nem ébred fel.Csak azt akartam,tudd,hogy fontos vagy és ne légy szomorú!!!Amúgy én május 1-re voltam kiírva,és mikor kérdezték mikorra vagyok kiírva,hozzátettem,hogy tuti,hogy áprilisban már meglesz.
Biztos Réka helyezkedik.Nekem olyan érzésem volt,mintha ráülnék Dorci fejére. :)

Hajni!Gratula az felálláshoz!Valóban,vannak ilyen nem evős korszakok.Nemrég volt Dorinánál is.Talán akkor nőtt a rágó foga.Meg ugye a játék is mindennél fontosabb.

Mia!Az még Érd! :wink: Ma is annyira hideg volt.Kint voltam Dorcival az udvaron,de nagyon fáztam.Most jut eszembe:Olyan aranyos volt.Nézte,ahogy játszom a kutyával.A kis pincsi meg betámadott.Képzelheted! :) De csak kicsit harabdált.Dorina meg odarohant hozzám,szorosan háttal elém állt,karjait meg oldalra tartotta.Kis Drágám meg akart védeni. :) Aztán megnyugtattam,hogy csak játszottunk.Még jó,hogy nem egy medvénk van! :)

Holnap drukkoljatok!Para a köbön. :?

Kép

Kép
tierno

Kép

Szijasztok!Ma jön haza Bubuka! :lol: :lol: :lol:

Brigi, minden oké lesz, sokat gondolok Rád, hányra mész?????

Nagyon car éjszakánk volt! Szegény Fruzsika sokszor kelt, mert csúnyán köhög! :cry:
Bogika meg holdkóros! :shock: Kijött éjszaka nappaliba, felkapcsolta az összes lámpát, kengedte a kutyát és visszamegy az ágyába! :lol:

Megyek egy kicsit hasalok, aztán takarítok, aztán el kell szaladni krémért, fóliáért.
Nagyon várom már hogy dolgozhassak! :oops: Imádom ezt a fogyimasszázst csinálni, ahogy elő van készítve a kezelőágy, a krémeket, a zenéjét stb..... :D Ez igazi csajos csacsagós kezelés, és ráadásúl a barátnőm jön, szóval tutira jókat vihogunk! :wink:

Szilvike! Hogy vannak bambinóid????Tegnap integettünk Nektek! :wink:
Képzeld bejött a Marcipán terápia! :wink:
Egész hétvégén ölbebaba volt! :lol:
Rengeteget játszottunk vele, tegnap elvittük sétálni stop-shop-ba, még liftezett is! Jaaaaaaaaaaaaaaaj ez a kis lökött imád sétálni!
Muszáj lesz vennem egy hámot(remélem találok Rogz-osban rózsaszínt! :roll: )
Rózsaszínnel megfertőztél, én is rószaszín telcsit szeretnék!
Már megint behívták Apát szervizbe(most volt harmadszor :evil: ), persze telcsit nem csinálták meg, mert kell valami ügyfél kód(ez a céges flottaszerződéses, mert kiemelt ügyfelek vagyunk, de enélkül nem sinálnak semmit :evil: )
Szóval két hétig semmit nem csináltak! :shock:
Szóval tutira nem lesz megcsinálva már, ki fogják hozni, hogy mi csesztük el a telefont!Rohadékok!!!! :x
Mi nem vehetünk hűségnyilatkozatos telcsit, így márciusig nem lesz telefonom! :( Mondjuk nincs már olyan messze az sem! :wink:

Lady Gaga megvan az összes album! :wink:
Majd csinálok egy válogatás cd-t!

Zsandika jól megmutattad a hajadat! :lol: Biztos voltam benne, hogy nem mutatod, mert még soha nem raktál fel képet!!!!
Jól sikerült a hétvégétek?

Mia, Csajok! Igaz nem jelzett vissza senki a február 5-re csak Dolli és Szilvike, de csináljunk aznap farsangot! :D
Mit szóltok hozzá????
Az ügy érdekében megpróbálhat Kriszti és Mia is felébredni időben! :wink:
Ha nem jó Nektek a febr 5. akkor szóljatok lécci, mert máshogy szervezemén is a programot!
Vendég

Annyira bííírom ezt a csajt! :lol:

Fúúú ilyen színű hajat szeretnék!!! Kép

http://www.youtube.com/watch?v=5gsN3OLV7R4
Vendég

DRÁGA DOLLI!!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
sylph

Később jövök visszaolvasok.... :wink:

Itthon vagyok a skacokkal.... nem vittem őket, mert köhécselnek, meg folyik az orruk, amúgy semmi más bajuk nincs, de ne az ovonénknek kelljen fújni, meg gyógyuljanak meg rendesen, és csak utána viszem....

Megyek, elkezdem a napot, mert még pizsóban vagyok... :D
sylph

Jaaaaaaaaaaaaaaaj Ma van Dolli szülinapja???? :shock:

DRÁGA BARÁTNŐM!!!!!!!!!!!!!!!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Szilvike! Mi lett a szülinapos, névnapos listával?????
Vendég

Hali

Tegnap jó kis viszontagságos napunk volt. Ebéd után elmentünk szánkózni Sóskútra, (én csak nézni). Tök jó volt aztán mikor hazafelé jöttünk ledöglött a kocsink :roll: hívtuk a szomszédokat, próbálták bikával, semmi. így mi Gellikével tovább szánkóztunk a szomszédokkal, apa meg várta a szervízt. valami komolyabb baja van, kapott csereautót :roll: :roll: Remélem garanciális lesz.
na szért jól megfagytam (pedig síruhában voltam, igaz a sígatyámat nem tudtam begombolni, így bandázzsal :lol: :lol: )

Dolli
este/éjjel én is azt hittem hogy indulnunk kell, szerintem már jóslók. csak olyan furák voltak, nekem ilyen nem volt sose hogy elakad a lélegzetem :shock:
én málnalevélteát ittam mind2-szer, először sokat, meg is lett Gergő 2,5 óra alatt. másodszor már nem mertem annyit inni, csak néha, 5 óra volt.
szerintem most se nagyon merek. rábízom magam a természetre :lol: ja és vajúdás alatt illetve szülés után a vérzésre/gátsebre szedtem bogyeszokat.

Orsi
tegnap mi már nem csörrentettünk. jajj, már mindjárt jönnek :lol:
Ki mit tud? ezt megnéztem volna :lol: :lol: nekünk annyit mondott szombaton Éva néni, hogy milyen stramm kiskölyök Gergő egy szava sem volt az éjszakai túrán. (szerintem inkább meg volt rémülve 8)
Fruzsinak jobbulást! harisnya tényleg szokott lenni mindenféle színű a calzedoniában.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Tényleg? Akkor boldog szülinapot Dolli:)

Szilvi
azért jobbulást :!:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Boldog Szülinapot Dolli!

mimi12

Dolli,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Veronika még mindig csúnyán köhög úgyhogy még mindig nem ment oviba, sőt hajnalban Zsombor is elkezdett ugatni :x

Kép[
Kép[
kostyika

Dolli: még tegnap míg itthon volt Apa kerestem Neked képet, mert ma tuti nem lenne időm :oops: :
Kép :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nem hiszem el, elnyomtam... ááááá

Mimi, köszi! Sajna még mi is taknyolunk.... Nme semmi Szabi!!! :lol:

Orsi, Fruzsi hogy van? Bogit megzabálom... kis holdkóros... :D
Keri Hilson... én is szeretem! Nekem itt teszik a frizkója: http://www.youtube.com/watch?v=U5rLz5AZBIA&feature=fvst
rülök, hogy alakul Marci!!! Rózsaszín.... majd ha lesz időm, megmutizom milyen telót akarok, keresek képet....

Hajni, hogy tdta ezt nem megemlíteni a tesód? Nem beszéltek? Azért gratula!
Lili meg nagyon ügyi! Gratula a felálláshoz! Most akkor résen kell lenned! :wink:
Lili meg majd bepótolja az evést!!! Nálunk is volt ilyen én is paráztam, de mikor rendbejöttek, annyit ettek!!! :D Fáradt olajatén is gyűjtöm, a szomszédnak szoktam adni :wink:

Lini, sok sikert az anyagbolthoz!!! Drukkolk hogy Lili karja rndben legyek!!!! Szegényke!

Brigi, mi újság? Mikor tudsz valamit?
Jajj, annyira cuki ez a videó!!!!! ÓÓÓÓóó hányszor jártunk mi is így.... :lol: :lol: :lol:

Dolli, még nem szakizunk, előtte beküldjük a görényt! Elvileg ma vesz a párom, oszt' kipróbáljuk azt is....
Remélem Gézunak semmi komoly!!!! Hogy van?
Nagyon készültök már Rékával!!!! Van egy olyan érzésem, nem várjátok Ti meg a márciust!!!!

Judy, hűűű, Ti is a végefelé jártok!!! Mikorra vagy kiírva?
Autó..... jájjj, sajnálom!

Mia, de jó kis hétvégétek volt!!!!

Andi, Zsombi is? Jobbulást mindannyiótoknak!!! Mi van a levegőben, hogy mindenki ilyen göthös???? :roll:

Lassan lehetne egy beteg-partit is csinálni... :twisted:
sylph

Szilvi Andi Orsi,meg mindenkinek aki taknyol,vagy taknyos gyerekkel rendelkezik.Jobbulást mindenkinek!

Látod Orsi,nem kellett volna Andikát úgy hátba vágni :lol: :lol:
Amúgy szerintem ez valami virtuális vírus lehet.

Orsi!Majd meséld el mit mesél Bubu.Tök kivi vagyok!Mikor érkeznek??

Farsangra jelentkezünk mi is.Hol tartjuk?
Nekem mázlim van,jelmez nélkül is bálna vagyok :lol:
Azért remélem jövő hétre minden göthös taknyos gyerkőc és szülője meggyógyul!

ZsAndi!
Én még mindig várom a képet a hajadról!!

mimi12

Szija Mimi!

Már én is nagyon kiváncsi vagyok mit mesél Bálint! :wink:
Szerintem valami vírus van, mert beszéltem a óvónéninkkel és állítólag pénteken 11-en voltak a csoportunkban! :shock:
Mi a héten tutira itthon leszeünk!

Frasang Február 5 a kiszemelt nap, de jó lenne ha többiek is nyilatkoznának Nekik mikor jó!
Nekem sajna csak a délelőtt jó! Délután dolgozom, illetve este szülinapi buliba megyek!
De rakhatjuk más napra is, csak akkor tényleg jelezzen vissza midenki, hogy mikor lenne jó!
Nekem annyi van, hogy minnél előbb kéne kezdeni mert 12:30-ra már a Bubuért kell mennem!
Vendég

Mimi de lökött vagy! :lol: Bálna nem lehetsz!

Amúgy kötelező a beöltözés, gyereknek szülőnek is! :wink:
Én már tudom is mi leszek! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is itt, csak ma iszonyat lusta vagyok :D Nagyon mozgalmas hétvégénk volt nekünk is, mindez azzal párosulva hogy MArci csak 5 órákat hagyott aludni éjszakánként, úgyhogy már hulla vagyok :D:D:D Ma ilyen lustizós napot tarunk :D Csak mosás meg vasalás lesz, mert a gyerkőre már így is a vasalatlan kupacból turkáltam a mai ruhát :D:D:D Most bezzeg ő alszik :D Én meg eljutottam oda,hogy felöltözzek :D:D:D

Orsi, nekünk jó a február 5. Később (mármint a rákövetkező hét) nem jó, mert akkor már műtét lesz, azt nem merem bevállalni! Farsangra meg annyi, hogy azóta is keresem a megfelelő jelmezt Marcinak, de még nem jött el a szerelem első látásra. Mondjuk nincs is nagy választék ebben a méretben...:( Marad Patrik tigrise végső soron :D:D:D

Na, be is izzítom a vasalót, meg lassan lejár a mosógép is.

Bocsi, most csakennyire futotta.

Ja, ás jobbulást mindenkinek (én is kicsit szipogós lettem mára, meg mintha a torkom is kicsit kaparna :( )!

És Orsi, Judit, jó érkezést a táborozó lurkókhoz!

És Judit, Dolli, azért még kicsit tartsatok ki!!!

Mangora

Kép
mangora

Szija Kriszti!

Szegénykém, akkor ne vasalj hanem pihenj!!!!!!Kérd meg Nagyit vasaljon helyetted! :wink:
Kép

Akkor kezdek egy listát, akinek jó a február 5., az írja fel magát a végére és küldje el újra az egészet!

Február 5. (péntek) 9h FARSANGI BULI!

Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Vendég

Marcipán Csubakkának fog beöltözni! :lol:

Mia hajából tudunk ilyet csinálni!Kép

Jaaaaaaaaj de cukiiiiiiiiii!
Kép Kép
Vendég

Február 5. (péntek) 9h FARSANGI BULI!

Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili

Két gondom van csak: hogy jutok el oda ahol lesz + mit vegyek fel?????? :shock: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!Nincs itt gond! Kitaláljuk ki kivel jön! :wink:
Minden csak szervezés kérdése!

Jelmez: semmi komolyra ne gondolj, csak hülyéskedünk egy jót!
Csak senki ne mondja el előre mi lesz! :wink:
Vendég

Baccus mit találtam! :lol:

Kép
Vendég

Hajni! azzal hogy mit veszek fel én is gondban vagyok! Odajutásban majd szerveződünk :D Nem tudom mennyire esik útba, de hozzánk befértek!
Esetleg anyukának beöltözök? :D:D:D

Vasalásnak lőttek, felébredt Marci, most fejeztük be a kaját, majd talán most újra nekiállok, de lehet hanyagolom :D

Orsi, Nagyira nem nagyon bízhatom, múltkor már megszólták páromat a melóhelyén, hogy gyűrött az inge...:( Úgyhogy marad az hogy én vasalok! :D

Mangora

Kép
mangora

Dolli

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is!!!!!

Kép

Gabi

Kép
gabusz

Hajni!
Hozzánk is befértek!

Kriszta!!
Kölcsön kérhetem a mei-tai-odat?
Kérdeztem már,csak szerintem lapozódott az oldal :lol:

mimi12

Mimi! Priviben írtam, hogy persze :)

Dolli! Boldog szülinapot!

Brigi! Mi volt a dokinál???

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Most kicsit itt, kozben dolgozom ezerrel, gyerek az erkelyen napozik.:) Szerintem o is Bahama imado less mint en. (cask sosem jutottam el meg oda …. Talan ezert imadom annyira?)
Naszoval:

Februar 5: Nekem jo, abban az esetben ha Patrik jol birja a kikepzest az orvosnal, 4 hos oltas lesz. Bar szerintem addigra rendbejon meg ha esetleg lesz is laz!! Szoval szamitsatok ram, foleg hogy P{atrik belenott a szarvasos jelmezbe, most is az van rajta. Jo meleg. Imadja :)

Haj fazon es foto: a no gyonyoru! Nem tudom ki o, de szep. Tenyleg szep lenne neked ez a szin, a fazon is tokeletes szerintem!!!

Judy: jobbulast a kocsinak. :D:D:D Bevizualtam ahogy a sinacin rajta a bandazs. Fotokat csinaltatok? Ha van tegyel mar fel :)

Dolli: nagyon boldog szulinapot kivanok neked!!! Soxeretettel! Hany eves is vagy? 22? :D:D:D
Bocsanat nekem nincs szep kepem amit feltehetnek, de a szivemben van egy naaaaagy rozsa, azt neked szantam. :D

Orsi: most olvasom hojgy kotelezo a beoltozes…. Hat en mi a turot vegyek magamra? Az olajtot? Koltozes elott mindent kihajigaltam…. Max en is balnanak oltozhetek eleg feher es nagydarab vagyok, balnazsir is van boven……… majd mi leszunk a ket balnatestver Mimivel es ti meg majd megmentetek minket. (Save Willy! C. film….) :D:D:D:D:D:D:D
Na azert majd kitalalok valamit…. ;) (Megvan, hulyenek oltozom, ahoz sem kell jelmez!!!!!)

Kriszti: ki van mosva, vasalva a Tigris ruha, cask oda kene adnom neked :D Abban nagyon tuti less Marci es pont jo lesz ra! ;)

ORSI AZ A FOTO! JUUUUUUUUUUUJ, eloszor cask neztem mi lehet az, aztan leesett….. :mrgreen:

sünciboglya

itt maradok belogolva, de kozben dolgozom ezerrel! Kesz kell(ene) lennem ma delutan...... umm, delutan van :(
Majd irok idonkent :D

sünciboglya

Kriszta!
Én nem kaptam privit :cry:
Direkt meg is néztem,hogy hátha csak nem értesített de nincs privi tőled :wink:
Mikor mehetek érte?Gyerek nélkül és csak a kapuig,mert még kicsit taknyolunk.
Mennék sétálni is egy nagyot,viszont rengeteg a melóm még.Ki kell vasalni egy halom rucit,és a vacsit elő kell készíteni.
Huuu Orsi!!!
Pár napra lőttek a fogyinak.Na jó azért köretnek csak zöldség,párolva vagy salinak..
De tegnap kínai olyan szezámos bundázott husit csináltam.
Háát csajok!!Az annyira fincsi volt,hogy csak na.Szóval annyira,hogy ma is az lesz a kaja :oops:

mimi12

Mimi, nem tudom miért nem ment át, a szándék megvolt :( Bocsi!
Ma délután itthon vagyunk, gyere bármikor! Annyi, hogy kb 5-től kajaidő (az 1 óra kb)

Mia, köszi a jelmezt! Bár amit Orsi belinkelt békásat az nagyon tetszik én is megtaláltam :) Majd lesz indok, hogy e héten is talizzunk :)

Tényleg, DM-ből kinek mi kell? Mert nekünk muszály lesz menni pelusért, hétvégén a corába nem volt a szokásos típus és méret! 15%-os kedvezményt akarom érvényesíteni :)

Mangora

Kép
mangora

Laptető lettem :)

Mangora

Kép
mangora

Laptető :lol:
Kriszta!
Most öltözünk és megyünk!Ha nem gond!
Kb 20perc múlva ott vagyunk,öltözéssel együtt :lol:

mimi12

Mimi, gyertek!

Mangora

Kép
mangora

Szilvi,
Beteg parti :D

Orsi,
Elfelejtettem neked megírni a step pad méreteit, alaphelyzetben 10 cm magas és van hozzá egy másik láb aminél kb 13 cm.

Kép[
Kép[
kostyika

Jobbulast minden kis es nagy betegnek!
Patriknak nem tetszett hogy behoztam a terszrol (1 orat voltunk kint...) es elkezdett uvolteni mint a sakal....... haromnegyed oran keresztul. Vegul a hibernacios modszerem gyozott, ahogy szokott. Gyerek bebugyolalva az agyban takarok kotott, ablak kitarva sarkig, en melle ugrok es enekelek neki. Most alszik........

Persze a munkaval egy sort nem haladtam. :(

Kriszti: Igeeeeeeeeeeen, mindenkeppen talizzunk !!!!! Megyek veled DM-be is nagyon szivesen! :D Meg mindenfelet csinalni. :) Kene venni jelmezt! (gyereknek megvan de nekem nincs....) Kineztem a Camponaban egy "csillagok haboruja" filmbol a feher vertes harcolos figura jelmezt, nagyon muris. :D:D:D Van egy party bolt itt, nagyon jopofa jelmezek vannak. :D Persze lehetek akar latin salsa tancos is, meg bodros bugyi meg csipkes harisnya is van......... :mrgreen: Na ezt most bevizualtam!!!

Na megyek vissza melozni mert mar a nap is lemegy en meg sehol sem tartok....

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?