Jó reggelt!
Tegnap még elolvastam mindent, de már nem volt erőm válaszolni.
Az éjszakáim viszonylagosan normálisan telnek, felébredek 2x-3x, de kis idő múlva vissza tudok aludni. Viszont reggeletnte óriási banzáj van a pocimba, amit még élveznék is, ha nem fájna közben.
Egyik drágám szokás szerint a bordámon fekszik jobb oldalt és valamit piszkosul nyom, ez elég fájdalmas, a másik meg bejön középre a köldökömnél egy nagy kúpban kinyomja magát, ma még ficánkolt is hozzá egyet szó szerint lehet érezni ahogy lubickol a vizben.
Jaj, nagyon imádom ám őket, már alig várom, hogy lássuk egymást.
Tegnap voltunk CTG-n a Jánosba, volt időpontunk, de olyan csúszásba volt a csajszi, hogy mire odaértünk még hárman voltak előttünk. Igazán nem is értettük, hogy mi van, mert 4 készülék van, szóval egyszerre ennyi embert tudnak nézni. Egyébként kedves mosolygós segitőkész csaj volt. Mire sorra kerültem és "kiderült", hogy iker babáim vannak(persze ezt mondtam előzőleg a telóba is,)szóval akkor szólt, hogy nekik nincs ilyen készülékünk, feltelefonál a szülészetre és ott megcsinálják.
Felmentünk, becsöngettünk és már csinálta is a bájos-kedves hölgy a CTG-t. 3 tappancsot rakott rám, és azonnal megtalálta a szivhangot.(sose tudom a dokik, hogy csinálják én sokszor keresgetem a babákat, hogy hol vannak, ogy vannak fordulva, stb, de ők mindig azonnal tudják
).Közben megmérték a vérnyomimat(111/71) szóval én nem szenvedek ettől a fehér köppeny szindromától.
Meg megdicsérték a pocimat, hogy szép feszes, a két baba teljesen kitölti, szóval nincs rajta plussz zsir, viz, stb.És még azt is mondták, hogy a babák súlyával nem lesz gond(háát mondom azt remélem is, mert azért etetem őket, ezzel a sok húsival, amitől már én is rosszul vagyok
).
Közben vége lett a nagy vizitnek, és a hölgy szólt a férjemnek, hogy bejöhet. Nem tartott sokáig a vizsgálat kb. 20 perc, gyorsan eltelt.Az eredmény tökéletes lett, azt mondták ennél jobb már nem is lehetne.
Viszont nem kaptam köv. időpontot, mert az már 9-körül lenne és addigra valószinűleg már úgyis bennt leszek, akkor meg minden nap csinálnak ctg-t. Ha esetleg nem fekszem be, akkor meg még tudok kérni telefonon időpontot.
Egyébként nagyon szép, barátságos, tiszta a szülészet, abszolút modern és nem érzi úgy az ember, hogy kórházban van. A látottak alapján bátran ajánlom, !
Ja és még valami! Annyira ügyi vagyok (és szerencsés is ), hogy a hölgy akihez felküldtek ,és ajtót nyitott ő pont a Dévai dokinak a szülésznője! Elkezdtünk beszélgetni, hogy mennyi jót hallottam, olvastam róla
, nagyon kedves tüneményes nőcike, olyan kis csacsogós, de rátermett, azonnal csinál mindent, stb, úgyhogy mi fel is fogadtuk őt szülésznőnknek. Már intézte is a papirjainkat(én nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent ki kell tölteni), megcsinált minden dokumentációt, lefoglalja a szobát, mire megyünk, ő lesz velem a szülésnél, meg a babákat is ő fogja ellátni, elmondta az egész sztorit, hogy mi , hogy fog történni, akármikor hivhatom, akár az éjszaka közepén is, ha kérdésem van, stb, és természetesen, ha elfolyik a magzatviz akkor is rögtön hivni kell, hogy ő már tudjon intézkedni a kórházba, mire beérünk.
Szóval "teljes körű szolgáltatást nyújt".
Nagyon megnyugodtam, nagy biztonságot ad, hogy van valaki aki akkor is törődik az emberrel, amig esetleg apánk nincs ott.
Úgyhogy nagyon örülök neki.
Először azt gondoltam, hogy a szülésznőnek nincs akkora szerepe a császárnál, és a sima szülésnél tud jobban segiteni, de szerintem igy is hasznát veszem majd, hogy helyettem intéz mindent, nem nekem kell mindenért szólni, kérni, stb.
Ja és császárnál tényleg nem mehet be senki, meg spijnális érzésteletést kapok majd, nem epidurálisat.
Hazafelé még bementünk a bababoltba, akartunk venni hordozókat, de nem lehet két egyformát kapni, hihetetlen!
Egyébként semmiből nem vettünk egyformát, ebből az egy dologból akartam volna, de úgy tűnik nem lehet.
Találtam egy bababoltot a BERGON-t, ismeritek? Ki mit hallott róla? Moncsika neked nem ilyen kocsid van?
Ja meg vettünk ágyneműket is. Ezen megintcsak kiakadtam, mármint az árakon(bementünk a kikába kajálni, mert az esett útba és , ha már ott voltunk megnéztem a gyerek cuccokat is), csak annyit mondanék, hogy találtam szép babmis ágynemű huzatot 19.000-ért! Meg vannak ezek bolondulva!
Felnőtt ágynemű huzatot lehet venni 3900-ért gyönyörű szépeket! Nem tudom hova tart a világ, de ez kiábránditó!