Új privát üzeneted érkezett!

Tapedli! Dejódejó! Ezek ám a számok!!! :shock: :lol: Apa kitett magáért! Gratula!!! :lol: :lol: :lol:
És mikor kell tesztelni, vagy visszamenni???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Luci!

Mához két hétre lesz vérvétel. De ahogy magamat ismerem, itthon úgyis elnyomok egy tesztet előtte :D
Neked 1 hét múlva lesz teszt ha jól látom a vonalzódon. Vagy hogy tervezed, otthon is tesztelsz majd?
tapedli
 
 


Tapi! Nekem szerdán lesz teszt Tapolcán, de reggel itthon is fogok csinálni. De akkor még csak a 12. dpo-n leszek, remélem nem lesz gond... :roll:

Akkor most neked is indulhatnak a drukk hegyek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Köszi Luci! :D Én is nyomom a drukkot érted! Most végre tényleg jól felpörögtek itt a dolgok :D
tapedli
 
 


Tapi, csúcsszuper számok, gratula Apidnak! Hogy csináltátok, szedett most valamit?

Én is reménykedem hasonló jó számokban, hátha még a fer fölpörgeti kicsit a számot inszemig (meg a fürj tojás és Gyuri bácsi teái :lol: )

Pihengess aztán várjuk 2 hétre a pozi tesztet!

Bea, mi újság? Várunk a hírekkel!

Luci, neked akkor már hamarosan teszt. Fú de izgi :lol: Érzem, beindul a nyerő széria.

Nekem a hétvége hamar el fog telni, holnap keresztfiacskámat látogatom meg, vasárnap vacsizni megyünk barátnőmékhez. Aztán már csak pár nap és indul a mandula. Nem is vagyok ám türelmetlen. :wink: :lol:
vayacon
 
 


Csajok, csipkebogyó teából mikor kell inni? Abból a termésből készült a legjobb, ugye? Beszerzek jó előre. :wink:
vayacon
 
 


Tapi,
ezek zseniális eredmények!Szuper!Legyél is ++++++,nagyon drukkolok,hogy sikerüljön!

Vayacon,
tényleg,ilyen nagyon sokan vannak a BMC-ben?Van egy lány,akivel teljesen együtt fut a lombikunk,neki már van egy kisfia,és 2006-ban jártak ide a SOTE-ra,és ő mondta,hogy akkor embertelen tömegek voltak,sokszor állóhely alig volt a folyosón.Most meg csodálkozik,hogy milyen kevesen vagyunk.Szerinte lehet,hogy a válság miatt...nem tudom.De Te meg azt mondod,a BMC-ben sokan vagytok...
Mondjuk a klinika nem olyan nagy hírű,mint a BMC,a Sejtjeinket is ott forgatták (film,ismeritek?)Konc is elég híres...nálunk meg szerintem picit az is riasztó tényező,hogy a prof nem túl barátságos figura,elég rosszakat olvastam róla az interneten.De engem nem zavar,hogy távolságtartó meg rideg,a lényeg,hogy a dolgát tudja.

Lucuzs,
izgalmasak ezek a napok,igaz?12.DPO-n már kimutathatja a teszt,de ha negatív,az még nem 100%.A vérvétel persze biztosabb.

Bea,
én is nagyon várlak!
Vendég
 


Vayacon! Én nem állítom, hogy a csak a csipkebogyó tea hatásos, csak megemlítettem, hogy én éppenséggel azt iszok, de ez véletlen, ez volt itthon. Persze az igaz, hogy nem véletlenül vásároltam :wink: , mikor Bogival terhes lettem teljesen leálltunk a fekete tea ivással, aztán már nem is tértem vissza rá. Mostanában csak tiszta gyümölcsteákat vagy ezt a csipkebogyót iszom.
Én inkább azt mondanám, hogy az segített, hogy ittam! :lol: Mert amúgy én iszonyat kevés folyadékot fogyasztok naponta. :oops:

Bea! Remélem minden jól alakult, és most pihizel!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó, úgy látszik, most a BMC-felkapottabb, én nem is hallottam, hogy a SOTE-n is végeznek meddőségi kezeléseket. Azt is rebesgették, hogy az év végén elfogyott az intézet pénze, és ezért elhalasztották a lombikokat. :( Hát lehet, hogy ezért hoztak "megszorításokat" inszem ügyben is.

A Sejtjeinket én is ismerem, de még nem mertem megnézni, mert állítólag bőgetős :cry: :? film, de majd egyszer ráveszem magam. Lehet, ha már összejött a baba.

Sztem sem baj, ha egy orvos rideg, csak bunkó ne legyen, mert így is van elég bajuk a meddőségi kezelésekre járóknak. Az én dokinőm se az a mézes-mázos, kicsit távolságtartó, de ez engem sem zavar.

Luci, ja azt hittem ez a csipkebogyó tea valami taktika. :wink: Nem baj, most már csak azért is veszek, babonából. :lol: Nekem egyébként nem gond az ivás, mindig vedelem a vizet.

Bea, hol vagy? Kezdek aggódni. :?
vayacon
 
 


Tapedli! Akartam is kérdezni, hogy mit csináltál apával, hogy ilyen eredményei lettek? :shock: :lol: Csodálatra és irigylésre méltó! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Tapikám gratulálok a szép eredményhez! :lol: A 3-4 petesejttel és ezzel az apateljesítménnyel igen jók az esélyeitek szerintem!!! Drukk ezerrel! :D

Bea látom még nem jelentkeztél! Várunk nagyon a hírekkel!

üdv
beni

Ja és Tapi, ti rákérdeztetek , hogy mennyi az annyi!? Mert nekünk számokat nem mondott Fülöp doki a nagy napon, csak azt, hogy szép eredmények.
benigna
 
 


Sziasztok!
Kösz,hogy ennyire aggódtok és gondoltok Rám!A leszívás rendben ment 25 petesejtem lett csak volt 1 kis bibi! :(
Sajnos api nem tudott anyagot produkálni így lőttek az egésznek. Azért nem is jöttem tegnap nagyon odavoltunk mind 2en.Annyira sajnálom szegényt!Nem tehet róla.Nálunk ez mindig " nagy procedúra" mikor anyagot kell leadni.Egyszerűen annyira ráizgul,annyira akarja de persze annál inkább nem megy.... Alapba is nagyon lelkis szegényem.Mindig így volt,de eddig csak sikerült valahogy...most sajnos nem.Nem kívánom ezt senkinek.Azt mondta soha nem fogja megbocsátani ezt magának! :cry: Alig tudom megvígasztalni.Hiába mondom neki ne törődjön vele ez van,nekem nem számít csak az hogy szeressük egymást!Pedig mindent megtett érte tegnap egész estig próbálkozott de ilyen állapotban már nem csodálkozom,hogy nem sikerül neki.Nem parancsra működik.
Mindenesetre ma telózott beszélt a csajjal,mondta ez nem számít így bele az 5-be és legközelebb ha úgy gondoljuk fagyasztassunk elötte spermát!Mondjuk nem tudom ezt eddig miért nem mondták eddig,tudták,hogy nekünk nagy gond ez mindig!Most már mindegy.De szegényem azt mondta nem mostanába vállal be mégegyet és az utolsó pénzünk is elbuktuk most! :( Nem bírja megemészteni,hogy minden szép,jó volt megint,csak ő miatta nem sikerült megint!Nem kívánom ezt senkinek.

Azért örülök,hogy a többieknél minden rendben!
Zsó!
Hajrá a szurikkal,örülök,hogy elkezdted. :)
Tapi!
Ilyen eredménnyel tuti sikerülni fog! :)
Lucuzs!
Ti meg már úgyis " többen" vagytok! :)
Beni,Vayacon!
Nektek is előre drukkolok az inszemhez.

Nem valószínű,hogy jövök mostanába helyre kell tenni magunkat lelkileg.Majd azért néha bepillantok a háttérből kivel mi lett!
horváth beáta
 
 


Szegénykéim!nagyon sajnálom és annyira megértem a férjedet,az enyém is ilyen lelkizős,vagyis szóban nem az,de belül rettenetesen.
Kicsit félek is emiatt,de nem mondom neki.Múltkor az inszemnél is nagyon megszenvedett.

Bea,
nagyon sajnálom!Pihenjetek most,amennyi jólesik,és tényleg ne gyere,nem azért,hogy nem fogsz hiányozni,hanem minél kevesebbet foglalkozz ezzel a dologgal.

Szeretgessétek egymást és legyenek szép napjaitok!
Vendég
 


Bea! Sajnálom ami történt. :cry: :cry: :cry: Nagyon nehéz lehet most mindkettőtöknek! Szorítok, hogy minél hamarabb fel bírjátok dolgozni, tovább tudjatok lépni, küzdeni!

Ha magatokra találtatok várunk vissza!!!!!

Ölellek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beus,
borzasttóan sajnálom ami veletek történt és el tudom képzelni a férjed mit él át :( Talán ez most azt is mutatja, hogy érdemes lenne pszichológus segítségét kérni. Nagyon magára vette az egésznek a terhét és ez alól nem egyszerű kimászni. Szerintem ha sikerül kicsit rendeződnötök lelkileg, feltétlenül próbáljatok segítséget kérni. A klinikákon van ilyen lehetőség ingyenesen. Várunk vissza, amikor úgy érzitek, hogy eljött az idő!

Vayacon,
a csipketeában sok a C vitamin...talán azért is hatásos. De egyébként a sok folyadék a lényeg, hiszen attól vastagodik a mnyh. Egyébként tegnap az inszem előtt 5x pipiltem, de szerintem az idegességtől. :) Így persze inni sem mertem, hogy ne kelljen többször menni. Estére viszont úgy kitikkadtunk, hogy én 5 bögrével nyomtam le a csipketeából, a férjem meg 3-al :lol: Persze így aztán egész éjjel rohangálhattunk ki.

Beni,
szedi a férjem időszakosan a macát, szintén időszakosan az E és C vitamint Emellett spirulina algát szed már egy ideje, de ezt egy évvel ezelőtt is szedte pár hónapig. Lúgosító teákat iszunk mindketten és én még egy hónapja az Elevitet. De az viszont tény, hogy az egy évvel ezelőtti első kiváló eredménye óta úgy tekintjük ezt a dolgot, hogy neki NEM LESZ TÖBBÉ ROSSZ EREDMÉNYE! :D Tökéletesen egészséges, így többi ilyen bibi nem lehet és kész :D
Akkor (talán emlékeztek) csináltattam neki egy pólót, amin egy bika van és az akkor ieredmény számokkal :D Tegnap amikor hazaértünk, felvette és egész este abban masírozott :D

Zsó,
hajrá a szurikkal tovább! :wink: Gondolj sokat a babádra és arra, hogy most formálod meg a testét :) Zenélj neki sokat, hogy sok-sok szép petikéd legyen! :wink:

T
tapedli
 
 


Jaj Bea annyira szomorú vagyok, hogy ez történt veletek! :cry: Borzasztóan sajnálom a férjed, nagyon nehéz lehet neki, meg persze neked is. Tényleg jó lett volna, ha lett volna lehetőség spermafagyasztásra, de legalább a jövőben meg tudjátok oldani a dolgot. De a lényeg, hogy pihenjétek ki a történteket, hidd el sikerülni fog, és a pénz is meglesz előbb-utóbb. Addig is szeretgessétek egymást, bújjatok össze minél többet.

Várunk vissza, amikor úgy érzed, itt az ideje!

Addig is sok ölelés!
vayacon
 
 


Bea, nagyon sajnálom ami történt, annyira vártam a híreket, a jó híreket rólad! Túl nagy volt a teher a párod vállán, talán azok miatt a dolgok miatt is, amiket a munkahelyedről írtál. Tényleg a legjobb megoldás, ha most pihentek kicsit.

Én egyre inkább úgy érzem, hogy ez az egész meddőség kezelés andrológiai oldalról áll a leggyengébb lábakon. :evil:
De ez biztos csak azért van, mert nekünk ott van a probléma. :roll:
benigna
 
 


Én is úgy gondolom, hogy az andrológia még nagyon nem áll stabil lábakon. Pedig mindenhol azt lehet olvasni, hogy a férfiak nemzőképessége milyen rohamos mértékben romlik. Nem tudnak igazán előre lépni, csak a visszér problémák megoldásával, de az meg nem újkeletű. Ugyanakkor pl. nálunk nem volt visszér és a hormokollak sem volt baj. Széttárták a karjukat és csak annyit mondtak, lombik. Azért ez nem volt túl meggyőző...mi pl. ezért fordultunk természetgyőgyászhoz. Ott testi-lelki vonalon úgy éreztük segítséget kaptunk.

...tegnap elfelejtettem megírni a válaszomban, hogy rákérdeztünk Fülöp dokinál a számokra. Egyébként csak annyit mondott, hogy inszeminációhoz tökéletes volt a spermaszám. Azután kérdezte a férjem, hogy elárulná-e mégis mennyi. Azt válaszolta, hogy ja persze, hiszen nem titok. :) Furcsa, hogy alapból ezt nem mondja meg...de lehet, hogy azt gondolja mi földi halandók úgyse tudjuk mennyi a jó :roll:
tapedli
 
 


jól leírtam :lol: szóval hormonokkal :oops:
tapedli
 
 


Sziasztok,

Csak beköszönök!

Vigyázzatok magatokra!

Lucuzs, már csak kettőt kell aludni ééés
Kép

puszi
beni
benigna
 
 


Sziasztok,

Beni, én is akarok ilyet, ami a képen van. :lol:

Tapi, te hány napig injekcióztad magad inszem előtt?

Hát igen, ma már sok mindent tudunk az internetnek köszönhetően, amiről a betegeknek régen fogalmuk sem volt, ld spermaszám. Sokszor nem is szeretik az orvosok, ha rákérdezünk dolgokra. Pedig hát szerintem az lenne a normális, hogy a beteg minél többet tudjon a bajáról.

Bea, csak remélni tudom, hogy már picit jobb a lelketeknek. Bár gondolom, azért kell idő, mire helyrejöttök. Gondolok rátok.

Lucuzs, drukk neked, hogy találkozhass azzal az állattal, amit Beni küldött. :lol:

Zsó, te már tudod, mikor lesz leszívás?

Bumi, mizu?
vayacon
 
 


Hali lányok,

Vayacon, nekem összesen 4x kellett szúrnom. Úgy volt, hogy a mensi 2. napjától 5 napon át Closty és közben a 3. napon első szuri, majd onnantól minden másnap. Nesoká kezdhettek Ti is. Neked hogyan lesz a stimud?

Luci, drukk a zebrához! Érzel valamit? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tapedli
 
 


Köszi Csajok! Nagyon helyesek vagytok!!! :lol:
Már nagyon várom a szerdát! Most nagyon zebrát érzek a dologban :wink: , de ha mégse (amire semmi esély :wink: ), akkor megyünk tovább!!!
Amúgy néha picit fáj a mellem, de nem komoly. Ennyi.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi, én még nem tudok semmit a stimuról, gondolom, ez akkor derül ki, amikor megyek az első uh-ra, ami csüt-péntek esélyes, de átcsúszhat hétfőre is.

Luc, tök jó, hogy ilyen érzéseid vannak, ezek jó jelek. :)
vayacon
 
 


Tapi, (illetve aki tud válaszolni), inszemnél a szurit meghatározott időpontban kell beadni, vagy az csak a lombiknál van?

Bocs a sok kérdésért, csak szeretnék rá felkészülni, meg érdekel, hogy is megy ez az egész. :oops:
vayacon
 
 


Vaya! Melyik szurira gondolsz? A stimusra? Mert azt én nem tudom, az nekem nem volt, csak closty. A repiszurit órára pontosan megmondta a doki, mikor kell beadni.

Dejó, hogy lehet, már a héten kezdessz te is!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vayacon,
nálam a stimus szurit a délelőtti órákban kellett,de nem volt olyan szigorúan meghatározva,mint a repesztő.Annál megmondták,hogy este 10,de mindenképp 8 és éjfél között.

1-re megyek ultrahangra és megpróbálom megtudakolni,hogy kb.mikorra várható a leszívás,mert engem is érdekel :lol:

Beára én is sokat gondolok!

Lucuzs,
hű,de jó,hogy ilyen pozitív vagy!izgulok érted!

Bumi????
Vendég
 


Igen, a stimusra gondoltam, ha jól tudom, a BMC-ben azt is adnak. És ezt mennyire nehéz beadni? Azért kérdem, hogy tudjam, a munkahelyen meg tudom-e oldani? Ti hogy csináltátok?

Zsó, majd gyere a hírekkel. :)
vayacon
 
 


Zsó! Akkor drukk az uh-hoz! És várunk a hírekkel! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beáék nekem is rengeteget járnak az agyamban! :cry:

Apával beszélgettünk is a dologról, és mondta, hogy ő is mindig retteg, hogy mi lesz, ha egyszer nem fog menni, úgy gondolta, akkor mindennek vége! De azért most már máshogy látja, nem gondolta, hogy ez mással is előfordulhat...

Hát nem lehet könnyű a fiúknak! Hatalmas nyomás van rajtuk! :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vaya,

nem kell órára pontosan beadni a stimus szurit, de én azért igyekeztem úgy adni. úgy gondoltam, jobb a rendszeresség :D Nem nehéz beadni, mert kapni fogsz hozzá egy olyan "tollat" amit a cukorbetegek használnak az inzulinhoz. A használatát megtanítják. Viszont mivel valószínű csak egy szurit kell beadni naponta, a munkahelyedre nem kell elvinned. Nem is nagyon érdemes, mert felbontás után hűtőben kell tartani a legtöbbet. Nem úgy van, hogy a 4 szuri az 4 ampulla, hanem többnyire 1. Amiből mindig az előírt adagot adod csak. Szóval az a alegjobb, ha otthon reggel letudod és kész, mehetsz dolgozni :D

...mi is beszéltünk Beáékról. Az én férjem is mindig ettől retteg. Nagyon sajnálom őket, de remélem sikerült átlendülniük ezen.
tapedli
 
 


Sziasztok!

Tapi!
Gratula!

Bea!
Sajnálom.

Én sem hoztam jó híreket. Sajnos nem lehetett leszívni a cisztám, mert már olyan a szerkezete, hogy azon a pici csövön nem jönne le. Így nincs más lehetőség, csak a lapar. Ahhoz meg mennem kell a saját nőgyógyimhoz, és vele egyeztetni.
Nem tudom mikor kerülhet rá sor.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! Sajnálom. :cry: Kívánom, hogy hamar túl legyél a laparon!
Bocs, hogy nem tudom :oops: , de hol van a cisztád?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
A jobb petefészkemben.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Értem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumi,

köszi! A fene vigye le ezt a makacs cisztát :( Bocsi a tudatlanságért, de mit jelent, hogy "olyan a szerkezete"? Sűrű benne a lötyi? :oops: Mindig azt hittem a cisztákat le lehet szívni, csak az a baj, ha van rajta egy burok. Mert az később is telítődhet. A tesómnak arcüreg cisztája volt és ezért kellett neki is nemcsak leszívni, hanem kiszedni :( Viszont azért az jó hír, hogy a lapar nagyon szépen rendbetesz majd! Remélem hamar megcsinálják utána meg haladhattok tovább! :wink:
tapedli
 
 


Csajok!
Muszáj reagálnom! Nagyon-nagyon aranyosak vagytok,hogy gondoltok ránk annyira jólesik! :) Megnyugtatásul: köszönjük viszonylag jól vagyunk,én már abszolut nem is gondolok az egészre ( vagyis ma 11-kor egyszer eszembe jutott, hogy a többiek most mennek beültire...de nem izgat ) Mondtam apinak felejtsük el az egészet és kész.Ahogy telik az idő majd ő sem fog már gondolni rá szerintem... Most teljes erőnkkel azon vagyunk,hogy mindketten új munkahelyet találjunk.Remélem minél előbb sikerül is,az sokat lendítene rajtunk!Aztán ha letelik a 3 hónap majd ugyis beadja a derekát,nem fog lemondani az álmáról 1 kisbabáról ő sem.Tudom! :) Meg majd utánajárok a spermafagyasztásnak és akkor nyugodtan fogunk belevágni!De addig még van idő bőven...
Meg arra már úgyis tavasz lesz a kedvünk is jobb lesz majd. :)

Bumi!
Sajnálom a cisztád! :( Remélem minél előbb meg tudod majd oldani!

Többieknek is óriási drukk, Lucuzs 27-én mindenképp gondolni fogok rád!Majd akkor bekukkantok!

Puszi Mindenkinek! :)
horváth beáta
 
 


Bea,
nagyon örülök,hogy jobban vagytok!Te hihetetlenül jó fej vagy és szemmel láthatóan nagyon jó páros vagytok,szeretitek egymást és ez minden nehézségen át fog segíteni titeket!

Nekem azt mondta a prof,hogy még nam nagyon látszik reakció,de még az elején vagyunk.Ma és holnap is 3-3 adag Menopurt kell adnom és szerdán újra megnézzük,mi a helyzet.Jövő hét eleje-közepe felé várható a leszívás.

A prof nem lesz 2 hétig,így az a doki folytatja a kezelést,aki az inszemeket is csinálta,és akit nagyon kedvelek,ennek örültem.

Az én szurim nem tollas,hanem össze kell szerelni.Fel kell szívni egy vastag tűvel a folyadékot és beleereszteni a porampullába,majd újra felszívni.Tűt kell cserélni vékonyra és akkor lehet adni.Nem olyan bonyi,de én is inkább reggel otthon csinálnám.
Vendég
 


Bea! Örülök, hogy ilyen jól haladtok! Minden elismerésem a tiétek! Azt hiszem ezt nem sok ember tudná utánatok csinálni!
Ölellek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumikám, hát sajnálom nagyon, hogy ez történt. De nézd a pozitív oldalát, lapar alatt meg tudnak nézni odabent, és ha bármi apróság lenne még, ami esetleg zavarja a teherbeesést, kiszedik. Így a lombiknak is nagyobb esélye lesz!

Bea, annyira örülök, hogy írtál. Remek, ahogy gondolkoztok, most kimondottan jót fog tenni nektek a szünet. Tuti bele fog menni Apid, ez nem kérdés. :) Gondolj arra, hogy milyen jó ez a lehetőség, a spermafagyasztás. Ha ez meglesz, szerintem a párod sem fogja annyira stresszelni magát. Lesz itt baba, hidd el! :)

Zsó, szépen haladtok ti is. :)

Lucuzs, Tapi, nektek is mennek a drukkok!
vayacon
 
 


Bumi,
sajnálom a rossz híreket,főleg,hogy már sokszor voltak nehézségeid,de talán ez az utolsó és ahogy Vayacon mondja,legalább körbenéznek.(Bár mintha lett volna már méhtükrözésed,vagy rosszul emlékszem?)
Kívánom,hogy mielőbb túllégy rajta és teljes gőzzel előre 2.lombikra!
Vendég
 


Zsó, én is úgy emlékszem, hogy volt méhtükrözése Buminak, de a lapar más, itt az egész hasüreget fel tudják tárni. Nekem így találtak egy miómát, összenövéseket és végül is az endó is így derült ki (mert csak a fájdalmaim utaltak rá). Mondjuk kívánom Buminak, ne találjanak semmit, de a jó a rosszban, hogy legalább megnézik, mi van odabent.
vayacon
 
 


Jó reggelt csajok!

Bea,
minden elismerésem, fantasztikus hozzáállás! Így tovább! :wink: Annyira örülök, hogy előre nézel és persze Apid is. A spermafagyasztás lesz a Ti megoldásotok. Olyan biztonságot ad majd, amivel tuti lesz a siker. :) Koncentráljatok a munkahelyekre és aztán hajrá! :wink:

Zsó,
ezt a kutyulós szurit emlékszem nekem is felajánlották a lombiknál. De én nem voltam hozzá elég bátor :D Ezért kértem inkább a tollat. Nagyon ügyes vagy, ha így tudsz vele szurizni! Úgy látom, jövő héten megint lesz kinek szorítani :D Sok-sok szép petikéd legyen! :D

Luci,
kezem-lábam csuriban érted! :D

Vayacon,
mindjárt uhu :D

Beni,
meggyógyult már a kocsikád?

...nekem eddig kicsit szurkáltak a petefészkeim, de ma reggel arra ébredtem, hogy elmúlt. Ennek nagyon örülök, mert idegesített, hogy miért szurkál. :) Ma reggel az ágyban megbeszéltem a megtermékenyült (!) petécskémmel, hogy lassan itt az idő beágyazódni :lol: :lol: Készüljön, mert várja a méhem :lol:
tapedli
 
 


Sziasztok Csajok!

Az én végtelen jókedvem ma reggelre szertefoszlott, mikor láttam, hogy a hőm mélyrepülésben. Már csak a reménykedés maradt. :( Tegnap már gyanús volt mert indokolatlanul voltam nagyon ideges és feszült, ilyen mensi előtt szoktam lenni... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, sajnálom :( de hátha rosszul érzed, addig még bízz, még nincs mensi

Már én is érzem, hogy meg fog jönni, bár szerintem csak csüt vagy péntek, úgyhogy az uh pénteken vagy hétfőn lesz. Most kicsit nehezen bírom a várakozást, jó lenne, ha minél hamarabb megjönne. Pedig tudom, türelmesnek kéne lenni. :oops:
vayacon
 
 


Ezt nem hiszem el! :evil: :cry: Most jövök a wc-ről, már pecsételek, rózsszínesen, 11.dpo-n, 2x1 utró mellett! :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci,

nézz szét a ferty-n a chart gallery-ben és arra keress rá, hogy pregnancy/UVI/Late HCG és meglátod, hogy simán lehet ez a hőesés beágyazódás is. Nem szabad ám ilyen hamar feladni! Egyébként ha jól látom, ma és tegnap nem a szokott időben mértél. Így ez a két adat annyira nem megbízható. Idegesség a frontok miatt is lehet :wink:

T
tapedli
 
 


Luci :(
tapedli
 
 


Csajok, nekem azt mondta Fülöp a kivizsgálásunk után, hogy nagyon szépen felmegy a progeszteronom a pé után. Ehhez képest 3x2 utrot használok és 3x2 Duphastont írt fel. A 2x1 Utro nem kevés? Nekem a lombik után is ilyen brutál dózisban írták a progikat... Amikor elolvastam a papírjaikat a gyogyiknak, az van rajta, hogy akár 600 mg/napig is fel lehet vinni az adagot. Asszem az utro 10 mg/golyó. Szóval a 2x1 nekem nagyon kevésnek tűnik :roll:
tapedli
 
 


Tapi! Aranyos vagy, hogy reményt akarsz adni. :roll: Nekem is eszembe jutott ez az esély. De mivel nekem mindig is bajom volt a sárgatesthormon-termelésemmel, sokat barnáztam is, nem nagyon hiszem, hogy ez van a dologban.
Az viszont fura, hogy az első inszemnél is 2x1 utrót kaptam, és akkor a 14. napon még nem volt semmi, akkor abbahagytam, és két nappal később jött csak meg.

Amúgy én is kevesellem ezt a kezdő adagot, mindeképp mondani fogom Tapolcán.

Neked meg mennek a ragacsdrukkok! :lol:
Zsó! Hamarosan leszívás! Dejó! Drukk!!! :lol:
Vayacon! Gyors mensi, aztán jöhet a menet!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: