Új privát üzeneted érkezett!

éljen aludni fogunk :) majd egyszer, mert mostanában úgy kell rávennem magam, hogy végre alvás legyen.. bezzeg reggel...

MT, ez a Mei Tai hordozó, végül is olyan kenguru és kendő kombinációja :)
itten vannak e:
http://www.mei-tai.hu/
elég borsosnak tűnnek az árak... pedig... pedig szabályosan olcsó :? nézegettem több helyen, s nem ritka a 25-40ezres ár érte sem. Ami szerintem már több, mint túlzás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy ilyenünk lesz :)

na, most már tényleg megyek. Luca 3kor kel..

vicger
 
 


nem ütlek le, sírj nyugodtan, mert az használ :)

ááááááááááááá jóccaka!!!!!!!!!

vicger
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: akkor sírok bannyek..........
árak vannak :evil: .....de jó hogy attól még lesz nektek ilyen! nekem nagyon-nagyon jó, amit brumitól kaptam ajándékba kendő, nagyon bevállt!

na ugyan menj már aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............én issssssssssssssss

KépKép
Kép
scooper
 
 

 
 


KépKép
Kép
scooper
 
 


Süti milyen új változások! Nekem nagyon tetszik!

Kamaszodás- hát pofon szerintem csak megaláz,
de ez tényleg embere válogatja! Nekem nagyon nehéz
időszak volt a kamaszkor, de ha odafigyeltek volna
jobban rám a szüleim...akkor minden más lett volna.
Amúgy én talán ezért mondtam, hogy utálom őket,
mert nem nagyon törődtek velem.....igaz volt más gondjuk.


Kriszti én kérdeztem a zöld izét, ezt bababoltba lehet kapni
vagy hunnan vegyek ilyet?
Ja és képek nagyon meghittek! és de jó, hogy még nem veszekedtetek....ehhez biztos olyan férj kell....ami ritkán terem :roll:
ti mióta vagytok együtt Atesszel ha nem titok? :roll:

Scoop hajrá blog!

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Ja meg olyan feleség is!!!!
:roll:

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Köszi az aggódást!!!!

Én is tudom, hogy nem nekem szól az egész utálat, és hogy magát utálja, de higgyétek el, nagyon mellette vagyok. Nem szoktam hegyibeszédeket tartani, tudok egy csomó dolgáról(azt is, amikor egy sráccal begbeszélték, hogy csak szexelnek, de a srácnak volt barátnője, meg sulis dolgok, azt is tudtam, hogy ellóg egy-egy órát, de igaza volt, mert azon az órán semmit nem csinálnak)szóval úgy érzem ennél jobban akkor lennék mellette, ha magamhoz cippzáraznám.Dícsérem is sokat, de hát igaz, azért nem amiért nem lehet. És pont ez bánt, hogy velem ilyen. Matek órája is lett volna(magánóra)tanár egy tündér és Viki őt is átcseszte már nem egyszer, hogy nem ment el órára.
Amúgy most tényleg nagyon komoly és összetett a baj, mert éjjelente nem alszik, alig eszik, és TÉNYLEG NEM AKAR suliba menni.

Én azt hittem, amikor beszéltek olyanokról, hogy iskolai verekedés, meg gyilkosság, hogy kamu, de ezek a csajok szó szerint kicsinálják egymást.Egymást cikizik a hátuk mögött aztán szerepet cserélnek, szóval megy a zrika rendesen.És úgy látom, most már vérre megy a játszma. És úgy néz ki, Vki lesz az első kieső.....ja és környezet. beszéltem az ofőjével, ő nem vett észre semmit :shock: és amikor rákérdeztem, hogy tényleg elmaradt-e az óra, csodélkozott hogy miért kérdem, mert nem és ja, tényleg rémlik valami, hogy Viki nem vol ott.Ja, meg egész nap nem volt, meg előtte iegy csomó órát ellógott.Viki monbdja, hogy ofő mindent igazol...marha jó és én nem is tudok róla, hogy a gyerekem melléjár.
Segítség:család részérőlsemmi:legtöbb reakció:jól el kéne picsázni, attól majd észhez térne....
Maradtam egyedül..
Ja. és tiltani már rég nem tudok, most próbáltam visszatartani, de arréb tolt és elviharzott.

Scoop:ha érdekel a barika, megbeszéljük, neked óccsóbban adom.
most csak ennyi, bocs a nem-reagálásért.

Kép
arvaerika
 
 


Jó reggelt!

Jelentem megint éjjel aludtunk :lol:

Büntetni,nem büntetni: én nem bántom,nem büntetem,és nem vezetne sehova,ha ezt tenném.Én anno kapta,ha anyám nevelni próbált.Nem voltam rossz gyerek,de úgy látszik neki elég jó sem.Már akkor tudtam,hogy nem akarok olyan lenni mint ő.Éppen ezért Danit soha egy ujjal nem bántottam.Mindig őszinte voltam hozzá,a maga szintjén felnőttként kezeltem,és ezt elvártam tőle is.Mai napig rengeteget beszélgetünk,és ő maga mondja el a dolgait,amiről úgy gondolja,tudnom kell.Meghagytam a privát szféráját,és ha kell,engedélyt kérek,hogy betekintsek.A mai napig együtt él a családdal,családi programokkal,de tiszteletben tartom a külön programjait.A lelkén keresztül próbáltam mindig hatni,eddig remekül működik.Persze ő is kamasz,de azt gondolom összetehetem a kezem,hogy a jobbik fajtából való.Természetesen lázad ő is,de mivel nincs tiltva semmitől,így nem nagyon hőzöng.
Alátámasztom,amit Erika írt,botrány mi megy a lányok között.Daninak volt nyolcadikban egy kis lelki társa,és most kamaszkori depresszióban szenved.Utálja a sulit,az osztálytársait ect.Nehezebb sokkal egy kamasz lánnyal szerintem.

Remélem Viki mára már lehiggad,és sikerül egy jót beszélgetnetek.Megdöbbent,hogy az iskolában semmit sem tudnak,és így állnak hozzá,holott mindig azt hangoztatják,hogy az iskola és a szülő segítse egymást. :twisted:

Kép
v.andi
 
 


Scoop,ebéd utáni alvásnál megcsinálom :wink: Értek mindent :)

Kép
v.andi
 
 


Erika, szerintem vedd ki abból a suliból. Keressetek mást. Valamit, ami tetszik neki. valami alapítványi sulit, ahogy figyelnek a gyerekre.
hányadikas Viki?
Iskolai erőszak: félelmetes :? :? :? :? épp tegnap volt a tvben, németeknél rugdosott fejbe egy lányt, egy másik. De brutál módon :? :? :? :?
Az egésznek a rákfenéje az, hogy a gyerekeknek a suliban mindent lehet, mert mindenhez joguk van. Bár ezzel sem értek már egyet teljesen, mert akkor van joga az embernek mindenhez, ha mellette a kötelességeit is teljesíti, de az még jobban dühít, hogy ehhez képest a tanárnak jogai nincsenek, csak kötelességei. A fene nagy szabadosság vezetett idáig, hogy a gyerekek szétrúgják egymás fejét, s közben a társaik videózzák őket, s a tanárok meg nem vesznek észre semmit. Persze, mert félnek. Ilyen egyszerű.
Szóval én azt mondom Erika, hogy iskolaváltás... s mellé kitartás!!! Tökéletesen csinálod, tudod e? azért az, hogy így a bizalmába avat, elég ritka dolog! ;)

Orsi, a Corában vették dédiék, egész óccsóér, olyan 1500ft-2000ft-os áron volt.
Atesszal, nem titok :) februárban lesz 3 éve :D hogy először találkoztunk személyesen. Ezt megelőzően kábé fél-3/4 évig beszélgettünk a neten. Aztán mikor személyesen találkoztunk a Keletiben, onnantól kész vége. Már a parkolóban majdnem megfogant Ati :oops: :oops: Együtt töltöttünk 2 napot, aztán én is haza, Ő is haza. Pár napig telefon és netes kapcsolattartás, aztán a második héten megkérdezte, hogy leszek e a felesége. Én pedig mondtam, hogy igen :D:D:D:D:D. Hétvégenként találkoztunk, április 28-án 21:20kor megfogant Ati, augusztusban pedig összeházasodtunk, augusztus végén költöztem Miskolcra a gyerekekkel... nagyjából így :)


hát csajok.. Luca megirigyelte Barnus bulizásait :? :? :? :? fél1 körül feküdtem le, 1kor kelt. aztán jól úgy is maradt hajnali 4ig. Reggel meg kelt a gyerekeim többi része :? :? :? szóval a f.sz kivan konkrétan 8) 8) 8) 8) Ja, Atesz pedig ma szolgálatban. akkor kelt, mikor Luca elaludt...
kapott Luca osanitot is, volt rajta borostyán is...
:roll: :roll: az a helyzet, hogy ötletem sincs, mi volt a baja.... de ez már a második ilyen éccakánk...

Scoop, kendő: jó is az! nekünk is van egy nandu, de az rövid a háton hordozáshoz. Illetve ahhoz, hogy biztonsággal meg tudjam kötni. Számomra biztonsággal.

vicger
 
 


Rita találtatok már valami jó nyaralóhelyet?
mi pont azt beszélgettük, h jövőre horvátokhoz megyünk... olcsóbb, mint itthon :shock: Bulgáriáról nem is beszélve. Teljes ellátással 106 ezer ft egy főre, valahol a tengerparton. tűzoltóéktól mennek jó páran oda. Szóval érdemes külhonban is körülnézni. Sőt...
S ezt úgy fogjuk kivitelezni, hogy ugye pénzileg nem vagyunk eleresztve...
tűzoltóéknál lehet választani, hogy mit kér az ember. étkezési hozzájárulást, vagy üdülési csekket, vagy iskolakezdésit. úgyhogy étkezésit fogunk kérni, s annak az értékét szépen egy számlára fogjuk utalni, egy kis kiegészítéssel, ha összejön, s így jövő nyárra már lesz egy kis pénzmag a nyaraláshoz. Amúgy is kell majd félretenni, sulira meg általában sem árt....

viszont búbosom nem biztos h lesz... ha az ember felvesz 5 misit 30 évre, akkor majdnem dupláját fizeti vissza. hát kösz nem. akkor inkább a havi törlesztőből lépésenként felépítem a kecót 8) 8) 8)

elég sok minden lóg a levegőben, nem tudom,hogy a hülye kos a holdban hatás e az oka, vagy valami múltban leledző dolog, de kavarog valami trutyi a mélyben... úgyhogy még bármi is lehet.

vicger
 
 


Most csak gyors ennyi
Kriszti hüpp-hüpp
szép történet
a szerelmes!
ez pedig különösen! :wink: :D
most én is nosztalgiázom....

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


:)




tök jó lenne, ha ez egy olyan szombat lenne, mikor kicsit nagyobb a pörgés, mint általában 8) 8) Mert, h Luca kicsit nyüszi.. na jó, kicsit jobban, mint kicsit, s szinte ölbebabanapunk van.... s így elég gyakran ülök le vele a masina elé... de nem vagyok nárcisztikus, hogy magamban gyönyörködjek :D:D:D:D
Ez vajon a fog miatt lehet? mármint a se éjjel, se nappal? 8) 8)

vicger
 
 


[quote="arvaerika"]K írta:arvaerikaöszi az aggódást!!!!

Én is tudom, hogy nem nekem szól az egész utálat, és hogy magát utálja, de higgyétek el, nagyon mellette vagyok. Nem szoktam hegyibeszédeket tartani, tudok egy csomó dolgáról(azt is, amikor egy sráccal begbeszélték, hogy csak szexelnek, de a srácnak volt barátnője, meg sulis dolgok, azt is tudtam, hogy ellóg egy-egy órát, de igaza volt, mert azon az órán semmit nem csinálnak)szóval úgy érzem ennél jobban akkor lennék mellette, ha magamhoz cippzáraznám.Dícsérem is sokat, de hát igaz, azért nem amiért nem lehet. És pont ez bánt, hogy velem ilyen. Matek órája is lett volna(magánóra)tanár egy tündér és Viki őt is átcseszte már nem egyszer, hogy nem ment el órára.
Amúgy most tényleg nagyon komoly és összetett a baj, mert éjjelente nem alszik, alig eszik, és TÉNYLEG NEM AKAR suliba menni.

Én azt hittem, amikor beszéltek olyanokról, hogy iskolai verekedés, meg gyilkosság, hogy kamu, de ezek a csajok szó szerint kicsinálják egymást.Egymást cikizik a hátuk mögött aztán szerepet cserélnek, szóval megy a zrika rendesen.És úgy látom, most már vérre megy a játszma. És úgy néz ki, Vki lesz az első kieső.....ja és környezet. beszéltem az ofőjével, ő nem vett észre semmit :shock: és amikor rákérdeztem, hogy tényleg elmaradt-e az óra, csodélkozott hogy miért kérdem, mert nem és ja, tényleg rémlik valami, hogy Viki nem vol ott.Ja, meg egész nap nem volt, meg előtte iegy csomó órát ellógott.Viki monbdja, hogy ofő mindent igazol...marha jó és én nem is tudok róla, hogy a gyerekem melléjár.
Segítség:család részérőlsemmi:legtöbb reakció:jól el kéne picsázni, attól majd észhez térne....
Maradtam egyedül..
Ja. és tiltani már rég nem tudok, most próbáltam visszatartani, de arréb tolt és elviharzott.

Scoop:ha érdekel a barika, megbeszéljük, neked óccsóbban adom.
most csak ennyi, bocs a nem-reagálásért.


húúúúúúúúúúú, ez írtó nehéz, tudom, ilyet én is csináltam....nálam a háttér-szitu az volt, hogy volt egy barátnőm, akinek a pasijával nagyon jó barátok voltunk....és egysze ők összevesztek, szakítottak, és engem fűzött a barátnőm, hogy békítsem ki őket. csak egy gáz volt, én totál bele voltam zúgva a srácba, de nagy nehezen kibékítettem őket, és köztünk tényleg nem volt más, csak barátság.
kb három nappal a békülésük után már én voltam az utolsó szajha a suliban, hogy összeszűrtem a levet a sráccal, a barátnőm így hálálta meg a segítséget :cry: én meg ugye jó kamasz lévén mondom neki, anyád, ezt itt és most cseszted el. segítettem, hátba támadtál, most idd meg a levét. olyan szintű harc alakult ki köztünk, hogy már fogadásokat kötöttek ránk :lol: de én győztem :lol: csak a fiú hiába hagyta ott, és jött hozzám, mindig visszajárt, és kurva sok energiát kivett belőlem, plusz akkoriban halt meg nagyapám....

én akkor viselkedtem így, elrohanás, kemény suli mellé járás, óra közben felűlltam, ha nem érdekelt az óra, és kisétáltam a suli elé bagózni, nem ettem, nem aludtam, max 1-2 órát, azt is fizikán meg kémián ha bent voltam.... írtó gyökerek tudnak lenni a lányok a suliban, főleg, hogy már az az elvárás, hogy minnél nagyobb ribanc legyen az ember....

a vége az lett, hogy a csaj nekem jött, és belenyomtam a fejét a falba :lol: ha nem fognak le, lehet javítóban töltöttem volna a 18-at :? de kirúgtak, azóta se érettségiztem le brrrrrrrrr :evil:
én nagyon meg tudom érteni a lányod....hány éves?

az ofő meg qurva jó tanár lehet, ha észre sem veszi, hogy nincs órán :evil:

barikával kapcsolatban írok privit :wink:

KépKép
Kép
scooper
 
 


andi: Barni nagyon jó kisfiú, adj egy puszit neki a nevemben :wink:
akkor most fitt vagy :lol:

köszi hogy megcsinálod!!!!! csak azt nem értem, mért kell ezt ennyire bonyolultnak megcsinálni.... :roll: minden blog-készítőn ilyen? nem vagyok hülye a számítógépes dolgokhoz, de ez nekem magas :shock:


hűűűűűűűűűűűű, kriszti, ez aztán szerelem volt első látásra :lol: :lol: :lol:

Luca baba ölbebaba :lol: bocsi............. én itt vagyok, épp fejek :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


most alszik :)
hát Scoop, tudod, Te sem voltál piskóta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ááá, a nőkkel nem egyszerű... soha sem... ráadásul egymás között amilyen mocskok tudnak lenni, az valami kritikán aluli :? :?

lányom duzzog és nagyhalált ad elő. Nem bírja felfogni, hogy a nem, az nem. El akart menni a barátnőjéhez, de mondtam neki, hogy én nem tudom most elvinni, lévén Atesz dolgozik, s így marad szépen a fenekén itthon, max elmegy holnap. Erre banyek felhívja a barátnője anyját, hogy átmehet e.. s eljönne e érte... Mindezt azután, h megbeszéltük, h ma nem megy sehova. Most meg bőg, mint a lánc. Hát eszem áll meg, komolyan. s hiába mondom neki, magyarázom, hogy ez a pofátlanság csúcsa, s most már végképp nem fogom elengedni ezek után, ne is álmodjon róla, nem érti, hogy miért, s csak kérdezi, hogy mehet e, meg ha jóvá teszi, akkor mehet e. :shock: :shock: :shock: :shock: döbbenet, komolyan...
ez a mai fiatalság.... :shock: :? 8)

vicger
 
 


Igazából már látás nélkül is szerelem volt :) A találkozásnál a kémia robbant fel :D:D:D

vicger
 
 


nem alszik... :? :? :? :?

vicger
 
 


Kriszti, lányod :shock: :shock: :shock: kamaszodtok ti is rendesen.... én kíváncsi leszek, enyémmel hogy fogjuk átvészelni a kamaszkort.....én se voltam egyszerű kamasz, apa sem, szóval.........lesz ereszd el a hajam :lol: :lol: :lol:

ja, apát felkészítettem, csütörtökön mondtam neki, legalább négy gyereket akarok, de inkább ötöt, mire ő kedvesen hozta a hőmérőm, hogy megnézze, nem-e vagyok lázas :lol: :lol: :lol: :lol: de egyszer tényleg szeretnék ennyi gyereket :roll:

enyém is alszik :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


[quote="vicger"]n írta:vicgerem alszik... :? :? :? :?


de az előbb még aludt :roll: :roll:

KépKép
Kép
scooper
 
 


kémia robbanás :lol: :lol: :lol: :lol: az jó dolog....milyen a 90. nap??????? :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Scoop, hajrá :):):) jó dolog a nagycsalád :D :D :D :D olyan értékeket ad, amit máshonnan csak nagy szerencsével lehet "begyűjteni". Igaz, hogy rendesen kell bele az energia is, de "megéri" :wink:

kamaszkor: bevallom őszintén, h kezdek parázni tőle...
viszont inkább most lázadjon, szálljon el és társai, mint majd' 30 évesen, mint sóginőm...mindennek meg van a helye s ideje :) ettől függetlenül aggasztó 8)

vicger
 
 


hát felébredt. most eszi az ujjamat 8) mindjárt kapja a következő dózis osanitot...
90. nap.. nem rossz 8) :) :) :) olyan megcsináltukwazzevállveregetős :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
holnap csinálok egy gyüminapot.. a kényszer súlya nélkül... :lol: :lol: :lol: kíváncsi leszek rá 8) 8) 8)

Vicámnak ma szar napja van, borsófőzelék az ebéd :) s a legújabb divat szerint most nem szereti 8) 8) 8) 8)

vicger
 
 


de izé vagy.........szegény Vica! :lol: de igaz, inkább most lázadjon!
Biztos menni fog az a gyümi nap :!: nekem zöldsegg napom van...de babfőzelék lesz az ebéd.............. holnap meg sütök astrid-féle bögréset, valamelyik nap is nagy sikere volt, és az eszem lekvárral....

azon gondolkoztam, nem eredményesebb, ha vacsira is gyümi van? bár kívánja a franc még vacsorára is a gyümit :evil:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Scoop, határozottan eredményesebb :):):) a végén már úgy csináltam, hogy ebéd ugye 2-3-4 körül, s este gyümölcs. De olyat is csináltam, h ebéd délben, vacsi 5kor, s pótvacsi este 10kor pár narancs képében. Mondjuk én kívántam a gyümölcsöt esténként. illetve még most is :):):):)

vicger
 
 


[quote="scooper"]d írta:scoopere izé vagy.........szegény Vica! :lol:


ehet velem tönkölybúzatésztát is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


http://www.femina.hu/fogyokura/ezt_edd_hogy_eltuntesd_az_uszogumit_3_kivalo_vizhajto_taplalek

na, algát fogok enni 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak tudnám hol lehet kapni egyáltalán? :roll: :shock:
s hogy megy ez? kérek 20deka algát? ...
... huszonöt, maradhat? :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


kriszti.......................... szívtelen vagy...........mondjuk én is megmondtam, nincs válogatás, azt eszi, amit kap, különben nem eszik :lol: persze majd ha eléri azt a kort.... :lol: :lol: persze azért majd próbálok úgy főzni, hogy lehetőleg ne csak olyat, amit nem szeret :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


körülbelül..... :wink: de neten szerintem utána lehet nézni, hol lehet algát kapni....

anyám volt tegnap zizzent....mikor itt volt, hívta egy csóka, elektromos borotvával házalt, és kérdi:
-Használ ön vagy valaki a családban elektromos borotvát?
- Nem, mi csajok vagyok.

Lerakja, és mondja nekünk, az milyen má, csak úgy telefonálgat össze-vissza, mi van, ha felhív egy 80 éves nénikét?:
-Hölgyem, használ őn elektromos borotvát?
- Drága lelkem, nekem már kihullott, kopasz! Nincs mit borotválni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 



KépKép
Kép
scooper
 
 


gondoltam nézek cangát a neten, hátha ott olcsóbb...........hát nem....marada tescós 8)

KépKép
Kép
scooper
 
 


találtam egyett 100 000-ért, ez még occsó. volt egy 995000ért :shock: egész tűrhető, de mi az anyám kerül rajta ilyen sokba rajta?????????????

KépKép
Kép
scooper
 
 


van ára :shock: :shock: :shock: :shock: azért teszkós bicajt ne vegyél :? :? :? mi tavaly jártunk nagyon jól, az ósönba volt akció schwimmcsepel bicajok , két felnőtt mellé járt egy gyerek. úgyhogy jó volt. Igaz, h Vicának majd lassan kell vennünk egy másikat, mert nő mint a gomba, de majd jó lesz Lucának :lol:
Dechatlonba is érdemes utána nézni a cangáknak, meg bicajboltban, hátha... bár bicajboltban is veszett drága :?

annyira nem vagyok gonosz, csak annyit evett belőle amennyit akart. fél tányérral. Csak tudod legalább legyen következetes.. mert hogy ezt a zöldborsófőzit, illetve nem ezt, hanem egy másikat, egy hónapja még kétpofára tömte. most meg nemszeretem... hát ez így nem megy :)

Egyébként a tönkölybúzástésztával rosszabbul járt volna, jajderossz volt :? :? 8) nem vagyok én nagy reformkajás 8) 8) 8) bár szokás kérdése...


ja, megkezdtük a hozzátáplálást, pennys újsággal. Imádja :lol: :lol: :lol: egyébként olyan cukin cuppogja az osanitlevet a kanálról :D:D:D:D

vicger
 
 


teszveszen, vaterán is lehet jó bicajokat venni. Igaz, h használt, de szerintem egy bicajnál nem a legfontosabb, h zsír új legyen :)

vicger
 
 


jaaaa ez az alga, nem az az alga szerintem :roll:

vicger
 
 


nézegetem a fonalakat a teszveszen, kézzel festett fonal, tutin néz ki Kép , de 4000 :!: :!: :!: ft... s egy sál, vagy mellény jön ki belőle... de durva....
ha így nézem a dolgokat, akkor egyáltalán nem drága egy egy ruha, amin elszörnyülködöm, illetve az árán, nem a ruhán...s igazából ezért a fonálért is jó, hogy elkérik a 4ezret, hisz kézzel festett, iszonyat meló van benne....

vicger
 
 


Ja. azt nem is írtam, hogy éjjel Lotti szinte semmit nem aludt.Így én sem. Ezek szerint eddig el voltam kényeztetve. :cry:

Most vagy nem elég a tejci (eddig éjjel rengeteget kiszívott félálomban, reggelre telerotyizta a pelust) vagy pedig a foga.....

Kép
arvaerika
 
 


[quote][ írta:url]http://www.babamoon.hu/termekek.php?action=adatlap&id=396[/url]

vki nem rég ilyet keresett :roll:


Én, rendeltem is kettőt, még novemberben...azóta jön...

t-pk
 
 


Kriszti (vicger)...írtam pü-t , megkaptad?

t-pk
 
 



Kép
v.andi
 
 


Erika, fog lesz az!
Kata, igen, s én is írtam Neked :)

vicger
 
 


Valamikor régebben Mano(sziget), írt az etetőszékekről. Valamelyik márkára írta, hogy nem túl jó. Nem találom sehol, pedig próbáltam visszaolvasni. Nem emlékszetek véletlenül?

t-pk
 
 


Úgy emlékszem Manó is algás dolgokat evett valamikor nem?

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Kata,sajna nem :roll: ...
Manóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! gyere!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D







kezdek őszülni......... 8) Lucalány, eddig max 15 percet aludt 8) 8) 8) 8)

vicger
 
 


Kriszti ezt Neked találtam: :lol:
Kép
itt nálunk a szomszédba (Dunántúlon)
van egy fonó ahol nyers fonalat lehet venni
kilóra, szóval akkor te is csinálhatsz ilyen szépeket...
nem 4000-ből....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsalyam 2010.01.23 14:51-kor.

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


[quote="vicger"]v írta:vicgeran ára :shock: :shock: :shock: :shock: azért teszkós bicajt ne vegyél :? :? :? mi tavaly jártunk nagyon jól, az ósönba volt akció schwimmcsepel bicajok , két felnőtt mellé járt egy gyerek. úgyhogy jó volt. Igaz, h Vicának majd lassan kell vennünk egy másikat, mert nő mint a gomba, de majd jó lesz Lucának :lol:
Dechatlonba is érdemes utána nézni a cangáknak, meg bicajboltban, hátha... bár bicajboltban is veszett drága :?

annyira nem vagyok gonosz, csak annyit evett belőle amennyit akart. fél tányérral. Csak tudod legalább legyen következetes.. mert hogy ezt a zöldborsófőzit, illetve nem ezt, hanem egy másikat, egy hónapja még kétpofára tömte. most meg nemszeretem... hát ez így nem megy :)

Egyébként a tönkölybúzástésztával rosszabbul járt volna, jajderossz volt :? :? 8) nem vagyok én nagy reformkajás 8) 8) 8) bár szokás kérdése...


ja, megkezdtük a hozzátáplálást, pennys újsággal. Imádja :lol: :lol: :lol: egyébként olyan cukin cuppogja az osanitlevet a kanálról :D:D:D:D



hát így, hogy egy hónapja még szeretem, most meg nem, ezt így tényleg nem lehet! :wink:

bicaj: nem mindegy a milyen....tescós csak vicc volt, magamnak megtenné, mert nem nyúzná halálra, de páromnak akarok venni szülinapjára, így a használt sem jó, hamár egyszer ajándék :wink:
azért nem mindegy, hogy milyen, mert komoly túrákra kell, nem a sarki boltig meg vissza. van itthon egy váz meg villa, de a többi rászét sajnos el kellett adni, mert akkor épp úgy áltak anyagilag (akkor még nem ismertük egymást)...az a canga 1,5 millát ért....gondoltam rá, hogy megveszem ami kell a vázhoz, agyak, fék, lengéscsillapító, kormány, váltó, kerék, stb., de az basszott drága lenne...így augusztusig megspórolom ennnek a 100asnak az árát:

http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/13887+rock+machine+09+avalanche+70/

de így nekem is egy komolyabb kéne, mert ha ő túrázni megy, mennék én is majd, de ugye az mégegyszer 100 :evil: :evil: :evil:

de majd nyárig csak összegyűlik

KépKép
Kép
scooper
 
 


Kriszti,sajnálom az éjszakátokat,én már csak tudom.MI most alszunk éjjel,de nappal 15 perc után felkel Barni :shock: :?: :?

Kép
v.andi
 
 


Luca édi lehetett a penny-s újsággal meg az osanittal...
fonal :shock:
őszülés :roll:
alga, hát nem tom, kapszuláról, porról hallottam, de másról nem

t-pk: :shock: :shock: :shock: nem reklamáltál? vagy igen? mit mondtak?

erika: éjszaka :shock: de majd ma! :wink:
írom azt a pű-t :oops:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Miért reklamáltam??

t-pk
 
 


andi, kerestem neked képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?