Új privát üzeneted érkezett!

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:57-kor.
Vendég

Meme, én is drukkolok nektek hétfőre :wink: !
A képpel pedig nagyon ügyi vagy, tök jó ötlet, és tök egyedi kis birodalma lesz a picúrnak :D !

Edi, köszi a mérettel kapcsolatos infokat :) ! Igazából, tudod mostanságra gondoltam, hogy az egyes rucik közt könnyebb legyen a döntés, hogy kb. milyen mérettől fog kelleni pl.hosszú újjú, meg kabát, ilyesmi...de majd belerázódom, max. kicsit néha mellélövünk :oops: ! Persze ezért nagyon előre nem akarok én sem vásárolni, akkor is vehetünk majd melegebb rucikat, ha már itt lesz velünk picurka :D !

Manorka, booooocs :oops: ! Szerintem Bibarral kevertelek össze :D !
Bibar, akkor feltehetem a tüszős kérdést neked :wink: ? Köszi!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Szerintem az 56-os rucikat kb. 1 vagy 2 hónapig hordják, aztán a 62-es jön... de ahány baba annyi féle gyorsaságban nő, tehát, hogy meddíg jó a 62-es az egy jó kérdés... :D de utána 68-as, 74-es, 80-as, 86-os méret jön....
A 74-es méretet olyan 9hónapos kortól hordják általában, de ez is nagyon változó ám ;)
De hátha ilyenre gondoltál:D
http://www.babaeden.hu/?menu=7
Vendég

Mamaki
nekem nem néztek most tüsző dolgot mert nekem nem friss stimulációm volt hanem fagyasztott beültetésem,igy nem voltak extra tüszőim mert nem voltam stimulálva :wink: :wink:

az én babám elég rövid ideig hordta az 56 os rucikat,mert ugye elég dundi baba volt a maga 4250 gr-val :oops: :oops: :oops:

bibar

Bibar
Olivér tényleg szép nagy baba volt :D:D:D
Jómagam 5700g 60cm-rel születtem, cirka 28óra alatt... Emlékezetes maradt Anyunak... :lol: :oops: :lol:
Vendég

Edi
micsodaaaaa????atyaég,szegény anyukád,nem elég hogy 14 éves volt még ekkora baba :shock: :shock: ahhoz képest nem lettél nagy :wink: :wink: én normállal születtem és ilyen magas lettem :wink: :wink: minden tiszteletem anyukádé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar, hát igen... ahhoz képest törpe lettem, bár Anyukám 158cm magas, Apukám 185cm magas, így én éppen közép lettem a 165-el :D:D:D bár egy 10-es még jöhetett volna :D:D:D
Igen, amilyen nagynak születtem, olyan törpe maradtam :P
Vendég

Edi, júúújjj, de aranyos vagy :D ! Igen, ilyesmire gondoltam :D ! Aztán rájöttem, én is rákereshetek a neten, de még nem tettem meg. Úgyhogy köszi :D !

Bibar, értem, köszi! Akkor úgyis majd hétfőn megkérdezem az UH-s (genetikus) dokit, ő mit mond. (A normál dokimhoz csak febr.3-án megyek, de emiatt nem akarom felhívni :oops: .)
Köszi neked is a méretes infot! Hát igen, ezt nehéz belőni, mekkora is lesz a kis poronty...pl.nekem már ketten is azt mondták, hogy lehet nagy lesz a babánk (én is magas vagyok), és az UH-kon is mindig nagyobb volt eddig a koránál :wink: .
Úgyhogy lehet, hogy 56-osból csak keveset szerzünk majd be.

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
nekem Olivérnél mondták hogy nagy lesz és ugy is lett,ti is számithattok rá :wink: inkább több 62-est szerezz be,nekem volt amit 56-ost nem tudtam ráadni :oops: :oops:

Edi
annyira cuki lehetett a picike anyukád ilyen óriási babával,atyaég mekkora pocakja lehetett :P :P

bibar

Ja, amúgy én 3600 grammal és 58 centivel láttam meg a napvilágot :D ! És maradtam is magas (és talán vékony is) :D !

Edi, ez volt a mai szenzációd :wink: :wink: :wink: !!! Nem semmi :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Minden napra hozok egyet :D:D:D
Vendég

Bibar
isteneeeeeeem, Olivér a szépfiúúúúú :D Cuki, zabálnám meg... Hűűűű de várom, hogy egy ilyen manóseggű legyen itt nálam is a kiságyikóban :P
Vendég

Edi
köszi :lol: :lol: én is várom hogy ujra legyen egy ilyen dundim :lol:
Egyébként te tényleg minden napra hozol meglepit,nem semmi csajszi vagy :lol: :lol: :lol: holnapra gondold ki mi lesz :lol: :lol:

bibar

Bibar
:lol: :lol: :lol: asszem kifogytam az izgalmas történetekből, de majd fehívom Andersent, hátha tud segíteni... :D:D:D:D
Vendég

edwig!
Nemsemmi, hogy ekkora baba voltál. És anyukád miket mesélt, hogy az ő szülei mit szóltak ahhoz, hogy ilyen fiatalon szült téged??

Én meg az icipici babákat szeretem. Oké, biztos szeretni való egy 5 kilós ujszülött is, szóval most hülyén fogalmaztam, de nem bánom, ha tesóbaba is olyan picike lesz mint Lizy volt. Sőt, ő még most sem tul nagy...mondjuk emiatt (svéd görbe szerint nem ugy hízik ahogy kéne) már voltunk pár vérvételen, allergia vizsgálaton, és egyebeken. De legalább jól ki van vizsgálva. De hát mi sem vagyunk nagy termetűek.....165 cm vagyok, és Lizyvel 47 kiloval estem teherbe, előtte nyáron még 44 kilo voltam. Most már azért 56, 3-ról indultam, de a hét elején még nem mutatott hízást a mérleg. :) Párom is olyan "magas" mint én, és azt mondják a nagyszülőkig vissza kell ilyenkor nézni.....hát anya kisebb mint én (alacsonyabb), és anyós meg még anyánál is alacsonyabb :lol: .

d.dodó

Dodó
Mivel szerelem gyerek voltam, és esküvő lett belőle, nem nagyon szóltak semmit. Ha házasságon kívűl születtem volna, az gond lett volna:)

Nekem is teljesen mindegy, hogy pufi vagy nem pufi, az enyém és az a fontos :P
Vendég

Bibar,
jajjjj, annyira zabálnivaló kis tündérpofi :D ! Olyan éééédes :D !
Hát, nem volt kicsi, az tény! Nehéz szülésed volt? Vagy császárod volt? Mintha utóbbit mondtad volna, bocs, csak nem emlészem :oops: .
Én is csak azért örülnék, ha 4 kg alatt maradna születésig a súlya, mert akkor valamivel könnyebb lenne a szülés :? ! Talán...

Dodó, neked furcsa is lenne egy 4 kilós 60 centis baba :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, Edi, igen, holnap is várjuk az újabb meglepi story-t :wink: :wink: :wink: !

Azt hiszem megyek, melegítek vacsit, jön a férjuram haza, véééégre :D !

Puszi Csajok, holnap "beszélünk"!
Álmodjatok szépeket :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar: tunderi baba volt Oliver, nagyon cuki tenyleg... :D :D :D

Edi: na de Te sem voltal semmi, ilyen pici asszonykabol egy ekkora baba, jol megszenvedett akkor anyud veled. Az iwiwen lattam, hogy van egy ocsed is, o is ilyen nagy baba volt?

Csajok elteszem magam holnapra,jaaaaaaa ami hir, hogy mar mar ereztem a rugasokat, persze nem lorugasok voltak, de igazi babarugasok nem bugyborekolas. Ajanlom, aki mar erzi a babat, de meg nem biztos benne, es esetleg van otthon angel care, probalja meg a kettot egyutt, nagyon jol lehet kovetni melyik a rugas es melyik nem.

Na mentem tenyleg, hatha meg erzem ma este a bebiket...
Jo ejszakat Lanyok!

Kép
pocaklako

Mamaki
köszi :lol: császár volt :oops: amikor mondták a 38 héten hogy 4 kg körül van,háááát szivbajt kaptam az tuti,féltem a szüléstől,na aztán az élet megoldotta :oops: :oops: mostani babámra azt mondják nem nagyobb a koránál eddig,szerintem ő nem lesz ilyen nagy mint Olivér,hiszen kislány :lol: :lol: :lol: /remélem/ :P :P :P

na én is elteszem magam holnapra,jó éjt lányok :P :P :P :P :P

bibar

Ne is mondd Bibar, annyira olvadoztam, hogy csak na..boldog-boldog :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

pocak!
Gratula az érezhető rúgásokhoz!

d.dodó

Na megjöttem a bevásárlásról.Olvasok vissza.Akkor mi vagyunk az egyetlen kivételek. Nálunk férjem 25 én meg 27.
Megvettem ma az első dolgot Pocakmackónak.Egy előkét. olyan cuki, majd lefotózom. Meg teszek már fel pocifotót is. :)
Poci, gratulálok a rugdalózáshoz!!!
Bibar, Neked mit mondtak, most mire számíthatsz? Csaszi lesz megint vagy megpróbálhatod simán?
Dóri!Nekem is a picike babák tetszenek!!Olyan igazi újszülöttek!!!Riki olyan átlagos volt. 54cm és 3150g.
Bibar!!!Oli nagyon édes!!!!!!!! Nem is látszik, hogydundi,acsak az azca kerekded.
Nálunk Riki az 56-osat olyan 6 hétig, a 62-est egy hónapig hordta.Aztán 68-74. most lesz 9 hónapos és kerek 74 cm volt egy hónapja, szóval a 80-asok jönnek. Nem igen érdemes nagyon előre vásárolni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja Meme Neked akartam még. A hajfestésről. Rikinél megkérdeztem a dokim. Azt mondta nyugodtan. Ha ilyen alapon nézzük, hogy mit lélegzünk be, meg mi szívódik fel a bőrünkön,azt mondta főleg. pl. Pesten ki se menjen a kismama az utcra, mert a szmog sokkal károsabb és rendszeresebb, intenzívebb méreg. Plusz a vegyszerek,amikkel takarítunk, a tusfürdő.Mind-mind vegyszer tul.képp. Én azért a biztonság kedvéért olyan tartós színezőt vettem,amihez 1,9%-os színelőhívó kell( a normál festékek 6%-osak), és nem tartalmaz ammóniát. És a megszokott 3 hét helyett 6 hetente festem. De muszáj, mert vöröses szőke a hajam, és feketére festem. Iszonyúan látszik a lenövés, ha nem figyelek.
Szóval no para!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja ez a Wella colour Touch tartós színező, fodrászkellékekben lehet kapni. És látod attól, hogy színező, fogja a világos hajam simán. Na megyek én is fekszem.
Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki: márkánként máshogy lehet megfeleltetni a számozást, csak hogy egyszerű legyen az élet :D Én a fiammal azt csináltam, hogy kineveztem egy 56-os darabot ( a saját első kisruhámat :D) meg egy 62-eset, és azokhoz mértem mindent, a beleirt számozással nem törődtem. Neked is drukk hétfőre, hogy megmutassa magát a babó :)
Zalán egyébként 3690g-mal és kb 53 cm-rel született, 6 hetes koráig hordta az 56-os cuccokat, aztán 3 és fél-4 hónapos koráig a 62-eseket. Most nadrágból 80-86-osat hord, felsőből 74-80ast.

Meme: húú most jó ötletet adtál, én eddig agyaltam hogy fessek majd a falra :D

Edi: jézusom te jól megkínoztad szegény anyukádat!

Bibar: nagyon édes volt Olivéred! :D

Pocak: gratula az érezhető rúgásokhoz!

Na, megyek én is aludni, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Niki!
Én pont ma festettem extra világos szőkére (nem szőkítettem), amugy barna hajam van, de legutóbb világos hamvas szőke volt, de az én fejemen libafos színt képezett, és marhára nem tetszett, viszont ezt az extravilágos szőke meg az én hajamon olyan mint egy vöröses aranyszőke.....de ez most tetszik. :)
Bár nekem volt már annyi féle, hogy ihaj!! Padlizsán, vörös, tűzpiros, barna, sötétbarna, fekete, rézvörös, szinte minden, kivéve hidrogén szőke.....de nem is állna jól (tudom, mert volt már leszivatva a hajam, mikor meguntam egy-egy színt). Sőt, egyszer vágtam le magamnak hajnyíró géppel (igaz a legnagyobb fejjel, de az se tul hosszu).

d.dodó

Bibar: Nagyon édes volt Olivér! :) Írtó cuki és szép kisbaba!
Ferenczi császározott vele?

Mennyire számít, hogy idősebbnek mondják a terhességet, mint ami?
Én ma vagyok pont 17 hetes, egyébként az UH alapján már többször 4 nappal idősebb terhességet mutattak ki a méretek alapján.
Ez számít?
Akkor nekem is nagy babám lesz? :)
A pocakomon mindezidáig ez nem látszik...alig-alig gömbölyödik.

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi!
Nekem Lizy meg kisebb volt UH-n....át is irták a mensi szerinti 9-ét 11-ére, de végülis a mensihez közelebbin született 7-én. Pár nap eltérés nem számít....hisz nem biztos, hogy a kiszámított félidőben fogant.....pl barátnőméknek is a mensi előtt pár nappal (amikor elvileg már "nem lehetett volna"........de most mégis ott ringatják a "manóseggűt" :) )
És a pociméret....hu, nagyon változó.....főleg hogy nektek első baba ha jól tudom. Nekem mondjuk első babával is nagy volt ahhoz képest, mint mondjuk tesómnak (2 hét különbséggel szültünk). Alkat kérdése....Most meg aztán "hatalmas" ahhoz képest hogy 14 hetes.....volt aki megkérdezte, hogy biztos hogy juliusig "növesztem" még? És biztos hogy csak 1?? De hát második baba hamarabb is látszik, meg a hasamon maradt is Lizy után kis "felesleg".

d.dodó

Sziasztok,

termékeny hét volt, alig győztem olvasni, annyit írtatok... Én közben hazaköltöztem Finnországból, annyira jó érzés hazajönni, hogy azt el sem tudom mondani... Pedig jó volt kint, de elég volt, nem tudom, a többiek, akik külföldön vagytok, hogyan élitek meg, de nekem folyamatosan olyan érzésem volt, mintha kint nem a saját életemet élném...

Ma pedig voltam 4D-n, bedrogoztam magam, ahogy mondták, ittam teát, meg ettem csokit, meg is volt a hatása, a gyerkőc meg nem állt, folyamatosan ugrált, forgolódott, alig bírta a nő megmérni, amit ilyenkor meg kell... Persze iszonyatosan nagy élmény látni, mi a helyzet odabent, de hát ezt Ti tudjátok a legjobban... Úgy néz ki, fiú lesz nálunk is, de én nem láttam, amit látni kellett volna, csak mondták... Mindegy is, mivel én is a parások táborát erősítem, és bennem is felmerül időnként, hogy mi van, ha időközben felszívódott a gyerek, vagy csak bebeszélem magamnak, hogy terhes vagyok, most viszont, hogy láttam, nagyon fel vagyok dobva, és remélem, így is marad egy ideig.

Én eddig 3 kilót híztam, és nekem is elég gyakran vérzik az orrom (bár viszonylag hamar eláll), és a szív(vagymi)dobogás is szokott lenni. Szóval megnyugtató azt olvasni, hogy ezekkel nem vagyok egyedül.

Olvastam a diplomákkal meg szakmákkal kapcsolatos véleményeket, és nem tudom megállni, hogy ne szóljak pár szót a bölcsészek védelmében. Nekem három bölcsész diplomám van, egy phd folyamatban, és egyáltalán nem panaszkodhatom. Nem mondom, hogy kőgazdag vagyok, de imádom a munkám (fodítok és tanítok) és bár minden tiszteletem a középiskolai tanároké, nem ez az egyetlen út. Én ha végignézek a volt évfolyamtársaimon, egy kivétellel mind nagyon jól boldogulnak, vagy öten kint vannak Luxemburgban és az EU-nak fordítanak-tolmácsolnak, van, aki multinál van, van, aki filmek feliratait lektorálja, van olvasószerkesztő, stb., szóval vegyes, de azt hiszem, nagyjából mindenki elégedett. Nekem sem akarták a szüleim, hogy bölcsész legyek, ráadásul épp volt valami akció a közgázon abban az évben, amikor érettségiztem, és felvettek volna felvételi nélkül a nyelvvizsgák és a jegyeim alapján, elég nagy dilemma volt, de én meg azt nem bántam meg, hogy így döntöttem...

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, majd igyekszem sűrűbben, de kevesebbet... :)

Jó éjt,
Emma

Kép
emma.zunz

Szép szombat reggelt mindenkinek! :)
Ilyen sem volt még, hogy én kezdjem a napot...
:lol:
Szerencsére az éjszaka jól aludtam, és nem ébredtem fel...nem volt forgolódás sem, mint az előző éjszakák alatt.

Kicsit aggódok a tegnap miatt, mert a kiskutyám (kb. 6 kg) örömében rámugrott...illetve egy mancsával a pocakomat érte...az alhasamat baloldalt (szeméremcsonttól kicsit kintebb).
Nem fájt, remélem nem lesz baj.
Amint hazaértünk az anyuéktól egyből meghallgattam AngelSound-dal, s közel ott találtam meg a szívhangot, ahol a pocakdobbantás történt. :shock:
:?:

Emi

Emi

email4
Budapest

Jo reggelt!

Dodo, Foka: koszi a gratulakat a babatalphoz. :D :D :D

Emi: nem tudom, hogy igazabol mennyit szamit, hog uh-on nagyobbnak mondtak a babat, nalunk eloszor nagyobbnak mondtak, aztan visszaminositettek, szerintem amugy nincs nagy jelentosege. Jo koran keltel ma reggel, nem hinnem, hogy aggodnod kellene a kutyimancs miatt, jol vedve vannak odabent a picurkak, azert figyeld a pocakod, lehet, hogy a borod ott picit veralafutasos lesz, mint amikor megutod. Ha pedig intenziven fajna kerdezd meg a dokeszodat.

Emma: jaj de jo mar hallani rolad! Szinte hallottam a kovet, ahogy leesett a szivedrol, hogy vegre megerkeztetek. Gondoltam, hogy a napokban azert nem irtal, mert epp hajokaztatok. Hogy birtad a huszon valahany oras hajoutat? Gratula a kis futyishez, nem baj, ha nem lattad, lenyeg, hogy aki vizsgalt az latta. Amugy kisfiu vagy kislany volt a szived vagya, mar nem emlekszem ne haragudj. :oops:
Arra a kerdesedre valaszolva, hogy milyen kulfoldon....mar megszoktam, de mar nagyon nagyon vagyok haza..hianyzik a hazai levego, a hazai izek, eg jo szelet magyar kenyer egy kis tejfollel stb..ilyen aprosagok. Megha a ferjem meg is hozta amikor legutobb otthon volt, csak nem olyan, valahogy maskepp esik. Nagyon nagyon szeretnek mar haza menni...de a parom nem akarja, felt a hosszu uttol es attol, hogy nem vagyok oltva.. :( Mindegy meg meglatom..en nagyon haza vagyok mar orientalodva... :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Niki
nem csak ti vagytok,nálunk apa majdnem 4 évvel fiatalabb :lol: :lol: :lol:

köszönöm manó dicséretet :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi
nem akkor még más volt a dokim csak meghalt szegény,utána mentem át a Ferencihez :oops: :oops: nem lesz gond a felugrással ne aggódj,nekem is volt egy csomószor,csak nekem kb 40kg:))na meg olyan nagyon védi őket a magzatviz hogy nem éreznek ilyesmit meg :wink: :wink: nekem is mindig nagyobbat mondtak 1-2 héttel és látjuk nagyobb is lett :lol: nem mindig jön be,de ha végig nagyobbat mondanak esetleg lehet hogy picit nagyobb :wink: :wink:

Emma
üdv itthon :lol: :lol: gratulálok a szép manódhoz,örülök hogy megnyugodtál :lol: :lol: már én is kezdem azt érezni hogy csak bebeszélem a terhességet :oops: :oops: olyan rég láttam :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt Bibar!
Te is koran kelo es tyukokkal fekvo vagy mint en akkor.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Tok jo, hogy vannak kulonbozo muszakok a topikon, mi vagyunk a reggelesek, Ediek az egesz naposak Fokaek az estisek.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Babamocorgi?? Mizu a pocakodban? :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Igen hallottam sajnos, hogy jon a kovetkezo hullam...csak annyira betoji vagyok..hogy mi van ha pont en kapom el, egy eletre bannam, hogy onzo modon haza akartam menni...persze gondolok ratok, ti pedig otthon eltek, es itt sem mas a helyzet, hiszen itt is ugyanugy voltak megbetegedesek..csak valahol mar tenyleg engem is kikezdett a media...nagyobb a fust, mint a lang..es szerintem pont elertek azt amit akartak.
Tegnap is volt egy kozerdeku kozlemeny ket musor kozt....az utolso mondata..."szamomra nem ketseg az oltas"..mondja ezt egy ferfi aki nem terhes....na mindegy nem is huzom tovabb ezt a temat, millioszor atbeszeltuk, nem nagyon van mar mit rajta...
pocaklako

Pocak
én ha jön az uj hullám beoltatom magam és a gyereket,nem fogok már itthon kuksolni,addigra már ugyis 20 hetes kor felett leszek,akkor meg már állitólag abszolút mehet :oops: :oops:

bibar

:lol:
Bibar: Megnyugtattál...akkor 6kg-os kutyi mancsdobbantása még nem vészes a 40 kg-hoz képest. :D

Egyébként nem fáj a helye, nincs véraláfutás sem sehol. :)

Itt a szombat, mely az anyóslátogatás napja...aztán meg délután elmegyünk babunak vásárolgatni kicsit.
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi honlapot: http://bebibolt.hu/
Ugyanazt a cuccot sokkal olcsóbban lehet kapni, mint pl. a Brendonban.

Emi

Emi

email4
Budapest

Igen volt Bibar, de nem este, hanem amikor ejszaka fekeltem pisilni ereztem a pici babatalpat, ketszer edesen megbokott. De bugyborekolast mar csak erzel nem? Az mar o, igy utolag visszagondolva, es a hatarozott de meg nagyon finom bokdosest csak en is tegnap ota erzem, eddig osszesen ugy 5x volt, persze olyankor ket meterrel repulok a fold felett, koncentralj nagyon es szolj azonnal ha erzel valamit, mar olyan jo lenne ha mindenki erezne.
Emlekszem meg egy honapja mennyit aggodtunk, na nem mintha most nem lenne para, de mar sokkal kevesebb.. :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Hu Emi, lecci lecci majd kepeket tegyel fel a babarucikrol..mit vesztek, van mar valami konkret terv?

Bibar: kulonben az a legjobb, a 20 heten mar semmi nem tortenhet, mar en is belegagyultam az itthon ulesbe. Erdekes, itt mar semennyire nem beszel rola a tv. Ha most kernem az oltast, a dokino teljesen furan nezne ra, amikor jarvany is volt akkor is igy nezett..na mindegy.
pocaklako

Pocak
hááát nem érzem :oops: :oops: vagy néha igen,a franc tudja,bizonytalan vagyok :oops: :oops: persze hogy szólok azonnal :wink: :wink: de jó hogy éjszaka is bejelentkezett a manód :lol: :lol: :lol:

Emi
a babyoutlet is a brendon cuccait árulja sokkal olcsobban,a soroksári úton :wink: de jó neked,vásárolgatás :lol: :lol: mi holnap anyósozunk,akkor végre meg is csinálom az első pocakfotót :lol: :lol: :lol:

bibar

Jó reggelt!!!!
Hát Pocikám, lehet 11 év után én is vágynék haza, most spec el innen, de nagyon. Amúgy meg ejnye-bejnye Neked. Olaszország a világ egyik legjobb helye!!!!! És egy olasz férj!!!!!!Hűűűűűű!!!!Iádok mindent, ami olasz.
Bibar!Sok mindenben hasonlítunk, jókat mosolygok rajta!!!!!! Nekem bejött ez a felállás amúgy. Egy fiatalabb pasi. :wink:
Emi!Tényleg ne aggódj!!!Az én manóm meg a hasamat tapossa, ha ölbe veszem. Nem tudom még megértetni vele, hogy nem szabad. Ez van.Edzettek lesznek odabent a kisemberek!Bajuk meg nem lesz tőle.
Emma!
Akkor lehet, hogy úgy kéne fogalmaznom a diplomával kapcs. hogy itt vidéken, hiába megyeszékhely, itt nem ér semmit. Lehet Pesten, de hát oda költözni???? :shock: :shock: :shock: Atyaég!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt Lányok!

Bibar: várjuk a pocakfotót!!! Olivér tényleg tünemény!!!

Edi: ez igen, ahhoz képest mennyivel indultál, nem lettél túl nagy darab! :P Remélem tesód már könnyebb eset volt. :)

Ma jött meg a kombó tesztem eredménye:
Down: 1: 17000
Edwards: 1: 50000.

Juppjupp!

Tegnap kidőltem, annyira elfáradtam, ma megpróbálok vmi értelmet csinálni (takarítás, bevásárlás, kaja, fordítás).

Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.23 08:21-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Nekem az, mert ha már korán is kellett kelnti (Lizy miatt), ma ismét nincs hányinger!! És ez már nagyon szupi nekem! Megint betartottam, hogy 6-kor ettem utoljára, aztán este mikor éhes lettem, csak rizstallért rágtam.

Emma!
Kérdezhetem, hogy te milyen "okból" voltál Finnországban?? És mennyi ideig? És most végleg hazaköltöztél?
Én ugye Svédben lakom, de már nagyon megszoktam. Első év szar volt...májusban kijöttünk, és nyárra nem tudtunk hazamenni, mert nem volt Atinak szabija. Igy csak decemberben mentünk akkor haza!
De amikor meg hazamentünk, majd egy hónapot otthon voltunk. Meg utána nyáron is egy hónapot vagy többet, meg most karácsonykor is pár nap hiján 1 hónapot. Bár most legközelebb ugye sajna megint csak karácsonykor megyünk, mert nyáron szülök. Sajna Atinak nincs munkája, pedig ha lenne, és lenne rá pénz, akkor tavasszal Lizyvel kettesben hazamennék, ha csak 1-2 hétre is. De nyáron jön ki anyu, jön keresztanyám, jön anyósom....... és apa meg van hogy egyik napról a másikra derül ki, hogy jön, mert fuvarozó. ÉS volt már hogy Göteborgba volt szállítmánya, és akkor itt megalszik általában.

Pocak!
Hát én is marhára féltem beadatni a szurit. De párom valahogy csak rábeszélt. Addigra már megvolt a repjegyünk...mondta hogy a repülőn is millió ember, otthon meg majd jól be fog zárni, és nem enged senkivel talizni.....na mondom én nem azért megyek haza. Marha sok irányból marha sokat olvastam, véleményt meghallgattam. És végül beadattam. eddig semmi baj babókával sem. Reméljük nem is lesz!
Kérdezhetem, hogy mióta nem voltál otthon?? Amugy ismerős érzés amit irsz....egy jó szelet fehérkenyér (párom mondja mindig, hogy piaci sültkolbival :) ). Szerencsére ha apa jön, hoz ilyeneket, meg van egy magyar husos autó, aki havonta egyszer jön...olyankor jól feltöltjük a fagyasztót!
A túrórudi hiányzott nagyon pl. De azt meg megtanultam készíteni! :)

Bocs, marha hosszu lettem!

Délelőtt megyünk bevásárló kp-ba. Hátha látunk valami nagy téli leárazást. Délután meg Lizy barátnőjével találkozunk, még nem tudjuk, hogy ők jönnek e vagy mi megyünk!

Ja, amugy nekem még az nagy mázli ezzel a külföldön éléssel, hogy marha sok magyar ismerős van csak ebben a városban is....meg még a közeli helyeken is.

d.dodó

Ja, és előbb már határozottam éreztem babókát! Inkább "lefelé" (ülök) rugdosott vagy ütögetett.

d.dodó

Niki
nekem is bejött :lol: :lol: mindig dicsekszem is vele :P :P :P :P igen,rokonlelkek vagyunk:))))

Csipet
hurrá-hurrá :lol: :lol: :lol: gratulálok :lol: :lol: jó munkálkodást mára :lol: :lol:

na mentem én is,meggyespitét sütök,jön a gyerek kerianyuja és családja,2 ikerfia :lol: :lol: Olivér már alig várja,no meg én is :lol: :lol:
pusszantás

bibar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?