Új privát üzeneted érkezett!

na, szép álmokat mindenkinek.. :wink:

elhúztam aludni.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Jó reggelt:):)

Morca, a msn kicsit összetett:):) Azzonnali üzenetváltást tudsz tenni a barátaiddal:) Kicsit olyan,mint ez a fórum, csak egyből látod, ha írtak neked:) Mintha sms-t kapnál:):):) Ehez le kell tölteni egy programot, azaz feltelepíteni a gépedre, aztán barátokat kell meghívnod, vagy inkább elfogadni a meghívásukat. Mondjuk én szeretnélek felvenni partneremnek, akkor kapsz egy meghívót üzenetben, Te azt elfogadod, és máris én felkerólök a partnereid közé. Mindennap, ha belépsz a msn-be, akkor egyből látni fogod,hogy kik azok akik fentvannak a msn hálózatán a barátaid közűl, és egyből tudsz velük beszélgetni:) Lehetőség van webkamerán keresztűl is társalogni és mikrofonon, akkor nem kell írogatnod:) Bár én utálom a webkamerát, tehát nincs is. Mikrofonom pedig beépített van, mert laptopom van:) De ha egyszer eljutok Hozzátok, ígérem felteszem nektek a gépre, aztán eldöntöd, hogy szeretnéd-e, vagy sem:)
bluebox
 
 


Sziasztok!

:) Etelkát nem kell nagyon puhítani egy újabb találkozóra, csak az a baj, hogy tegnap is úgy bekábult a kisfiam, hogy este még a fürcsire is úgy kellett felébreszteni, és utána hajnal 1-től reggel 8,30-ig gyakorlatilag nem aludtunk semmit.... kicsit nyűgös is vagyok miatta :oops: :oops: :oops: úgyhogy ha nem baj, én még várnék a találkozóval egy kicsit, míg beáll a napirendünk... mert úgy látom, egészen fel tudja borítani a bébit ha megyünk valahova... elringatja az autó, meg a babakocsi, és innen csepelről elég messze van Dány.... most még... úgyhogy sorry.... :( de ha erősebb lesz, és nagyobb, akkor még jóhogy megyünk!!!!! :) :) :)

Most megyek is, mert még csak most ettem, és iszonyat fáradt vagyok... ha megint megébred a bébi, akkor még otp-be is mennünk kell.... mert tegnap már nem tudtunk bemenni....

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 

 
 

Etelka: igen egy-egy ilyen kiruccanás nagyon meg tudja bolygatni a gyerkőcöket, még a nagyobbakat is, nemhogy az ilyen apróságokat.. 8) de ne aggódj, mi itt leszünk és nagy szeretettel várunk benneteket.. :lol: addig is csak erősödjetek.. :wink: :lol: :lol:

mi is nagyon elfáradtunk tegnap, bár mi még elmentünk egy játszóházba is, hogy a fiúk ki tudják magukat ugrálni.. :lol: :lol:


puszi

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska, én már reggel óta felvettelek ám a msn-re:)
bluebox
 
 


már látom!!!!!!!
Morca akkor majd Etelka szól ha már aktuális a tali!!!!!!!!!
szerinte tavasszal már jó lesz... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: a tavasz már nem sokára itt is van.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Lányok, mi ez a nagy csend??????????:):):):)
bluebox
 
 


Morca már várom mert bár imádom a havat de idénre bőőőőőőőőven elég volt belőle!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morca és Bluebox: köszönöm a részetes tájékoztatást és véleményt. Mindketten sokat segítettetek abban, hogy a következő találkozó még jobb legyen. Valóban nem gondoltunk arra, hogy zavarhatjuk a nővérszálló lakóit, :oops: :oops: és hogy egy háromévesnek szűk a tér, :oops: :oops: de ezek technikai problémák, megoldhatóak. Reméljük néhány alkalom, és kialakul egy mindenkinek megfelelő rend és mód. Az ötleteket továbbra is várom. :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Szia Ildi:):):)
bluebox
 
 


Bábaildi: ezek a dolgok menet közben alakulnak és biztos vagyok benne, hogy egyre jobb lesz minden tali,.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Szasztok!!!

Olvastam milyen jól éreztétek magatokat, legközelebb mi is megyünk :lol: :lol: :lol: Sokan voltatok? Kik vannak a képeken?

Etelka: Vigasztaljon,hogy mi a mai napon 2x 10 percet aludtunk nem tudom miért nem volt álmos :x de most végre elaludt a kópé :P :P :P
Képzeljétek elkesztük a hozzátáplálást az alma nem jótt be egyik fajta se :( de a banán :P :P Ötletek mivel lehet még próbálkozni???

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Csicsuka mi ettünk már....alma+banán.....alma-szilva/ezt ne szerette igazán/.........alma+burgonya........alma+sütőtök.....zsenge zöldségek kukorica krémmel..............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Köszi a tippeket Holnap kipróbáljuk az almát- sütötökkel kivácsi leszek :D a kukorica krém az mi???

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!!!!!!
kukorica van krémesítve gondolom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lányok, miért rohantok így a hozzátáplálással?

jövök később. csak mindjárt alvás van.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok, Dóri hamar elaludt :)

Szóval hozzátpálásás, nekem annó a védőnő, és a doki is azt mondta hogy 6 hónapig csak szopi vagy tápi. Ennek ellenére én is kicsit hamarabb kezdtem, 5és fél hónaposan, de csak az alma, krumpli párossal, utána sütőtök. Banánt én még nem adtam egy ideig, de már nem tudom, hogy pontosan mikor kapott először.Ja és tökfőzeléket kapott sokat, de nem habarva hanem főtt krumplival sűrítva azt imádta.
Vendég
 


Sziasztok!

Beagle: Nekem a védőnő mondta,hogy kezdhetem neki adni gyümölcsöket kostólgatni 5 és fél hónaposak vagyunk nem hagyunk ki egy etetést sem :P Csak próbálkozunk :lol: :lol:
Nem sietük sehova :lol: :lol: :lol:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Zsuzsi tápis babákat már 4 hós kortőól lehet hozzátáplálni....Barninak kevés már a 170 ml tápi de A 200 meg még sk...gy adok fél üveg baba hamit...gy jól lakik......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Nem is tudtam hogy ti tápisak vagytok, mi is azok voltunk. 170mili kevés neki, hu jó evőkéje van :D

Igen a védőnő nekem is így mondta, hogy tápi mellé mehet már a gyümi, de még ne helyettesítsem a teljes étkezést.
Vendég
 


még én se helyettesítem............majd később.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mi még anyatejezünk :P :P :P Csak próbálkozunk :)
Hol vannak a többiek???

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Nem szeret engem ez a fórum. Már 2x is írtam hsz-t el is küldte, de nem jelent meg... Pedig a napon 2 különböző alkalommal tettem...

Csak azt írtam, még megvagyunk. Dédi egyre jobban, de nagyon leköti az időmet... Nem baj, megéri, ha helyrejön. :) Meg akkor is, ha nem, és vele lehettem.

Meg még, hogy Ildi, sztem nagyon jó ötlet volt részetekről a találkozó kezdeményezése, és tuti, hogy szépen minden tökéletesedni fog az idők folyamán. Remélem, mi is odajutunk legközelebb, és találkozunk sokakkal!

Megyek, mert álmos vagyok... Remélem, nem tűnteti el megint a hsz-emet. Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk még :) nagyon-nagyon változatosak a napjaink....

Dóri, nagyon örülök, hogy dédid jobban van!!! Nagyon sok gyógypuszit küldünk neki!!!!

Csicsuka, az vigasztalna igazán, ha mindkét Manó aludna jól :D :D :D de remélem, hamarosan alszanak majd!!!

Igyekszem gyakran jönni, de nem mindig sikerül, és nem is vagyok túl jó passzban.... de azért olvasni járok minden nap :D

Szép estét Mindenkinek, és főleg alvósat!!! :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Bluebox: mi volt a bölcsiben??

Dóri: nagyon örülök, hogy jobban van a dédi.. 8) fiúknak és neked is sok puszi.. :wink:

Etelka: kérünk képeket Botiról.. :wink:

Csicsuka: a képeken Nitacska és Etelka van.. :wink: remélem legközelebb mindenki ott lesz a csapatból.. :wink: :lol:

rólunk pár szó.. 8)

képzeljétek, Matyi közölte velem, hogy óvodába akar menni.. :cry: :lol: :lol: mondtam neki, hogy oké, de én nem leszek ott, de azt mondta, hogy nem baj.. 8) kérdeztem tőle azt is, hogy kivel fogok olyan jókat játszani délelőttönként, mire azt mondta, hogy majd Ákossal és ha hazajön, majd akkor játszom vele.. 8) 8) olyan nagy fiam van már.. :cry: :cry: :D :D hihetetlen, hogy ennyire gyorsan önállósodik.. :lol:
mikor meg mondtam (ezt inkább anyukámnak), hogy Ákos bajban lesz, mert biztos ő is szeretne Matyival menni, hiszen mindig együtt vannak, oda ment Ákoshoz, megölelgette, és mondta neki, hogy "óvodába fogok menni, de jövök majd haza, ne sírj majd".. :lol: :lol: annyira édes, és olyan komoly nagy fiú már.. :lol: :lol:

na, hát nekem ezt még emésztenem kell.. :D :D

puszi

Kép

Kép
morca
 
 


morca neked nagyon komoly nagy fiad van már!!!!!!!.tetszik hogy ilyen felnőttes:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: igen tényleg nagyon komoly gondolkodású kis krapek Matyi, sokszor én is elcsodálkozom.. 8) 8)

ma este is villával evett, és nagyon nem volt formában, nem figyelt és elég veszélyesen tartotta a villát, úgyhogy elkértem tőle és mondtam neki, hogy ezt most eltesszük, mert ez így nagyon veszélyes, és adtam neki egy kanalat.. 8) erre elkezdett velem balhézni, hogy a kanálról leesik a tészta, és hogy kéri vissza a villát.. :roll: mondtam neki, hogy értem én a gondját, de én csak vigyázni szeretnék rá, és majd holnap ha kipihentebb lesz, és oda tud figyelni majd megint ehet villával.. 8) megint mondtam neki, hogy én tényleg csak vigyázni akarok rá, nem kiszúrni vele.. 8) erre ő: " tudom én, csak nagyon szeretnék villával enni".. :D :D majd megzabáltam.. :D :D
és amit a legjobban csípek benne, hogy mérlegel és érvel.. :lol: :lol: de nagyon keményen.. :lol: :lol: olyan ügyesen felsorakoztatja a mellette szóló érveket, hogy csak lesek.. :shock: :D :D

hoztam pár képet ha nem bánjátok.. :wink: :lol:


Kép

hallgattuk a "hull a hó és hózik, micimackó fázik" című dalt, és Ákos egyszer csak elment a maciért, majd... :D

Kép

kemény meló árán beültette a fotelba, betakarta, hogy ne "fázzon" és leült mellé játszani.. :D :D

Kép

szerelmes Ákos (anyucikájába)..:D :D


Kép

Matyi szülinapi rétest csinált nekem a mamával.. :D :D

Kép

rettentő nagy munkában volt.. :D :D

puszika

Kép

Kép
morca
 
 


Csicsuka: mivel én nem voltam a képeken, csak a te kedvedért, hoztam egy képet..:wink:

Ákos és én.. :wink: Matyi már nem igen ér rá velem fényképezkedni.. :wink: :D :D

Kép

:D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, boldog szülinapot! :) Nagyon jó a szülinapi rétes! :)
Meg a szövegek, meg a képek. :) Fázik a maci... Jajj, de édes... :) Samu ma meg tegnap már etette a barit. Megszoptatta, mikor én Danit. :) Meg lefektette, meg betakargatta. :) Meg mondja a tesójának, hogy Dani, légyszi egyél! Meg a Dédinek is: Dédi, ebééééd! Ha kijön Dédi, akkor mindig biztatja: egy kanál, kettő kanál. :) Én is viszem sztem oviba Samut jövőre, mert nagyon szereti a társaságot. Remélem jó lesz neki. :) De nagyon okos nagyfiú Matyi! :)

Köszönjük a jobbulsákívánásokat!

Etelka, mi a baj????? Hátha tudunk segíteni...???

Mindenkinek JÓ ÉJT! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: köszönöm.. :wink: jajj, Samu nagyon édes és milyen gondoskodó.. :lol: :lol: :lol:

Etelka: már én is akartam kérdezni, hogy miért nem vagy jó formában..:roll:

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok:):)

Morca NAGOYN BOLOD SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK mi is NEKED:):):)

Bölcsi: annyira tetszett nekem a bölcsi, hogy nem merem elkiabálni:( Bővebben majd február 1-től fogok írni, mert akkor kezdjük a beszoktatás:):) De nagyon-nagyon tetszett a bölcsöde:):):)

Eti: ne hagyd,hogy elhatalmasodjon rajtad a rosszkedv, a fáradság, a sok minden, ami ilyenkor jönni szokott:( Hidd el, még ezeket a napokat is vissza fogod sírni:( vigyázz, nagyon hamar elmúlik:( Most ez kicsit hülyén hangzott, azt akartam csak mondani, hogy ne legyen rosszkedved, minden apró pici dolognak nézd a jó oladlát, hidd el jobb kedvre derűlsz:):):) Én nekem is voltak rosszabb napjaim, mint mindenki másnak, de így utólag azt mondom, hogy inkább átélek még 100 rosszabb napot, csak bárcsak itthon maradhatnék még,még,még...... rossz lesz tudomásul venni, hogy el kell engednem Kristóf kezét és nem én leszek Vele, nem velem játszik, nem én fogom vígasztalni ha elszomorodik, nem rám fog mosolyogni...... sorolhatnám még de felesleges:( Ez az élet rendje, hogy Ő is dolgozni menjen és én is. Neki lesznek sok új játékai és játszótársai kis barátai:):):) És most ennek kell majd örűlnöm, de amíg itt van velem, nem érdekel,ha szar napom van, nagyon örűl9k,hogy még mindig van pár napunk hogy itthon együtt legyünk:) szóval fel a fejjel és ne búslakodj, hisz nem ér annyit az egész:(:(

Dóri: én is nagyon örűl9k,hogy a Dédi jobban van:):) És Samu tényleg nagy fiú már:):):)

Mindenkinek kívánok nagyon kellemes, nyugodt hétvégét:)
bluebox
 
 


sziasztok!!!!!!!!
jaj Morca én annyira szeretem olvasni a történeteiteket és a képeket nézegetni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok Boldog 18. Születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi csajok a köszöntést.. :wink: :D :D

Nita: tényleg a 18. .. :wink: :lol: :lol: na jó, a 35. .. :wink: :lol: :lol:

ja, és a történetekről jut eszembe.. :lol: Matyi a szülinapomon, folyamatosan felköszöntött, úgy, hogy "boldog karácsonyt anya.." :D :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!

:) Morca, nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Mindketten!!! :) :) :) és a fázós mackó.... imádom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok, de nem a Bébi körüli napok, vagy fáradtság a rosszkedvem oka... és sajnos segíteni sem tudtok.... ugyanis a házasságunk döglődik, és úgy tűnik, most nem tudunk segíteni rajta mi sem.... talán, ha eltelik egy kis idő, jobb lesz, de most nem jó.... bébikével kapcsolatban minden oké, minden a legnagyobb rendben :) Apukája is imádja :) és van is kép róluk, ma csináltam :)
Kép

és egy kedvencem :)
Kép
beszélgetett a macikkal :lol: :lol: :lol: azt hittem, megzabálom, olyan édes volt :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: köszönöm Nektek is a köszöntést.. :lol:

sajnálom, ami történik veletek.. :( de nagyon szorítok nektek, hogy minden oké legyen.. :wink:

Boti csoda édes.. :lol: a kis szószátyár.. :wink: :lol:

puszika.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka a második képen Boti valami tüneményes!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ......drukkolok hogy apival rendbe jöjjenek a dolgaitok!!!!! :wink:
Morca MILYEN SZEMTELENÜL FIATAL VAGY :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: voltam ennél már szemtelenebb is.. :wink: :D de azért nem panaszkodhatok.. :lol: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!
Morca: Boldog szülinapot kívánunk mi is: P Jó, hogy tettél fel képet magadról köszi: lol: Legalább megismerlek titeket a köv. találkozon: lol:: lol: Azért Ákost kicsit megfogom dögönyözni: lol: ha hagyja magát: lol:: lol:
Etelka: Szép Boti baba: P: P: P Szoritok neketek:!: Biztos minden rendbe jön, csak apának kell egy kis idő, hogy megszokja az új helyzetet:) Ilyenkor szokott megerősödni egy kapcsolat nem??

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Etelka, ez azóta van, hogy Botond megérkezett? Vagy már régebb óta? Mert nagyon lehet, hogy az új helyzet hozza, és akkor nagyon is kapcsolatban van a kismanóval. De fel lehet ismerni, hogy erről van szó, együtt ügyesen átbeszélni, hogy persze most minden másképp lesz, és egy csomó félelem meg mttomén a helyére kerülhet... Tudom, ez most így olyan lövöldözés, hogy igazából lövésem sincs, miről van szó, de sok olyan pár volt a közelemben, akik ilyesmin keresztül mentek, és fel tudták dolgozni. Ha ilyesmi a tiétek is, akkor szavakra, munkára fel! Máskülönben meg biztos akkor is segít, ha beszélgettek egy sort...??? Nagyon gonolok rátok! Botondnak arra van szüksége, hogy Anya és Apa szeressék egymást nagyon! Bocs a kontárkodásért, nem is vagyok teljesen eszemnél, remélem, nem írtam nagy marhaságot...

Aranyosak vaygtok, édes nagyfiam mindenkit elvarázsol. :) Persze a kicsi is. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Igaza van Dórinak:):)

Még annyit...... ilyenkor a pasik azt hiszik,hog hanyagolva vannak,hisz a nő minden gondolata a gyermeke körűl forog:):):) Hiszt Ők már összenőttek, az apukának meg szinte még "nincs" igazán köze ilyenkor egy kismanóhoz:( Pedig nem így van...... pont hogy most van a leginkább szükség az apukára:):):) Érezze Ő is hogy fontos szerepet tölt be a baba életében:):) szopi után át kell adni apukának a kis manót, hogy büfiztesse:) ha szomjas a baba, akkor itassa, ha eljön a fürdetés ideje, akkor Ő fürdesse, vagy legalábbis az előkészületeknél legyen igenis fontos szerepe:):) Nálunk is gond volt eleinte, bár az én párom sosem éreztette velem, de én láttam és éreztem, hogy kicsit feleslegesnek érzi magát:( Ezért nagyon gyorsan elkezdtem neki munkát adni:)):))::) Rengeteg kép készűlt róluk, amit később nagyon szívesen mutatott a kollégáinak, mint a büszke apuka:):):) És így, hogy pár édesterhet letuttam apkuának, nekem is kicsit könnyebb lett, így Rá is jutott időm:):):):):) Na nem összebújni, de legalább beszélgetni igen:):):) Ami helyrerázott minket:)
Etelka, lehet, hogy nálatok nem is erről van szó, hisz én is csak puhatolóztam, hátha segíteni tudok:9 Ha akarsz, írsz róla párszót, ha nem azt is megértjük, csak azt ne tedd, hogy nem foglalkozol vele, mert MAJD CSAK LESZ VALAHOGY alapon elmúlik:(:( Ez a legrosszabb amit ilyenkor egy nőt tesz:(:( Bocsánat, ha belepofáztam valamibe:( Millió pusza Nektek:)
bluebox
 
 


Sziasztok!!!!!!!
jó reggelt!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Etelka: Nagyon szépek a fotók. Mennyit nőtt Botond baba :D A férjeddel való problémával kapcsolatban már előttem mindent leírtak ami nekem is eszembe jutott hírtelen. Tényleg nehéz így "tanácsolni" bármit, hogy nem tudjuk mi történt köztetek, de megértem ha itt nem tárod elénk. Dórival értek egyet abban hogy a sok beszélgetés tud használni, illetve amit Márti írt, hogy apának is mindig legyen dolga, ami csak az ő feladata és rendszeres dolog, hogy ő is fontos szereplőnek érezze magát, mert az is. Kivánom hogy minden problémátok emgoldódjon.

Morca: én már kívántam neked minden szépet és jót, remélem jó volt a rétes, és tegnap is szülinapoztatok?

Dóri: jó hír hogy a dédi jobban van.

Csicsuka: még eszembe jutott a répapüré, mi ettük almával, krumplival, nagyon szerette Dóri. Sütőtökkel együtt nem adtam, mert volt hogy sárgult a pofija :D

Velünk minden rendben van, pöttyök elmúltak, most a nátha van terítéken. Én is elég náthás vagyok.
Viszont szerintem Dóri nem szereti a hideget, nem akar 5 percnél többet kint lenni, remélem tavasszal azért ez nem így lesz.
Vendég
 


Ja Etelka még annyit szeretnék írni, hogy szülés után normális a kissé befordult világvége hangulat. Lehet hogy nincs is akkora baj mint amit gondolsz vagy érzel, nem lehet hogy most csak érzékenyebb, érzelmesebb vagy az óriási hormon kavargásnak köszönhetően??? Én is éreztem 2-3 olyan nap után, ami kicsit szóváltósabb volt, vagy amikor alig találkoztunk, hogy te jó ég, már lehet hogy a lejtőn megyünk lefelé, de nem így volt, csak én voltam érzékenyebb...
bocs, ha nálatok nem ez a helyzet, nem okoskodni akartam :wink:
Vendég
 


Etelka: mi áprilisban leszünk 35 éves házasok (tejóég, elsehiszem), de soha nem veszekedtünk annyit, mint az első gyerekünk születése utáni 3-4 hónapban. :? :? :? A másodiknál már okosabbak voltunk, persze rutinosabbak is. Hidd el, elmúlik, megoldódnak a gondok, csak most látod ilyen sötéten a helyzetet. A többit már megírták a többiek. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Jaj! Elfelejtettem megírni, manojoco csütörtökön bent volt a kórházban varratszedésen, megkeresett, és bemutatott Gréti kisasszonynak. Nagyon helyes, aranyos kis babóca. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Várunk nagyon, Etelka! Gondolunk rátok!

Manojoco, képeket kérünk, ha tudsz rakni, meg mesélj, mi volt, hogy volt! Persze, csak amikor van erre időd-energiád!

Mindenkinek szép-jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Tényleg aranyosak vagytok, hogy így aggódtok, és segíteni próbáltok, de ez régebbi keletű dolog, mint a bébi érkezése. Nyilván ez is rátett egy lapáttal.... de nem ez a fő ok. Sajnos.... tudom, az hihető kívülről, hogy borúsabban látom a helyzetet, mint amilyen, de most nem tudok mással foglalkozni, minthogy elintézzek mindent kettőnknek, hogy el tudjunk költözni. Talán egyszer megírom, hogy mi volt, de nagyon-nagyon hosszú história, és sok minden belejátszott... 2008 novemberétől.... Mindegy, nem akarlak ezzel traktálni titeket. Lesz ez még jobb is :) Na meg kicsit most úgy érzem, hogy lehet még ebből valami..... meglátjuk. De most szaladok, mert megyünk a bébikémmel :) :) de majd hozok képet is, meg mesélek is, csak sietek!!!!

Puszi Mindenkinek, és tényleg köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!
Morca, szabályosan irigyellek a vagány fiaid miatt, na nem mintha az én lányom nem lenne vagány - az a minimum, hogy mindenre fel kell mászni és állítom, már esni is megtanult, olyan ügyesen megtartja a kis fejét ha esik - de én pl nagyon parázok a bölcsitől.
Tényleg, lányok, akinek bölcsis a gyereke (vagy volt), nagyon nehéz a leválás?
Már eleve a bölcsibe kerülés is nehéz, alig van bölcsi a kerületben, ahhoz képest sok a gyerek és azzal riogattak, hogy kilóméteres várólisták vannak (sokan már terhesen jelentkeznek).
Felhívtam a bölcsit, ahova szeretném majd Dórit 2 éves korától járatni - vissza kell mennem dolgozni financiális okokból... - ott azt mondták, nincs várólista, tavasszal kell jelentkezni. De mi van, ha mégsem lesz hely? Próbáltam protekció után nézni, de nem találtam. Na mindegy, szóval a technikai része érdekelne, hogy' lehet megoldani a legkevésbé fájdalmasan? Meddig tart a beszoktatás?

Etelka, jól értem, ketten költöznétek? Ne kapkodd el semmiképpen! És fel a fejjel, igaza van az előttem szólóknak, ez a legkritikusabb időszak...a megszokás, az összeszokás és ez plusz konfliktusokat eredményez az esetlegesen meglévőkhöz...:(
Nálunk is az első hetek voltak a legnehezebbek, nem állítom, hogy nem fordult meg a fejemben, jobb lenne sokszor csak kettesben a gyerekemmel...de aztán minden megváltozott és kiderült a nap. :) Én is csak bíztatlak, akármi is legyen a háttérben, minden egyes nappal szebb lesz minden, nyugi!

Kép
anhel
 
 


Anhel: mi hétfőn kedjük a bölcsibe való beszoktatást:( Ígérem Neked, beszámolok részletesen, hogy mi tötrétnt velünk:) Bár én már a gondolattol elbőgöm magam, hogy nem velem lesz Kristóf:( De én vagyok hülye:( Kristófnak sokkal jobb lesz:) Sok új élménnyel fog gazdagodni, sok kis pajtása lesz, és ott mindig kedvesek lesznek vele:) (nem úgy mint ugye otthon, hisz sok mindent nem szabad egy lakásban:( )
Szóval hétfőtől jövök élménybeszámolóval:)

Etelka: én inkább már nem mondok semmit....... csak szurkolok:):) Remélem együtt maradtok:) ÉS NEM CSAK A GYEREK MIATT!!!!!!!! Ez nagyon fontos, hidd el, hogy ne csak a gyerek miatt legyetek együtt, mert töbet ártotok neki, mintha nem lennétek együtt:( De ne szaladjunk ennyire előre.... lehet, mi sokkal borusabban látunk mindent, hisz tudatlanok vagyunk, mint Te:) Szorítok:)
bluebox
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?