Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

edi: Nagyon Boldog Szülinapot!

email4: szerintem már járhatsz nyugodtan kismamatornára...ésn már 1 hete járok

barbuss: ez egy ilyen magábafordulós időszak....sajnos nálam is

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

hú én ma azt álmodtam hogy fiam lesz :oops: :oops: na kiváncsi vagyok bejön e az álom :wink:

Niki
én nem néztem,annó sem :oops: akkor te sem érzed még rendesen a manót??én már kezdek aggódni,tudom hogy hülye vagyok de minden nap azon aggódok miért nem érzem már rendesen,hiszen azt mondják a másodikat hamarabb érzed:(én kész vagyok ettől....

Barbus
itt is esik :twisted: :twisted: :twisted:

Dodo
örülök hogy elkerült a hányinger :wink: :wink:

bibar

Niki: nalunk a kinai lanyt irt, Jonas pedig kisfiut. Ne aggodj, majd meghallod a kicsit, tuti ott van es jol van.

Barbuss: a ferfiak ilyenkor nem ugy ertenek meg minket ahogy szeretnenk. :(
pocaklako

Merci
neked volt ujabb hullámzás??

jaj ebbe én totoál bedilizek,minden este azzal fárasztom a párom hogy miért nem érzem még??stb....már tiszta hülyének néz szegény ahogy nyugtat :oops: :oops:

bibar

Bibar: nyugi, majd ket kettel vagyok nalad idosebb, es vannak napok hogy en sem erzem, egy kis hullamzas es bugyborekolason kivul nem sok semmit, tehat nincsenek rendes rugasok, mint Edinel vagy Mokinal, pedig mar nagyon varom. Legutoljara amikor a dokinal voltam, azt mondta a 18. het elott ne is varjam, mert szinte keptelenseg erezni, es kedvesen megnyugtatott, hogy amit meg ha veletlenul is ereztem azok a beleim voltak... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako

nem volt:(...és én sem hallok semmit angel sounddal.....kicsit parás is vagyok, mi lehet...és én csak 3 hét múlva megyek UH-ra.....

a pasi egyátalán nem ért meg....:(

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Pocak
drága vagy,köszi :oops: :oops: de olyan fura hogy van aki ennyire érzi ,én meg a 2. at várom és még semmi szinte,na jó volt egy két nap amikor talán valamit,de az sem biztos,azt hittem majd most a másodiknál milyen szuperül tudni fogom stb...hát nem :oops: :oops: na mindegy,remélem minden oké odabennt :wink: :wink: hú te mindjárt 18 hetes vagy :lol: :lol: de szuper :wink:

bibar

Merci
jaj de parás banda vagyunk :lol: :lol: én meg 2 hét mulva mennék de jövö héten elmegyek 4d-re,nem birok várni :oops: :oops: a pasik meg már csak ilyenek :oops: :oops:

bibar

Na, itt ragadtam :D

Babamozgás: tegnap látszott a hasamon este! Eldeformálódott teljesen, totál kivehető volt, hogy melyik oldalon fekszik kismanó és egyre erősebben lehet érezni a mocorgást is :P

A korokhoz nem szólnék hozzá :D Én azt hittem, hogy Emmát 24 évesen fiatalon szültem :? Ezek szerint nem :lol:

Bébike! Mi is elmondtuk a kezdetektől Emmának, hogy jön a tesó :) És nagyon jól fogadta, kb ugyanúgy mint Manorkáéknál Nóri :wink: Pedig én is december közepe óta ágyhoz vagyok kötve :? De aranyos, meg kérdezget, minden reggel nemcsak nekem ad puszit, hanem a pocakomnak is és megkérdezi, hogy pici Zalán felkelt-e már :P Amikor meg a babáival játszik, akkor mindig kérdezi, hogy Zalán is így fog-e csinálni :)

Bibar, Niki, nekem is olyan furi, hogy valszeg nem leszek már többször terhes :( Ezért is visel meg jobban, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném :(

Edi, minket is (na jó, főleg engem :D ) az hajtott a 4D-re, hogy megtudjuk ki lakik odabent és nevén lehessen nevezni :wink: Emma még 1-2 napig mondta, hogy kislány lesz, azóta meg olvadozó tekintettel emlegeti "pici Zalán"t :P

Meme, de jó, hogy ki tudtál mozdulni :) Én emberek közé legközelebb a hétfői vérvételre megyek :evil: :lol:

Szívdobogás: nekem is van :? Elsőre ijesztő volt, de utána olvastam, hogy normális :)

Mercy, a saját lovarda nagyon izgalmasan hangzik :) Drukkolok, hogy ne csak álom maradjon :wink:

Nekem is közgazdász végzettségem van. Beszerzésen kezdtem dolgozni, aztán átkeveredtem marketingre - azóta is kitartok :) Csak nem tudom mennyire életbiztosítás ez a terület (ok, semmi se) majd negyvenakárhány évesen :? Egyenlőre fiatal vagyok, de mégis van tapasztalatom, de mi lesz ha majd van tapasztalat, de "friss" fejekre vágynak. Nem nagyon láttam nyudíj-közeli marketingest :shock: :roll:

Niki, színes álmok nekem is vannak :) Néha ijesztően életszerűek :shock:

Dodó! Éljen a hányingermentes reggel! :P Én ezt még nem mondhatom el magamról :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:19-kor.
Vendég

Edi
hááát extra intelligens beleidet irigylem :lol: :lol:
szoli:én nem merném,szerintem nem jó a babának,bár volt olyan barátnőm aki járt annó,és persze semmi bajuk nem lett,én mégis idegenkedek tőle :oops: :oops: de miért köveznénk meg??ez a kiütés elég durva :cry: :cry: esetleg a dokidat kérdezd meg a szolival kapcsolatban :wink: :wink:

bibar

De megkönnyebbültem, hogy többen is ezt írtátok!!!! Egyrészt én sem értem. Valszeg bennem van a hiba, de fel sem foghatom, hogy érezheti már valaki a 14-15. héten a baba mozgását. Félre ne értsetek, nem rosszból mondom. Ott van barátnőm pl. Első terhesség(később kellene éreznie), jó egy 10-essel nehezebb nálam(később kellene éreznie) erre már a 15-16. héten érezte, én még mindig semmit, Rikit meg csak a 20. héten.Ezt annyira nem értem.Akkor legalább ne írnák le, hogy aki először szül,az csak a 18-20.,aki másodjára vagy többedjére, az meg már a 16. hét körül érezheti a baba mozgását.Mert ez így csak frusztrál. Nem irigység vagy ilyesmi, hanem bosszant, hogy miért nem írják azt, hogy teljesen egyéni ki mikor kezdi érezni a 16-22. hét között. Nincs kitétel súlyra, szülések számára,stb. Akkor így korrekt lenne.
:lol: :lol:
A másik Barbus, amit írtál. Annyira vágytam most egy tökéletes terhességre.Olyanra,mint rikivel volt, csak komplikáció, betegségek, és kirúgás nélkül.Azt nem tudtam szívből végigmosolyogni, és bosszant,, hogy a fejem miatt most ezt sem sikerül. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, nekem is volt kolléganőm,aki végig járt szoliba. Én fehér bőrrel, vörös hajjal, már 5 éve nem voltam, mert mániákusan félek a bőrráktól. Szóval nem igazán tudom, de állítólag nem árt. De állítólag a bőrnek se,aztán mégis azt mondták rákkeltő. Hát most legyen okos,aki tud. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss: jol tetted, hogy itt ragadtal....de jo, neked, hogy mar igy atformalodott a pocid es rendesen ki tudtad venni a kicsit....ah tolunk ez meg nagyon tavol all...de remeljuk hamarosan igy lett mindenkinel.

Edi: tolem tuti nem vagy feherebb..engem meg a szoli sem fogott meg anno, csak pirosra egette a hatsom. Nagyon szerettem pedig jarni, en nem tanacsolom, nem regen volt egy musor, hogy a szolik hanyszor tobbel sugaroznak, mint kellene. De persze ezt a szolija valogatja, a legjobb, ha az orvost megkerdezed, nehez ebben okosnak lenni. :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Edi, szerintem a dokit kérdezd meg. Én nem mernék :? Főleg mert a múltkor volt vmi műsor, hogy itthon mennyire nem az előírások szerint működtetik a szolikat :evil:
Én is nagyon fehérbőrű vagyok, tél végén már kérdezgetni szokták, hogy beteg vagyok-e, mert olyan sápadt vagyok :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Lányok, most mondja az egyik szomszéd, hogy az idei bölcsödei felvételi lapon (itt Keszin) meg kell adni a jövedelmet (munkáltatóival!), hogy mekkor és milyen értékű a lakás, mekkora és milyen értékű a kocsi :shock: Ehhez mi köze a bölcsinek??? Van egyáltalán joguk ezekre rákérdezni?? Elképesztő... nekem legalábbis

Barbi

Kép

Kép
barbuss

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:19-kor.
Vendég

Edi: tenyleg a piros pottyos az igazi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilahagymas tojaskrem meleg piritossal ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá most azonnal........ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o naon kivanom
pocaklako

Edi, na igen szerintem is egyéni. Ezét bosszant, hogy a szakirodalom ilyeneket leír.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi
trendipunci kismami :lol: :lol: :lol: ez nagyon jóóó :lol: dehogy hisszük azt,megértem a pöttyök ellen kellene valami, :oops: :oops: na majd kiváncsi vagyok a doki mit mond :oops: :oops:

Pocak
húúú anyám azt én is imádom :lol: :lol: :lol: jó ötlet,estére csinálok is tojáskrémet :lol: :lol:
most tarhonyás husit csinálok,életemben először :oops: :oops:

Niki
hát ez az,ezért parázik a sok kismama,mint mi is :oops: :oops:

Barbus
ez érdekes,nálunk az én ovimban nincs semmi ilyesmi,nem is lenne jogunk megkérdezni,ez durva :shock: mi közük hozzá??

bibar

Barbi
miiii????? :shock: :shock: mi a fene köze van a bölcsinek ehhez, na ne mááár.... Én biztosan nem adnám meg, nem Apeh vagy bármi, hanem bölcsi. Szerintem akkor kérnek iyeneket, ha valamilyen támogatást kérsz nem??? ez vicc, eszméletlen.... grrrr

Pocak
Nyammmmm tojáskrém, imááádom... piritóssal, juhuuu csinálok ma én is, ma csak fél 4-ig van munka :D

Niki
Tökéletesen igazad van.... idegesítő is az általánosítás, mert ha valaki nem esik bele, azonnal aggódni kezd, pedig csak nem vagyunk egyformák... :D

Bibar
már hívtam a dokit, de éppen szül :D:D:D mármint nem Ő... :lol: :lol: :lol:
Vendég

jah... visszatérve a jóslásokra...
Nekem Kínai lányt, Jónás fiút jósol.... naggyon kíváncsi leszek, még 7 nap és kiderüüüül :D:D:D

Álmomba fiú volt... :P
Vendég

Sziasztok!

Hű... megint annyit írtatok tegnap óta, hogy nem győzöm követni...

Mozgást én sem nagyon érzek még. Tegnap este volt két alkalom, amit megszavaztam annak, de mostanra egyáltalán nem vagyok biztos a dolgomban. :roll:
Botinál a 19. héten éreztem először, addig meg még rengeteg idő van... :)

Nálunk viszont új fejlemények kezdenek alakulni.... :oops:
A párom már a várandósságom elején is produkált egy-két furcsa "tünetet" (egyszer konkrétan betolt egy üveg savanyú-uborkát), de mostanra már tényleg elgondolkodtató a dolog.... Kb. két napja olyan kívánós habzsolás van rajta, hogy tegnap este már kínunkban röhögtünk, és reménykedve nézett rám, hogy ugye kérek én is???
Én mondtam neki, hogy ne izguljon, nem lehet nagy gáz, hisz nem evett uborkát a nutellás kenyérhez... Mire csak annyit válaszolt, hogy "de csak azért, mert nincs itthon..."

Nade viccet félretéve... szerintetek lehet ennyire "szimpátiakívánós" egy pasi?

Amúgy én is pont tegnap állapítottam meg, hogy valószínűleg az én pasim a legérzéketlenebb a világon terhesség-ügyben... tehát nem az a fajta, aki egyébként nagyon empatikus volna....

Edi, nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

(Ma hozza haza az első félévi bizonyítványát a fiam... bár végülis novemberben volt valami "negyedéves" értékelés, úgyhogy talán nem kapok szívrohamot! :))

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, Rikinél a férjem is hízott velem egy darabig. Sőt, egy ismerősöm mesélte, hogy a férje produkált vele szinte minden terhességi tünetet a hányingertől, a bőrérzékenységig, a lábgörcsig, mindent. Hát szóval lehet. :lol: :lol: Hú én meg gofrit kívánok rettenetesen.Lehet csinálok, csak olyan dagi leszek már így is. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri
:) :) Vicces ez a kívánósság, de állítólag vannak ilyenek. Sőt a népi hiedelmek szerint, ha az apuka is gyarapodik az anyukával, és kívánós akkor kislány van a pocakban :D:D:D állítóóólag :D
Vendég

Bibar: a tarhonyas husi fincsi, az egyik magyaros etel, amit a ferjem szeret.

Edi: de jo annak a kismaminak, aki epp az orvosod keze alatt van, hamarosan a picikejet a karjaban tarthatja. Tuti a tied kisfiu...

Hu csajok, biztos hallottatok, csak mindig elfelejtem, mar 2 napja tortent, hogy a foldrengesben talaltak a romok alatt egy 23 napos pici babat, es semmi komoly baja nem volt, asszem ez igazi csoda, annyira meghato volt.

Aki ker annak kuldok eteren egy kis tojaskremet piritossal , hogy estig kibirjatok. Nem az igazi, mert nem hideg, de az izi joooo..hihetetlen egy kismama miket meg nem kivan...talan utoljara az iskolaban ettem uzsonnara tojaskremet :D
pocaklako

Poci, érdekes, hogy pont említetted. Most olvastam egy cikket egy jászberényi kisfiúról,akinek az édesanyja tüdejét ültették be. Annyira megható és szép volt. :) :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak
Én kéreeeeek :D:D:D Te hogy csinálod a tojáskrémet? :D
Vendég

Akkor most mar kiegeszitem a kispapaval is. Csajok a ferjem miota vege van a vasaroknak, jo bo 3 het alatt 4 kg-t kapott fel, igy elerte a 115 kg-ot, jo, hogy magas is hozza. Na de akkor eddig ugy allunk, hogy a terhesseg alatt o hizott tobbet... :lol: :lol: :lol:
Light-os kajat is kert ebedre.
Dori: aranyos lehetett a ferjed, ahogy kinalgatott.

Niki: na nem banom egy kis gofrit is letolhatunk a tojaskrem utan...egye fene
pocaklako

Niki: nem hallottam a jaszberenyi esetrol, de rakeresek.

Edi: lilahagyma nagyon aprora vagva, fott tojas, pici tejfol, en joghurtot hasznaltam, pici mustar, so es bors, aztan ezt jol osszedolgozni. Vajat is irt, de en azt nem tettem bele, igy is eleg kaloriadus a reggeli, vagyis a tizorai a reggeli mar megvolt.
pocaklako

Edi: Adná az ég, hogy hihetek a népi hiedelemben...

(Persze ezt csak nagyon csendben és tulajdonképpen minden "megoldás" úgy lesz tökéletes ahogy van, dehát mégis, nnaa :))

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Pocak
nyammiiii :D:D Én szintén főtt tojás, pici teavaj, mustár, pici majonéz, só, bors, kakukkfű, és joghurt (activia) :D:D fűűű, most jóóó éhes lettem.... :D
Vendég

Dóri
Ismerős a dolog.... persze mindegy milyen nemű de....
Kérdezték tőlem ma, hogy na és szülinapos milyen nemű legyen a baba??? Erre én csípőből válaszoltam, teljesen mindegy, csak egészséges kisfiú legyen :D:D:D na azóta pusztulnak a röhögéstől :P Miután kimondtam, akkor esett le, hogy mi a szitu :lol: :lol:
Vendég

Huuu Edi, tenyleg kakukkfuvel is isteni lehet.

Szerintem ez mar nem is kerdes..fiad lesz tuti..a multkor mar szinte 100%-ra mondtak.
pocaklako

Pocak
Ez igaz, de azt mondták azóta egy csomóan, hogy 12 hetesen még nem mondhatják 100%-ra, mert akkor még bármi lehet a kis dudorból... Szóval oké oké, szerintem is fiú, de már várom nagyon a Pénteket, hogy hívhassam is Botondnak végre :P
Vendég

Edi
neked tuti fiú lesz :lol: :lol: :lol:

jaj nekem is mindegy csak egészséges kislány legyen :P :P :P na jó ha kukacos az sem baj,na de egy lány egy fiú kell nekem!!!!!! :P :P :P

Az én uram nem érez együtt velem,nem kivánós és nem hizik :roll: :roll: még este 10 kor is eszik mégsem hizik :twisted: :twisted:

bibar

Csatlakozom Bibarhoz! Nekem is mindegy ha egészséges leányzó. :wink: :lol: Én is vegyespárost szeretnék!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Húúú tojáskrémet én is ennék :P

És csatlakozom a vegyespárosra áhítozók táborához :D
Edi, nekünk a 12 hetesen már azt mondta dokinéni, hogy naaaagyon valószínű, hogy kisfiú. Aztán a 4d-n (akkor voltam 14+2) meg hogy na tutti az :D Állítólag a lányt tudják később tutira mondani, de nekem annó Emmát 15+3-nál már tutira mondták :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi: a dudor mar altalaban csak novekszik, vissza tuti nem huzodik..Csajok olyan jo, hogy eddig szinte mindenkinek az lett amire vagyott, a tietek is az lesz.....ne aggodjatok.
Nagy szivas lenne nalunk ha az utolso pillanatban kozolnek, hogy kislany...mar minden rucija kek amit vettem.
pocaklako

:lol:
Tudjátok, hogy én is egészséges kislány párti vagyok! :)
Nekünk ő lesz az első kisbabánk, s egyenlőre nem is tervezünk neki kistestvért...valószínűleg a késői jövőben sem.

Bibar: Igen...magánrendelésre megyek 10-én.

A babamozgás kapcsán én is folyamatosan figyelgetem a pocakom...s megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a parázás témában sem.
Szeretném folyamatosan érezni, akkor tudom majd, hogy jól van. :wink:

Hmmm...tojáskrémes pirítós! :) Nyam-nyam

Emi

email4
Budapest

Én tényleg úgy vagyok vele, hogy mindegy....

Hogy a kislány miért lenne jó, már leírtátok szinte mind előttem. :)

Kisfiúból viszont már (majdnem) profi vagyok, az egyszerűbb lenne :lol:

Ez a tojáskrém dolog bennem most valahogy nem mozgat meg semmit.... ellentétben a tarhonyáshússal, ami nagyon elgondolkodtató!
Pacal, tarhonyáshús... + 2 kiló a hétvégén... :roll:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Na lányok, akkor feldobtatok most rendesen :-) Akkor ez a pocaklakó már tuti kisfiú Manóseggű :D:D:D Mert dudorunk az volt:D Alig várom a jövő hetet, nehéz kivárni, de most azért jobb :P

Hiába, pasipárti vagyok na.... majd jöhetnek a csajok is :D:D:D úgy is 4-et szeretnék... :wink:
Vendég

Megjött a Pizzám, mentem ebédelniiii :D:D:D:D

Majd jövök :P
Vendég

Szép napot csajok!!

Vagyok, hogy meddig, azt a net dönti el...

Fiú vagy lány: Nekünk mind a 2 naptár lányt jósolt...álmomban is mindig lányom van, mindenki szerint lány lesz...de mi azért még reménykedünk, hogy minden és mindenki téved, és csak ott lesz az a kukac hétfőn....:D Már "csak" 3-at kell aludni:)

Most nagyon be vagyok szarva. Apát behívatták fél órával előbb, mert a főnökök nagyon beszélni akarnak vele....remélem nem lesz baj. Van egy faszi, mindig keveri a szart, félek, hogy apát is belekeveri valamibe...Jajjj! Ha most kirúgják...én megőrülök, az tuti...:( Telefonálhatna már, hogy mi van.....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lányok!

Sajnos annyi meló van, hogy nem tudok jönni!

Edi: azért a múlt szombatot visszakerestem (apa ügyileg), hát nagyon meglepődtem, hogy szombaton még azt mondta, hogy nincs olyan nő aki miatt titeket ne látogatna, aztán két nap múlva meg jövőbeni párkapcsolatra hivatkozva lemond rólatok. Gááááz. Jobb lesz így nektek, tudom hogy már sokan írták, csak én is szerettem volna reagálni rá!

Ma lett meg az integrált tesztem eredménye: NEGATÍV! Olyan boldog vagyok, felhívtak, és mondták, hogy a lehető legjobb eredményem lett 1:50.000, és az AFP is jó lett 1.02 MoM. Úgyhogy most már nem aggódom többet, élvezem a pocakom.

Nekem még nem mozdult meg, illetve nem érzem sajnos, pedig esténként már nagyon koncentrálunk apával.

Próbálok azért többet jönni, meg ha kis időm van azért olvasgatlak benneteket. Na majd májusban, juhéééééé! Egész nap a net előtt fogok ülni!

Ha ma már nem tudnék jönni, akkor kellemes hétvégét minden kismaminak!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Edi: Jó étvágyat! És mégegyszer nagyon nagyon BOLDOGAT, még vagy 70 évig!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kollégámék jártak úgy, hogy mondták nekik végig, hogy kislány-kislány. Aztán a 36. héten, mikor már minden rózsaszín ruci megvolt, kiderült, hogy ha lány,akkor egyel több himbi-limbije van, mint kellene. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

na! telefonált apa!!!:) Nincs semmi baj, csak kérdőrevonták, hogy miért dolgozott tegnap olyan keveset. Aztán elmondta, hogy rossz volt a lézer, meg ...stb. Ugyhogy nincs semmi gond. Most szerelik a masinát:) Hajjjj....leizzadtam rendesen...

Még nem csináltam kajcsit mára, majd addigra, mire apa hazaér...de hogy mit??? Adjatok valami tippet...!!! Légyszi!! Ez a rohadt főzés...szeretek főzni (lassan kezdek megtanulni), de mindig ez a dilemma: Mi legyen a kaja?? Mi van itthon??...Megőrjít!! Apának is mondom, hogy találd ki, hogy mit ennél. Neki mindegy. Mondok neki 5 féle kaját, ő neki egyik sem jó. De találja ki, hogy mi legyen....Jajjjj!! Néha olyan, mintha a második gyerekemet várnám...:)

Kilók: Én minden nap mérem magam....tegnap a védőnőci is megmért. Teljes letargiába kerültem, mert híztam egy kilót...De aztán mára lement...sőt..még több is, de a kiskönyvbe beírta a tegnapi kg-ot, hétfőn meg a doki meg fogja kérdezni, hogy ugyan miért jött fel egy kg:( Persze nem bunkón...de nekem max 7 kg-t szabad híznom szülésig(gyerekkel együtt)!!! És ha már most feljött ennyi, akkor mi lesz később?? De ma megnyugodtam, mert lement:) Csak lelkiismeret furdalásom volt:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Saku: Nagy nagy gratula az eredményedhez!!:) Örülök nektek!!:) Bár már én is túl lennék ezen az AFP-n....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme 7 kilót?????????Miért mondtak ilyet????Jesszus, az semmi!!Az maga a gyerek, a sallang :D + a víz,ami a végén felmegy.
Mondjuk engem is csesztettek, de a 21kg miatt meg is értettem. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?