Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Ajándékba kaptunk egy TV-t (Samsung),de nem akarjuk megtartani.Ha vkit érdekel szóljon.
Csere is szóbajöhet.(etetőszék+...)


Szilvi!
Mennyi idős volt a kicsi?Kép
Nem lehet,hogy bölcsőhalál miatt történt az eset?

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok,
Melinda,
igen úgy gondolom, szeret a bölcsiben lenni, végülis már bandázik, el tudod képzelni!Kép A bölcsöde jó, de azért azt el kell mondanom, hogy nem miattunk (mármint szülők) voltunk pénteken és ma kényszerpihenőn. Mondjuk úgy néz ki rendben jött a kicsi.
Ez az ordítás nem olyan volt, hogy hiszti, bár nálunk az is nagy ritkán szokott lenni, komolyan mondom, ma visszagondolva, szinte egy ez a gyerek nem is a tegnapi volt. Nem velem történik el sem tudom hinni. gyakorlatilag reggel 6kor kezdődött, és a tescos eset már csak hab a tortán volt...Hihetetlen.
A bölcsis beszoktatós ismerős, sokáig volt lelkiismeretfurdalásom is, amit persze jobb, ha nem lát és nem érzékel a pici, idővel elmúlik, főleg, ha jól fogja érezni magát.
Most mennem kell,
Ági

u.i. Szilvi,
ha az segít részvétem a szülőknek, borzalmas.

Kép
Ágci
 
 


Ma este, fürdés előtt, szólt a lányom, hogy "pisilni kell, bilibe". Elővette bilit, ráült, és belepisilt. Egyedül. Olyan ügyike, büszke vagyok.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 

 
 

Szilvi,
Jaj, ez borzalmas. Kép Kép Kép

Képzeljétek, reggelre megint becsomósodott a mellem, ugyanott, a szokott helyen. Rohantam be a klinikára, ahol észrevették, hogy talán tejkristály a bűnös. Egy tűvel megpiszkálták a mellbimbómat, amiből eztán elkezdett ömleni a tej. De csak egy sugárban, azon a "lyukon", ami a csomóból vezette le a tejet. Azt mondták, valszeg ez lehetett a bűnös az eddigieknél is. Kíváncsai vagyok mi lesz. A nőgyógyászom azt mondta, hogy most már tényleg vége, még egyszer belázasodom és nincs mese, nem szoptathatok tovább.

A sógórnőm azt találta ki, hogy holnap vigyem át Jozsót anyósomnak, hátha neki sikerül megetetnie üvegből, pohárból vagy valamilyen módon. Ha nem a szokott helyen van, és nem vagyok ott, talán megérti, hogy most akárhogy balhézik nem kap cicit. Persze előtte jól ki kell éheztetni. Ez szenya módon hangzik, de nem állapot, hogy egy 4 hós baba nem fogad el a mellemen kívül semmit.

Szóval a talit is kihagyom, bár lehet baba nélkül elmegyek.

Képzeljétek, ma az én cicibolond kisfiam, rá akart cuppani a sógornőm cicijére is, ahogy tartotta a karjában. Kép Kép Rém vicces volt.

Bejött a készülék, sikerült átverni Jozsót, igaz lefejt tej volt benne. Holnap kipróbálom fagyi tejjel, aztán meg tápival.
Vendég
 


Sziasztok

Csak egy gyors.

Szilde
Másfél éves lett volna a kislány a héten.Nem hiszem hogy bölcsőhalál lett volna.
Meg a tünetek se azt bizonyitják.
Lehet hogy agyhártya gyulladás.De ez még csak találgatás.Még nem tudni mi volt.Talán holnap már többet tudunk. Ma is egésznap ezen hárt az eszem hogy miért?

Most megyek és megpróbálok dolgozok egy kicsit.

Jó éjszakát mindenkinek

Szilvi
szedem
 
 


Szilvi! Részvétem a szülöknek, ez tényleg szörnyü!!

Dancsi! Örülök hogy a készülék bevált!!

Tali. Orsi akkor szokott aludni, ha kihuzza indulásig akkor megyünk majd alszik a babakocsiban. Az idö is szép lesz még holnap, szerencsére. Angi neked meg nagyon kiváncsi vagyok már a pocakodra!!

Melinda! gratula a bilihez!! Megvallom én sem tudom elképzelni hogy Orsi ne legyen velem, anyu is folyton tervezi hova viszi majd el, egyelöre mondom neki hogy nem birok lemondani róla.
Szoval megértelek.

Táblázatra most már igyekszem idöt forditani, de jo ideig a gépem se müködött ill. utána meg nem voltak meg a programok hozzá.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Ma megtörtént az első baleset!!! Tomika leesett a franciaágyról. Pedig csak egy pillanatra szaladtam ki a fürdőszobába, és ő az ágy közepén hason volt. Utána már csak a puffanást hallottam. Az üvöltésre már beértem. Tomikám a fal mellett az éjjeliszekrény előtt ült. Hogy ez hogy történhetett, nem tudom. Nem szoktam már egyedül hagyni az ágyon, most is csak egy pillanat volt. Hogy tudott annyi idő alatt kimászni a szélére? Lehet, hogy olvasni akart? Mert az éjjeliszekrény polcán voltak a Kismama-újságok, és a fölső ki volt húzva. Mostanában imádja a színes újságokat. Messziről is röhög rájuk, de mindig megenné őket. Szóval berohantam, akkor jött az ordítás. Még mindig remegek, ha eszembe jut. Szerencsére az ijedségen kívül már baja nem történt. Még jó, hogy nem fejre esett. Most már tényleg nem hagyom egy pillanatra sem az ágyon.
Aztán este nagyon aranyos volt. Följött egy barátnőm, és akármit mondott neki, hangosan kacagott, járt keze-lába. Már megfigyeltem, hogy vannak olyan emberek (főleg nők vagy gyerekek), akiknek a hangja nagyon tetszik neki.
És végre eljutottunk oda, hogy 4 órát is kibír cici nélkül. Persze aztán mikor eszébe jutott, majdnem megevett, annyira éhes volt. Hát ezt sem hittem volna 4-5 hónappal ezelőtt!

Megyünk holnap a talira! Remélem, jó idő lesz!

Melinda!
Gratula az unokatesóhoz!
Nagyon ügyes Lotti!

Krisztina!
Köszi a dicséretet! Tomika aug.27-én volt 6 hónapos. Régebben utált hason, de kb.egy hónapja - amióta magától hasra tud fordulni - mindig hason van. Egyszer-kétszer már vissza is fordul a hátára, de néha elfelejti, és akkor üvölt, ha elfárad.
Nálunk is általában mi fáradunk el előbb.

Ágci!
Nagyon tetszett a műsor (már bocs, de olyan aranyos), persze megértem, hogy fárasztó lehet egész nap. Mi még előtte vagyunk, de jó esélyünk van hasonlóra, ugyanis én állítólag borzasztó hisztis voltam.
Tomika egyébként tegnap kifejezetten jól viselkedett, és egész sokat aludt.

Szilvi!
Ez szörnyű! Nem is hinné az ember, hogy manapság is megtörténhet.

Remélem, holnap sokan megyünk talira!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika

Bocsi, de ezt muszáj fölraknom. Most ez a kedvenc képem:
Kép
ptünde
 
 


Szilvi: Ez szörnyű. Részvétem a családnak! Kép

Képzeljétek Bogi elesett a Plázánál a betonon és úgy beverte a száját, hogy teljesen fel vannak dagadva, alul is meg felül is az ajkai.Kép Azt hittem a foga is kitört, mert vérben úszott a gyerek szája,arca. Csupa piros,sebes a bajuszportája, meg az orra. Majd holnap, -ha megyünk a talira- meglátjátok, teljesen eldeformálódott a szájaKép
Nagyon sírt szegénykém, ennyire még sosem ütötte meg magát.....de hát, hogy magyarázod el neki, hogy lassabban szaladjon...???

Na megyek laudni, már nagyon kivagyok! Jóéjt!

Ja még valami, még mindig hányok. Szerintetek ez normális? Ma reggel pl a mosogatóvíz szagától (nem volt büdös, csak mosogatószer szagú) kezdtem el öklődni, majd hányni.....
Már totál kivan a gyomrom. 3 kilónál tartok mínuszba (ez az utcsó 1 hét termése, mondjuk nem látszik rajtam, de engem zavar, hogy gyenge vagyok) és 17. hetes vagyok! Ötletek??? A szagoktól hányok egyébként. Bérmilyen szagtól,bárhol képes vagyok elkezdeni öklődni és hányniKép Iszonyatos!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Ja még valami! Alacson yvérnyomásra mit javasoltok? Tegnap 80/56 volt a vérnyomásom. Otthon digitálissal mérte meg az anyukám. Úgy szédültem, hogy nem bírtam kikelni az ágyból. És elég gyakran van ilyen, csak napközben egyedül vagyok itthon a Bogival és félek nehogy elessek vagy mittomén.... Iszom kávét muszáj, mert különben megpusztulnék. Naponta 2 lightos tejes kávét szoktam inni. De ezen kívül van még valami mód a vérnyomásemelésre?
Köszi és bocsi a regényért....
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Sajna nem tudunk menni a talira, mert vasárnap éjjel hárman hánytunk felváltva...Petikém kezde szombaton, hányás, hasmenés, láz, aztán jöttünk mi, a férjem talán megússza. Pedig nagyon szerettem volna menni, na mindegy, majd legközelebb, ha lesz. Még egy kicsit gyenge vagyok, Benedeknek meg még hajnalban is hőemelkedése volt, Danika persze nem ment suliba, jól kezdődik a suli...na mindegy.

Szilvi, ez szörnyűKép (Még jó, hogy nem hamarabb olvastam, akkor még idegesebb lettem volna vasárnap..) Nem lehet könnyű szegény szülőknek.

Tünde, azt hiszem, ilyen baleseten mindannyian átestünk már. Szerencsére elég kemény a buksijuk.

Enikő, szegény Bogi, reméljük gyorsan elmúlik a duzzanat.

Jó talizást! És tegyetek fel majd képeket!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Lottika a kertben, mint táncosnő:
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


És amikor igazán elemében van:
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


ki kellett hagynoma talit, pedig elindultam ám. De, nem fogjátok elhinni, éppen a Nagyáruházban vásárolgattam, amikor furi érzés volt a cicimben, de most nem a szokott helyen. Gondoltam, átugrok a klinikára megmutatni. Mire odaértem, már csomós volt,de simán kiürítették. Jó, mi? Ha ez kell,akkor naponta bejárok, most ebben maradtunk. Legalább már a kezdeti tündetekből tudom mikor van baj, hát igen: "gyakorlat teszi a mestert...." Kép Kép Kép vagy inkább ez kellene: Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Jo volt a tali, kellene meg ilyet szervezni, amig jo ido van. Kepeket majd rakok fel delutan.
Kicsit kivagyok, mert Krsitof mar a hattyuk halalat jatszotta a jatszon, itthon meg ugy felebredt, hogy meg most is porog. Nem tudom hogy lesz ebbol alvas. Megvan a 3.fogacska, persze nem kozepen. Lesz egy kis vampirom. Kép

Erika, jobbulast Nektek!

Melinda, nagyon vagany kis csaj ez a Lottika!Kép

Dancsi, Neked is jobbulast, mar nem is tudok mit irni.

Agi
agi77
 
 


Na feltolttem a kepeket, a cim:

http://babanet.hu/album/main.php?album=2631

Karmen, ide tudsz kepeket kuldeni: agi77@vipmail.hu

Agi
agi77
 
 


Szijasztok!

Most kapcsoltam be a gépet, a múlt7 óta, 15:15 van, b@sszus, lemaradtam a talirólKép
Pedig délelött voltunk az újklinikán csipöszürés kontrolon, utána meg sétáltam Bercellel a belvárosban. Hjaaaj, ha tudtam volna! Na majd legközelebb!

Gabi3!Akkor nemcsak nálunk van néha veszélyben a legkisebb! Hanga is mindig Bercel feje körül ugrál, Bercel neveti, aztán meg Hanga ráesik a fejére, na akkor már nem nevet..

Na megyek Hangáért az oviba, viszem a biciklijét, mert azzal akar hazajönni.

SZijasztok, Lara
lara
 
 


Szilvi,
borzalmas dolog, ami történt, részvétem a szülőknek Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok,

Sajnos nem tudtam elmenni a találkozóra, mert itt van az anyukám. Nagyon sajnálom, jó lett volna személyesen találkozni Veletek.
Legalább az idő jó volt Kép

Enikő,
nem irigyellek az öklendezés miatt, teljesen együttérzek Veled. Én az első 3 hónapban hánytam úgy, mint a lakodalmas kutya. Minden szagtól, illattól, sőt ha rosszat mozdultam, akkor is rohantam a budira Kép Le is fogytam, úgyhogy annyi kilóval mentem el szülni, amennyivel várandós lettem. Nálam a 3. hónap után totál elmúlt.
Azt tanácsolnám, vegyél másmilyen mosogatószert és minden olyan cuccot cserélj le, amitől rosszul vagy. Nekem ez bevált.
A vérnyomásra meg tuti kávét fognak javasolni (sógornőmnek is azt mondták, igyon kávét). Érdekes, h az meg nem hányat meg.
Az első várandósságod is így volt?

Tünde,
Eszter is leesett az ágyról, 7 hónapos volt. Dettó így jártunk, a férjem 2mp-re ugrott ki a konyhába és már hallottuk is a puffanást. Az ágy közepén feküdt pedig és soha nem hagytuk egyedül.
Mi elmentünk az ügyeletre, mert szegénykém olyan aluszékony lett meg bágyadt, onnan gyerekkórház, ahová be is fektettek. Szombattól keddig voltunk, szombaton 2x hányt benn. Kapott glicerint, aztán meg egy csomó vizsgálat.
Semmi baj nem volt, enyhe agyrázkódást állapítottak meg. A 4 nap alatt fogyott szegénykém 10 dekát.
Azóta minden oké, nem lett semmi gáz.

Ági,
Kristóf mennyi idős?
Jók a képek, csak sajna nincsenek feliratozva (én sajna nem tom, ki kicsoda)

Bocsi, ha megint hosszúra nyúltam Kép

Sziasztok!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Eszteranyu, majd feliratozom oket. Kar, hogy nem tudtatok eljonni.
Termeszetesen feltoltottemKép a kepeket.

Lara, ertetek is kar.

Agi
agi77
 
 


Ugy latszik befagyasztottam a topikot. Kép

Eszteranyu, 13 honapos. A foga miatt kerdezed? Kép Hat igen, ezt sem kapkodjuk el. Azert remelem a kovetkezore nem kell ujabb 5 honapot varnunk. Kép Nagyon rakapott a gyerek a dentinoxra, meg repetazna is.

Agi
agi77
 
 


Szép napot Mindenkinek!

Tegnap Eszter annyit aludt, hogy fel kellett ébresztenem. Képzeljétek el, du. 2-kor aludt el cicin, én meg mellette aludtam, 3-kor felébredt, megint cicizett. Aztán átvittem az ágyába és negyed hatkor odaálltam mellé, h mi lehet a gyerekkel, h ennyit alszik.
De szerencsére most este sem volt gond.

Ági,
a fogai miatt kérdeztem, mert Eszternek 8 és fél hónaposan jött ki az első. Már kezdtem aggodalmaskodni, h mi lehet. Persze ezt nem lehet szabályozni.
Gondold el, a sógornőm kislányának 3 hósan jött ki az alsó 2, most 5 hós és kinn van 4 foga. Nem semmi, ugye?

Érdekes, hogy du. 4 után sokkal kevesebb a hozzászólás. Aztán általában este még van, majd korán reggel indul újra.
Én kedd du. pl. nem tudtam megnyitni a topicot. Nem tudom, miért, de a babanetre sem tudtam bejelentkezni.
1 óra próbálkozás után kilőttem a gépet a francba.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Eszteranyu: Ha ez megnyugtat nővérem már 1 éves volt, szaladt és egy darab foga sem volt és tök kopasz volt KépKép Boginak 5 hónaposan bújt ki az első foga és 1 éves korára már 16 foga volt! Ezt tényleg nem tudod szabályozni!Kép De nem is kellKép

Tök jó volt a tali, nagyon édesek a gyerkőcök. Bogi jól kidöglött, mert tali után még elmentünk ügyintézni, majd hazamentünk és bezuhant az ágyba. Este viszont nagyon nem akart elaludni, aztán 10 körül nagy nehezen....Kép

Szép napot! Estefelé jön a hidegfront, vigyétek ki a gyerekeket a játszótérre amíg lehet!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Lányok,
ismertek Szegeden homeopátiás dokit? Kipróbálom, hátha segít valamit. Jöhet priviben is a neve, meg a telcsiszáma.
Vendég
 


Enikő,
ez nem semmi Kép 16 fog a évesen... Le vagyok döbbenve... Nem is hallottam még ilyet.
Hogy vagy?
Hányinger, ilyenek?

Én is hallottam a hidegfrontot, de nem voltam benne biztos, h mára. Akkor Eszter azért aludt tegnap annyit.

Krisztina

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Dancsi,
nem tudok Szegeden dokit, de itt van egy link, hátha tudnak segíteni.

Krisztina

http://www.pro-patiente.hu/termeszetgyogyasz_modszerek/new/homeo

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!
Enikő, nekem van egy kis ismerősöm, 2 héttel idősebb Lucánál, majdnem másfél éves, 18 foga van kint és már bújnak az utolsók. Gyereke válogatja. Mondjuk a kislány nem volt egyszerű eset, annak idején nem tanult meg szopni, hiába próbálták tanítani, úgyhogy tápszeren nőtt fel. Egyébként egy nagyon okos kislány, szépen fejlődik, csak furcsa, hogy a kortársaihoz képest gyorsabban.

Ezen a haláleseten teljesen kiakadtam. Nem is nagyon tudok hozzászólni, egyszerűen nem tudom, mi lenne ha velem is megtörténne, brrrrrrrr
belehalnék én is
őszinte részvétem a szülőknek

Dancsi, természetgyógyász doki neve: Dr. Kertész Ágnes, újszegeden, a vedres utca elején van/volt a rendelője. nem tudom, van-e még.

Szép napot mindenkinek:
B
babamama
 
 


Sziasztok

Megnéztem a képeket.Gyönyőrűek a gyerköcök.Már olyan régen láttam őket (persze fényképen).
Nagyon sokat változtak.

Melinda
Gratula a bilizéshez.
Nagyon jó ez a kép a kis táncosnőről.

Enikő
Szegény Bogi. Kép Jobban van már a szája?
És persze te is Kép
Doki nem mond semmit hogy miért nem múlik a hányingered?

Erika
Remélem jobban vagytok már.
Nem akartam a frászt rád hozni.Bocsi.

Bababmama
Ne is gondolj ilyenbe bele.Borzalmas ez az egész.
Nem is tudom hogy fogják túlélni.

Szilvi
szedem
 
 


Sziasztok!
Most jöttünk haza a fogorvostól. Elvittem Bogit, mert tiszta véraláfutás, meg dagadt duzzadt neki a fogínye. Megnézte a doktornő és mondta, hogy szerencsére a foga nincs eltörve, de egy picit mozog. Csak puhákat szabad neki enni adnom és hátul kell rágjon. Mondjuk tegnap is már ott rágott, mert elöl fájt neki. Nem kaptunk rá semmit, de pénteken délután vissza kell mennünk, hogy megnézzék lappadt-e a duzzanat! Az orrocskája meg a szája, álla még sebes. Az ajka is dagadt, de hát sajnos nem tudunk vele mit csinálni!

Szilvi,Kriszta: őszintén szólva nem voltam a 12 hetes genetikai uh óta dokinál. A védőnővel beszéltem, neki mondtam el, hogy még mindig pocsékul vagyok, és ő Magne B6-ot ajánlott. Azt szedem is, valamivel jobb lett a helyzet, de még mindig nem vagyok teljesen jól. Na majd februárra elmúlik.Kép

Megyek megpróbálom elaltatni Bogit, a fogdoki nagyon megviselte. Fájt neki ahogy megpiszkálták a fogaitKép!!!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő, szegény Bogi foga mostantól mozogni fog?
Vagy csak átmeneti, amíg a duzzanat lelohad?
szegény kicsim szívem, nagyon sajnálom

Szilvi, én próbálok nem belegondolni, de elkerülhetetlen
mostantól mindesetre jobban vigyázunk, egy ideig nem megyünk más gyerekek közelébe
egyébként a párom is hallotta, hogy valami vírusos-hasmenéses járvány van, szóval nagyon kell vigyázni

Melinda, visszanéztem mégegyszer Lotti képeit, szerintem anyukádra (rád) nagyon hasonlít, az egész arcforma és a nézése
apát sikerült rávenni a tanulásra?
próbáld meg, én megszereztem az államvizsgatételeket kidolgozva, ha kell, szóljatok
csocsi mindenkinek!
B
babamama
 
 


most beszéltem a dokinéninkkel, holnap jön szurira, és kijön hamarabb, azt mondta, mindent megpróbálunk, hogy elfogadja Jozsó a cumit, és hogy reméli, már apasztom a tejem. Vennem kell, dentinox gélt, ez elzsibsztja a baba ínyét, és majd így próbálkozunk.
Vendég
 


Dancsi,
milyen cumisüveget adsz a picinek?

Megkaptam leveled, otthon van az okoskám homeos bogyóból, megnézem. Most neked az apasztásra kellene vmi?
Mert arra, úgy emlékszem már írtam, zsálya vagy menta tea 2x1 bögrével 2 héten keresztül. Homeos bogyót, akkor írom este. Addig meg hátha megjön a válasz a barátnőmtől is.
Ági

Kép
Ágci
 
 



Kép
Ágci
 
 


Lányok!
A tali jó volt nagyonKép.
Sajnos nincs időm visszaolvasni, de kérdésem volna:
ugye mindig szeptemberben van bababörze a CORÁban tescoban? Tavaly, tavalyelőtt emlékszem, h volt.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Babamama:Valszeg csak addig fog mozogni a fogacska amíg el nem múlik a duzzanat. A doki szerint rendbejön csak vigyáznunk kell rá nagyon!

Ágci!
Egy valamit nem értek! Miért adnak a mellgyuszira antibiotikumot? Tudtommal az antibiotikum bacikra való, a mellgyuszit is baci okozza? Nem a tejcsatorna elzáródás, nem megfelelő szoptatás,szoros melltartó....stb???? Ez nem világos.
Szerencsére még nem volt benne részem, de nem is vágyódom rá valahogy!! Látom Dancsi mit össze szenved én biztosan nem lennék ilyen kitartóKép!

Megyek lepihenek,mert nagyon keményedik a pocimKép!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziastok!

Nem győzöm olvasni, pedig tegnag igazán kibeszélhettük volna magunkat...Kép

A képek tök jók lettek!!!

Az én kölkeim nem alszanak, most együtt gépezünk...Kép

Enikő: Nekem feltűnt tegnap, hogy olyan sápadt, vagy nem lehet hogy vashiányod van? Vigyázz a sok hányással, inkább beszéld meg a dokiddal. Boginak jobbulást a szájához!
Ezért adnak antigyogyót, mert lehet fertőzés is a háttérben.

Dancsi: Olyan szomorú vagyok, hogy le kell szoktatnod egy jól szopó babát a ciciről, főleg ha az a kedvence. Kép A homeopátiás dokinéni: Bogdány Anikó, Dózsa u. 30-244-1256.

Szivi: Részvétem a szülőknek.

A tali tényleg jó volt, legyen sűrűbben!!! Amíg jó idő van, idézve Ágit!

Melinda: Gratulálok Lotti bilibe pisiléséhez!!! Nagyon csecse a táncosnőd!

Tünde: Szegény Tomika, én Bátort inkább beteszem a kiságyba, soha nem hagytam Flót sem, pontosan az alatt a 2 mp alatt történik a baj.

GAbi3
inecsg
 
 


Enikő,
én is kaptam antibiotikumot. De szerencsére lehet vele szoptatni. Nekem például nagyon sebes volt és valszeg azért nem gyógyult, mert a seb mindig továbbfertőződött Kép Bimbóvédővel sem gyógyult.
És az is okozhatja a gyulát, h nem ürül ki rendesen a tej. Aztán becsomósodik, majd csomó, csomó és a végén betokosodik és begennyesedik, stb...
Ezután jön az, h ambulánsan kell kivágni belőle a csomót. Vagy kivezetnek egy csövet és azon keresztül folyik ki a genny. Kép
Ez így elég gáz Kép Egy ismerősöm így járt.
Sajna rossz dokihoz ment. Ill. a doki nem foglalkozott vele kellő komolysággal, aztán ez már csak mint végső megoldás lett. Tejapasztás, stb. 2 hós volt a kislánya. Kép
Amúgy, ha szűk blúz, vagy kényelmetlen melltartó van rajtam, nekem is fáj a cicim.
Szerencsére csak (?) 3 hónapig szoptattam bimbóvédővel, aztán Eszter egyszercsak kilökte.
A LLL-nál azt mondták, h. bimbóvédővel elapad a tejem, meg a gyerekben cicizavart okoz. Nálunk nem volt semmi ilyen probléma.
Még egy:
Nekem B6 vitamint javasolt a doki hányingerre és bejött.
Védőnő esetleg nem tud segíteni? Kihez tartozol körzetileg?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Na aludtam egyet Bogival, olyan jó voltKép

Köszi az antibiotikumos infókat. Tényleg nem értettem, hogy minek, hogy ha nem baci okozza, de így már világos! Dancsinak jobbulást!!!

Gabi3, Eszteranyu: A vérképem most legutoljára jó lett, nem vagyok vashiányos. Általában mindig sápadt vagyok amióta terhes vagyok, én a hányásra fogtam. A vashiány is okozhatja tudom, de olyan jó lett a legutóbbi vérképem. Most nem is gondoltam rá, hogy esetleg mégis. Nem tudom. Ez változhat? Úgy értem, hogy ha valaki vashiányos, akkor az állanó és a vérvételből mindig ki lehet mutatni,nem?? Pl lehet, hogy most mikor utoljára nézték, akkor véletlenül volt jó, amúgy viszont kellene pótolni?

Akkor az lesz a legjobb, ha felhívom a dokimat és elmesélem neki, hogy még mindig vukkolok. A Vasasba járok terhesgondozásra, körzetileg oda tartozok de épp a múlt héten futottam össze a védőnővel és mondta, hogy új védőnőm lesz (ő lesz a negyedik eddigKép), mert átcsoportosították az utcákat! Szóval én nem tudom ki az új védőnőm, majd ő keres ha van valami sztem.

Tényleg az Afp eredményért hova kell menni? Már el is felejtettem, hogy volt Bogival, akkor még nem is itt laktunk. Múlt héten szerdán vették le a vért. A Vasasba kell menni érte, vagy elküldik a védőnőnek, vagy mi is van vele? Csak mert a 20 hetes getetikai UHra az Afp-és eredménnyel kell menni elvileg. Nade hol kapom én azt meg?

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Ágci,
köszi

cumisüveg: AVENT 2-es cumi, variábilis cumi, varázsitató, Chicco puha cumi, Nuk cumi, Medela itatós pohár. Egyik sem jött be.

Addig nem apasztok, amíg nem fogadja el a cumisüveget. A szívem szakad meg érte, úgy imádja a cicit. De nincs mit tenni, ez tényleg nem állapot. Totál pallón vagyok, rossz kedvem van, egész nap bőgök és a mellemet fogdosom, hogy jön-e már a csomó. Így pedig nincs értelme a szoptatásnak.

Gabi,
köszi a számot, próbálom hívni, de ki van kapcsolva.
Vendég
 


Enikö! Védönönek küldik. Mellgyulladásra mindig antibiotikumot irnak fel, én sem tudom miért.
Nekem elég gyakran van gondom a vasammal (pont holnap nézik) de volt amikor nem szedtem semmit és mégis jó volt.

Dancsi! sajnálom hogy igy alakult bosszantó mert közben meg lenne tejed de szörnyü lehet a folytonos gyulladás.

Orsit én sem merem ágyon hagyni, vagy a földön v. kiságyban.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Már megint;). EZt a rendetlenséget 15perc alatt sikerült összehozni a nagysasszonynakKép


Kép

Amúgy meg vettünk Boginak kiságyat. Pontosabban Virágnak, és Bogi megkapja VIrágét. Végighívtam a déliapróban az összes kiságyas hirdetést, egy darab sem volt. A bababizományikban várólista van. Az új meg szivacsostul 13ezer pénz, ennyit nem akartunk érte adni, mert egy hálós járókát is akartunk Mamákhoz aludni.
ÉÉÉÉÉS: a Micimackóban 15ezer most egy nagyon klassz utazóágy. Kicsi, szép, praktikus, és állítható a fekvőfelület magassága!!! Na, ebbe vettünk egy szivacsot 1600ért, és ez lesz Virág ágya itthon is. Szégyen, nem szégyenKép. Mellesleg nagyon tetszik Neki.
És a Micimackóban sikerült egy nagy babáért ollllyan sírást rendezni, h sztem Enikőék hallották a síkítva sírást a lakásukban;)

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Lányok, nagyon jók a talis képek, kár, hogy nem tudtunk menni. Tényleg szervezzünk a közeljövőben még!

Ági, Szilvi, köszi, jobban vagyunk már, azért a férjem sem úszta meg, tegnap őt is elkapta...,de talán enyhébb változat.

Angi, édes a lányzó, a felfordulás nekem is ismerősKép
Bogi baba nem készülődik még kifelé? Vagy megbeszélted vele, hogy ezt a hetet még mindenképp várja meg?Kép

Enikő, én megérdeklődtem telefonon az afp eredményt, szerencsére, mert valahogy a védőnőhöz el sem jutott a genetikai UH-ig. Egyébként is mindig izgatott az eredmény.
Mennyi volt és mikor a vérképed? Hirtelen talán nem változik sokat, de a hányás biztos befolyásolja és gyakrabban kellene ellenőrizni.

Dancsi, én is úgy sajnálom Joci babát. Tényleg nincs más megoldás? De téged is sajnállak és megértelek. Hátha ez a homeopatás orvos tud segíteni még neked.

Jó éjszakát!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Karmen: Hát most jutott eszembe, hogy hívtak vért adni még tavasszal(rendszeres véradó vokk), és nem adhattam vért, mert az alsó határ alatt volt a vas a véremben.Kép
Mit kell szedni vashiányosoknak???

Angi: Akkor az volt az a nagy sikítás?Kép nem tudtam elképzelni ki lehet a hangerő tulajdonosa Kép Szoprááán KépKépKép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angéla,
Virág fantasztikus nő Kép. Kipakolt a fiókból és ő ült be? Édes nagyon! ...és milyen elégedett meg büszke... Kép
Enikő,
Ferrofolgamma a vas, de mindenképp C vitaminnal vedd be. Nekem anno azt mondta a védőnő, hogy ez nem okoz székrekedést. És valóban ;) Ki volt a védőnőd? Mert nekünk is új lesz (van).

Jó éjszakát!
Krisztina

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!
Nyitottam egy uj albumot, mert a regi betelt. A cime:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3373

Angi, latom Virag nem kimeli az uj butordarabot sem. Kép Irsz majd? A borzerol nem tudok semmit.

Erika, orulok, hogy jobban vagytok, a ferjednek jobbulast!

Eniko, Neked is jobbulast, hatha jobban leszel lassan. En is a ferrofolgammat szedtem. Elevitet szedsz?

Nem sok ilyen hulye akad, mint mi, ma fugat suroltunk, persze en talaltam ki, Toni meg megcsinalta. Szidott is rendesen. Kép

Na megyek pihenni. Jo ejt!
Agi
agi77
 
 


Dancsi,
írtam emilt. Bocs, hogy csak most, most jutottam el idáig.


Enikő,
"MELLFERTŐZÉS
Az elzáródott tejcsatorna miatti gyulladás általában javulni szokott a gyors és megfelelő kezelés hatására. Ha azonban a tejcsatorna elzáródás fájdalmas, csomó érzékelhető, és mindez lázzal, illetve influenzás tünetekkel (fáradságérzés, végtagfájdalom, levertség) jár, valószínűleg mellfertőzéssel van dolgunk. előfordul, hogy a szoptató kismama a mellében kapja el a fertőzést, amikor a család többi tagja náthás vagy influenzás.
Fontos, hogy ilyen esetben a kezelés azonnal megkezdődjön. A kúra megegyezik azzal, ami mellcsatorna elzáródás esetén alkalmazható: meleg alkalmazása, sok pihenés és gyakori szoptatás. Amennyiben elég gyorsan megkezdtük a gyógyítást, valószínűleg nem lesz szükség más kezelésre. Ha azonban még 24 óra múlva is van lázunk, illetve más tünetek is fennállnak, akkor orvost kell hívni. Ebben az esetben az orvos bizonyára gyógyszert ír majd fel. A gyógyszer szedése során továbbra is sok pihenésre és gyakori szoptatásra lesz szükség.
A babát nem zavartja a szopásban a mellgyulladás. Régebben ilyen esetben rendszerint az elválasztást (a szoptatás abbahagyását) javasolták. A kutatások azonban kimutatták, hogy a fertőzés gyorsabban fölszívódik, ha a mell üres. A kismama is sokkal kellemesebben érzi magát így, mint a hirtelen elválasztás után. Az anyatejben lévő antitestek megóvják a babát attól a baktériumtól, ami fertőzést okozhat. Még az ideiglenes elválasztás is fölösleges bonyodalom akkor, amikor az ember amúgy is rosszul érzi magát.
Ha az orvos antibiotikumot ír fel, az előírt adagot feltétlenül be kell szedni. Sokan abbahagyják a szedést, amint jobban érzik magukat, pedig ezzel a néhány nap múlva jelentkező visszafertőződést segítik elő. Mellfertőzés esetén ez kellemetlen lenne a baba és a mama számára is, ezért fontos az előírt mennyiséget beszedni. A szopós csecsemőnek az antibiotikum általában nem okoz problémát. Amennyiben az orvos bizonyos antibiotikumokat nem talál megfelelőnek, valószínűleg olyat fog fölírni, aminek a szedése a szoptatós kismamának is biztonságos.
Ha a megbetegedés után néhány napon, vagy héten belül újabb mellfertőzés 1ép fel, akkor valószínű, hogy az előző fertőzés nem múlt el teljesen. Ismételt mellgyulladás gyakran előfordulhat, de ez általában inkább visszaesés, mint teljesen új megbetegedés.
Amennyiben úgy tűnik, hogy a tejcsatorna elzáródás, illetve a mellgyulladás túl gyakran fordul elő, akkor meg kell vizsgálni az általános egészségi állapotot. Vajon megfelelően táplálkozunk-e, nem dolgozunk-e túl sokat, hogy ennek ismeretében hagyjunk elég időt a pihenésre és élvezzük a szoptatást."

Azt hiszem, lassan nekem is mennem kellene aludni.Kép
Ági

Kép
Ágci
 
 


Még vmi:
Ebnikő,
a patikában (Vasas biztos) lehet kapni egy homeos komplex szert: Cocculine napi 3x1 terhességi hányás esetén is javasolt.
á

Kép
Ágci
 
 


Ágci,
írtam mailt a mocorgós címemről, a másik bedöglött.
Vendég
 


Sziasztok!

Enikő! TÉNYLEG HALLOTTAD??? Ez volt az első ilyen...

Eszteranyu! Igen, Ő pakolta ki, és mászott beleKép. TUdod mint Eszter babakocsijának kosarába;)

Erika! MEggyógyultatok?
Még nem érek rá szülni, van előtte még dolgomKép. De nem is készülődik kifelé, remekül érezzük magunkat együttKép. Ma CTG, UH, méhszájv.

Ági! Persze, délután írok nekedKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Erika! jobbulást nektek!!

Enikö! Sokféle készitmény van vashiányra én ujat nem is vagyok hajlando kiprobálni mert volt emitöl rettenetesen rosszul voltam mindig, igy amikor találtam végre egy jót akkor annál maradtam. Ez a Ferrograd Fol. A korházban ilyen nem volt akkor megmondtam az orvosoknak v. keritenek ezt v. nem szedem be amit adni akartak.
Én meg megjöttem a haematologiárol, elmásztam Orsival erre mondják most kezdödik a vizit másfél óra. Le sem vették a vért késöbb kell visszamennünk. Azért legutobb igaz 10re mentem de mondhatták volna hogy reggel feleslegesKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kármen,
nem irigyellek. Legalább éhgyomorra mentél? Kép
Hogy viseli Orsi a fülbevalót? Nincs gond a lyukkal?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?