ercsikati
Húú vigyázz magadra!
Még szerencse, hogy jól tudsz esni.
kislibus
Nem számit, egyél csak nyugodtan, annyit úgysem fogsz tudni magadra szedni, hogy az már gáz legyen.
Örülök, hogy jobban vagy.
rózsafa
Bocsi, most látom, hogy nem válaszoltam neked időben , (nem voltam az elmúlt 2 napban a gép közelében) , de látom már megoldottad.
Figyúszka!
Én nem szeretek okoskodni meg ilyenek, de az uszodával nagyon vigyázz! Én például imádok fürdeni, de még a kádba se ülök bele, alig várom, hogy a császár után begyógyuljon a sebem és fürödhessek egy jót, a habos vizben!
Mi is voltunk wellneselni 2x is, amióta terhes vagyok, de még a medence szélére is úgy ültem, hogy magam alá raktam egy vastag törölközőt.Amikor nem terhes az ember, sokkal ellenllóbb a szervezet, de ilyenkor védtelen vagy te is, a kisbabáról meg nem is beszélve! Én nem kockáztatnék a helyedbe.(Mellesleg az itthoni tussolásnál használt palmolive, nivea, stb tusfűrdőktől kaptam olyan ekcémát, hogy hetekig vakaróztam és krémeket kellett használnom, hogy visszaálljon a ph-ja a bőrömnek).
A toxoplazmától ne félj szerintem, mi is nagyon sok húst eszünk, kötelezőből is, szóval azzal nem lesz gond.
Persze ne most kezdj el enni bifszteket.
hanyatka
Hú szegénykém, de szar lehetett a vizsgálat.
Már igazán jöhetne Patrika, de úgy tűnik hiába, nem tudjuk kikönyörögni belőled.
rencsike
Én is örülök, hogy rendeződtek a dolgok.
Mondjuk jó lenne, ha kicsit pihenni is tudnál néha.
Nagyon kimerült vagy már, mi?
A vérzés nem 6 hétig szokott csak tartani? Fel kéne hivni apánkat, hogy mi a pálya, nehogy vérszegény legyél a végén. Vagy szeded még a vitaminokat?
bodzikám, köszi a hasleszoritó felajánlást, nagyon aranyos vagy.
Közben anyumék "megoldották" a helyzetet, mert elintézték már nekem, csak majd a haskörfogat méretemet kell leadnom, amikor megszülettek a csajok.
Egyébként hiába lesz császárom, nagyon be vagyok tojva. Én nem tudom a többiek, hogy vannak vele(páldul hanyatka, a hős
, meg rencsike aki már túl van rajta, meg te), de én marhára féle. Hiába tudom, hogy apánknál jó kezekben vagyok, mégis nagyon ijesztő az egész, hogy szétvégják a hasam, stb. Na nem mintha a sima szüléstől nem félnék jobban. Remélem mire oda kerülök, meg tudom magam nyugtatni!
moncsika
Gyere majd, ha végeztél apánknál, mesélj mi volt.
emerenc
Mit hallllloooook???(julcsikától)
Na szép vagy! Jól átvágtál!
Azt mondtad, megvárod mig megszülök febr. 18.-án és akkor jelented be a pozitiv tesztet!!!
Hát nem szép dolog, hogy előre haladsz, főleg igy, nem szabad! Ráérsz még, van időd, nem szabad ilyenekkel stresszelni magad.
Hányadik napon is vagy?
csomeekám
Most látom még neked se válaszoltam!
Ja persze, hogy emlékszem, sose fogom elfelejteni. De aznap valahogy mindenki terhes volt és a pozitiv tesztel ment apánkhoz.Ott voltam én, moncsika, meg volt még 1 csaj. Jó kör volt, látod neked se kellett sokat várnod, hála Istennek.-
Köszönöm , és én is hasonló jókat kivánok nektek.