Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na végre Mariann!!! :D
Annyira cukik a képek!Az a hagymaevős nagyon kemény! 8) :lol: Látom Áminnak is szépen nő a haja,már végre Mirának is dícsérik séróját,már senki nem nézi fiúnak!!! Most már jöhetnél gyakrabban,ne legyetek lusták,mert meghal a topic... :cry:

Joli!
Remélem Elemérnek bejönnek a számításai!!!!!Ez valami közösködés,mert azzal azért nagyon kell vigyázni! Sajnos nekünk eddig minden alkalommal bebizonyosodott a mondás a közös lóról!!! :( Remélem ti megcáfoltok,bár lehet nálatok nem is erről van szó! :wink:

Adri!
Akkor lehet gratulálni az új rendelődhöz? Hát ha olyan nagy lehetőség,semmi esetre se hagyd ki!!! Drukkolunk mindannyian!Ez azért elég rövidtávú dolog,ahhoz hogy a lányok ellegyenek a mamáékkal,de elég idő,hogy te is "kikapcsolj" agyilag!Szupi!!! :D

Berni!
Ez egy kimondottam piciknek való bábszínház volt,(1-3 éveseknek),ami nem az a saját gyerekkorunkból megmaradt bábozós dolog. Itt 3 nő volt,akik énekelgettek,mondókáztak mutogattak,bevonták a gyerekeket a műsorba. Igazából annyira nem volt története a dolognak,de ahhoz még úgyis kicsik lettek volna a nézők. Kb. 50 perces volt,Mira végig az ölemben ült,tetszett neki bizonyára,de abszolút nem volt közreműködő. Mivel az uccsú percben estünk be,már csak az első sorban volt hely,így gyakran jöttek oda hozzánk a "nénik",de Mira passzív volt.Bár a szemét egy percre sem vette le rólunk..és volt egy olyan rész,ahol elkezdett sírni. :cry: Egy nagy lepedőből csavartak rongybabát,és ezt húzogatták meg ilyenek,és hát biztos megsajnálta... :roll: :D

Ma meg Márkkal voltunk. Az első 10 percben haza akart jönni,bár ehhez az is hozzájárult,hogy nagyon sok gyerek volt,és pont mögöttünk egy "buzgó-mócsing csapat" ,akik végig bekiabáltak,sikítoztak,tapsoltak,röhögtek,pedig kisovisok voltak! Nemegyszer rájuk kellett szólnom,annyira idegesítettek! :oops: Márkkal végül végig maradtunk,tetszett neki és ez a lényeg(Nekem nem jött át :oops: :lol: )

KépKép
Kép
patricia83

Ma este sütöttem fonott kalácsot,és bár azt hittem nem lesz belőle semmi,egy szépség lett!!!Most nem azé',de tényleg!És finom is!Reggelire,kakóval...már alig várom!

Képzeljétek jött most egy vendég pár 1!!!!! éjszakára,eredetileg este 7-re érkeztek volna meg.Fél 7-kor csörögtek,hogy csak fél 10-re lesznek itt. Fél 11-kor már mindent bezártunk,már pizsiben voltam...és negyed 12-kor megérkeztek! :evil: Aztán amikor mondtam,hogy már nem tudnak vacsizni,még meg is jegyezték,hogy pedig reménykedtek... :shock:
Hát csajok a vendéglátó szakma csak erős idegzetűeknek való! :lol:

Szintus!
Én elküldöm a számom,rám küldheted az sms-t,imádok jó hírt hozni!!!De hadd nézzük már meg azt a titokzatos Hanna-lakot plííííííííííííííííííííííííííííííííííííííz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Gabi, mi benne vagyunk, ki mikor ér rá? A kiküszöbölendő egy nagyon tiszteletreméltó szó, ne bántsd!:lol:

Szintia, jöhetsz te is, nagyon örülnénk neked! :P A számom megy!

Adri, szóval a természete hasonlít hozzád Ártemisznek! :D Persze, hogy szopiztatod még Nikit éjjel, hisz olyan pici! Jó hír a munkával kapcsolatosan, drukkolok, hogy minden elképzelésed szerint menjen! Igen, a kacsa nagyon finom lett, a nagyfiúk is szerették, persze, Elemér volt a főszakács.

Csanád bővítette a szótárát, mondja, hogy „kérem”. Igaz ez úgy úgy hangzik, hogy”tiszi”, de következetesen használja. :) Tisztán kimondja viszont, hogy”ezt is”. A felszólítás arra vonatkozik, hogy pusziljam meg a másik talpát is, mert szerre nyújtja, ha teszem tisztába és mezítláb van. :) Na és kezdte megszokni, hogy nem lát folyton, nem mindig sír már, ha lemegyek a földszintre. Akár öt percig is vár türelmesen hogy felmenjek (játszik az ágyában). Épp most is úgy elfoglalta magát, hogy meg sem akarok moccanni a számítógép elől, hogy meg ne zavarjam.

Berni, sehogy sem tudom pótolni a gyerektársaságot. Hívtam már a kisgyerekes ismerőseimet, hogy jöjjenek hozzánk, de nehéz megszervezni. A környéken még nem ismerek senkit, de már szervezkedek. Bárkit, akit sikerül megragadnia, ülteti le maga mellé a földre és kell játszani vele. Például a keresztmamija egyik nap több órán keresztül ott kuporgott vele. Örültem neki, mert én kellett menjek Barnival bőrgyógyászhoz. Lett egy szemölcs a lábujján, attól próbálják megszabadítani, de már 3 alkalommal fagyasztották, még mindig nincs vége.

Mariann, nem kell megvárd, hogy szólítgassunk, mert akkor is gondolunk rád, ha nem kiabálunk! Ezer arca van Áminnak a fényképeken! Én mindenik aranyos! :)

Pat, Csanádot még mindig kislánynak nézik! :( A fodrász is leszépkislányozta! Igen, levágattuk a haját, ha nem is nagyon látszik. Írtam már, hogy amíg vágták a haját, végig a nyakamba kapaszkodott? Elemérnek a munka valamilyen szinten közösködés, nekem vannak fenntartásaim, de nem fektetünk be annyit, hogy kár legyen érte. Legalábbis egyelőre. A bábszínház Csanádnak még nem való. A babamuzsikán-kerekítőn már részt vesz egy ideig a „munkában”, de csak ami tetszik neki, a többi időben jön-megy kedve szerint.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Adri!
Ezek tényleg nagyon jó hírek! :) Sok sikert kívánok! Félre ne érts, nem kötözködésnek írom, de hogy állsz a görög nyelvvel? Férjem már rég menne külföldre dolgozni, de mindig a nyelven parázik, h. nem értené meg a beteget, pedig tök jól beszél már angolul.

Én is külön szobába tenném a gyerekeket, ha lenne több szobánk, de nekünk is csak 2 van! A ma éjjel nagyon sz@r volt, Vince nagyon sokat fenn volt, és most Violát is zavarta! :(

Mariann!
Ámin gyönyörű még mindig, örülök, hogy jöttél! :wink:

Pat!
Ez már kínzás!!!! (fonott kalács) Gondolom, már nincs belőle... :wink:
Vendégek=no comment! :?

Joli!
Vincét is kislánynak nézik, igaz, megnőtt megint a haja! De nekem most ilyen rendezetlenül tetszik!

Mnenem kell megint az oviba, most Violka egyik kis barátnőjét is elhozom egy közös játszásra, lesz itt haddelhadd! :shock:

Jó 7végét mindenkinek, ha addig nem jönnék!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Mariann, nekem hiányoztál, csak én is elég ritkán jövök. De így azért megbocsátunk, hogy hoztál képeket is Áminról :D ! Mennyit nőtt már! Megáll az eszem.

Ártemisz is nayon szép, meg Nikiről a nyelvkidugós nagyon édes. Szuper jól hangzik ez a munka, nagyon szorítok hozzá! Különben 3. babában gondolkoztok?
Többiek?

Szintus, azért még reménykedünk a pocis fotóban, mielőtt Hanna megérkezik :) .

Évi, Toncsi is nagyon csendes, visszahúzódó természet. Egyik ovistárs anyukájának mondták, hogy Toncsi milyen határozott, az ő kis lánya pedig milyen kis csendes, határozatlan :shock: . Hát mindketten így néztünk, mert pont fordítva gondolnánk. De azért majd jövő héten bemegyek én is érdeklődni Toncsóról.

Ma itthon maradtunk különben, mert Pestre mentünk volna, de elkapott az influenza :x , fájt minden porcikám, harmatgyenge voltam, hányinger és láz (bár szerencsére csak 38.3). Nem a rettegett influenza :roll: . Mára azért már jobban vagyok, de azért még megyek pihenni.

Pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Mariann!Nekem hiányoztál, ha nem is irtam, mert csak rövid időre nézek be, és nem tartok "névsorolvasást", de feltűnt, hogy már rég nem voltál. És továbbra is imádnivaló Ámin!

Megnyugtattatok, hogy a ti gyerekeitek sem játszanak el túl sokáig egyedül. Tulajdonképpen normális, hogy az érdekli őket, hogy mi mit csinálunk, és édesen segit is Ártemisz (már ha van kedve). Csak kiváncsi voltam, hogy máshol is ez van-e.

Minálunk 3. baba kizárt. Ha belevágok a rendelőbe, akkor már többet nem maradhatok otthon, mert elvesztem a betegeimet. De én úgy is érzem, hogy 2re vagyok "kalibrálva", teljes a családunk igy. És már nem vérzek 1 hónap után (mármint a spirál feltétele óta eltelt 1 hónap).
Csilla, ti terveztek még harmadikat? Gyógyulj meg!

Évi! Dehogy veszem kötöszködésnek, teljesen jogos a kérdésed. Úgy érzem, hogy nem lesz a nyelvvel problémám. Korábban -gyerekek előtt - már dolgoztam itt kórházban fél évet, amikor még sokkal kevesebbet tudtam mint most, és már akkor sem volt gond. A betegek nem mondanak "bonyolult" dolgokat, úgyhogy szerintem a férjed is megértené. Sőt! 3 éve egy nyarat dolgoztam turizmusban is, ahol külföldiekkel kellett megértetni magam, és még a németekkel, franciákkal is valahogy elboldogultam, pedig franciát pl. soha életemben nem tanultam.

Joli! Gratulálok Csanád szavaihoz. Ártemisz fogalmam sincs, hogy miért de amikor nyújt valamit, akkor azt mondja, hogy "nem". :?: Pedig mindig mondom neki, hogy "tessék", de valahogy ezt használja következetesen..

Pat! A vendégeid nem semmik! Jobb is ha csak 1 éjszakára maradnak!

Jó éjt, NIki sir, megyek

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Adri boldog hófordulót Nikinek! :D
Nagyon örülök,hogy sikerül összehoznod egy rendelőt! :D
Kell is,hogy dolgozz,hisz nemhiába tanultál annyit!
Hajráááá!!!Rutinműtét--hát ja :D

Egyébként mi is 2 gyerkőcöt szeretnénk.
Őket is elég lesz kivezetni a "helyes"utra.Iskoláztatni,öltöztetni...
Manapság már nagyok az igények :wink:

Csilla jobbulást!A fránya infulenza. :?

Joli a számod nem jött :( Lehet nem küldte el a p.ü.
Van mostanában gubanc a babaneten.
Nekem egyáltalán nem lányos Csanád. :!:

Pat hát ezek a vendégek! :roll: :?
Köszike a te számod megjött :D
Eltudom képzelni,ahogyan figyelmeztetted a gyerekcsapatot! :lol:
Más nem volt aki fegyelmezze őket? :)))

Évi hogy múlt el a közös játszás a gyerekeknek?
:D

Mariann Ámin nagyon édes!!!
Szép szemei vannak!Imádom a barna szempárt!
:D :D

Puszi! Szinti

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Hát nálunk már farsangi láz van, most épp krokodil akar lenni Livi, a tavalyi Noddy jelmezét cseréli el egy babaklubos kislánnyal. Bár sok víz lefolyik még a Dunán addig, lesz még pár ötlete gondolom.
A Hádában vannak 600-1000 ft között jelmezek, meg is néztem őket, legfeljebb lesz jövőre is már jelmez. Hát a hercegnőn és a boszorkányon kívül nemigen volt más, de Nórinak elhoztam egyet, nem tudtam 690ért otthagyni, pedig ő nem farsangozik sehol. Arra utazok, hogy úgy mint tavaly, az ovis farsangon bent leszünk 1-2 órát, na akkor majd ráadom. Sztem iszonyú cukkkker. :lol:

Kép

Kép

Joli, majd sasolok az időjárás-jelentésekre, melyik nap nem lesz havazás.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Áminnak mekkorát nőtt a haja. Jól áll neki nagyon! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

A képek szuperek!

kicsit el vagyok havazva!

Patri! Még a vitalos oldalt sem néztem meg! :oops:

Adri! Örülök, hogy jó munka van kilátásban! Drukkolok!

Gabuska! Nálunk az oviban nem lesz publikus a farsang sajnos! Így nagyon jelmezt sem kell szereznem! De azért majd szétnézek én is itthon!

Jázmin nem kapta meg a 18 hós oltást, mert kicsit köhög! De csak akkor, ha alszik! Jövő héten viszem megint oltatni!

Vettem neki ilyen talpas zoknit, inkább mamusznak mondanám! Sajna nem tűri meg a lábán!

Hétfőn hozzák a cserepeslemezt a tetőre. Tavasszal kicseréljük a tetőt. Egyenlőre megy a raktárba.

Kép
szly27

Szly, nálunk sem publikus, de tavaly sok szülő bekéredzkedett 1-2 fotót csinálni, és az 1-2 fotóból 1-2 óra lett. :lol: Sztem most sem lesz ez másként.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jól van akkor ha hiányoztam! :lol:

Szly! Én is vettem talpas zoknit Áminnak, de ő is hamar megunja. Túl meleg neki szerintem (frottír), egyébként is nagyon izzad a talpa és a tenyere. Vagy ez normális? :roll:

Gabus! Igen elég nagy már a haja le kellene vágni, de sajnálom, mert göndörödik.Olyan édes ahogy sorba kunkorodnaka tincsek.

Szerintem Szintus pocakos fotójáról már lemondhatunk. :cry:

Kép
havacska

Ez Mariann könnyeiért! 8) :D

Ne tesség megijedni a nagy pocaktól!!!! :lol: :oops: :roll: Kép

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Mariann! Jázmin mindent leszed magáról sajnos! Zipzáros pulcsit nem adhatok rá, mert leveszi, zoknit sem, laza harisnyát sem, alul patentos nacit, vagy pizsirugit sem! Mindenből kivetkőzik! Így nem is csodálkoztam, hogy leveszi a mamuszt! Egy próbát megért! Néha felveszi magától is, egy darabig rajta van, aztán megint lleveszi!

Gabuska! Jó nektek! Nekünk tuti nem lehet majd bemenni!

Szintus! ÉLJEN! Végre egy pocakfotó! Nagyon szép a a Hanna lak! Fruzsi is aranyos a képen!

Kép
szly27

Sziasztok!

Hurrá! Szintia pocakos fotója megvan! De mért dugod el az arcodat? Fruzsi cumival a szájában :P

Mariann, neked kell köszönjük a képet, azt mondja Szintia :) Hát köszi :)

Szly, Mira ügyes és igazi nő, öltözik-vetkőzik :D Csanád csak nagy ritkán húzza le a zokniját, ha öltözni akar, akkor mutatja, hogy mit adjak fel rá.

Gabi, kár lett volna otthagyd ezt a jelmezt, olyan szép tündér Nóri! Szeret öltözni? Csanádnak olyan mindegy, mit adok rá!

Adri, akkor Artemisz külön szótárt gyártott magának! :) Nem görögül hasonlít valamihez az a "nem", amit használ? Nálunk tegnap megint új szó jelent meg, ha valami leesik, akkor mondja, hogy "oppá"

Csilla, csak 38,3? Az épp elég! Még jó, hogy a lányok nem kapták el! Jövő héten nem készültök Pestre?

Évi, mekkora volt a haddelhadd pénteken? Akkora, hogy mostanig sem tudtál jönni ? :lol:

Hogy telik a hétvégétek? Nekem a tegnap eltelt az első olyan napom az idén itthon, amikor nem mostam! Nagy szó, igaz? :) Jó, mert itthon vannak a fiúk és Csanád van akit nyúzzon, nem csak engem folyton. Közel van a Városliget, kint voltak majd két órát, fociztak, Csanád motorozott. Ebből a szempontból is jobb helyen lakunk :) Csanád megszokta, hogy Elemér majd mindig körülötte volt az utóbbi hetekben és most, amikor nincs itthon, naponta százszor kérdi, hogy: apa?apa? Én belefeledkeztem egy könyvbe és mindent elhanyagoltam, még titeket is. De az este kiolvastam, ma ugorhatok neki a takarításnak.

KépKép
Kép
el..né

Végre az utolsó pillanatban megláthattuk a pocak-lakot!!!!
Köszi! Nekem nincs pocakos fotóm és azért bánom.

Jázmin valóban igazi nő ha öltözködik állandóan. :wink:

Csilla! Remélem jobban vagy már!!!!!!!!!!!!!

Kép
havacska

Mariann, képzeld, én meg egyfolytában a pocakomat fényképeztem :oops: , na az meg a másik véglet. :lol:

Joli, kedd? Rékát majd felhívom.
Ha még ott laktok, tavasszal kezdődhetnek a ligeti talik, hurrá! :D
Nórit egyáltalán nem érdekli a ruha, ami rajta van, viszont a szárítón és a szekrényben lévők igen, leszedi/kiszedi és próbálja felvenni őket.
Igazából Livinek is mindegy mit vesz fel, pedig az ő korabeli kislányok már igencsak adnak a megjelenésre.

Szintus, ha már így belejöttél, nem teszel fel még? Nagyon szép a pocid, meg a kis kotnyeles is ott melletted. :)
Lehet, hogy beteg vagyok, de a végtelenségig el bírom nézegetni a pocakosokat. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Ezt el sem hiszeeeeeeeeeeeeeeeeem!Végre Szintus!!!Micsoda pocak,nem kellet volna eddig rejtegetned!!! :D Nagyon formás ez a baba-otthon! :wink:

Cseppet megint learadtam,pedig tényleg semmi okom rá,csak vlahogy este mindig bealszok,nappal meg szinte esélyem sincs jönni!

Évi!
Na hogy alakult a barátnős nap? Gondolom volt nagy ramazuri! :lol:

Gabus!
Nóri tényleg nagyon cuki!!!! Ha esetleg tényleg be fogtok jutni a farsangra,mindenképp mezítláb vidd a kiscsajt,mert úgy hitelesebb!!!!!Csúcs!!!

Sly!
Lehet Jázmin már most előrevetíti felnőttkori foglalkozását! :lol: :lol: Bocsesz... 8)

Joli!
Nem ám a takarításnak nekiesni...ess nekünk!Írj!!!
Meg a régóta hiányzók is!!!

Rékából imádkozzuk már ki titkát!!

Megyek,épp süti sütök... :D

KépKép
Kép
patricia83

Apropopóóó, Réka, egy gyenge pillanatodban tablót ígértél. :wink: :lol:
Ha még aktuális, akkor küldenék frissebb fotót. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

[quote]L írta:ehet Jázmin már most előrevetíti felnőttkori foglalkozását! Laughing Laughing Bocsesz... Cool

Azért nem kéne megbántani másokat, ez erős volt! :twisted: :roll:

Na, megijedtél, hogy megsértődtem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Á.....Dehogy! Csak gondoltam húzlak egy kicsit Patri!

Találtam egy nagyon jó kis torrent oldalt. rengeteg minden van fent gyerekeknek. Foglalkoztatók, kártyák, mesék, könyvek, füzetek, játékok! Nagyon jó szerintem! www.mesevilag.com Csak regisztrálni kell!

Kép
szly27

Jujj Sly!
Ez ütött!!!!Esküszöm a gyomrom görcsbe rándult, a vérnyomásom az egekbe szökött! :oops: :oops: Jogos,talán nem kéne poénkodnom! :roll: :lol:

Többiek merre járnak?
Berni,te már tök rég írtál!Hajrá csaajok!!!

Ha már reagálni nincs mire,gondoltam tartok egy kis monológot.Napjaink mostanság Mirát illetően elég nyugodtan telnek,hiszti abszolút nincs. :D Olyan kis álomcsajjá változott vissza.Hihetetlen mennyit eszik,és hihetetlen az is,hogy napról-napra fejlődik az értelme és a beszéde.Bár ez szerintem még le van maradva,de napi szinten 1-2 új szót elsajátít és az "apa" valamint "nem" szvakat úgy milliószor gyakorolja egy nap.Egyszerűen mindent tud,megért,nem tudok olyat kérdezni,amit ne tudna hol van! :shock: :D Teljesen rákattant a "formaberakós csigára",és olyan édi amikor betalál.És mostanság bármivel kezd játszani,megfogja a kezem,odahúz és csapkodja a földet,hogy odaüljek mellé! :) Legszívesebben egész nap csak puszilgatnám!Viszont ha én kérek tőle puszit,mondja hogy nem,és ezerrel rázza a fejét,de végül két kézzel megfogja az arcom és lenyom egy olyan nyálas smárt! :lol:
És szól,ha kaka van,és befogja az orrát!És táncol,rázza a kezét,forog közben!!!
Na jó befejezem az ömlengést!...azért azt el kell mondanom,hogy öltözni utál,valamint lehetetlenség pelenkázni! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Patri! Abba ne hagyd a poénkodást! Nekem tetszik és tényleg abszolút nem sértettél meg, csak gondoltam én is dobok egy poént! :lol: :lol:

Jázmin is egyre okosabb. Ő is mindent megért. Beszéd terén nem remekel. Mostanában nem is fejlődött. Olyan hirtelen ugrásszerű a beszédfejlődése. Napokig semmi, aztán hirtelen mindent ismétel. Aztán megint megáll.

Kép
szly27

Sziasztok!

Vagyunk ám ;) titkom is van, de remélem, már nem sokáig! (sajna nem gyerek téma) :lol: :lol: :lol:

Tabló: ha mindenki küldene nekem fotót, nem csak ketten-hárman, akkor megcsinálnám... de ez nyáron sem ment :(

Máté is hihetetlen, mit művel. Olyan az agya, hogy mindent magába szív. Tegnapelőtt kiporszívózott a nagyszobában. (lecsavartuk a szívóerőt, hogy tudja tolni) ő meg üdvözült mosollyal a képén tologatta szösztől szöszig a cuccot! Mindent kommentál, mesél. És olyan puszis lett! Este tegnap produkált egy olyan bújás és szeretetrohamot, hogy csak olvadoztunk Gyurival. Termés esetén közli, hogy kaki és elindul a fürdőszobába :) A bilit meg minden akció UTÁN kéri :lol: :lol: :lol: de bele csak akkor megy cucc, ha én ébresztem és időben ráültetem. Most valamiért nem izgatja annyira a dolog, mint novemberben.

A héten megyek és beoltatom bárányhimlő ellen, akkor le is lesz mérve. Állati kíváncsi vagyok, mekkora, mert már 98-as bodykra vadászom, a 92-eseinknek mélyül rendesen a dekoltázsa :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

Szintus, babalak hatalmas :shock: és gyönyörű! :) Most annyira irigykedem :)

Mariann, Ámin nagyon szép kisfiú! És el az ollókkal azoktól a gyönyörű göndörödő fürtöcskéktől! ;)

No, hív az utód... pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Livi és Zoli nézegetik az egyik gyerekkori könyvemet, Sztárok anekdoták nélkül a címe. Odaérnek a KingKong-os részhez, Livi nézi a majmot, gondolkozik, és azt mondja, de teljesen komolyan Zolinak: ez nem Te vagy, de hasonló.
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus!Ez jó! :lol: :lol: :lol:
Amúgy én is pont ezért jöttem,Márktól hozni néhányat.

Tegnap jöttek vendégek,hoztak a gerekeknek finomságokat,diót csokikat. Márk mondta nekik:
-Köszönöm szépen a csokit! Gyertek máskor is.......de legközelebb epres csokit hozzatok!
:oops:

Ez mondjuk nem volt vicces,de ezt a "párbeszéd" zajlott le ma a 2 gyerek között. Márk fent az ágyán,Mira a földön.
-Mira,szeretsz?
-Nem!
-Akkor add ide azt a nyírót oszt szétváglak vele! (ez amúgy kiságyforgó és Márk kinevezte fűszegélynyírónak)

Ülünk a gép előtt,Márk az ölemben,Mira fél méterre tőlünk.Kérdezem:
- Márk pukiztál?
-Miért,büdös van?
-Aha!
Beleszagol a levegőbe
.Ez anyaszag!
:? :shock: :oops: :evil:
Végül azért kiderült,hogy Mira pelusa volt tele! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Ok Sly,akkor folytatom! :wink:
Hogy van az autista gyerek? Nem volt mostanában konfliktus?

Réka!
Úgy vettem ki a szavaidból,hogy már jó lenne elmondani a titkodat!Akkor ne hezitálj,oszt meg velünk,és akkor végre az én titkom miatt kiváncsiskodthattok! :lol: :lol: :lol: 8)
Máté hihetetlenül nagy! :shock:

Tegnap óta nagyon szenvedek,durván fáj a fogam! :cry: :cry: :cry: :cry: Tudom-tudom...

KépKép
Kép
patricia83

Réka! Én is kíváncsi vagyok már!

Gabuska! Ez tényleg jó4 mit szólt Zoli?

Patri! Nagyon ari Márk! az anyaszag volt a legjobb! :lol: :lol:

Neked is van titkod? Micsoda titokzatos egy banda! Igaz én kezdtem! 8)

Téli szünet óta nem volt komolyabb probléma! Meg egy hetet beteg is volt! Igaz ma nem hagyott tanítani, mert jöttünk be az udvarról és ő nem akart bejönni. Azt mondtam neki, hogy jó, akkor felhívom az apukáját! Ez nem tetszett neki. Bejött utánunk, de nem jött be a terembe, hanem kívülről hol kaparászott, hol berúgta az ajtót. A végén kinyitottam és nyitott ajtónál tanultunk. Aztán jöttek érte!
De ez nem is volt annyira nagy horderejű. Kezdjük szokni!

Jó éjszakát!

Kép
szly27

Sziasztok!

Elemér az ágyat nyomja, lázas, köhög. Jól eltelik a nap együtt, most nem töltök itt időt, bocs!

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!
pat!
ari vagy,h hiányolsz 8) ,nem volt kedvem írogatni mostanság,de szerintem mindnenkivel van ilyen :D Dorkó most,h nem volt az apja 1 hétig kisangyal volt.szombat óta viszont ismét nem fogad szót,hisztozik és ez elsősorban apának szól,mert akkor a legdurvább,ha ő is ott van. :roll: remélem visszarázódik a hét közepére,h aztán hétvégétől újrakezdjük :D ő mostanában iszonyat sokat beszél,mindent utánoz és a halandzsaszövegben lekőrözhetetlen.és a hétvégén a kocsiban érthetően,hallhatóan énekelt.a szöveg csak lala volt,de dallammal meg ritmussal.mondja,h "dere"(ez új szó)+a régiek(kedvencem még mindig a "'éééééccccccci" :lol: )

ja és ő is porszívozik,ha elöl van a porszívó,bár ő csak úgy,mert nálunk nincs por :lol: :lol: na,jó ez csak rossz poén volt.

és azt hiszem joli írta régebben az orrfújást,hát büszkén dicsexem,h ő is fújja az orrát.sajna mostanában megint szükséges,de már nem kell orrszívó,annyira rendesen,erősen kifújja az orrát. :) szal tényleg nagyon hálás ez az orrszívásmentesség

Kép
berni1

Üdv újra a fedélzeten Berni!
Így hogy írjátok miket csinálnak a törpök,meg kell állapítanom,hogy ugyanazok a dolgok iránt érdeklődnek,és abban is ügyeskednek,ami eltérhet az max. a beszédfejlődés.
Remélem Dorián gyorsan visszaáll angyal-módva,hogy ne tépázza tovább az idegeidet! :wink: Amikor apa elmegy külföldre,szokott nektek hozni jobbnál-jobb dolgokat? Mer' akkor én is elküldöm az enyémet! :lol:

Képzeljétek ma 2-en is megdícsérték Mirát,hogy milyen szépen eszik egyedül,evőeszközzel! :? Lejet ez csak nekem nem tűnt fel eddig? :roll:

Joli!
Mielőbbi gógyulást Elemérnek! Mondd neki,hog olvasson bele a topicba,attól biztosan felvidul,és gyorsan "megjavul"! :D

Hát Sly,azért nem lehet egyszerű...de lényeg,hogy nem agresszívkodik modstanában veled!
Rolival mi újság az oviban? Remélem már nem betegeskedik!
Hozhatnál képeket,és vonatkozik ez mindenkire!!!Elég ciki,de én Karácsony óta nem vettem elemet a fényképezőnkbe,bár még év elején 1-2 utolsó sikerült csinálni,most már teljesen kipurcant!Pedig valamelyik nap annyira tuti képet csinálhattam volna,mindkét gyerek állt az erkélyajtó előtt,függöny elhúzva,és tátott szájjal bámulják a kukáskocsit! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Hali!
Az előbb nem tudom, milyen megfontolásból, de az irományom közepén kiléptem a firefox-ból :shock: , idióta :wink: .

No, sebaj, újra.

Én szerencsésen meggyógyultam, ez az influenza (?) 2 napig tartott, másnap már nem is volt láz se. Így szombaton csak felmentünk tesómékhoz hétvégére. Jó volt kicsit dumcsizni.

Egyelőre befejeztem a vizsgaidőszakot :roll: , elhalasztottam az utolsó vizsgát, így már csak 2 maradt tavaszra, meg hát szakdoga államvizsga 8) .

Bogi nem fújja az orrát, ha kérem, akkor csak a szájával fújtat lelkesen.

HOlnap elmegyünk 18 hós oltásra, meg megkérdezem, hogy a Menjugate is mehet-e?

Mostanában nagyon élvezik a ferdepadot (én meg sem közelítem :lol: ) a lányok, de már a hajam az égnek áll tőlük, Bogi is folyton felmászik rá, feláll a tetején majd leszalad rajta. Majd azt is levideózom legközelebb. Így csúszdázik.
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... Z0msnmjTAG

Bogi is mostanában elég szépen eszik, már a villával is. De néha aztán mint egy kismalac.

Riadó :x

Csilla

Kép

Kép
csillala

Nahát Csilla,épp azon gondolkodtam,hog régebben te is "éjszakáztál",erre meg megjelensz! :D
Szerintem nagyon cuki Bogi,ahogy a felmászással küzd,és nem adja fel!Meg az az öröm az arcán lecsúszáskor!! Már megérte ez a ferdepad! :lol:
Ki riadóztatott?

KépKép
Kép
patricia83

Bogi :? , ő szokott. Sőt elég gyakori, hogy a végén át is csoszog a hálózsákjában és nálunk végzi, vagy apa megy át a lányok szobájába és én alszom Bogival a mi ágyunkban. Én olyan jókat tudok vele aludni :roll: . Mindenesetre remélem, lassan kialakul ez az alvás dolog, mert most elég kusza. Boginak is venni kell saját ágyat, bár tényleg cukik így, de gondolom kényelmesebb lenne mindkettőjüknek.

Bogi sem egy pletykás, ami tuti az a tumpó (alias cumpó, vagyis cumi). Én hívtam mindig cumpónak, hát el is tanulta tőlem.

Most meg már leragad a szemem, szóval jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Nálunk is nagy a kavarodás éjjel,bár Márk napok óta nem jön át,de Mira mindig köztünk végzi!! Ja,és nem is mondtam,de Mira tegnapelőtt kimászott a kiságyból! :shock: Nappal sosem teszem bele,csak épp fénymásoltam és kellett 2 perc nyugi,erre kijött belőle... :evil: Valami megoldást kellene találnom...talán tető a kiságyra?? :lol:
Na jó én is lepihenek,jó éjt!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Ne csináljátok már csajok!! Senkinek nincs ideje/kedve írni???? :evil: :evil: :evil:
Mi lesz így az újévi fogadalmakkal????? :idea: :idea: :idea:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Pat, csak mert olyan szépen kérted! :D Pedig annyira kellene nézzem a filmet Elemérrel! És még Csanád sem alszik. Nem voltam itthon és szundított egyet estefelé, most várhatom, hogy elaludjon.
Nagyon jó olvasni, amikor arról írtok, mit szoktak csinálni a gyerekeitek! Nálunk az éjszakai alvás helyreállt, csak hajnalban kap tejet az úrfi.
Bogitól a frász kerülget, amikor ott fent forgolódik!
Jók a gyerekszájak!

KépKép
Kép
el..né

Na azért,Joli! :wink:
És mit akartatok megnézni? Meglesni és megszeretni? Nálam már szóba sem jöhet olyan film,ami 10 előtt kezdődik,mert addig tuti nem alszanak el...sőt,most mentek még csak aludni,kivételesen az apjukkal!De hogy lesz így felkelés reggel!? :shock:

És ha már szereted a gyerek-tetteket. Egyik este fürdés után nem adtam Márkra gatyát,mert a másik szobában volt,ahol Mira még félálomban volt,így nem akartam bemenni. Reggel mikor ment pisilni,és vette le a pizsijét,mondtam neki,:"jé, rajtad nincs is gatya"-erre,pedig nem is kértük Mira átment a másik szobába,és kivett Márk fiókjából 2 alsógatyát,és hozta nekem! :D

Ma meg fürdettem Márkot,mire megfordulok ismeretlen eredetű "cucc" volt a földön.Mirán pelus,tehát kaka nem lehetett. Erre mondja,hogy kaka,és mutogat a szájára. Ne ez így leírva meglehetősen gusztustalanra sikerült,de remélem értitek a lényeget... :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Írtam egy csomót és apa a fűrésszel levágta a biztosítékot, így elszállt minden! :twisted: :twisted: :twisted:

Bogi nagyon ügyes és vakmerő! Jázmin is ilyen!

Ismeritek a Dóra a felfedező című mesét? Roli teljesen rákattant. Tegnap több, mint 3 órán át nézte!

Nálunk mindkét gyerek beteg. Na nem nagyon, de folyik az orruk, meg éjszaka köhögnek. Nappal egy köhintés sincs!

Így Roli itthon van Gyurival, mert ő meg szabin van a héten. Jázmint azért viszem anyuhoz, mert Gyuri nem vállalja.

Kép
szly27

Sziasztok!
Ejnye Gyuri,jókedvedben biztosítékot levágni? Ez meg má' milyen hobbi?
A gyerekeknek jobbulást!Épp most kérdeztem hogy áll Roli az ovival :? Amúgy azon nem csodálkozolm,hogy nem vállalta apuka mindkét gyereket!Én nem ismerem azt a Dórás mesét,de ha ilyen hatása van mgismertetem Márkkal,még ha be kell vezettetni egy új tv-csatornát is! :lol: Melyiken megy amúgy? Vagyis ha 3 órán keresztül nézte akkor biztos nem is tv-ben megy,mi? :oops:

Képzeljétek megint felfáztam! :evil: :evil: Már tegnap éreztem,hogy gyanús a dolog,de ma már megint sikerült tömény vért pisilnem (bocs,nagyon nem akrtam részletezni),és olyan fájdalmaim vannak,hogy nem bírok állni!Voltam reggel dokinál,írt fel olyan antibogyót amitől tavaly náron is megszűntek a panaszaim 1 nap alatt.Remélem hatásos lesz,mert délben sajna hivatalos ügyben le kell mennünk a Balcsira,és valahogy nincs kedvem 160-160 km-t utazgatni ilyen állapotban... :evil:

Többiek merre csavarogtok? Már lassan 1 hete írjuk ezt az oldalt,de még messze a vége! :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Patri! Hú hallod, ez nem hangzik valami jól! Remélem hat a gyógyszer! Jobbulást!

A Dóra a felfedező a Nickleodeonon (lehet nem így kell írni) megy, de nekünk sincs ilyen csatorna. Letöltöttem netről. Ez félig meddig oktató mese. Úgymond kiszól a néző gyerekeknek, hogy miket mondjanak, miket csináljanak. közben számokat, színeket, angol szavakat tanít.

Egyébként Roli két hetet ment egyhuzamban oviba, ami mostanság rekord. Sírni nem sír, csak nyafog reggel.

Kép
szly27

Húú,Pat jobbulást neked! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Én azért antibogyó után megnézetném ezt a dolgot!
Lehet,hogy én vagyok parás,de én elmennék egy laborra!
Mielött terhes lettem én is voltam sürgősségin,nagyon fájt a pocakom,vakbélgyanú.Nos akkor volt ott egy ember,akivel együtt voltam a laborba és ő is ilyent pisilt.Engemet nagyon megrázott a dolog,amikor akarva-akaratlanul láttam.De őt hallottam tovább küldték belgyógyihoz.Akkor arra gondoltam,h milyen nővérke lennék én,ha mindenkit ennyire sajnálnék
:roll: De gondolom idővel elfásul az ember...
Megjártátok a Balcsit?Minden okés volt? Nálatok nagy a hó?

Mert nálunk nincs semmi már belőle...

Joli Elemér már jobban van?

Mi ok vagyunk,a baba megint faros.
:? Forgolódik állandóan.Ma voltam az első ctg-n az okés volt.
Még a napokban összeszedem a labort és mehetek is a kés alá! :oops: :roll: :D

Nagyjábol az én Fruzsi gyerekem is azt csinálja,mint a többi topic gyerkőc.Csak ő sokat beszél és utánnoz mint a papagáj.
Kiváncsi leszek,majd hogyan fogadja a kistesót 8) :D

Puszi nektek csajok!

Kép
Kép
szintus

[quote="szly27"] írta:szly27rtam egy csomót és apa a fűrésszel levágta a biztosítékot, így elszállt minden! :twisted: :twisted: :twisted:

Ismeritek a Dóra a felfedező című mesét? Roli teljesen rákattant. Tegnap több, mint 3 órán át nézte!

Nálunk mindkét gyerek beteg. Na nem nagyon, de folyik az orruk, meg éjszaka köhögnek. Nappal egy köhintés sincs!

Így Roli itthon van Gyurival, mert ő meg szabin van a héten. Jázmint azért viszem anyuhoz, mert Gyuri nem vállalja.

Gyerekenek jobbulást :!: :!: :!:

Dóra mese jól hangzik!

Szóval az apukák már 2 gyereket nem vállalnak? :roll: :lol:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Nem csoda, hogy az apukák nem szívesen vállalják a 2 gyereket, még a harcedzett anyukáknak is sok(k) néha! :)
Sly, mit keresett Gyuri a biztosítéknál fűrésszel? Rolit sem vállalta annak idején, amikor ekkora volt, mint Mira? Vagy egyedül Mirát vállalja-e?

Pat, igen a Meglesni és...-t néztük meg végül :) Csanád is csak utána aludt el :roll: Érdekes, milyen dolgokat megértenek ezek a gyerekek! Gyógyulást kívánok neked!

Szintia, Elemér a tegnap jobban volt, nem sikerült elküldjem orvoshoz, ma megint rosszabbul van, nem tudom, holnap elmegy-e. Még van két hét, kitartást!

Mi ma folytattuk a tegnapi punnyadást, csak fokoztuk egy kicsit :)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Joli!
[quote]S írta:ly, mit keresett Gyuri a biztosítéknál fűrésszel?
Ezt most poénnak szántad, igaz? Csak mert akkor nem magyarázom el! :lol: :lol:

Rolit sem vállalta ennyi idősen, csak rövid időre. A két gyerek együtt meg tényleg sokk!

Ja és Joli! Az én kislányom Jázmin! :lol: :lol: :lol: :lol: Mira Patrié! Nem szemétkedésnek szánom, de sorozatban elrontod! :lol: :lol: :lol: :lol:

Figyu! Szláj zmin. Patri Mira. :lol: :lol: :lol:

Szintus! Hú már csak két hé! Kezd izgi lenni!

Kép
szly27

Joli!
Egyedül sem vállalja Jázmint. Az más, ha elugrom valahova, de egész napra nem!

Kép
szly27

Gyerek még csak 8 :shock: nap van nem 2 hét!Heeejjjj!!!!
Legtöbb 11 nap,ha február 1-jén lesz a műtét!
Majd 1 hét múlva eldől! :wink:

Joli a kis keresztanyus :D :D

puszóóó

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Köszi az aggódást csajok,nagynehezen túléltem a tegnapi napot,de borzasztó érzés,hogy félsz wc-re menni,mert olyan fájdalommal jár! :( Ma már azért jobb a helyzet.

Szintus!
Megjártuk a Balcsit,bár tényleg jóformán csak utaztunk oda-vissza,egy kis ügyintézésért!Sz@rul viseltem az utat,mert a visszaúton már a fejem is fájt,estére az egésznapos nemevéstől meg már a gyomrom is! :cry: Lehet igazad van,és tényleg rám férne egy teljes kivizsgálás,bár ez a mostani dolog sajnos már 2-szer előfordult korábbn és tuti felfázás.

Sly!
Akkor holnap átküldöm kicsit Mirát,ha vigyáz rá a férjed! :lol: Ezen a magyarázatodon besz@rtam! :lol: :lol: :lol:

[quote]I írta:dézet:
Sly, mit keresett Gyuri a biztosítéknál fűrésszel?
Ezt most poénnak szántad, igaz? Csak mert akkor nem magyarázom el!

Szerintem ezt nem poénnak szánta...én 3-szor olvastam el a mondatot,mire leesett,hogy a biztosítékot "kicsapta" a sok elektromos kütyü együttes használata,és nem szószerint fűrészelte ketté Gyuri! :wink: Ugye negyedszerre már jól értelmeztem?! :oops: :roll:

Joli!
Az erő legyen veled és küldd dokihoz Elemért!!!

Még írjatok sokat,sokan ,este még jövök! :wink: Ezt vehetitek fenyegetésnek!!!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk, nem komoly, u.az mint Szly-éknál. Viola hétfőn még ment oviba, keddtől pedig itthon van!

Szintus!
Visszaszámlálás!!! :wink:

Szly!
Én férjem is ilyen! Ez a mese nekem is tetszik!

Joli!
Elemérnek jobbulást kívánok!

Pat!
Remélem jobban vagy! És a fogad?

Csilla!
Bogi nagyon aranyos, de én is majd frászt kaptam, amíg néztem! :)

Alvás: Még nekünk is van mit fejlődni ezen a téren. Vince reggelre valahogy mindig rajtam fekszik, de totál, hason fekszik rajtam, ha meg kicsúszok alóla, felébred, és mászik vissza! :roll: Neki biztos nagyon kénylemes! :? :)

Violka szülinapját tervezgetem, lovacskás tortát szeretne, de nem nagyon van ötletem, ilyen fényképes ostyát vajon lehet készen venni? Mert én szeretném a tortát csinálni... Először a családdal ünneplünk, majd 14.-én lesz a gyerekzsúr, összesen 10 gyerekkel!

Jövő héten fotóshoz viszem őket, meg végre én is eljutok talán fodrászhoz, kozmetikushoz! :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Pat!
Közben írtál... Köszönöm a magyarázatot, mert én se értettem... :oops: :oops: :oops:

Szly!
Mármint a gyerekvigyázásban ilyen a férjem, bocsi, ezt nem írtam oda, félreérthető :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

[quote="patricia83"]
írta:
patricia83
[quote]I írta:dézet:
Sly, mit keresett Gyuri a biztosítéknál fűrésszel?
Ezt most poénnak szántad, igaz? Csak mert akkor nem magyarázom el!

Szerintem ezt nem poénnak szánta...én 3-szor olvastam el a mondatot,mire leesett,hogy a biztosítékot "kicsapta" a sok elektromos kütyü együttes használata,és nem szószerint fűrészelte ketté Gyuri! :wink: Ugye negyedszerre már jól értelmeztem?! :oops: :roll:

Igen,ezt én sem értettem,..
Azthittem a drótot vágta el....
Te pedig nem is drótért voltál mérges,hanem azért mert elszállt,amit a babanetre írtál....
Kép

Kép
Kép
szintus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?