Új privát üzeneted érkezett!

Moncs. Igen Edelweiss is igy lett terhes az elsö lombiknál, a megint megjöttbe irt régen. De mást is ismerek csak ö nem forumos. Szoval fel a fejjel!!

Lara! de jo hogy hamarosan értetek is drukkolhatunk!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen! Kép

Mi is nagyon várjuk már! Csak egy-két hét és lehet, hogy révbe érünk. Ahogy olvasgatlak Titeket, nem igazán találtam olyanokat, akiknek már az inszemmel sikerült. De lehet, hogy nem voltam elég figyelmes. Bár én nagyon bízom benne. Végülis nem találtak semmi rendellenest eddig.

Köszi, hogy értünk is izgultok!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara! én viszont ismerek olyatKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Karmen!

Ez tök jó. Mi nagyon bizakodunk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
Zsu - sok sok +++ energiát küldök Neked.
Kardalus - én is itt lakom...
Lara - szorítok én is Neked.
Sacról nincs újabb hírem egyenlőre.

Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok!
Semmi ujat nem tudtam meg a dokitól.Szerinte jo ut a lombik.Bár könnyű neki.
Ma reggel végre megjött ,igy hivhatom Kulin.dr-ot ,mikor is menjek hozzá!
Kaptam egy tippet egy másik forumrol,elmegyek megnézetem a pajzsmirigyemet.Fogalmam nincs nézték-e már,de ez is egy lehetőség.

Lara!Nekem a legutobbi terhességem inszeminácio volt,elsőre sikerült,bár talán én nem vagyok mérvadó,mert én eddig mindig spontán lettem terhes,de bizakodni kell,hogy sikerül,már találkoztam én is olyannal akinek az első sikerült.

Zsu!Remélem pihengetsz sokat!Drukkolok!

Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Adrienn, Brigi!

Köszi a biztatást! Nagyon jól jön, mert egy kicsit félek, de tudom, hogy úgyis sikerül Kép

Köszi mégegyszer!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok,

Ma végre beszéltem Kovács doktornővel és szerdan megyek UH-ra. Felvetette, hogy esetleg csinalhatunk spontán inszeminaciot )))) Csak attol felek, hogy a páromnak nem lesz jo se csut se pentek reggel, mert 8-ra kell mennie dolgozni, es nem tud kesni. Nekem sem lenne jo most hirtelen fel nap szabit kivennem. Szerintetek inszemet nem tudnak delutan csinalni, mindenkepp reggel kell ?? Most kicsit megint izgulok, jo lenne, ha mar ebben a honapban tortenne valami Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok Lányok!

Már írtam, hogy csak két használható petesejtet találtak. Sajnos abból az egyik nem osztódott tovább. A másikat tegnap visszaültették, de amikor visszaadták, még csak négy sejtes volt. A biológus mondta, hogy lassabban osztódik, mint ahogy kéne. Véleményem szerint ezek után sok esélyünk nincsen. A dokim mondta, hogy fontos a pozitív hozzáálás, de jelenleg egyszerűen képtelen vagyik rá. Attól rettegek, hogy mégsem osztódik tovább, én meg itt kímélem magam, és csak álmodozom, amikor esetleg már nincs is miről. Nincs valami amivel kilehetne deríteni mi lett azzal az egy kis sejttel?
moncs
 
 


Moncs!

Lehet hogy neked egy kicsit lustább babód lesz!Nem szabad feladni! Lehet nem érezte odakint jól magát és most odabent majd megtáltosodik! Szerintem ettől még minden esélyed megvan a csodára. Olyan lehetetlen dolgokból születtek már babák, és olyan biztos szitukból nem lett semmi. Szerintem bízd a babádra, és higgy benne! Tudom mit érzel mert nekem is mindig nehéz az a két hét! Vigyázni, de lehet hogy már rég nincsenek ott... És ha mégis ott vannak??? Hát persze hogy ott vannak! Ott kell lenniük4 a te babód is kapaszkodni fog!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


De pang ez a topic!

Hol vagytok lányok?

Remélem Moncs jobban vagy már!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok,eddig csak olvasgattam de most:
szombaton lesz az első inszeminációm, és már ma izgulok... Mire figyeljünk, hogy javítsuk az esélyeket?
lullaby
 
 


Sziasztok!

Tényleg sehol senki?

Zsu!Kép Már csak pár nap, megy a +++++++++++++ drukkKép!

Lullaby!Kép Mi akkor egy cipőben járunk, nekünk kb. két hét múlva lesz. Ma vagy holnap kellene megjönnie, még ennyire sose vártam.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
LullabyKép
Szeretettel üdvözöllek körünkben! Jó, hogy idetaláltál, mert majd meglátod mennyi jófej kismami kerül ki innen a babás topicokbaKépKépKép Te is köztük leszelKép
Ha szombaton lesz az 1. inszemed, akkor a férjed esetében már nem sok mindenen lehet javítani, ugyanis a spermiumok érési folyamata 72 nap, tehát kb. 2,5 hónappal ezelőtti dolgok számítanak majd a ficánkolás tekintetében. De ezen ne gyötrődj, itt nem - csak - ezen múlnak a dolgok. Az a tapasztalatom, hogy ha egy baba eldöntötte, ő márpedig most és nem máskor szeretne megfoganni, akkor nosza, lepottyan onnan a felhőről, ahol addig csücsült, és befészkeli magát a te pocakodba. Spermiumszám ide vagy oda, ilyenkor minden tétel megdől. Lásd Karmen, vagy Edelweis esetét.
Mindenesetre azért vigyázz magadra szombaton és utána is. Tegyél meg mindent, hogy tiszta legyen a lelkiismereted, rajtad nem múlott. De még egyszer mondom, itt sokszor olyan csodák, meg spirituális és biológiailag megmagyarázhatatlan dolgok történtek már...Kép
Szóval pihenj, olvasgass, egyél sok gyümölcsöt, és örülj úgy szép csendesen. Aztán inszem után 2 héttel minden kiderül. Mi drukkolunk, te pedig írd meg az épp aktuális eseményeket!

LaraKép
Neked is szorítok és várom az infókat!

Dóri
kardalus
 
 


Nagyon köszi Mindenkinek a szurkolást és a jó tanácsokat, igyekszem jelentkezni, amint valami jó hírrel szolgálhatok!!
Lara, Te kihez jársz?
lullaby
 
 


Lullaby,

én Kovács doktorhoz. Még csak egyszer voltunk nála konzultáción és akkor csinált egy uh-t is.
És Te kihez? Mi Nálatok a gond? Mármint ha publikus.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok !

Képzeljétek, én vasárnap megyek az első inszemre Kép Szerdan voltam a Kovács doktornőnél, UH-t nézett, és felírt Bromo-t, mert az előző vérvételből kiderült hogy kicsit magas a Prolaktinom. Holnap este megyek a tüszőrepesztő szurira, és vasárnap reggel indul a sikertörténet Kép) Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, hiszen ez a 17 hónapunk, a 17 pedig a szerencseszámom !
Lullaby, Lara
Nagyon drukkolok nektek is KépKépKép
Lullaby, ha tudod, szombat este ird meg milyen volt, vasarnap én is megirom, igy Lara mindkettőntől okulhatKép
Nem is számítottam ebben a hónapban arra, hogy lesz valami, nem szedtem semmilyen stimuláló gyogyit, remélem azért így is van esélyem...
Dóri, Orsi,
Remélem ti is jól vagytok, poczaklakók szépen növögetnek.
Légyszi ti is drukkoljatok nekünk, a ti pozitiv energiatok sokat számit !!
Zsu,
Neked már néhány nap, és kiderül a jó hír, addig is kitartás. remélem együtt megyünk át a pocakosok topikjába

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányok Kép
Mindenkinek drukkolunk a 2 kis pocaklakónkkal együtt Kép

puszi mindenkinek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hali,
én is Kovács doktor úrhoz járok, de most hétvégén ő nem lesz benn, úgyhogy vagy Krizsa doki, vagy a Kovács doktornő csinálja az inszemet. Igyekszem szombaton gépközelbe kerülni és feltenni a tapasztalatokat mindenki okkulására :-)
Kriszta bennünk elég sok minden közös. én is Kriszta vagyok és 71-es, és majdnem egy napon lesz az első inszemünk..., hát csak így tovább, remélem a siker is egyidejű lesz minél előbb :-))
Nálunk a páromnál van probléma, kevés a kislegény, az inszemhez még éppen elegendő.., nálam elvileg minden rendben, úgyhogy mindenféle stimu nélkül próbálkozunk..
Legyen szép napotok!!
lullaby
 
 


Lullaby,

Nálunk eddig semmi gondot nem találtak se nálam, se a páromnál. Egy hormoneredményem volt csak rossz, de a következő hónapban már az is jó volt, úgyhogy nagyon bizakodunk.

Lullaby, Kriszti!
Nagyon szurkolunk a hétvégén! Az klassz lenne, ha megírnátok a tapasztatokat, mert azon kívül ami a nagykönyvben le van írva, nem sokat tudunk. Várunk Titeket a hírekkelKép!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok! Kép

Csatlakozom a csapathoz! (eddig a "ma megint megjött"-ben tanyáztam) Kép

Ma voltunk első megbeszélésen a pesti intézetben, Krizsa doktornál.

Kicsit csalódtam, mert túl sokat vártam, és persze még nem derült ki, mikor vághatunk neki a lombiknak, ráadásul mégiscsak vissza kell mennem a régi kórházamba vérvételre, pedig azt hittem, be sem teszem többé oda a lábam...!

Most visszaolvastalak benneteket, és kicsit jobb kedvem lett - majd csak lesz valami, reméljük!

Mindenkinek jó hétvégét és előbb-utóbb mindenkinek két szép csíkot kívánok Kép

Milena
milena
 
 


Milena!

Akkor egy dokihoz járunk! Én imádom Krizsa dokit! Jó kezekben vagy!Kép Mindent bele!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Milena Kép
Nekünk is ő volt a dokink Kép és csak Zsu szavait tudnám ismételni.
Ha korábban benéztél volna, akkor szívesen elmondjuk, hogy mire számíthatsz és nem csalódsz.
De ne csüggedj! Mi tavaly dec. 8án jelentkeztünk be, és február 20án már el is indult a stimu. Tehát kb. 2 hónap alatt minden meglett úgyis, hogy közben ünnepek voltak. Kép
Azon meg azért gondolkozz el, hogy hol szeretnél szülni a lombik után (mert sikerülni fog!!! Kép) úgyis kell helyet keresned. Ha ezt előtte teszed meg, akkor nem kell visszamenned a régi kórházadba. Kép Kép

Ha van kérdésed, akkor írj!

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lullaby,

Örülök hogy van egy druszám ! Remélem minden rendben volt ma náladKép Nagyon kivancsi vagyok vajon együtt sikerül-e pocakosodnunk... mar nagyon jo uton haladunk.KépKépKép Nalunk is a kiskatonakkal van baj, de sajnos előtte nekem volt egy lapar is, mivel a HSG elzarodast mutatott mindket vezetekemre. Ezt szerencsere megoldottak, remelem mas gondot nem fognak talalni. En sem kaptam most semmi stimu-t, mivel a mütet utan mar a 10. napon jartam, mire Kovacs doktornőt elértem (szabin volt). Azert Bromo-t kell szednem, remelem nem keső, hogy csak most kezdtem el.
Mostmar kezdek izgulni, hogy fogom a következő 14 napot kibirni, nem tudom..
Lara,
Holnap delutan jön a beszámoló, addig is drukkolj nekünk.
Orsi,
Köszi a drukkot !!!
Milena,
Üdv a csapatban, en is szoktam a megint megjött-et olvasni, de irni inkabb ide irok.
Zsu,
Érzed mar hogy kapaszkodnak a manók ? Pár nap és kiderül, kicsit irigyellek Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


KrisztaKép
Holnap nagyon szorítok érted, és eddig is így volt, csak nem mindig tudtam írni, mert ugye abban a helyzetben vagyok, amiben majd te is leszel nem sokára. Egy cserfes, néha dacos, édes, de olykor mérges angyalka tölti be a napjaimatKép Ma pl. délután nem tudott elaludni, "mejt nem éjzem magam fájadtnak", így reggel 7-től este 7-ig non-stop játszottam, főztem, pakoltam, énekeltem... De nem panaszkodom, ez így a jó. Majd, ha te is ilyesmiről számolsz beKép Csak pár hónapKép
Holnap írj!!!

LullabyKép
Rád is gondoltam. Gondolom, most pihengetsz. Jól teszed. Azt csináld, amit szeretsz. Csak egyet ne, ha érted mire gondolok... Azzal várjatok egy kicsitKép Csak vicceltem.
2 hét múlva ováció, ünneplés vár itt a topicbanKép Szorítok értetek!

MilenaKép
Tessék szépen beszámolni nekünk az előzményekről, légysziKép Szóval mióta próbálkoztok, hány évesek vagytok, milyen probléma merült fel eddig? És kérdezz bármit, megpróbálunk segíteni, amiben csak tudunk, és a tapasztalatunk engedi.

LaraKép
Mikor lesz az inszem? Ha megjött már, akkor 10-14 napon belül. Ilyen, amikor az ember alig várja, hogy megjöjjön... Aztán jó sokáig semmiKép Neked is megy majd a drukk, ne félj, teljesen profi szurkolók vannak ittKép

ZsuKép
Most azért veled vagyok leginkább lélekben, mert tudom, te állsz a legközelebb a válaszúthoz: igen, vagy nem. Ilyenkor nincs más tennivaló, mint bízni és hinni és imádkozni. Ha ott vannak, és jaj, de szeretném, hogy ott legyenek, akkor a dolog már eldőlt, ha nincsenek, de erre most ne gondolj sokat, akkor meg persze hiába bizakodik az ember. Már minden eldőlt, most várni kell, és nyugizni kicsit. Ez a legnehezebb. De tudd: nekünk 5.-re sikerült a Lilu, és akkor is egy negatív teszttel indult a hajnal... Aztán halványan megjelent a vonalacska, majd vérvétel, ultrahang, és semmi, de semmi bizonyíték, csak a kérdések, és a remények. És 2,5 héttel a teszt után jött csak a bizonyosság, valóban babát várunkKépKépKép
Szóval soha nem szabad feladni, mindig menni kell a baba után, és nagyon-nagyon figyelni magunkra.
Zsu, veled vagyokKép

OrsiKép
Bocsi, bocsi, bocsi, már annyiszor voltál a fejemben, meg a hétfői UH, és mégsem írtam. Irgum-burgum, szégyellem magam, de tényleg lefoglalt a lányocskám, meg ez a hisztero előtti vérvétel, háziorvos, stb... Szóval fejlődnek a srácok? Fociznak, boxolnak?

Mindenkinek puszi, Dóri
kardalus
 
 


Dóri Kép
2-3 hónap múlva majd én fogok így bocsánatot kérni, mert semmire sem lesz időm Kép Kép
Fiúk nőnek és szuper aktívok. Kedden 1200 és 1250 grammosak voltak, ami szuper súly állítólag (Akkor voltunk 27+6).
Velünk minden OK. Készül a babaszerkó.
Én azóta sem hízom, de mivel a fiúk szépen nőnek, így nem aggódom semmin.

puszi. Orsi

Zs Kép
annyit gondolok rátok!!! Már nagyon várom a tesztet!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ZsuzskaKép, Kriszta Kép, Orsi Kép , Dóri Kép

köszi a kedves fogadtatást! KépKép

Zsu!nak szorítást küldtem az előbb a másik topikba. Babásoknak, babaváróknak gratula!Kép

Előtörténet:
2001 decembere óta próbálkozunk, jókislányként egyből elmentem orvoshoz, 2002 tavasza óta gyógyszer, majd injekció, aztán 6 inszemináció.
(Alacsony progeszteronszinten kívül más bajt nem találtak.)
29 éves vagyok, a férjem 32.
Most vágunk bele a lombikba, mivel más nem maradt hátra.
Néha már kicsit nagyon unom az egészet, sok erőt ad a "ma megint megjött" topic olvasgatása, és ez is, a múltkor együltömben végigolvastam, amit csak találtam.

Egy kérdésem van: hogyan köll Kép azt csinálni, hogy sikerüljön a lombik?

Milena
milena
 
 


Jó estét,
kösz mindenkinek a szurkolást! Hát az eredeti módszer azért lényegesen kellemesebb :-) Délelőtt Krizsa doki csinálta az inszemet, meret az én dokim nem tudott sajna bejönni a hétvégén. Minden rendben volt, maga az inszem az kb annyira kellemetlen, mint egy UH. Viszont most azóta szurkál, meg érzékenykedik a hasam, remélem ez teljesen normális, buliznak benn a fiúkák :-)) Duphastont kaptam, amit folyamatosan szednem kell holnaptól, aztán szeptember 18-án teszt. Ha pozitív lesz akkor még tovább kell szedni, ha negatív (már mér lenne negatív!!!)akkor pedig abba kell hagyni és csak utána fog megjönni. Ezzel csak az a problémám, hogy nem igazán értem, hogy ezt miért kell, mikor nekem semmi problmám még ezzel nem volt, meg a Kovács doki nem is említette, hogy szednem kéne... Őt viszont csak hétfőn tudom elérni, addigra meg már 4 szemet be kellene kapnom... szóval mit tanácsoltok mit csináljak? Persze gondolom Krizsa doki sem kezdő a szakmában, csak valahogy nem vagyok a gyógyszerek pártján.

Kriszta szorítok nagyon, írj, ha túl vagy rajta, aztán majd tesztelhetünk együtt :-))

Zsu már indul a visszaszámlálás a tesztig? Neked is adag szorítás.

Miléna, üdv a klubban :-))! Ha van kedved oszd meg velünk a részleteket.

Jajj csak két héttel lennék már idősebb!!
lullaby
 
 


Lullaby!

Az a két hét hamar eltelik csak az utolsó napok vánszorognak úgy mint a csiga! Nálam két napja állt meg az idő! A Duphastont pedig szedd. Mindenki szedi hiszen ha progeszterin gondjaid vannak akkor segít, ha nincsenek akkor meg nem árt semmit! Segít a babónak!Kép A korai vetélést lehet vele megakadályozni!

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a szurkolást! Nem is tudjátok mennyit jelent ez nekem! Már-már az őrület határán állok annyira izgulok. Próbálom magam lekötni mindenfélével több kevesebb sikerrel. Éjszaka alig tudtam aludni, hát nem tudom mi lesz velem ma este!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lullaby!
Jó, hogy már túl vagy rajta. Kicsit irigyellekKép, de azért nagyon drukkolunk!

Kriszta!
Mindent bele, ügyik legyetek!

Zsu!
Most már tényleg csak két nap! Drukkolunk!

Lányok! Vigyázzatok nagyon magatokra!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok !

Mi is megjöttünk, delig pihiztem, a párom készíti az ebédet KépKép
Tényleg nem volt vészes, de remélem nem leszek visszajáró 'vendég'.
Lullaby,
Nagyon izgi ez az együtt kivárás !! Nekem is felirták a Duphastont, de csak holnap fogom kiváltani. Nekem sem volt progi-s bajom, de én bizok abban hogy a Kaaliban nem irnak fel olyat ami nem szükséges. Szerintem szedjük csak be, hatha ez is segit:Kép
Dóri,
Köszi a biztatást, már alig várom hogy ne csak a barátaink gyerekei lógjanak rajtam KépAzért neked is kitartást a lurkóhoz.
Milena,
Szerintem a nagyon pozitiv hozzaallas es sok babanetes level segit a sikeres lombikhoz !
Zsu,
Már csak másfél nap, +++++++++++ennyire szorítunk, én érzem hogy többen vagytok !

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta, örülök, hogy Te is túl vagy rajta! Nekem még mindig fájdigál egy kicsit a hasam, főként azon az oldalon ahol a PÉ volt.
Lara kitartás nemsoká Te is túl leszel rajta, aztán megyünk együtt kismamanaciért :-))
Zsu, szorítok ezerrel, gondolj arra, hogy holnapután már te fogsz minket biztatni, két csíkos teszttel a kezedben!
Jó éjt, próbáljatok meg pihenni!
lullaby
 
 


Milena Kép
Most a receptet kérded Kép Kép Kép az nincs Kép szerintem hinni kell a manókban, és az optimizmust egy pillanatra sem szabad elveszíteni.... de nagyon sok múlik a szerencsén.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu! én holnapra is szoritokKép

Üdv a többieknek, remélem ti is követiitek a babások csapatát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma sajnos el kell utaznom és csak pénteken leszek gépközelben, úgyhogy addig nem tudlak olvasni Titeket. De azért a messzi távolból is mindenkinek drukkolok és a jó hírekre szeretnék hazajönniKép

Vigyázzatok magatokra!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok,
Lullaby, neked 2*1 vagy 3*1 Duphastont kell szedned ? En 3*1 re emlekszem, viszont a gyogyszertarban nem irtak a dobozra semmit, es kicsit elbizonytalanodtam, mivel te 4-et irtal ket nap alatt. Vagy megse ? Nehogy tul sokat szedjek !
persze amilyen az en formam, jol megfaztam Kép( Valoszinu mar pentek este, de igazan tegnap delutan jött ki rajtam. Probalok arra koncentralni, hogy ez nincs hatassal a babok letrejöttére, de azert gondolom nem segit. Már évek óta nem voltam beteg, erre pont most....Küldjetek sok pozitiv energiat, hogy holnapra jobban legyek....es hogy osztodjanak azok a sejtek !
Lara, pentekig szep hetet, mire visszajössz, mar mind sokkal előrébb leszünk Kép)
Zsu,
Mostmar biztos mind a 10 körmöd leragtad, par ora, es tesztelsz...zebrasito sugarakat küldöm+++++++++++.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta Kép
Nem tudsz sokat szedni. 3*3ig még simán lehet növelni az adagot. ha úgy jobban érzed magad, akkor szedj 3*1-t.
Nekem 3*2-t írtak fel a Kaáliban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta!

Sajna csaltam és ma csináltam egy tesztet! Két hallucináló nő meg egy hitetlen férfi volt az eredmény. Anyuval láttuk a csíkot, a párom semmit nem látott! Hát ez van! Utána számoltam ma és hülye voltam mert a 14 nap szerdán jár le. Szóval két nappal hamarabb csináltam az egy helyett! Ne tessék leszidni, tudom hogy buta voltam! Lehet csak szerdán csinálok újat.
Én is a duphastont szedem és én 3X1-et szedek! Szóval nem fogod magad túladagolni. 6-kor, 2-kor meg 22-kor. Na és akkor most elfújom a náthádat:fffffffffffffffff! Jobban vagy?Kép
+++++++++++++++++++++++++++Ezt meg a babóknak küldöm! Nagyon drukkolok!
A körmeimről igazat írtál és most jönnek a lábujjaim!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Szia Zsu,

Most olvastam a megint megjöttben a csalásodról KépKépKép Megértelek, én sem biztos hogy kibirom a 14. napig. De ha most halványan ott van, szerintem holnapra meg erősebb lesz, szerdára pedig tuti biztos !!!!
Akkor maradok megis a napi 3 Dupho-nal, en ugyis szoktam barnazgatni, igy jobb a tuti segitseg.
A natham szerintem ma este van a tetőfokan, miota hazaertem, mar a masodik csomag zsepinel tartok, de remelem ezzel holnapra vege Kép
A lábujjaidat meg hagyd ki, tul megerőltető gyakorlat, nem tesz jót a babónak !!!
Szerintem az egész Babanet neked drukkol, igy nem lehet baj KépKépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


ZsuKép
Ismered a történetünket... Szóval, ott a polcon az esküvői fényképünk mellett a teszt. Ha odaállsz 1m-re tőle, azt mondod, miért tettük oda ezt a negatív tesztet? Aztán, ha közel hajolsz, látod, hogy valami kis halovány rózsaszín vonalacska díszeleg ott lent. És ő a mi kis Lillánk, aki itt alszik édesenKép Ja, és én időre csináltam, 2 héttel a leszívás után. Amúgy azért volt halvány, mert a HCG-m kicsit kevesebb volt az optimálisnál. Még aznap mentünk UH-ra, vérvételre, így derült ki. Kaptam szurit (Choriogonint, és Estrofem tablettát, meg gyermek Aspirint + ment az Utrogestan napi 4X 6 óránként. És meglett az eredményKép De én azóta mindenkit buzdítok, hogy ne legyintsen a félig-meddig negatív-pozitív tesztekre. Járjon utána. Inkább legyen vaklárma, mint késő bánat. Szóval, ha bizonytalan vagy, hívd fel az orvosod, mondd el, hogy nem vagy biztos a tesztben, és félsz, hogy a kevés HCG miatt halvány. Ha lesz UH, és vérvétel, akkor beigazolódhat, hogy mi a helyzet, és időben kaphatsz segítséget, ha szükséges. Ne tarts túl aggodalmaskodónak, de tényleg - ugyan ritkán - előfordulhat az enyémhez hasonló eset, és ilyenkor csak a gyors hormonszuri segít. Persze bízom benne, hogy nálad nem kevés a HCG, és tényleg nem ijesztgetni szeretnélek, csak úgy éreztem, ezt le kell írnom, hogy minden tőled telhetőt megtehess a lelkinyugalmad és a babókák érdekében.

Nagyon veled vagyok lélekben, és kérlek, légy körültekintő! Nagyon sok puszi: Dóri
kardalus
 
 


Dóri!

Köszönöm! Én egyelőre várok szerdáig a teszteléssel! Ha akkor negatív akkor minden mindegy és ha van egy halovány csík is, ígérem utána járok mindennek! Bárcsak nekem is lehetne egy fényképem a csíkos tesztemmel!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu! ahogy én emlékszek pl. Edelweiss 14 nappal utána tesztelt, ahogy megadták neki mégis neg. lett. Pár nappal késöbb meg poz. ilyen is van!
Én nagyon szoritok, megörültem amikor olvastam hogy halvány csik volt, de ha a férjed nem látta akkor tényleg nagyon halovány. Szerintem is inkább várj most már türelemmel jobb a biztos eredmény mint egy csalodás.
Persze hogy neked is lesz fényképed!!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kriszta!

Leírnád nekem a duphaston mellékhatásait mert a párom kidobta a gyógyszer dobozokat!A kis ügyes!Előre is köszi!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok,
Kriszta, én is 3*1-et szedek a Duphastonból, de nem mindig azonos időben csak úgy kb reggel-délben-este. Ez nem jó? Ha még mindig náthás lennél akkor jobbulást, bár ennyi pozitív sugártól már biztos meggyógyultál!
Zsuska, kitartás biztos lesz még az a csík erősebb is, csak bekkeld még ki ezt az 1 napot!!
Én már teljesen jól vagyok semmit nem érzek.. elvileg ma van a beágyazódás 4. nap... de ugye létezik teljesen tünetmentes terhesség is :-))
lullaby
 
 


Lullaby!

Hát persze hogy létezik! Ne izgulj!
Szóval te is dupho-t szedsz! Nem tudnád nekem leírni a mellékhatásait? Köszi!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lullaby!

A duphastont próbáld meg egy időben szdin 8 óránként mert a hormoningadozás a szervezetben nem tesz jót a babának!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Köszi Zsu, megpróbálom belőni a 8-asokat!
A mellékhatások:áttöréses vérzés, hányinger, hányás, étvágytalanság, májfunkciós értékek változása, diszkomfortérzés a mellben, viszketés, allergiás bőrreakciók, fejfájás, migrén, ödéma, libidováltozás
Ezt nem a gyógyszer papírkájáról írtam, hanem egy gyógyszerismertetőből. remélem segített, bár így ha tüneteim lennének sem tudnám eldönteni, hogy ez most baba vagy mellékhatás :-))
lullaby
 
 


Köszi Lullaby!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Lanyok,

Sajnos meg mindig nathas vagyok, de igerem holnapra mar tenyleg jobban leszek.
Zsu,
Holnap mar eros ketcsikos teszted lesz, ezt te is tudod KépKép
Lullaby,
Sajnos en sem 8 orankent szedtem, sot-ezt nagyon halkan mondom-ma delre elfelejtettem bevinni a munkahelyemre, igy ma is csak kettot szedtem.
De holnaptol oramu pontos leszek.
Egyelöre en is tünetmentes vagyok, vagy legalabbis a natha tünetei erosebbek. En a peteerest sem ereztem meg soha, attol meg megtörtent... bizzunk a tünetmentes terhessegben. Jobb mint az altünetes nem-terhesség.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Negatív!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?