Új privát üzeneted érkezett!

Merci, a hullámzás szerű, az már lehetett az!!!! Én is úgy éreztem Rikinél.Meg talán, TALÁN a napokban is egyszer. De ebben még nem vok biztos.Rikit olyan jó volt érezni, mert mivel faros volt, szinte végig, ő sosem rúgott olyan igazán nagyokat, fájdalmsat, hanem csak bökdösött vagy mi. Meg a kobakját tudtam állandóan kitapintani. Jajj...De jó is volt.....Most meg már 15 hetes vagyok, és áááá, ez is olyan gyorsan eltelik, és nem leszek többé már kismama. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, még egy pillanatra erre visszatérnék:
szóval anyukád 6 évvel idősebb csak nálam :wink: , amúgy az én bátyám pont '67-es :D !
Mindig tudsz valami meglepit okozni :D : 3 diploma, aztán 14 évvel idősebb anyuka :D ! Nem semmi, tényleg nagy szerencse ilyen családszerető szülőkkel bébit várni :D ! De jó neked :wink: !

Épp pár héttel ezelőtt beszéltük a párommal, hogy sajnos se a (vérszerinti) anyósomra - mert, hogy kettő van -, se anyukámra nem merjük majd rábízni a picurkánkat :( ... Apukám sajnos már nem él, anyósom pedig elvált, egyedül van.
Férjem édesapja, a nem vérszerinti anyósommal, pedig kb. 50-60 km-re lakik tőlünk :( . Ők még esetleg szóba jöhetnének, ha babó felügyeletről lenne szó, de a távolsáááág!

Na, nem kesergek, mert biztos nem vagyunk egyedül ebben a témában sem :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike: mi a kezdetektől elmondtuk a lányunknak, hogy kistesó lesz, nagyjából egy idősek a gyerkőceink, ahogy látom. Eleinte a rosszullétek miatt dőltem ágynak vagy éppen fejfájás miatt, most meg még a doki is sok-sok pihenést (fekvést) javasolt a korábbi gondok miatt. Lányom totálisan elfogadta, hogy ez van, persze nehéz mikor éppen már semmihez nincs kedve és velem akar jásztani. Olyankor próbálok mindig valami olyasmit kitalálni, amit én ülve vagy megkívélve tudok csinálni. Pl. fessünk együtt vagy kiteszek egy dobozt neki, hogy találjon bele a ladbáival, én meg nézem a fotelből és szurkolok neki, bíztatom. Van olyan helyzet is, hogy nem jó semmi neki és csak a közelségemre vágyik, én meg éppen hulla fáradt vagyok vagy nem vagyok jól, akkor nincs mese, fekszem és elfogadja, időnként ő is mellém bújik. Megértettem vele, hogy kistesóra most vigyázni kell, hogy ne legyen baja. Abszolút nincs gondja ezzel. Olyankor még ő jön és simagatja, puszilgatja a pocakom. Vagy éppen valami játékot dug a pólóm alá, hogy azt a kistesónak küldi, hogy ne sírjon. Azt gondolom, ha belevonjuk a dolgokba és elmondjuk a tényeket és részesévé tesszük, akkor már vannak olyan nagyok, hogy megértik. Nálunk szerencsére így történt, félti és óvja már most a kistesót. UH-okra is visszük magunkkal, hogy lássa ott van és nagyon büszke volt rá, mindenkinek mesélte az élményeit. Nagyon várja már most a kistesót, sokszor arról mesél, mit fognak együtt játszani. Ami még esetleg segítség lehet, nem tudom, ismered-e a "Sehány éves kisleány" c. könyvet. Mikor úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Nórinak, akkor ezzel a könyvvel vezettem be az egészet, megnézegettük együtt és meg is értette, mert rögtön felhúzta a pólóm, hogy mutassam meg a nagy pocakom. Mondtam, hogy arra még várni kell egy kicsit, de már ott van és fejlődik.
Remélem, kicsit tudtam segíteni.

Mercy: szerintem simán lehetett az a Baba! Innentől hangolódj rá, hátha többet mocorg Neked!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!
Megjöttem:) Nem vesztem el, csak szülésfelkészítő tanfolyamon voltam, meg védőnőcinél.

Edi: Akkor ma meggratulállak, mielőtt elfelejtem holnap!!! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!! SOK SOK PUSSZANAT!! (így virtuálisan)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: remélem elég gyors a posta, és holnapra odaér amit ma feladtam neked!:) Bár délután adtam fel, ugyhogy lehet majd csak hétfőn kapod meg:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Merci
szerintem is lehet a babó simán :wink: :wink:

Mamaki
hú azt a második fogást megkóstolnám :lol: :lol: :lol: most nem csúsztam meg,csak majd hasra estem mikor az elmű számlát bontottam,éves elszámolás,na nem is irom le :twisted: :twisted: :twisted: jaj akkor te lehetnél Edi anyukája :lol: :lol: na jó ez vicc volt,én is lehetnék majdnem :P :P :P

Niki
akkor ti is kettőt terveztetek :wink: olyan furi hogy többet nem leszünk kismamák,ha ez a bébi megszületik,egy korszak lezárul :oops: :oops: :oops:

Meme
milyen volt a szülésfelkészitő???én soha nem jutottam el rá,aztán császárom lett :oops: :oops:

bibar

Igen Bibar!!! És rettenet rossz erre gondolni.:(
De ez az élet rendje, sajnos nincs mit tenni. :cry: Úgyhogy élvezzük ezt most amennyire csak lehet!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mercy
Félreértettél... :oops: :roll: Nem Téged akartalak piszkálni ezzel, csak azért pörögtem erre annyira rá, mert érzem, hogy fáradok, és csak a jó fizu miatt dolgozom tovább... és egy kis remény, ha tényleg van ilyen, akkor húznék tp-ra.
No részemről befejeztem... majd mesélsz:D:D

Meme
köszikeeeee :D Cuppant az a puszi :D
Milyen volt a tanfolyam???

Maki
:D:D:D hozok minden napra valamit majd....

ééééés bejelentkeztem a 4D genesis-hez uh-ra jövő hét péntekre. Beszéltem a nőcivel, és azt mondta 100%-ra megmondják a 15.héttől, hogy milyen nemű a baba... éééés már úgy is olyan kíváncsi vagyok hogy van:D:D:D na meg, hogy nőőőtt-e az a kuki :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.21 18:34-kor.
Vendég

Na megyek újra nekifogok a vasalásnak, mert sosem lesz meg. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: jó volt. Mindig mástól van szó. Multkor a méhen belüli fejlődés volt a téma, most pedig az öltözködés, sport, vizsgálatok. Én nagyon élvezem. Kicsit kimozdulok, emberek között vagyok, és sok érdekességet is hall az ember. Ma pl. 8-an voltunk, ebből 4-5-en annyi idősek mint én. 16-17 hetesek. Elsírjuk egymásnak, hogy kinek hol fáj, nyom, szúr:) Tapasztalat csere, meg pletyi:) Jövő héten a szülés megindulása, szülés menete lesz a téma. De lesz majd szó a bölcsőhalálről, lesz gyakorlai foglakozás (pelusozás, fürcsi, köldökápolás ...) szóval sok érdekes téma. Aztán meg ha ezeknek az előadásoknak vége, akkor kezdődik a terhestorna:) Azt is nagyon várom már:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi:
Bibarnak írtam az előbb, hogy milyen volt, pls olvassd ott:)
Amugy én is teljesen oda vagyok, hogy hétfőn végre láthatom megint. Bár már jön a pánik...megint kopogtat. Pont most mondtam apának, hoyg be vagyok tojva, hogy mi van ha valami baj van?? Ilyenkor pár nappal UH előtt mindig rémeket látok, meg stresszelem magam. Aztán amikor a doki elkezd UH-ozni, mindig az a kérdés az első: Dobog a szíve??? Mikor mondja hogy igen, akkor nyugszom meg!:) Tudom, tiszta hülye vagyok, mert ha nagy baj lenne, akkor azt már éreztem volna...most már nem hiszem hogy fel tud szívódni a babó...Vagy igen?? Bár a víz, meg a lepény akkor is valahogy kilökődik...szóval biztos nincs baj...csak a hangyák nálam...sokan vannak :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:31-kor.
Vendég

Halihóóó!

Bibar, Maki: bocsi, hogy összekevertem az infót :) Mondták, hogy a rövidtávú memória romolhat a terhesség alatt, no de ennyire ?? :) :):) Eldöntöttem, hogy még néhány helyet megnézek, aztán ha nincs semmi, akkor irány a varrónő, szerencsére van egy nagyon szuper ismerettségem, anno Apa fehér Bocskai-öltönyét is ő varrta.

Poci: nekem szokott lenni szívdobogás, de szerencsére csak max negyed órát.

Edi: tuti szüleid vannak! belegondolok, 14 évesen én még kis csíra voltam, mások meg már babáztak! Le a kalappal, nagyon büszke lehetsz rájuk, főleg azért is, mert azóta is minden OK, és összetartotok! Szuper ilyenekről olvasni! A diplomákhoz külön gratu, hogy van hozzá energiád. Én annyira kiábrándultam ebből a tömegképzésből, ami megy, hogy inkább nem jelentkeztem másodszakra, ehhez persze az is kellett, hogy meg tudjak élni a jelenlegi végzettségemmel is.

Képzeljétek ma a munkahelyen rámcsetelt egy kollegnőm, hogy van kismamatorna a földszinten, és várják a lelkes-sportos-fitt kismamikat. Ahogy így mesélte, többségüket ismerem is, szerintem benevezek. Itthon meg a Rubint Ré. Persze csak mértékkel, de ezek a gyakorlatok még nem annyira megerőltetőek, amíg nincs poci.

Tanfolyamon én is gondolkozok, február elején a szülésről lesz szó a Péterfyben, március elején pedig körbejárás lesz a szülészeten, oda tuti megyek.

Nem tudom ki említette a pacalt, nekem egyik kedvencem, de csak ha Apukám csinálja :)

Kép
Kép
csipetnyusza

akkor nem csak én vagyok pocakparanoiás...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Nyusza
14évesen még én is babáztam, meg barbieztam... 18éves voltam, mikor az első fiúval szóba álltam. 5 évnyi párkapcsolat lett belőle:D
ááá a diplomákat nem azért csináltam, mert ne tudtam volna megélni mint ügyvéd vagy ügyész... Inkább azért, mert buzgómócsing voltam, és gondoltam miért ne... na ma már nem ezt gondolom :lol: :lol: bár itt a banki szakmában jól jön a mostani suli... :D
Vendég

nekem 3 egyetemi diplomám van, 3 szakmámból kettőt imádok...csak épp karriert nem lehet belőlük csinálni...hülye szaktanárként tengettem napjaimat....úgy hogy egy szakmunkás szava a döntő a suliba...jajj, mért kesergek én itt nektek...nem is ide kapcsolódik...

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Anno Én szülésznő akartam lenni mindig, egészen pici korom óta. Őrjöngtem mikor a szüleim a Jogra küldtek. Apukám mindig azt mondta, hogy olyan iskolába kell menni, ami olyan végzettséget ad, hogy meg tudok majd vígan élni belőle bármikor... Hűűű de morogtam anno, veszekedtem velük, hisztiztem... Persze felvettek az ELTE-re azonnal, így esélyem nem volt, hogy szülésznő legyek...
Ma már nagyon hálás vagyok érte nekik... A közgazdasági diplomát azért választottam másodiknak, mert az a másik olyan szakma amivel szinte bárhova el tudok helyezkedni... A bankár diploma meg posztgrad. így 2 év alatt kaptam egy Bankár diplomát is, amire bármelyik Bankba harapnak azonnal, bár nem szeretnék elmenni innen, ez minden téren álom munka:D

Panaszkodj csak, azért vagyunk ám egymásnak :wink: , hogy a rosszat is, nem csak a jóóót mindig :D:D:D
Vendég

Juhuuuu lányok, kommunikál a Manóseggű.... Kérdezgetem és édesen rúg, és nem olyan kis lepketalp, hanem rendesen érzem...
Olvad...Olvad :lol: :lol:
Vendég

Én általános agrármérnök vagyok, majd párhuzamos képzésben lettem agrár közgazdász (na ezért nem rajongok), majd elvégeztem a lótenyésztő szakmérnökit...ezt imádom...

na ezekkel vok egy suliban szaktanár....ahol erőltetik, hogy még végezzem el a mérnök-tanárit...amihez nem fű a fogam....merthát én phD-ni szeretnék, na azt meg ők nem engedik....

mi ezekkel a gond, hát, ha ott hagyom őket tudok phD-ni...de akkor záros határidőn belül nem fogok elhelyezkedni...(babó után)....ha meg maradok el kell végeznem azt a semmire való mérnöktanárit....

.....és közben saját lovardámat akarom rendesen kiépíteni....

Mercy

mercedes79
Győr

A mai világban már minden papír és diploma számít, én is az élethosszig tartó tanulás híve vagyok, csak elvesztettem a motivációm, rá meg nem kényszeredtem. Remélem visszatér majd a kedv, még van pár ötletem. Mindig azt mondogattam, hogy baba mellett lesz időm...uhu...nem biztos, hogy így lesz :D mit gondoltok??? :):):)

Manóseggűű, dejó, hogy már ennyire érzed!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Mercy
A saját lovarda nagyon klassz dolog. Szerintem abból tudnál a legtöbbet kihozni minden téren. Különösen úgy, hogy imádod a lovakat. Mikor kezded el, van már konkrét terv???
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:42-kor.
Vendég

Na csajok...jöttem, aztán megyek, mert szarakodik a netem...szakad mint a rétestészta. Ugyhogy mára elköszönök! További jó csevegést!!

Jó éjt!
pápá

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote="edwig"]M írta:edwigercy
A saját lovarda nagyon klassz dolog. Szerintem abból tudnál a legtöbbet kihozni minden téren. Különösen úgy, hogy imádod a lovakat. Mikor kezded el, van már konkrét terv???

hát az alapok: 5 ló, 1 csikó, 2 póni...kismértékű lovagoltatással....sajos el kéne költöznünk (panelban lakunk), a lovaim tőlem 15 km-re...ami nem sok, de úgy igen, ha azt számolod, én etetek, lovagoltatok, és lovagolok (vagyis most párom etet, és egy iskolai tanítványom lovagoltat)...mert ugye én babapocakos vok....de így a lovasaim száma is csökken:(....

pedig van nálam póniovi 2 éves kortól:)...ha gondoljátok várom a csemetéiteket:)..ez itt a reklám helye:)

szal össze kéne költöznünk állatkákkal...csak épp no many építkezésre....pedig hely van:(....

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy, drukkolok Nektek! Mi szívesen mennénk a pónioviba! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:43-kor.
Vendég

hitel van a lakáson is:)
van egy telek ahova mennénk, és van egy telkem ahol a lovak vannak...de azt majd ha elcuccoltunk el akarjuk adni...
igen, hitel kéne...meg szocpol:)...bár visszajönne...

(csak volt 1 japánjenes hitelünk 1,5 évi, a válság miatt buktunk rajta 4 milliót....uhhogy most hitelfélős vok)...

Kisebb és nagyobb tanítványok:):
Kép

Kép

ui: édi lehetett a sheti, én is azt szeretnék babónak venni (őszinte leszek mini sportnyerget kapott legelőszőr...még decemberben vettem neki)
mi lett a pónitokkal??? annyira tisztellek, hogy így tudsz (folyamatosan) írni Bálintról.

Mercy

mercedes79
Győr

Kép

....és egy kép rólam....még szeptember végén...kb 2,5 hét múlva lettem babás:)

Mercy

mercedes79
Győr

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 08:44-kor.
Vendég

Aztaaaa, nagyon szép ez a ló... és meg kell mondjam, tényleg született lovas vagy, ez látszik rajtad :D:D:D
Vendég

köszönöm:)

....jövőre én is szertnék minishettit venni, úgy 20 éveset, belovagolva...mert ahogy tud ülni babóca, már pónin közlekedünk babakocsi helyett:)

nyugodtan panaszkodj, ez egy ilyen nap:)....nekem is panaszáradatom van....

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
hűűű ilyen sokáig élnek??? A mienk most 3 éves... de legalább megnyugodhatok, hogy van még ideje bőven hátra :D:D

Megyek elteszem magam holnapra... még 1 nap munka... :D

Jó éjt lányok :)
Vendég

a pónik akár 40 évig is

Mercy

mercedes79
Győr

nem offolok már többet a lovakkal ígérem, de edinek:

http://www.lovasok.hu/index.php?i=36580

görgess lefelé, a rekorder póni címig

Mercy

mercedes79
Győr

Bibar: Febr. 10-én megyek legközelebb Ferenczihez 3/4 8-ra.

A táppénz témához nem tudok hozzászólni, mert még magam sem jöttem rá, hogy hogy számolták a táppénzemet a banki humánosok. :)

Bébike: Nekem is volt úgy a 11-dik hét tájékán egy haematómám, mivel a belső méhszájhoz közel tapadt meg a méhlepény.
A 12-dik heti UH-án már nem volt ott a vérömleny, s azóta kipp-kopp-kopp semmi. :lol:
Egyébként tegnap én is hallgatóztam kicsit szívhang téren a pocakban...ééééés meghallottuk...eléggé nyugodt kis szívverés volt. :)

mercedes79: Én is úgy 2 napja érzek hullámzó, vagy inkább remegő érzést a pocakomban. Lehet, hogy forgolódik a babulány? :)
Csak ő lehet. Még nem éreztem rúgásszerűt, de gondolom, hogy ami késik, nem múlik! :wink:

Szerintetek mikor érdemes kismamatornára menni? Gondolom, hogy még korai kicsit, vagy nem?

Nos én is elteszem magam holnapra!
Jó éjt kismamik és kismanók!

Emi

Emi

email4
Budapest

először mondom a svédekre, hogy hülyééééééék!!! Oké, hogy szép, hogy fehér minden mikor havas, de könyörgöm, a járdát miért nem lehet takarítani. Annyira szedik le a havat, hogy ne süppedjen, de még jó 2cm-s. Jól ledöngölik, letapossák, napközben kására járják, este mikor hül a levegő szépen megfagy a felső rétege! Vááááá. Elmentem a városban Lizyvel 3 után nem sokkal vagy fél 4-kor, és fél 6 után értünk haza, csak azért mert egy járda sincs takarítva, se a főtér, semmi. És ezt az esernyő kocsit képtelenség tolni ebben a hóban. Mondtam Atinak, hogy holnap azonnali hatállyal hozzal fel a pincéből a 3 kerekű terepjárós kocsinkat, mert én még egyszer egyedül ebben nem viszem le. Ugy megfájdult a hátam, hogy az csak na......nem beszélve arról, hogy a kellemesnek induló séta a végére már kín volt...én kivoltam, Lizy már türelmetlen volt, és alig vártam, hogy érjünk haza........na, kipuffogtam magam.

d.dodó

Sziasztok!

Poci én is szivesen küldök neked havat :D Ilyen szívdobogásom nekem is volt tegnap, elég ijszető, nem tudom mitől lehetett :?

Niki remélem jobban vagy, és csak valami futó gyomorrontásod volt!

Edi: ez a torta nagyon jól hangzik :D Nem jó hír, hogy semmit nem ér a papír :(:( Anyukád nem semmi, minden tiszteletem az övé :)

Bibar: esést sajnálom, vigyázz Magadra!

Táppénz: nekem is volt olyan ismerősöm, akinek több volt mint a fizuja, állítólag függ attól is, hogy mennyi egyéb juttatást kaptál az előző évben (prémium, 13. havi, nem tudom mi tartozhat méh ide)

Manorka: mi is ikrek vagyunk a párommal mindketten :D

Bébike: én méhlepényem is lent tapad most, a pereme kicsit rá is lóg a méhszájra. Azt mondta múlt héten a szonográfus, hogy ezzel most még nem kell foglalkozni, ahogy nő a méh feljebb fog húzódni. Mi már néha mondjuk Zalánnak a tesót, de hogy mennyiét ért belőle a maga 16 hónapjával azt nem tudom. Gratula a kisfiúhoz!

Mercy: igen az már valószinűleg a babóca! :D Pónigolni én is szivesen vinném majd a fiamat! :D

Meme: UH előtti pánik nekem is ismerős. Nálam akkor csökkent ez jelentősen, amikor már rendesen mocorgott napközben. Bár akkor meg jött a most éppen miért nem mozog cimű pánik :D

Én közgazda vagyok, ezzel elég sok helyre tudtam jelentkezni, és viszonylag hamar is lett melóm. Most meg erősen gondolkozom, hogy mi az, amit hosszú távon lehetne itthonról vagy nem kötött 8 órában csinálni. Legszivesebben részmunka időben mennék vissza majd valamikor. Dehát az ugye nem nagyon van :(

Dodó: itt se takaritják az utakat, a járdákat pedig van amelyik ház tualaj igen, van amelyik nem. Még a nagyobb kerekű kocsinkat is alig tudtam eltolni a múltkor :?

Kép

Kép

Kép
fókamóka

mamaki!
Nálunk még ennyi gyerekvigyázási lehetőség sincs mint nektek. Hisz mi 3-asban élünk itt kinn Svédben. Oké, hogy vannak magyar ismerősök, de szinte mindnek van gyereke már, és nem passzolhatok da még egy gyereket, főleg nem hosszu tára!

edwig!
Irigy vagyok a 4D miatt!! Képeket remélem hozol majd nekünk manóseggűről!

Merci!
Lovak miatt irigy vagyok! Imádom a lovakat. Dolgoztam is lovardában keveset, meg lovagoltam is kicsit.......nem tudom mikor lesz rá alkalmam legközelebb!

Lassan elpályázok én is aludni, nem voltam ma velemi aktív, de holnap megint korán kell kelnem, mert megyek suliba, bár szerencsére csak fél 12-ig!

d.dodó

Sziasztok kismamik:)

Bocsánat a zavarásért, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy használt, de kifogástalan állapotú, eladó babakocsit (Pierre Cardin PS692TS). Az alábbi oldalon minden lényeges információt megtalálhattok róla:

http://www.vatera.hu/pierre_cardin_ps69 ... 53590.html

Amennyiben bármelyikőtöket érdekli, vagy egyéb kérdése merülne fel, nyugodtan keressen meg:)

További szép babavárást kívánok nektek!

sniky

Jó reggelt kívánok, szervusztok kispajtások! :D

Edinek nagyon boldog szülinapot!

Kép
Kép
csipetnyusza

Szep jo reggelt Mindenkinek!

Ma reggel koran keles volt, az ejszaka csendesen telt, szerencsere, bar a valtozatossag kedveert korgo gyomorral ebredtem..hajaj ha ez igy megy tovabb....tegnap akarmit ettem semmitol nem ereztem magam tele.
Edi: kozben teged kerdeznelek, a Nonit iszod azota is, ehseged csokkent?

Mercy: nagyon klassz dolog lehet a lovarda, szeretnem majd en is vinni a picit lovagolni, elsosorban, hogy megszeresse az allatokat es megtanuljon lovagolni, en sajna nem tudok :(

Annyit irtatok tegnap, jo, hogy igy porog a topik.
Szep napot mindenkinek... :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Edinek:

Kép
pocaklako

Pocak
ma megelőztél :lol: :lol: :lol:

Edi
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED :lol: :lol: :lol: :lol: pusszancs

Meme
jaj nagyon jó lehet ez a felkészitő,olyan jó ilyenekben részt venni :wink: :wink: nekem szerintem ez is csaszi lesz,igy nem megyek :oops: :oops:

Emi
akkor gondolom a magánba mész.
én 4.-én de a kórházba,aztán nem tudom mikor hiv a magánba :oops: :oops: szerintem a kismamatornát már nyugodtan lehet csinálni :wink:

na eddig sikerült irnom most megyek megetetem a manómat :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!
Isten Éltessen Edi!!!!!!!!
Annyira bírom a terhességben, hogy minden éjjel olyan színes, élethű álmaim vannak!!!És nem rémálmok.Tök jó!!! Szeretek álmodni.Néha annyira, hogy tiszta csalódás felébredni.
Jók a lovas képek!!Annyira szeretném egyszer kipróbálni, de még sosem volt rá lehetőségem.:(
Emi!12. hét után már járhatsz.Szerintem jobb korábban elkezdeni, mint nagy pocival.Én is nekifogok lassan a DVD-imnek, csak annyira lusta vagyok!!!! :oops: :(
Dodó, szegénykém!!!A múltkor mikor mentem terhesgondozásra,akkor én is a nagy kocsival mentem, és még azt is alig bírtam tolni, az esernyővel esélyem nem lett volna. Én is bosszankodom, miért nem lehet letakarítani. Minden házban van házmester, aki ezért(is) kapja a fizetését.
Tök jó ez a babakocsi,amit Nikianyu feltett.Komolyan, ha az első babát várnám és még nem lenne, el is gondolkoznék rajta. Nekem az ilyenek nagyon tetszenek.
Képzeljétek én még mindig nem hallok semmit az Angel Soundsal. Ez gáz????? Mert ha baj lenne, szerintem érezném én is.Meg látszana, meg ilyenek. :oops: :oops: Meg tegnap este is,ahogy a férjem masszírozta a hátam,és hason feküdtem,és odanyomódott a hasam az ágyhoz, mintha éreztem volna odabent a hullámot. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!
Csak gyors bejelentkezés, mert indulok is a suliba! Ma végre nem hányingerrel keltem! Lehet hogy tul későn nem szabad már sokat ennem (nem szabad teli pocakkal lefeküdni), mert az a baj!

edwig!
Nagyon Boldog Születésnapot!!!

d.dodó

Bibar: jo reggelt Neked is!

Niki: tok jo, hogy ilyen szinesek az almaid, en nem tapasztaltam, nagyjabol ugyanugy almodok mint eddig, ami valtozott, hogy szinte mindig ugy almodok, hogy terhes vagyok, igy aktualis allapotomban.

Szerintem nem gaz, hogy meg nem hallod a manot, erdekes, mert nem mindig konnyu megtalalni, a koldok es szemeremcsont kozott keresd, vagy attol jobbra es balra egy picit, ott lesz hidd el. :wink: :wink:
pocaklako

Csak gyors bejelentkezés, aztán remélem napközben többre is futja majd :)

EDI!!! Isten éltessen!!! :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ez a rohadt hó olvadjon már el! :evil: Nálunk most is esik :evil: Egész héten semmit nem láttunk Apából, mert ilyenkor annyira tragédia a közlekedés :cry: Én meg amúgyis magamba vagyok fordulva, csak kb telefonon összeugrani volt alkalmunk :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, ott keresem pedig. Centinként bejárom azt a területet, de nem találom.Mindegy, lehet, hogy elöl tapad a lepény és az is tompítja a hangot, meg ez a gép sem olyan jó, kicsit eleve halk és zúgós. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tényleg, néztétek a kínai fogantatási naptárat? Bejött Nektek? Nekünk Rikinél bejött.Most is fiút mond.Nálatok mi a helyzet?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?