Új privát üzeneted érkezett!

Angie igen másik oldalról én se örülök hónak, mert férjem autó hijján robogózik :cry: és ma menni kell a kötelezőt elintézni az új autóhoz, utána elvinni a szalonba hogy hétfőre autó legyen belőle..

most már abban bízok hogy ne kerüljön elő másik.. drukkoljatok érte!

Annamari tényleg felháborító óvónők hozzáállása! hihetetlen..

ezek a gyerekek egy brazil szappanoperából ugrottak ki :lol:

ilyeneket írtok és máris elmegy a kedvem hogy oviba vigyem majd Csiguszt :cry:

én nem tesztelek.. hasam már 2 napja fájogat várom minden percben hogy jöjjön..

elvileg ma vagyok a 30.napon barátcserje szedése óta a leghosszabb 31 nap volt . viszont a középidő peteérést jelző nyákból (bocsi) Vasárnapra tenném mensit..

valaki teszteljen már pozitívat!

nekem hosszú idő után ez az első hónap hogy nincs itthon teszt. semmijen se :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Én pont ma akartam tesztelni, de úgy érzem már nem kell. 5 napot csúszott, és nagyon rosszul éreztem magam. De nem is baj mer úgy élesbe csak márciustól szertnénk menni. Na megyek mert Gyurika most tanul motorozni -egyedül- nem árt ha én is ott vagyok! :lol:
maryka
 
 


maryka sajnálom :cry: GYurikának jó mocizást :lol:
Vendég
 

 
 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még semmi...

Maryka üdv!!!
Most akkor neked megjött??? Vagy csak rosszul vagy???
Nekem az első terhességnél, ill. szülésnél, éjjel fél 2-kor mentem fel szülőszobára, beöntés, borotválás, burokrepesztés, s 4.35-kor már meg is volt Levente. Az igaz, hogy 13-án hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a derekam. Aztán bementünk a kórházba, s bent is fogtak. Elvileg 13-án reggel 8 körül be kellett volna feküdnöm. (12-én voltam nst-én, s nem mozgott rendesen, ezért másnap be kellett feküdnöm)
Egész nap úgy éreztem, hogy majdnem leszakad a derekam, a hasam nem fájt. Aztán este már kezdtek erősebbek lenni a fájások. Mondták a nővérek, lehet, hogy vese görcsöm lett. Aztán adtak fájdalom csillapítót, hogy ettől vagy elmúlik, vagy nem. Nem is múltak el. Aztán éjjel 1-kor megvizsgálta a doki, s mondta, hogy készülődjek, megyünk fel a szülőszobára. Akkor elmentem wc-re, s elment a nyákdugóm is.
Ja, 16-ra voltam kiírva, s 14-én lett meg.
Rékával május 17-re voltam kiírva. Én úgy gondoltam, hogy május elsején kimegyünk a majálisra, s utána megyek szülni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán mikor 17-én nem jelezte, hogy jönne, így 2 naponta jártam nst-re. Aztán 21-én este fél 7-kor jöttek a fájások. Apának telefonáltam, hogy igyekezzen haza. (nem volt szerencsém, mert a posta 19-ig van nyitva, de mivel adóbevallás utolsó napja volt, így 20-ig meghosszabbították a nyitva tartást)
Meg olyan bunkó volt a főnöke, hogy mondta neki, ő akkor szeretne szabira jönni, ha én megyek szülni. Tudta, hogy 17-re vagyok kiírva, s aznap mondta neki, hogy 22-től mehet szabira, nincs vita. :twisted: :twisted: Azért ez mégis jól jött, mert megjöttek a fájások. Apa 9 óra után ért haza. 11 órakor áthívtuk anyut, hogy vigyázzon a Leventére, s mi mentünk a kórházba. Megvizsgált a doki, mondta, hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok, még csináltak nst-t. A szobatársak kérdezték, hogy szülni jövök-e??? mondom igen, erre ők, hogy nincs is fájásom?? mert annyira vigyorogtam. :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán megint borotválás, beöntés, éjfél, volt, hogy felfeküdtem a szülőágyra, s 0.20-kor már meg is volt Réka.
Ez könnyebb szülés volt, de fájdalmasabb is.
Direkt azért vettünk kamerát, hogy apa lekamerázza, ahogy kibújik Réka, de annyira a hatása alatt volt, hogy elfelejtette bekapcsolni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor már kint volt, akkor szóltam neki, hogy kapcsold be a kamerát, s valamit vegyél már fel. :lol: :lol: :lol: :lol:


Itt is egész nap szakad a hó. Míg főztem, apa levitte Rékát szánkózni. Haza se akart jönni.
Ki csinált ma daragombóc levest és krumplis tésztát??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Beze!
Én ma vagyok a 28. napon.

Angie!
Hogyan találtad ki??? :lol: :lol: :lol: Igen "olyan" gyerekekről van szó. Szerencse ebbe az oviba nem sok jár belőlük. Bár Leventéék csoportjába is jár egy kislány, Manuéla, Levente egyik barátnője. :lol: :lol:
Haza felé csak óvatosan, nem tudsz előbb elkéreszkedni?? Fönök ilyenkor lehetne kicsit engedékenyebb.
:lol: :lol: :lol:

Teri!
Mi ez a hozzáállás, ha összejön???? Össze fog jönni!!!!! :lol: :lol: :lol:
Miért indították neked??? Túlhordtad???

Boniko!
Tudtok már valamit az ellopott autóról??? Hát, lehet, pont azért sikerült, mert nincs otthon teszted??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Nagyon gyanús vagy akkor te nekem. Már két napja késik!! Holnap nem tesztelsz? Naaaaaaaaaaaa! légyszi-légyszi!!!
Azta, de könnyen szültél. 20 perc alatt megvolt Réka??? Én kb du. fél 6-ra értem be a korházba (magzatvíz otthon elfolyt fél 5 körül). Fél óra papírmunka után átöltöztem, felfeküdtem a szülőágyra, rámkötötték a dolgokat, és mondták kint anyuéknak, hogy nyugodtan elmehetnek, mert éjfél előtt nem lesz baba. El is mentek anyuék kajálni (férjem természetesen végig mellettem volt), de szerencsére vissza is jöttek hamar, mert 9-kor már megvolt Szilár. Semmi fájdalom, vajúdás nélkül :roll: :shock: :lol: Semmilyen perces fájdalmaim nem voltak, azt sem tudtam, hogy mikor kell nyomnom, csak mondták, hogy már kint van a fél feje, nyomjak ki. Nyomtam, kint volt :lol: A szülés alatti legnagyobb fájdalmam a branül elmozdulása volt a kezemben. Röhögött is rajtam a szülésznőm, hogy más észre sem veszi, hogy már zöld-kék-lila, mert úgy fáj a vajúdás.
Második hasonlóan könnyen ment, ismét nem vajúdtam. Ezért is vagyok úgy, hogy annyira imádok szülni, hogy ha tehetném, minden évben szülnék :)
Vendég
 


Annamari én nem csináltam, de mivel imádom így azonnal küldjél! :lol:

semmit, remélem nem kerül elő :oops: megvan az új tudod.. és roncsként kibelezve a régivel úgyse tudnánk mit kezdeni.. na és persze a casco akkor már nem fizet ... szóval ne legyen meg!

kizárt dolog, mert nem tudok róla :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na értem már nem kell izgulni, megjött :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak Ádám mostanában óriási hisztit vág le, ha a gép elé ülök. Most alszik, ilyenkor futok a háztartás után.....:)

Angie!
köszi a hiányolást!

Drukkkolok a + tesztekért!!!!! Hajrá Lányok!!!

Nekem majd jövő héten kellene megjönnie, de mivel 31 naposak a ciklusaim, február 1. előtt tuti nem tesztelek!

Kép

Kép
ske
 
 


Angie!
Akkor neked is hamar meglett Szilárd.
Én is azt szoktam mondani, hogy szeretek szülni. :lol: :lol: :lol: Bár a terhességet jó lenne, ha valaki végig csinálná helyettem, de simán megszülném. Bár Leventénél annyira nem voltam rosszul, mint Rékánál. Leventénél 20. hétig hánytam, Rékánál végig.
Angyalkát is meg kellett szülnöd, az rossz lehetett, meg is nézted??

Bonikó!
Küldeni sajna nem tudok, a posta ilyen időben nem kézbesít. :lol: :lol: :lol: :lol: De szívesen látlak. :lol: :lol: :lol:
Akkor tényleg jobb, ha nem kerül elő az autó.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nálunk póréhagymakrémleves és krumplistészta :)

Nagyobb dolgokhoz nincs kedvem...

Most fáj minden porcikám...kicsit havaltam...apa szétrúgja majd érte a hátsómat...

Boni,
akkor most már azért szorítunk, hogy ne legyen meg...
miket kell szedni a szülésnél? leírnád? vagy átküldenéd?
a málnalevelet próbáltam volna, de Gabus beelőzött...

Évi,
szept. 4-re voltam Gabival kiírva és aug. 13-án jött...

Angyalka,
én már utálllllllom a havat, vagy essen rendesen vagy sehogy, de ennek így nincs értelme...

Panndi,
Zsófi jól veszi az akadályokat, szerintem nem lesz gond...

Annamari,
tesztelj már...

Moti,
Boldi olyan édes...

Kri,
azért néha gyere...

A többit elfelejetettem...bocsánat :oops:
danyuci
 
 


Panndi!
Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Nekem is meg fog jönni... Evvan.

Annamari:
nálunk a tegnapi husileves meg diós-mákos tészta van.
Izgulok érted, remélem becsíkosodik a teszted!

Panndi: piri anyó fúúj!

Az én szülésem vidám volt, doki+szülésznő mondta, hogy ilyen szülésen még sosem voltak. Én előre elterveztem, hogy viccesen akarom végig csinálni. Hajnalban magzatvízben ébredtem, 8-ra bent voltunk a kórházban, vizsgálatok, fájások 7-8 percesek, tágulás nulla. Apát elküldtem viccfüzetért - komolyan! - és innentől folyamatosan vigyorogtunk. Doki óránként jött tágulást ellenőrizni, nulla. Aztán kettőkor oxitocint bekötötték, fájások erősödtek és 5 percesek lettek, aztán 4-kor 2 percesek, mindeközben tágulás nulla. Urammal sírva nevettünk folyamatosan... Fél hatkor elkezdett rendetlenkedni Lillus szívhangja, így a gyors császár mellett döntött/ünk. Negyed hétkor megszületett életem értelme.
Hosszú nap volt. Nekem szerencsére a fájdalomküszöbön magas, meg én úgy gondolom, hogy minden agyban dől el...De ez már más téma.

boni:
éljen új autó!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Panndi sajnálom!

Danyu küldtemmailben
Vendég
 


Ja, a szülés napján reggeltől kezdve szedtem 2 fajta homeós cuccot tágulásra meg nem tudom még mire, de semmit nem segített. Nálam.

beze:
Lilla első próbálkozásra fogant :D . Szoktam mondani: rámnézett a férjem és terhes lettem... :)
Most azért "keményen" megdolgozunk a tesóért :lol: :lol: :lol:

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Pandi!
:( De azért olyan nagyon úgy-e még nem borultál ki! Hamarosan eljön az a hónap, amikor majd nem fog megjönni!!!

Danyuka!
Dá-dá!! a hólapátolásért. Nem fáj sehol?

Annamari!
Nem hárítunk ám!!! Holnap teszt???????????????????????????
Igen, Angyalkámat is! 16. hetes voltam, és akkor már nem lehet művileg beavatkozni. Akkor rossz volt, de így utólag visszatekintve jó élményeim vannak magáról a szülésről. Egyébként pont az fogalmazódott meg bennem, hogy ha kihordaná valaki helyettem, akkor én szívesen szülnék akár félévente is :lol: :lol: Én egyiknél sem hánytam, Szilárdnál 3 hétig émelyegtem, a másodiknál egészen a 16. hétig émelyegtem és rossz volt az alapközérzetem, pedig az is kisfiú volt.

Boni!
Hát akkor így mostmár tényleg ne is legyen meg. Nem is nagyon jellemző, hogy előkerülnek autók. Már biztos szétszedték, és darabokban eladták vagy kivitték az országból. Az újat a casco térítésből vettétek meg? Értékeket, autósülést is fizetik ilyenkor?

Ske!
Én drukkolok, hogy tesztelned kelljen!!! Jó, hogy jöttél! Szilárd sem szereti, ha gépezek, bár most már elviseli. Egy éve még ő is ordított, ha leültem elé. De otthonról én sem szoktam gépezni.
Vendég
 


Sziasztok!

Moti! Nagyon édes a kisfiad!

Értem se kell izgulni, megjött. Úgy látszik ez egy ilyen nap. Na majd 1-2 hónap múlva... Egyszer azt álmodtam h karácsonykor szülök. Lehet h idén karácsonykor?

Annamari! Igenis... Össze fog jönni, csak hát kéne fogynom pár kilót, m lehet h a súlyom miatt nem jön össze...:oops: De már fogytam 1,5 kgt. Igen, túlhordtam Petrát: május 31-június 1-re voltam kiírva, de nagyon nem akart kijönni, aztán júni 13.-án beindították a kiscsajt. Mondtam is a dokinak múltkor h túl korán v túl későn vette ki, m nagyon hisztis a lány... Én 42. hétig hánytam :x :x :x

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Lillanyuci!
Hát ez tényleg vicces! Én pedig folyamatosan sms-ezgettem, még akkor is, amikor a férjem mondta, hogy ő már látja a feje búbját a Szilárdnak. Kérdeztem tőle, hogy van haja, ő meg közvetítette, hogy igen, sűrű fekete :lol: :lol:
Ilyen lett :lol: :lol: :lol: Kép
De még nem jött meg!? Hátha mégsem!
Vendég
 


Prunci!
Sajnálom a mensit! A fenébe is!!!
42 hétig hányni! Nem semmi!
A sógornőm a 16. hétben van, és már 9 kg-t fogyott. Hatodszor került be a korházba, nem tud se enni se inni, minden kijön belőle, még a semmi is. Azt mondta a kezelőorvosa (aki lassan nyugdijba megy), hogy ő még egy hasonló esettel találkozott egész praxisa alatt. Olyannyira ki van már készülve a sógornőm, hogy arra sincs ereje, hogy felüljön az ágyban. Néha egy kicsit jobban lesz pár napig helyrepattan olyannyira, hogy egy-két falat bent is marad, aztán megint visszazuhan ebbe a szörnyű állapotba. És még hol van a vége. Senki nem érti, hogy mitől van ilyen rosszul, de ha már most nincs ereje, mi lesz még 20 hétig. Egyébként a baba teljesen rendben van, virgonc, méreteknek tökéletesen megfelel.
Vendég
 


angie:
jaj de dönörűűűű...

Lilla teljesen kopi volt, most! kezdett el nőni a haja, de ha nem lenne fülbevalója simán elmenne fiúnak :D :D :D

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


casco megy a hiteltörlesztésre.. fennmaradó nem hiszem hogy vna. szerintünk a mostani értéke kb egyezik a hátralevő hitelével :cry:
autósülést semmit nem fizetnek..

hitelt kellett felvennünk, de apánka a munkához sajna szükséges.. ezért is léptünk ilyen gyorsan

Lillaanyu jaj de kár :cry:

Sziszi milyen hajasbaba volt :lol:
Vendég
 


sógornődet sajnálom... jaj szegény.

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


pruci:
piri anyó fúúúj!

Csajok! Többet ezt már nem szeretném leírni!!!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Lillanyuci!
Én nagyon igyekszem, de hát....... ha rajtam múlna, már az 5. gyerekemet szűlném!!!

Sziszkóm dicséretét nagyon köszönöm. Tényleg olyan édes hajasbaba volt. Tegnapelőtt volt a hírekben, hogy a nyilvános inkubátorba beraktak egy babát. Na, ő pont úgy nézett ki, mint Szilárd, ha látta valaki :)

Boni!
Akkor ez most jó nagy anyagi veszteség! Gondolom, nem tettétek még túl magatokat még rajta. Én a pénztálcám ellopása után is hetekig görcsben voltam.

Pruci!
Bocsi, az előbb rosszul írtam a nevedet :oops: :oops:
Vendég
 


Lillanyuci!
Mindig úgy megijedek, amikor a vonalzódra nézek, mert nekem az Angyalka sajnos mást jelent :cry: (annak ellenére, hogy a vezetéknevünk Angyal), de aztán gyorsan megnyugszom, hogy nem olyan Angyalka!
Vendég
 


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Na jó, csak vicceltem!!!!!!!!!!!!!! ez még a májusi volt!!!!
Nyuuuuuuuuugi!!!!!!! mondtam hétvégén tesztelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Tényleg nagyon cuki volt Szilárd, de most is jóképű!!!!! :lol: :lol: :lol: Én láttam a hiradóban azt a babát, akit inkubátorba raktak.

Teri!
Kép Kép
Akkor te még tovább hánytál, együtt érzek veled.

Évi!
A hagymalevest én is szeretem.
Általában nálunk is megkérdezték, hogy kisfiú??? Pedig a fülbevaló ott volt a fülében.:roll: :roll: :roll:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Tényleg Angie!
Tudjátok már, hogy mi lesz a sógornődnél??? Fiú vagy kislány?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!Gyönyörű baba.igen megjött és még a hasam is fáj.Jó, hogy így leírjátok az élményeket :D Sokat segít , de tényleg!Köszike :D Képzeljétek végigaludta az éjszakát, ezt fel is írom nehogy, elfelejtsem, hogy ilyen is van :lol: de jó érzés nagyon!!!
maryka
 
 


Soha nemtudnám elhagyni a gyerekemet4 Ez szörnyű :cry:
maryka
 
 


Annamari!
De gonosz vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én meg majd ugrottam egyet a székemben!!!!!!!!!!!!!!!!! Te hogy bírod ki hétvégéig? Én, ha nem jön meg, már másnap tesztelek. Irigylem a türelmedet! Úgy néz ki, hogy lány lesz. De a hasa is olyan lányos (bár ezek a lányos-fiús hasformák nem mindig jönnek be) de neki tényleg más, mint az én labdaformájú hasam volt Szilárdnál.

Maryka!
Sajnálom! És köszönöm neked is!
Látod, itt többen is szültünk nagyon könnyen és lazán. Nem kell félni a másodiktól, az már könnyebben fog menni! Gratulálok az éjszaka átvalváshoz!
Vendég
 


szerencsére én nem hánytam. A terhességem tök jó volt, semmi hányás, rosszullét, keveset is híztam. A szülés melletti félelmem, mellett azért ott van az is hogy minden segítség 200km-re van tőlünk. A nagyik Szlovákiában vannak. Így a férjemmel csak egymásra vagynk utalva, de ő is dolgozik. Szóval 2 gyerek, háztartás... néha úgy érzem nem vagyok rá képes.Na most kiadtam magamból a félelmeimet. Köszi, hogy meghallgattok :D De mindezek mellett nagyon vágyom egy picurra, AKAROM!!!
maryka
 
 


Annamari te kis goni :wink:

Angel remélem sógornődnél minden rendben lesz! családotokban mással nem volt hasonló? de jó, hogy baba jól van, de legyen már jól szegény lány is!

ez az inkubátoros dolog még a jobbik eset :cry: brr


Lillaaanyu én ahomeós cuccokat a 36.héttől kezdtem már.. mellé a málnalevél tea.. nekem segített.. hugomnak is.. 4 -4 óra első gyereknél.. ebből konkrétan a brutál fájások kitolás kb fél óra..
Vendég
 


Angie!
Kép Kép
Csak tudod nem szeretnék csalódni. Inkább várok pár napot, így ha tényleg terhes vagyok, erősebb lesz az a csík. Volt már máskor is, hogy 3-4 napot késett, s megjött.
Sógornőd, az a tesód felesége, vagy a a férjed tesója?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Tesóm felesége, akiről talán már írtam neked. Ja, én is az erős csíkra pályázok, ami nekem Szilárdnál már a 14. dpo-n nagyon szépen megmutatkozott. Én ma vagyok a 13 vagy 14 dpo-n. Nem tudom, hogy este vagy másnap reggel volt, így nem tudom, hogy pontosan hanyadik napon vagyok.
Vendég
 


Angie!
Meddig vagy még??? Nem indulsz már haza??? Felétek is szarok az utak??? ( vagy már lehet haza fele tartsz)
Itt még mindig "... hull a hó és hózik..."
Drukkolok!!!!!

Akkor, kik is maradtunk???
Angie, Moti, Beze, Boniko, Évi, :?: :?: :?: :?:

Benita is nagyon eltűnt. Meg tényleg a Szilvik is. :roll: :roll:
Kri, gyere te is!!! Frissítenél egy táblázatot????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Hahó

Nem tudom mi van a gyerekemmel, de egyedül játszik miközben én netezek?! Haladunk...

Annamari:
Hihihi. Ez jó volt.
Nekem is még megvan a Lillusos kétcsíkos tesztem.
Nem hagyma, hanem husileves, de mindegy, szerintem is mindegyik finom.

angie: gondolkodtam már rajta, hogy átírom az Angyalkát, mert több hsz-ben olvastam az Angyalka sokaknak mást jelent, lehet hogy megteszem...
Arrafelé is esik a hó egész nap?

Este nézek híradót...

Benita??? Én már itt vagyok

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Annamari! Ez nagyon csúnya volt!!! :wink: Én is már kezdtem örülni h végre egy újabb kismami!
Ez a hányás sztem nekem a gravidától lehetett, csak későn tudtam meg h okozhat ilyet...

Angie! Gyönyörű kisfiad van! Sógornődnek kitartás! Minden rendben lesz!

Boni! Éljen az új autó!!! Nem lesz meg a régi!

Maryka! Ez az! Így is kell hozzáállni! Hajrá kistesó!
De jó lesz ha ilyen sokan majd egyszerre szülünk!:wink: :wink: :wink:

Petra ilyen volt, sztem nagyon csúnya volt... :oops: :oops: :oops: De most már szép, igaz h egy kis golyó, de alakult...

Kép

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Panndi, sajnálom, hogy megjött. :( Most hány napra?

Pruci, sajnálom mensit, és itt rögtön le is írom, hogy én Petrát gyönyörű formás babának látom!!!

Maryka, sajnálom. Az éjszaka átalvásához gratula!

Angie, tényleg ilyen volt a pici Sári is, gyönyörűek! Ennyi hajat! :D Én is rakok majd fel újszülöttkorit, bár az kicsit máshogy fest. :lol:

Annamari, én is kezdtem örülni, ez nem ér!!!

Danyu, azért vigyázz ám magadra.

Lányok, meg tudnátok nekem mondani, mitől görcsölök a 14. napon úgy, mintha meg akarna jönni? Elvileg kedden volt pé-m. Nem értem... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi lányok, azért nem kenődtem ám el, mindkét csajszi a harmadik hónapban sikerült, ez volt az első igazi hónapunk :)

29- napra jött meg, tökéletes.

Na majd februárban belehúzunk ;)

Nekem mindkét szülés szép élmény maradt, angie ismeri mindkét történetet :)
Vendég
 


Angie,

ilyen szülésről még életemben nem hallottam!!fájás nélkül!!!!gratulálok, adhatnál tippeket!!bár őszintén mondom, hogy nekem a 15 órás kemény fájások ellenére is nagyon szép élmény maradt a szülés, és hálát adtam érte, hogy semmi komplikáció nem volt, nem kellett császározni és a kicsi fiam egészségesen a világra jött.ennél többet nem is kívánhattam volna.és Szilárd tényleg olyan szép volt!nem is látszik a fején hogy épp akkor született!!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


ja, Maryka, Izbég a Skanzen felé vezető másik út felé van. :D a 11-esről eggyel előbb kell balra kanyarodni, mint hozzátok. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok4
Gyurika végre elaludt. Nagyon kis izgő mozgó egy percre nem áll le.Alvás előtt kivittük szánkózni meg szaladgálni, hátha jobban alszik. :wink: Na majd meglátjuk.Olyan édi volt! Végig énekelte az egész kintlétet. Amióta elmentünk ilyen zenebölcsibe egyfolytában énekel, és még dallamos is.
Pruci! Nemondj ilyeneket, nagyon kis csajos szép arcocskája volt Petrának!
Beze!
Nekem a dokim anno azt mondta, hogy peteérés bármikor lehet, ha nagyon élvezitek az együttlétet, valamilyen spontán peteérés.Nekünk Gyurika így jött össze. Már rég peteérés után voltam, 2 nappal előtte voltam dokinál és ő mondta, hogy már túl vagyok rajta, aztán kétnap múlva megfogant kisnyuszi.Hát én ezt tudom mondani. Vagy sima felfázás nem lehet?
maryka
 
 


Küldök néhány képet gyurikáról: Kép Kép Kép Kép
Az utolsó kettő mostanában készült Kép
maryka
 
 


Moti!
Hát nem csak te, hanem a szülésznőm sem nagyon hallott még ilyet. Az is igaz, hogy valamikor, amikor már majd 4 újjnyira ki voltam nyílva, kaptam egy érzéstelenítést, mivel nem akarták kockáztatni Szilárd életét. Fogalmunk sem volt még akkor, hogy miért indult el a 35. héten, és nem akarták, hogy a kitolásnál szenvedjek a fájdalom miatt. Nekik pedig az volt a lényeg, hogy Szilárd a leghamarabb kikerüljön belőlem. De a szülésznőm azt mondta, hogy 4 újjnyinál más már rég vajúdik, és jönnek a rendszeres fájások. Na, nekem egyetlen rendszeres meg semmilyen görcsöm nem volt. Fél 5-kor ment el a magzatvíz, és én hívtam a szülésznőmet, hogy mire számítsak, mikor kezd el fájni. Ő azt mondta, hogy változó, de egy-másfél órán belül már éreznem kell valamilyen rendszeres fájásokat. Hát nekem ez elmaradt, pedig a CTG mutatta, hogy vannak fájásaim. Valószínűleg baromi magas a fájdalomküszöböm. A másodiknál is jönnie kellett volna a fájásoknak, mivel mesterségesen tágítottak, és az oxitocintól is erősebb infúziót nyomtak belém. Sokáig nem történt semmi, aztán egyszer csak 20 perc alatt kitágultam. Akkor is beadták az EDÁt, de már nem volt idő megvárni a hatását, mert beindult, és 10 perc alatt kint is volt. Ja, és az elsőnél valóban semmi fáradtságot nem éreztem. Levittek az osztályra, beraktak egy kismamához, aki másnak ment szülni császárral. Hajnali 3-ig dumáltunk :lol: :lol: :lol: Hát, ezért imádok én szülni :lol: :lol: :lol:
Szilárd szerintem azért volt ilyen tiszta arcú, mert hamarabb volt, és még nem ázott meg a bőre a magzatvízben. Pár nappal később már tiszta karmolás volt az arca, kesztyűt kellett adnom rá. Koraszülötteknek sokszor még körmük is alig van. Hát Szilárdnak jó nagyon voltak, de nem mertem levágni, csak miután hazavittem :)

Maryka!
Nagyon picik a képek, és így alig-alig látok belőle valamit. Nem tudod nagyobban is feltenni. Az már így is látszik, hogy neked is egy kis huncutod van. Vonalzót nem akarsz csinálni?

Pruci!
Szerintem a lányod igenis nagyon szép kisbaba volt, és most is nagyon helyes! Ilyet ne mondj többet!! Egyébként is, mindenkine a sajátja a legszebb :D

Annamari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Beze!
Biztos vagy benne, hogy megvolt a peteérésed? Nézted valamivel, vagy csak általában tudod, hogy mikor van? Nekem is viszonylag rendszeres az ovulációm, de van néha, egy évben 1-2 hónap, amikor pár nappal kitolódik. Most is ez történt. Nem lehet, hogy most ovulálsz? Nekem néha szokott olyankor görcsölgetni, főleg, ha figyelem is magam.
Vendég
 


Kép

( reggel nem bírtam magammal, s csináltam egy tesztet, szóval bekaptam a legyet. :lol: :lol: :lol: )

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Bocsi a tegnapi gonoszkodásomért!!!!!!!!!

Itt a mai eredmény, bár még halvány, de ott van a CSÍK.
Kép

Teri!
Szerintem meg egyáltalán nem volt csúnya Petra, sőt nagyon is szép kislány volt.

Maryka!
Gyurika nagyon édes a képeken. Mit is mondtál mennyi idős???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Akkor én is dobok pár összehasonlítós képet.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?