Babszikám,
jaj, Istenem, de sajnálom, ó ne, jól van, és mégis... ez nem lehet igaz, akkora igazságtalanságok ezek. Ezek szerint akkor nagyon rossz helyen van. Nem tudok mást irni, minthogy veled vagyok, és kitartás!
Kilótéma: érdekes ez az este hat után nem evés, meg minden, bár minden módszerben van valami, meg valamennyira ideig-óráig használ, de nekem is szülés után jött be a rengeteg zöldség-gyümölcs fogasztás, meg a szoptatás is besegitett, mert mióta abbahagytam a szoptatást feljött rám vagy egy-másfél kiló, persze a hasamra, hova máshova jönne nekem, habár még nemtudom, hogy annak köszönhető, vagy a karácsonyi nagy dinom-dánomnak, mert mindkettő egybeesett...
Egyébként én is mérnök lennék, informatikus mérnök, de egyenlőre csak papiron. Jó kis bagázs!
Bibi,
én sem tanultam soha tanitani, de én is jól tudok magyarázni, pont azért mert úgy adom át, hogy mindenki megértse.
Judy,
kitartás még egy hétig! Tudom, könnyű ezt mondani, de valahogy majdcsak eltelik az a pár nap! Fiúknak bizonyitványokhoz gratula! Bazsi esetében neked is!
Nóri,
akkor jól elmúlt a Sangria party!
Betty,
sajnálom, de drukk a következő próbálkozáshoz! Az utolsó sikerülni fog/sikerülnie kell!