Új privát üzeneted érkezett!

Jaa,tegnap megint bepöccentem páromra.Azt mondja Dorinának rugd bokán anyát.Komolyan mondom,nem normális!Azt mondja,csak viccből mondta!És a gyerek honnan a p.csából tudja?Persze mikor Dorcinak eszébe jut,jön rugdosni.Meg valaki arra tanította,hogy flakonnal ütögesse a fejét,meg másokat is.Miért kell agresszióra tanítani?Ja,meg hogy nyugodtan túrja az orrát!Eddig mindig zsepivel törölgette magának,vagy kivett egy popsitörlőt.Annyira elszomorít,hogy próbálom a szépre,jóra tanítani,és így belerondítanak. :x

Kép
tierno

Brigi: van excel a gépeden?
a napok:
02.05-péntek
02.06-szombat
02.12-péntek
02.13-szombat
az időpontok:
délelőtt baba-mama
délután baba-mama
este 21 után mama :lol: :wink:

A flakonozást már múltkor is csinálta. :? Egyébként ezek a tipikus okai az anya-apa konfliktusnak. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Van excel.Csak péntek,szombat jöhet szóba?Nekem mindegy,csak kérdezem.

Kép
tierno

Sziasztok!

Mimi! Köszi, jól vagyok, csak a derekam. :( Ha fekszem, kevésbé fáj, olyankor viszont az a másik nemtom én mi fáj. Keresztcsont vagy medencecsont. Nagyon gáz, de tényleg nem tudom belőni, ráadásul csak az egyik oldalon hasogat, de ott nagyon.
Jah, még nem akarok ám szülni. :) Szerintem jól számoltak, csak én vagyok nyavalyás, pedig esküszöm, jól bírom a fájdalmat! :oops: :D

[quote]& írta:#8222;Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz 13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy ''én is''
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy ''nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezeloőtt?''
13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről''
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet”

[quote]- írta: Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy! Talán valami nem tetszik?!

- Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!

- Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.

- Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újraéleszteni a régit.

- Hány OROSZLÁN kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.

- Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1000000, egymilliomodnyi hibalehetőséggel.

- Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát...egy...vagyis...kettő...azaz, inkább mégis egy...vagy...talán mégis inkább kettő...ez így jó lesz válasznak? Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?

- Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!

- Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz?!

- Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!

- Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörte-konferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, önkicserélő fajtát!

- Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte??? Miféle villanykörte???

Brigi! Nekem is van valahol ajtózár, nem használjuk, szívesen adok belőle. Férjemet megkérdem, ha hazaér, mit tud róla… De várom a holnapot! :D Mikor jöttök? Mi fél 8-tól ébren vagyunk kb. :D

Hajni! Receptet kérünk a pogiról! :D

Szilvi! Fölcsigázod itt a bandát! :wink: Bálintnak jobbulást! Mit mondott a doki?

Andi! Ti javulgattok?

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: nagyon szépen köszönjük!!!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi: ezek csak lehetőségek. Azért gondoltam péntek v. szombatra mert ha mama talit szeretnénk :lol: :wink: akkor nagyobb az esély olyan helyet találni ami nem 11-ig van nyitva. :lol: :lol:
HA baba-mama tali akkor nyugodtan írjátok be a jó napot. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli!
Szeméremcsont???Ott lent fáj?
Ha igen az fájt nekem is a Regivel pár napig.Valami ideget nyomhatott,és oldalt a comb hajlatom környékén fájt de nagyon.Alig tudtam menni is pár napig.Aztán ahogy másképp fordult a Regi el is múlt a fájdalom.Neked viszont gondolom már a súly meg a tágulás és hasonlóak.Hááát..kitartást neked!!

Betegség...A Szabi is lázas volt tegnap előtt.Mikor meglestük Krisztáékat.Hazafelé cipeltette már magát a Szabi az apjával pedig sosem szokta már.Aztán fürdés után mondja az apja,hogy melegnek érzi,hát majdnem 39volt a láza.Viszont a nurofen sziruptól le is ment és tegnap már csak enyhe hőemelkedése volt.Ici picit taknyol de ennyi.Viszont 2napig csak gyümit evett de azt rengeteget,gondolom sokat számít,hogy tömi magába a rengeteg gyümit.

Ja Lidl-ben Licsi 700ft körül.A Szabi azt is imádja,már megevett több mint 1kilót pár nap alatt.
Kismamiknak ajánlom,tele van B vitaminnal...
Spat Inter spar..egyikben avokádó akció másikban mangó.
Tessék venni a kölköknek mangót!!

mimi12

Szasztok!

Már nem vagyok besózvan.... :cry:
Hát lányok, letörtem, mint a bili füle :cry: reggel felhívtam az opcsit, hogy mennék vissza, a főnököm baromira megörült, mert kellene a két kéz, mert sok a munka!!!! Megkérdezte a munkaügyet és még nem tudok visszamenni! :shock: :cry: A helyemen van egy csaj és júni 26tól mehetnék, DE! még akkor sem, mert a szabikat ki kell venni, így legkorábban nov. 11én kezdhetek.... puff neki. Dolgozna az ember de nem tud! Pedig már hétfőn mentem volna, ha lehetett volna... :cry: Egyik szemem sír, a másik szemem nevet(örül), mert baromira szeretem a munkám, és kellene a pénz, viszont örülök, mert még a skacokkl lehetek és félek/félnék, hogy oldanánk meg a helyzetet, meg jó itthon..... Ez van, várok... viszont így nem maradok le a babamama talikról VELETEK!!!!

Hajni, minnyá küldök! Már küldtem, azt nem kaptad meg?

Brigi, annyira cuki Dorina!!!!! Megzabálom!!!!! Nem nőgyogyi...

Dolli, köszi, semmi újat nem mondott, köptető oszt' jól van, meg fújni kell az orrát... de a papír miatt muszáj menni....

Mimi, Pupi most az uborkát nyomatja!!!! Ma vacsira egy egészet betolt! Ja, lidl-be vettem, db-ja 189ft itt a kisboltba az utcánkban 800 :shock: dobtam egy hátast!

Orsi, mi újság? Nem voltál ma itt vagy megint nem látom az írásaidat?! Megint átlátszóval írtál? :wink:

Andi, javulgattok?
sylph

Hajni, küldtem!
sylph

Szilvike!

Sajnálom az Operát! :cry: Ne szomorkodj mindennek van valami oka! :wink:
Barárnőmnél voltunk ma egséz nap! Én annyira feltőltődtem, olyan szuper kis nap volt! Még ebédre is meghívott minket, bakker életemben nem ettem ilyen finomat! :shock: Annyira jólesik az embernek ha nem neki kell főznie! De a barátnőm annyira cuki, hogy még Bubunak is csomizott, hogy ne kelljen főznöm ma! :cry: :cry: :cry: Ezek apró figyelmességek, de szerintem nem is gondolná mennyire jólesik! :D
Délután beállt a hátam, így dolgoztam, este 2 vendég jött! Azt hittem behalok úgy fájt! :?
Dolli vigyázz Magadra!
Brigi, jó az ajtóra a zár! :wink:
Vendég

sziasztok,

vagyok én is csak elhavazva. Ma jöttek uncsitesómék, csak elfelejtettek szólni előtte :shock: Vicces volt!

Na majd mesélek holnap

Hajni: megyünk pénteken!!!!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Bocsanat az elozo ket nap nekem orulet volt. Patrik atment delutanonkent skrizoba, volt bombi rendesen! En meg agyilag zokni lettem, ahogy tudtam agyba doltem. :S

Orsi: En 9-kor kelek, akkor kajat csinalok, reggeli, gyerek ellatasa, stb. 10-re en mar kesz vaygok mindennel, nyugodtan johettek. (kupi van es lesz, de max atugorjuk!) :D
Lustasag: en most is lusta vagyok mint a lajhar. Ezer szoktam delelottonkent totyoreszni es az 1 oras etetes utan megyek csak el setalni vagy ugyeket intezgetni. A delelott az ebredes ideje nalam. :D Patrik meg ugy hozzaszokott hogy a reggel 9 oras kajalas utan rendre beajul (altalaban en is kovetem kis idore…)
Jah, ma itt voltak Krisztiek az edes kis csucsori szaju Marcikaval! Kanonban orditottak Patrikkal :D:D:D:D Vegul is behutottem a gyereket a szobaba, (szelloztetes, bebugyolalas = mindig sikeresen megnyugszik tole) Egesz estig a kakaval kinlodott viszont este gyonyorut produkalt. Egyutt drukkoltunk neki apaval, amikor kesz lett a csomaggal, teli szajjal mosolygott jelezte hogy takarithatunk, kesz a ngy muremek. :D:D:D Boldogok voltunk nagyon! :D
Lini: zaj – akkor ajanlanam az Uzzit. Vagy valami jo kis hosszu puskat :D:D:D
Utana tuti kuss lenne korulottetek !!! :D

Elnezest, nem birom agyilag tovabb, el kell hullanom surgosen aludni! puszka mindenkinek!

Orsi, varlak benneteket 10-re holnap! :)

sünciboglya

Na meg gyorsan egy link, Kriszti es Marci baba latogatasa nalunk ma delutan:

http://lh5.ggpht.com/_unVRTG6hw94/S1eBR ... 120733.jpg

joejt! :)

sünciboglya

Ma Dorina az ágyába aludt el este.Igaz,hogy 1 óra alatt...Azért hiányzott,ahogy kéri,hogy meséljek. :( De nem akarom rászoktatni.Nem értem,mert délután semmi gond az elalvással..

Dolli!Nem tudom még.9 körül gondoltam.Odacsörögjek,amikor indulunk?Lehet szánkóval megyünk? :shock:

Mango...szerelem gyümölcse :wink:

Szilvi!Hmmm. :( Vígasztaljon,hogy visszavárnak és még itthon lehetsz a gyerekekkel.Nemsokára eljön a Te időd is! :wink: Segítsek a privátra átpakolni a cuccokat?
Kígyóubi?800 ft?Hülyék ezek.Dorina is imádja!Ha megkérdezzük mit főz: tészta,uborka,hús. :)

Jaj má,megint ennyi az idő! :x

Kép
tierno

Ma Dorina az ágyába aludt el este.Igaz,hogy 1 óra alatt...Azért hiányzott,ahogy kéri,hogy meséljek. :( De nem akarom rászoktatni.Nem értem,mert délután semmi gond az elalvással..

Dolli!Nem tudom még.9 körül gondoltam.Odacsörögjek,amikor indulunk?Lehet szánkóval megyünk? :shock:

Mango...szerelem gyümölcse :wink:

Szilvi!Hmmm. :( Vígasztaljon,hogy visszavárnak és még itthon lehetsz a gyerekekkel.Nemsokára eljön a Te időd is! :wink: Segítsek a privátra átpakolni a cuccokat?
Kígyóubi?800 ft?Hülyék ezek.Dorina is imádja!Ha megkérdezzük mit főz: tészta,uborka,hús. :)

Jaj má,megint ennyi az idő! :x

Kép
tierno

upsz

Kép
tierno

Brigi! Ok, csörrenj! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt sziasztok!
Minket belepett a hó...Na ki jön szánkózni??
Ja Orsi úgy hátba vágta Andit,hogy a dáthája egész idáig repült a taknyossággal együtt :lol:
ÁÁ kicsit taknyol a család de nem vészes.Szerintem a Szabi szülinapján hozta valaki az ajándékokkal együtt.... :roll:

Szilvi!
Ebben a meló dologban van jó és rossz is.És a jó oldalát kell nézni!!Azért az ,hogy a gyerekekkel lehetsz még,az megfizethetetlen...Azért remélem lesz annyi otthoni varrnivalód,hogy anyagilag is jól egyen.

Orsi!
Az apró figyelmességek jól tudnak esni :wink:
Aranyos a barátnőd!

Bakker a Szabi itt szipog a fülembe kb mint egy tenyeres talpas paraszt legény...Hót gusztustalan,mingyá úgy hátba vágom mint Orsi Andikát :lol:

Mia ,Kriszta! Tök jó a kép!!
Ja Mia!Tegnap tuti front volt,a Regi is zanzi volt.Alig aludt délután..Bár lehet az volt a gond,hogy de aludt 2órát egyhuzamban :lol:
Ááá nem,szokott máskor is aludni ennyit.De borzalom mikor 20-30perceket alukál és felébred sírva,kialvatlanul.

mimi12

Sziasztok!

Mimi!
Nem csodálom, hogy behavazódtatok:)))

Idén volt részünk hóba bőven:))))

Szegény apa vidékre ment, mondjuk csak Kecskemétre a nagykocsival kellett volna mennie, de át kellett szerveznie az életét, mert nem mert elindulni azzal, pedig elég bevállalós.......

Szilvi!
Nekem jövőhéten bármelyik délelőtt jó Neked melyik délelőtt jó???
Nincs véletlenül Neked anyag maradékod, nagyon icipici kellene, mert az új Barbinak ruhát kéne varrnom, csak csillogós legyen, állítólag a Barbik csak azt szeretik!! :roll:

Dorina már örömmel megy oviba, de jó, hogy ez az idő is eljött, merthát ezek a sírós reggelek rengeteg energiámat elvették.

Apropó hó!!!
Ma rám maradt a hólapátolás és ez dupla sarokteleknél nem is kevés, kellemesen elfáradtam:)
még délelőtt szeretnék biciklizni, remélem lész rá időm!!!
itt se jó szánkózást mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Itten vagyun kmi is csak tegnap hulla voltam estére :) Mia meg Patrik jól lefárasztottak :D:D:D Na jó, nem is, csak vicc volt, car volt az éjszakánk :(
Orsi, el ne hidd Miának, hogy kupi van, csak zizis még szegény :D:D:D
Patrik írtó aranyos volt, mí ott voltunk aludt keveset, utána rázendített, majd mikor abbahagyta, kezdte Marci :D De zabálnivaló kis husimanó Partik baba :) De ha ő nagy, akkor én mit mondjak csemetémre? Már majdnem akkora mint Patrik :shock:
És köszi a mellszívót! A duplát sterilizáltam, mert a szimplán találtam egy kis szakadást :(:(:( Pont a puha stimulálós részén :(:(:( Azt te észrevetted? Úgy használtad?
Így elsőre lejött 35 ml a kettőből együtt. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye, nagyon reménykedem!

BRigi, Dorci Tescos zacsi :D:D:D Zabálnivaló! És milyen leleményesek ilyen korban. Annyira meglepő! Rugdosást meg csapkodást sajnálom :( Párod azért leszúrtad, hogy legalább ő ne mondjon neki ilyeneket?

Hajni! Akartam már kérdezni, hogy nem kell-e nektek kölcsönbe egy babykomp? Kitaláltam hogy nekünk milyen jó lesz majd és párom már meg is vette. Használt, de jó állapotban van, gondolom nagyon nem tudnátok ti sem leamortizálni mire Marcinak jó lesz majd :D

Mimi! Közös séta jó időben? Hát benne vagyok, de nálunk is olyan a délelőtt, mint Miáéknál. Ha nincs program, akkor csak olyan fél 11-11 körülre vagyunk indulásképesek (inkább utóbbi :D:D:D)
Szánkózásért irígy-irígy!!! Imádok szánkózni, már alig várom hogy Marcival is lehessen menni, mert akkor van indok és nem csak hülye felnőtt fejjel csúszom a dombon :D Így is nagy szívfájdalmam, hogy idén a síelés kimarad...:( Imádok síelni, az a lételemem! Már fűzöm apát, hogy azért menjünk már el telelni valami szép helyre, ahol esetleg síelni is lehet nekem :D:D:D Ő nem tud és nem is akar megtanulni...

Közös ház! Látom Orsi jól kihagytál a felsorolásból, meg is sértődök :cry: Nem is jövök többet!!!

..............................................................................................................................................................................................................................

Na, jó nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De bosszúból már csak a nagys'asszony szerepét vállalom be :)
Nagyi úgyis megmondta, hogy az vagyok :D:D:D

Reni, üdv köztünk, mi a parkvárosi egységet erősítjük :D:D:D

Dolli! Vigyázz magadra!!! A végén már nekem is nagyon fájt a derekam Marcival... De ha ez megnyugtat szülés után még rosszabb volt :( Tessék felkészülni arra is :( Nekem is fájt a keresztcsontomnál is nagyon :(

Na, nagyi e heti alkotásaiból szemezgetés: hétfőn hajat vágott a fürdőszobában (magának) úgy. hogy a fürdőszoba szőnyeget nem vette fel előtte. Takaríthattam utána, mert látni már nem látja szegény, hogy mit hagy maga utána.
Apropó, a közös házban nem lesz gondunk fodrászra :D:D:D Nagyi elintéz mindenkit :D:D:D

folyt köv csak felébredt a drága

Mangora

Kép
mangora

Na megnyugtattam itten vagyok!

Az 1 órás kajálás után mi is kimegyünk havat lapátolni újra, mert nagyi már megcsinálta reggel, de azóta is szakad a hó...
Meg az autómat is ki kell szabadítani a hófogság alól, délután az sztk-ba kell mennünk!
Kell valakinek fuvar ilyen időben parkváros és az alsó utca között délután 3-fél 4 körül???
Ja, holnap délelőtt meg megyünk be a városba, ha fuvar kell oda is szóljatok!!!

Mangora

Kép
mangora

Kriszta!
Tőletek 2utcányira szoktunk szánkózni a Ti utcátokban,és visszafelé (mifelénk kettő utcányira)ÖÖÖ na ezt jól leírtam :lol:
Szóval ha megyünk akkor szólunk,szerintem 5perc alatt oda sétáltok,és szánkózhatsz helyettem a skaccokkal :lol:
Én meg annyira nem vagyok oda a szánkózásért sielni meg nem is tudok...
Viszont a Fanni tök jól síel.A Nagybátyámék sokat vitték magukkal a Fannit síelni.És már az első alkalommal ódákat zengett róla a nagybátyám.Állítólag nagy hóesésben lesíelt az Olaszoknál a legtetejéről a legaljáig a Nagybátyámmal,a többiek meg a kabinossal mentek le...(felnőtt emberek)
Úgyhogy majd küldöm veled a Fannit síelni :lol:

mimi12

olyan lelkiismeret furim van! Mondtam, hogy Lili karján az oltás egyre csúnyább. 2 hete megkérdeztem Mariannt telcsin mit csináljak. (enyim védőnőt elnyelte a föld) Mondta várjam meg míg kifakad! Jó. Beteg rendelésre nem akartam vinni, mert féltem, hogy összeszedünk valami bacit. Erre ma mentünk tanácsadásra, meglátta a Sára és majdnem elájult! Mondta, hogy irány a sebészet! Teljesen kétségbe estem. Nézte, nézte, aztán mondta, hogy megpróbálja felszúrni. Na csak úgy ömlött ki a genny!!! Szegény annyira sírt, nézett a szemembe a könnyes kis szemével és szinte láttam, hogy mondja: anya miért ne segítesz! A végén már vele sírtam! 1 órát sétáltunk lent, aztán felhoztam a liften, kiszedtem ülésestül a babakocsiból bevittem a hálóba és még mindig alszik!!!!!!!!! Ilyen még sosem volt, hogy ne ébredjen fel a liftben. Alvás közben meg sírdogál. Szegény!!!! Már rég el kellett volna vinnem! Olyan HÜLYE vagyok! Holnap meg vissza kell mennünk, hogy a maradékot kinyomják! Ááááááá
szörnyen szégyellem magam!

Lini
Kép
kicsi lini

Míg el nem felejtem...
Szilvi!(és mindenkinek írom)
A mosogató dugulást okozhatja a szűrő amit használnak sokat.Ez lecsökkenti a lefolyó víz áramlását és elzsírosodást okozhat.
Ha a kaja maradék lefolyik attol nem lesz baj,mert az darabos és lemegy,viszont a lassan lefolyó zsíros víz nagyobb kárt tud okozni.És állítólag a súroló szerek is rákövesedhetnek a lefolyóra,mint pl a cif és társai.

mimi12

Jaj Lini,nagyon sajnálom :(
De ne okold magad!!Honnan a csudából kellett volna tudnod?
Amúgy sajnos elő fordul,hogy így begyűlik a bcg helye.

mimi12

Szilvi,
Lassacskán gyógyulgatok. Viszont Veronika egész délelőtt szédült, fel sem kel a kanapéról, úgyhogy levittem az orvoshoz. Szépen megkértem a doktornénit, hogy nézze meg az én torkomat is :) Azt mondta hogy manóé a pirosabb. De nekem is nagyon fáj még, akkor manónak még jobban fájhat, azért ilyen rekedt, alig tud beszélni. Szabidat nem tudod lecsúszni? Nekem is úgy akarta kiadni a főnököm hogy visszamegyek dolgozni és ha betegek lesznek a gyerekek, nem táppénzre megyek hanem azokat a szabikat lecsúszom. Akkor még neked is lesz egy jó nyarad amit kihasználhatsz.

Megyek kúrálódni, hátha tudok aludni kicsit.

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj, Lini! Még jó hogy anyai megérzésed levitt a dokihoz és nem lett komolyabb a helyzet! Kicsi még Lili, könnyen túl lesz rajta és ne magad okold!!!

Mimi! Ok, ha itthon vagyunk és nincs kajaidő jövünk:D

Mangora

Kép
mangora

jaj, nem is meséltem, hogy megyünk MArcival farsangra! Munkahelyem szervez az H1N1 miatt elmaradt Mikulás parti helyett farsangot (remélem a műtét nem vágja keresztbe, de ez holnap kiderül). Szerintetek ilyen pici babát is jelmezbe kell bújtatni??? Ha igen, akkor várom az ötleteket :D

Mangora

Kép
mangora

Andi, jobbulást nektek! Kúrálgasd magatokat! Zsombi nem kapta el???

Szilvi, lefolyóra még hallottam hogy jó a kávézacc! Melóhelyről a kolléganők kilószámra viszik haza mindig. Hogy hogy hat azt nem tudom elképzelni és én nem is próbáltam?
Bubó hogy van???
Munkát sajnálom...:( De nem lehet hogy előbb kezded kivenni a szabit, mint mikor elmegy az "utódod". Mert mit tesznek mialatt te szabin leszel? Ki fog dolgozni???

Mangora

Kép
mangora

Na nekünk a mai sétánk elmarad.Már szegény Regi is beteg.Neki magas hőemcsije van,most az előbb mértem és levonva 37,8..
A Szabi már jól van a Gyurinak tegnap fájt a torka és krákogott.mára a Regi is betegecske lett,hallom,hogy kicsit szütyög,és én is szütyögök.
Remek..

Kriszta!
Szerintem nem kell egy babát beöltöztetni,viszont vannak olyan aranyos bébi jelmezek.
Lefolyóba kv zacc????
Na akkor a miénk azért nem dugul el,mert sokszor lusta vagyok a kukáig elnyúlni és lemosom a lefolyón :lol:

mimi12

Sziasztok!

Dolli!Köszi,hogy Nálad lehettünk!Amikor hazaértünk,Dorina el is feküdt.Azt hittem bealszik,de volt még annyi ereje,hogy ebédeljen,meg kicsit rosszalkodjon.

Mangora!Persze,hogy lecsesztem a párom!Aztán mentegetőzött,hogy Ő csak viccelt.Én nem tartom viccesnek,hogy a gyerek az anyját rugdossa.Meg mást se!
Én is imádok szánkózni!Nálunk már nincs lehetőség,mert hókotró jár+autók.Gyerekkoromban még itt szánkóztunk az utcában!Azért is jó,ha van gyerek,mert kiélhetjük magunkat. :) Nyáron is mászókáznom kellett,mert Dorina tériszonyos,meg csúzdáznom és hintázni is.Borzasztó volt! :lol:
Szerintem nem kell jelmezbe öltöztetni,de ha mégis,az csak jópofa!Adjál rá zacsit! :wink: vagy:
http://galeria.velvet.hu/blogok/2009/12 ... ge_size=ms
vagy csak egy jó kis sapkát.

Lini!Ne szégyeld magad!!!Honnan tudtad volna?Lehet Lili mikor Rád nézett azt mondta,köszönöm!

Kép
tierno

Szasztok!

Orsi, jaja, mindennek oka van! Ki tudja, lehet ez alatt az egy év alatt találok egy hiperszuper munkahelyet... :wink: De rendes barátnőd van!

Brigi, köszi, ari vagy! Fenn vannak már a képek!

Mimi, engem is az vígasztal, hogy velük tölthetem még a nyarat, végül is csak júliusig kell kihúzni :wink: mert utána mát a szabi pénz jön, az meg teljes fizu... :lol:
Regi is?! :cry: Jobbulást Nektek! Mi is mind a 4en taknyolunk.... :evil:
Pfff, ne má' azt hittem jót tezsek azzal, ha nem engedem le a trutyit! Na tessék, nem is gondoltam volna.... Most akkor mi legye? Ha leengedem, lehet mégjobban eldugeszol..... áááááá

Zsand, eddig nekem is bármelyik nap jó! VAN!!!!! Mármint anyagom.... én is félretettem még hulladékokat az opcsiból, hogy majd a lányom barbijának tudjak varrni :wink: :lol: úgyhogy jöhetsz gubizni :wink: vann csillogós is, csipke is.....

Kriszta, remélem beválik a mellszívó!!!! Nem csináltatok több fotót a babákokról?! Délután nekem is ki kellett lapátolni a pözsit a hóból :wink:
Már mért ne lehetne beöltöztetni Marcit?! Tök cuki lenne!!!!
Kv zacc, na kipróbálom azt is...
Senki nem fog addig helyettem dolgozni, elég kötött ott minden, pedik kellene a két kéz, mert mindig csúszásban vannak....

Ja, erről jut eszembe, képzeljétek, beázik a pözsi! :shock: :evil: Valószínű, hogy az antennánál mozdult el valami és becsurog a víz, oszt' csöpög nekem, mikor kanyarodok... :lol: :evil:

Lini, jajj, Ti szegénykék!!! Ne rágd magad!!! Nem tudhattad!!!! Remélem azért hamar begyógyul a kis bibije :cry:

Andi, mitől szédült? A betegség miatt? :roll: :cry: Nekünk szerencsére nem fáj a torkunk, csak taknyolunk, blöeee...
Szabi, 96 napot nem igazán lehet lecsúsztatni :wink:

Orsi, mi ez a lazaság? Hun vagy?
sylph

Szilvi,
Hát az tényleg elég sok. Nekem csak harminc valamennyi lesz de ha ennyit lesznek betegek akkor simán el is fogom használni. Doki néni szerint a láztól szédülhetett bár neki is csak hőemelkedése volt.

Mimi,
Úgy látom inkább duplázódott a nátha :( Kaptam vissza egy csomó ruhát, majd ha meggyógyultunk viszem.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Brigi! Örülök, hogy voltatok! :D Bocsi, hogy Gézu kicsit féltékeny volt a játékaira. :oops: Még neki is szokni kell a megosztást! :wink:
De egész du Dorinát emlegeti. Szerintem tetszett neki a smaci! :lol:

Andi! Gyógyulgassatok! Remélem, hamar túl lesztek rajta! Hülye bacik!

Mimi! Jajj, Ti is lerobbantatok? :( Jön ez a hülye betegséges időszak? Remélem, azért nem durvul be!
Ez nem szeméremcsont, bár néha az is fájogat... jó lenne, ha ezek ilyen beilleszkedős fájások lennének, annyira szeretnék szülni, és ha ezek a fájdalmak azt jelzik, hogy van rá remény, akkor mindent elviselek! :D
Ma felhívtam a szülészetet, hogy mikor lehet megsasolni az osztályt, hogy hova is kéne mennem... a csaj lehidalt, mikor mondtam, hogy Érdről megyünk majd szülni! :lol:

Szilvi! Sajnálom, hogy nem jött össze azonnalra a meló, de legalább a skacok beszoknak rendesen addig az ovi/bölibe, meg lesz egy jó kis nyaratok! :D
Ubi 800 ft??? Hülyék ezek!

Kriszti! Jaj, nagyon megnyugtattál! :wink: :lol: Pedig már abban reménykedem csak, hogy szülés után hipp-hopp elmúlik minden nyűgöm! :roll:
Szerintem is adhatsz valami egyszerű bulis jelmezt Marcinak! :D Jó korán kezdi a farsangolást! :D

Orsi! Merre vagy? Fruzsinak milyen volt az uszi? Vagy írtad, csak átsiklottam? :oops:
Jobban vagy? Ma is van vendéged?

Lini! Jajj, nehogy okold magad, nincs orvosi diplomád, honnan tudhattad volna? Remélem, hogy gyorsan helyrejön a kicsilány!

Jaj, még a magnéziumról akartam írni 3x2-t szedek magnézium Citriciiből, az 3000 mg/nap. Nem is tudom, mi lesz, ha egy hét múlva el kell hagynom! :roll: Ja de, akkor szülök! :lol:

Lányok! Elővettem a régi mellszívómat, a szilikonos két alkatrésze el van sárgulva egy kicsit a víztől gondolom. Valakinek valami tipp, hogy mivel essek neki? Felhívtam az aventeseket, hogy tudják-e pótolni, a kettő együtt 5500 lenne. :evil: Szóval inkább akkor próbálkozom, vagy marad sárga, végülis attól még steril, csak gondoltam bepróbálkoznék valamivel. Lehet most akciósan kapni két helyen is, de nekem ez a fajta bevált, nem akarok fölös pénzt kiadni.

Mia! Annyira helyesek ezek a gyerkőcök, hogy így alkalmazkodnak anyuci menetrendjéhez! :D
Pont azt beszéltük Brigivel, hogy fogalmam sincs, hogy fogom alakítani Réka napjait, meg persze mindenkiét, párom mindig kérdezi, mi hogy lesz, de fogalmam sincs. :roll: Bízom a babában meg magunkban, hogy összecsiszolódunk mindenki megelégedésére. :)

Judy, Orsi! Fiúk holnap indulnak? Hú, nem lehet egyszerű elengedni őket!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Andi!
Köszönöm!
No nem, a náthát,hanem a rucikat :lol: Én meg adok vissza ki nőttet.
Csajok!!Én úgy szeretném már a kislányomat szoknyácskában ruhácskában rövid nadrágocskában járatni.De a fene egye!!!Valagig ér a hó itt mifelénk :roll:
A Gyuri itt rí mindig,hogy vége lehetne már a télnek,én meg mondom...mit akar már???Még csak tél közepe van :lol: Amúgy így kisbabával sokkal jobban megy az idő.

Szilvi!Próbálj meg zubogó forró vizet bele önteni a lefolyóba.Jó sokat!Hátha segít.
Amúgy pöcétek van vagy csatornátok?

mimi12

Ups, ez lemaradt!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Micsoda szerelem van itt kibontakozóban, kérem..... :lol: és még smac is volt????!!!!

Dolli, nem Te fogod Réka napjait alakítani, hanem majd Ő! :lol: Azán majd összecsiszolodtok.... :wink: az jó móka lesz, mikor a két gyerek különböző időkben fog alukálni nappal..... az egyik elalszik, mikor a másik kel.... hmmmm... emlékszem.... :wink:

Mimi, na akkor majd forralok vizet is! Köszi! Most beleborítottam egy kis kávézaccot a mosogatóba (úgyis feljön majd a víz és lemossa) mosgépbe meg van, mosószer, trisó, ecet, öblítő.... :lol: :lol: :lol: mindent bele!!!!! :lol: :lol: Csak használ majd valamelyik... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2010.01.21 18:30-kor.
sylph

Dolli!
Én mikor abba hagytam a magnéziumot,..nos onnantól nem volt keményedésem :lol: :lol:

mimi12

Mimi, csatornánk van....
sylph

Szilvi!Akkor nálatok nem folyik vissza..mint nálunk a betét :roll:

mimi12

na itten vagyunk, megjártuk a csípő ultrahangot Marcival,így egyedül nem volt egyszerű, de megoldottuk :) mi kettesben mindent megoldunk :D:D:D (apa nem tudott hazaérni, pedig szeretett volna :()
minden rendben vele és ez a fő!

utána beugrottunk hazafelé a dm-be, kiváltottuk a bababónuszt :)
kaptunk 15%-os vásárlási kupont is a következő vásárlásra, ha valaki élni szeretne vele szóljon, hogy mit vegyek :D összeállítunk egy hatalmas csomagot és jól kifosztjuk őket :D

Brigi, köszi a tippet, el is kezdek keresgélni, tényleg vannak ilyen állatos rugik, abban tök ari lenne :D kezdjünk jó korán hülyét csinálni a gyerekből :D már előre hallom ahogy párom mondja, hogy minek :D meg hogy ha meglátja magáról a képet, akkor letagadja a szüleit :D:D:D de nem baj :D:D:D

holnap megyünk a bethesdába műtéti időpontot egyeztetni :shock: nem tudom mennyire leszek holnap beszámítható, majd ha tudok jövök!

Szilvi, annyi minden lesz abban a lefolyóban már, hogy valami majdcsak segít :lol:

Dolli, azért 5-ig még húzd ki valahogy Rékával :D:D:D Tuti nem lesz egyszerű 4esben az összeszokás, de ügyes vagy te, megoldod, meg persze segítünk amiben kell és tudunk :)

Orsi, merreeeeee? Mia és Patrik fogva tartják őket!!! :D:D:D

Betegeknek jobbulást!!! Szerencsére minket még elkerült eddig (kopp-kopp-kopp)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

A fiam egy angyal volt, egesz nap!!!! Semmi siras, csak jatek, alvas, gyors eves, bufi, kaki, stb. Bezzeg en! Olyen fejgorcsom volt, majd megdoglottem! Reggel 7 utan kezdodott es delutan 5 korul lazultam el. Hiaba dobaltam magamba a bogyokat, semmi sem segitett. De karpotolt az hogy Patrik annyira angyal volt, egesz nap mosolygott, vigyorizott, gurgulazott nekem. :D

Idojaras: nalam elkezdodott a ho leestevel a szobafogsag. Meg babakocsival sem megyek ki, egyszeruen elakadunk. A “rendes” kocsit meg tudjatok…….. nyari gumi. Igy hat itthon rohadok. De nem gond, legalabb vegre kivasalom a dezsanyi ruhat! Mar akkora kazalnyi osszejott hogy lassan kifolyik a kiskadbol ahol gyujtogettem eddig! (Es az a poen hogy meg mindenkinek van egy hetre vasalt cucca…… de akkor MIT rejteget a kiskad? Jo kerdes :D

Kriszti: Hehe, a ket kis bombimasina! Szepen rakezdtek nalunk! Hat ez bemelegitesnek igy sikerult. Majd ha jobb ido lesz es egyutt setalunk bizti nem lesz ennyi siras-rivas!
Mellszivo: lehet hogy azert sipol maximumon? Lehet. :) Azert vettuk anno a masikat hogy azt elvigyuk a szervizbe, de hat kerem szepen a varos masik sarkaban van a szerelde, apa meg idoben igen gyatran all. :) Szoval szerintem en szakadva hasznaltam… de lehet venni hozza uj fejet, csak ugye azert is el kene menni a Brendon-ba es megrendelni. A vegen meg igy sem ugy sem lehetett szoptatnom tovabb. Kepzelheted en szepen fejtem 3 orankent a korhazban is… biztos nem neztek hulyen ram a kedves kezeltek amikor beinditottam a kis masinamat oszt’ racuppantottam a ciccre. :) Valaki megjegyezte hogy ez most oyan mint amikor a tehenen rajta van a fejogep. Hat tulajdonkeppen…. :mrgreen:
Trefat felreteve, ha 3 orankent kiszippantot csurig a ciciket, minkettot, akkor 1 heten belul szep valtozas lesz! (ugye milyen furi erzes a fejes? De nekem tetszett.)
A vegen meg annyi tejed lesz hogy nem tudod hova tenni. :D Remelem!!! :)

Noemi: hat en most ismet lemaradok a jorol, seta nekem most nuku! Max a sarokig jutok el (gyalog) ott belefagyok a hoba es a szemetesek asnak ki jovo heten. :(
KOZOS HAZ: szerintem ugy legyen hogy Kriszti es en mindenkeppen egy szobaban, mert a fiaink csodalatos koncertekkel ajandekozhatnak meg akkor mindket a nap barmely szakaban! Orsie legyen szerintem a nappali felugyelete, ott tartjuk majd a kulonbozo testedzeseket. :D
Ha engem akartok a konyhaba akkor garantalt a 10 kg fogyas havonta!!! :)
Viszont egesz szakszeruen takaritok (betegsegemmel egyutt jar ha kicsit felhuznak azonnal a porszivoval tamadok……… de csak a padlozaton elem ki karos szenvedelyem!)…
KERESZTCSONT fajdalom: no hat keremszepen, en lassan 4 honapja szultem de a keresztcsontom mint olyan hat………. Elszalllt mint a gyozelmi zaszlo, egyszeruen nem akar rendbejonni! Ezzel egy idoben a terdeim is szanaszet vannak esve, klassz erzes felallni miutan sokat ultem vagy fekudtem….. De allitolag elobb-utobb helyreall a beke. (Ha nem, hat megyek a csonkovacshoz, oszt’ faragjon belolem fabol vaskarikat jobb hijan!)
NAGYI MINT FODRASZ: lassan ugy is megkopaszodom, nekem mar mind1, asszem rabizhatom az idos holgyre a hajam vegleges likvidalasat. :mrgreen:

Lini: ne !!!!! Honnan a turobol tudtad volna hogy el kell vele menni a sebeszetre, raadasul tudom hogy van ez! Patriknak a nagy labujja gyulladt be, dagadt fel haromszorosara mert benott rajta a korom (ugyan ugy mint apjanak) Mi mindent megtettunk itthon hogy ne kelljen sebeszeten kikotni vele! Es nekunk is benne volt a pakliban hogy nem jon rendbe. Egy hetig ragtuk a kormunket mi legyen. Az oltassal kapcsolatban meg szerintem masnak sem lett volna azonnal az a gondolata hogy hamarabb menjen! Ne okold magad. Jol van Lilike, az a lenyeg hogy hosiesen turte! (Raadasul ez azt jelenti hogy a kis szervezete nagyon eros, mert ilyen agressziven reagalt az oltasra!) Hidd el hogy minden rendben lesz, Kitakaritjak a maradekot es utana majd jooooooooooooool megszeretgeted amitol elmulik minden fajdalma! :)
Egyebkent erdekes, nekunk a bcg helye csak bepirosodott es erezni lehet picit hogy “ott van”. Meg jo hogy pozitivnak nyilvanitotta a dokineni, de szerintem meg heg sem nagyon lesz belole. Milyen fura hogy mennyire kulonbozoen reagal mas-mas baba (vagy felnott) az oltasokra!

Andi: jobbulast kivanok tovabbra is!!! Bevetjuk Orsi vudujat ismet… :)

Kriszti:Termeszetesen jar a jelmez a babanak !!!! Nekunk van egy edes, tigrises, ha erdekel! (A keptaramban van par foto rola…) Mi is szivesen mennenk, de nincs hova, pedig van Patriknak egy allati jo javorszarvas rugi jelmeze!!! Meg aggancsa is van!!! :D
Ja es anno kaptam Orsitol egy body-t amin szinten renszarvas van, csak sajnos mar kinotte ez a kishuszar. :(

Noemi: Jaj titeket jol elkapott ez a taknyosdi! Jobbulast kivanok es nagy gyogypuszi Reginek!!!

Brigi: szoval rug a gyerek…. Nos, en meg haraptam anno az oviban. Be is irtak az uzenombe: Marika a mai napon teljesen egeszseges, jokedvu. Delutan tarsat megharapta. (No comment….) De evekig ezen vihogtunk anyuval.
Na jo, tenyleg, rugdalozni nem szep dolog, de szerintem ez el fog maradni, mert en sem haraptam tobbet, csak akkor…. :)
JELMEZ: Brigi, nekem EZ A JELMEZ van meg (karacsonyra kapta Patrik) NAGGGGGYON durva felveve, sirva-rohogtunk amikor meglattuk! (Kaptunk hozza egy partedlit is, annak is van aggancsa….)
VALAKI HIVJON MAR MEG FARSANGOLNI, ra szeretnem aggatni a gyerekre a cuccot! :D

Szilvi: Csinaltunk volna mi meg fotokat a babakrol, de azok szepen elkezdtek a koncertet, ezek utan jobbnak lattuk ha inkabb nem keszitunk kanon-visitos kepeket. :D De Marci annyira edesen sir! Annyira kis cuki az arcocskaja :D De ot latni kell eloben, a kep semmit nem ad vissza belole. Az arcmimikajatol keeeeeeeeeeeeeeesz vagyok. :D

Dolli: en mindenben a Suttogo-t kovettem es tenyleg egy jo gyerek lett a dologbol. (Leszamitva a tegnapot, amikor szepen bemutatkozott Krisztinek, de akkor mar nagyon szoritotta csorikamat a kaka……… utana lett a “nyakig kakis” esemeny.)
Szoval tenyleg igaz hogy ha az ember tartja a napirendet, a gyerek szepen beletanul es olyan lesz mint az oramu! :D (vagy nekem van jo kikepzotaborom otthon…….) :mrgreen:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de edes a ket lurko ahogy jatszanak a gyonyoru falvedo elott! Hogy elvannak egyutt! :D
Kemenyedes: Hat nekem is abba kellett hagynom a 36. Hettol a magneziumot, nekem nem volt kulonbseg. Ugyan ugy kemenyedtem mint a lorugas mennyisegu bogyoktol (+nekem salbutamol is volt!) de nem kemenyedtem jobban amikor abbahagytam, ez jo jel. :D
Noemi: Mekkora most Regi ruhamerete? (Pl, pulcsi, kardigan mekkora kell neki?)
Kriszti: DM-es fosztasban benne vagyok es nekem is lesz egy ilyen kuponom elobb-utobb, akkor foszthatunk ismet !!! :D

Orsirol: Nem jottek ma hozzam, de beszeltunk telcsin, Orsi robbantast vegzett a hazban, kiszanalt minden kinott gyerekcuccot, a hazbol bombasujtotta terulet lett, de mindent kirostalt ami nem kellett. Utana pedig Bubunak kellett bepakolni, egy zsak vasalnivaloja is volt szerintem es kajat is kellett keszitenie. Raadasul este (hatfajosan!!!) meg egy vendeget is kezelesbe kellett vennie.
Hat, jol birja a kikepzest Orsi!!! Szoval ha a mai nap utan meg elve marad, holnap reggel tuti itt fog csiripelni. :D Energiabomba :)

Na en L etetni es utana szpatty! Puszka

sünciboglya

Dorci megint az ágyikójában aludt el este,rövid anyázások közepette.Mármint részéről.Kb 20 perc alatt kidőlt.Viszont hiányzik,az összebújás. :( Ahogy a zsibbadozó karomon fekszik,vagy éppen a fejemen.Újabb út az eltávolodáshoz. :cry: Vagy hagyjam magam mellett?Bocsi,csak hangosan gondolkodtam.

Dolli!Nincs gond!Dorina is ilyen ám!Remélem nem fárasztottunk le.Jól vagy?Ha van még kép,elküldöd nekem?

Szilvi!Volt ám.Búcsú csók. :P Kár,hogy arról nincs kép,nagyon aranyosak voltak.Ennyi cuccot bele öntöttél?Nehogy berobbanjon,vagy mit tudom én. :)

Kriszti!Itt írnak a ruhácskákról. http://velvet.hu/poronty/2009/12/19/ren ... racsonyra/
Mondjuk karácsonyi,nem farsangi,de mindegy.

Mia!Biztos ezt is túlreagálom,de nem tudok rajta nevetni.Főleg azon,ha egy felnőtt bíztatja ilyenre a gyereket. :roll: Én Rád szavazok,hogy Te legyél a konyhában! :wink:

Babanet villa logója:
Kép

Betegeknek jobbulást!!!!!

jó éjt!

Kép
tierno

na ezt sem hittem volna h én vagyok az első egy reggelen :)

de már itt sem, mert etetés és indulás :)

Brigi, jó ez a cikk :D és tényleg így van, hogy csinálj hülyét a gyerekből :D

Mia, ha ki akarsz szabadulni csak szólj és megyünk érted :D

Mangora

Kép
mangora

Mia,
Köszi neked is a jókívánságokat. Kezdek belerázódni az éjszakázásba, tegnap előtt Zsombor kelt 3x, jön a leghátsó foga, tegnap meg manó keltett illetve az már ma volt hajnali 3-kor. Szegénykém nagyon lázas volt, szomjas volt és úgy be volt rekedve hogy csak nyöszörgött. Én viszont már nagyon unom ezt a szobafogságot, lassan megkergülök itt a lakásban.

Orsi,
Bubunak jó szórakozást a szánkótáborra. ,

Brigi,
Nagyon jó ez a babanetes baba :D

Dolli,
Pocak hogy van?

Lini,
A Lidl-ben is van Univeres gyümi bár kb 3 féle.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt! Kép Mindenki lustizik?

Orsi! Gyere, mesélj, hogy ment el Bubuka? Nagyon nehéz volt elengedni? :cry:
Nagyon kifáradtál tegnap? Vigyi Magadra Nőci!

Judy! Te kisfiad? El sem tudom képzelni, milyen így elengedni elsőre táborozni. :roll:

Brigi! Van még kép, küldeni fogom. :)
Azt akartam írni, hogy én is kiakadtam volna, ha ilyet mond a párom a gyereknek. Nincs egyszerű dolgod, az biztos! :(
Nálunk is volt ennek csírája korábban (nem párom, hanem családja részéről), de sikerült elfojtani. Én azon akadok ki, mikor após mondja Gézunak, mikor valamit bohóckodnak, hogy jujuj, ne csináljuk,m mert kikapunk anyától! Na hát 1. Azt sem tudja, milyen kikapni, 2. még a szót sem ismeri, 3. Ne ijesztgesse a gyereket hülyeséggel, 4. Ne én legyek már a mumus!!!
Jah, jó a logó, ezt elmenthetnénk a mioldalunkra! :D

Mia! Babák is nagyon rá tudnak érezni, mikor van szüksége csöndre az anyukájuknak. :)
Én azon szoktam megdöbbenni korábban, mikor betegség/fog akármi miatt zsinórban pocsék éjjeleink voltak, és amikor már a teljes kimerültség szélén álltam, na akkor kaptunk ajándékba Gézutól egy átaludt éjszakát! Aztán persze kezdődött minden előröl. :wink:

Kriszti! Annyira aranyos vagy, hogy így félig ismeretlenül is hiszel benne, milyen ügyes vagyok, és biztatsz! :oops:
Örülök, hogy minden oké volt a csípőszűrésen! :D

Szilvi! Jaja, volt smaci is, meg is lepődtek mindketten, hogy így sikerült. :lol: Édik voltak!

Reni! Akartam írni... Én is Mariannhoz tartozom. :) Miért? Vagyunk még páran...

Zsandi! Hogy vagy a nagy hólapátolás után? Remélem, nem lett böjtje! :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hihi! Mire megírtam, már nem én lettem az első! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Andi!Jobbulást Veronikának!
Szegény :cry:

A Regi is teljesen kész van.Ő is egész éjszaka lázas volt,alig aludtam valamit.38 alá nem ment a láza panadollal és kúpal.De hála égnem most reggel elkezdett magától szépen lemenni a láza.Most alukál de előtte megmértem és már csak 37,9-ig ment fel a popijában,vagyis 37,4..
Ő is tiszta takony,és éjfél körül hányt is szegénykém :cry:
De szerintem a láztól és attól,hogy nurofent akartam neki adni és elkezdett tőle öklendezni.Utána már hála égnem nem hányt..
Jaaajjjj.Sem a Fanni sem a Szabi nem voltak hányósak.Sőt alig szoktak hányni.Úgy látszik a Regi hányós lesz.Vagyis tuti mert attól is tud öklendezni, ha az ujját nem jól szopja :roll:

Orsi!!
Merre vagy???Kiganéztad a laptopodat is?? :lol:

mimi12

Jujjj elmentek a skaccok táborozni??
Jól fogják érezni magukat!Lehet lesz sírás de nagy élménnyel fognak haza menni.
Anno a Fanniékat nem engedtük elsőben Erei táborba.Aztán nagyon megbántuk,mert örök élménnyel jöttek haza a többiek.

mimi12

Jajj, szegény kis betegek! :(
Kép
Küldünk minden kis betegnek egy ölelést!

Andi! Mimi! Kitartás!

Poci jól van, a körülményekhez képest! :D Csak tevékenykedhetnékem van, és nem tudom, mibe merjek belevágni... :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
Esetleg kezdj el babaruhát kötni :lol: :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?