Új privát üzeneted érkezett!

Hello Csajok :D ,

Heni, sajnálom, hogy téged is elkapott ez a nátha, mielőbbi gyógyulást!
„Kedves” a sógornőd, nem bírom én sem, ha nem vigyáznak a kölcsönadott dolgokra az emberek. Én sem szívesen adok kölcsön bármit, de talán én a sógornőmnek igen :wink: !
Az édességet én sem bírom, továbbra sem.
Gondolom a védőnő az AFP-s beutalódat adja majd, ugye?

Niki, Bibar
Nagyon drukkolok nektek, hogy rózsaszínre színeződjetek majd a táblában :D !!!
Csak lécci drukkoljatok ti is nekem, hogy én meg kék lehessek :wink: :D ! Hétfőn lehet, hogy kiderül…

Edi, szuper, hogy ilyen jól vagy ma! Ez az ital tényleg csodákra képes :D !

Pocak, de jó, akkor mégis jól döntöttél, hogy vettél szopipárnát :D !
Nem jöttök már haza a baba születéséig? Mert akkor itthon tuti olcsóbban bevásárolhatnátok!

Niki, én is Arielt vagy Persilt (mosóport) használok, szerintem mindkettő ugyanolyan jó, és amúgy alapban 40 fokon mosok mindent, kivéve a törölközőket és ágyneműt, azokat 60 fokon.

Dodó, sajnálom, hogy párod is beleesett a leépítésbe! Sajnos az autóipar most nagyon megszívta a válságot. Amúgy tök érdekes lehetett a munkája! Drukkolok, hogy hamarosan legyen munkája újra!

Bibar, a 4D-s UH jó lehet még a huszonakárhányadik héten is?
Igen, valószínűleg táppénzen leszek végig (veszélyeztetett vagyok), de már nem is bánom.
Iszonyú stresszes lenne a munkám amúgy is most, úgyhogy így a legjobb most minden szempontból. Illetve anyagilag nem mindegy, de fő a nyugalmunk most.
Húúú, a jó kis rakottkrupli :D ! Ennyi energiám ma nem lesz :oops: (mármint, hogy rakott krumpilt csináljak), már látom… 9-kor keltem, de most is olyan álmosnak érzem magam, nem tudom, mi van mostanában velem, 3 napja délután is alszom megint :oops: .

H1N1 ellen én sem nagyon akarnám magam beoltatni…amúgy a védőnőm azt mondta, ha szeretném, akkor is csak a 20.hét után javasolná. Nagyon remélem, végleg eltűnik ez a nyamvadt vírus már addig :evil: !

Én azon gondolkodom, hogy hordozót vadi újat vennénk, de a babakocsit (mózes+sport) megpróbálnám használtan beszerezni. Szerintetek az nagyon rizikós?

Anikó

Kép
mamaki73

Szia Dori: nagy udv. a csapatban, akkor te mar egy igazi tapasztalt anyuka vagy, egy iskolas kis-nagy fiuval.
Koszonom lanyok a velemenyeket a babakocsival kapcsolatban, meg azert nezelodok.
pocaklako

Szia Dori: nagy udv. a csapatban, akkor te mar egy igazi tapasztalt anyuka vagy, egy iskolas kis-nagy fiuval.
Koszonom lanyok a velemenyeket a babakocsival kapcsolatban, meg azert nezelodok.
pocaklako

Szijjjjasztok lányok!!!! :D

tegnap/ma hajnalfél kettőig nem hagyott aludni a drága gyermek...na ha már most ezt csinálja akkor mi lesz később... :? :D na nem baj akkor is nagyon jó volt...kis hiperaktív!!! :D

üdv Dóri:
vonalzót ugy is csinálhatsz hogy itt a fórumon rákattintasz a megfelelőre (nagyobabás picibabás ....stb) innen átirányít az adott oldalra ott beállítasz mindent értelemszerűen majd a kódot beilleszted itt a profilodban az aláírás részhez....ENNYI :D
HAJRÁ!!!!!

ÉÉÉÉÉÉÉs itt a 17. héééééét :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Üdv Dóri köztünk!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hahó!

Próbálok megbarátkozni a gondolattal, hogy úgysem tudom tartani veletek a tempót :lol: Úgyhogy jövök, aztán reagálok arra, amit a hormonok nem potyogtatnak ki az agyamból :oops: :lol:

Dóri, szia! Üdv köztünk :D

Niki, ne csigázz már azzal a zsíros kenyérrel :oops: Már annyira rá vagyok kattanva :oops: :lol:

Jááááj én ma borzasztó fejfájással ébredtem :? Már este kezdődött :evil: Remélem nem újabb havazást érzek :evil:

Kaja: én még ugye nem főzhetek (vagyishogy feküdnöm kell továbbra is), szóval Anyu jön hetente 2x és segít az ilyesmiben :) Tegnap rakott krumplit csinált meg káposztás tésztát - húúú de imádom mindkettőt :) Már melegszik is a káposztás tésztám mára :D

Moki! naaa mégis kislány :D Szuper!!!

Poci! Jó a kocsi! Sportrész is van hozzá?

Mamaki, szerintem nem nagy rizikó a használt kocsi! Ki lehet fogni baromi jókat is sokkal olcsóbban, amiket alig használtak :wink: Csak kezdj el időben nézelődni, hogy legyen időd ráakadni a megfelelőre :)

Megyek, kész a kajcsim! Húúúú de éhes vagyok :oops: Állandóan... De még kevés ami jóízűen csúszik :? Édesség nekem sem megy, csak a sós, savanyú, csípős :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Köszi, gyógyulgatok!:) De sokat röhögnek rajtam mert nincs hangom....nagyon örül a család!!!! :D

Igen, gondolom, hogy az AFP-s papírok lesznek, laboros stb......csak most nálunk ugye úgy van, hogy előbb a védőnőhöz le kell szaladnom, utána a dokihoz. Eddig egy helyen voltak, most már nem. Külön rabolják az időmet is még ezzel a rohangálással. :?

Na, megjöttek a rucijaim. Azért nem hiába jártattam a számat. :D

Én már múlt szerdán beadattam az oltást, lehet ez a mellékhatása??? Szombat óta kerácsolok.

Heni
Kép
henriett74

Köszönöm mokibuci, úgy látom, sikerültek a vonalzóim.

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

...elfelejtettem az előbb:

Bibar, Csipetnyusza
nem csak ti küzdötök a nadrághosszal, hanem én is :wink: ! 180 centi vagyok én is! Vasárnap a C&A-ban vettem egy kismamagatyót, tökéletes hosszal! Én is meglepődtem, hogy bőven jó a hossza :D !

Sajnos ma megint fáj a hasam, különböző intenzitással :cry: .
Asszem ma sem vasalok, megpróbálok minél többet feküdni+magnézium...

Azért majd próbállak titeket olvasni :wink: !

Dóri, isten hozott nálunk :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Itt a kicsi huncut Atika tegnapi fotói: Kép 19 hós Atika Kép Mind megettem!

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tanácsokat az orrvérzésre mindenkinek. Kutya dolog tud lenni sajnos.

Moki: Neked is köszi a leírtakat, megpróbálom majd azt a homeos orrcseppet, hátha be tudok szerezni

Edi: jól is teszed, hogy hamarabb eljössz pihire, szükségünk van arra, hogy felkészüljünk a NAGY napra és ugye előtte még sok feladatunk van, hogy kialakítsuk a kicsi helyét otthon.
Egyébként vicces a táppénz és a TGYÁS, GYED kapcsolata. Mert én ahogy megtudtam, hogy várandós vagyok Nórival, azonnal táppénzre küldtek. Persze így kevesebbet kaptam, de tudtam pihenni (feküdnöm kellett). Viszont utána, mivel a TGYÁS-t és a GYED-et a fizuból számítják, nem kaptam semmivel sem kevesebbet, sőt több TGYÁS-t kaptam, mint a táppénzem volt. Utána meg a GYED úgyis maximalizálva van. Hiába volt jó fizetésem, megkaptam a max.összeget. Ezzer arra szeretnék kitérni, hogy ha esetleg korábban is eljössz a mh-edről és 1-2 hónap táppénzt kapsz, az igazából az utána lévő dolgokat nem befolyásolja. Azaz a régi rendszer szerint nem volt semmi gond, sőt jobban is jártam. De erre szerintem majd kérdezz rá a mh-en a munkaügyisektől.
Persze ezt mérlegelni kell, hogy ki tudja bevállalni azt, hogy a 100%-os fizu helyett csak a táppénz lesz az utsó hónapokban. Nekem nem volt más választásom, mert az elejétől táppénzen voltam.
Írtad, hogy sok utánamászkálás lesz majd a TGYÁS-nál és a GYED-nél. Sajna igen, viszont a GYED intézése télre fog esni... :(((( De nekem sok dolgot a férjem intézett. Így szerintem Anyukád, Apukád biztosan be fog tudni segíteni, esetleg egy jóképű??? :D Ha azon múlik küldöm a szívecskés kávét 2 személyre, tudod!!! Csak szólj, hogy MOOOOOST!

Dodo: én is explorert használok, tegnap mégsem láttam a vonalzód, DE MA IGEN!! :)
Ja, most olvasom, hogy újat készítettél.
A szőrösödés előfordulhat. Védő mechanizmus :) És barna csík is jelentkezhet. Nekem volt pár pihém :D és csíkom is.

Mercy: hú de zsúfolt napod volt, majd mesélj, hogy van-e valami utóhatása a H1N1 szurinak, izomfájdalom, fáradtság, stb... Jó?

Csipetnyusza: nekem azt mondta hétfőn a doki, hogy AFP-re 1 zsemlét és 2 dl tejet kell megennem, meginnom. Alapjában véve éhgyomorra kellene, de erre lehet ennyit, de kizárólag ennyit bevinni.

Poci: Neked is köszi az infót az orrvérzéssel kapcs., nekem sajnos nem pici jön :( De holnap beszélek a dokimmal és akkor rákérdezek, hogy meddig normális ez, mert naponta többször van és nem gyengén. Csak elfelejtettem hétfőn rákérdezni... kismama feledékenység. Vagy hogy is írta Edi? Hormonagy? Na, igen, ez az! :D

Fókamóka: jó hogy jöttél és hallani felőled is!

Heni: jobbulást!!!!

Edi: hol lehet beszerezni azt a csoda italt? És pontosan mi is ez, mire jó? Nagyjából milyen összetételű?

Niki: én írtam az Arielt és igen, M-Zim. Én port használok, ált.40 fokon szoktam mosni, attól függ, miről van szó. Nekem a fehér a hófehér tőle. De állítólag a folyékony változata is jó. Azt még nem próbáltam.
Én elég régóta használom az Arielt, talán amióta megjelent és semmi más nem vált be. Olyannyira nem, hogy egyszer vettem Persilt és voltak valami színes szemek is benne. Szépen a rucik közé keveredett és ahogy a gép mosott nem oldódott fel rendesen, így egy-két pamut fehér pólón kék foltok lettek. Szuper! Sose vettem többé.

Bibar: rakott krumpli, NYAMMMM! :D

Dóri: üdv köztünk! Gratula Bogyóhoz!

Szokásomhoz híven most sem sikerült rövidnek lennem :roll:

Pusz mindenkinek, majd még este benézek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Heni,
Atikád egy kis tündéééér :D :D :D !
Olyan igazi kis huncut pillantása van! Meg lehet zabálni :D !
Nem is hiszem, hogy igazából tudsz rá valaha is haragudni :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Niki
ugy csinálom mint a rendes rakott krumolit és a knorr görög rakott krumpli alapot rakom hozzá tejszinnel/tasakban lehet kapni/azt össze kevered tejszinnel és vizzel,rá a krumplira,kolbász és tojás,be a sütőbe,ja és tejföl a tetejére :lol: :lol: isteni és nem száraz!!!

Dóri
üdv itt :lol: :lol: :lol:

Mamaki
oké drukk neked :lol: :lol: én annó kétszer voltam 4d-én,egyszer a 16 héten,egyszer meg a 28. héten,na az nagyon király volt,rendes babapofit láttam,jó dundit :lol: :lol: most is ezekben az időpontokban akarok menni :wink: nekem sem lett volna energiám főzni sütni,na de a gyerek miatt minden nap kell :oops: :oops: na akkor már 3-an vagyunk a magas anyucik klubjában :lol: :lol: pihizzél és mennek a gyógypuszik,ne fájjon már az a pocak :oops: :oops:

Heni
jaj de cuki,azok a fürtöcskék :lol: :lol: :lol:

Manorka
ne is gyere röviden,csak irjál jó sokat :lol: :lol: :lol:

bibar

Dóri:
nagyooon szivesen!!!! :D tényleg de nagy már a "nagyfiad" :D
Heni:
Atika nagyon szééép...kis helyeske :D
Dodo:
én is felfedeztem már a hasamon egy-két szőrszálat...de nekimentem epilátorral :D :D

:D a magas anyucik csak ne siránkozzanak,mert ők még akkor is több nacit találnak maguknak mint pl.:ééééén :oops: :oops:

tééényleg Edi....?????????merre jársz..??

mokibuci

Manorka! Húúú ennyire vérzik az orrod? :shock: De durva :?
A múltkor lemaradtam Nóri szülinapjáról :oops: Így utólag is Isten éltesse :P

Heni! Nagyon hasonlít rád Atika :P

Edi, meg a többiek is: a TGYÁS, GYED, stb mind a tavalyi évi fizu alapján megy majd :wink: tehát az, hogy ki mennyivel korábban hagyja abba a munkát, az majd "csak" annyit befolyásol, hogy hány hónapig kell a táppénzből kijönni :?
Hát én sem úgy terveztem, hogy 10. héttől nm dolgozom :? Meg ezt az egész terhességet nem így "terveztem" :? Próbálok arra koncentrálni, hogy manóval minden okés, és ez a lényeg, de tegnap nagyon kiakadtam, hogy valahogy semmi sem úgy alakul ahogy szeretném :( Szerettem volna minden percét kiélvezni ennek a terhességnek (mert ki tudja leszek-e még valaha...) de az "élvezetből" egyenlőre nem sok jut :( Már totál le vagyok gyengülve, egy 1 órás kiruccanás is teljesen kikészít :cry: még mindig rosszul vagyok, minimum öklendezem reggelente, de sokszor hányok is... fáj a derekam a sok fekvéstől és szuper dolog az olvasás (az elmúlt 3 évben nem olvastam ennyit mint most ebben a 4 hétben), de már szívesen csinálnék mást is :evil:
na, bocs a panaszáradatért, de tegnap már sírva is fakadtam :cry: :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Pocak!
Jól néz ki a babakocsi!

Nekünk babakocsit nem kell néznünk mert lent van a pincében Lizyé. Mert most van neki egy sima könnyen összecsukható esernyőkocsi. Ami a mózeses, az 3 kerekű (Quinni Freestile - asszem....de az se volt vadi uj, tesómtól kaptuk).

barbuss!
Én nekem sem csúszik az édes.... csak sós, savanyú, erős... remélem azért mert nálunk is kisfiu lesz! :wink: Mondjuk nekem ez is a megérzésem!

Dóri!
Üdv a csapatban!!

d.dodó

moki
miért te picúr vagy?? :lol: de a picúroknak lehet nagyot venni és felhajtani,viszont a magasak nem tudják leengedni :lol: :lol:

Barbus
szegénykém,jaj de rossz lehet :cry: :cry: de remélem elöbb utóbb te is élvezheted a boldog pocakosodást :oops: csak elmúlnak majd a rosszullétek,talán ha már érzed a mozgást.vagy már érzed??

bibar

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:25-kor.
Vendég

Barbi
Igen, neked akartam még.... Szegénykém :( És néha jót tesz, ha kiadod magadból....
sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, nem akarok a világért sem tukmáló lenni, de ha teheted probáld Te is ki ezt amit iszom Én is, mert esküszöm rá, hogy rendberak....

Na befejeztem, mert a végén azt hiszitek valami ügynök lettem, de nem :roll: :roll: csak megosztom veletek mennyire jó a hatása...

És képzeljétek, ma már nem dagadt be a lábam.... Tegnap már sírtam Anyunak este, mert kiborultam, hogy napok óta dagad a lábam délutánra, mi lesz itt később.... De ma széééép őzikelábam van :lol: :lol: :lol: na jóóó, hízott őzike, de semmi dagadás vagy víz :D:D:D:D

Befejezteeeem :lol: :lol: :lol:
Vendég

hihihi Kép

Bibar:
áá..az egy dolog hogy hosszabat veszek és felhajtom..mert az meg nem passzol csípőben,derékban....na jó most nincsenek ilyen problémák...és remélem a baba után már nem is lesz...és szedek magamra egy kis csípőt... :D :D mert az jelenleg nincs....annyi a két csípőlapátom közti távolság mint a nagy-és a kisujjam közti táv. (arasz...assszem)
na jó...nem vagyok egy deformált nyomi...... Kép

méretileg pedig kemény 153 cm vagyok!!!!!!! :lol: :lol:

na éééés EDI hooool vaaaagy...???

mokibuci

...itt van Edi :D

örülnék én ha 165 cm lehetnék........ :oops: :oops:
viszont a lábam nekem is pont 35.5-ös :lol: :lol: :lol:
de én is 36-osban frankózok :D

mokibuci

Lányok

Alig bírok a fenekemen ülni... már most mennék 4D-re megint... Végülis már 2 hete voltam.... Ma már elgondolkoztam rajta, hogy végülis szeretnék képeket róla, így lehet elmegyek a jövő héten is egyre... de akkor már érdemes lenne megvárni a 16.hetet, mégis csak jobban megtudja mondani, ki van odabenn :D:D:D:D

Fókamóka
Oda megyek amit adtál, köszönöööööm :D
Vendég

Moki
Juhuuuu akkor mi vagyunk a Manótalpúak :D:D
No, nekem csípővel nincsen bajom... Anno mikor modellkedtem rééééégen, akkor állítólag álomméret volt, mert az a típikus homokóra alakom van.... nagyon vékony derekam, széles csípőm...
Én mindig utáltam, mert szerettem volna olyan kis vékonyka lenni, szééép kis nádszál, ami a csípőm miatt sosem lehettem....
Persze ma már teszek rá, ilyen és kész...

Mindig egyenes Barna hajat szerettem volna (most festett barna van) és barna szemet.
Ezzel szembe hála az osztrák vérvonalnak, göndör szőke hajam van, fehér bőröm és kék szemem grrrrrr :twisted: :twisted: Anyukám mondta mindig, hogy persze mindenki azt szeretne ami nincs.... :lol: :lol:
Vendég

Bibar, érzem mocorogni már 2 hete :? Mondjuk én Emmával is sokáig hánytam :?

Edi, köszi a tippet, el fogom olvasni! :)

Moki, Anyukám pont olyan magas mint Te :wink: még a cipőméret is stimmel :D Nem egyszerű szitu, ő is tudna mesélni :) Azért az arasznyi derék övön aluli volt :evil: :D

Na, a mai sétám mindjárt indul :P Jön Apukám, elhozza Emmát és elugrunk Emmának bugyit venni :P Ugyanis az elmúlt 1 hétben szinte teljesen szobatiszta lett teljesen magától! :P Tudom, hogy mások már sokkal előbb, de mi vártuk, hogy megérjen a dologra, s lám most turbóra kapcsolt :D Olyan büszke vagyok rá :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na hiányoltatok, és most tele írom az oldalt :lol: :lol: :lol:

Segítsetek légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , nem tudom eldönteni, hoooogy Maxi Cosi Mura 3 vagy 4 legyen a kocsink....
Szerintetek???

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... slice.html

http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... slice.html
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.20 15:33-kor.
Vendég

Ja igen: a fekvést és ingerszegény környezetet rosszabul viselem, mint a hányást :? Na mindegy... Lesz ez még Így se :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi :)
rendben :wink:

Én talán a 4 kerekűt jobbnak tartom, de már nem tudok dönteni... :D
Vendég

Sziasztok!

Heni jobbulást! Sógornőd no comment. Én baba ruhákat adtam kölcsön, de vissza is kaptam őket hiánytalanul. Atikád tündéri :D

Edi: ez a csodaital jól hangzik :) 4dhez hajrá, remélem Neked is bejönnek! Mi ide fogunk visszamenni a 28. héten is :)

Niki: amiket én feltettem fotók, azok pont a 16. héten készültek :)

Poci: nem hallottam még erről a babakocsi márkáról, de nagyon jól néz ki!

D76 üdv itt!

Maki: nem rizikós, szerintem ez igy tök jó. Hordozót én eleve vagy csak ismerőstől, vagy újonnan vagyok hajlandó venni. A babakocsit általában én is használtan vettem, hugocskának elvileg egyébként nem kéne, de nagyon szemezek ezzel:

http://www.vatera.hu/kunert_mely_es_spo ... 39279.html

Barbuss: fejfájás mondjon le, és azt én is remélem, hogy nem akar megint havazni, sőt tavaszt akarok mihamarabb, hogy megint tudjunk jobban eljárni itthonról Mókussal. Sajnálom, hogy Téged ennyire megvisel ez a terhesség, nagyon nehéz lehet :(:( Sajnos csak kitartás tudok kívánni, és drukkolni, hogy minél előbb egy kicsit könnyebb legyen!
Lányodnak gratula a szobatisztasághoz!

Holnap reggel megyek AFPre, 7 és 3/4 8 között kell odaérni, tehát fél 6kor kelünk. Ráadásul Zalánt is kelteni kell, egy élmény lesz :?

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Edi, én a 4 kerekűre szavazok :wink: szerintem jobban irányítható

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Fókamóka
Ilyen kocsit vett a szomszédunk, csak zöld virágosban a lánykájának.... Azt mondja nagyon klassz és szereti. Ő a Teszveszen vette, ott is van fenn jó pár szín :D Ahogy néztem élőben elég masszívnak látszott, de a kerekei nem gumik, hanem műanyaghab vagy mi.
Vendég

na helló csajok!!:)

Megjösztem:)
Főztem ebédre csontlevest, meg rizseshusit:) Megint mosogatni kéne....meg leolvasztani a fagyasztót. De nincs kedvem.:(

Poci: klassz a kocsi!!:) Neeekem tetszik:)

Edi: Azt elhiszem, hogy mennél már 4d-re!!:) Én is én is!! De már a hétfői UH-gal is megelégszem:) Aztán 4d majd 20. hét környékén. Annyira szeretném, ha kiderülne hétfőn, hogy fiú vagy lány lakozik a pocakban:) Mindegy már hogy milyen nemű...csak tudjam végre. :) De amilyen szerencsém van, tuti nem fogja megmutatni magát...:) Edi! Figyi! Van nekem kuponom, amit csak pesten lehet beváltani. Lehet rajta olcsóbban babakocsit is venni....ha érdekel, szívesen megnézem, hogy milyen bolt váltja be! Aztán postán elküldöm, ha gondolod!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi
nekem 3 kerekűm van,imádom :lol: :lol: én a 3 kereküre szavazok :lol: :lol: na az szuper hogy most nincs olyan kajálhatnékod :lol: :lol: :lol: én örülnék göndör szökének kék szemmel,nekem hullámos barna barna szem...mindenki mást akar:))

Moki
jaaaa :lol: :lol: :lol: pici nádszál :lol: :lol: te be vagy jelölve nekem az iwiwen??most már kiváncsi vagyok rád :lol: :lol:

Barbus
gratula a szobatisztasághoz :P :P

Pocak
szundikázunk?? :wink: :wink:

bibar

Barbi
Én is erre gondoltam, na meg arra, hogy nem borulékony-e, a súlypont végett.... Persze lehet butaság, mert ez azért elég profi kocsi, de nekünk volt Bálinttal 3 kerekűnk Graco, és az borult mikor fekvő helyzetben volt a manófej.... Így fogni kellett, vagy támasztani a karfánál....
Vendég

Meme
Köszi, angyal vagy :D:D:D Örülnék a kuponnak, mert horror ára van a kocsinak, és sajnos az olcsóbb forrás már nem hoz be ilyet... Nekem viszont ez nagyon tetszős, és ilyen kell:D
ééés beszélek a manófiaddal , hogy mutassa meg magát... :D:D:D

tééényleg Manorka el is felejtettem mondani, hogy millió puszi a kuponért, megvettem a Ferrari ülést rajta, az lesz a nagyi kocsijában, mert lestoppolta magának:D:D:D Imádom őket, már most rendezik a kocsit, hogy saját ülés legyen a Mamánál, a Papánál... lassan veszekednek ki viszi majd a gyereket:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.20 15:53-kor.
Vendég

Edi: én 4 kerekűre szavazok!! :)

Fóka: Nagyon klassz a kocsi!! Én is én is!!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi
nekem abszolút biztonságos a 3 kerekű,és sokkal jobban irányitható mint sok márs 4 kerekü :wink: az durva hogy neked fekvő helyzetben borult,jó kis kocsi lehetett :oops: :oops:

bibar

Bibar
Hát nem volt ilyen komoly, mint ez. Rohangálós kocsinak vettem, ilyen volt...
http://n1.vatera.hu/photos/23/67/979_2_300.jpg
utáltam, 2 hónapot bírtam aztán mérgembe kapott a kocsi... :roll: :oops:
Vendég

Edi: Stile Baby Interio baba-és gyermekbútorok, kiegészítők Ez a neve. Van a Westend-ben, meg a Visegrádi utcában. www.bababutorbolt.hu
Priviben kűld a címet, holnap feladom postán!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én alapvetően 4 kerekű párti vagyok. 3 kerekűt max futáshoz vennék, de ahhoz meg nem jó bármelyik.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

háááát Bibar...
iwiwen egy darab kép nincs csak pocis...mondtam hogy inkább myvipen vagyok ...iwiwen van kb.:120ismerősöm myvipen meg 600 fölött Kép

Barbuss:
nem a derekam arasznyi hanem a csípőm.... Kép

mokibuci

Meme
köszönöööm, megírtam:D ééés gratula a 16. héthez, most néztem, éppen kerek nap van....
Vendég

Moki
Most Én vagyok a vak, vagy Én vagyok a vak.... :lol: :lol: :lol:

MyVip-en sem láttam Rólad képeket, csak 1-et... :S:S:S:S
Vendég

Edi: felírtam a címet, holnap dobom a postát!:)
Köszi a gratut:) Csak lenne már hétfő....:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
köszönööööm :D:D Igen, ilyenkor a legnehezebb kivárni....

Én mentem csajok, zárunk.... este jövööööök :lol:
Vendég

sziasztok:)

manorka: semmi mellékhatása nincs a szurinak:)
...csak annyi, hogy nyugszik a lelkem...nagyon sokat filóztam rajta mi legyen...de figyelve az eseményeket, azt állapítottuk meg (orvos barátaimmal), hogy ha a kismama megkapja a vírust, meghal....a babó talán nem....ezt a rizikót nem vállalom...inkább a minimális vivőanyagot, amitől nem lehet bajunk....(egy amalgám tömés 1000szer több kárt okozhat babónak)

azt hiszem, a táppénzem több lesz, mint a fizum...kevesebb így a levonásom:)...van még ezzel valaki így?

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy
A táppénz nem lehet több mint a netto fizud.... ugyanis a táppénz a netto fizud 70%-a...
Én decemberben 15napig voltam táppénzen, és 17.200.-al volt kevesebb a fizum...
Vendég

:lol: :lol: :lol: na igen Edi...nem mintha ott lenne.....
ott is csak pocis van meg babás....
Kép

na tessék.... :lol: :lol:
a drágám akciózott...itt talán "kivehető vagyok" meg a macihoz viszonyítva kicsit viccesen festek!!!!! :D :D na meg a szopipárna is egy picit mintha nagy lenne.....

mokibuci

Edi: Spuri haza! Várunk vissza!:)

Merci: Akkor oltatsz? Tedd ahogy jónak látod! Engem csak az bosszant ebben az egészben, hogy lehülyézik akik nem oltatnak. Mindenkinek a saját döntése, saját felelőssége. Szerintem! Én semiképp sem oltatok! Ma kiderült, hogy aki penicillin allergiás, az meg sem kaphatja az oltást. Nem mintha oltattam volna, de így meg pláne...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Móki: Ari a kép!:) De jó neked! Így tudsz hason aludni? Én félek hogy összenyomom a gyereket:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?