Új privát üzeneted érkezett!

én is hajazok egy laptetőre,de csak lapalja marad mindig :( ,lehet nekünk ez jön be,mert a mai éjszaka sem volt rossz!!!Igaz én állat ma tuti ráfeküdtem Berni kezére mert felsírt hajnalban :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2010.01.20 12:36-kor.

sutimano76
 
 


Jelentem grimasz Matyi most aludt el Kép

Kép
v.andi
 
 


[quote="v.andi"]J írta:v.andielentem grimasz Matyi most aludt el Kép



Kép

Kép
babcika
 
 

 
 

Andi juhééééééééééé :D :D :D
alakul ez! kb egy hónap, s talpra áll a világ, s este fog aludni ez a drága! :)

vicger
 
 


Kriszti,én 2 hetet adtam magunknak :wink:

Kép
v.andi
 
 


Andi... szuper szuper.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor
 
 


:D ámen :) majd meglásd, Barnusnak lesz a legjobb alvókája! :):):)

Süti, passzolom, milyen a gép. -Kockás táskában van, bitang nehéz :lol: valami szocreál gyönyör, vagy ruszki, vagy cseh, vagy lengyel, v magyar. félek tőle :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: kerülgetem még egy ideig 8) 8)

vicger
 
 


Kriszti... húúú dejól leírtad a régenésmostot.... :wink: én nem szégyelltem sose, hogy falun élek/éltem... éltem én városba is... az sem volt rossz.... :wink: :wink: (nekem...) viszont a saját magad "állítod elő"-ben tök sok a rizikó... eső... szárazság... stb.... DE tudod, hogy bio... és az viszont sokat számít....
Mi pölö falun élünk, de szinte majdnem mindent úgy veszünk meg.... :? :? :? :? (igaz legtöbbször biztos forrásból.... innen a faluból....) hogy miért? ez egy hosszú történet... és nem ide való.... :? :? :? nem hiszem, hogy bárki "kibírná" amikor egy hajcsár áll mögötte és parancsolgat és nem csinál semmit... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: úgyhogy inkább én sem csinálom... majd a sajátunknál!!!!! (ha lesz kedvem.... :wink: :wink: :wink: s időm... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )
vikiviktor
 
 


Sziasztok!

Andi, ég az orcámról a bőr, ma néztem a neten, még nem látszik, hogy elment volna a pénz.
Megnéztem az átutalási megbízáson is a bankszla számotokat, mindent jól írtam rá...

Az létezik, hogy péntek délelőtt óta nem ért volna oda??

tök gáz :oops: :oops: :oops: :oops: pedig Isten biza elutaltam

Drukkolok Barninak, hogy hamarosan az éjszakai alvók közé tartozzon++++

Én a kis kb. egy hetes nappal-éjszaka felcserélésünkkel nem nagyon szólhatok, de amikor már nagyon éreztem, hogy leesik a fejem, és Nikit sem tudom biztonsággal tartani stb., akkor betettem a kiságyába, zenélő forgó fel (vagy 100 x :lol: ) és valamikor elaludt magától. Vagy fent volt, nem tudom, de én az igazak álmát aludtam.

Nem fér be egy kis ágy a hálótokba?
Mi is egy ideiglenes kis ikea-s ágyat tettünk be, azt hittem alig fogunk elférni a hálóban, de még így is maradt tök sok hely.

Isten őrizz nem okoskodni akartam ám, csak nálunk ez jött be vész megoldásként

Kata, nálunk is van néha kéz remegés.

De én is megnyugodtam, hogy többen is írtátok, hogy sokunknál van.
Vendég
 


Moncsicsik.... :) :) :)
Kép
vikiviktor
 
 


Viki, látom előkerült Moncsi :wink: :D

Kép
babcika
 
 


[quote="v.andi"]J írta:v.andielentem grimasz Matyi most aludt el Kép
Kép

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Andi: Én is csak drukkolni tudok, hogy minél előbb rendeződjetek. Aztán a végén még lehet, hogy hétalvó lesz a fiad, mi meg majd irigykedünk... :wink:

Viki: Moncsicsid csodagyönyörűséges. 8) A nagyobbik... :lol:

Lányok, tudtok ajánlani családi nyaralásra, aránylag baba- és gyerekbarát helyet? Ahol voltatok, vagy amiről jót hallottatok. A következő lenne fontos: üdülési csekkel lehessen fizetni, teljesen külön legyünk mindenkitől (mivel fiúk 6kor kelnek legkésőbb, így pl egy hotelban, városközpontban nem igazán tudnánk velük mit kezdeni kb7ig, amikor reggeli van leghamarabb, plusz Andris nem az az egyhelybenülős típus), valami apartman vagy kiadó ház lenne jó igazán, ne kerüljön horror összegbe (Kolping már nem a mi pénztárcánknak való), legyen pl játszótér vagy kis kert, ahol gyerekek játszhatnak, és lehessen a környékben kirándulni vagy gyerekeknek programot szervezni... Ezek a preferenciáink. Ha valaki a környékükön ajánl helyet, akkor még esetleg össze is futhatnánk családostul. :wink: Tavaly sehol sem voltunk, jövőre ki tudja nem jön-e hármaska :wink: , szóval emlékezetes nyaralásre vágyom. :)

Kép

Kép
hgrita
 
 


ahol Krisztiék voltak az nagyon jól nézett ki

sutimano76
 
 


Kriszti!

Köszi a hiányolást, de voltam tegnap, írtam, hogy 70 gr-ot hízott Ábel két hét alatt, s ahogy Süti írta, igen, szopisztrájkban van, :cry: :cry:
bár ez egyszer jelnetette hogy abszolút nem szopizott, eg :cry: yébként megteszi, de amint meghallja Mátét, azonnal abbahygja, sőt, már nélküle is.
Az ínye is nagyon érzékeny, de a fó ami hétről hétre zavaróbb ála, az a külső zavaró dolgok. Tegnap elémélyülten evett, de 3 helyiséggel arrébb!!!!!!!!! Máté ordított egyet, mert elfogyott a kakaó, amit ivott, és Ábel azonnal abbahygata a szopit, utána már nem is tudtam visszatenni.
Cumisüveget még nem kapott cumit dettó nem, főleg, hogy eleve nem akar szopizni sokszor, nem is merem megpróbálni, nehogy rákapjon. Kiskanállal szerintetek mennyi idő anyatejet adni, mondjuk 80 ml-t?? :shock: és honnan tudom, abból mennyi folyik mellé.
Legalábbis Ábel nagyon mozgékony baba, mint a motolla úgy jár a lába, pár percig van egy pozícióban, utána már mászik el vagy fordul át, akéárhogy van, állandóan ülni akar, ...úgyhogy vele a kiskanalas téma szinte kivitilezhetetlen.
Lehet én vagyok ügyetlen, de nekem a kiskanalazás nem megy ha mérjető mennyiségről van szó.

Most azonnal mellre teszem, ha ébred, akkor jobban elfogadja, mintha teljesen ébren van. Sajnos szinte sosem sikerül kettőből szoptatni, és annyira de annyira hamar végez, hogy nem tudom mennyit ehet?????????

Tegnap nagyon kétségbe voltam esve, mam már azért végiggondoltam, hogy előzőleg bodyban volt mérve és evés után, most body nélkül és evés előtt, mert nem volt hajlandó, mielőtt elmentünk. Egy percet szopizott talán. Na most ez akár 100-130 gr mínuszt is jelentket, ami már 170-200 gr hízás, azért az másképp hangzik.
Na de 2 hét múlva megint megyünk, egyelőre csak szoptatom, s jobban figyelem a pisis pelusokat. Mert eddig egyszer volt, hogy észerevehetően száraz maradt, és ez nagyon furcsa volt, mert aznpa éppen jobban evett, mint egyébként. Különben elég pisis, de azt nem tudnám megmondani mennyiszer pelenkázok, sosem számoltam.
Most írok mindent, hogy teljesen képben legyek, bár amit nem értek, hogy a tegnapi síróssága kivételével eddig semmi de semmi baj nem volt, még csak nyűgös sem volt!!! Akkor nem lehet, hogy éhezett, szonjazott, s mindehhez mosolygott!!!
:shock: ennél sokkal okosabbak!

Nyugtatagom magam, de azért van bennem drukk!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Andi!

Köszi szépen megjött az Osanit!
De én is akartam, hogy buborékos boríték plusz ajánlott nem jön ki 200 íft-ból

Kép
Kép
tengdi
 
 


Rita, melegen és nyugodt szívvel tudom ajánlani tavalyi nyaralásunk helyszínét: Tiszaszőlőst :)
http://galati.freeblog.hu/archives/2009/06/27/Nyaralni_voltunk/
abszolut mértékig család és bababarát hely, nyugodt, csendes, ugyanakkor a gyerekeknek sok sok élményt kínál, vannak állatok, homokozó, játszótér, medence...
idén már drágább lett sajnos.
Mi még nem tudom, hogy hova megyünk... na majd meglátjuk :)

vicger
 
 


Falu-város: Én ízig-vérig városi lány vagyok. :wink: :roll: De már sok helyen laktam, a XI., a XIV. és a II. kerületben is, szóval nem vagyok lokálpatrióta. :wink: :lol: DE: minél idősebb vagyok, annál inkább vágyom a nyugira, kevesebb emberre, tiszta levegőre, kutyára. DE: annyira jó, hogy van nekem Anyum, hogy segít ha kell, rábízhatom a gyerekeket ha el kell intézni valamit, ha kettesben el szeretnénk menni valahova férjecskével (bár ezt nem tesszük túl sűrűn ennek ellenére sem :roll: :( ), hogy nem kell kocsiba ülnöm, bármit is akarok elintézni, hisz most egy maximálisan ellátott helyen lakunk. Nem is tudom mikor ültem utoljára BKV-ra, gyalog is max 10 perc minden, ami 2 (majd remélhetőleg 3) gyerekkel azért sokat nyom a latba, Gábor max 20 perc alatt itthon van munkából, így 5 körül már itthon van, ami nekem nagyon fontos. DE: szeretnék olyan nagyi lenne, akihez élmény, izgalom eljönni, aki újat mutathat az unokáknak (sünik, madarak, moha, stb) :oops:, ennek fényében nálunk marad a város míg bírjuk idegekkel, ép ésszel, aztán ha majd kirepültek a gyerekek jöhet a vidékibb lét. Gábor falun született, általánosba Martonba járt busszal, gimibe Budára vonattal, hóban-fagyban-hajnalban, így ő nagyon ellene van a vidékre (itt értsd) falura költözésnek. Jó lenne valami átmenet majd idővel, ha pénztárca engedi, pl Budaörs, Gödöllő pl. No, értitek biztos, de már kezdek belebonyolódni. Látszik, hogy agyi vérszegénységem van. :roll:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Madar,találtam neked egy smileyt :lol: :lol: :lol:
Kép

sutimano76
 
 


Tengdi, tényleg.. bocsi :oops: :oops: :oops: jaj néha akkora bumburnyák tudok lenni :oops:
szerintem nem a tejcsivel van a gond, mármint mennyiségileg, illetve nem lehet annyival kevesebb, h aggódásra adjon okot. Inkább a többi együtt eredményezi ezt a problémát. Ugye adott az íny érzékenysége, ami már alapban is elég ok a nyüszire, s mellé jön még a tesó általi ingerözön. az osanit biztosan jót fog tenni neki! az ingerözönre pedig akkor beválik a szeparált szopi ;) A kanalazás helyett, próbáld ki a pohárból itatást, vagy pedig a fecskendős módszert. A panadolhoz és a nurofenhez is adnak ilyen szippancsot...

vicger
 
 



vicger
 
 


ja, még annyi, hogy Máténál azt hittem cirka 2 hónapos korában, hogy nem elég a tejem, s adtam ( volna )pótlást cumisüvegből kettő alaklommal közvetlenül egymás után. Ami nem kellett, talán ha 10 gr-ot evett még hozzá, talán annyi sem volt. DE
már ez elég volt ahhoz, hogy utána 2-3 napig nehezebben fogadta el a cicit, őőő, aki annyira cicifüggő volt, úgyhogy ennek fényében cumisüveggel Ábelnél meg sem merek próbálkozni.

Ti mit tennétek?

Scooper

Írtad tegnap, hogy te nem erőleteted Noncsit, ha nem éhes, nos akkor én sem Ábelt. De van, mikor tudom, hogy az, csak eleinte leutasítja, mert 3-4 órája nem evett és akkor sem sokat, aztán pl átviszem egy lehúzott redőnyű szobába, és akkor ott minden oké, és belakik.
Csak legközelebb fentiek fényében a lesötétített szobába akarom etetni, de ismét jön a hídba feszíti magát, elfordul, dühös lesz...stb...aztán átviszem a világos, de nyugis szobába, és akkor ott belakik.
Tehát még csak az sincs, hogy mindig ugyanaz jön be...nem lesz egy könnyű fickó :shock:
én erről valahol lemaradtam. Te nem szoptatsz, hanem lefejed a tejed és cumisüvegből adod? Mert?

Kép
Kép
tengdi
 
 


Város-falu(kertváros):

én panelbe nőttem és nem voltam játszótéri gyerek,nekem sokszor abból állt a nyaralás hogy az ablakban ültem naphosszat és bámultam kifelé!Aztán szakközépben szintén,és megőrültem mikor felhívta a barátnőimet(akik kertesbe laktak)és kérdeztem mit csinálnak és a kertbe írták a leckét,napoztak,stb.én mikor arról volt szó hogy költözés anyóséktól,mondtam a páromnak nekem egy kikötésem van,nem város,nagy kert ,hogy a gyerekeim ne úgy nöjjenek fel mint én!
most itt lakunk pécelen,és a vonat 20 perc alatt a keletiben ,van közvetlen buszjárat az örsre,és az unokaöcsém innen ugyanannyi időt utazik a suliig mint a 15 kerből :wink: .
régen unokatesóm egy faluból hamarabb ért be a sulijába mint én pesten az enyimbe,annyi volt a különbség még plussz,hogy ő tudta hányra kell lemenni az buszhoz,én meg állhattam ott sokat ha késett vagy dugóba került,vagy csak simán kimaradt!!!

utáálom a várost,én élvezem itt az életet,a csendet!!!!és nem érdekel ha kocsiba kell ülnöm egy bolt miatt.az kisebb kellemetlenség,mint a zajba szmogba élni.

sutimano76
 
 


tényleg fecskendő!! el is van téve több is a Nurofenekből. Köszi!!!! Bár egyelőre ezt sem szeretném, hanem pl mikor lefekszem akkor is kiveszem és mellre teszem, mert átaludna 6 órát, na nem várom meg, hanem cirka 4 óra elteltével kiveszem, fel sem ébred, viszont belakik alaposan.
Meg ha kicsit evett, s egy óra múlva álmos lett, de semmi nyűgi, csak füldörzsölés, akkor letettem, s egy hang élkül elaludt. Most úgy döntöttem ilyenkor előtte mellre teszem, s volt, hogy elfogadta, s elég sokat evett is. Jaj olyan nehéz ez, ahány gyerek annyiféle, sokszor érzem, hogy semmivel nem vagyok ügyesebb, mintha az első lenne olyan mértékben tudnak mások lenni

Kép
Kép
tengdi
 
 


Süti ismerős én gimibe a munkásCSepelről a XIII. kerületbe kb. 2 óra alatt értem be....az osztálytársaim Solymárról hamarabb...

Tengdi kitartás és nyugalom!mást nem tudok...érzékeny lelkületű lehet Ábel.
és köszi a jó múltkori horoszkópos beírást
nagyon igaz rám mint Bikára, jót nevettem

Viki Moncsi babád gyönyörű! látom a másik
meg a vállára ült

:D .

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Tengdi, ezzel szerintem mindenki így van ;)

horoszkóp: jajj, én annyira Ikrek vagyok, h szörnyű... pl most elméletben varrok és kötök. nem vagyok százas az biztos. De szabályosan parázok attól, h leüljek a géphez: mert
1: mi van, ha összegabalyodik a cérna?
2: nem varr egyenesen
3: elrontom
4: nem jól nyomom a pedált
5: bármi
8) 8) 8) 8) 8) 8)

vicger
 
 


Tengdi lehet kicsiÁbel érzi az aggodalmadat
a szorongásodat....
ez is bekavarhat...?

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Kriszti szedd össze minden erődet
és ülj le varrni
ha összegabalyodik majd
elvágod a szálat!
nnaaaaaaa
Hajrá!
és nem baj ha nem lesz
egyenes :wink:
Meglásd milyen jó lesz!

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


:lol: :lol: :lol: szóval össze tud gabalyodni :? 8) :? 8) jóvan... előtte kipucolom a gőte helyét, meg Luca is felkelt.... 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger
 
 


aham, persze :lol: 8) :D 8) :lol: :D

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Süti, félre ne érts, nekem a kertváros nem falu! :wink: Mondjuk Bp viszonylatban sincs nagy összehasonlításom, mert mindig "jobb" környékeken laktam (jaj, de sznobbnak hangzik, pedig egyáltalán nem vagyok az, szóval a lényeg, nem panelban, a rengeteg közepén), ovim és az általános az utcánkban :) , gimi 2 percre/ fél villamosmegállóra gyalog, egyetem a 7essel, ott leszáll, besétál, szóval nem vagyok ismerős külkerületekben, Csepelen. Onnan gondolom problémásabb közlekedni. Természetesen a saját gyerek- és kamaszkoromból indulok ki, ami nagyon jó volt, barátok a szomszédságban, rengeteg árnyas-fás játszótér, kevés kocsi, szóval nem az a tipikus belváros. De tényleg vágynék titkon el, ha Anyuék nem itt lennének már valószínű mennénk is, vagy ha tudnék vezetni, vagy ha lenne pénz egy házikóra, szóval sok-sok ha... Majd egyszer úgyis arra visz az élet, ami az utam, legyen az bárhol is. :)

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Andi!

Köszi szépen megjött az Osanit!
De én is akartam, hogy buborékos boríték plusz ajánlott nem jön ki 200 íft-ból


Most már ne bolygassuk,majd nyáron elmegyek mindenkivel fagyizni a vári cukiba :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Kriszti, nem iker vagyok, hanem szűz-szűz, de én is ilyen vagyok. :wink: Ezért halogatom a vezetési órákat: mert mi van ha hülye az oktató, nagy a forgalom, pont aznap szétszórt vagyok, és eddig mindig azt mondogattam, majd ha lesz jobb autónk. (ami nyáron lesz is, de addigra vezetnem kéne, nem pedig gyakorolgatni :wink: ). Gábor is mondta, fizessek be, beszéljek meg egy első órát, aztán majd alakul a dolog. De én Pató Pál úr leszármazottja vagyok, így 'ej ráérünk arra még'. :wink: Nem lustaságból, csak félszből és önbizalomhiányból... :oops: :roll:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Köszönöm a velem örülést,de déltől12.30ig bírt alunni Barni.Valami nejó,mert üvölt,semmitől nem nyugszik meg.Na de most kiszúrok vele,és nem aludhat el már estig.Ha lerohad a lábam akkor sem.
Este beszéltem vele,hogy nagyon szeretné apa meg anya,ha visszatérne a régi kerékvágásba.Lehet megértette?
:roll: :wink: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Kriszti köszi a linket. Tényleg drágult, emlékszem tavaly 15-18 körül volt. Mondjuk kétségtelen, nagyon szuper a hely. Már átküldtem Gábornak, hogy eméssze. :)

Kép

Kép
hgrita
 
 


Gőte, jajjjjj :shock: :shock: kiráz a hideg, hozzá bírsz nyúlni????

Tengdi, remélem rendeződtök!!!

Kép
babcika
 
 


Andi, na hátha most fordul helyre a gyerek :wink: Addig kitartás!!!

Rita, már van jogsid, hogy rögtön órákat akarsz venni, merthogy ha nincs akkor az nem ám úgy müxik, hogy beülsz azt nesze eredj, hanem 1 hónap kb. az elméleti okítás, aztán kresz vizsga, majd csak rutinozás, aztán vizsga , és addig emésztheted, hogy mi lesz ha :wink:

Kép
babcika
 
 


Andi biztos megértette! Szerintem minél
sűrűbben ismételgesd.
én már kínomba lehet egy éneket
is költöttem volna neki erről és
amit állandóan énekelnék....
:wink:
Szépen haladtok előre!

KépKép
KépKép
zsalyam
 
 


Andi, írok privit
Vendég
 


Babci, lehet hogy jobb lenne, ha nem lenne. De van, 13 éve. :roll: :oops: Csak megkaptam januárban, aztán jött 1 év Anglia (ott nem kellett, nem is mertem volna), itthon meg nem úgy alakult. Mindig csak tologattam, mivel Gábor vezet, így ő fuvarozott ide-oda. Ahogy teltek az évek, egyre kisebb lett a bátorságom, most már alig van. :oops: De összekapom magam, aztán hajrá.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Zsalyam
De bitos, hogy az aggodalom is közrejátszik, ez egyértelmű!!! Plüsz Máté Ábel imádata ( nem is hittem volna, hogy ennek is lehetnek hátrányai ) plusz a foga. Plusz elég érzékeny, nekem mindhárom gyermekem extraszenzitív, na ezt nem tudják sokan venni, s azt hiszik elkényeztetés.

Még az is eszembe jutott egyébként ( s ha eszembe jutott, akkor ez nem véletlen ) hogy Ábel így akarja elérni, hogy Máté háttérbe legyen kicsit szorítva, na ez hülyén jött ki, tehát Máté reggeltől estig mindig ott van, és mindig rá kell figyelni, s ugye a szopi alatt pláne! Ott csicsereg, amire válaszolni kell, s mondja mondja, ha nem reagálok, hisztibe kezd, így persze ennek igyekszem elejét venni ( nesze neked békés nyugodt szoptatás ). És szerintem Ábelnek ez mára sok lett, így valami módon el kell érnie, hogy legalább a szoptatási időszakra ne legyen ott Máté. Mert az az ő ideje, ami neki jogosan jár.

Kriszti neked biztos félig rák is az ascendensed, mert egy 100%-os Ikrek Ikrek inkább egy gyereket sem szülne, nemhogy négyet!!!! Nem lenne rá ideje :lol:

Rita
Igen a Szúznek jellemzője az önbizalomhiány. Persze a személyi horoszkópban ezt egyéb állások kompenzálhatják...

ZsalyamNálad maga alakásod, a foglalkozásod a néprajz, a művészet, a hygománytisztelet nagyon Bika jellemző. Ascendensed mi?

Kép
Kép
tengdi
 
 


Manó, Anna, Flora, Piciibo, Tisz

HOL VAGYTOK?????

Bocs aki kimaradt, de ő is hol van? :lol:

Kép
Kép
tengdi
 
 


Rita!

Én is gondolkozom az újra vezetésen, van jogsim, de nem használom.....
Falu-város:hát nem tudom, mindegyiknek meg van az előnye-hátránya

Lotti az előbb belefejelt a kaszinótojásba, amit ettem :lol: Édes pofa

Tettem fel két játékot a babaszobára, ha esetleg érdekel valakit:

http://www.babaszoba.hu/services/aprohi ... id=1178916

http://www.babaszoba.hu/services/aprohi ... id=1178883

Kép
arvaerika
 
 


Dia, pedig még az aszc-m is ikrek :D

Lehet abban vmi, amit írtál, h Ábel így éri el a csakvelefoglalkozást. De nincs is ezzel semmi baj ;) okos kölök :):):):)

én Atim kicsit agresszív lett mostanság. Lehet, h nálunk meg most jön ki a tesóérkezősstressz :roll:

vicger
 
 


Én itt vagyok. Zugolvastam pár napig :wink: (olvasni épphogy volt időm, írni már nem.

Dia, én is azt gondolom, hogy Ábel egy kicsit testvér nélkül akar lenni, azért "cirkuszol". Nem lehetne egyszer-egyszer, hogy a nagylányod elvigye Mátét játszótérre, sétálni vagy valahova, hogy lehessetek tényleg csak a kicsivel?

Andi, az jutott eszembe, hogy felnőttek is vannak, akik reggel fekszenek le és délután kelnek :wink: persze, az lenne a legjobb, ha mégis megoldódna ez a dolog és veled kapcsolaban is eszembe jutott, hogy amikor hullafáradt vagy, nem lehetne megkérni Danit, hogy egy óra hosszat szórakoztassa az öcsikéjét, amíg te pihensz egyet?
Én ha nagyon kivagyok, képes vagyok a négyévest megbízni, hogy szórakoztassa a kétévest, a kicsit biztonságba helyezem és már alszom is :wink:

Én is falusi gyerek vagyok, csak velem mindig kivételeztek, így nem szoktam meg a munkát, ami miatt most szenvedek is eleget :roll: (tiszta röhej: egy hatgyerekes családban a legnagyobb lány, akinek nem kell dolgozni, elég képtelenség, nem???!!!!), de én is mindig elveteményezek, aztán van amit megfojt a gaz, van amit nem, van 8 tyúkom, napi 2-3 tojás, van 1-2 gyümölcsfa, szerintem nagyon sokat jelent... És ha a libáimnak lesznek kislibái, akkor jövőre már eszek libamájat is :wink:

Rita, az én jogsim 21 éves :wink: Szombat este elmentünk kenyeret és egyebet venni, 2x lekapcs az összes lámpa, mert jött egy autó szembe, 1x bele akart nyúlni kiálláskor férjuram, mert megijedt, hogy neki megyek egy másik álló autónak, és egyszer lefulladt. NA ÉS? Megy majd jobban is :wink: :lol: :lol: :lol:

Babcika, jobbulást kívánok az apukádnak.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Köszönöm az ötleteléseket,Barnika fogzik Kép ,de nem gyengén.Dél óta nem bírtam etetni és altatni sem,folyamatosan sír,de így még soha nem hallottam sírni.Se víz,se cici,se táp,se semmi.
Fél 4 kor vettünk egy jó meleg kádfürdőd,ott tudtam végre megetetni,mert ott eltereltem a figyelmét,majd amikor kiszálltunk is csak így sikerült.Kapott egy nurofen kúpot,mert asszem ha most nem alszik,akkor nekem is csengettek volna.

Kép
v.andi
 
 


Andi!

Megkaptam az bogyókat, köszi szépen. Fagyira én is várlak!

t-pk
 
 


[quote="v.andi"]K írta:v.andiöszönöm az ötleteléseket,Barnika fogzik Kép ,de nem gyengén.Dél óta nem bírtam etetni és altatni sem,folyamatosan sír,de így még soha nem hallottam sírni.Se víz,se cici,se táp,se semmi.
Fél 4 kor vettünk egy jó meleg kádfürdőd,ott tudtam végre megetetni,mert ott eltereltem a figyelmét,majd amikor kiszálltunk is csak így sikerült.Kapott egy nurofen kúpot,mert asszem ha most nem alszik,akkor nekem is csengettek volna.


azt gondoltam, h ezt nem lehet überelni, s lám de.
nem tudom.. jelent vmit, h Veled vagyunk? :roll:

ez a smile.. odab.sz :lol:

Anna, ez tényleg nem megszokott, h a legnagyobb lányka legyen elkényeztetve, s munkától óvva ;)
én következetes vok ebben.......... mindegyiket elkényeztetem. Ja, s volt szerencsém a zöldségeidhez, első osztályúak ;)

vicger
 
 


"Sok olyan eset van, amikor működik a szülői megérzés, de vannak olyanok, amikor nem. Ez utóbbi eset lép fel a fogzás esetében is. A gyermekorvos, a védőnő és a z ismerősök általában azt mondják, hogy a fogzás 3-4 napig tart, ebből pedig a rutintalan szülő arra következtet, hogy valóban csupán néhány napról lehet szó, tehát ha már 2 hete nem alszik jól a baba, azt nem okozhatja a fogzás. Ez egy hatalmas tévedés, a fogzás fogalma ugyanis nem csak a fogak áttörését takarja (ami valóban csak 3-4 napig tart), hanem a teljes folyamatot az első tünetek (nyálzás) megjelenésétől az áttörésig, ami akár 6-8 hét is lehet.
A legtöbben azért gondolják azt, hogy nem fogzik a baba, mert az ínyén nincs látható elváltozás és az egyetlen tünet láthatólag csak az alvászavar, azonban ha jobban megfigyeled a babát, akkor észrevehető, hogy nyálzik és gyakran a szájába vesz játékokat, vagy a kezét, néha egészen látványosan dörzsöli is velük az ínyét, gyakran az ételekkel vagy a cumival is az ínyét masszírozza, ilyenkor egyértelmű, hogy fogzásról van szó."

fogzásra való alkati szerek leírását a www.kismamablog.hu/fogzas.pdf

kismamablog.hu

Kép
v.andi
 
 



Kép
v.andi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?