Új privát üzeneted érkezett!

Bea! Nem mi voltunk az utolsók, kb a 3. lehettem, nagyon későn kezdték az inszemeket.
A nyálkahártyához én sokat ittam csipkebogyóteát (a lényeg, hogy nem fekete tea, mert az élénkít). Bár ez a sok relatív, mert én sajnos elég keveset iszok általában, úgyhogy így sem jött össze napi 2 liternél több szerintem. :roll: Ja, és sokszor melegítettem az alhasamat ilyen zselés melegítőpárnával. Esetleg próbáld ki!

Igen, 27-én teszt.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy belekotnyeleskedek, de egyedül Tapolcán nem számít bele az 5-be a fagyis beülti. Máshol vagy beszámíttatod, vagy fizetsz.
A háttérből drukkolok mindenkinek!!! Igen felpörögtek az események. Kívánok mindenkinek egy (két) egészséges bébit 2010-ben!

Kép
p__lilla
 
 


Köszi,Lilla!

Hogy vagytok? :wink:

Lucuzs,
hű,mennyi katona!Gratula és remélem,célbaérnek!

Bea,
máris leszívás?Mikor kezdted a stimut?Akkor nem is kell hozzá 2 hét feltétlenül?
Vendég
 

 
 

Luci!
Ez nagyon szupi eredmény (mny, +a hadsereg) Ezerrel drukkolok! Most nyernetek kell :wink:

....egyébként ééén is ilyen eredményeket akarooook! :lol:

A beültikkel kapcsolatban én is úgy tudtam, hogy a fagyik nem számítanak bele. Amikor a mi lombikunk volt legalábbis ez az infó volt a köztudatban...igaz, hogy én nem néztem utána, mert nekünk nem maradt fagyi babánk.

Én elkezdtem szerintem idegesedni és emiatt fulladni. Nem olyan igazi fulladás ez, csak időnként nem tudok nagy levegőt venni. Persze nyilván azonnal elkezdtem agyalni, hogy biztosan bevizesedtem és az nyomja a belsőmet, de ez azért nem stimmel, mert akkor gondolom fájna és nagyon feszítene a hasam. Egyébként is ez csak tüszőrepedés után lehet :) Szóval nagy erőkkel képzelődöm, próbálok másra koncentrálni és elterelni a figyelmem. Sajna én elég hajlamos vagyok képzelt betegségekre, de általában semmi betegségem nincs :lol: Lehet, hogy amiatt agyalok ezen, mert a lombik stimu után beteg voltam...

Asszem ma elmegyünk Dobogókőre kicsit sétálni. Remélem ott elterelődnek a gondolataim :roll:
tapedli
 
 


Lilla!
Jaj,de jó,hogy jöttél már úgy hiányoltalak!Sokszor gondolok Rád! :) Jól vagytok?Kis Marci?!Mesélj!!!

Akkor nagy szerencsénk van Tapolcával, ha máshol beleszámít a fagyi az 5-be.Azért mennyivel mássabb minden itt Tapolcán,mint máshol!Jó,hogy ide tudunk járni!

Zsó!
Igen már leszívás lesz.Nekem mindig ennyi időbe tellik. 2-án kezdtem a decat,11-én a gonalt,2-szer van közben UH,3.-szor már a leszívás!Remélem te is hamarosan kezded a stimut! :)

Tapi!
Jól teszed, hogy elmentek sétálni biztos jót fog tenni!Próbálj meg nem idegeskedni!Mi is most indulunk sétálni apival! :)

Nálam minden okés,igaz már fájdogál a derekam,szurkál a hasam de nem vészes csak a szokásos.
horváth beáta
 
 


Sziasztok lányok,

megjöttünk Dobogókőről. Hát valami mesésen szép zúzmarásak voltak a fák és szikrázó napsütés volt fenn. :D Teszek majd fel fotókat, csak még nem mentettük rá a gépre. Csudi szép volt! Még ott is kicsit nehezen vettem a levegőt, de már 100%, hogy idegességtől van. A gyomorszájamnál azt érzem, mint vizsga előtt :shock: Idegességet. De mostanra egyébként jobban lettem, szóval megmaradok :lol: Egyébként is, még sosem hallottam, hogy valaki belehalt a gyomoridegbe :lol: :lol:

...ez van, néha hisztizek :lol:

Szép estét!

T
tapedli
 
 


sziasztok

Lucuzs, ezek szép eredmények! Ugyeugye! :lol: Most már csak arra törekedj, hogy kíméld magad egy kicsit. És egy szép zebra fog rányargalni a tesztedre, meglásd!

Tapi, no para! :wink: Idegesség ellen nekem is mindig a testmozgás válik be, friss levegőn. Leköti a fölös energiát!

Szép vasárnapot!


Beni
benigna
 
 


Tapi,
irigyellek a dobogókői sétáért...az én férjem lustizni szeret,nehéz rávenni,hogy kimozduljon,pedig én imádok kirándulni.Kocsink meg nincs.Talán,majd ha lesz gyerekünk.

Ne félj,ez a kezelés smafu a lombikhoz képest,nem lesz semmi bajod!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Köszönöm a bíztatást, közben el is múltak a rossz érzéseim. Igen Zsó, a lombik valóban sokkal nagyobb "löket". Pont ezzel bíztattam magam, hiszen azt is kibírtam már egyszer :) Sajnos ez a fulladás engem pár éve stresszhelyzetekben megtalál...tulajdonképpen a lombik óta. 2007-ben szinte állandó "társam" volt, de azután szépen megszabadultam tőle. Gondolom azért pánikoltam be, mert már rég nem voltam rosszul és most nagyon nem szeretnék rosszul lenni. Az egész inszemet úgy akarom megélni, hogy fantasztikus lehetőség. Mivel már jól vagyok, így ezt jelenleg így is érzem :D Szóval már minden ok! Tűkön ülve várom a szerdát, hogy kiderüljön hány tüszőcském lett :D

Luci,
hogy vagy? Gondolom pihiztél a hétvégén. Miután írtad a csipke teát én is vedelem...hátha nálam is beválik mnyh növesztésben :lol:

Bea,
a szurkálás tök jó (én is érzem már, meg a derekam is) :)

Beni,
nekem is öregecske már az autóm, de még döcög. Igaz, karácsony előtt nem volt hajlandó elindulni a nagy hidegben. Sajnálom, hogy emiatt a költség miatt később tudtok kezdeni. Így egyébként abban a hónapban is lesz kiért drukkolnunk :D

Vayacon,
remélem anyóséknál jót pihiztetek. Gondolom már nagy az izgalom benned is, mikor kezdhettek Ti is. :wink:

Apim egyébként tényleg nagyon cuki, hogy így beadja nekem a szurikat. El is neveztük a nappaliban a nagy fotelt oltópontnak :lol: :lol:

Szépe estét!
T
tapedli
 
 


Sziasztok csajok!

Jó aktívak voltatok a hétvégén. :)

Lucuzs, szuper, hogy ilyen jók lettek az eredmények. Idális a sikerre. ;)

Bea, hű, már nemsoká leszívás? Szépen haladtok, drukkolok Nektek is ezerrel.

LIlla, de jó, hogy jöttél. Mesélhetnél a babócáról picit.

Tapi, biztosan Neked is ilyen jó eredményeid lesznek. Próbáld elterelni a gondolataidat, a séta jó ötlet volt. Próbáltad már a meditálást? Bár az is jó, ha felteszel valami szép zenét, becsukod a szemed, és 5-10 percig így maradsz. Ja nálam még az is beválik, hogy figyelek a légzésemre, és próbálok minél lassabban levegőt venni.

Mi tegnap megjöttünk anyóséktól, el voltunk látva minden jóval. Pont hétvégére esett a PÉ, úgyhogy spontánkodtunk még egyet utoljára az inszem előtt. ;)
vayacon
 
 


Vayacon,
jól tettétek! :lol:
Vendég
 


Zsó, Bea, Vayacon
Köszönjük, jól vagyunk. Marcika hihetetlen ütemben fejlődik. Már 6,5 kiló, fordul hasról hátra, hanyattfekvésből is már egyszer sikerült hasra fordulnia, de oldalra sokat fordul. Tegnap már kezdte a kúszást próbálgatni, de még nem haladt előre. :lol: Napközben alig alszik, párszor már átaludta az éjszakát, de ritka. Sokat eszik, eddig még csak anyatejet. Nem tudom, meddig, mert azért már érzem, hogy kevesebb van. De a mélyhűtőbe is van kb. 16 liternyi. A hozzátápit és a gyümileveket is csak 6 hósan szeretném kezdeni, jó lenne, ha addig kitartana a tejci.
Drukkolok nektek csajok a háttérből. Babaesőt kívánok 2010-ben.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem. Drukk mindenkinek!

Tapi!
Légzésfigyelés mindig beválik. Nekem is szoktak ilyen pánikroham szerűségeim lenni. Citromfű teát ihatsz, az is segít megnyugodni, vagy esetleg a Hova tabletta, ami szintén gyógynövényekből áll.

Nem tudom megint mi van velem, de megint barnázok. Nem tudom, hogy nem e a ciszta csinálja, merthogy sötétbarna színű, tehát tuti nem friss vér.
Most már ki fogom várni a 25-ét, hátha ott kiderül, hogy mizu.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bumi, nem akarlak ijesztgetni, de neked nincs véletlenül endód? Mert arra jellemző ez a barnázás, nekem a műtét előtt a menstruációt megelőzően már 5-6 nap barnázás volt. Olvasgass kicsit utána, és ha van gyanú, szerintem menj el egy szakemberhez, nagyon kevés orvos ismeri még fel ezt a dolgot.

Engem évekig azzal hitetett a nőgyógyászom hogy petefészek gyulladás, azért vannak fájdalmaim, mire rájöttem, mi ez. Nagyon fura egyébként ez a betegség, valakinek egyáltalán nincsenek is tünetei, fájdalma. De ez a barnázás, meg a ciszta - kicsit gyanús. Ja és azt mondják, hogy a leszívás ebben az esetben nem sokat ér, mert hogy hamar visszanő.

Bumi, félre ne érts, nem akarok én neked bemagyarázni semmilyen betegséget, csak segíteni akarok. És ne legyen igazam!
vayacon
 
 


Vaya!
Nem tartom valószínűnek, mert semmi erre utaló jel nincs. Amikor nyáron a somatoinfrát csináltattam, az kimutatta volna. De ott sem látszott semmi. Ja és cisztám sem volt korábban. Úgyhogy remélem nem az. Ráadásul nekem ciklus közben van barnázásom, nem a menzi előtt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Egyébként, kösz, hogy leírtad!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lucuzs!
Na mi ujság,hogy vagy minden okés?

Nekem egyre jobban fáj mindenem már! :cry: Alig várom péntek legyen.

Lilla!
Jó hallani rólatok! :) Gyere néha ha tudsz! :wink:
horváth beáta
 
 


Lilla,
jó volt olvasni a kis beszámolódat! :wink:

Bumi,
nagyon szorítok,hogy végre egyenesbe kerülj és gyerünk tovább!
Vendég
 


Bumi, hát igen, a somatoinfra valószínűleg tényleg kimutatta volna. A barnázás egyébként bármikor előfordulhat endónál. Hát nem tudom, hogy akkor mitől lehet. Remélem elmúlik és megoldódik most már hamar ez a ciszta ügy is.

Bea, sajnálom, hogy vannak fájdalmaid. :( Hamar eljön péntek.

Lilla, köszi a jókívánságokat. Édes lehet a kis Marci. :) Biztos jó fárasztó, hogy keveset alszik, de hát gondolom azért ez a legjobb dolog a világon. :)
vayacon
 
 


Sziasztok,

Szia Lilla, mi még nem taliztunk! :) Nagyon aranyos lehet a kisfiad, ahogy kísérletezik a kúszással! :D

Bea kitartás, márcsak 3-at kell aludni péntekig! :wink:

Bumi, drukkolok, hogy a leszívással rendeződjön a barnázás. Doki mit mond mitől lehet!?

Vayacon te most hol tartasz a ciklusban, mikor lesz az inszem!? UH volt már? Bocs, de elvesztettem a fonalat :oops:

Lucuzs, hova tűntél? Minden okés remélem!

Tapi, tüszőcskék nőnek? Voltál már UH-n!?

Zsó, hogy vagy!?

Csajok, nekem vasárnap megjött, ez volt egy újabb spontán ciklus :evil: . De legalább jó hír, hogy a mult havi stimu nem zavarta meg a ciklusom , és pontos volt a pé (lh teszt szerint) és piri is. Manapság ennek is örülni kell. :roll:

Legyetek jok,
beni
benigna
 
 


Beni, sajnálom pirit. :evil: Viszont az tényleg jó, hogy pontos volt minden.

Nekem még nem volt UH, hónap végére esik a 2. ciklusnap, akkor kell majd menni. De hogy lássátok mennyire várom, ma már azt álmodtam, hogy megjött, aztán meg is ijedtem, hogy mindez 14 napra és elkezdtem aggódni, hogy mitől lehet ez. :?

Egyébként lelkem mélyén én is reménykedem még a spontánban, mégha kevés is az esélye.
vayacon
 
 


Sziasztok!

Beni!
Nem voltam még orvosnál, gondoltam úgyse látna semmit, mert csak kicsit barnázok. Meg hétfőn úgyis megyek, szóval néhány nap már nem oszt, nem szoroz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beni! Sajnálom pirit! :( Akkor most mi is jön nálatok? Bocs, hogy szita az agyam. :oops:

Bumi! Nem mondom, hogy biztos, de nekem is hasonló tüneteim voltak az inszem előtti két ciklusban. Gyakorlatilag pár nap volt csak amikor nem barnáztam. :? Mensi előtt, mensi után, félidőnél... idegesítő volt. Nem is tudtam hová tegyem. Aztán jött az első inszem, closty majd utró és minden eltűnt! Én azt gondolom egyáltalán nem volt rendben a hormonrendszerem, nem bírt magához térni, kellett neki egy lökés. Azért is gondolom, hogy így lehetett, mert a végén már tuti anovus ciklusom volt.
Szorítok, hogy minél hamarabb megoldódjon!!! :roll:

Vaya! Drukk a spontánhoz! Igazad van, mindig van esély!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Jól vagy minden ok? :)

Nekem ma rendben volt minden még több tüszőm lett,mindkét felén több mint 10 db 16mm-ek,mnyh 8mm,péntek leszívás! :)
Ma nagyon sokat kellett várni megint! :( de taliztam az egyik csajjal akivel anno beültim volt( tudjátok akinek 52db tüszője lett ) jó volt vele is dumálni ujra egyet.sajna neki se sikerült akkor,pegid akkor nagyon durva túlstimus lett amit elmesélt fuuu szegény rosszabb volt mint én! :( most kezdi a 2. beültit.

Zsó?
horváth beáta
 
 


Bea! Szép eredmények, gratula! :lol: Drukkolok péntekre nagyon!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Bea, ezek szerint most annyi hormont kaptál, ami pont jó volt!? Már úgy értem,hogy se túl sok, se túl kevés!? :roll: Bocsi, ha hülyeséget kérdezek :oops: . Drukk a péntekhez!!!

Vayacon, szerintem fontos, hogy az ember lánya ne veszítse el a hitét a spontánban részben a párja büszkesége miatt is. (ez néha q nehéz...) ÚÚÚgyhogy hajrá akció! :lol:

Lucuzs, én ma megyek konzultálni a dokimmal a jövő hónapról. Remélem te jól vagy az inszem óta! Nem nagyon írsz magadról! :? Ne vedd tolakodásnak azért! :wink:

Tapi mizu?

üdv
beni
benigna
 
 


Beni!
Általában 1/2 decapeptil mellé kettesével írják fel a gonalokat mindenkinek.( itt Tapolcán ugye ) Nekem 10et ( napi 2-öt ) szoktak egyszerre felírni utána 6.napon UH,megnézik kinek hogy reagál rá a szervezete mennyi tüszője lett és mekkorák attól függően írják ki a további injekciókat.Nekem újabb 10-et szoktak felírni de van akinek többet.Utána újabb UH és megmondják mikor lesz a leszívás.Meg attól is függ,hogy jönnek ugye ki a napok.Most csak 8at irtak fel 2-szor,mert úgy jött ki keddre az UH péntekre meg a leszívás.Nekem ez bőven elegendő szokott lenni.De ha valakinek nem,akkor vagy felemelik napi 3-ra az injekciókat vagy kitolják még pár nappal a stimut.Hál isten én könnyen stimulálható vagyok mindig van bőven tüszőm és elég nagyok is.Végül is a doki ért hozzá látja kinek mennyit kell felírni.Bár itt Tapolcán hajlamosak a "túlzásokra" a minél jobb eredményért,nagyon sok itt a túlstimus.Aminek van előnye és hátránya is. :oops:

Majd írj mi volt a dokinál!
horváth beáta
 
 


Bea,
jaj,de jó!Nagyon szépen érleled a tüszőket!hajrá péntek!

én holnap megyek vv.-re,hogy eléggé lement-e az ösztradiolszintem,ha igen,kezdhetjük a stimut.
Nálunk végig 1 Deca van,és Fostimon vagy Menopur a stimuhoz,én az utóbbit kaptam.
Hogy tudsz 1/2 decát adni?Félig nyomod be,úgy hagyod és így félig nyomva elteszed a cuccot a hűtőbe? :roll:
Nekem alapból egy kicsit magas az LH szintem,ami annyit jelent,hogy a koromhoz képest lustábbak a petefészkek,a kemoterápia tette ezt velem.Remélem,ez nem lesz probléma és szépen reagálok a stimura.

Beni,
jó konzultálást és jövő hónapban hajrá babásodás!
Vendég
 


Sziasztok!
Nem akarom elkiabálni, de tegnap egész nap nem volt barna. :)

Bea!
Drukk péntekre, nagyon szép eredmények!

Zsó!
Bocs, hogy Bea helyett válaszolok, de igen, úgy kell beadni, hogy kb a felét adod be a decának az egyik nap, a másik felét meg másik nap. A sz@r az, hogy másodjára már tompa a tű, és nehezebb beadni, de ki lehet bírni.
Drukk, hogy kezdhessetek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok csajok!

Összesen 4 db tüszőcském lett, amiből 3 db 22-23 mm-es és egy 18 mm :lol: A mnyh 10 mm, szóval minden tökéletesen sikerült!! :lol: Ma este adja api 7-kor az Ovitrellt és pénteken inszem! :lol: :lol:

Lányok, a csipketea vedelése tényleg bevált! Luci, köszi a tippet! :D

Bea, úgy látom pénteken drukkolhatunk egymásnak :wink:

Beni, Neked ugye Fülöp a dokid? Ha ma voltál konzultáción, akkor lehet, hogy találkoztunk? Rajtam egy sötétkék denevérújjas garbós pulóver volt. :D

Vayacon, a spontánban mindig bízni kell :wink:

Bumi, sajnálom ezt a barnázós dolgot. Ha nem a ciszta csinálja, akkor szerintem hormonális bibi van. A kolléganőmnek is ez volt, bár nála az IR-rel is összefüggésbe hozták. Remélem hamar kiderül mi okozta nálad.

Zsó, drukkolok a mielőbbi kezdéshez! :wink:

Luci, hogy vagy?
tapedli
 
 


Tapedli! Ezek szuper eredmények!!!! :lol: :lol: :lol: (énis ilyen tüszőket akartam volna :roll: )
Drukk a tüszőrepihez, aztán meg a péntekhez!!!
Örülök, hogy a tea bevállt!

Tök jó, hogy Beával egy napra kerültetek!!!

Zsó! Drukk, hogy mihamarabb kezdődhessen a stimu! :D

Bumi! Az jó, ha már egy napot nem barnáztál!!! Csak így tovább!!! :lol:

Beni! Akkor ma várjuk a híreket! Remélem minden jól fog alakulni!!! :lol:

Én megvagyok, semmit sem érzek még, de még nincs is itt az ideje. Bogi délelőtt ovizik már második hete folyamatosan, ezért nagyon nem találom a helyemet egyedül itthon. Belevetettem magam a takarításba, de még csak szerda és már a végénél tartok, úgyhogy muszály lesz lassítanom, mert péntekre nem marad. :wink: :lol:

Olyan jó, hogy mindenkinél alakulnak a dolgok!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó!
Igen úgy ahogy Bumi mondja.Nagyjából felét kell benyomni.Remélem holnap már te is kezdheted! :)

Bumi!
Örülök,hogy nem barnáztál!

Tapi!
Ez tényleg nagyon jó eredmény! :) Tök jó,hogy egyszerre kerültünk!Remélem páros siker lesz belőle! :)

Lucuzs!
Én is takarítani szoktam unalmamban! :lol: Neked hányadikán lesz a teszt?

Holnap mi már elmegyünk 2-kor Tapolcára,ilyenkor mindig ott alszunk. :) Eltévézgetünk, pihengetünk apival péntek reggelig! :)
horváth beáta
 
 


Bea! Jövő szerda, ami 27. :D

Jó kis program leszívás előtt! :lol: Ott alszotok a PRI-ben?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi, ezek szép eredmények, főleg , hgoy 3 db domináns nagy tüsző is van. Ez jelentősen növeli az esélyeket!
Én fél 11 után értem oda. Még ott voltál? Megfigyelő képességem zéró. :? A meddőségi részlegen csak Fülöp doki van, ugyhogy igen.

Bea, jól teszitek, hogy ott alszatok, ha van rá lehetőség. Főleg így télvíz idején,pláne ha messze laktok. Itt most is szakad a hó... :S

Lucuzs, biztos nagy lehet a csend, mikor a kiscsaj oviban van! De azért ne vidd túlzásba ezt a takarítás dolgot! :P

Zsó, drukk a kezdéshez, és hogy stimmeljenek a hormoneredmények!

Szép napot
beni
benigna
 
 


Ja és azt elfelejtettem, hogy mivel a tegnapi már a 4. cn volt, egyébként sem kezdhettünk volna. Bár nem tudom pontosan hogyan számít bele az a nap amikor megjön d.u. 6 körül!? Mert ha az nem számit akkor még csak cn 3 volt. Végül is mindegy...

Megkaptam a recepteket, legközelebb már csak tüszőnézőbe kell menni a stimu alatt. Mindenből u.annyit kaptam, mint multkor, pedig nekem csak1 nagy tüszőm volt és két kisebb. Na, de a doki tudja! :)

És rákérdeztem, hogy mi a meglátása azzal kapcsolatban, hogy hány inszemig menjünk el. (kicsit féltem, hogy fejemhez vágja, hogy azért 1 inszem után nem kéne még türelmetlenkedni, de nem) Végül is nem adott egyértelmű választ, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy még 2 próbálkozást mindenképp megér ez a módszer, a többit meglátjuk.

Na megint sok lettem bocs. :oops:
benigna
 
 


Beni! Akkor a kövi ciklusban kezdtek, jól értem, ugye? :oops: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Nem a PRI-ben,hanem privát helyen,de nem messze az intézettől. ( 2perc ) Neten találtam rá mindig oda járunk leszívás előtt otthonosabb is,mint az intézetben és jóval olcsóbb is. :)
Igen itt is esik a hó elég nagy már. :( Mindenképp praktikusabb ott aludnunk rossz az idő is meg nem kell hajnalba kelni leszívás napján.

Beni!
Sajna,hogy átestetek köv. ciklusba. Amúgy mi is 2 próbálkozás után váltottunk.

Zsó!
Na kezdheted a stimut? :)

Tapi!
Drukk holnapra ha már nem jönnék! :lol:
horváth beáta
 
 


Beni,
kb. akkor jöttem el. Talán elmentünk egymás mellett :D Nem csak Fülöp van ott, besegít neki egy másik doki is, bár Ő csak kisebb dolgokat csinál. Tegnap pl. az UH-ot ő csinálta mindenkinek. Sajnálom, hogy pont nem tudtok kezdeni, de a köv. ciklusban mindent bele! :wink:

Egyébként nem tudom számítotte-e bármit is, de én agyban gyúrtam ám rendesen a szép tüszőkre. Járok egy pszichomókus nőhöz...és emellett ebben a 10 napban kiiktattam minden stresszt és már most is sok fehérjét ettem+ a csipketea.
Most majd rágyúrok a NAGY TALÁLKOZÁSRA és utána pihe-puha kényelmes beágyazódásra is :wink: Valami biztosan van a dologban, mert nekem a lombiknál 8 db tüszőm lett csak és abból 5-ben volt petesejt. Akkor, teljesen másként álltam az egészhez...ellenálltam, mert állandóan azt éreztem, hogy ez nekem rossz. Remélem értitek mit zagyválok :oops:

Bea,
én is drukkolok ezerrel Neked a holnapi sikeres leszívához! Legyen sok-sok gyönyörű petikéd és termékenyüljön meg mind! :D Aztán meg legyen páros zebránk :wink:

Zsó? Mit mondtak, hogy állnak a hormonjaid? Remélem már elkezdted a stimut!
tapedli
 
 


Sziasztok!

Elkezdtük a stimut!Ma,holnap és szombaton reggel 2,este 1 adag Menopurt kell adni,mellé 1-Decát.Vasárnap csak 1-1 adag Menopur,hétfőn pedig vv.+uh.Nagyon izgulok! :wink:

És értetek is Tapedli és Bea!hajrá holnap!
Vendég
 


Zsó! Dejódejó!!! Szuper!!! :lol: Hajrá tüszőérlelés!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó,
jujj de szupi! :lol: Ne izgulj, minden rendben lesz :wink: Hajrá, hajrá! :D
tapedli
 
 


Tapedli! Bea! Holnapra nagy adag drukk nektek!!! :lol: :lol: :lol: Aztán gyertek mesélni, mi volt, hogy volt!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Beindult a topik, úgy látom. :lol:

Tapi, Bea, már csak egyet kell aludni és megkapjátok a babókat :lol: tök szupi! :lol: :lol:

Zsó, szuper, hogy nálad is elkezdődött a stimu, mindent bele!

Tapi, biztos, hogy a lelki oldala is nagyon fontos ennek az egésznek. Örülök, hogy most rá tudtál hangolódni, biztosan számít!

Beni, én úgy tudom, Fülöp doki nem szokta erőltetni az inszemeket, ha a páciens szeretne tovább lépni. Úgyhogy szerintem nem kell végig csinálnotok, ha nem szeretnétek.

Nekem még kb. 1 hét, és mehetek vissza uh-ra, hogy kezdjük az inszemet. Nagyon várom már.
vayacon
 
 


Ja bocs Bea Neked most még a leszívás lesz.. No mindegy, ahhoz is drukk. :lol:
vayacon
 
 


Sziasztok,

Tapi, Bea gondolok rátok napközben! Ügyesek legyetek, apiknak meg drukk a szép eredményért! Majd meséljetek!!!

Zsó gratulálok a kezdéshez, ezek szerint minden oké! Ez szuper! :D

Tapikám, jól teszed, hogy minden erőddel azon vagy, hogy pozitív gondolatok kísérjék ezt az egészet! Ez nagyon fontos szerintem is! Én mindig arra gondolok, hogy ez a mi nagy lehetőségünk, tavaly ilyenkor még ott tartottunk, hogy majd márciusban megnézi a doktorom, hogy van-e peteérésem stb stb. Ahhoz képest már sinen vagyunk, és nincs is akkora vész! :) Bár nem tudom, h ez hogyan fog változni a későbbiekben. Most így gondolom.

Ja és ami a fizikai ráhangolódást illeti én is ki fogom próbálni Lucus néni csipke teáját ! :lol: :wink:

Vayacon, az egy hét az már shemmi :D ! Máris kezdetek!!!

Szép napot
beni
Kép
benigna
 
 


Beni,
én is pont így élem meg ezt a dolgot,olyan jó,hogy már tudjuk,mit kell tenni és tesszük is,és milyen jó,hogy most élünk,amikor lehet segíteni ezen a problémán.szeretem nézegetni a klinika falán a sok-sok pici gyereket.

Tapi,
tökjó,hogy ilyen pozitív vagy és hajrá kiskatonák!

Bea,téged is várunk.És drukk!

Bumi,azon gondolkoztam,hogy nem lehet esetleg,hogy a ciszta kipukkadt és az járt egy kis barnázással?Az tök jó lenne,nem?Mikor is mész?

Vayacon,
egy hét hamar eltelik és kezdhetsz!
Én úgy tudom,hogy az inszem-lombik kérdést törvény szabályozza.ha valakinél van esély inszemmel teherbe esni,akkor muszáj a 6-ot végigcsinálni.
Ja,most jut eszembe,hogy ez magánhely,tehát nem finanszírozza az oep.Hát akkor az van,amit a kedves beteg kíván.De szakmailag meggondolandó.pár inszem pár hónap alatt lezajlik,nem nagy időveszteség,pláne,ha sikerrel jár!Viszont gondoljatok bele,hogy csak tegnap annyi adag hormont kaptam mint inszemkor összesen a ciklusban!Nagy különbség.Ezért hangsúlyozzák annyira,hogy csak az lombikozzon,akinek nincs más lehetősége.
Vendég
 


Zsó, sok mindennel egyetértek, amit az inszemmel kapcsolatban írtál. Ugyanakkor én most tudtam meg, hogy a BMC-ben már csak két havonta csinálnak inszemet, és közben terminált együttlétek vannak, amikor szintén stimulálnak. Szerintem azért lehet ez, mert már nagyon sokan vagyunk ott. Gondolj bele, ez azt jeleni, hogy ha megcsináltatjuk a 6 inszemet, ez azt jelenti, hogy kb. egy éven keresztül folyamatosan stimulálnak - ez sem biztos, hogy jó.

Meg lehet, hogy anyagilag sem bírnánk. Míg a lombiknál legalább nagyobb az esély.

De mindezzel együtt én is inszem párti vagyok. Szóval az lenne a legjobb, ha azzal jönne össze minél gyorsabban. :wink:
vayacon
 
 


Tapi! Bea! Na mi volt ma? Már egy csomószor bekukkantottam, hátha írtok! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Én is nézem folyamatosan a netet, mikor írnak már Tapiék. :lol: Várjuk nagyon!
vayacon
 
 


Sziasztok csajszik!

Hazaértünk és nagyon nagy boldogság van, mert tisztítás előtt 20, utána 18 milla volt a sűrűség :lol: :lol: :lol: Azt mondta Fülöp, hogy nagyon jó lett ez az eredmény! A föld fölött repkedek :lol: :lol: :lol: Api nagyot produkált :D Egyébként nem fájt, 5 perc volt az egész. Máris el kellett kezdeni a progit. Most minden rózsaszín és gyakorlatilag átalakultam egy hatalmas nagy + jellé :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek nagyon köszi a rám gondolást, nagyon-nagyon jól esik!

Bea,
ugye jól sikerült a leszívás és sok-sok gyönyörű petike lett? Jelentkezz! :D :D :D

Vayacon,
csak pozitívan előre! :D Már alig kell párat aludni és kezdhettek! Hajrá, hajrá! :wink:

Most ledőlök kicsit :)
T
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: