Új privát üzeneted érkezett!

Buktából nekem is küldjetek lszi, imádom!!!!!ráadásul mostanában állandóan a lekváros dolgokat kívánom.általában lekváros kiflit sütök, az hamar megvan.bár ma két adag gesztenyepürét ettem meg, nagyon megkívántam.eddig pedig nem kellett ennyire az édesség.este már kénytelen vagyok almát eszegetni, mert akkor már nem akarom édességgel tömni magam.

Lillanyuci, örülök, hogy írtál, én is hiányoltalak ám, többször is!
szerintem egyébként állami bölcsibe esélytelen bekerülnünk nekünk is, pláne itt helyben, mert csak egy van. :D

cicimen nekem rögtön látszott, hogy várandós vagyok, akkorát nőtt és úgy feszült, hogy csak na.elég annyit írnom, hogy pillanatok alatt lettem megint 80a méretből 85d.szó szerint!most vettem éppen megint egy melltartót.ráadásul alig találok ebben a méretben.nem tudom, a nagyobb mellűek hol vásárolnak?azért még nem vagyok extrém.....

tegnap óta megint nagy hó van nálunk, egész nap szánkózunk, meg minden.Boldi továbbra sem hajlandó kesztyűt fölvenni, hiába vörös a keze....ordít, ha ráadom...nekem pedig még kesztyűben is mindig fázik a kezem.


Linus, csak nem történt valami előrelépés, hogy úgy mondjam???
:D ez a havazás akár be is indíthatta Tulit. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Húha, ennyi mindenkiért kell szorítani? Drukkok mennek mindenkinek, rajtam nem fog múlni. :wink: Nekem karácsonykor volt peteérésem, milyen szép lett volna akkor összehozni a kistesót, de ő úgy döntött, várat még. :roll:

Cicifeszülés nálam érdekes, a 2. vetélésemnél borzalmasan fájtak, Lexinél pedig alig. Tavaly egyszer késett, de csak 3 napot, akkor is feszültek, szóval nálam ez se biztos jel. A tuti az a hányinger és hányás.

Annamari, jól néznek ki a bukták, van még?

Angie, csak nem nekiálltál sütni? :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moti!
Küldök Neked virtuálisan buktát!
Tudom hogy hiányoltál, köszi! Kesztyű ügyben nálunk is ez van. Vörös a keze, de ordít ha rá akarom adni. Ki érti ezt???

Bukta: most csináltam először. Képzeljétek, teleraktam lekvárral, a fél kilós lekvár háromnegyede elfogyott. Háromnegyede kifolyott, rotyogott a lekvár a tepsiben hi-hi-hi. De nagyon finom, csak mellé kell enni a lekvárt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lillanyuci
 
 

 
 

Beze! Igen, azt terveztem hogy en is sutok mert majd elcsoppent a nyalam, de rajottem hogy nincs itthon eleszto, pedig szaraz szokott lenni, de karacsonykor az is elfogyott. Igy hat egy milanoit dobtam ossze. Annak meg a ferjem is megorul :) Majd akkor 2 het mulva neked drukkolunk!
Vendég
 


[quote="lillanyuci"]
írta:
lillanyuci
Bukta: most csináltam először. Képzeljétek, teleraktam lekvárral, a fél kilós lekvár háromnegyede elfogyott. Háromnegyede kifolyott, rotyogott a lekvár a tepsiben hi-hi-hi. De nagyon finom, csak mellé kell enni a lekvárt :lol: :lol: :lol:


az első nekem is ilyen volt :lol:
Vendég
 


Sziasztok lányok!Csak bekukkantok, majd holnap hosszabban írok:

Szóval pénteken elugrottam a kórházba szülni :D Azt hiszem a csütörtöki doki igencsak felhúzta Tulit is, ezért úgy döntött, majd ő megmutatja....én :lol: :lol: lányom!!!


Szóval január 15-én, 10:47-kor megszületett Tulipán 3500g-mal, és 55 cm-el.
Gyors és szép szülés volt.A királylány pedig gyönyörű!!!! :lol: Nagyon jól vagyunk mindannyian.

Moti: Barbi egy tündér volt!!!!

Holnap írok, és teszek fel képeket.

Kép

Kép
linus
 
 


Éljen! Linus, gratulálok. Boldogságos babázást kívánok!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Linus éljen éljen kis Tuli érkezése! :lol: :lol: jól megmutatta :lol: vigyázz magatokra! képet kérünk :wink:
Vendég
 


Linus, gratulálok Tulipánhoz :)
Vendég
 


Sziasztok!

Linus! Éljen!!! Gratulálok Tulihoz!!!

Én helyesbítek: akkor nem 3an, hanem 5en nem várjuk pirit. :lol: Nekem a ciklus.hu holnapra írja, most olvastam a figyelmeztetést.

Látom, tegnap bukta nap volt. Ma mit süttök?

Lillanyuci! Jaj de jó h jöttél!

Nem tudjátok mi az a fióktüsző? Voltam múltkor dokinál és ezt írta a lapra. :shock:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Linus!
Gratulálok a pici lányodhoz! Gyors felépülést, és sok tejcit kívánok!

Annamari!
Kellett DM-be menned? Remélem!!!

Pandi!
Úgy-e neked sem jött még meg?

Prunci!
Nekem is holnap-holnapután. Nem tudom, hogy pontosan mikor volt a pé-m, így egy nap plusz-mínusszal számolnom kell. De legkésőbb péntek!

Boni!
Neked is hajrá, és igenis vannak csodák! (persze, mindig csak mással történik meg :) )

Kri!
Dobsz egy táblát! Én még nem is láttam, hogy milyen a tábla!
Vendég
 


Linus!
Nagyon-nagyon gratula!!!!! Ügyes kislány, nagyon szép méretei vannak. Kristófnak, hogyan tetszik???
Kép

Béna, béna béna vagyok!!!!!
Évi!
Maradt még a sárgaborsó főzelékből????? Tegnap több mindent egyszerre szerettem volna a hűtőbe tenni, s kicsúszott a kezembeől a lábos. A főzelék a kövön landolt. :lol: :lol: :lol: Takaríthattam, még szerencse, hogy apának már kimertem az ő részét, így csak a miénk ment kárba.
Délbe tojásos lecsót csinálok, meg van még bukta.

Angie!
10 körül megyünk sétálni, s útba ejtjük a Dm-et is. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Agyamra mennek a gyerekek, állandóan azt kérdezik, mikor megyünk a Balatonra????? De nem ám egyszer, napjában vagy hússzor!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggel már úgy kelnek, hogy kérdezik. Ha nem válaszolok, akkor, anya süket vagy??? nem hallod???? mikor megyünk a Balatonra????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


nekem már fájogat a hasam... szóval készül megjönni :cry: :lol:
Vendég
 


Linus,
hatalmas gratula Tulipánhoz!!! Ügyesek vagytok! :D Jó egészséget mindannyiotoknak!

SZép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Linus, gratulálok, sok boldogságot, egészséget és tejecskét kívánok!

Sucer, eltűnt a haematoma?

Angie, én is szeretem a milánóit. :wink: Drukkot köszönöm, de április előtt szerintem nem leszek babás. De utána csatlakozom hozzátok. :D

Annamari, vettél tesztet?

Boniko, ez már tuti? Hátha mégse jön meg.

Többiek, hogy álltok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Na akkor ma jöhetsz hozzánk ebédelni, mert akkora adag lett, hogy holnap is ehetem :) Miért ne lennél babás áprilisig? Ha megjött rendesen és próbálkoztok is, akkor mi lehet az akadálya?
Én sehogy sem állok, hanem épp ülök :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Angie, ha nem laknék ilyen messze, már mennék is. :lol:
Azért érzem így, mert szeptember óta nem védekezünk,és hiába állt be a ciklusom 26 napra, tesóka nem jelentkezik. Áprilisban pedig már nem fogok szopatni, akkor elmegyek uh-ra és vérvételre, onnantól megy élesben 3 hónapig, aztán ha letelt az idő, megyünk megint inszemre.
Ülsz? :lol: Ez tetszik! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annamari!
Na kész az a nyami lecsó? Frissből vagy eltett zöldségekből csináltak? Ez a Balatonosdi jó, Szilárd tavaly tavasszal kérdezgette, hogy mikor megyünk a Balatonra? Pedig hol van az Pesttől? Talán ősszel voltunk Keszthelyen, és ott sétálgattunk, etettük a kacsákat, és az maradt meg benne. Utána meg biztos hallotta valahol tévében a Balaton szót, és eszébe jutott :lol: Én sokszor ledöbbenek a memóriáján. Nem is olyan régen meglátta a monitoron azt a képét, ami 1 éves 3 hónapos korában készült egy ismerősünknél, akiknél azóta sem voltunk. Ott voltak az amerikai nagybátyámék. Szilárd rámutat a képre és azt mondja: emlékszel anya, ott volt Józsi is (a nagybátyám) :shock: :roll: :shock: Több mint egy évvel később hogy emlékszik olyanra, ami azóta sem ismétlődött meg? Akkor még épp kezdte a beszélgetést, szavakat mondogatott. Azt gondolná az ember, hogy nekik akkor még semmi nem marad meg hosszabb távon. Pedig igen!
Vendég
 


Linus,
éljen, éljen...én is rövid, szép szülésre készülök, remélem Boró is...

Lányok,
tényleg nagyon szorítok nektek...

Évim,
azt hittem baj van...így jobb, hogy jöttél...
Építészünk elutazott 2 hónapra, mert férje külföldön dolgozik, úgy néz ki találunk megfizethető ácsokat is, tehát a tető talán elkészül a nyáron, és még néhány benti munka...aztán majd meglátjuk mire lesz keret...de sokat tervezgetünk és álmodozunk...

Boni,
az autóra nem is tudok reagálni, ember agya megáll...szemetek...

Nálunk,
hétfőn voltam NST-n mert dokibácsi kért egyet, szép kis hullámok, méhszáj 2222, hétfőn jó kis jóslófájásaim voltak, biztos a vizsgálattól, szerencsére azóta semmi, kicsit még maradhatna, de doki szerint előbbre is lehetünk, mint Gabival, ne aggódjak, koraszülött biztosan nem lesz...remélem...

Buktát szeretem nagyon...nálunk ma pizza lesz vacsira, Gabi nagyon szereti...na meg mindent, nem válogat...

Szép napot! Danyu
danyuci
 
 


Beze!
Persze, tudom, de addig még akármi is lehet. Egyébként miért pont áprilist tűzted ki célül az elválasztásra. Én akkor vettem Szilárdtól el a cicit, amikor annyi idős volt, mint most Alexa. Mondjuk, csak kényszerből, mert el kezdett csipkedni (mellemet, karomon a lágy részeket). Nagy szopis volt, gyorsan kiszippantotta magának, és gondolom, a végén már nem jött neki annyi, mint szerette volna, nem ömlött a szájába.
Vendég
 


DAnyu azért még minimum 3 hetet maradjon bennt :wink:
Vendég
 


Beze,
hematóma még meg van gondolom, nagyon lassan szívódnak fel ezek a dögök, hetek alatt sajna. Jövő kedden megyek UH-ra, akkor megnézi a dokim és azt mondta, hogy akkor megnézi a tarkóredőt is... nem korai az még a 12. hét első napján? Na mindegy, pozitívan kell gondolkodni, így én azt gondolom, hogy már nincs meg a hematómám :D

Lányok,
mindenkinek mennek a drukkjaim!!!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Danyuka!
Nagyon irigyelem azokat az anyukákat, akiknek rendesen eszik a gyereke, és nem válogat. Szilárd is így kezdte, nagy zabás volt, és tavaly télig mindent meg is evett. Akkor jött egy betegség, gyógyszerezés. Na, ott ért végen a jó étvágy. Borzasztó finnyás lett, ha nem tetszik a kaja kinézete, hozzá nem nyúl. Sokszor összeveszünk, és akkor talán megkostólja, de még az sem érdekli sokszor, ha eltiltjuk a kedvenc meséitől. Sajnos a férjem is ilyen volt, és akkor még sok gondunk lesz vele, pedig látja, hogy mi mindent megeszünk. Remélem, ha lesz ketteske, ő már az én étvágyamat fogja örökölni, mert anyu szerint egy nagyon rövid időszakot leszámítva, rendesen ettem.
Akkor ti még el sem tudjátok képzelni, hogy melyik évben költöztök majd be álmaitok otthonába?? Én nagyon remélem, hogy gyorsan összejönnek az anyagiak is hozzá!!
Vendég
 


Lina, olyan boldog vagyok, tiszta libabőr lettem, szeretettel gratulálok!!!!!!!és nagyon örülök, hogy Barbival elégedett vagy, bár nem számítottam másra!annyira éreztem, hogy mostanában szültél, hétfőn még drukkoltam is, hogy ne akkor. :D várjuk a képeket!!!!!


cserébe most én is küldök néhányat. Kép Boldi Kép pancsi Kép huncut

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Nagyon helyes Boldi! Látom, kedveli a vizet!

Sucer!
Nekem is a 12. hét harmadik napján csinálták. Mondjuk, meg is jegyezte a doki, hogy miért küldik ilyen hamar a kismamákat tarkóredő vizsgálatra, de mi másik héten elutaztunk 2 hétre, és utána meg már túl késő lett volna. (az már mellékes, hogy nálam vastag volt a tarkóredő, és megmondták már ott, hogy nagyon gyanús)
Vendég
 


Angie, azért március végére gondoltam, mert akkor már talán vége az influenzás időszaknak. Meg elég is volt, nem ihatok tejet, mert kiüti, és nekem nagyon hiányzik. Lexi eddig jó evő, na, ezt lekopogtam...

Sucer, szerintem nem korai, nekem is pont 12+1-nél csinálta a dokim. Hameatomanak üzenem, semmi keresnivalója ott!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

pruci:
szia! Sajna nem tudom, hogy mi az a fióktüsző? Neten nem írnak róla valamit?

Annamari:
főzeléket sajnálom... Mi megettük az összeset. Buktából is csak pár darab maradt, azt ma átvittem anyuméknak. Ma husilevel lesz meg diós-mákos tészta.

beze:
úgy érzem, nekem is meg fog jönni, már fájdogál a pocim.
Mi május óta nem védekezünk, azóta várat magára a kistesó. Bizony néha elkeseredek, de hamar túlteszem magam. Tudja az a lelkecske, hogy mikor kell jönnie!

danyuci:
Reméljük Boróka pocóban marad még picikét! Gabussal mikorra voltál kiírva? Mennyivel jött előbb? Én is előbb szültem, augusztus 28-ra voltam kiírva, és ugye 13-án született...

moti:
Boldi milyen helyes! A "nyaraláson" készült a fürcsis kép?

Mi ma délelőtt voltunk megint az egyik bölcsiben, nagyon kedvesek, aranyosak voltak velünk. Az intézményvezetővel beszéltünk, leguggolt Lillushoz és játszott vele. A helyettes is ott volt, ő is dumcsizott Lillusnak, szóval nagyon jó benyomást keltettek. Plusz ennek a bölcsinek van honlapja, megnéztem, és nagyon szimpatikusak a gondozók is.
TEgnap este azt csináltam, hogy az iwiw-en írtam pár régi jó ismerősömnek, hátha valakinek van valami kapcsolata bölcsi szinten! Egyikük már vissza is írt, lehet hogy tud segíteni! Nagyon reménykedem! Elég szomorú, hogy csak így lehet bekerülni akkor, ha "későn" iratom be a gyereket. Ez azt jelenti, hogy januárban szemptemberre...
Ez van.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak ma volt Zsófi első csanás napja :)
Hát felülmúlta a várakozásaimat :)

Kb egy órát voltam ott vele reggel, megreggelizett a többiekkel, aztán ment játszani. Negyed tízkor mondtam, hogy én eljövök, ebéd után érte megyek, jó? Mondta, hogy jó, adott két puszit, és átment a szomszéd szobába játszani :lol:

Délre érte mentem, még ebédeltek, aztán mikor végeztek, akkor mehettünk be, örült nekem, de nagyon jól érezte magát. Van még egy új kislány, őt is akkor vitték haza, mikor én Zsófit. Az ő szüleinek mondták, hogy hááát, Tami elég sokszor sírt, hamar meg tudták nyugtatni, de sokszor elpityeregte magát. Kérdeztem, hogy és Zsófi? Azt mondták, hogy ne haragudjak, de nem is hiányolt :lol:

Persze biztos lesznek még nehéz pillanatok, de eddig jó :)

És olyan édes volt, mikor hazajöttünk, még Fruzsi ébren volt egy fél órát, Zsófit le sem tudtam vakarni róla, szerintem hiányzott neki ;)

Meg valami mutogatós éneket énekelgetett nekem míg el nem aludt, amit az oviban tanult, de egy szót értettem összesen belőle, azt, hogy hóember :D :D :D
Vendég
 


Ja, és nem, nem jött még meg, ma vagyok a 28. napon. De SEMMI terhességi jelet nem érzek..
Vendég
 


Tesztet megvettem, egyenlőre félre raktam. Ha szombatig semmi, akkor reggel megcsinálom. :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy izgulok, mintha most először csinálnám. :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Nyáron raktam el, saját hagyma, paprika, paradicsomból. Reggel elővettem, hogy felengedjen, aztán ütöttem rá tojást.

Moti!
Nagyon édes Boldi, kis vízimádó gondolom. :D :D Mennyi idős már? Másfél éves??? Olyan nagynak látszik.
Lehet a végén túlhordod, még ráér kijönni. :wink: :wink:

Beze!
Azért drukkolok, hogy előbb kopogtasson a gólya, ne kelljen inszemre menni.

Sucer!
Hematoma tűnjön el!!!! Nem tudom, hogy mennyi idő alatt szokott felszívódni, de látod, minden okés. Vigyázz magatokra!!!

Évi!
Azért ez bosszantó lehet, hogy nem egyik napról a másikra mehet a gyerek bölcsibe. Várólista:idea: :idea: :idea: , mintha csak műtétről lenne szó. Remélem sikerül olyan ismerőst találni, aki tud segíteni. Mi lenne, ha még az iskolába is születéskor már be kellene iratkozni????

Nálunk is Levente eleinte mindent megevett, majd 2 éves volt, mikor kórházba kerültem 1 hétre, s utána már nem evett mindent. Hordtuk orvostól orvosig, az volt a válasz, eszik annyit amennyi kell neki. Én is irigykedve néztem azokat a gyerekeket akik mindent megesznek. Volt olyan nap is, mikor nem evett és nem is ivott semmit. Az ügyeletet kellett kihívni hozzá. Ők nem csináltak semmit, azt mondták nincs kiszáradva.
Aztán mondták, hogy próbáljuk, hogy nem kínáljuk kajával, csak oda rakjuk, nem szólunk semmit, hátha elfogadja. Volt, hogy azt mondtam neki, ha nem raksz rendet, vagy nem csinálod meg, nem kapsz kaját. Hát ez hatot. :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor kérdezte, miért nem akarok neki enni adni?? Aztán szép lassan elkezdett enni, s van, hogy ő kéri. Nem azt mondom, hogy mindent megeszik, válogat most is, például főzeléket nem eszik. De most több szendvicset is eszik, tésztát, sütit.
Réka is amilyen szépen evett, többet evett, mint Levente, azt hittük, hogy nála már nem rontottuk el az étkezési szokásokat. Most kezdi ő is, hogy nem eszik, nem kérek, nem finom. De nála már ne esünk kétségbe. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mentem a Leventéért, az orrom előtt löki föl az egyik gyerek, Levente sír. Az óvónő közelbe nincs. Mikor oda érünk kérdi miért sír. Erre egy mások gyerek, hogy fellökték Leventét. Az óvónő, hogy az előbb is itt rosszalkodtak, s az Armandó meg a Rómeó, hát ők ilyenek, nem lehet velük mit csinálni. :twisted: :twisted:
Majdnem én adtam neki egy pofont.

Addig jó, míg nem járnak oviba. Addig nem beszélnek csúnyán, nem rosszalkodnak, nem beszélnek vissza...
Ja az egyik kislány mondja nekem. Képzeld, a Bence szerelmes belém, de én nem szeretem. Mondom neki, miért nem szereted? erre, hát azt mondta, hogy felvisz a szobájába s egyet szexel velem. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Linus!

Nagy-nagy Gratula!

Látom több eberkének is lehet mist szurkolni!!

Szal akkor mega+++++++++++++++++!!!

Angie!

Nálunk is makarónai volt tegnap...az összes srácom(beleértve apát is :wink: )imádja..ja és én is :wink: csináltam még hozzá délelőtt tirmaisut...hát nem kelltt hozzá 10 perc és elfogyott minden :wink:

Mi lesz itt velem ha ezek elkezdenek kamaszodni :shock: rittyenthetem majd a sok kaját a fejlődő szetrvezetüknek...kiesznek a vagyonunkból :lol: :lol: :lol: :lol: felköthetem a gatyám :lol: :lol:

Mi szedjük szorgalmasan apával a gyogyi...a bélflóránknak már annyi...de a cél érdekében hősiesen bírjuk.

Annamari???teszt???ne csigázzzzzzzz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok!
Remélem nem baj ha csatlakozom. Nemrég Szentendrére költöztünk, van egy 16 hós kisfiam és nagyon tervezzük a másodikat. Bár öszintén nagyon sok félelmem van. Egyrészt a szüléstől, az első borzalmas volt, másrészt meg mennyire fogom bírni a 2 gyerkőcöt egyszerre. Ja és a fiam elég rossz alvó olyan jó lenne már aludni!!! viszont kell neki egy tesó , később játszótárs itt senkit nem ismerünk nekünk meg egy kislány, de ha fiú lenne az sem baj ... [img]http://[img]http://vonalzo.picibaba.hu/7976.jpg[/img]www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263997192.8772.jpg[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maryka 2010.01.20 15:34-kor.
maryka
 
 


Szia maryka! Üdv közöttünk!
Van közöttünk szentendrei, motiék is ott laknak!
Azt mondják, hogy másodjára könnyebben szülünk. Tényleg, vannak közöttünk kétgyermekes anyucik. Milyenek voltak a szülések?
Itt van linus, most szült és azt írta, hogy könnyen ment...
De ha nem megy könnyen az sem baj, tesó kell!!!
Egy a lényeg: izguljunk együtt!

Gyerekem 2,5 órája alszik. Lassan felkeltem, 4 körül jönnek b.nőmék. Másfél hónappal idősebb a kisfia, remekül el szoktak játszani együtt.

Szép délutánt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


panny
tesóméknak 2 fiuk van. Mindig azt mondják, hogy könnyebb őket ruháztatni mint etetni... És ez már hosszú évek óta így van :D
Készülhettek Ti is!!!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Annamari, köszönöm szépen. Hát tényleg jó lenne egy spontán baba, majd meglátjuk.
Hányadik napon vagy ma? Szombatig még olyan sok idő... :roll: Én már nagyon kivi vagyok. :oops:
Amiket írsz az oviről, hát örülök, hogy Lexinél még nagyon nem aktuális. 2012 szeptemberében megy majd, addig még van egy kis idő. :lol:

Lillanyuci, Lilla mennyi idő múlva jelentkezett? Bár tudom, ez nem jelent semmit.

Panndi, de ha azt se érzed, hogy meg fog jönni, az jó!!! Én azért drukkolok, neked és természetesen mindenkinek!!!

Maryka, üdv itt. Nagyon elhúzódott a fiad születése? Vagy nagyon fájdalmas volt? A nemalvást átérzem, mi 11 hónapig szenvedtünk, azóta nagyjából megoldódott a gond. Bár az én alvásom még nem állt vissza, de pl ma éjszaka nagyon jó volt, végre aludtam 6 órát egyhuzomban. :D Ilyen 1 éve csak egyszer fordult elő.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi az üdvözlést és örülök, hogy rátok találtam! :D
maryka
 
 


12 óra vajúdás volt ami ugye 1. gyerknél normálnak számít, de a fájdalom elviselhetetlennek tűnt, ja és az elejétől erős 2 perces fájásaim voltak. A doki is mondta hogy ez kemény szülés volt.
Hát igen ilyen hosszú alvás nem túl sokszor fordul elő nálunk sem,főleg , hogy nálunk erőteljes fogzás van még csak 8 foga van.
maryka
 
 


Maryka, hú, ez tényleg kemény lehetett. Akkor én nem szólok semmit, nekem 6 óra alatt meglett Lexi. Nekünk is 8 fogunk van, már legalább 2 hónapja, azóta leálltak. Bár nem, minimum 3 hónapja van ennyi. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Maryka,
üdv köztünk, mi is szentendreiek vagyunk, meg Lináék is!merrefele laktok?mi Izbégen.
a szülés Boldival nekem is 15 órás volt, és a második fele 1,5 perces szünetekkel a fájások között.azt hittem, megpusztulok, de utólag megszépült!azért azzal bíztat a dokinő, hogy másodjára rövidebb lesz.

evés:nálunk kis állandó válogatás.van olyan nap, hogy mindent megeszik, van, hogy semmit, max. pár darab kovászos uborkát...szó szerint.szegény mindig emlegeti, hogy epret, meg málnát, meg szedret kér...Bécsen vettünk neki fél kilót, benyomta egyszerre....azt tudom, hogy megenné, de mit csináljak, ha nincs?hiába fagyasztottam le, az nem kell neki.turmixban sem.de a gyerekorvos ugyanezt mondja, eszik annyit, amennyi kell, ráadásul tök nagy, úgyhogy nem izgulok.

Panndi, mázlid van a bölcsivel!vagy bölcsi egyáltalán?vagy családi napközi?hogy találtad?
Lillanyuci, ne keseredj el, csak segít valaki bekerülni!

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!
Mi a Skanzen felé vezető úton a Sztaravodain. Izbég merre van :oops:
A 15 órás szülés is kemény lehetett, de jó hogy mostanra megszépültek az emlékek
maryka
 
 


Beze!
Te akkor szerencsésnek mondhatod magad, ez gyors szülésnek számít.

Ja a fogzás nálunk is hónapokra leáll,aztán intenzíven beindul.de nem jön ki, aztán megint semmi... Érdekes ez a fogzás ügy :lol:
maryka
 
 


Családi napközi, remélem Zsófi szeretni fogja...

Nekem bizony jobb volt a második szülés, sokkal jobban fájt, de nagyon gyors volt :)
Vendég
 


Maryka, igen, szerencsém volt, bár ittam a málnalevélteát, nem tudom, ez mennyiben befolyásolta, hogy gyorsan tágultam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Maryka! üdv közöttünk! A második szülés tuti jobb lesz. Bár nekem nagyon jó élmény volt, remélem ha összejön a második, az is hasonló lesz. Mondjuk indított szülés volt és arra azt mondják h sokkal könnyebb. Lehet ha simán beindul, akkor nem akarnék többet:oops: :lol:

Lillanyuci! Kerestem a neten, de nem talált rá semmit :? Majd ha megyek a rákszűrés eredményéért, akkor rákérdezek.

Panndi! Tök jó h tetszik a családi napközi! Majd lesz később sírás, de az hamar elmúlik. Legalábbis ezt mondják az okosok. (Petránál bejött)

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Annamari! Nem semmi ez a Bence gyerek! :shock: :shock: :shock: Az ilyen óvónőt kéne pofon vágni. Mi az h ilyen a gyerek és kész??? És ha vmi komoly bajt csinál???

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Hát biztos lesz, de egyelőre nagyon lelkes :) De ugye ott voltam ma az érkezéseknél, a leghosszabb sírás kb három percig tartott :)
Vendég
 


Jaj, moti, nagyon jók a képek :)
Vendég
 


Azt mondják amálnalevél tea tényleg jó. Tuti, hogy a következőnél kipróbálom!
maryka
 
 


én is málnaleveleztem, meg homeos bogyót szedtem, 4 óra alatt kinnt volt Zsiga :lol:

Moti Zsigának is van oly napja, amikor nem eszik meg bármit...

ma lehet megint szánkózni :lol:
Vendég
 


Jó reggel t lányok!
Na, ki tesztel ma???!!!

Maryka!
Üdv közöttünk, és gyors babásodást kívánok!! Nem kell félni, bár biztos nem könnyű két gyerekkel, amikor még egyel sem az, de én majd állom a sarat, ha végre úgy dönt a tesó, hogy jön :)

Boni!
Hát igen! Reggel örültem is, amikor megláttam, mert Szilárd jutott eszembe, hogy milyen jó lesz neki ma, de amikor homokot kellett szórni a kocsikiállóra, mert pörögtek a kerekek, akkor már nem örültem annyira, mert el is késtem, és meg is fagyott közben a kezem. Brrr.............

Annamari!
Ezek a nevek elég érdekesen hangzanak. Nem színesbőrű gyerekekről volt szó? És még őket védi! Azt gondolnám, hogy ott a határ szélén, közel nyugathoz egy kicsit már átvettek az emberek a kinti mentalitásból, de úgy látszik, hogy ez egyáltalán nem így van. Na, ma hogy állsz??? Ha nincs mensi, akkor te nekem nagyon gyanus vagy! Nekem tutira meg fog jönni, mert ahogy felkeltem, rögtön el kezdett egy picit görcsölni a hasam, és mivel holnapra várom, ez egyértelműen azt jelzi. Hát ez van :roll:

Régiek nagyon eltűntek! Hol vagytok lányok!

Kri!
Te még be szoktál nézni?

Szilvik?????

Mmanya! Ske! És a többiek! Nagyon eltűntetek.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?