julcsika
Mostanában én is mélyebben alszom, és csak 1x kelek fel pisilni.Ma is 9-kor keltem, ez már nálam egész jó a fél7-hez képest.
Én is ma irtam össze, hogy mit szeretnék még megvenni, kértem hétfőre időpontot CTG-re, megbeszéltem a párommal, hogy utánna beszaladunk még valahova(minimanó, elefáni, stb) és megvesszük amire még szükség van. Nem sok dolog kell, viszont pont nem az apróságok hiányoznak, hanem a drágább , dolgok.(Pl. járóka, 2 bébihordozó, 1 légzésfigyelő, stb), de mindegy, igy is úgy is meg kell venni.
Igen az őssejttel kapcsolatban én is igy vagyok, hogy nem lenne szükségszeű, bizunk benne, hogy soha nem is fog kelleni, de mégis rosszul érezném magam, ha nem vetetnénk le.
Nem számoltam össze, meg nem is fogom, mert nem érdekel, de irtó sok pénzbe van, ha az ember gyermeket vállal, és sokszor azt tapasztalom, hogy ezzel a cégek vissza is élnek, mert tudják, hogy úgyis megveszik a szülők, a gyerekeiknek a legjobb dolgokat.
Én pont ilyenkor látom, hogy jó biznisz ez a babaholmi, mert tényleg úgy gondolom, hogy régen nem volt se légzésfigyelő, se hiper-szuper babakocsi, és még sorolhatnám mi minden, ugynakkor a mi generációnk, sőt előttünk is nagyon sokan elvoltak nélküle(és most nem kifejezetten az indiánokra meg az ősemberre gondolok). Nekem nem használt anyukám nyakmerevitő párnát mégis jó formájú a fejem, nem használt mellszivót mégis szoptatott évekig, stb, stb.
A lombikkal kapcs-ban igazad van, de én ezt is úgy látom, hogy a világ romlik el és azért tartunk itt ahol tartunk. Az esetek nem tudom hány %-ba, már a férfiak spermája nem olyan erős, ez is annak köszönhető, hogy amit megeszünk, megiszunk már nem ugyanaz, mint amin esetleg a szüleink felnőttek, sőt mesélték a nővérek, hogy manapság enyhe túlzással már nem is kell a nőknek fogamzás gátlót szedniük, mert amit megiszunk vizet vagy amivel főzünk, az nincs megtisztitva rendesen és benne maradnak azok a hormonok amit a nők milliói belepisilnek.
Nálunk mondjuk más volt a helyzet, mert egyikünknek sincs szervi baja, sőt voltam is már spontán terhes a férjemtől, meg ugye neki is van gyereke, de még igy is a fejlett orvostudománynak köszönhetjük(meg ugye drága apánknak), hogy gyermekeink születhetnek.
Persze nyilván vannak nőgyógyászati és egyéb dolgok, ami meg szintén azt igazolja, hogy ki kell használni a modern orvosi meg egyén dolgokat.
Szóval mi is levetetjük, az a lényeg!
Na akkor megkérdezem majd hétfőn, hogy egyáltalán be lehet -e jönni a császárnál?
Ááá, az én férjemre nem lehet semmit ráerőltetni amit nem akar.
Ő magától biztos nem akarna bejönni csak miattam, hogy mellettem legyen, de ezekszerint lehet, hogy be se engedik.