Új privát üzeneted érkezett!

Dia
Nem volt végül túróstészta. :-)
tejberizs volt. :-) Tegnap meg nem éreztem jó lmagamat, így a leves mellé odadobtam egy paprikás krumplit virslivel.
De olyan kis hálásak voltak érte, úgy ették, mintha királyi lakoma lenne... :-)

szilvás76

paprikáskrumpli???????nyamiiiiiiiii-imádom!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na lepihizek...majd jelentkezek..köszi a szorításokat előre is!!!
puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megy a drukk-drukk. De csak a pozitív dolgokra ám!
Negatív gondolatokat nagyívben elkerüljük, eszünkbe sem jut!!!!

szilvás76

:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,

remeljuk minden rendben lesz!

Neztem a gmail-es fiokot, de en nem talalom vanilla tortenetet, meg a kepeket, amiket korabban emlegettetek. MAr levettetek oket vagy rossz helyen nezem oket?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska.
A történet a doksik között van, de az csak az eleje... :-)
A végkifejletet pü-ben küldte át , legalább is nekem. :-)

szilvás76

Megtalaltam, koszi :) Eleg durva a tortenet, erdekelne engem is, hogy mi lett a vege. Vailla,majd elkuldod, ha nem gond?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Na hazaértem. Jó séta volt szép lassan,de jólesett.Visszaolvasok,eszek valamit aztán főzök.

Csillag,a lényeg h.megnéz a doki,most már minden rendben lesz,ne aggódj ennyit kérlek,mert a baba érzi és tiszta ideg lesz ő is!!! Veszélyeztetett vagy nyilván az előzmény miatt de most minden OK lesz!! Melyik doki néz meg?

Woody,szia jó hogy minden OK nálatok is.

Szilvás,mit törődsz bármivel :) Ma felhúztam a farmerom háááát nehéz begombolni :shock: pedig nem híztam :? de hát kismamák vagyunk,simán járhatunk kismama cuccban... és hát a többedik(akár a második) terhesség előbb látszik,mint tapasztaljátok is.
Paprikás krumpli,nyami,nálunk is volt múlt héten.

Szombaton lángos volt,vasárnap mézes diós csirkemell tört krumplival,ma székelykáposzta(maradék kiolvaszott husi :lol: ) holnap zöldbabfőzelék virslivel,szerdán gyrostálat rendelek, csütörtökön zacskóban sült husi,cukkini,répa és rizi bizi. Többit még passz...

Vanilla,bárcsak mielőbb rendeződne minden...párod hogy viseli?

Gmail:a képek meg kell legyenek,a fényképeknél
Barbi képeit továbbra is várjuk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is lestem Barbi képeit, de nem találtam. :lol:
Hahó!!!!!! :-)
Barátnődék kérójáról inkább NE tegyél be képet :-) :wink: :shock: Csak magatokról :lol:

szilvás76

:lol: :lol: főképp ne a wcről

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

:lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Évi. És Te jól vagy amúgy?

szilvás76

Ha nagyon akarom, be tudom gombolni éppen a "régi" gatyókat is, csak nem kényelmes, meg látom lelki szemeimmel, ahogy szegény gyerkőcöt szorítja a nadrágderék.

Délutánra meg annyira felpuffadok, hogy akkor meg már fáj, ahogy nyom. Szóval ezért váltottam.

Tudom, van ott bőven háj is, de ez már biztos a Picurkám... :-)
Most csütörtökön lesz genetikai UH, meg babamozi is, nagyon várom.
A héten megyek az új körzetimhez is, ma beszéltem az asszisztensével, átvesz (pedig igazából nem az ő körzetébe tartozom) Örülök neki, mert a védőnőm őt (is ) javasolta, hogy jó doki.
Már, amennyit én orvoshoz járok úgy amúgy... :-) De mégis, így közel van legalább. :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Évi. És Te jól vagy amúgy?

igen köszi, most szedem rendszeresen a Mg-t,bekapkodok 2-3-at naponta,úgy nézem segít. És nem parázok... :? ezt a hetet má kihúzzuk vhogy :)
has: az enyémen is van háj,de azért domborodik is,végülis már növöget a méh... múlt héten volt jókora női ököl,a héten férfiököl,asszem 1.5 hét múlva már csecsemőfejnyi...benne lubickol a legkisebb Tapsifüles :) UFO fejű :) Úgy szeretem.
Hát már megint vásároltam,tescoban babacuccoknál 50-70% engedmény...előkét kapott a kisbabám,nem bírtam hogy valamit ne hozzak neki,oroszlán van rajta és L for Lion felirat...kemény 175 ft volt...(ugye Oroszlán lesz..)

Szivvi hol lehet????

evilany

Jáj, tényleg oroszlánok lesznek. A férjem is az. Végem lesz, azt hiszem! :-) :wink:

szilvás76

Sziasztok
Gondoltam beköszönök mielőtt elindulok dokihoz!
Majd jelentkezem ha hazaértem!
Évi!
Pankához megyek!!!
puszi mindenkinek!!!
Már a fejem is fáj :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nyugiiiiiiiiii!!

evilany

Évi!!!
Oroszlán lesz nyugi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kriszti!
Drukkolok, jelentkezz valahogy!!! 4-ig vagyok, utána sajna már csak holnap... :-(

Nem lesz semmi baj, nyugi!!!!! Kérlek!
A fejed az idegeskedéstől/stressz fáj, ne!!!!!!! Mosolyoggj kifelé is és befelé is a Babádnak! Ott van, szüksége van Rád, az Anyukájára! Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Puszi!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++

szilvás76

igyekszem Évi...igyekszem :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm!!! Megríkattál...de igazad van Szilvi...na megyek...puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tényleg, vannak páran, akik "eltüntek", többek között Szivvi is az ikrekkel.. :-)
Remélem, jól van(nak) csak nincsenek gépközelben!!!

Lányok, ha erre jártok, egy szó erejéig beugorhatnátok!
:wink: :shock:

szilvás76

Kép

evilany

szerelem
Kép

evilany

Na,nagyjából alakul a babás blogom.Babanapló :)
Betettem az aláíráshoz.

evilany

...már rápillantottam. :-)

szilvás76

Hát leginkább a régiből raktam ám az eddigi babásat de majd még lesz új bejegyzés bőven :)

evilany

Sziasztok!

Csak egy rövid bekukkantás erejéig, aztán megyek infralámpázni, pihenni. Ui. a múlt keddi megfázásból arcüreggyulladásom lett, sajnos, már nem először élem át, csak most fájdalomcsillapító nélkül is megtapasztalhattam... :? Nem kellett volna szerdán elmennem a védőnőhöz és a háziorvoshoz, még kocsival sem, hanem itthon csücsülni és szedni szépen a homeopátiás bogyókat... Legközelebb okosabb leszek...

Kristóf is picit taknyos még, de ő nagyon jókedvű volt végig az elmúlt napokban. Bár 3 napot a két mamájánál-papájánál töltött, mert annyira rosszul voltam. Nagyon hiányzott, de be kellett látnom, hogy egyszerűen nem tudnám gondját viselni. :( Nagyon jó, hogy apósom egyedül is bevállalta, amíg anyósom dolgozott. Meg persze Anyáék is. :roll: Természetesen reggel-este hármasban (négyesben) voltunk, mert itthon aludt minden éjjel, de a nap nagy részét akkor is távol töltötte tőlem... Még nem volt ilyen... :oops: :roll: Én meg rettenetesen rosszul éreztem magam, hogy az én hibámból kell távol lennie tőlem :evil:

De most már vége!

Mindenkinek szép napot, különös tekintettel Krisztire! Drukkolok Neked! Minden rendben lesz!!!

bekri

[quote="bekri"]
írta:
bekrimúlt keddi megfázásból arcüreggyulladásom lett, sajnos, már nem először élem át, csak most fájdalomcsillapító nélkül is megtapasztalhattam... :? Nem kellett volna szerdán elmennem a védőnőhöz és a háziorvoshoz, még kocsival sem, hanem itthon csücsülni és szedni szépen a homeopátiás bogyókat...

Sziiiiia
én Ferrum phosphoricum d-12 -őt kaptam két hete az arcüreggyuszira, nagyon jó. (Schüssler-só) 3 nap alatt tök jól lettem, pedig ez hetekig el szokott húzódni nekem. És még dolgozni is jártam "mellette".

Eddig nem nagyon hittem ezekben, de ez meggyőzött. Most a család nyavajájával küzdök, de talán ez most annyira nem gyűr le. :-)

szilvás76

Köszi, beszerzem, ha legközelebb így járnék...

bekri

Nahát mennyit írtatok míg én dolgoztam kicsit. Csak látszatja nincs :roll: Mármint annak, hogy dolgoztam. :o

Bekri jobbulást! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiért Kristóf a nagyszülőknél volt. Gondolom örömmel vállalták a felvigyázást. Te pedig tudtál rendesen pihenni. Nekem Bence 8 hónapos korától rendszeresen a nagyszülőknél aludt, előtte meg napközben vigyáztak rá.

Csillag remélem megynyugszol, minden rendben lesz. Gondolok rád.

Vanilla szerintem nem gond, hogy mindannyiunk nevében beszéltél. Én egyetértek veled. :) Történet vége nekem is jöhet ha gondolod.

Szilvi tejberizs? Hmmm. Szeretem. De rajtam kívül a fiúk nem nagyon. Bence nem, de az apja válogatós :lol:
Hol dolgozol? Otthonról nem szoktál netezni? Mondjuk én nem férek oda a pasiktól. Úgy kell kilökdösni - főleg apát - a gép elől. A mindjárt nála ilyenkor fél óra minimum. Ki bírja azt kivárni? :lol:

Évi az egész heti menü előre megvan? Hűha. Én nem is főzök minden nap - vacsorára nem kell nekik a főtt kaja - meg ha kitalálom mit kellene főzni a megvalósítás csúszik 1-2 hetet. Mert mindig más kell. A babacuccokat én is mindig megnézem, ha arra járok. Bár mióta tudom, hogy lesz baba nem is voltam ilyen helyen. Alapvetően utálok vásárolni.

királylány

Sziasztok visszajöttem a szürke homályból és jól felidegesítettem magam egy hülye kis p.... aki ááá na mindegy .

A lényeg aki dokihoz készül nyugi no para minden oké lesz

aki meg otthol van az meg tessék enni inni (mértékkel persze ) azt pihi és újbóli nekifutásból csinálni amit kell .

Lassan mehetek az oviba picinyke fiamért aki végigcsiripeli az utat múltkor azért sírt mert 11 évesen majd oltást kap jó mi. Az éjjel meg kb 10 fenn volt hogy fél a sötétben
Vendég

Csajok az lesz al egjobb ha a sztory végét beteszem a g-mailba ott mindenki megtalálja.

Párom amugy jobban vagy csak hirtelen volt egy zuhanásunk de helyre álluk optimistának kell lenni és a babánkra koncentrálni meg a fikra
Vendég

fiukra elnézést félre nyomtam a billentyűt :)

A menü hétvégén nálunk sült pulyka volt szalonnával almával megtűzve tepsis krumplival. citromos álom sütivel 8ez sütés nélküli és nagyon fini ) vasárnap meg pulyka pöri rizzsel házi csalamádéval és palacsintával :) csak az iz világunk miatt irtam le :)
Vendég

Dia
Volt netünk, méghozzá Inviteles. Csak kicsit berágtunk azon, hogy az ünnepek alatt alig tudtuk használni, mert "nem ment"... Az Ügyfélszolgálaton szóltunk , semmi reakció, minden rendben találtatott.
Bementünk, hogy akkor kérnénk így 3 év előfizetés után vmi kedvezőbb konstrukciót, mert havi 6000 x Ft-ért kicsit gáz, hogy nem lehet netezni.
Hát az nincs. Az új előfizetőknek van, de akkor ismét 1 vagy 2 év hűség stb.
Itt szakadt el a cérna, felmondtuk.
Ha minden igaz, szerdától lesz mobil netem otthon is, akkor majd tudok gyakrabban is jöni. :-)

szilvás76

Nem tom, én nem szeretem a napomat a tűzhely mellett tölteni. Főzni ugyan egyre jobban szeretek, de amióta Bende van, azóta nincs is rá annyi idő, meg nem is pepecselek annyit, inkább sétálunk, játszunk. Szerencsére az oviban tök jó, tápláló, IGAZI kaja van, szóval nincs lelkiismeret furdalásom, ha "csak" paprikás krumplit, vagy vmi gyors főzeléket "dobok" össze. :-)

szilvás76

Bekri!

Én ilyen esetben coburg-cseppekkel inhaláltam. Ezek olyan illóolajokat - is - tartalmazó cseppek és nagyon tutin elmulasztja az arcüreggyulladást. Nekem elég durván szokott lenni, a falat lekaparom miatta.

Csillag drága!

A saját képemet is nekem szentelem, hogy tudjad ki miatt idegesíted magad feleslegesen. Szóval megjártam a dokit, igazán csak most merem beleélni a terhességbe magam, hogy van kihez kötni a dolgot. Már én is terhesnaciba nyomulok nagy büszkén. :)
Szóval csak úgy kutyafuttában megnézte a doki, minden a helyén, placenta elöl tapad, a baba szíve ver, korának megfelelö méretü (ülömagasság olyan 3 cm). Lecsapoltak a vércsoportösszeférhetetlenség miatt ill. próbáltak egy toxoplazma-tesztre is rávenni, amire két éve is hiába próbáltak.
Legközelebb 3 hét múlva megyek. Nem lesz genetikai uh, azt mondta a doki, hogy nincs semmi feltünö, a teszt se 100%-osan biztos, mire én kiegészítettem, hogy a triszóma csak egyike a sok rossz kromoszómarendellenességnek, ami becsúszhat, és csak ezután néznek, a többi még lehet, akkor meg minek a felhajtás. Olyan ez, mint a Kinderschokolade meglepetéstojás, sose tudod mi van belül, de akármi is az, örülni fogsz neki. Reméljük a legjobbakat. A baba alighanem éppen aludt, mert nem kalimpált. Fazonra más, mint az elödjei, talán mert aludt.

Ircsi!

Szerinted jó esélyem van rá, hogy már gyerekként túlestem a toxoplazmózison? Rengeteg állatunk volt, kb. 20 macska, átl. 6 kutya, a többit fel se sorolnám. A macskáink kint is, bent is léteztek, sok kakát takarítottam, zömmel nem voltak semmi ellen se oltva, stb.

Na és akkor a kép:
Kép

Képeket még nem tettem fel a gmailre, igyekszem pótolni a hiányt.

Pussz: Barbi
maass

lányok feltettem a sztori végét kicsit kiővitve a gmailra ara kérnélek titeket egy külön dokumentumba irjátok már le ki mit tenne a helyembe hátha valami jót kitudunk hozni belőle TÖBB FEJ TÖBBET TUD :) PUSZI ÉRTE
Vendég

[quote="maass"]
írta:
maassÉn ilyen esetben coburg-cseppekkel inhaláltam. Ezek olyan illóolajokat - is - tartalmazó cseppek és nagyon tutin elmulasztja az arcüreggyulladást. Nekem elég durván szokott lenni, a falat lekaparom miatta.

Pussz: Barbi

Nekem anno egy dokinéni azt mondta, az infra (száraz meleg) jobb, mint a meleg pára (párologtatás). Nem tudom, igaza volt-e, én azóta csak infrázom. Persze, nem tudom, ezzel a cseppel biztos jobb, én nem "kockáztattam". :wink: :roll:

szilvás76

Vanilla min idegesítetted fel magad ?

Szilvi hmmm net. Invitel mi is szívtunk vele, a telefon miatt. Mindegy. Mi most fogunk váltani. Átnyergelünk a T-home-hoz. Tesóm most ott (is) dolgozik. Lesz tuti net, tv...Nem tudom ott Vácon mennyire lefedett, ha kell akkor írj és szólok neki, felveszi veled a kapcsolatot és elmondja a lehetőségeket is. Jó ez itt nem a reklám helye volt. Csak azért mertem ajánlani, mert laknak ott barátok és velük már beszélegttek erről...

Barbi gratulálok! Megírod hanyadik hétben vagy?

királylány

[quote="vanilla01"]C írta:vanilla01sajok az lesz al egjobb ha a sztory végét beteszem a g-mailba ott mindenki megtalálja.

Párom amugy jobban vagy csak hirtelen volt egy zuhanásunk de helyre álluk optimistának kell lenni és a babánkra koncentrálni meg a fikra

helyes,erről van szó!!!

evilany

sziasztok!

Tina, köszi a bókot és a hiányolást is! imádom én is! vagyok ám, csak olyan tempóban haladtok, hogy nem bírom tartani az iramot... :(

Barbikám, édes a legkisebb is! csak olyan szép lesz, mint a többiek! ;)

Évi, pihizz sokat, bár azt hiszem, hogy lemaradtam... remélem, hogy nincs semmi konkrét gond, "csak" a pocakfájás, de az meg a magneb6 vitaminnal jól korrigálható!

Csillag, neked mennek a dokihoz a drukkok! remélem, hogy hamar jössz a hírekkel!!!

én tegnap kibuktam picit. megtaláltam a poz. tesztek fotóit a fényképezőn! kicsit sírdogáltam este, aztán elaludtunk! sajnálom a 3 hónapot, amit pihivel kell tölteni, pedig annyira, de annyira szeretnék kistesót! remélem, hogy hamar megjön, aztán mehetek a kontrollra, és ott megpróbálok alkudozni, persze több ilyen traumát nem akarok, tehát, ha kell a 3 hónap, akkor kell! :( remélem, hogy sokkal többet nem várat magára a babócánk!

vetéléssel kapcs... nem azért, de nekem semmilyen görcsöm nem volt! pici mensis hasfájdogálás, azt annyi... Ircsi, azon gondolkoztam, hogy az előző terhességnél a dokim azt mondta, hogy fokozatosan hagyjam el a merckformint, most meg a nőgyógy, aki endokrinológus is, azt, hogy nem kell fokozatosan, csak egyszerűen ne szedjem... lehet, hogy ez okozhatott spontán vetélést!? már az IR miatt kérdem... és még egy kérdés hozzád... hogy lehet tartani a diétát!? én egyszerűen képtelen vagyok lemondani bizonyos ételekről... főleg az édességről! :(

sophie27

A citromos álom süti receptjét meg kell tudjam.

Barbi,szép a kép!!!!

evilany

Királylány, azt meg tudnád a tesódtól kérdezni, hogy Szigetszentmiklóson nem szolgáltatnak!? mi is szívunk a köcsög Invitellel... nagyon gáz banda! főleg, hogy minden szolgáltató emel sebességet, de ők aztán sosem! vagy csak évek alatt 1x... 4Ms net 5000 Ft...

sophie27

[quote="sophie27"][ írta:sophie27b]Királylány, azt meg tudnád a tesódtól kérdezni, hogy Szigetszentmiklóson nem szolgáltatnak!? mi is szívunk a köcsög Invitellel... nagyon gáz banda! főleg, hogy minden szolgáltató emel sebességet, de ők aztán sosem! vagy csak évek alatt 1x... 4Ms net 5000 Ft...

Na ezen buktunk mi is ki. Mondjuk vissza, legyünk "új" előfizetők, úgy kapunk egy "jobb" csomagot, hűséggel persze.
Plusz a kötelező telefon (SOSE használtuk), szar akadozó net.
Csak sajna 3 éve csak ők voltak Vácon. Mobil lefedettség nulla volt, vonalasak meg csak ők.
Most bekaphatják!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mindenkinek, akinek csak tudom, elmondom. Én ennyit tehetek az egészséges versenyért. Valótlant nem állítok, csak a velünk történt TÉNYEKET.

Uff. :wink: :shock:

szilvás76

Na szia Mindenkinek. Csillag nem ért vissza, most lerágom holnapig a körmeimet.
DE amúgy BIZTOS, hogy minden oké!!! :-)

szilvás76

Nálunk Digi kábel van, azon jön a tv is. Sokkal több csatorna mint a T-Com-nál, valamint a UPC-nél is, olcsóbb is. Az internet meg egyszerűen álomösszeg. Szerintem tájékozódjatok felőle is. Sajnos még nem olyan kiterjedt a hálózatuk, mint a legtöbb szolgáltatónak, úgyhogy nem mindenhol van lehetőség ezt bevezetni.
http://www.digikabel.hu/

Nekünk 2005-ben T-Com volt, szívtunk vele nagyon-nagyon. Lehet, hogy területfüggő a szolgáltatásuk minősége, de mi inkább perkáltunk, mert hűségen belül felmondtuk, csak szabaduljunk meg tőlük.

Zsófi, én a júliusiaknál olyasmit olvastam, hogy a Merckformint a 12-14. héten hagyatták velük abba a dokik. Persze lehet, hogy rosszul olvastam. Van, aki rögtön, van, aki fokozatosan fejezte be. Ha jól olvastam - amire meg nem esküdnék -, akkor azt gondolom, hogy szedned kellett volna még.
Max. Ircsi majd kijavít engem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.18 16:40-kor.

maccs01

Zsófi, még, szerintem írj a júliusiakhoz, segítőkész csapat, biztos elmondják személy szerint, hogy náluk hogy volt! Komolyan! Soha többet még egy vetélést!

maccs01

Sophie megkérdezem tőle. Ha nem jó ott a vétel úgyis megmondja.

Maccs itt felénk a digire panaszkodnak, mert ha rossz idő van akkor nincs vétel. Erre nem olyan jó a lefedettsége. Viszont a T-home jó. A szomszédnak is az van. Ja és a T-Home ki van építve. Nekünk a T-Com-tól volt a telefon. Nem használtuk. Viszont a netet visszamondtuk, mert nem jöttek kötni 2005-ben és meguntuk a várakozást.

Csillag jöhetne. Lassan megyek én is. Otthon meg ki tudja gép elé jutok e.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?