Sziasztok!
Nalunk ma dagonyazas volt, delig (!!!) aludtam. Apa rendbe tette Patrikot igy nekem semmire nem volt gondom.
Imadom a hetvegeket (es apat mert ilyen eeeeeeeeeedi!) (omlengos szmajli)
Brigi: Azon a Dunaparti reszen setaltunk ami a Xl. Keruletben van, ahol van egy jo hosszu uj setalo,biciklizo, gorkorizo ut csinalva. Lattunk egy quad-os pasit ott repesztett a parton a sarban-homokban. (Imadok quad-ozni)
A cucc amit megitatnak veled szerintem nem fosat, legalabb is nekem sosem volt vele bajom. Viszont erdekes, mert amikor korhazban voltam es ugye nem ehettem hanem csoveken keresztul taplaltak, akkor nem kellett innom semmi cuccot a CT-hez es kontraszt anyagot sem kaptam mivel allergias vagyok ra….. szoval fogalmam sincs hogyan csinaltak meg, de biztosan sikerult…. Na ott volt jo par CT-m.
Es milyen erdekes, akkor nem kellett honapokat varni ra. Mondta a doki hogy “vigyek a Mariat egy CT-re es mar vittek is. (aggyal egyutt. Nem caroztak.)
Szoval szeritnem no fosi-fosi.
Hajszin: En a szokere szavazok. Ugy is olyan igazi babaarcod van szerintem szoken nagyon bajos lennel! Viszont a jelenlegi hajszined is szep.
Judy: Lurkok cukik nagyon a foton!
A Deak Ferenc utca lesz tovabb epitve, egeszen a Bagoly utcaig. (Nekunk ott a telkunk a Bagoly es a “jovobeli” Deak sarkan.
Akkor lesz a Cinke es a Canko tovabb epitve, amik szinten a Deakban vegzodnek majd. Na ezen megy most a harc, ugyanis akik a jovobeli Deak reszen laknak enyhen szolva az utra (!!!) epitettek a hazukat. Egy haz nagyon bajos, azzal nem is tudom mi lesz! De azt tudom hogy amig meg nem egyezik mindenki, nem lehet epiteni az utat. Nekunk sajnos bele kell, oda kell adnunk a tekunkbol 1.5 metert (a hosszabb reszebol, tehat keskenyebb lesz az igy is eleg keskeny telek….) kulonben nem kapunk epitesi engedelyt. Mindezt ugye ingyen es bermentve, ugymond kisajatitja az Onkormanyzat…. De le van tojva, igy is elfer majd a haz a telken. Itt csak az a bibi hogy nekunk igy magunknak kell majd a foldmerot fizetni hogy letuzzek az uj telekhatarokat, de ahogy en szagolom, nem fognak egy konnyen megegyezni a tobbiek az Onkormanyzattal igy jo par evig meg nem lesz ott az utca…..tehat nyugi lesz.
Melletunk meg elado jo sok telek, pontosabban 3 lett felparcellazva, a tobbi 12-t nem lehet felparcellazni amig nincs ut. Amig meg nem egyeznek nincs ut…. Tehat nem lehet azt a rengeteg telket eladni sem…. Marha jol jar mindenki…… Pontosabbn mi jol jarunk…………mi epitunk, mellettunk meg egy jooooooooooooooo nagy ures ret lesz jooooooooooooo sokaig.
Orsi: “FELKAPASZKODOTT BANYAREM”= REKA.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tetszett amit irtal errol az egeszrol. Ijeszto, de igy van, szorol-szora!
Ez az egesz vilag a KULSO TOKELETESSEGROL szol. Az hogy belul mi van azt lekakaljak nagy ivben. Pedig a lefogyashoz es annak megtartasahoz is a belso bekere es tisztasagra van szukseg. Inkabb az emberek lelki bekejet kellene valahogy rendbetenni, ahelyett hogy csori tulsulyos noket az oriasplakatokrol, magazinokrol, tv-bol latott palcikacsajokkal idegesitenek !!!
Ez brutalitas, marpedig moralis terror. ! (Nah, ezt most jol megaszontam!)
EN EZERT NEM NEZEM TV-T. NEM OLVASOK MEDIAT, SEMMIT, mert csak felhuzzak az agyamat a Holdig! (duhodt szmajli)
Noemi: cicisztrajk
:D:D:D:D:D:D
Farsang: CSINALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNK!!!! Lecci, lecci, leccccciiiiiii !!!
Orsi: Aaaaaaaaaaaaa, lanyok annnnnnnnnyira EDESEK a ruhacskajukbaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En is akarok tunderke lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Komolyan mondom!!!!!)
Nekem volt anno sok jelmezem…….. Neked errol meseltem is……. Volt egy Egyiptomi amit nagyon szerettem, abban elegge uriasszonyos voltam, heeheh. Na meg a varazslo jelmez, az gyonyoru volt! Tele flitterrel, a sapesz hozza mint a harripotteres hokuszpokusz bacsie.
Brigi: ninja-s vers nagyon tuti !!!
Szilvi: Gratula az uj szityuhoz! Nekunk is kek van. Raadasul sotetkek……… Frankon nem illik sehova, nalunk pedig annyira kicsi a hely hogy a furdoszobaban “lakik” a barna-vajszinu marvanymintaba “beleolvadva”. Ocsmany!
:D:D
Noemi: Szeretlek olvasni a blogodban. Tetszett nagyon most pl a Regi mint filmsztar!!! A filmet meg fogom nezni, de CSAKIS Regi miatt
:D:D
Lini: Talan a lako csak addig zajos amig be nem rendezkedik teljesen, meg remenykedhetsz csaladi beked visszakapasaban.
:D:D Egyebkent tenyleg attol fugg ez az egesz hog kulturaltak-e a kedves szomszedok. A mi hazunkban is minden athallatszik. (legalabb is a koppanos zaj es alulrol a garazsnyito motor, ami pont alattunk van. De itt sosincs buli, hangos szo, viselkedik mindenki!
Ez az elso tarsashaz ahol imadok lakni. Meg a vegen sajnalni fogom amikor kesz a haz es el kell koltoznunk.
Egyszer teszek majd fel a teraszrol kepet……….. ekkora teraszom eletemben nem volt es nem is lesz…. Sajna!
De ha egyszer kesz a haz akkor lehet majd nalunk bulizni, szetverjuk a hazat!
:D:D:D
Kutya: Mar kineztem magamnak a kutyat amit venni fogunk. (Jah, 3 ev mulva
) De en mar most be vagyok sozva!!!!
Tegnap este a Netet bujtam kutya ugyben es nagyon edeseket talaltunk. (Bar nalunk csakis uszkar jon szamitasba az allergiam miatt. Orias uszkarunk lesz! Mint egy lo, akkora legyen legalabb!!!)
:D:D Es jo zorkosra nyiratjuk majd hogy pitbullnak nezzek.
:D:D:D
Lini: Szoval ti mar vasaroltatok a Hadaban.
Nekem az egesz ruhataram onnan van, cipok, taskak is. Irto klassz dolgokat lehet venni. A “felnott” bolttal van szembe a “gyerekbolt”. Sajnos en meg a gyerekboltban nem voltam, de minden baratnom ott vasarol, imadjak! Hat a felnott reszlegben en mar raakadtam olyan kis gyongyszemekre, amik igen szep kis darabok, sosem valnek meg toluk.
(Bor gatyak, szoknyak…. Vadi ujak es 1500 ft koruli aron.)
Torna: mivel en mar jo regota jogazom, igy nalam az az orok favorit. (yogazone leginkabb)
De imadok hip-hop dance-re tornazni zsiregeteskor. (Persze most meg eleg ramaty vagyok ezzel a keresztcsont fajdalommal, a terdeim is emiatt vannak tropara menve. De mar jobb!!! Hetrol hetre jobb!!! Egy laza jogat elkezdek en is jovo heten!
Lelalabb a lazitast es a legzest…. Abba meg nem halt bele senki……. (majd en fogok, hehe.)
Szoke haj: Imadom, szoke manias vagyok. (13 evig szoke voltam es nagyon szerettem.) Szerintem en mindenkibol szoket csinalnek ha lehetne, hehehe.)
zsAndi: hogy van a vernyomasod? Beallt mar? (az enyem alakul, de az also ertek most is 95-100 korul van.
Orsi: mikor jottok hozzank latogatoba Bogikaval?
Varlak am benneteket!
Na en most L lanyok, holnap durva napom lesz, csak tuleljem!