Új privát üzeneted érkezett!

Zsand,
Merre mentek? Mi is egyedül vagyunk, Robiék leltároznak valszeg késő estig. Boltba kéne menni meg sétálunk is egy kicsit mi is ahogy uzsi után.

Mimi,
Szabinak BOLDOG SZÜLINAPOT :D Nagyon jó lett a hajad is.

Orsi,
Csak a síneket szedtem össze :D Remélem hamarosan akkor már mennek úszni manóék. Még mi sem vettünk úszósapit neki, meg egy új papucs is kéne.

Dolli,
Ott ültem elárvultan, én voltam a kicsi vuk :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Szabinak boldog szülinapot kívánok!

Én jövőhét pénteken megyek CT-re. :( De attól függetlenül lehet,eltudnék menni Veletek.A Délinél felszállok a vonatra és ott is vagyok.Úgyis Anyunál lesz Dorina,párom meg dolgozik.Csak az a kérdés,hány órakor lesz a találka.

Mimi!Na,ezt is megtudtam,mi a túro.Furcsáltam én is a ló és túró összefüggést. :)

De mennék én is esküvőre!Utoljára vagy 7 éve voltam! :?
Ma ebéd előtt elsétáltunk a pipikhez.Elég hideg van ma.Ott fagyoskodtam az út szélén,míg Dorci etette őket.
Jaj,ez a lány mostanában fölkel éjjel.Van,hogy éhes,van hogy csak úgy.Nem tudom mi van.Lehet,hogy fél a sötétben?Tegnap próbaképp odaadtam a telefont Neki,hogy azzal világítson.El is aludt.

Kép
tierno

Jaa,amíg el nem felejtem megint!
Csináltak Nektek már CT-t?Milyen az a kontraszt anyag?Milyen íze van?Mennyi idő alatt kell meginni?

Kép
tierno

Szijasztok!

Nekünk tök jó napunk volt! :D
Voltunk a Velence SPA-ban befizetni a foglalót, utána sétáltunk egy hatalmasat gyerekekkel, Marcipánnal!Csodaszép idő volt! :D
Délben indultunk haza, vettünk grill csirkét friss savanyúkápit, kovi ubit a piacon, megebédeltünk és hatalmasat alukáltunk!
Most tornázom egyet és 18 h-ra visszük át skacokat nagyihoz, mi meg megyünk usziba kettecskén Apával!
Apinak beígértem még egy hátmasszázst mára! :wink:

Közös lónak túros a háta, én is azt hittem túró, de én azért mert mikor fáradt a ló és izzad kihabosodik a háta! Azt hittem erre mondják hogy túró, mert a közö lovat túlhajszolják!
Miket meg nem tudunk, köszi Mimi!
Hűűűű de fincsiket sütöttél!
Sok vendéget vártok?

Edit! Órának megy a másodperc mutatója? Másodpercenként megy vagy hirtelen ugrik egy nagyobbat?Ha nem megy rendesen akor kell tölteni. Szerintem kérjétek hogy cseréljék ki!Ahhoz ez nagyon drága óra, hogy carakodjon! :shock: Apié hibátlan! Sajnálom, hogy így jártál vele! :cry:

Haj: ilyenre gondoltam!
Szerintem egy göndör, hullámos haj mindig olyan szenvedélyes, titokzatos és romantikus! :wink:

Kép Kép Kép

Majd meglátom addigra mennyit nő és mit lehet belőle kihozni! :wink:
Vendég

[quote="tierno"]J írta:tiernoaa,amíg el nem felejtem megint!
Csináltak Nektek már CT-t?Milyen az a kontraszt anyag?Milyen íze van?Mennyi idő alatt kell meginni?

Brigi!

Pontosan mit néznek CT-n?

Mindent megkérdezek részletesen(A-tól Z-ig) szüleimtől és felhívlak, jó?

Ne izgulj minen rendben lesz! ÜGYI VAGY!!!!!!
Ki a dokid? Ha nem akarod ide írni küldd el priviben!
Vendég

Brigi! De jók ezek a videók! Most pont kellett nekem! :D
Felment a vérnyomim, kaptunk egy levelet az egyik lakótól, és kissé személyeskedőnek érzem. :evil: De amiket leír, az is olyan szűklátókörűségre utal, és én azt nagyon nehezen tudom tolerálni. :oops: :roll: Baccus! Egész terhesség alatt nem volt ilyen magas a vérnyomásom (151/94), még após sem tudott ennyire kiidegelni... :roll: Tudhat valamit ez a nő! :lol:
Brigi! Vannak ilyen időszakok a gyerkőcöknél, amikor visszaesik az alvásban. Nálunk 2 évesen kezdett beállni rendesen, de azóta is vannak éjjelek, amikor ébred. Van, hogy simán visszaalszik egyedül, van, hogy kis simivel, és van, hogy egy órát is mellette lehetek, annyira zaklatott. Kitartás!
CT-m nekem még nem volt. Hányra mész?

Mimi! A torta biztos nagyon fincsi! Ha marad, szólj! :)
Köszi ezt a kis közmondás magyarázatot! :D Én is túrósra gondoltam. :oops:

Orsi! Egy kis süti miatt nem lenne lekifurim, de ez nem kicsi volt! :oops: :D

Andika! Mivel engesztelhetünk ki kis Vuk? :wink:

Mi délelőtt voltunk 3 bútorboltban kanapét nézni, de valahogy nincs meg az igazi. :(
Ha csibe fölkel, elkezdünk fúrkálni, szerelni, rendezgetni. :D

Szilvi! Meg mindenki! Hangerőt feltekerni! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs:
http://www.youtube.com/watch?v=Pv9yoCA2XAI

Kép
Kép
tekiroll

Szabikának:
Kép

Lini: köszönöm a mozit nagyon jól esett!!! :lol: :lol: :lol:
Legközelebb: Bridget Jones? doktor Szöszi? Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Csak szex és más semmi?
Lehet válogatni. :lol: :lol: :lol:
Ja hazahozott Péter( még egyszer örök hála a fuvarért. Képzelem, hogy a szívébe zárt... :oops: ) direkt a fürdőben vetkőztem le erre lépek be a szobába és Lili tágra nyílt szemekkel kamillázik. :shock: :shock: Meg kellett etetnem és 1 órakkor aludt vissza. :shock: :roll:
JA és ANNYIRA FINOM A POMEO!!!! Apa le is nyúlta a felét. :roll: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Lányok!
kinek mi lesz a gyerkőce farsangon? na ezt most jól megaszontam, de remélem értitek :)
Dorina tavaly ló volt, idén csikós szeretne lenni, lehet van is egy barátunknak csikós ruhája így meg is van oldva a kérdés, de ha nincs akor csikós ruhát kell varrnom:)

Andi!
Csak most jöttem :oops: mi a budaörsi játszóházas mekibe voltunk, rengetegen voltak.
Sajnálom, hogy nem néztem be, mert mehettünk volna együtt.
Képzeljétek elindultunk B.örsre és útközben kerestem a telefont, hát sehol sem találtam, belenyugodtam, hogy itthon maradt, jövünk haza és a kocsibeállón figyelt a telefonom, kész szerencse, hogy a kutyákat nem foglalkoztatta komolyabban a telefon működése.

itt se, megyek megfürdetem a gyerkőcöt
Vendég

Na vagyok, Apa mesét olvas a csimóknak!

Voltunk úszni, naggggggyon jóóóó volt! Képzeljétek átmentünk a versenymedencébe, ott alig voltak, igaz hidegebb a víz de olyan szééééép!Hétvégén 14h után azt is lehet használni!Jó tudni! :wink: Van gyerekmedó mellette jövőhéten visszük a csimókat is!

Andi kiprószáltam a Rubint Rékát! Most csak a 40 perceset csináltam, sajna se step padom se szallagom nem vóóót! :?
Viszont azt kell mondanom, amíg BA minden egyes dvd-jével fejlődik ennek a nőnek csak romlik a teljesítménye!
Kifejezetten idegesítő és nem ösztönző!
Holnap meg fogom számolni hányszor állt meg a 40 perc alatt, közben mondja hogy csak azért nem hagyja abba, hogy ösztönözzön! :shock: Ja és félpercenkén nyafog hogy mennyire fáradt és hogy a korral egyre nehezebben megy a torna neki! :shock:
Szánalmas!
Amúgy semmi újat nem mutat(nincs új gyakorlat, illetve alig van gyakorlat, de abból 100 ezret csinál, szóval hóóót unalmas is!
Zene: töc-töc röfi keveri, engem az sem hatott meg!
Tele van reklámmal az egész, persze mindent Norbiéktól kell megrendelni! :lol:
Nekem úgy tűnik nem szívesen csinálja már! Teste gyönyörű, izmos feszes, mégsem érzem a kicsattanó energiát amit átadna!
Nekem még mindig Alexandra a kedvencem, a kedvessége a természetessége, hogy mindig meg tud újúlni és szívvel lélekkel csinálja és nem a pénzért!Illetve gondolom azért is, de nem érezni! :wink:
Elmehetek fittnes dvd kritikusnak!
Ja Réka a cellulitis-t emlegeti, ami nem összekeverendő a cellulittal!
Cellulitis az egy betegség!!!!!!!

Csajok! Nézzetek be a KODZA-ba!!!!!!!!!!!!! Bakker csomó Dechatlonos cucc van, illetve a Kodzás cucc, csak dechatlon is árulja!!!!
Bakker sokkal-de sokkal olcsóbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Összehasonlítás: Fruzsi overálját árulják amit 12ért vettük, igaz most 5190 akciósan, de itt alapból 6900 az ára!(nem akciósan)
Sportcipők szinte fele annyiért mint ahogy dechatlonban vesszük!
Eladó azt mondja 20%-kal olcsóbbak, szerintem többel! :wink:

Szilvike hazajött Apjuk? Túlélted a napot?
Vendég

Sziasztok!

Mi ma a dunaparton setaltunk egy orat…. A vegere lefagyott minden kilogo reszunk. Patrik elvezte nagyon de az o nozija is igencsak piros lett a vegere. :) Utana Campona egy kajalasra. (Megjegyzem amiota nem eszem csokit, mashoz sincs nagyon kedvem. Napont orulok ha 2x eszem, ez sem jo ez az etvagytalansag. :( Az igaz, mar a 4. Kilo minusznal tartok……… Jah, hatra van meg 10…. Klassz!
Vegre megvan az Onkormanyzattol az irasos “itelet” hova es mekkora hazat epithetunk, erre vartunk eddig. (Utca lesz kialakitva igy elvettek a telkunkbol masfel metert hosszaban.) :( Na mind1, marad eleg!
Igy most mar mehetunk a tervezohoz + epiteszhez +kivitelezohoz es kezdodhet a moka!!! :D
A vegen megis csak lesz hazunk? ;)

Eloszor is, nagy gratula zsAndinak a kukishoz! Bizti nagyon orultok most hogy “vegyesedik” a csalad, igy mar nem lesznek tuleroben a lanyok. ;) vagy megis? :D

Turi: Akkor majd ledumaljuk a kozos turizast, egyebkent vasarnap is nyitva an ez a turi amirol irtam. :) Csak figyelni kell a honlapot, mikor hoznak uj szallitmanyt es ra 3-4 napra erdemes menni, mert akkor vannak igazan jo cuccok es mar nincsenek olyan sokan az uzletben, lehet nyugodtan turni!
Tali: Sajnos nekem a pentekek (egyik sem) jo. :(

Lini: hideg-meleg arnyalatok: Kene nekem egy arcfoto rolad ahol lathatom az “igazi” szineidet. Szem, szaj, smink nelkul. Akkor megirom neked hogy milyen hajszin es smink illik legjobban hozzad. (Meg is tudnam rajzolni de ezen a fos laptopon semmi program nincs feltelepitve, az asztali gepemhez pedig meg varjuk az uj vinyot…. :) szoval kuldj egy arcfotot ahol jol latom a szineket. (emil cimemre mehet, preferalva a gmail-re mert a freemailbe nehezen jutok be mostanaban! Asszem a tabliban a gmail van megadva. ;)

Orsi:
Szerintem az elkepzelesed tokeletes az eskuvore valo ruhahoz es kulsohoz! A szandi matt arany legyen pliiiiiiiiiiiiiiz! Ahoz fantasztikus sminkeket lehet krealni!!!! (Kar hogy nincs mar meg a hatalmas keszletem, abban voltak allati szinek! De most en is be lettem sozva arra amit leirtal! Szerintem gyonyoru lesz!!!!
A “magyar mentes” eskuvohoz tunek ajanlani egy fuzot, nekem van itthon allithatos a hatulja igy jo lenne rad is. Gyonyoru himzett viragok vannak rajta, (nem mokkas!!!) nagyon szep darab! Ahoz kene egy jo kis szoknya! Ha erdekel megmutizom a fuzot. :D Rajtam csak egyszer volt eddig, (azota kimostam) de mindenki kuksizott benne mint allat. ;)

Judy: Dejooooooo, akkor kozel leszunk nagyon!!! Es a babaink kozott sem lesz tul szok korkulonbseg! Most mar megvan az osszes papir az Onkormanyzattol igy mar tudjuk hova, mekkora haz lehet, megy az epitesznek jovo heten az anyag es elkezdjuk a komoly munkat. (illetve ok kezdik el) :D Mar nagyon varom a sajat otthont, bar imadok itt lakni!!! Ez a haz csodas!

Noemi: tenyleg, ma van Szabi szulinapja!!! Most latom! Hat akkor boldog szulinapot kivanok a kis fiatalembernek es hatalmas nagy tortat!!! :D

Brigi: A kontraszt anyagot venasat adjak, gondolom te a lottyrol beszelsz amit elotte kell inni. Nos es olyan mint a suru milk shake… En ittam mar vaniliasat, epreset es mar volt egyszer hogy csokis volt. Eleg sokat kell meginni de fincsi. :D
A kontraszt anyag, amit a venaba adnak az kisse mar huzosabb. En allergias vagyok ra. (Az elso CT-nel semmi gond nem volt, de a masodiknal sajnos igen.) Szoval no para, tuti nem lesz semmi gond. Ugye nem vagy allergias azokra a pici rozsaszin rakocskakra, vagy tengeri herkentyukre? (nekem azert volt allergias reakcio mert jod allergiam van.) Ezeket azert irom le mert akkor nem adnak venasan kontrasztanyagot viszon tokeletesen meg lehet csinalni a vizsgalatot anelkul is! :D (Nekem volt mar jo par CT-m eletemben ugy hoagy barmi kerdesed van nagyon szivesen valaszolok! (minden esetre, teljesen fajdalommentes a dolog.)

Orsi: CT-n a szervezet lany reszeit fenykepezik le szeletenkent es a szeleteket osszerakva egy 2d-s kep jon ki, ahol minden belso reszed latszik amit eppen vizsgalnak. Nekem van egy videom anno az egyik CT-rol… (Vagy MRI-rol)
Zsand: Patrik renszarvas lesz Farsangkor, csak azt nem tudjuk hova tudnank elmenni Farsangi balba. ;)

sünciboglya

Dorina 10kor aludt el,de már túl vagyunk egy visszaaltatáson. :? Mi lehet? :roll:

Orsi!
Neked alapból egyenes a hajad?Akkor biztos azért érzel így a göndör/hullámos iránt.Én ugyan így vagyok vele.Hajformázóval szoktam hullámosítani,de hamar kijön belőle.Gondolom hasi CT lesz.Inkább arra lennék kíváncsi,hogy milyen izű a lötty és mennyi időm van arra,hogy megigyam azt a mennyiséget,amit napi szintem szoktam.A dokim Sárosi Zsuzsanna.Én a Rékának nem bírom a vinnyogós hangját.
Jaaa,a videó jó lett.Nem lehet berakni a képalbumunkba?

Dolli!Veletek van valami baja? :shock: Nyugi!Nehogy megszülj még!Ok,átmegyünk jövőhéten.Melyik nap legyen?18.45re kell mennem.

Zsand!Én egy nyugodt gyereket szeretnék Farsangra. :)

Mia!Melyik Duna parton voltatok?Érden?Köszi a felvilágosítást!MRI már nekem is volt.Kaptam egy papírt és azon volt,hogy 1 l-t kell meginni,előtte 3-4 órával nem lehet enni.De kb ennyit iszom egy nap alatt.Közben megtaláltam a neten,hogy 1-1,5 órám van rá.Elvileg nem vagyok allergiás,bár nem vagyok oda az embriókért.Az igaz,hogy hasmenést okoz?Nem akarok bef.sni hazafelé,netalántán a Camponában. :oops:

Szerintetek nekem a szőke vagy a vörös áll jobban?
Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a Szabi nevében a köszöntéseket mindenkinek!
Nagyon aranyosak vagytok!!
Képzeljétek el,a mamaneten ahol kb 5éve Írogattam senkinek eszébe nem jutott köszönteni,pedig bakker a vonalzóim is ott készültek :roll:
És nem azért szomorodtam el mert senki nem köszöntött,hanem inkább azért mert a nem köszöntés oka az,hogy már szinte senki nem ír oda.Én nem is gondoltam volna,hogy egy fórumo pár hónap leforgása alatt így be tud halni :roll:

Orsi!
Ez a cellulit cellulitisz is jó.Na utána is néztem mit takar az egész.Tök nevetséges,mert profi cégek cellulitiszről beszélnek a narancsbőr kapcsán.Lehet Rékát fel kéne világosítani,hogy mit mond :lol:
Na ez kb olyan mint a túros :lol:
folyt.köv.

mimi12

Mia
Hová terveznek új utcát? a miénk zsákutca, remélem nem erre...

Noémi
ez érdekes, mert pl. Gergőm topikja a mai napig él, már 8 éve. Gellérté viszont sajnos már nem aktív. nem tudom ez mitől függ.

tegnapi kép a majmokról: Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Mimi!

Hogy sikerült a buli? Áthívtátok a "kedves" szomszédot is?
Sajnálom a a behalt topicot! :cry:

Réka össze vissza-beszél, nekem nem hiteles a csaj!
Már eleve ez az egész Norbi Update a fejétől bűzlik!
Ha ők sport emberek és hisznek a torna dvd-k hatásosságában, akkor mi a francnak van ez a sok Update kaja????
Ha hisznek a torna és a Update kaja hatásában, akkor minek nyitott Réka fogyasztószalonokat országszerte?
Ha hisznek egyáltalán valamiben(mert én 150%-osan biztos vagyok benne, hogy meg nem ennék az Update lisztet, látta valaki mi van abban???? :shock: rengeteg E-n kívül???)
Szerintem ez az én véleményem csak, Magyarországon lejárt az idejük!
Eddig sem fogytak le az emberek ettől, ezután sem fognak! Ez megint csak egy illúzió, hogy ehetsz mindent és közben fogyni fogsz!Akkor fog lefogyni az ember, ha rájön hogy ez áldozattal jár!
A mai fogyasztói társadalom nem képes lemondani az élvezetekről lásd. amcsikat! :wink:
Most őket célozták meg, nem véletlenűl!
Szerintem az egészséghez 3 dolog kell: Testmozgás heti 3 alkalom, hétvégén friss levegő és napfény, tudatos táplálkozás amibe belefér a csoki és a sütemény is módjával, stresszmentesség!
Na ugye mink nincs: elég időnk magunkra, elég pénzünk az egészséges kajákra és manapság ki stresszmentes ha hónap végén azt nézi hogy üres a kassza és még van fizuig 1,5 hét?????
Amúgy több pénzt kéne áldozni az egészségre és kevesebbet kellene gyógyszerre! Nem a bakszámlán kéne gyűjteni a pénzt ami amúgy is elértéktelenedik, hanem az egészségre sportra!
De nem olyan egyszerű ez! :cry:
Ez világmértékű probléma! Az aránytalan pénzelosztás, hogy az ország egyik fele éhezik és fűtetlen lakásokban remélik, hogy nem fog fagyni! A másik fele pedig olyan gazdak, hogy már itthon már nem tudja elkölteni a pénzét!
Csak az bosszant Norbiékban, hogy itt megint kit céloznak meg????
Azokat a tudatlan nőket akik erre bepalizhatók és utolsó filléreiket költik arra, hogy lefogyjanak! Mert kiáll egy ilyen majom picsa és elmondja hogy ha igazán nő vagy nem hízhatsz többet 5 kilónál!
Hááát én híztam 24-et (egyszerre voltak terhes ezzel a felkapaszkodott bányarémmel!)
Miért ezzel kell foglalkoznia egy kismamaának terhesen és szoptatás alatt hogy mennyit hízik! :shock: A babájával foglalkozzon és a családjával ne a megváltozott testével!
A nőknek van egy bozonyos százaléka aki alkatilag nem hízik és szülés után a feszes a bőre, lapos a hasa! A többségnek azért ott lifeg a hasa és vagyunk páran akiknek csikos a bőrünk!
Ki nem carja le??????????????? :evil: Ott van 3 gyerekem, igenis büszke vagyok a csíkjaimra, mikor a velem egykorúaknak alig van gyerekük!
Ezért van ennyi depis kismama, mert a média azt mondja, hogy az a trend ha csinosak vékonyak legyünk szülés után rögtön!
Szerintem mindennek megvan a maga ideje! :wink:
Nálam ott ásta el magát a Norbi, hogy azt mondta mélységesen megvetné a feleségét ha elhízna terhesen, mert Ők képviselnek valamit!
Micsoda nyomás lehetett ezen a nőn???? :shock:

Hűűűűűűű pardon, ezt magamnak írtam, mert feldühít ez a társaság! Tényleg azt érzem, hogy bármit elhitetnének velünk csak hogy legyen mit a tejbe aprítaniuk!
Vendég

Judy!De helyesek a fiúk :lol:
A mamanet az nem topik,hanem egy fórum,mint a babanet. :lol:
Kb 1éve lecserélték a külalakot más felhasználó felületre és onnantól nem írnak annyit.Mellesleg mivel kialakult társaság van,nehéz már beférkőzni.Ott az olvasható részben nincs különszedett topik,mindenki beszél mindenkivel.ááá mindegy.

Szülinap...nagyon jól sikerült.A Szabi annyira örült mindennek mindenkinek.A torta is jól sikerült...magamhoz képest :lol:
Kicsit csálé lett de SK.
Majd rakok képeket.
A Regi viszont nagyon nehezen bírta a nagy tömeget.Tegnap megint sírós volt,éjszaka meg óránként cicizett.Gondolom a kimerültség miatt.
Tök érdekes,mert már máskor is volt ilyen,hogy az ijedséget félelmet a cicizéssel enyhítette.
Háát ahhoz képest,hogy 1hónapja még a szopi sztrájk miatt szenvedtünk,most néha úgy cicizik mintha többet el sem akarná engedni :lol:

Tényleg farsang.
Nem csinálunk egy farsangot? :lol:

mimi12

Judy!De helyesek a fiúk :lol:
A mamanet az nem topik,hanem egy fórum,mint a babanet. :lol:
Kb 1éve lecserélték a külalakot más felhasználó felületre és onnantól nem írnak annyit.Mellesleg mivel kialakult társaság van,nehéz már beférkőzni.Ott az olvasható részben nincs különszedett topik,mindenki beszél mindenkivel.ááá mindegy.

Szülinap...nagyon jól sikerült.A Szabi annyira örült mindennek mindenkinek.A torta is jól sikerült...magamhoz képest :lol:
Kicsit csálé lett de SK.
Majd rakok képeket.
A Regi viszont nagyon nehezen bírta a nagy tömeget.Tegnap megint sírós volt,éjszaka meg óránként cicizett.Gondolom a kimerültség miatt.
Tök érdekes,mert már máskor is volt ilyen,hogy az ijedséget félelmet a cicizéssel enyhítette.
Háát ahhoz képest,hogy 1hónapja még a szopi sztrájk miatt szenvedtünk,most néha úgy cicizik mintha többet el sem akarná engedni :lol:

Tényleg farsang.
Nem csinálunk egy farsangot? :lol:

mimi12

Farsang!

Most nem okoz fejtörést(igaz jobb szeretem a sajázkézzel készített jelmezeket, hadd szórakozzon apuka-anyuka is!)
Sógórnőm hozott jelmezeket angliából! A Bubué egy George jelmez, a lányoké angol tescos, ugynaz mint nálunk! :wink: Kép Kép Mufurc tündérke! :-))))
Vendég

Mind2 ninja lesz :roll: :roll:
csak azt nem tudom az iskolában milyen verset mond hozzá a gyermek :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Nektek is kell vers????? :lol:

Tényleg mikor lesz farsang a suliban?????????????
Vendég

Nekünk február 10 szerda. részleteket szülőin mondanak majd. Gergő mondta hogy kell vers is.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szééééééépek a kiscsajaid:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

kezdődik nálunk is a rózsaszín korszak :lol: :lol:

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Én vagyok a pókember,
megmentek én sok embert.
Hálót lövök ki a kezemből
Azzal tapadok a ház oldaláről.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne mááááááááááááá a gyereknek kell verset írni, vagy nekem?
Vendég

Júúúúúúúúúúúúúúúúúj de széééép az ágyikó!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Orsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
nindzsásat nem tudsz véletlenül????

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Itt van egy kis összefoglaló!

http://www.karatedojo.hu/ninjak.htm
Ebből ki lehet indulni!
Vendég

Sziasztok!

Judy!
Vers:
Nakanunaraba
koroshite shimae
hototogisu.

Fekete ruhám felveszem.dobócsillag kezemben.
Nem láthat meg senkisem.
Ninja vagyok,nem Gergő.
Leugrom a tetőről.

Gellért voltam,ninja lettem
fekete szín a kedvencem.
szaltót hányok,kardot rántok,
gyors vagyok,hogy nem is láttok.

Nem mindenhol van ilyen pörgés,mint itt.Kerestem diósdi fórumot,mind halott.

Na,fölkelt Dorina. :?

Kép
tierno

Szasztok!!!!

Zsand, persze, szóljatok ha kell valami! Nekünk most lesz az első farsangunk, foggalmam sincs mi legyen Bubó, mert szerintem fel sem akar majd öltözni... :wink: nem tudja még mi ez... bölcsibe szokott farsang lenni?

Orsi, én tök más hajra gondoltam, de Eva haja tök jóóóóó!!!!
Megjött apjuk, olyan rekedtek voltak papussal :wink: :lol: sok duma....
Te aztán jól megaszondtad!!! Igazad van mindenben!!!! (Norbiék, stb.)

Dolli, mit írt az a szomszéd?! Szólj rá, hogy ne zaklasson kismama vagy! :wink:

Mia, szuper, hgy megjött a papír, akkor innen nincs megállás! Hamarosan költözhettek! :D

Brigi, Lilinél is volt ilyen felébredős időszak, de egyszer elmúlt....
Ezek a versek..... tök jóóóóóók!!!!

Mimi, nekem a babafalva "halt" így meg, 2005 babások voltunk és ugye egy idő után visszamentek dolgozni, mindenki kevesebbet jött aztán meg egyáltalán nem :( ketten tartottuk a frontot még egy darabig, de aztán már én sem mentem.... :( van ez így....

Judy, milyen helyesek a srácaid!!!

Lányok van új porszityum!!!!!!!!!!!! :lol: Szí mint állat!!!!! Annyira, hogy felemeli a szőnyeget is! Alig bírom tolni rajta, mert úgy becuppantja!! :lol: Hurrrááááá! Csak egy szomorúságom van...... hogy kék.... :cry: a dobozán rózsaszín volt bemutatva és az olllllyan gyönyörű volt, de megkérdeztük és azt mondták Mo. ra csak kéket szállítottak. :evil: :cry: I.J...... :(
sylph

De utálom ezt a hello baba reklámot!!!! :evil: :evil: :evil: ááááá
sylph

Orsi,
Kaptam egy új BA dvd-t, az a címe hogy a legjobb formád és 2009-es. Neked az megvan? Nagyon ijesztő ez a pókember.

Zsand,
Veronika hetente változtatja hogy mi szeretne lenni, most éppen pillangó.

Szilvi,
Hurrá új porszívó :D

Judy,
Nagyon szép az ágyikó :D

Brigi,
Nekem is volt egyszer egy ilyen kontrasztos ct vizsgálat, beadták ezt az anyagot és ott állt fölöttem két ovos hogy van-e valami allergiás reakció. Szerencsére nem volt.

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi
Köszi:)))))ez nagyon jó. Te költötted????

Szilvi
Jó porszityuzást:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hajni: örülök, hogy ízlett! Most valahogy nekem is bejött!

Rohanok, mert hív Lili

Lini
Kép
kicsi lini

Szilvi!
Milyen porszityú??Nekem is kéne egy szupi masina.Nekünk egy philipsünk van és ha eldugul nem szív rendesen.Na ez 3 használat után történik.

Brigi :lol: te leszel a költőnk :lol:

Csináltam picasás képtárat.Már töltöttem képeket a szülinapról is.Betettem a képtár címét a www-s lá.Vagyis klikk az írásom alatt a www ikonra és megnyílik a képtár :lol:

mimi12

Banyek! Új felső szomszédunk lett. Ezek még hangosabbak ez előzőeknél, pedig már az sem volt semmi. Akkor most már értem múltkor miért volt az a nagy kopácsolás, zajongás, gondolom rendezgettek…. Én pedig teljesen panel lakó vagyok, mindig panelban laktam, tehát nem mondható, hogy kényes lennék a zajokra! Újpesten anyuéknál SOHA nem hallatszott le a szomszéd és az alsó sem fel!!!!! Budaörsön az albiban szintén nem hallottuk a szomszédokat, pedig még egy kutyi is lakott a szomszédban. Itt meg még azt is hallom a trüsszent! Áááááá borzalmas!

Hajni: kedden még is csak jó lenne, mert csak a kövi héten tudok menni a fog dokihoz. Nektek jó?
Ezek a filmek jók, de valami komolyabb kaliberű filmet kéne nézni. Nem?

Hada túri tényleg jó!! Anya egy zsák ruhát vett ott Lilinek, nagyon jó minőségűek és árban is jók. Itt is nyílt egy új túri a központban, holnap megnézem, mert Lili az összes bady –ját kinőtte, alig bírom összekapcsolni a lába között.

Orsi: Norbi családról egyezik a véleményünk! Nagyon mű az egész. Réka jól néz ki, bár nekem a karja sokk, de a hasa, segge, combja, háát elfogadnám. De a csaj nem 100%as az tuti! Pénteken megcsináltam az első 20 percet a dvd-ről amit adtál. Mit mondjak többet vártam! Valóban semmi fejlődés, mindig lazsál, ugyan azok a feladatok ezerszer! UNCSI.
Holnap kipróbálom a BA-t, vele még sosem tornáztam!

Mia: küldök majd képet.

Brigi: Lilim is sokat ébred mostanában és csak hozzám bújva akar elaludni hajnalban, de úgy meg nekem nem jó, mert elzsibbadok!
áááá remélem hamar elmúlik, mert hulla vagyok!

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok Csajszimajszik!

Itt voltak Szilviék olyan jóóóót beszélgettünk a szalonba! :D
Mire feljöttünk a fiúk kiborultak! :lol: :lol: :lol:

Szilvike annyira jóóóóóóóóóóó volt ez a kis lazulás Veled!
Ez a téma nagyon bejött! :wink: Nem is gondoltam, hogy ennyire egyformák vagyunk! :wink:

Andi! Neeeeeeem nincs meg a dvd! Lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kölcsön adod?

Brigi! Rendelhetnék én is egy pókemberes verset? :oops:
Én annyira béna vagyok, csak azon jár az agyam hogy minnél nagyobb hülyeséget találjak ki! :oops:
De Te ŐSTEHETSÉG VAGY!!!!!!!! :D

Lini! Ügyi vagy a tornával! Az a Réka az előző, a mostani mégcarabb! :shock: De nem érte, hogy Norbi, ezt hogy engedheti?
Anno Norbi mindig valami újat talált ki! Évente megújúlt, szinte várta az ember mi lesz a következő kazija!
Rájöttem mik ezek a 20 perces bontások Rékánál! 60 percet már nem tud végigtornázni! :lol:

Mimi! Azt hittétek, hogy olyan lógó csigákat szeretnék???? :lol:

Brigi! Igen totál egyenes a hajam, uncsi! :(
Szerintem jól áll Neked a barna, tiszta szőkén nem tudlak elképzelni, max melírral, vörösen se tudlak elképzelni illeteve egy olyan szilva vörösen igen, minek hívják azt??? Az a burgundi vörös?
Vagy nem???? :oops:
Te nem próbáltad ki a Feminás hajpróbát?
Vendég

Sziasztok!

Nalunk ma dagonyazas volt, delig (!!!) aludtam. Apa rendbe tette Patrikot igy nekem semmire nem volt gondom. :D Imadom a hetvegeket (es apat mert ilyen eeeeeeeeeedi!) (omlengos szmajli) ;)

Brigi: Azon a Dunaparti reszen setaltunk ami a Xl. Keruletben van, ahol van egy jo hosszu uj setalo,biciklizo, gorkorizo ut csinalva. Lattunk egy quad-os pasit ott repesztett a parton a sarban-homokban. (Imadok quad-ozni) :mrgreen:
A cucc amit megitatnak veled szerintem nem fosat, legalabb is nekem sosem volt vele bajom. Viszont erdekes, mert amikor korhazban voltam es ugye nem ehettem hanem csoveken keresztul taplaltak, akkor nem kellett innom semmi cuccot a CT-hez es kontraszt anyagot sem kaptam mivel allergias vagyok ra….. szoval fogalmam sincs hogyan csinaltak meg, de biztosan sikerult…. Na ott volt jo par CT-m. :) Es milyen erdekes, akkor nem kellett honapokat varni ra. Mondta a doki hogy “vigyek a Mariat egy CT-re es mar vittek is. (aggyal egyutt. Nem caroztak.) :D Szoval szeritnem no fosi-fosi. :D
Hajszin: En a szokere szavazok. Ugy is olyan igazi babaarcod van szerintem szoken nagyon bajos lennel! Viszont a jelenlegi hajszined is szep.

Judy: Lurkok cukik nagyon a foton! :)
A Deak Ferenc utca lesz tovabb epitve, egeszen a Bagoly utcaig. (Nekunk ott a telkunk a Bagoly es a “jovobeli” Deak sarkan. :) Akkor lesz a Cinke es a Canko tovabb epitve, amik szinten a Deakban vegzodnek majd. Na ezen megy most a harc, ugyanis akik a jovobeli Deak reszen laknak enyhen szolva az utra (!!!) epitettek a hazukat. Egy haz nagyon bajos, azzal nem is tudom mi lesz! De azt tudom hogy amig meg nem egyezik mindenki, nem lehet epiteni az utat. Nekunk sajnos bele kell, oda kell adnunk a tekunkbol 1.5 metert (a hosszabb reszebol, tehat keskenyebb lesz az igy is eleg keskeny telek….) kulonben nem kapunk epitesi engedelyt. Mindezt ugye ingyen es bermentve, ugymond kisajatitja az Onkormanyzat…. De le van tojva, igy is elfer majd a haz a telken. Itt csak az a bibi hogy nekunk igy magunknak kell majd a foldmerot fizetni hogy letuzzek az uj telekhatarokat, de ahogy en szagolom, nem fognak egy konnyen megegyezni a tobbiek az Onkormanyzattal igy jo par evig meg nem lesz ott az utca…..tehat nyugi lesz. :D
Melletunk meg elado jo sok telek, pontosabban 3 lett felparcellazva, a tobbi 12-t nem lehet felparcellazni amig nincs ut. Amig meg nem egyeznek nincs ut…. Tehat nem lehet azt a rengeteg telket eladni sem…. Marha jol jar mindenki…… Pontosabbn mi jol jarunk…………mi epitunk, mellettunk meg egy jooooooooooooooo nagy ures ret lesz jooooooooooooo sokaig. ;) :D
Orsi: “FELKAPASZKODOTT BANYAREM”= REKA. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tetszett amit irtal errol az egeszrol. Ijeszto, de igy van, szorol-szora! :(
Ez az egesz vilag a KULSO TOKELETESSEGROL szol. Az hogy belul mi van azt lekakaljak nagy ivben. Pedig a lefogyashoz es annak megtartasahoz is a belso bekere es tisztasagra van szukseg. Inkabb az emberek lelki bekejet kellene valahogy rendbetenni, ahelyett hogy csori tulsulyos noket az oriasplakatokrol, magazinokrol, tv-bol latott palcikacsajokkal idegesitenek !!! :( Ez brutalitas, marpedig moralis terror. ! (Nah, ezt most jol megaszontam!)
EN EZERT NEM NEZEM TV-T. NEM OLVASOK MEDIAT, SEMMIT, mert csak felhuzzak az agyamat a Holdig! (duhodt szmajli)

Noemi: cicisztrajk :D:D:D:D:D:D:D
Farsang: CSINALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNK!!!! Lecci, lecci, leccccciiiiiii !!!
Orsi: Aaaaaaaaaaaaa, lanyok annnnnnnnnyira EDESEK a ruhacskajukbaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En is akarok tunderke lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Komolyan mondom!!!!!)
Nekem volt anno sok jelmezem…….. Neked errol meseltem is……. Volt egy Egyiptomi amit nagyon szerettem, abban elegge uriasszonyos voltam, heeheh. Na meg a varazslo jelmez, az gyonyoru volt! Tele flitterrel, a sapesz hozza mint a harripotteres hokuszpokusz bacsie.

Brigi: ninja-s vers nagyon tuti !!! :D

Szilvi: Gratula az uj szityuhoz! Nekunk is kek van. Raadasul sotetkek……… Frankon nem illik sehova, nalunk pedig annyira kicsi a hely hogy a furdoszobaban “lakik” a barna-vajszinu marvanymintaba “beleolvadva”. Ocsmany! :D:D:D

Noemi: Szeretlek olvasni a blogodban. Tetszett nagyon most pl a Regi mint filmsztar!!! A filmet meg fogom nezni, de CSAKIS Regi miatt :D:D:D

Lini: Talan a lako csak addig zajos amig be nem rendezkedik teljesen, meg remenykedhetsz csaladi beked visszakapasaban. :D:D:D Egyebkent tenyleg attol fugg ez az egesz hog kulturaltak-e a kedves szomszedok. A mi hazunkban is minden athallatszik. (legalabb is a koppanos zaj es alulrol a garazsnyito motor, ami pont alattunk van. De itt sosincs buli, hangos szo, viselkedik mindenki! :D Ez az elso tarsashaz ahol imadok lakni. Meg a vegen sajnalni fogom amikor kesz a haz es el kell koltoznunk. :( Egyszer teszek majd fel a teraszrol kepet……….. ekkora teraszom eletemben nem volt es nem is lesz…. Sajna!
De ha egyszer kesz a haz akkor lehet majd nalunk bulizni, szetverjuk a hazat! :D:D:D:D

Kutya: Mar kineztem magamnak a kutyat amit venni fogunk. (Jah, 3 ev mulva :( :( :( ) De en mar most be vagyok sozva!!!! :D Tegnap este a Netet bujtam kutya ugyben es nagyon edeseket talaltunk. (Bar nalunk csakis uszkar jon szamitasba az allergiam miatt. Orias uszkarunk lesz! Mint egy lo, akkora legyen legalabb!!!) :D:D:D Es jo zorkosra nyiratjuk majd hogy pitbullnak nezzek. :D:D:D:D

Lini: Szoval ti mar vasaroltatok a Hadaban. :) Nekem az egesz ruhataram onnan van, cipok, taskak is. Irto klassz dolgokat lehet venni. A “felnott” bolttal van szembe a “gyerekbolt”. Sajnos en meg a gyerekboltban nem voltam, de minden baratnom ott vasarol, imadjak! Hat a felnott reszlegben en mar raakadtam olyan kis gyongyszemekre, amik igen szep kis darabok, sosem valnek meg toluk. :D (Bor gatyak, szoknyak…. Vadi ujak es 1500 ft koruli aron.) :D

Torna: mivel en mar jo regota jogazom, igy nalam az az orok favorit. (yogazone leginkabb)
De imadok hip-hop dance-re tornazni zsiregeteskor. (Persze most meg eleg ramaty vagyok ezzel a keresztcsont fajdalommal, a terdeim is emiatt vannak tropara menve. De mar jobb!!! Hetrol hetre jobb!!! Egy laza jogat elkezdek en is jovo heten! :D Lelalabb a lazitast es a legzest…. Abba meg nem halt bele senki……. (majd en fogok, hehe.)

Szoke haj: Imadom, szoke manias vagyok. (13 evig szoke voltam es nagyon szerettem.) Szerintem en mindenkibol szoket csinalnek ha lehetne, hehehe.) :D

zsAndi: hogy van a vernyomasod? Beallt mar? (az enyem alakul, de az also ertek most is 95-100 korul van. :(

Orsi: mikor jottok hozzank latogatoba Bogikaval? ;) Varlak am benneteket! ;)

Na en most L lanyok, holnap durva napom lesz, csak tuleljem!

sünciboglya

Most kotortam ki a regi fotokat,ezt talaltam....Kép

sünciboglya

Köszi csajok! :oops:Pedig alig mertem elküldeni. :?

Hm,ma Dorina májkrémmel kenegette magát.Azt mondja krém.Végülis... :)

Orsi!Találtam egy Pókemberest:
Én vagyok a Pókember,
kilövöm a hálót,
Két kezemmel mentem meg
ezt a Nagyvilágot!
de holnap kitalálok Neked is,ha gondolod.Próbáltam a Feminát.De nem tudom eldönteni.Voltam már vörös is,szőke is.

Mimi!Tök szépek azok a torták!

Mia!Én olyanokat szoktam nézni a tv-ben,mint a meztelenül is szép vagyok,meg hasonlókat.Meglepő,hogy a nők többsége sokkal kerekebbnek látja magát.És mennyit számít a megfelelő ruha és smink.Én is a szőke felé hajlok...Pedig megfogadtam,soha többet.Állandóan festegetni...de a vörös meg öregít.Kapuzárási pánikom van!Csitrisedni akarok! :) De jó ez a kép rólad!

Holnap szánkózni fogunk?Vagy mi?Oda a tavaszi hangulatom :?

Hajni,Marcsi,többiek merre?

Jó éjt!

Kép
tierno

Csajok!

Ezt a házat fogom megvenni:
http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/21474
Őszintén?Nekem ez már sok(k)

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt!

SZILVIIIIII! NAGYON MEGHARAGUDNÁL HA MA NEM MENNÉK???? :oops:
Nem viszem Fruzsit oviba, hogy tudjuk egyet szánkózni!
Gondolom holnapra már nem lesz hó! Bogika meg annyira élvezi, le szeretném videózni, hogy szánkózik! :wink:

Mia! Hűűűűű de dögös vagy szőkén! Most nem akarsz valami világosabb hajat valami frizurával?
Jaaaaaaaaaj de jóóó, hogy kezdődik az építkezés! Imádtam amikor még csak tervezgettük a házat! :wink: Nerktek meg olyan gyorsan fel fogják építeni!Majd én is megyek sasolni! Imádok ilyeneket nézegetni! :wink:

Oriásuszi nagyon aranyos!!!!!! :D

Hol van ez a HADA?????

Brigi! Ezt a pókembereset én is megtaláltam! :wink: Na majd agyalok a dolgon!

Most megyek mert már idő van!
Vendég

Sziasztok!

No igyekszem pótolni egy kis lemaradást...

Lányok! Köszi a felajánlott segítségeket, végigjátsszuk a variácókat, és szólok, ha Gézu sitter kéne! :D
Egyébként szerintem bárkivel elvan Géza, nem egy nehéz gyerkőc ilyen szempontból sem. :)

Mimi! Hányinger a terhesség végén? Nekem az előzővel ez sem volt. Hihetetlen, hogy most mindent képes vagyok produkálni. :roll: :D
Hány fős buli volt? Nem csodálom, hogy élvezte Szabi! :D Blogot majd megnézem, meg picassát is.

Brigi! Ezeket a versikéket csak így csípőből? :roll: Tök ügyi vagy! :D
Hét második fele csüt vagy péntek jó nektek? Mert most még iszonyat káosz van itthon. :shock:
Mennyire voltál szőke? Nagyon? El sem tudom képzelni! :roll:
Te is ezt a házat nézted ki magadnak? :wink:
Ki tudja, milyen vitaminok vannak a májkrémben, ami jótékony hatású a bőrre! :D Dorci a kis kísérletező kozmetikus! :D

Szilvi! Rózsaszín porszívót szerettél volna? :D Párod szokott porszívózni? Nem tiltakozott volna ellene? Bár az egy jó kifogás lett volna, hogy az csajos, azzal nem takarítunk. :lol:

Mia! Ari vagy, hogy így aggódsz értem(tünk). :D Nem volt gáz a tömegközlekedés, mert csak metró/földalattit használtam, csak az állomásokon volt torlódás. Sajna muszáj volt bemenni dokihoz, mert a hathetes kontroll így is csúszott. Bár szerencsére egész terhesség alatt nem volt gond a pajzsmiriggyel, remélem a mostani eredmény is jó lesz. Majd holnap telcsizek nekik.
Tyű, ez a dögös szőke Te vagy? :roll: :D

Judy! Nagyon helyesek a skacok a képen. :D
Almanap: vizesedés és dagadás ellen kéne. :lol:
Nálunk minimum 96 óra a kórház, ha természetes úton születik a hugi. Ha császár, akkor 5 nap, ha tervezett császár akkor 6. :( A négy napot féllábon is kibírom, de az 5-6 már olyan soknak tűnik. :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Orsi!
No azért nem gondoltam,hogy derékig érő lokniaid lesznek :lol:

Csak azért írtam,mert olyan jól áll neked ez az egyenes haj és nehéz elképzelni hullámossal.De majd léci valamelyik nap ondoláld be a hajad és dobj egy képet :lol:

Csajok,a blogot hónapok óta nem írom.Tök lusta vagyok hozzá.
De majd csinálok egy összefoglalót :lol:

Mia!
De jó az a kép :lol:

Na itt van még a barátnőm kutyája.Tök aranyos meg jó fej.De tuti nem lesz rövid szőrű szőrhullatós kutyánk a lakásban.Mindenütt ott a szőre.Én ettől úgy elszoktam.Pedig jaj de nagyon szerettem volna egy ilyen bulldogot.De lemondtam róla.Inkább lesz majd egy kinti kutyánk .
Egy ilyen..
Kép
Tudom nem a legszebb kutya,de tök okos.

Dolli!
Nekem most a Regivel minden tünetem volt ami terhesen lehet.De frankón!Hányinger gyomorégés,gombásodás,vizesedés ,viszér...és tsa :lol:
Anno a Fannival szinte semmi bajom nem volt de a Szabival sem volt ennyi.

mimi12

Mia
Köszi az infót, akkor nem érint minket. (Csíz u...)
Még arra a felüljáróra leszek kíváncsi, amit a vasút felé akarnak majd építeni, hogy az milyen lesz.
és nem bánnám, ha Tárnokig megnyitnák az ingyenes autópályát mert akkor itt jelentősen lecsökkene a forgalom :roll:
uszkárokat imádom:) nekünk törpe volt, tiszta dilis, de imádtuk.
most labink van, dobok róla képet.

Brigi
nem semmi ez a ház...kiváncsi lennék kik laknak benne.

Dolli
hát igen, minden terhesség más. másodszor én is vizesedtem brutálisan :roll: :roll: most is estére már látom a lábamon...

Orsi
készülödtök már? milyen táskába fogsz pakolni Bálintnak? tegnap vettünk zseblámpát :roll: Gergőnek rengeteg cucca lesz szerintem, vinni akar társast is :roll: meg ugye a sok ruha, hótaposó, stb...szánkót vagy bobot visztek?süti???

elindítottam az első adag babaruhamosást :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zorka bébikorában

Kép

Kép

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szép havas jó reggelt!!!!

Mimi, LG V CD 281 HT
Porzsák nélküli porszívó, 360 W szívó teljesítmény, teljesítmény szabályzó a fogantyún, 1 l porgyűjtő kapacitás, mosható műanyag porgyűjtő tartály, higiénikus HEPA 12 filter, teleszkópos fémcső, 9 m vezeték, teljesítmény 1800 W
Kép
Ez nagyon aranyos kutya!!! De ennek baromi nagy mozgásigénye van, foglalkozni kell vele.... mikor lesz? :lol:

Lini, új szomszéd.... :evil:

Orsi, :cry: :cry: :cry: :cry: semmi gond! Szánkózzatok!
Én is jól éreztem magam tegnap, máskor is csacsoghatunk.... :wink: :lol: Tényleg nagyon sok közös van bennünk!!!! :lol:

Mia, ugye, hogy nem mindegy milyen színe van a porszityunka?! :wink: :lol: Milyen szép vagy azon a fotón!!!!!!

Dolli, igen, olyan szép volt a dobozon az a rózsaszín!!!! :lol: Párom először csak nézett, szerintem nem akart volna, de nem ő számít! Hisz nem sűrűn van a kezében porszityu.... :lol: Nem tudom, most valahogy rózsaszín mániás lettem :oops: telóból is azt szeretnék! :lol:

Társasház: nekem már nagyon mehetnékem van!!! :evil: Ma is csak a párom lapátolta el a havat!!!! :evil: :evil: A középső is kijött, lekotorta az autójáról a parkolóba a havat és elment.... :evil: Az első is itthon volt reggel..... áááááááááááááá a hócipőm tele van!!!!

Ja, Yodikám ma egy éves!!!!!! :lol: :lol: :lol: Büdi dögöm..... nagyon szeretem!
sylph

Judy, de aranyos kutyátok van!!!!!!
sylph

Sziasztok!!

Szilvi!
A jelmez kipipálva, Dorina csikósnak öltözik, ruhát hozzák nekünk vidékről, lesz ostora, lesz kalapja, szóval olyan igazi csikós lesz.

Apa nagyon jól érezte magát a bálba, lehet, hogy most hétvégén is lesz, na akor én is megyek:)))

Mia!
Meg sem ismertelek volna.... nagyon jó a haja színe azon a képen, kotorj még ilyen képet, légyszi, légyszi, légyszi
Most jó a nyomásom, bár a napokban nem is nagyon maradt időm ezzel foglalkozni
Tegnap munka volt ezerrel, apa nem volt túl jó állapotban a másfél órás alvása után:))) sok volt az egy főre jutó barackos mézes pálinka mennyisége:))) még táncoltak is, aztán fél4kor indultak haza (120km), ötkor csörgött, hogy engedjem már be.

Dorina ma ment először úszni, olyan kíváncsi vagyok, hogy tetszett neki, mit fog mondani!!!

A t.bálinti Deponál van egy Triumph bolt és 50-70%os vásár van ma el akarok menni, ha érdekel valakit szívesen megírom érdemes e benézni vagy esetleg volt valaki?

Itt se vagyok, mert dolgoznom kell:((

Orsi!
De jó Nektek, hogy szánkóztok, mi is ki akarunk menni, már mondtam is az ebnek, hogy pihenjen, mert ma be lesz fogva, már rá is raktam a hámot, mert a múltkor szoborrá dermedt ahogy rákerült a hám.
IMÁDOM ezt az ebet, egy tündér, életem legjobb döntése volt, bár, nem volt olcsó döntés

Csajok!!!!!!!!!!

Lesz a héten anyuka találkozó

Szép napot mindenkinek, jövök ma még!!!
Vendég

Andi!
Léci nézd meg,van e a tanga a méretünkben? :lol:
Ha ilyen leárazás van,hátha 500ft körül akad.

mimi12

[quote="zsand"]
írta:
zsandIMÁDOM ezt az ebet, egy tündér, életem legjobb döntése volt, bár, nem volt olcsó döntés

Hááát...nem sok ebről lehet elmondani,hogy hegesztő aparátra szakosodik :lol: :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?