Új privát üzeneted érkezett!

hát igen, a tönkölyös jó drága lett...

szilvás76

[quote="evilany"]H írta:evilanyááát,4200+posta...lehet megéri... :?

szerintem nem igen tudnánk kihozni kevesebből...a mikrogyöngy miatt :(
de még kutakodom :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Kriszti!
Én majd csak hétfőn jövök!
Szóval engedtél a hatalmi szónak!!! :-)
Jó hétvégét. Pihi ezerrel!!!!

szilvás76

Lehet, ha a kettőt együtt rendelitek, akkor megúsztok egy postaköltséget. Vagy fel kell hívni őket, hátha adnak kedvezményt, ha kettőt kértek... :-)
Biztos lehet kicsit zsiványkodni! :wink:
ez egy családi vállalkozás, otthon dolgoznak. Emlékeim szerint tök rendes pár...

szilvás76

Ez jó ötlet,együtt megrendelni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na,ettem megint :lol: eldöcögök a boltba.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hűha. Győztem visszaolvasni. Tesóm közben befutott, uralta a gépet, aztán meg ebéd volt. Nekem is dolgoznom kellene, mert kikapok. Még jó, hogy a főnököm csak 25-én jön haza. :lol:

Melisch köszi. Látom. Mindjárt ki is próbálom. Nem tudom miért nem vettem észre, pedig szemüvegem is van.

Szopispárna én kölcsönkérem unokatesómtól, ha megvan még neki. Bencénél is ő adta oda. Igaz, hogy nem tudtam rajta szoptatni....viszont most jól jönne az alváshoz, bár még hason nyomom.

Nálunk holnap lesz túróstészta. Szilvás meghívlak ebédre. Gyere. Apa jön Pestről 14.30-kor indul a járattal, elhoz :lol:

királylány

Már rákattantam a témára, lehet, hogy az lesz nálunk is. :-)
Bár húslevest akartam eredetileg a betegeknek, ahhoz meg nem passzol. Lehet, csak magamnak csinálok, pl uzsonnára. :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen járattal jön erre? Tán csak nem Volánbusz? :-)
Vagy ez csak amolyan költői túlzás volt? :-)

szilvás76

Szilvás Nógrád Volán. Reggel vagy a 8.20 vagy 8.40-es járat az övé, de csak az egyik érinti Vácot, vissza meg 14.30-14.35 meg egy kicsit később.

királylány

Hoppá. :-)
Én a DCM-nél szoktam felszállni, de ált. csak a központig megyek. Vissza ugyanígy. A vonat Vácig nekem gyorsabb, és a munkahelyemhez is közelebb van Rákospalotán. :-)

Bár hazafelé én nem igen érek Vácra ilyen korán... Leghamarabb 17.00 körül.
Bukta. :-)

szilvás76

Szilvás pedig kölcsönadtam volna az ingyenbérletemet :lol: Mióta van nem utazom busszal :lol:

királylány

Fényképes? :lol: :lol:

szilvás76

Aha, de kicseréljük... :lol:

királylány

Hát, elnéztelek a blogodban, biztos cserélni kell, mert nagyon kancsalnak -rövidlátónak-színtévesztőnek kell annak lennie, aki bekajálja, hogy a képen mégiscsak én vagyok... :-)
Mindegy, marad a vonat. :-)
De az időpontokat megjegyzem! :-)

Legfeljebb Lassít a 2/A-n valahol Vác fölött a kanyarban, (ha azt a járatot fogom ki,) ne huppanjak akkorát, amikor leugrom menet közben. :-)

szilvás76

Dia.
Küldtem pü-t.

szilvás76

Hű ezt nem mondta senki hogy ilyen hideg van kint!!!!! Majd megfagytam.Naná rámjött a pisilés,alig bírtam hazajönni,és be is görcsölt nekem is a hasam.Pff.

Háziorvos:az én dokim a volt munkatársam... és mivel én is asszisztens voltam 6 évig azért ismerem a dörgést. Erre 2 hetente kell járjak a tp lapért,múltkor az asszisztens negédesen"nem kell ám várnod szólj ha ittvagy" most mentem,tele a váró nyársalásra kész banyákkal,és képtelenség jelezni hogy ottvagyok,mert ki se jönnek :evil: csak kikiabál "tessék" és kész....2x mentem át mire bejutottam,(miután a mamák egymást überelték ki betegebb és ki köhög csúnyábban,felugrottam és a következő beteggel együtt én is beléptem...persze szájkendőben ami kb annyit ér hogy nem kapok benne levegőt és bepárásodik a szemüvegem...) végül nem is kaptam meg a tp lapot mert csak csütörtöktől adhatja ki!!Ez votl hétfőn,tehát menjek vissza még 1x.....naaaaaaaaaaa...no komment.

evilany

És vettél túrót meg szalonnát?
:-)
Csak a tisztánlátás kedvéért? :-)
...éhes vagyok. :lol:

szilvás76

Én is indulok. Előbb egy jó kis séta (köszi BKV) majd vonatozás...:-)
DE PÉNTEK VAN!!!!!!!!! :-)

szilvás76

Szilvi megkaptam, köszönöm. Majd átböngészem. Jó akkor majd szólok az érdekedben, hogy lassítson :lol:

Évi házidoki :twisted:

Nekem akkor szerencsém van, mert én odaszólok, egyre odamegyek és asszisztens csaj kiadja a papírokat. Még a váróba sem kell bemennem. Nemcsak most hanem ha csak receptért megyek akkor is így működik.

királylány

Sziasztok, úgy néz ki, egy kollega elvisz a vonatig. Ezt a potyázást nem hagyhatom ki!

Jó 7végét, hétfőn jövök!

szilvás76

Igen vettem,
jó hétvégét,jó pihenést,jobbulást a családnak.

evilany

evilany

Évi!!! Ez tök jó!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bizony.Lehet megveszem,több is van belőle.
Te akarsz venni? Mert akkor feleznénk a postaköltséget..

evilany

teszveszen is van 2300-tól tök jók!!! nem igen lesz értelme így szórakozni vele :( egyszerűbb megvenni :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen láttam ezt is,csak úgy voltam vele egy ezres a különbség és újat kapok,plusz gyönggyel..

evilany

persze...ez egyértelmű...csak mutattam...én pl jobban szeretem teszveszt...nekem egyszerűbb és átláthatóbb :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jobb hogy ott lehet ár szerint növekvő sorba rakni.Vaterán mindent meg kell nézz ehhez.

evilany

Na nekilátok főzni

evilany

jó főzést...puszka :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én is lelépek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de fura én még sosem láttam ilyen szoptatós párnát, pedig 5 kölök van a közvetlen közelemben, 6 éven belül születtek mind, a legifjabb 10 hónapos... érdekes... ahány ház, annyi szokás... :)

Kép
gtunde75

Már megint mennyit írtatok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ennyi unatkozó kismama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ez vaaaan :wink:

Tünde,a kismamának is jó,mikor előrehalad a terhesség,sehogy se lesz jó feküdni aludni...ezzel könnyebb lesz.Szoptatni könnyebb vele,nem kell tartani,körülölel,és a babát is bele lehet fektetni,ültetni,szerintem jó dolog.

evilany

igen...unatkozó kismamik vagyunk :D
Ircsi!
derékfájás szted mitől van ?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Schopin
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmaass/Barbi
Kiütésekben nem vagyok szakértő :wink:
DE... ha egyszer kimutatták, hogy van benned a parvovírus ellen ellenanyag, akkor az most is ott van. :wink:

Csillag
Én Elevitet szedek, magnesium citricum tablettát (ez 500mg) 3x1, 3x2 Utrogestant, Meforal 3x850mg, Clexane injekciót szúrok 1x0,4 ml-t...
Igy teljesen jól érzem magam, a laborjaim tökéletesek...
Fejfájásra: Algopyrin, paracetamol
4 órás munka :arrow: mindenképpen járj utána, hogy ezzel mire és hogyan leszel jogosult!!!!!

Barbcsi
Drukk a vizsgákhoz!
Én ma vizsgáztattam.... :wink:

Munkahely
Nekem tudják :lol:
És olyan kimélős beosztásom van most. És ez így jó :lol:
Lehet, hogy ha sokáig otthon lennék, depresszióba süppednék...Nem olyan otthonülős fajta vagyok én :oops: :wink:

Királylány
Isten hozott! :lol: :lol: :lol:

Tonic
Terhesség alatt nem ajánlott! A kinintartalma miatt... méhösszehúzódásokat okozhat!!!!!

Mikrogyöngy
Polisztirol néven a Praktikerben lehet venni... vagy Hobbi boltokban... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]i írta:csillagfeny1976gen...unatkozó kismamik vagyunk :D
Ircsi!
derékfájás szted mitől van ?

Sok mindentől lehet... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszönöm :)

Nekem is tudják a munkahelyemen. Anyukám a főnököm :lol:

királylány

http://www.diosarok.hu/index.php?tart=termek&ta=580

Nekem párnáim vannak ilyen töltettel :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mire leszek jogosúlt? Mindegy hogy utánna járok-e...attól még nem fogok többet kapni :( Felkészültem a legrosszabbra :(
Sajna ez van...ha nem kapok semmit,babót se tartsam meg? :(
Félre ne értsd ezt a mondatomat. :oops:
Nem is nagyon érdekel...mert csak ezen is idegeskednék!!!
Most egy ideig nem járok inkább utánna :(
hmmmmm...annyira nem vagyok ezekben jártas....
4 órában vagyok bejelentve...és emelett alanyi jogon kapom 10 éve a gyest...a leányom betegsége miatt= szinte null forint lesz a gyes...mivel asszem már nem fog alanyi jogon sem járni :(
Majd Szilvit azért megkérdezem...mit tud erről

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi a linket

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a négyórás munkaviszony is ugyanannyi jogot ad és ugyanolyan biztosítás, mint a 8 órás... ugyanannyi szabi, fizetett ünnep,betegszabadság, táppénz stb...
csak hát ugye a lóvé kevesebb és az ellátásokat a fizuból számolják!

Kép
gtunde75

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most akkor ide a 4órás bruttómat kell beírjam (33500) és a végén a 365-igen vagy nem?
tényleg sík hülye vagyok hozzá
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na asszem kiszámoltam...annyi amennyi :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na lassan lejár a munkaidőm. Összeszedem magam és irány haza. Még lehet össze kell szedjem a férjemet is. Jó hétvégét mindenkinek. Nem tudom tudok-e jönni. Holnap elméletileg igen, mert apa dolgozik, utána meg buliba megy. Vasárnap meg mi megyünk anyósomékhoz, ott lesz megtartva Bence szülinapja.

királylány

Szia Kellemes Hétvégét!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm. Nektek is, sok pihenéssel. Azért holnap tuti nem fogom tudni megállni, hogy ne kapcsoljam be a gépet :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?