Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na ahhoz,hogy lássátok az új fejemet,kellett csinálnom picasas képtárat.A másik tök szar,nem tölti fel a képeket.Lehet majd szépen átpakolom a képeket a picasára.

Na szóval emitt az új fejem,remélem így is szóba álltok velem :lol:
Kép

Kép

És a barátnőm apró,törékeny plüss kutyusa Masnika és a Szabi :lol: :lol:
Kép

Mia!
Turizásban én is benne vagyok.Sőt nekem olyan car elavult cumóim vannak,hogy lassan kell is vennem legalább felsőket magamnak.
Gatyát nem nagyon szeretnék még,majd ha már kb 8kilót leadok akkor,no meg akkor talán jó lesz rám 1-2 szülés előtti cucc is.
Ja és én 6embert tudok magammal vinni :lol:

mimi12

Szasztok!

Mimi, tök jóóóóó a hajad!!!!!! Nagyon "designes" :wink: nagyon jól áll, tök fiatalos!
Jesszosom, Regi mekkora!!!! :shock: Jó nagyot nőtt a kis drága!!!
Masnika :lol: ő aza a törékeny kutya?! :lol:

Nekem meg eldurran az agyam :evil: :evil: :evil: takarítanék én.... ha tudnék(tudnák?) de ez a sz@r porszívó nem szív! Kettő is van egyik sem jó :evil: az egyig szívna, mint állat, de a gégecsöve annyira rossz, mindig elszakad emiatt már nagyon rövid, múltkor is megragasztottam az egyik végén, végeztem a munkával, erre elszakad a másik végén :evil:
a vizesmeg... az "csak" nem szív, most kitakarítottam a csövét, de nem volt semmi dugesz, akkor meg mért nem akar működni :roll:
Sztrájkolni fogok! Addig nem takarítok, míg nem kapok egy normális porszityut! :wink: (Nem tudom mennyire megoldható??? lehet kisseprűvel fogom felszedni a koszt :wink: mert nagyseprűnk sincs :wink: )
Kép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na mindegy megpróbálom azért rendbetenni a lakást...
sylph

Szilvi!
Köszi!
Regike...minap Orsi feltett egy képet amit Ő csinált mikor itt voltak. A Regi a babakocsiban fekszik..
Na itt egy 6hónapal később :lol:
Kép

mimi12

:shock: hogy belenőtt a babakocsiba!!!! :lol: Emlékszem, kb. a feléig ért :wink: :lol: annyira cuki vigyoribaba!!!!
sylph

Mimi

Nagyon jó a hajad és ki sem kellett venned a kukából !!! :wink:
Hi-Hi-Hi !!!

Mekkora Regi ??? Nem , hogy most született ???
Gyönyörű baba !!!!!! :lol:

Orsi

Energiatöltést kérek én is !!!!!!!!Nálad úgy látom kitörőben van !!
Ma hajnalra Tomika náthás lett és köhög 3-tól fújom az orrát és tömöm bele a folyadékot C vitamint és a Ca-ot.

Körkérdés ki mit ad csimónak nátha és köhögés esetén !!!
(vitamin folyadék mellé )

Koleganő hétfőn be lesz dobva a mélyvízbe, hogy nem megyek mivel Tomika beteg, kedden már jön anyukám !! :wink: :lol:
Most megtudja a főnököm is, hogy csak a szája nagy !!

De különben is ezért vette fel, mondván kicsi a gyerekem sokat betegeskedik (igaz eddig vagy valamelyik mama vagy apuka volt vele idehaza, de az nem számít, majd most megtudja) :oops: :cry: :twisted: :evil:

Sylph

Én tavaly vettem Philips porszívót szuper jól szív én nagyon meg vagyok vele elégedve.Ünnepek alatt láttam a Kikában leértékelve !!! :wink:

Vizesek nálam sem szívnak, csak én, hogy megvettem őket drága pénzért :oops: :oops: !!!!

Tomika is szokott játékot vinni a bölibe, de szigorúan ráírjuk a nevét mert már sok odaveszett !!!! :wink:

Kép
kditke

Editt!
Hát hála égnem nem az egész hajam van a kukában,csak amit levágtak belőle :lol: :lol:

Én homeos bogyeszokat szoktam a Szabinak adni ha beteg.Még sosem kapott (kop-kop)antibiotikumot,pedig volt már 39fokos láza is.
Ha taknyos köhécsel és corisaliát szoktam neki adni.AZ tabletta.a leírásában nem írnak gyerek adagot csak felnőttet.Ha a taknyosság elején van a SZabi akkor 5-6x egészet kap,ha már kászálódik ki belőle akkor 3x egészet.2éves kora körül feleket adtam neki.De szerintem Tominak is lehet már egészet.Ártani nem árt,max nem használ :lol:
Amúgy nekem ez az ami nagyon bejött megfigyeltem,hogy a SZabinak a hőemelkedést is leviszi.

mimi12

MIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAKKER NAGGGGYON JÓÓÓÓÓ A HAJAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nagyon fiatalos és sexi!!!!!!!!!!!!!!! Jól döntötttél, hogy rövidre vágattad!
Gyuri mit szólt hozzá????
Felkötheti a gatyót ha ilyen dösös nője van! :wink: :lol: Baccus és nem ismertem meg Regit ahol a kezedben van! HATALMAS! :shock:

Dolli, Andi! Jó hogy itt voltatok!!!!!! :D

Andi Te összepakoltad az egész gyerekszobát? :shock: Kösziiiiiiiiiiiiiii! :cry: :D

Jövök csak megpróbálom lerakni a lányokat!Bogi beájult az autóban amíg az ovihoz értünk, ott felébredt most meg pörög ezerrel! :shock:
Vendég

Edit!

Jobbulást Tomikának!

Én nem adok semmit a csimóknak, szeptember óta 2x voltak taknyosak a lányok, de csak szívtam az orrukat és 3 nap alatt kijöttek belőle!
Tavaly vagy 3-4x voltak betegek, most csak oltáson voltunk a doktornéninél! :D
Én most azt csinálom hogy semmit nem adok nekik még calcimuskot és köptetőt sem! Vitamin a DM-es macisat mert azt nem felejtem el, mert figyelmeztetnek, néha adom a mikroalgát, amúgy szerintem attól nem betegek, mert szeptemberben végig adtam nekik! :wink:
Örülök, hogy Bubu nem hiányzott a suliból betegség miatt!
Nem azt mondom, hogy legyenek betegek, de ha most lesznek azok nem keseredem el, mert már az is csoda hogy eddig nem voltak!
Vendég

ZSAND MI VAN VELED?????
Vendég

Mimi: Nagyon jo lett a rovid fazon!!!
Regi fotojan jokorat neztem, visszaemlexem amikor nalatok voltunk meg elveszett benne, most meg lassan bele sem fer! :D De tuti szep hosszu labai lesznek a leanyzonak! :D:D:D

Na mentem setalni! puszka mindenkinek!

Ma mar nem leszek, majd szombat este legkozelebb.

Szep hetveget mindenkinek!

sünciboglya

Sziasztok!

MINDEN RENDBEN!!!! semmi okom aggodalomra. Tudom, Ti megmondtátok, de hát tudjátok aki benne van mindig annak a nehezebb :)

Úgy tűnik KisTesó fiú. Két orvos is ezt állította, egymástól függetlenül, igen határozottan.

Dorina is eljött velem tegnap, mert apának dolgozni kellett fél 3 tól volt rendelés, fel is készítettek, hogy jó vastag könyvet vigyek magammal, hát én vittem a gyereket így tuti nem volt időm unatkozni. Be is jött, volt uhu és ahogy kijöttünk azt mondta anya a KisTesó most biztos mérges, hogy ennyit piszkálták odabent, aztán kérdezte anyukám nagyon fájt, megnyugtattam, hogy ez nem fáj. Aztán azt mondta, hogy ő azt hitte, hogy igaziból fogja látni, olyan igazinak!! Édesem!!! Olyan aranyos volt!!!

Csajok, mi van fehérrel írtam????????? :)))) LESZ TALÁLKOZÓ?

Orsi!
Anyósód ott dolgozik??? Én régen jártam oda. Az a szőke csaj még a tulaj??? Az jóga oktató???

Mimi, Orsi!
Tök jó az új hajatok! Jövőhéten én is megyek!!!

Itt se, mert fel akarom mosni a teraszt, mert nagyon gáz és remélem most gyorsan szárad!!!
Vendég

Szasztok!

Zsand, de örülök!!!!! Nagyon édes Dorina!!!! Tali jó lenne!!! Le kéne fixálni megint egy időpontot!!!! :lol:

Mia, szép hétvégét Nektek is!!!

Orsi, na, sikerült pörgősBogit elaltatni? :wink: :lol:

Edit, és nem hangos a porszityu? Mert én nem bírom a hangosat :( nekünk amelyik jól szív, de a csöve rossz, az milyen hangos, :shock: csak úgy visít, nagyon gyorsan porszívóztam emiatt :wink: és oylan jó kikapcsolni.... a vizesek tényleg sz@rok, már én is megbántam.
Átküldenéd a tipusát, rákeresek a neten....
Az én gyerekeim, ha betegek, gyümölcskoncentrátumot kapnak. Lórugásnyi c-vitamin van benne :wink:
Oviba, nálunk nem vesznek el az autók, Bubó őrzi ezerrel!!! :lol: Viszont már két naci eltűnt, de hogy? :roll: Nem tudom...

Lányok küldtem mélt!

Lépek, megyek Pupiért meg Bubóért és hármasban leszünk holnapig, apjuk bulizik.... :evil: :wink:
sylph

ZsAndi!
Örülök,hogy rendben van minden!
És halkan gratula a kukihoz :lol:
Ki csinálta az uh-t?
És áruld már el,mennyi volt az afp-d?Kíváncsi vagyok rá.

mimi12

Halihó!

Orsi! Köszi a dumcsit! :D Itt bambulászom a lábam, annyira szép! :D Csajok! Lehet, hogy én vagyok nagyon lemaradva, mert még sosem voltam pedikűrösnél, de ez annyira jó, és Orsi olyan kis ügyes kezű! :D Szülimre megyek hozzád manikűrre is. :D Lelkemnek is olyan jót tett! Tisztára fel vagyok dobva. :D Na befejezem ám a vigyorgást, nehogy sok legyen belőlem. :D :D :D

Zsandi! Hurrááááááááááááááááááááááá! :D És kisöcsi! Végre egy fiú! Mostanában mindenhol csajszik jönnek a környezetemben! :D

Mimi! Nagyon tuti frizura! Tényleg nagyon fiatalít! :D No nem, mintha öreg lennél! :oops: Én annyiszor gondolkodtam már a rövid fazonon, de sosem merek belevágni. :roll:

Szilvi! A héten vacakol a pocim, pedig múlt héten már egész jól voltam. No de hátha a kövi héten ismét jobb lesz. Mondjuk ma is egész jó! Jót tett a csajos délelőtt! :D
Autós Lili! Hátha megvan a gyógyír! :wink:

Brigi! De jó, hogy írtál! :D Volt valami megint a diósdi ház körül? Vagy csak a szokásos dumálások? :(
Csini csajszis Dorci! :D

Folyt köv...

Kép
Kép
tekiroll

Mimi!

0,68 volt az AFP-m!

Kinek mi a jobb a csajos estére? Hétköznap vagy hétvége? És mi lenne ha a Camponába mennénk Gyrost enni??????????????,
Én ezt naon támogatom :) :) :) :) :)
Persze, meg lehet győzni másról is, lehet próbálkozni :wink:

Szilvi!
Neked van interlokkod?(lehet nem így írják, de nézd el nekem :oops: )
Varrnék a Kistesónak baldachint, anyukám le tudja lokkolni de ő pesten lakik és az elég körülményes lenne. a legtöbb helyen megoldanám szegéssel de a szélén ahogy rávarrom a ráncot sokat segítene a lokkolás.

Jelentem felmostam a teraszt. pogácsát összegyúrtam most pihen.

Apácska olyan büszke magára, hogy tudott egy csajt és egy kispasit
Vendég

Lányok! Hol kapok legközelebb úszósapkát???
Vendég

Sziasztok!

Voltunk ma Hajninál!Lili nagyon kis ügyes.Nemsokára szaladni fog! :)
És mikor Párom ment haza,látta Orsit és Dollit,Orsi éppen a gatyáját igazgatta.Nem tudom miért nem az utat figyeli!!!??? :? :)

Szilvi!Köszi,jól vagyunk.Érzem,hogy mindjárt itt a tavasz. 8) Lili nem szokott vinni otthonról játékot?Lehet,akkor ez lenne a megoldás.Mert Bubó szokott,könnyebb is volt a beszoktatás.Nem?

Orsi!Ugye,hogy rá lehet kattanni?Imádom a turis izomlázat! :)

Mimi!De jó lett a hajad!Mikor is születtél?'81?

Zsand!De jó,hogy minden ok.Ugye,hogy ugye? :) Ráadásul fiú? :) Milyen találkozóra gondoltál?Beülősre?Vagy gyerekkel?

Lini!Én csajom is hangos fajta. :roll:

Kép
tierno

ZsAndi!

Nem írom le a káromkodás özönt ami az eszembe jut..
Csak párat..a jó k.vva anyjukat az Érdi f@acoknak!!
Ki a jó isten faca mondta,hogy a 0,68 alacsony Afp????
Ezeknek itt ez a vesszőparipájuk..és akkor csak annyi.Abban a k..va kórházban ahol elemzik az afp-t nem korrigálják,ezért a zöme alacsonyabb lesz .Mellesleg Pécsen nekem azt mondták,hogy 0.50ig teljesen tökéletes!!!
Amúgy az enyimé is hasonló volt ám....:lol: :lol:
És mellesleg minél idősebb vagy és minél nagyobb a súlyod annál alacsonyabb lehet az afp ha nem korrigálják.
Szóval ez egy kismama paráztató vérvizsgálat ami réges rég elavult.
Engem amúgy itt Érden a paraszt dokinak a aszisztense lekezelően ki is osztott,hogy ezzel hasbaszúrásra kéne menni.No én nem mentem!!!
És amúgy ez egy teljesen tökéletes afp,és a másik számot is kell nézni,nem csak a 0,68-at..
ÁÁÁÁ nem is én vagyok terhes de még most is fel tudom magam húzni. ezen..
Ja a másik topikban akiknek ebben a kórházban csinálták az afp ellemzését mindenkinek alacsonyabb volt az átlagnál :roll:

Gyros..én benne vagyok!!!És én tudok vinni magammal pár embert is ha kell!
Úszó sapi.Decatlonban Budaörsön,de szerintem itt az Érdi tescoban is kéne lennie,vagy lehet van a kínaiban a C&A-ban is akár.

mimi12

[quote="tierno"]
írta:
tiernoMimi!De jó lett a hajad!Mikor is születtél?'81?
Most mér öregítesz?? :lol:

mimi12

Dolli!Most nem volt semmi,de ismerem Őket... :?
Nyugodtan szólj,ha kell segítség!!!
Mit csinál ez a Réka poci Veled??? :shock:
Zsand!Részemről mindegy,hogy hova és mikor,csak itthon legyen Párom,vagy Anyum.De lehet ez a január már felejtős Nekem.

Kép
tierno

Dolli! :oops: :D
Örülök, hogy örülsz, de szép lábból könnyű szépet csinálni! :wink:
Azóta azon agaylok mennyire aranyos volt Gézu, egy percig sem nyafogott, nem volt türelmetlen, teljesen jól elvolt! IMÁDOM!!!!
Nekem is jólesett a dumcsi! :D

Szegény Andikát jól otthagytuk! :shock: :oops: :lol:

Brigi! Turis izomláz! :lol: :lol: :lol: Most jól lebuktam, hogy felhúztam a gatyámat! :wink: Én hülye nem raktam bele övet és egész nap rángattam, de csak most esett le, hogy nem vot benne öv! :?
Én nem láttam párodat , mondjuk nem is figyeltem!

Zsandika! Az OTP mellett van egy sportbolt, ott is van uszósapi.
Gratula a kukishoz! :D

Bogika most kelt, megyek iszom egy kv-t, Apa még nem indult e pedig már jöhetnel! :cry:

Rendberaktam a szalont, valamikor jön a vendégem, ha jön..... :roll:
Vendég

Szasztok!

Lili: hát lehet van benne valami, hogy vigyen magával autót, bármit, mert mentem érte, tök boldo volt, mesélte, hogy megmutatta az autóját Évanéninek, és Hajnikának és Ádámnak!!! Eddig egy gyereket sem említett!!! Kérdeztem hétfőn viszi-e, azt mondta igen! :lol: Remélem ez segít! Régebben is próbálkoztunk, mikiegérrel, teletabival is, de nem volt ennyire hatásos :cry:

Brigi, én is várom már a tavaszt!!! Másfél hónap és itt van!!!! :lol: Imádom! Az én évszakom.... :wink:

Zsand, van lock-om! Ha aktuális szólj és megcsináljuk!!!! :D
Apum ma elhozta a futrinka babakocsit, van még két zacskó gyerekruha, meg játék, valamikor elvihetjük az anyaotthonba!

Buli, nekem nagyjából mindegy, de gondolom a péntek, szombat jobb, mert akkor ki tudjuk pihenni másnap a buli fáradalmait... :wink:

Dolli, remélem megtaláltuk a vigaszt Pupinak! :wink:

Jajj, ma jöttünk haza a gyerekekkel, Pupi megszólal: Világít a szemem.... :shock: néztem nagyokat aztán rájöttem, szemébe sütött a nap! :lol:

Orsi, megkérdeztem apjukot! Neki jó a vasnap, ha még Nektek is aktuális és nincs jobb dolgotok...
Ja, képzeld.... megjött az óra!!!! De nem az amit rendeltünk :evil: :evil: :evil: nehogymá' vége legyen a tortúrának... egy tag heuer carrera-t küldött.... István szerint az is baromi márkás, csak kérdés, hogy valódi e (szerintem nem...bár sorszám van a hátulján...) meg, hogy tetszik-e ez neki.... kész vagyok ettől a mukitól!
sylph

Szilvi!

Köszi a lokkot!!!

Akor lőjük be a jövőhét pénteket??? Mehet a Gyros???

Apa holnap lovas bálba megy. Ez a fránya kölyök nem akar senkihez menni így én maradok vele apa meg megy a bálba!!!

megyek, mert apa hiányol!!

este még benézek
Vendég

Most ment el a vendég!

Szilvike!

Gyertek vasárnap!!!!!!!!!!!!!! :D Csinálok melegeszenyát! :wink:
Jaaaaaaaaaaaaaj és lassan át kéne beszélni a koszorúslány ruhát!
Nekem is van ötletem, de bízom benne hogy elkápráztatsz valami csudajó ötlettel!

Fáradt vagyok, lerakjuk a csimókat és apjukkal Kép -ünk!
Vendég

Orsi, én is Kép -zek, de egyedül :cry:
Skacokat most terelgettem be a szobába, hallgatják cd-n a Kép -t...
Ruhát akkor megbeszéljük! Rajzoluk is egy jót! :lol:
sylph

Huuu
én kész vagyok majdnem mindennel holnapra.Csináltam majonézes salit egybe sült fasírtot..bár lehet kell majd más,mert eléggé kenhető lett a fasírt,remélem reggelre ha kihűl nem esik majd szét.Ha mégis akkor carban leszünk :lol:
No sebaj,majd kenyérre kenik :lol:
Éééés ütöttem tortát is.
Most megyek fürdetés,majd kajáltatás,és jövök még vasalni.Annyi vasalni való van,tök ciki lenne itt hagyni.

mimi12

Sziasztok,

Brigi vége a szabinak? :wink: De jóóóóóóóóó :D

Mimi: marha jó a hajad!!!! Barátnőd csak hozzád megy házhoz? :oops:

Zsand: én nem szeretem a gyrost :( De ahogy Lilit ismerem ahogy odaérnék a Campiba jöhetnék is vissza. :lol: Szóval nekem csak valami közeli hely lenne jó és csak 9 körül. Szóval én kiesem. :oops:

Mia: hideg-meleg szín? :oops: őőő, annyire nem értek hozzá. De ha te igen,akkor szívesen venném, ha elmondanád nekem melyik áll jól.

Dolli: Orsi tényleg ügyes!!!!!!!

Orsi: látod már túl vékony vagy!!! :lol: :lol:

Hajni: Küldök álom manót Lilidnek!

Lini
Kép
kicsi lini

Drága Szabi!!!!
Nagyon Boldog születésnapot!!!!!

Kép
sylph

Szabikának mi is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép
Vendég

Szija Hugi!

Hogy aludtál?

Nálunk csajok már ébren, fiúk még alszanak!

Ma Velencére megyünk, megkuksizzuk a Velence SPA-t és befizetjük(nem akartam utalni, mert üdülési csekkel fizetünk)visszük Marcit is, sétáni akarunk! Remélem nem lesz ma zima!
Ebéd, ebben a pillanatban találta ki nekem Fruzsika, azt mondja: "Anya majd eszünk olyan husikát mint a kalózok kézzel?"
Ez a grillcsirke! :lol: De akkor nem carozom ma a főzéssel, max csinálok egy nagy adag salit hozzá, csimóknak egy kis krumplit!
Este úszni megyünk Apikával, ha minden igaz, mert még nem mondta 100-asra Nagyi, mert nővére valami hangversenyre hívta, de szerintem nem lesz kedve elmenni a BKV sztrájk miatt sem! :wink:
Vendég

Szia Tesóka! Úgy aludtam mint kit agyonütöttek :lol: skacok már 6óta fenn vannak, én meg fél6kor ébedtem, mert a kutyáknak mehetnéke volt :wink:
Kalóz husi.... ez jó!!! :lol: Te mondtad nekik, mi?!
Csak nem lesz hideg... tegnap is egész szép idő volt, bár most -5van itt...
Reggel óta a ruhákon gondolkodom.... olyan szpeket lehet csinálni! Majd elmondjátok, nagyjából milyet szeretnétek és akkor megbeszéljük! :lol:
sylph

Mimi, sürögsz-forogsz már a konyhában? Fasirt? Megfeleől állagú lett? :wink: Legfeljebb melegszendót csinlász belőle! :wink:
sylph

Mikor jön István haza? Nem akartok eljönni velünk usziba este, ha még itt vannak szüleid???? :cry:

Nagyi azt mondta, hogy vagy 6-kor vagy 8-kor kezdődik a koncert, de csak akkor megy ha 6-kor! Most megnéztem a neten és 19:30-kor kezdődik, így tutira nem megy! :D

Ruha valami olyasmire gondoltam: az a fényes gyöngyházas anyag felül, valami nyagyon egyszerű ujjatlan fazon, mell alatt egy vastag duplán hajtott megkötővel amiből hátul nagy masnit lehet kötni, mell alatt meg organza anyag, ami olyan szép buggyos!
Na ezt most jól megaszontam! :lol:
Vendég

Kép

A fazon valami ilyesmi!
Vendég

Orsiiiiii!
Pont valami ilyesmin gondolkodtam én is!!!!!!! :lol: A masni annyira cuki, az volt az első ami eszembe jutott!!!! :lol:

Uszi: nem tudom milyen állapotban lesz azuram :wink: :lol: mennyire lesz szalonképes, de majd megkérdezem tőle!
sylph

Hűűűű elkezdtem nézni magamnak is a ruhákat! :wink:

Az a gáz, hogy 2 esküvőre megyünk, mindkettőre kérték a lányokat koszorúslánynak!

Az egyik ami májusban lesz az egy hagyományos, a sógórnőméké júliusban lesz, ők díszmagyar esküvői ruhába lesznek!
Hogy lehet összehozni hogy mindkettőhöz menjen a mi ruhánk is????????? :shock:

Ma megpróbálok egyeztetni milyen színek lesznek!

Jaaaaaj most jöttem rá mennyire várom! :D Tutira elmegyek egy sminkeshez! :wink:
Vendég

Orsi, látnom kellene a menyasszonyok ruháit, hogy a csajok ruhái mindkét esküvőre jók legyenek! Hát igen, a szín sem mindegy, mert egy díszmagyaros esküvőn nem hinném, hogy pl. a rózsaszín jó választás lenne....
sylph

igen, ezért egyre jobban hajok valami arany, bézs felé, vagy olyasmit lehetne, hogy esetleg fejér és színes megkötővel, amit ki lehetne cserélni! :wink:

De magamnak sem fogok venni két alkalmi ruhát egy nyárra! :shock:

Nézegettem a neten az alkalmi ruhákat és nem tudok kiigazodni! Vannak az estélyi ruhák, a koktél ruhák, ugye egyik sem esküvőre való, de minek hívják azt ami oda való????? :roll:
Illetve hosszúnak kell lennie vagy lehet rövid is?
Én valami fűzős felsőben és valami buggyosabb szoknyában gondolkozom! Apa már rámszólt, hogy nehogy túlöltözzem a Hugát! :lol:
Elképzeltem egy arany ruhát, derékban jól meghúzva, csöcsöket kibuggyantva, valami lábat mutizós szoknya! Szép barnára lesülni, addigra a hajam is barna lesz, egy arany színű magassarkú szandi!
A hajamat valahogy fürtös csigákba szeretném....................

Álmodik a nyomor......amikor a banya királykisasszony szeretne lenni! :wink: :lol:
Vendég

Jó reggelt! :D

Szabi!
Kép
Mimi! Milyen torta? Fotót ugye raksz? :D

Na most értem ide folytatni! :roll: :oops:

Orsi! Tyű, ez nem lehet egyszerű, mármint a kétféle stílusú esküvő. :roll: Jajj, de szép ruhák! :D
Hát ez a tegnapi almanapom nagyon nem jött össze. :oops: Gondoltam, az a kicsi süti nem fog ártani, amit nálatok ettem, estig oké is volt minden, almáztam, de aztán este én is sütöttem, mert páromnak olyan car kedve volt délután a telefonban, gondoltam, olyan rég leptem meg, sütök neki. Hát erről a zabpelyhes tepsis aszalt gyümis cuccról viszont nem bírtam lekattanni. :evil: :oops:
No, majd hétfőn! :D

Zsand! Nekem tali elméletileg jó pénteken (bár párom még nem kérdeztem, hogy mikor érne haza aznap), a holban csak arra vagyok "finnyás", hogy ne legyen iszonyat füstös. Gondolom ez már Nálad is szempont. :D De ismét ne hozzám igazodjatok, mert pocakfüggő is a dolog, azt meg nem tudom megmondani csak aznap, hogy mennyire bírom.

Brigi! Köszi! Ari vagy nagyon! :D Jövő héten átjöhetnétek valamelyik nap, megnézem én magamnak azt a kis zárkózott Dorci lányt! :D Egyébként nálunk is volt ilyen időszak, most kezdünk talán kinőni belőle. Olyan jó volt most látni Orsinál, hogy közeledik ismét a gyerekekhez, meg hogy feltalálja magát!

Anajöjöööööööö! :D

Folytköv.

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Világít a szemem! :D

Orsi! Páromnak is nagyon tetszett a nagy mű! :D És ami fő, hogy mondta, látja, milyen jót tett nekem egy kis kényeztetés! :D

Andika! Ugye nem hari, hogy olyan sokat voltunk lent! :roll: Legközelebb Ti vonultok el Orsival, én meg babázom! :D

Szilvi! Mi is költözni akarunk/akarnánk.
Nagyon gáz egy ilyen társasház! :evil: Most kitalálták, hogy mondjuk fel a szerződést a közös képviselővel. Ok, értem az indokokat, mert tényleg voltak gondok, de szerintem már nyáron lehetett volna neki jelezni,hogy mi az, ami nekünk nem tetszik (mi folyamatosan nyüstöltük, ha valamit akartunk, és azok meg is lettek oldva) és szeretnénk, ha változtatna rajta. De nem. Egy év kussolás volt, és most sem megbeszélni akarják a dolgot, hanem felmondani. Érvek nem hangzanak el, nem is fognak, ahogy ismerjük a bagázst, és az sem, hogy utána hogyan tovább. Mert odáig már nem terjed a látókörük. Hiába linkelgetem be nekik a társasházi törvényeket, illetve a közös képviselő munkáját, felelősségét leíró cikkeket, el nem olvassák... Majd megoldjuk magunk. Hát képzelem. Mikor a saját ablaka alatt képtelen némelyik kihúzni a parlagfüvet... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :evil:
No de megfogadtam, hogy hétvégén nem vagyok hajlandó foglalkozni velük, ha már végre itthon van a párom, folytatjuk a készülődést Réka érkezésére! :D

No... reggeli... Csak ne émelyegnék! Biztos a sok zabos süti! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod egy kis süti miatt! :wink:
Én tegnap csak sütit ettem! :oops: És fogytam 10 dekát reggelre! :wink:
Ürülök, hogy a nagy Gézának is tetszett a lábinkód! :D

NÉZZÉTEK CSAJOK!

http://www.erdiuszoda.info/index.php?m=1258052319
Vendég

Sziasztok:)

Noémi
Boldog szülinapot a nagyfiúnak:) Jó ünneplést:)

Dolli
miért kell az almanap? vizesedsz? ezen a héten én állandóan ettem :roll: :roll:

Mia
Akkor ide jöttök a szomszédba...Bagolyra néz az ikrünk.

költözés. én is szeretnék....Etyek is szupi. szoktunk járni a kezeslábosra meg borkostolóra. és Bia is...én még Diósddal is kiegyeznék. ne mind1, mostanában nem fogunk, férjecském nagyon is jól érzi magát itt.

Ma jön anyukám Sopronból, kicsit rendezgetünk mi is ezt-azt...

Ha lesz tali én is szeretnék menni:)Ha megszületik Blanka egy darabig úgysem fogok tudni menni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a Szabi nevében :lol: :lol:

Orsi!
Én nem tudlak elképzelni loknikkal.Lehet jól áll de ehhez a mostani Orsihoz nem tudom a loknikat párosítani :lol:
Szerintem olyan jó fazonú a hajad,én nem lokniznám.

Torta.Dió tortát sütöttem.Nagyon csúnya lett :lol:
Mivel sokan leszünk nem egy átlag kerek tortát csináltam,hanem tepsiben tégla lap alakút.Na kicsit lejt a torta,a dió krémbe kicsit sok rum aromát tettem és enyhén gesztenyés beütése lett de azért ehető.
Körbe szórtam csoki reszelékkel,még megy rá marcipán díszítés és kész is.A Szabi is segített ám :lol:

Dolli!
Hányinger?? :(
A terhesség vége felé sajnos elő fordul.
Akartam még írni neked.Nyugi nem lesz semmi gond míg a kórházban lesztek.Tényleg elszalad az idő és annyira a babával leszel lekötve,hogy nem arra fogsz gondolni,hogy vajon Gézu hogy bírja nélküled?
AMúgy meg jól fogja bírni :wink:
És szívesen segítek ha kell!De tényleg!!Bevállalom Gézut ha kell.

Reginek lehet jön a foga.Rágja a kezét ezerrel,de hátra túrja be nem elől rág.Érdekes mert nem látom,hogy annyira be lenne neki duzzadva a foginye .Lehet még csak munkálkodik a fogacska,és majd 2hónap múlva bújik ki.

mimi12

Szasztok!

Orsi, sehogy sem hívják azt a ruhát amit esküvőre vesz fel az ember... max. alkalmi, de ha nem vagy koszorúslány, örömanya, akkor nem kell semmi "extra" , persze attól még lehet szép ruhát felvenni!!! :lol: Fűző, TUTI!!!! választás! Milyen buggyos szoknyára gondoltál? Fürtös haj???? jájjj, biztos vagy benne? :wink:

Dolli, igen.... közös lónak túrós a háta! Sajna ezek a közös lakásokkal ez a gond, mindig vannak benne, trehány, nemtörődöm emberek akikkel nem tudsz mit kezdeni :( :evil: Itt is, ha mi nem csináljuk meg a dolgokat, akkor a többiek szarnak bele :? de mért mindig mi? :roll: Jajjj, de jó lenne egy saját ház!!!! :lol:

Mimi, jó bulizást mára!!!!

Megyek össze kéne kapnom a lakást... Kép
sylph

Szabinak boldog szülit!!!!!!!!!!!!

Majd még jövök :wink:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!
Köszönjük neked is :lol:
Szilvi!
Köszi!Egyenlőre még feje tetején minden.Még kivasalom ami estéről maradt,és utána gyors porszívózás felmosás,hogy legalább ne legyen kosz.
Közmondás..nem túrós hanem túros :lol:
És lövésem sincs valójában mit jelent és miért nem túró?...

Közben megtaláltam..a túros jelentése seb fekély stb.Na így már értem is a közmondást.Szegény közös lónak feltört a háta :lol:

mimi12

Orsi

Nagyon szépek a ruhák és bagyon jó ötlet az aranyszín szerintem is szép lesz és én loknikat is el tudok képzelni, lehet azért mert mi még élőben nem találkoztunk, így az egyéniségedhez eddig el tudom képzelni !!!!! :wink: :lol:

Sylph

Porszívó :Philips FC 9060 Tri-aktív fejjel, nem hangos és nagyon jól szív erősen !!!! :wink:

Orsi

Mi az a gyümölcskiconat ill. alga amit a csimóknak adsz ???
Én éddeig Béres kid-et adtam, de nem sokat segít !!! :oops:

Gyümölcsöt egyébként nagyon sokat eszik, de úgy tűnik ez kevés !!! :wink:

Mimi

Sajna mi már sok doboz antibiotikumon vagyunk túl, én is adtam már Coryzaliát de nálunk sajna nem nagyon használt !!! :oops:

Most is próbálkoztam a pherum phosphoricummal de sajna nem igazán használ !!!!

Boldog szülinapot Szabinak !!!! :lol: :lol:

Dolli

Biztosan szép a lábad !!!!Hi-Hi-Hi !!! :wink:
Olyan jó érzés ha a fiúk is észre vesznek valamit nem ?????
Nekem is jól esik ha apuka valamit megdicsér rajtam !! :wink:

Apuka horgászóban van remélem délután finom halacskát eszünk !!!! :wink:

Kép
kditke

Mimi, pont ezen filóztam én is, mikor írtam, hogy mi a francért túrós annak a szerencsétlen lónak a háta!!! :lol: :lol: :lol:
Mostmár tiszta! Köszi! :lol: :oops: Még nem is hallottam, azt hogy túros.... :oops:

Skacok reggel kempingeztek a szobájukba! :lol: Felállítottam a kis sátrukat abban a hatalmas(9nm) szobában, pokróc bele, és ott autóztak, rajzoltak..... olyan cukik voltak, most itt punnyadnak, nézik a dinotópiát....
sylph

Edit, köszi, utánanézek a porszityunak!!!!
sylph

Sziasztok!

Szabinak boldog születésnapot!!!

Juti!
melyik utcában is laktok :oops: mi a Kakukkban.

Gyorsan rendbe vágtam a lakást. Nálunk ma bolognai lesz Dorina azt kért:)
Délután mi is elmegyünk valamerre a csajszival, mert apa lovas bálba megy. Úgyhogy szalmák leszünk!!!

Gabusz!
Te említetted anyósnak a találkozóz én nem apumnak, tök jó lenne ha teljes meglepetés lenne!!!

Orsi!
Nagyon szépek a ruhák.
Szilvi!
Mi is megyünk esküvőre, ez a fehér arany nagyon tetszik nekem, lehet mi is kérünk majd egyet. azt lehet?????

megyek, mert jönnek hozzánk és még dolog van..........
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?