Hello Kismamik, itt vagyok!
Lehet, hogy már sokan alszotok, de mivel reggel nem szeretnék korán kelni ezért inkább most írok.
Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat
!
Detti neked is
! Örülök, hogy benéztél hozzánk! Beleolvastam valamelyik nap a ti topikotokba, és olvastam, hogy beteg vagy! Remélem most már ti is jól vagytok!
Húúú, most látom, te már lassan a félidőhöz közelítesz
! Hogy elszaladt az idő, ez hihetetlen!
Szóval megvolt a jó részletes UH-nk és a vérvétel is a kombihoz.
Én még hüvelyi UH-ra készültem, de a doki egyből hasit mondott.
Emiatt csak azért aggódtam egy picit, mert tudom, hogy hátrahajló a méhem, ezért így még ebben a magzati korban nehezen elérhető ill.látható a babuci hasival.
Szóval jó erősen nyomta a hasamra az UH-t a doki
, és egyszer csak megpillantottuk a kis picurkánkat, ahogy integet
! Egyből hatalmas szikla esett le a szívemről, és pár másodperc múlva már mondta is a doki, hogy a szívhang is normális. A vizsgálat előtt mondta a doki, hogy kb. 40 perc lesz az UH
! Belegondoltam, hogy 40 percig így fogja nyomni a hasam
... remélem nem ártott ez a kis drágánknak, a végén már össze-vissza ficánkolt szegény.
Persze olvadoztunk a férjemmel együtt, képzeljétek, volt egy pár másodperc, amikor a kis tökmag szó szerint talpra állt, a buksijával meg feszítette a méhfalam tetejét
! Olyan édes volt
!
Rengeteg dolgot néztek babón a redőn és szívhangon kívül (véráramlás, combcsont, arcszög, gyomor, hugyhólyag stb.), és a végén (nem a mi kérésünkre) megkaptuk az egész vizsgálat felvételét DVD-n (34 perc!)
! Nagyon örültünk neki, már 2x meg is néztük azóta, ahogy hazajöttünk, és most madarat lehetne fogatni velünk!!!
Szóval a lényeg, hogy minden OK, a nyaki redőnk persze nőtt a múlt hetihez képest, így most 2 mm.
CRL: 63,4 mm
BPD: 19,55 mm
Korunk a méret alapján kerek 13 hét.
Javasoltak (a korábbi terhességi előzményeim miatt) egy 14-15.hét környéki UH-t, ahol egy magzati szívultrahangot csinálnak majd, megnyugtatásképp, reméljük az is OK lesz. Így 25-én megyünk legközelebb, és talán ott már láthatjuk azt is, hogy mit rejteget a 2 lába közt, mert az most sajnos nagyon nem látszódott
. A vérvétel eredményről hétfőn értesítenek.
Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ma jelentősen nyugodtabb lettem, olyan jó volt látni Őt, és hallani, hogy mindek okés
!
Pocak,
Boooocs, a nagy eufóriában elfelejtettem megkérdezni a morfológiát
! De az a sejtésem, itt bármit meg tudnak nézni a babán, a megfelelő időpontokban! Azért megkérdezzem legközelebb? És mit is szeretnél konkrétan tudni?
Nyusza,
Örülök, hogy nálatok is minden OK
!!!
Niki,
Nekem is most van ilyen garatváladékos gondom, de én a múló torokfájásomra és náthámra fogom. Tény, hogy idegesít, köszörülök én is már 2 napja, de se le, se fel…
Luna, Bibar
Feküdjetek, pihenjetek kitartóan! Semmi ficánkolás
!!! És továbbra is nagyon drukkolok nektek a jó eredményért!
Aprooka,
hol vagy??? Remélem a ti UH-tok is rendben!