Új privát üzeneted érkezett!

Anhe én is el akartam menni a mámhoz.....a borárosról a 4-6-sal kellene menni...amelyik jön...de ugye rengeteget kell várni.......a tököm iski van.....nekünk is sztrájkolni kéne nem??????????
köcsögök ugyse érnek el semmit.............csőd szélén áll a bkv!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok a tanácsokat! Mindent örömmel fogadok! :)
A labdát én is szeretem, itthon is van, melóhelyen is azon ültem állandóan, szóval a labda jól fog jönni, az biztos.
Gyerekdoki-választás hogy történik? Lakóhely szerint tartozok valakihez, vagy választani kell/lehet?
Sztk-ra visszatérve, hát, nekem sem jók az élményeim, én csak egyszer voltam, amikor megcsináltam a terhességi tesztet kétszer, és bizony pozitív felé hajlott, de nem voltam biztos a dolgomban (egy határozott és egy halvány csík). Pénteken mentem, vártam 3 órát (!), mire sorrakerültem, már elmúlott dél, majd kikérdezett a doki, meg sem vizsgált, és azt mondta, menjek át a kórházba majd hétfőn, mert itt már nincs UH, csak délig volt (már reggel óta ott voltam, azt hittem, felrobbanok), ott majd megállapítják, nem méhen kívüli-e terhesség-e. Hát azt hittem, elájulok. Életem legnagyobb eseménye, és több órányi várakozás után annyival jutottam előrébb, hogy felvetette a doki a méhen kívüli terhesség esélyét, még ha csak úgy félvállról is...Gondolhatjátok, milyen volt a hétvégém... Többet oda vissza se mentem. De szerencsére minden jól alakult, remélem azt a 3 napi görcsösséget sikerült a bébim agyából kitörölni a többi x hónap magabiztosságával és nyugalmával, hogy minden rendben lesz :)
Voltam szülőszobalátogatáson, és a szülésznő mondta, hogy nagy buli lesz jövő hét kedden!!! Szóval ne hagyjátok ki, ha van rá lehetőségetek. Reméljük a BKV is abbahagyja már ezt az őrültséget.
Képzeljétek, kifestettük tegnap a gyerekszobát, és a végén úgy döntöttünk, hogy hétvégén újrakezdjük :D Túl merész lett, nem szeretnék, ha szegény gyerekből a végén őrült zseni lenne. Úgyhogy szombaton finomítunk még rajta...de van még időnk, átfesthetjük még párszor addig :wink:
kattika03
 
 


Most látom, milyen sok lett... Ritkán írok, de akkor sokat :)
kattika03
 
 

 
 

Nitácska: Apa nem sztrájkol? Buszvezető ugye?
csicsuka
 
 


Nem akarok politikába menni, mert annak nem itt van a helye, de azt gondolom, ha valaki(k) sztrákol(nak), akkor az legyen az is. Semmi, de semmi ne járjon. Akkor nem húzódna el napokig, hetekig, megbénítva a várost, aminek nem utolsósorban a szmogriadó lett a következménye... de így?

Kattika, gyerekdokit Ti választhattok, a védőnő az, aki "adott", akihez tartoztok lakóhelyileg.

Jövök még, csak ébred Dodó!

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Kattika, én is sztk-ban kezdtem a teszt után, és hát a doki, aki megvizsgált, kedves volt, meg minden, de úgy fájt utána a hasam három napig.... aggódtam, hogy nem marad meg a bébi... De szerencsére, már bent piheg a szobában :) :) :)
Gyerekorvossal mi úgy voltunk, hogy van ismerős, és így mire jött a védőnő, már a doktornénivel is beszéltünk, és ő is jött :) így nem a körzeti jött ki hivatalból. De én örülök neki, mert egy nagyon-nagyon kedves orvosunk lett így :) :) :) De ha nincs senki, akit kinéztetek, akkor a védőnő szól az ő dokijának, akivel körzetileg együtt dolgozik.

Nektek mikorra érkezett meg a TAJ kártya??? Kivártátok postán, vagy elmentetek érte?

Lesz fotó is, csak a notebook valamiért lepattant netről, és nem tudom visszaállítani... fogalmam sincs, mi baja lett... :( :( és oda tudom felrakni a képeket egyszerűen, gyorsan..... de igyekszem megcsinálni, és akkor hozok képet :)

Morca, imádom a sztorijaidat!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS igen, megyünk kedden!!!!!!!!! :) :) :)

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 


Csicsuka igen buszvezető...... :oops: :P a kolegái miatt kénytelen sztrájkolni..
Etelka nekünk 7 hetet kellett várni....de fel se adták ha nem mi mentünk Miklósra hogy csinálják már meg......de elvileg ne kell ennit várni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Etelka: ha jól emlékszem nekünk 3 hét elteltével hozta a postás a TAJ kártyát, de addig is az enyémre írt mindent a gyerekorvos...:wink:

most csak ennyi, de este vissza jövök.. :wink: :lol:

puszika

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska: mi is megyünk.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Na sziasztok:):):)

Mi is megyünk a talira:):):):):):):)
Van aki elvigyen, és hazahozzon:):)::):):) Csak ezmiatt volt kétséges; na meg az alvás miatt, de azt majd valahogy megoldom:):):)
Szóval ott leszünk:):):)
bluebox
 
 


Bluebox: hurrrrrráááááááá.... :D :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Manojoco már megint nem jelentkezik:( Mi lehet vele????
Tényleg örűlök, hogy tudok menni, végre találkozhatom Veletek:)
bluebox
 
 


Sziasztok! Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de rengeteg adminisztrációs teendőm van így január elején, szinte nem is jutok gép mellé. Azért mindig elolvaslak Benneteket legalább munka közben....de írni bent nincs időm. Itthon meg csak számolok, számolok...brrrr! Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jöttök 19-én, reméljük, hogy hagyomány lesz belőle, 3-4 hetenként klub-szerűen találkozhattok egymással, az első néhány alkalommal mi látunk vndégül Titeket, utána terveink szerint batyus jelleggel működik majd a dolog. Tavasztól pedig ott a hatalmas kert....gyertek hát bátran....
Most én nem leszek ott, mert hétfőn éjszakázom, reggel 8-ra pedig Monoron kell lennem, más ügyből kifolyólag, de következő alkalommal számíthattok rám :wink: :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Bábaildi: azt lehet már tudni, hogy pontosan hol lesz a buli?? 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Bábaildi: még valami.. 8) ha találkozol addig Gizivel, megkérdeznéd, hogy ő bent lesz-e aznap?? mer akkor őt is meglátogatnánk.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Én beszéltem Ildivel telefonon.
Valószínű ott lesz a tali, ahol a szülőszobalátogatásra mentünk a nővérszállón.
De megígérte nekem, ha már tuti a helyszín (az attól függ, hogy pontosan hányan jelentkeznek) akkor egyből jelezni fog itt a forumon:) De ha valami okból kifolyólag ezt még sem tudná megtenni, akkor a nővérszálló portársa mindenkit útba fog igazítani:):):):)
bluebox
 
 


Bluebox: puszi.. :wink:

Bábaildi: azért azt nagyon sajnálom, hogy Te nem leszel ott.. 8) na, de majd legközelebb.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Ildi kár hogy te nem leszel ott........ :cry: :cry: :cry: :cry:
csajok drukkoljatok hogy a bkv addigra ne sztrájkoljon mert akkor gőzöm sincs hogy jutok el a korházig....csepelig volánnal bejutok de onnan nuku...... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: nagyon ééééédes... :wink: :D

Kép

Kép
morca
 
 


Nitácska: Nagyon.....Nagyon...... cuki :D :D :D és milyen kis helyes pofija van :lol: :lol: :lol: [/b]
csicsuka
 
 


köszi csajok!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon helyes Barni! :)

Meg Ákos is a lisztlepelben... :)

Ááááááááááááááááááááá! Én sztem nem tudok menni kedden... Most kezdem érezni, hogy én sem vagyok tlejesen jól, de Danival még mindig nem lehet tudni, mi van, lehet, hogy kórház lesz belőle tényleg, mert ma éjjel szinte nem s tudott aludni. Mostanra kidőlt, én meg persze szintén nem aludtam, de ki sem dőlhetek, mert a nap meg elkezdődött... Szóval király... De délelőtt lesz lelet, remélem, nem igazolja a gyanút. Bár lehet, már az sem lenne baj, csak gyógyuljon meg teljesen ez a kismanó!

Mentem. SZép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szióka!

húúú, Dóri, nem irigyellek.. :( szegény Danó manó, remélem hamar rendbe jön, és persze te is gyógyulj meg hamar.. 8) küldök egy kis energiát, hátha segít egy picit a mai nap átvészelésében.. :roll: :wink: majd írd meg mi újság a lelettel.. :roll:

puszi nektek.. :wink: 8)

Kép

Kép
morca
 
 


ja, és nagyon sajnálom, hogy nem jöttök.. :cry: de azért még bízom a végsőkig.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri, mi baj Danival? :(

Csajok, akik mentek 19-én: okvetlen csináljatok képeket, nagyon kíváncsi vagyok!

Beagle rég' járt erre..

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!!

:) húha, mi minden lett itt.... :)
Nitácska, ha van gyerekülés, amit át tudunk tenni hozzám, elmegyek értetek :) és ígérem, nem tévedek el :lol: :lol: :lol: :lol:
És ráér az infacol kedden is, emiatt ne bumlizzatok be holnap. Ok?

Bluebox, de jó, hogy jösztök :) :) legalább élőben is találkozunk :) :)

Bábaildi, kár, hogy nem leszel bent..... de remélem, a következőn igen :)

Dóri, nagyon drukkolunk Danónak, hogy meggyógyuljon..... bocsi, hogy nem írtam vissza, de az én gépem nem akar netre menni, a páromé meg a nappaliban, és elég nyűgös volt mostanság a bébike, és nem nagyon tudtam netezni... most csak kilopakodtam :) Szóval, reméljük nincs nagy baj, és hamar rendbe jön, szorítunk!!!!

Beagle, merre vagytok??? :)

Manojoco??? még a támogatáshoz, hogy csepelen ez 20eft volt, de most január 1-től meg is szüntette az önkormányzat...... :(

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Dórim beteg lett, tegnap óta 38,5 a láza, már reggel is 37,5-tel kelt, most megyünk du-án dokihoz. Sosem volt még beteg, ez az első alkalom, és nem igazán voltam a helyzet magaslatán, asszem nincs nagy baj csak kicsit túl aggódtam magam éjjel. Nem nagyon aludtunk, végig dobálta amgát, pedig lement szépen a láza. Kiváncsi vagyok a doki mint mond, mert nem názhás, eszik szépen, úgyhogy zerintem nem fáj a torka sem...

Hu látom mennyien mentek kedden, én is kedvet kaptam, de ahhoz hogy eljussak 2 dolog kellene. Dodim meggyógyuljon, és apa legyen szabin hogy tudjon minket fuvarozni, szóval elég esélytelen a dolog. Jövőhét kedden lesz a buli?

Csepelen 20ezret adtak mikor Dóri született, amit a babakötvény számlára utaltak el, de ez mindenkinek járt, ezt szüntették meg?

Anhel: mi is hívjuk Dodónak a csajt:-) Ugyanebben a cipőben vgayok mint te. Nem tudok még vezetni az autó pedig itt áll a ház előtt, apa nem azzal jár dolgozni... ha meglesz a nyelvvizsgám tuti elmegyek és leteszem a jogsit...eddig nem hiányzott a jogsi, de mostmár jó lenne ha lenne.

Morca: ez a kép Ákosról haláli.
Nita: szép nagyon barnika.
Dóri: sajnálom hogy Danó beteg, remélem gyorsan kiderül mi a baj.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!
Etelka van babahordozó ...de babakocsi is befér az autóba? :oops:
Zsuszi gyógyuljatok meg gyorsan...és gyertek kedden!!!!!!!!!! :lol:
Dóri Danó is gyógyuljon meg gyorsan!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, ha össze lehet zárni kicsire, akkor megoldjuk valahogy :) lapra zárós? Vagy egymásra tesszük a kettőt, vagy az egyiket az ülés mögé rakjuk :) valahogy lesz :)

Beagle, remélem, nálatok sincs nagy baj, Dóridnak is gyógyulást kívánunk!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak Benneteket már régóta kisebb-nagyobb rendszerességgel, de még csak a héten regisztráltam. Én is a Dél-pestiben szültem novemberben. Ha lehet csatlakoznék Hozzátok és a keddi tali is érdekelne, ha nem lesz már sztrájk. Mi Erzsébeten lakunk és egy busszal simán el tudnánk menni.

Judit
petra09
 
 


Szia Judit!!

üdv közöttünk.. :lol: mesélj magatokról.. :wink: reméljük, hogy kedden már nem lesz sztrájk, jó lenne, ha minél többen ott tudnánk lenni.. 8)

kinél szültél??

Kép

Kép
morca
 
 


Szia Judit:):)

Üdv közöttünk:)
Esetleg fotót a Kicsidről?
Miért nem csinálsz vonalzót:):):)
bluebox
 
 


90%, hogy kórház. 7-10 nap. Fogalmam sincs, mi lesz, se Danival, se a többiekkel!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. Rövid leszek, de egy képet csatolok. Nem én vagyok a lényeg rajta, de csak ezt találtam lekicsinyítve.

Morca: Hartmann doktornál és Erzsikénél szültem. Petra az első gyermekünk. A szülést nem mondanám könnyűnek, vagy csak én vagyok gyenge :), de a lényeg, hogy egészséges.

November 24-én született 52 cm-rel és 3800 gr-mal. Mostanság 60 cm-nél és 5200gr-nál tart. Eddig szinte mintababa volt a kezdeti nehézségeket leszámítva, de kedd óta elég nyűgös. Az okára még nem sikerült rájönnünk, de a mai napunk az már sokkal jobb volt, mint a tegnapi.

Kép

Ma már nem hiszem, hogy jövök, de igyekszem valamennyire becsatlakozni.

Jó éjt!

J.
petra09
 
 


Szia Judit!
Gratula a kis babádhoz :D Lehe azért nyügös mert fájhat a pocija :(
És sem mondanám könnyűnek a szülésemet fájt...fájt... de utána az öröm... és elfelejt mindent az ember :lol: :lol: :lol:

Dori: szorítok nektek,hogy nagyon hamar gyógyúljatok meg :P Nem jó kórházba lenni.
csicsuka
 
 


Dóri: hát ez nem túl jó hír.. :cry: :cry: mikor derül ki, hogy mennetek kell-e?? és tudjátok már, hogy konkrétan mi a baj?? elküldöd nekem is a privit?? jajj, úgy aggódom értetek.. :(

Judit: nagyon édes pici lánykád van.. :lol: annyira szép kis manócska.. :lol: szerintem minden babácska hasonlóan "működik", és a kezdeti "nyugalom" után jön egy nyugtalanabb szakasz, de nehéz lehet ennyi minden új dologhoz alkalmazkodni.. 8) elképzelhető, hogy a pocija is fájdogál.. :roll: pár hét, és rendeződnek ezek a dolgok, akkor pedig lesz egy édes kis mosolygombócod.. :D :D

hú csajok.. annyit gondolkoztam Matyin mostanában.. :roll: olyan érzésem volt, hogy valami nem olyan mint régen.. :roll: aztán leesett nagy nehezen, hogy visszavonhatatlanul nagy fiú lett és már nem "nyithatok" felé úgy, mint egy baba felé.. 8) persze ugyanaz az imádni való kis gengszter, mint azelőtt.. :D de komolyan mondom, néha lemaradok a fene nagy fejlődésben, aztán meg nem győzöm behozni.. :lol: olyan izgalmas dolog látni, ahogy fejlődik a gondolkodása, a személyisége.. :D na, Ákosról nem is beszélve, ő meg egyenesen turbóra van kapcsolva.. :D :D

na, szép álmokat.. :wink:

Dóri rettenetesen szorítok nektek.. 8)

Kép

Kép
morca
 
 


hát én betojok Ákoson, olyan édes.. :lol: az előbb hallottam egy koppanást a szobájukból, be is mentem megnézni, hogy mi újság odabent.. 8) Ákos kelt fel inni, de nem hívott, hogy segítsek, hanem megkereste a kulacsát (az ágya mellett van mindig), és mire beértem, már nagyban ivott az ágyán fekve.. :lol: nem mentem oda hozzá, csak figyeltem Matyi ágyán ülve, hogy mit fog csinálni.. 8) miután jól bepiázott, gondosan vissza csukta a kulacsának a kupakját, lerakta, majd elhelyezkedett és aludt is tovább.. :D :D micsoda önálló fiam van.. :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


Morca: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:):):)
A kulacsot én is kis szeretném próbálni:):):) Hogy miért nem jutott eddig eszembe:) Kultúráltabb mint a cumisüveg:):) (mármint ugye nekünk már hamarosan le kéne raknunk, ezért már kicsit viseletes szegényke, azért mondtam kultúráltabbnak a kulacsot:) )

Judit: nagyon aranyos a "pici" lánykátok:):) Gyönyörű méretekkel látta meg a napvilágot:):)

HOL VAN MANOJOCO??????????????????????????????????????
bluebox
 
 


Bluebox: a "kulacs" nálunk az a kupakos csőrös pohár, és mi ugyan nem használtunk cumis üveget, de pl éjszaka ha felkelnek inni, tök jó, mert nem kell felülniük sem, meg nem kell a pohárral bíbelődni.. 8) így sokkal egyszerűbb és gyorsabb.. :lol:

Manojoco: lehet, hogy már babázik.. :roll: :lol: :lol:

puszika

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka......... :D :D :D :D Bergonom van.............. :D :D :D :D
demegpróbálok szerezni kissebbet ha nagyon muszály
Petra sajna lesz sztárjk...szerdáig s elhúzódhat........
amúgy üdv köztünk:)))))))
gyönyörűek vagytok!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv az új fórumozóknak :D

Dóri: nagyon izgulunk értetek, nekem is elküldenéd priviben hogy mi történik Danó babával. Szorítok hogy mégse legyen kórház, vayg ez már biztos????? kitartás!

Dórimnak vírusos torokgyuszija van. Szerencsére nem ment feljebb a láza 38,5-nél. Kicsit bágyadt, nyüszi, de olyan hősiesen viseli. Remélem hétfőre már minden ok lesz vele.
Vendég
 


jobbulást a kis hősnek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most csak ennyi: itthon vagyunk. Nagyjából minden rendben, a negy félelem szertefoszlott, nincs vesekárosodása. Nagyon örülünk!

Majd mesélek, priviben. Pussz!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon örűlök, hogy nincs semmi baj a veséjének:):):):):):)
Azért ha van idő, írjál lécci:):):)

Mennek a gyógypuszik:)
bluebox
 
 


Nagyon nagy a csend:(:)(:(:(:(
bluebox
 
 


Csajok!!!
Hogy kell csinálni vonalzót???
Tényleg nagy a csed.
csicsuka
 
 


Csicsuka, segítek szívesen:):):)
Csak el kellene dönteni, hogy milyet szeretnél:):):)
bluebox
 
 


Sziasztok! Kedden szeretettel várunk mindenkit, a nővérszálló portáján jelentkezzetek. Ott majd irányítanak Benneteket. Jó szórakozást! Morca, csinálsz képeket????? :lol: :lol: :lol:
A vendéglátó: Haászné Edit szülésznő
bábaildi
 
 


Bábaildi: nanááááááá, hogy csinálok képeket.. :wink: :D :D :D :D :D

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?