Új privát üzeneted érkezett!

Keny!
Lécci mondd meg nekem is a neved (nincs időm privit is írni).

Lois!
Irigy kutyuska vagyok. :lol:

Bols!
Pampers fan vagyok. :D
vovanda
 
 


Bols! Újszülöttben Pampers!

Angel, szupi hírek! Bezárkózás nálunk is megvan, néha vágyom egyedül lenni. Igyekszem minden nap levinni őket sétálni és ha elalszanak, leülök a Forrest Gump-féle padra, és hallgatom az embereket, köszön fű-fa és csak mondják-kérdeznek-gartulálnak. Ennyi sokszor elég a társadalomból.

Orsi, remélem, bejön a megfigyelésetek, jó lenne, ha egy kis időre a kispasink lenne az úr a háznál. De ez a szakasz még nem jött el nálunk.

Kira már csak egyszer alszik, 2 alsó foga után nem tudom, mennyi jön, de szerintem rengeteg. Jó alvó, sosem ébred, most viszont van egy kis ordítás éjszaka, de kibírható, 5 perces, csak irtó hangos!

Lois! :oops: , bár a kettecskén lenni már nálunk is befigyelt, hát, furi volt!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Babim, hurrá! :lol: :lol: Kép van róla?

Angel, ügyik vagytok! De jó hírek!

Bols, én is Pampers fan vagyok. :D Libero nekünk vastag.

skrisz72
 
 

 
 

Bols!
Én newbornból Liberot és Pampers-t vettem, nekünk a Pampers jobban bejött. Én vagyok amúgy az örök elégedetlen, még keresem a tökéletes pelenkát... :roll:

Baba!

Gratulálok a majd négycentisetekhez :wink:
Kismamanadrágokat (farmerokat) én a C&A-ban vettem. Szám szerint kettőt, de csak az egyiket szerettem. Én bandázzsal kezdtem, azzal a rövid fajtával, amit szintén ott lehet kapni, én szerettem , nálam bevált, mindenhez tudtam hordani, szoknyákhoz is, sokáig.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyuszi!
Harisnyás Nyuszkók édesek nagyon. Én is szeretem a harisnyás lábikókat, bár mi azt elmenősnek hordjuk. Zé könnyen öltöztethető, kis együttműködő. Majd előkotrom a mailt :)

Köszi a irigykedést az édeskettesért, jó volt nagyon, fel is töltött rendesen :) Azt mondjuk nem kalkuláltam bele, hogy a legnagyobb felsőrészű bikini-felsőm is legjobb esetben is úgy áll rajtam, mint aki 2 mérettel kisebbet választott :oops: A fürdőben mondjuk alig lézengtek, így nem botránkoztattam meg sokakat a Pamela Anderson-os kinőtt cicifixemmel :oops: A Drágámnak ellenben tetszett :wink: :shock:

Na megyek, mert a kölök még mindig ébren.... és nem halk, magyarán üvölt, mint sakál :? Bocsi, majd holnap igyekszem érdemben reagálni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Bols: Pampers! Szinte mindet próbáltuk, de nekünk csak ez a jó.

Lois: cicifix :lol:

Angel: szuper hírek!

Mi megyünk ma oltásra. Remélem nem lesz semmi bajuk! Már most sajnálom őket és kettőt is kapnak. :cry:

Tegnap apa 8-kor elzavart aludni, hogy majd ő etet 10-kor én meg jól kialszom magam! Na, a lányok kiszúrtak vele, mert negyed 12-kor keltek enni és utána meg negyed 6-kor reggel! :D Én meg persze, hogy fél 2-től az órát nézegettem, meg füleltem, mert fogalmam sem volt, hogy mikor ettek előtte. Már kezdtem azt hinni, hogy átaludták 10-től az éjszakát, de azért ez a 6 óra sem rossz, csak tartsák meg! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, így járt Apa :lol: , de nagyon rendes tőle, hogy segít neked pihenni!

Lois, te szégyentelen :lol: :lol: :lol: !Örülök, hogy jó volt!Rátok fért!Kell ez néha.

Skrisz: van kép, csak nem sikerült jól elkapnia a dokinak a képnél, mert állandóan ugrándozott a kis Drága, de mondtam a dokinak, hogy nem baj, a lényeg a baba jól legyen, a kép nem érdekes.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim, már csak bő egy hét, és vége az izgalomnak. :D Úgy örülök, hogy eddig minden rendben! Lepény hol helyezkedik el? Vagy azt még nem mondta a doki?

Timi, nyugi, ezek az oltások már nem lázasítják be úgy a gyerekeket, mint régen. Bár biztos gyereke válogatja... :roll:

skrisz72
 
 


Skrisz, azt nem mondta a doki.
Ma nagyon görcsölök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Vegyél be magneB6-ot!

skrisz72
 
 


Már 2-t vettem be.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba: görcs természetes, nekem is ezt mondták a lányok! :wink: Magnéziumot szedjél!

Túléltük az oltást, annyira sajnáltam őket és olyan kis ügyik voltak, csak addíg sírtak, amíg szúrták őket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ügyes babák!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba,
szuperjó uh-s hírek! :D :D
igyál egy kis vöröbort :wink:
MgB6 is jó, bár nekem a napi 6 se nagyon használt.

Lois,
na igen, a cicifixek nálam is kicsik, még azok is, amiket csak a fiókban tartottam, hogy egyszer belenövök :)
komolyan kíváncsi vagyok, mi marad, ha leállunk végleg a cicizéssel!

Timi,
oltásokhoz drukk!

Szöcsi,
nekem épphogy némi társadalomra lenne szükségem :roll: :wink: ha net nem lenne, már megkergültem volna.
viszont ja, néha bírnék tökegyedül is lenni. apa múltkor levitte babakocsizni a kisasszonyt kb 1 órára - sajna csak takarításra volt elég, magamra zéró :roll:

angel37
 
 


Angel, én szeretem, ha Eszti velem van állandóan, csak azt sajnálom, hogy nem tudunk hármasban programokat szervezni, mert a kisasszony tűrőképessége még nem az igazi. Például szívesen elmennék vele nézelődni csak úgy. Nem feltétlenül vásárolni. De gondolom ő nem találná olyan izgalmasnak a dolgot. Ráadásul nem viszem tömegbe járvány idején. Néha lerakjuk anyunál 1-2 órára, és elmegyünk vásárolni, de ennyi.

skrisz72
 
 


Frankó:hasmenésem van. Csak tudnám, mitől??
IR-esek:kinek mitől szokott hasmenése lenni??

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Sokakat meghajt a Mg, tudtommal. No engem nem, sőőőt, a vas miatt én a másik véglet voltam...nem kicsit, főleg az elején.

Timi!
Én nagyon hamar leszoktam arról, hogy megtervezzem, mikor ébred, és addig fenn maradjak, mert akkor tuti átaludta. de nálunk nem is volt sosem pontos kajaidő-rendszert, sem éjjel, sem nappal.
Kis hősök a Lányok :) Amúgy én úgy látom mikor megyünk oltatni, hogy ahogy nőnek, úgy hangosodnak is oltáskor :D A nálunk nagyobbak (pl. utoljára egy 2 körüli nagylegényke), szabályos raplit vágott már le előtte is. De nem is kell messze mennem, a 10 éves unokaöcsim is behisztizett most az infu oltásnál, nem kicsit. Kicsit dráma tagozatos a lelkem :roll:

Én sokkal menősebb-kedvű vagyok Zé óta, mint előtte. Sokkal kellemesebben telik egy nap, ha kimozdulunk. Meg én sem a a 4 falat nézem. Azért mióta ilyen kis értelmes már itthon is jobban le tudom foglalni.
Mióta megszületett egyedül nem voltam még itthon szerintem. Clark egy dög, egyedül nem viszi sétálni. (Na jó, egyedül én is rühellek, csak én ügyesen szerzek hozzá mindig társaságot :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, én nem szedek Mg-ot, mert egyik orvos sem mondta. csak akkor kapom be, ha görcsölök. Szerintem a délelőtti görcs a hasmars jele volt.
Nem lehet, hogy attól, hogy mindenben édesítő van, vagy a sok narancstól (napi 20-30 dkg)?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois: a kis hőseim nemrég aludtak el, még kaja közben is sírtak vígsztalhatatlanul. A szívem szakadt meg értük. Sosem hallottam őket ilyen panaszosan sírni. :cry: Pontos kajaidő nálunk sincs, amikor szólnak, akkor van kaja, főleg éjjel. Nappal azért próbálunk némi rendszert tartani, de nagyon lazák a határok! :wink: Pont azért, mert mi is elég sokat megyünk erre-arra.

Baba: én is azon kivételek közé tartozok, akit semmi nem hajt meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2010.01.14 15:19-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Baba!
Terhesség első harmadában elég sokaknak megy a hasuk (köztük nekem is), utána a vas meg a baba befogja és jön az ellenkezője. Kellemetlen, de ne izgulj miatta.

Skrisz!
Szerintem nyugodtan próbálkozzatok be shoppingolással. Balu nekem a evásárlókocsira rakott hordozóból nagy szemekkel nézelődött, hogy hű, mennyi minden és eszébe se jutott nyafogni. :D
vovanda
 
 


Aranyosak vagytok, köszi a nyugtatgatást. csak már elegem van abból, hogy mindig van valami. Köhögés, most meg ez. Még a köhécselés egy része is megvan. Tök gyenge vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Mi is beoltódtunk,meg méricskélés is volt.
Noémi 5.8 kg,63 cm
Balázs 8.1 kg,70 cm

Baba,nekem hetekig volt hasmenésem.Remélem elmúlik hamar!Örülök a jó híreknek :D

Skrisz,szerintem a babákat leköti a vásárlás.Egy csomó érdekes,színes dolog.Persze az influenza az más kérdés,mi is ezért nem megyünk tömegbe.

Én már beleférek a régi cicifixbe :roll: Jajj,de amikor lekerül :evil:
Vendég
 


Nyuszi, Balázs jól belehúzott!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nyulasz, milyen oltás?
Nekem is meglazultak a cicik. :oops:

Babim, a terhesség sok érdekes dolgot produkálhat. Lehet bármi bármitől. Ne ijedj meg mindentől! Ha megy a hasad, egyél banánt. Ha szorulás van, egyél rostosat! Ha fáj a poci, pihenj le, és magneB6. Attól a kettőtől is lehet hasmenés. Nem kell feltétlenül az okokat keresni. Ha csak nem többnapig tartó rosszullétről van szó. Egy csomó fura dolgot fogsz még érezni a következő hónapokban. Ez másállapot! :lol: :wink:

skrisz72
 
 


Skrisz,prevenárt kaptunk.
Ja,cicik borzalmasak. :evil:
Vendég
 


Ikrek mellett ne csodálkozz! :oops: Bár lehet, hogy majd a szoptatás után a kötőszövetek helyrejönnek egy kicsit. Én ebben reménykedem. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi a kedves szavakat:)

Angel!
Ha dobsz 1 email címet küldök neked képet.

Baba!
Na akkor ma kezet foghatunk, nekem is hasmenésem volt délelőtt, és görcsöl a hasam, most nemtom, hogy a beleim vagy a méhem?És pluszba olyan furcsa szúrásokat érzek.Paráztam egész nap, most már kicsit jobb.Sajnos a férjem az előbb elutazott 4 napra külföldre kicsit szomorú vagyok :cry:.A kép nem baj ha nem olyan jó, igazán feltehetnéd lécci!

Krisz!
Az miért érdekes, hogy hol van a lepény?

Lois!
Cicik.....oda se neki, nekem az esküvőn párszor majd kibuggyant a ruhából, fiú barátaink nagy örömére :oops: .A lényeg, hogy jól kikapcsolódtatok.

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, igazából nem érdekes. Ha mellső lepény van, akkor nehezebben látják később az UH-on a babát. A hátsólepényes babák jobban látszódnak. Igazából csak érdekelt. Meg az lehet még lényeges, hogy nem lóg-e rá a méhszájra. Az szokott szúró érzést produkálni a hüvelyben és néha vérzést is. De az idő múlásával a lepény is feljebb "vándorol". A ti szurkálásaitok és görcseitek azért vannak, mert nő a méhetek. :D
Ja, meg a lepény elhelyezkedésétől függ, hogy milyen hamar érzitek meg a baba mozgását. De már nem emléxem, hogy melyiknél, hogy van. :oops:

skrisz72
 
 


Cici: kb. egy évvel az utolsó szoptatás után lehet arra számítani, hogy a zsírszövet visszaépül. Szóval nyugi csajok, ez a kidurrant lufi állapot idővel jobb lesz. :D
vovanda
 
 


Nyulasz, 8,1, 70cm??? :shock: Ez igen!

Timi, nálunk is besegített Nagynorbi-Apu, az elején volt olyan, hogy a gyereket 2X etettük meg éjszaka. Akkor elkezdtük írni a táplálási naplót, ami mindig ki volt készítve. Aki etetett, beírta, melyik gyerek mikor evett és nálunk mesterséges táplálásnál a mennyiséget is. Így mindenki nyugisan aludt.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Keny,
angel.37@freemail.hu :D
köszi!!

Nyulasz,
hűűű, Balázs, ez igen! :shock: :lol:

ma mi is mértünk: 6020g 8)

Babám,
:? tudod, sajna vmi izgulnivaló mindig lesz, tudod :roll: :wink:
kisBaba jól van, ez a lényeg :)
a legjobb szó erre az egészre egyébként valóban, amit Krisz is ír: másállapot! :)

Szöcsi,
egyszer írtál egy kis Medela pohárról, amiből itattál! az sima kis műanyag pohár, csak kicsi? vagy van csőre?
a régifajta kis presszóspoharat mondták egy csomóan, hogy abból milyen ügyesek, hát Maki nem... meg úgy egyáltalán semmibőlse megy :roll:

Timi,
az utóbbi években engem se hajt meg semmi... komolyan még az a párosítás sem, aminek hallatán más már fut :roll:


ja, két napja a kiscsaj szilvát kap :D
nú, őt se hajtja... :wink:

angel37
 
 


Angel!
Nekem Balu anno kávéscsészéből ivott ügyesen.
És mondom és, hogy KókuszDió lepipálja kiscsajomat. 1 éves státuszon a nőszemély kerek 7 kiló volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Remélem az én kiscsajom most már belassít hízás ügyben. Már 6760 gramm és kb. 65 cm. Kíváncsi leszek a 6 hós státuszra.

skrisz72
 
 


Skrisz,tényleg Eszter is jól belehúzott :D

Nálunk Balázs azért is hízik ilyen ütemben,mert még nagyon keveset mozog.Noéminek meg sem áll keze-lába egész nap.

Angel,Diónak is szép súlya van :D És milyen hosszú?
Vendég
 


Vanda,
ejha megvan a 7kiló? :lol: grat!
majd meglátjuk, lesz a lepipálás :wink: , mert most kicsit ráhúzott, de van, hogy 2-3 hétig tulképp semmi. szt egyre lassabban fog.

kávés, az is, amivel próbáltuk.
egyedül kiskanállal lehet némi +folyadékot lenyeletni vele, de ált. visszaköszön. lehet, hogy nincs is rá szüksége, ma is 220g-os pisis pelenkát produkált.

Nyulasz,
december közepén volt hivatalosan kerek 60, azóta +pár centi!
mondjuk kicsit csodálkozom, hogy csak annyi, mert 62-es cucc, főleg lábban már régóta nem megy rá, 68 jó.

ja, Makilány izeg-mozog, mint a csíbor :lol: és egyre kevesebbet alszik :roll:

angel37
 
 


Nem lehet, hogy mivel izeg-mozog, így nem tudod lemérni?
A pelust is leméred? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist, üdv itthon! Olvastam a blogodat. :lol:

skrisz72
 
 


Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba,
nem mindig könnyű mázsálni :lol: hosszat meg az orvosnál mérte védőnő, nekem sose sikerült, már meg se próbálom.

nem szoktam pelenkát mérni, csak kíváncsiságból a folyadék miatt :wink:

angel37
 
 


Látod én is milyen fotót hoztam! Annyira ugrándozott a Pici, hogy doki nem tudott normális képet csinálni. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


azért látszik! :lol:
édi kis feje, pocakja! :wink:

angel37
 
 


Babim, a lényeg, hogy OTT VAN! :lol: Édi-bédi tündérfalat. :lol:

skrisz72
 
 


Baba: de jó látni pindur babádat! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Baba :D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a pelus infókat!

Baba, nagyon édes Babácskád van!

Nem vagyok egy parás nő, de ma a szívbaj kerülget :oops: !
Délelőtt barnáztam, délután már pár csepp piros vér jött mikor pisiltem. Hívtam a Kaálit, K.P. szabadnapos, a csajok nyugtatgattak, h nincs semmi baj...
Nem görcsölök, de nagyon félek! Remélem a két picur jól van a pocakomban!
Bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Bols, feküdj, és nyomasd az Utro-t!

skrisz72
 
 


Krisz, fekszem és a progizselé is megy a megszokott adagban. :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Sziasztok!!!!

Bols,
pihiiiii 1000-rel!!!! Minden rendben, csak pihenj!!!

Baba,
gyönyörűűűűű :D

Skrisz,
hatalmas a Lánykád!!! :D

(igyekszem majd jobban is visszaolvasni...)

Rólunk: Lencsikének SIKERÜLT ÁTMOSNI A SZEMECSKÉJÉT!!! :D
nagyon paráztam (rossz kedvem is volt tegnep, inkább nem jöttem panaszkodni :oops: ), de rendben van! :D

A Péterfy szemészetén tüneményesek, egyrészt pontosek: 11-re hívtak és hajszál pontban 11-kor nyílott is az ajtó, másrészt profi és kedves a doktornő! Ritka!!! :roll: :P
Még szívogatni kell a nóziját, mert sok váladék szabadult fel, de ma már a kedve is jobb a kis gyönyörűmnek! :D
3 hós méretek: 5230 gr, 60 cm :P

tillidian
 
 


Angel: ez a Medela:
Kép

És most már ilyenből iszunk kajcsi után, egyébként a szobában és útközben Aventes csőrösből, ami 12 hós. Tápi szintén csőrösből.
Kép

Mérete miatt fotóztam, már kinőttük a Medelát. Próbálgasd, főzelék után forralt vízzel kínáld, minden csak türelem kérdése. Kira nem itta a vizet, 1 hónapba telt, igaz, már nem forralok, a csapvíz ízlik neki. (És a gyümilé és a tea, azt inná ezerrel, de nem szeretném, ha idő előtt feketék lennének a fogai.) Norbika olyan, mint egy víztorony, odamegy a polchoz, meghúzza az üveget és iszik egyszerre 1 dl-t. Ezt napi 5x is eljátssza.

[/img]

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Tilli, neked mindig bejön a laptető! :wink:
Szemecskéhez gratula!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: