Új privát üzeneted érkezett!

Lekváros buktát én is szeretem. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Jöhetnek a képek! Örülök, hogy eltűntek a ciszták (szedtél rá valamit?).

Én is dobok egyet:
Kép
Vendég
 


Angie, Beze!
A bukta elfogyott, :lol: :lol: :lol: , de vasárnap újra csinálok. :lol: :lol: :lol:

Beze!
Jöhetnek a képek. Akkor hajrá kistesó. Ha egyszer sikerült megtapadni, s kihordani, talán több szerencsétek lesz, főleg, hogy apa tenyészbika. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angie!
Nagyon jó ez a kép, szépek vagytok.
Látom, Szilárd nagy Thomas rajongó. :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

 
 

Sziasztok!

Oké, mindjárt hozok.

Angie, szépek vagytok, Szilárdon már most látszik, hogy szívtipró lesz. Ha nem az már most. :D
Nem szedtem semmit, szopi után csináltatok egy hormonvizsgálatot, és kérek uh-t ismét.

Annamari, köszönjük. Bukta jöhet! :lol: Vasárnap is jó lesz. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


szilveszteri ebéd
Kép
ülök a bárpulton :D
Kép
banánturmix után
Kép
megyek
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Nagyon édes, tündéri a leányzód!!!! :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!
Nem tudom ki írta az élesztőt de én rájöttem ha nem frissen vettből próbálkozok nem fut fel hiába jó a szavija.
Próbálkozunk:
Most vettem LH teszteket nem sokat de kipróbálom.A doki azt mondta nincs semmi baj próbálkozzunk.De az első is 2 év után jött össze.Mostanában 40-43 napos ciklusaim voltak decemberben elkezdtem a cickafark-palástfű teát most várom a hatást.Mindenkinek sok sikert.
A sógornőm 3 év után múlthét végén jelentette be hogy jön a kistesó.Pedig a dokija azt mondta örülhet annak az egynek is ami van.(vmi betegség miatt)
Vendég
 


Sziasztok!

Annamari, köszönjük szépen. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Gitka!
Sok sikert kívánok, hogy sikerüljön!!!!
A palástfűt én is kipróbáltam, de Angie mondta, hogy cickafarkkal együtt kell. Mivel dec. 24-én jött meg, akkor nem tudtam venni cickafarkot, most nem iszok semmit. Remélem azért így is megmarad.

Csajok!
Lehet egy hülye kérdésem???? De nem ér kinevetni!!!
Ti szex után merre fordultok?? :lol: :lol: :lol:
Azt olvastam még anno, hogy ha balra fordul a nő szex után, fia lesz, ha jobbra kislány. Akkor mi kislányra gyúrtunk, s tényleg jobbra fordultam, sőt még tejet is ittam, mert azt is olvastam, hogy nagyobb az esély lányra.
Amúgy én mindig balra fordulok, most is... :lol: :lol: :lol: de lehet, hogy azért, mert a tv arra van??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én most is kislányt szeretnék!!!! Bár, ha ikrek lesznek, a vegyesbe is bele egyezek.
Szóval, ti merre fordultok???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, én amíg ki nem megyek mosdóba, addig a hátamon maradok, utána pedig balra fordulok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Visszatértem a hétköznapokba. mától apa ismét dolgozik :cry: olyan jó volt hogy itthon volt.
szerencsére azért elég rugalmas a munkahelye,így nekünk sem kell sokat nélkülöznünk őt.
elég sok minden történt ebben a két hétben is, főleg Zsiga Csigát érték kisebb balesetek, ágyról leesés, szánkóval borulás, lépcső második fokáról leborulás,kisszékkel székkel hátraesés.. fürdőkádban elcsúszás.. és ezek mind egy másodperc töredéke alatt.. komolyan mondom.. a kis zsivány vonzza a bajt...ráadásul még az a szerencse hogy azért minden esetben ott vagyunk mellette, így nem történik komolyabb baj.. de nem lehet egy pillanatra sem szem elől veszíteni.. elég fárasztó..de hát fiú.. a szeme sem áll jól..

jelenleg 15 szót tud mondani.. nem nagyon ismételget. rengeteget segít a a házimunkában, mostanában ha nekiállok sütni ő már fenn is áll a széken és a sodrófát fogja..

iszonyat barátságos lett mindenkivel, eddig ez nem volt jellemző , most meg ha köszönök valakinek már dobja a puszit, kacsingat a lányoknak.. szóval hódit ezerrel...

éjszakákat átalussza általában, úgy hogy 3/4 20kor beájul, majd hajnali 5kor viszem neki a tápit megissza és 7-8 körül kel. majd ebéd 11.20kor és 12től alvás 1,5 és 2,30 óra között.

MÁR iszunk tejet, kakaót 2 hónapja,nagyon szereti, van amikor az enyémet is megissza bögrémből ha nem figyelek

:roll:

egy héten 3 szor főznöm kell valami jó kis levest, mert az a kedvence, illetve főzelék(spenót, sóska nem jön be neki, minden más igen! )pörkölt nokedlivel is a kedvence, másfajta húst nem mindig van kedve megenni, de azzal szoktam csalni, mert ledarálom neki...vacsira 6 körül szokta kapni az aznapi ebéd maradékát, vagy friss kiflit( csakis kizárólag azt eszi meg, kenyeret néha vajjal megkenve pirítva ) felvágottakat nem nagyon komálja, a párizsit megeszi, illetve imádja a medve sajtokat, boci sajtot, májkrémet na és a buktát, pogit,amiket anya süt...

lefekvés előtt pedig egy 1,5- 2 dl tápit, attól függően evett e előtte rendesen.

összességében mindent megeszik, csak néha csalni kell.

egyedül eszik kanállal, villával mindent,.. de előfordul néha, hogy azt igényli hogy anya etesse...de ez ritka.

ha szeretnék valamit csinálni, akkor Füles mackót bekapcsolom neki és akkor akár addig ott feküdne az óriásmacin amíg vége nincs a Dvdnek..
:P ugyanilyen kedvenc Vitéz László is..

cumisüvegből issza reggel és este a tápit.. kakaót kisbögréből.

bili nálunk ruhában nagy kedvenc, de ha lekerül pelus kb 1 mp... nem értünk még meg rá..

fogat is mosunk, imádnivaló ahogy tartja a száját utána meg köpi ki a maradék fogkrémet amit nem nyelt le :lol: jelenleg 12 fogunk van

nem akartam kétszer beirni, így átmásoltam :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a kép-dicséreteket!

Boni!
De jó sokat írtál magatokról. Tök jó, hogy ilyen ügyes napirendetek van. Egyébként ez az egyedülevés neki most szenzáció. Szilárd is nagyon lelkes volt, aztán hamar megunta, és az evés a világ legunalmasabb dolgává vált számára. Most, lassan három évesen ott tartunk, hogy elkezd enni, és 3-4 falat után már menne játszani, mert már nem érzi az éhséget. Úgyhogy visszatértünk az etetős módszerhez, pedig már a kést is ügyesen tudja használni (van saját fém babakése).
Szerintem ne engedd, hogy a bilivel játszon. Ha játéknak fogja fel, később fog ráülni igazából. Én is kitettem a pelenkázó mellé, és mindig mondtam neki, hogy az nem játék, és hogy az mire jó. Egyszer (két évesen) el is kezdtem mondogatni a pelenkázásoknál, hogy pisilek a bilibe. Ekkor kezdtük a szobatisztaságra szoktatást.
Vendég
 


sziasztok Mamik,
először is köszön jük szépena névnapi köszöntéseket, még nem volt rá alkalmam, tegnap este jöttünk haza.
Fruzsinak pedig utólag bár, de nagy szeretettel kívánok boldog névnapot!

Olyan szupi volt a pihi, Boldi nagyon élvezte a játékokat, a vízi csúszdát, mindent. meg mis is.a kaják pedig szuperek voltak, és hogy mindenre gondolnak..nem kell vinni semmit, babakocsit is adnak, kintre, bentre, bébiétel, tápszer, stb.szó szerint minden.éppenhogy csak nem szoptatnak meg helyetted.

Lina, az a 20 kiló egyáltalán nem látszik, szerintem rossz a mérlegetek!!!!nagyon csini vagy, mostár ne mérd magad, úgyis mindjárt szülsz!!!!
és a Tulipán igenis nagyon szép név, és mindenki maga döntse el, hogy hívják a gyereket!nekünk is sokan mondtáék családon belül is, hogy milyen gáz a Sebestyén.mi közük hozzá?én is fel tudom húzni magam ezen.....
na, megyek gyorsan befejezem az ebédet, meg msok, stb, mindennel el vagyok maradva, plusz itt a festő is közben.

KépKépKépKép
moti
 
 


Hali!

Képzeljétek nagy szenzáció történt..tegnap Olika belekakilt a wc-be....gyorsan körbetelefonáltuk a rokonságot mert annyira örültünk :lol: :lol: :wink: ..szólt hogy kaka és mutatott a pelusra..erre megéreztük h egy iszonyat büdit pukizott...mondtam neki gyorsan h menjünk a wc-re hátha elcsípjük a kakit..erre ő futottt a fürdőbe,rátettem a kisülőkére és nyomott is..annyira megdícsértük...megnézte alaposan a produktumot :wink: és olyan kis büszkén fogadta az agyondícsérést :wink: ..kivi leszek lesz-e ennek folytatása..azóta sajna csak mindig akkor szól amikor már a folyamat közepén van(egészen pontosan a nyomás kellős közepén és ekkor már nincs szívem félbeszakítani :lol: )

Bocs hogy ilyen témával jöttem de nekünk ez most nagyon nagy szó :wink:

Annamari!

Ezt még nem is hallottam hogy mi köze lehet a gyerek neméhez a szex utáni balra vagy jobbra fordulásnak :roll: :roll: :shock: ..amúgy én háton vok sokáig felpócolt fenékkel ha épp babagyártásban vagyunk...általában így is alszom el.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Olivérnek gratula, nagyon ügyes! :D

Moti, Alsópáhokon voltatok? Nekem tetszik a Sebestyén név. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hello Lányok!

Én is élek, de a sebességem...apa szerint meg tudnának műteni egy-egy munkafolyamat közben és én észre sem venném...azért a hétvégén már elfogadtam tőle a segítséget a takarításban...már nem ment...

Egyébként minden oké, csak túl nagyra nőtttem hirtelen és hát...megint előkerült az, hogy előbbre járunk, úgyhogy a doki szerint tudatosan erre készüljek, másnem majd várunk...+/- 2 hét mindig benne van a pakliban nálam, meg pláne a Gabi után...szóval listám már kész, de bepakolni még nem bírtam...

Lillanyuci, Évim mi van veletek????

Oli aztán nem semmi...

Képek nagyon szépek...

CSigusz nagyon nagyfiú a napirendjéből...

Végre nálunk is elindult Gabi, de nem nagyon gyakorolja, csak biztos pontok között...egyébként mászik, mint a gép...de egyre stabilabb...tegnap megevett 3 palacsintát...én csak 2-t bírok...

Linus, hogy vagy?

Moti, hol voltatok??? Mi egyszer, ha elkészül a házunk, Alsópáhok felett a hegyen fogunk lakni...már úgy várom...

Bukta nekem is jöhet, odavagyok az édességért, Gabival utáltam...ez van...

Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok,

bocsánat csak bekukkantottam:
Ma voltam UH-n, minden rendben, bár a hematóma még megvan, de talán felszívódóban :) . Még van 2-3 kritikus hét aztán bizakodjunk.

Picurka több mint 2 centis, úgy kalimpált, hogy csak na. :D

Kontroll UH 2 hét múlva, addig további pihire vagyok ítélve.

Bocsánat az önzőzésért, de munkám van.

Szép napot és vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Danyu, köszönjük szépen! Vigyázz magatokra nagyon, a takarítás megvár, tudod. :wink: Gratula Gabinak!

Sucer, ez nagyon jó hír, de örülök! :D Erős ez a picike, szeretne hozzátok jönni. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát ez a mai nap nem a miénk volt, pedig nem is 13-a.

Mákos gubát szerettem volna sütni, már a felforrt tejet ráöntöttem a kiflikre, sütő bekapcsolva előmelegítéshez, keresem a mákot, és nincs. Sütő kikapcsolva. Majd szépen lementünk Rékával a boltba mákért. Hazafelé csak felvittük a vásárolt cuccot, s elmentünk sétálni, majd fél 12 után a Leventéért az oviba. Útközben Réka kutya kakiba lépett. Levente meg elvesztette az egyik kesztyűjét. Vissza oviba, ott nincs.
Haza érve sütöttem meg a gubát.
Volt osztálytársamtól kaptam egy szép levelet, hogy az idén nincs kedve osztálytalálkozó megszervezésére, csináljam én. :roll: :roll: :roll:
Hát jó, mondom megpróbálom. El sem hiszem, hogy már 15 éves lesz. :D :D Úgy érzem, hogy én még mindig a 18-nál megálltam. Annyira nem érzem magam nőnek. Furcsa, hogy van 2 gyerekem. 18 éves fejjel a 30 után, már öregnek számított, legalábbis nálam. S nini, itt vagyok én is lassan a 30 s 40 között. :? :? :x :x
Mikor mondták, hogy ne várjam annyira a 18-at, mert utána olyan gyorsan mennek az évek, hogy észre se veszem, nem akartam elhinni. Pedig tényleg igaz. Főleg, ha már gyerek is van...

Nálunk az evéssel gondok voltak, legalábbis Leventénél. 2 éves koráig, mindent megevett, de csak turmixolva. Hallgattam anyámra, hogy így a jó. :lol: :lol: Utána a darabosat nem volt hajlandó elfogadni. Hordtuk orvostól orvosig. Voltunk vérvételen, hasi ultrahangon, gasztroentológián, nevelési tanácsadóhoz, de sehol nem találtak semmi kórosat.
Mindig azt mondták, hogy amennyire szüksége van, annyit úgyis eszik. Most kezd jobban enni, bár a főzeléket nem eszi meg.
Réka most kezdi el, hogy válogat.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sucer!
Ez jó hír, hogy szívódik fel. Pihenj sokat!!!

Danyu, Moti!
Kaphatunk pocakos képeket????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Férjem most ment a rendőrségre, reggelre elvitték az autónkat gyereküléssel, áruval együtt a parkolóból :cry: :evil: :idea: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Boni!
Te jó ég!! Hát ez durva!!! Jaj, ti szegények, akkor most jól kivagytok! Bár kicsi az esélye, de mégis van, hogy megtaláljátok. Drukkolok, hogy előkerüljön az a gazember az autótokkal együtt.
Vendég
 


Sziasztok!

Boniko, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Annamari, teljesen igazad van, én idén leszek 31, 1 gyerekem van, de néha országútnak érzem magam. :oops: Pedig úgy emlékszem mindenre a gyerekkoromból, mintha tegnap történt volna egy csomó minden. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Inkább ne beszéljünk a korról, mert akkor tudok a legjobban elkeseredni. Én 38 vagyok, és itt szenvedünk egy második gyerek összehozásával. Már így is túl későnek tartom, mert nem így terveztem, de az élet nem állt mellém a terveimben, és ettől nagyon le tud menni a hangulatom a padlóra :cry:
Vendég
 


Bocsi Lányok, el vagyok havazva, de azért próbálok olvasni!
Lillanyuci, hol vagytok, tényleg?????

Nem alsópáhokon voltunk, hanem Ausztriában, a Sonnenparkban.volt valamelyikőtök már a Kolpingban?az is ilyen jó?
jaj, Boni, nagyon sajnálom, együttérzek, nekünk már loptak el autónkat a ház elől, illetve az enyémből egyszer kilopták a légzsákot is.......remélem, volt Cascotok......és plusz az a sok érték, a gyerekülés, stb....nagyon sajnálom!!!!

Csajok, ne foglalkozzatok a korral, csak, hogy bátorítsalak Benneteket, engem Anyukám 2 hónap híján 40 évesen szült, felnevelet, irtó jól kijöttünk egymással, és most még az unokájával is aktívan játszik, részt vesz az életünkben, stb.úgyhogy nem vagytok lemaradva!!!!!éljenek a 30-as, 40-es mamák!az én Anyukám mindig tök jófej volt, minden osztályátársam imádta.mai napig is, ha találkozom velük, egyből ANyut kérdezik, csak utána engem. :D

2 hét múlva megyek a fotózásra, utána küldök pocakosképet, de most éppen nincsen egy darab sem.karácsonykor is csak Boldit fényképeztük. :D

DAnyu, én is nagyon lassú vagyok és feledékeny.mindent felírok, és aztán úgyis elfelejtem, plusz egy vasalás is akkora tortúra, úgy megfájdult a derekam, meg a lábam tőle.ANyukám szokott benne segíteni, de nem tud most kijönni a bkv sztrájk miatt.......

KépKépKépKép
moti
 
 


ja, Sucer, gratula a Picurhoz, mostmár tűnjön ez a hematóma innen!!!!semmi keresnivalója nincs. :D

én is tegnap voltam, Sebi hatalmas, 2kg.remélem, azért nem lesz 4-en felül. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok,

köszi lányok a kedves szavakat!

A korral ne foglalkozzatok, igaza van Motinak is, inkább érezzétek jól magatokat. Én 34 leszek ősszel, de már nem foglalkozom vele. :)
Egészség legyen, a többi meg meoldódik!

Boni,
nagyon sajnálom az autót, ülést, mindent! Olyan szemét világ van :cry: :cry:

Mennem kell Ilangocska vár az oviban!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Ma sehol senki???!!!!

Boniko!
Ez szőrnyű!!!! Nem kezdődött akkor jól a tegnapi napotok. A ház elől vitték el? És mit mondtak a rendőrségen, van esély, hogy megtalálják??
Nekem az előbb hoztak idézést, hétfőn be kell mennem tanúskodni. Valaki ismeretlenül feljelentette a közös képviselőt. Több lépcsőházban is a közös képviselő, s furcsálnám, ha sikkasztott volna. Itt a városban középiskolai tanár, képviselő testület tagja, Mszp-és képviselő, mindenki ismeri. :idea: :idea:

Tegnap volt a Lifenetwork-ön, Segítség hatos ikrek, látta valaki??? Elég durva volt, szegény nő hatos ikrekkel volt terhes, 3 fiú, 3 lány.
Jó nagy hasa volt neki. Nem mondták konkrétan, hogy inszemináció volt, de én úgy gondolom, hogy az volt, nem lombik. Mondta a nő, hogy 2 babával elvetélt, s akkor fordultak dokihoz, s kapott pete érlelő szurikat, s úgy termékenyítették meg. Aztán két hét után kellett visszamennie uh-ra, s mondta a doki többszörös terhesség. Szegények értetlenül néztek. Erre a doki, akkor kezdjük el számolni. 1, 2, 3, 4, összenéztek, doki folytatja 5, majd 20 másodperc múlva, itt a 6. :D :D :D
Hát ha én lennék ilyen helyzetbe, egy hang se jönne ki a torkomon. Nem is tudnám sírjak vagy nevessek. Ők nem akartak egyiktől sem megválni, így belevágtak.
A 31. héten császárral szült. Első kislány,második kislány, harmadik fiú, negyedik fiú, ötödik kislány,... majd reklám jött. :lol: :lol: :lol:
Aztán kezdődött elölről. Az első fél órát kétszer adták le. :lol: :lol: :lol: Éjjel fél 2-kor volt az ismétlés, de akkor már aludtam. Remélem még megismétlik, mert kiváncsi lennék, hogy hogyan van tovább.

Moti!
Egész emberes súlya van már Sebinek. :lol: :lol: Boldi mekkorával született??

Angie!
Bocsi, hogy így szóba hoztam a kor kérdést, nem akartalak megbántani. Igázából mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát.Az, hogy közben meg telnek az évek, arról mi nem tehetünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok :)

Hoztam pár képet :)

boniko, ez gáz, szegények :(

Hát, az évek mennek, én még nem panaszkodom azért, de Zsófin látom ,hogy múlik az idő... :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Panndi!
GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szösszenetek:

Addig nem vagy részeg, míg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a
padlón.

Úgy gépel, mint a villám ... néha lecsap.

Szeretkezzünk, elfáradt az ujjam!

Srác a buszsofőrnek:- Mikor indul ez a szemétláda? - Mikor megtelik
szeméttel.

Átlátszó fém: drótkerítés.

Megpróbálok öröké élni. Eddig sikerült.

Fiam, siess haza mert kihűl a zsíroskenyér!

Olyan paraszt vagy, hogy búzatábla van a hátadra tetoválva!

Mi a legfurcsább a nagymamán? -??? - A nagypapa!

Akkora paraszt vagy, hogy a tiktakot is vízzel szeded be!

Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát
megöli.

Egyszer arra ébredtem, hogy már nem alszom!

Ügyelj Budapest tisztaságára, egyél meg minden nap egy galambot!

Kevés vagy, mint szöcskében a lengéscsillapító!

Mi az, piros és lassú? Csigavér.

A4-es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném!

Leesett a mama a létráról, mit csináljak? - Tarhonyát, az hamar kész
van.

Hogy hívják az átvert indiánt? - Szopacs.

A mai fiatalok olyanok mint a nyulak. Csak a füvet és a szexet szeretik.

Mit fog a néger a takaró alatt? ... Aludni.

Úgy megváglak, hogy még azt is begipszelik, akinek elmeséled.

Kevés vagy, mint Anettka a vizespoló versenyen!

Mit kell csinálni az anyóssal, ha véletlenül elalszik? Újra meg kell
gyújtani!

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi
rövidebbek!

Úgy megverlek, hogy infúzión kapod a zsíroskenyeret!

Mi a különbség a hihi és a húha között? Kb 10 centi.

Harcoljunk együtt az üvegházhatás ellen! Fingjunk nejlonzacskóba!

Cigány bemegy a bíróhoz: - De bíró úr, nem sok az az 5 év? - Mondom
KÖTÉL!

Villog, mint Jani az akciós mobillal.

Széttéplek, mint üzbég paraszt a gombos harmonikát!

Budapesten kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikáze.

Kevés vagy nekem, mint talicskában a fékolaj.

Feszítesz, mint tanyasi kutya a beton járdán.

Ez olyan lehetetlen, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés!

Akkora a fejed hogy a szentjánosbogár is csak három elemcserével
tudná körberepülni.

Akkorát behúzok, hogy kibicsaklik a szemöldököd.

Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Elgondolkodtató:

Sokszor meg vagyunk arról győződve, hogy az életünk jobb lesz, ha férjhez
megyünk, ha megszületik az első gyerekünk, vagy ha
megszületik a második. Aztán meg azért vagyunk
frusztráltak, mert a
gyerekek túl kicsik még ehhez vagy ahhoz és azt
gondoljuk, hogy a
dolgok jobban mennek majd, ha felnőnek. Folytatásként
kamaszkori
viselkedésük miatt vagyunk elkeseredettek. Meg vagyunk
győződve
arról, hogy boldogabbak leszünk, mikor ezen a korszakon
túljut. Azt
gondoljuk, az életünk jobb lesz, ha partnerünk megoldja a
problémáit,
ha végre kocsit cserélünk, ha csodálatos nyaralásaink
lesznek, ha nem
kell dolgozni. De ha most nem kezdünk el boldog és teljes
életet élni,
akkor mikor? Mindig lesznek különböző nehézségeink.
Legjobb ezt elfogadni
és elhatározni, hogy boldogok leszünk, akármi történjék.

Alfred Souza mondta:
Sokáig abban a hitben éltem, hogy a valódi, igazi életem
még csak most fog
elkezdődni és az ehhez vezető úton mindig voltak megoldásra
váró akadályok: gúnyos megnemértettség, időigényes
tennivalók, még
nem törlesztett kölcsönök. Aztán kezdődik a valódi élet! Végül
megértettem, hogy ezek az "akadályok " a Valódi élet.

Ha íly módon elfogadjuk a dolgokat, az segít megérteni,
hogy nincs egy
olyan módszer, ami a boldogsághoz elvezet, mert a módszer
maga a
boldogság. Következésképpen élvezzük ki az élet minden
pillanatát és
élvezzük még annál is jobban, ha megoszthatjuk egy számunkra
kedves emberrel a ritka pillanatokat és emlékezzünk rá,
hogy az idő
nem vár senkire.

És akkor biztosan nem fogunk arra várni, hogy majd ha
vége lesz az
iskolának, majd ha elkezdődik az iskola, majd ha lefogyok 5
kg-ot, majd
ha sikerül felszedni 5 kg-ot, majd ha gyerekem lesz, majd
ha végre
kirepülnek a gyerekek, majd ha dolgozni fogok, majd ha végre
nyugdíjba megyek, majd ha férjhez megyek, ha végre
elválok... Nem várjuk a
péntek estét, a vasárnap reggelt, az autócserét, a
házvásárlást. Sem a tavaszt, a nyarat, az őszt, a telet,
sem az élet
végét és egy újjászületést, hanem eldöntjük magunkban,
hogy nincs az
életben jobb pillanat a boldogságot "elkezdeni", mint ez a
pillanat.

Az életöröm és a boldogság nem úticélok, hanem maga az utazás.

Néhány ötlet mára:
-dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre
-szeress úgy, mintha nem fájna a csalódás
-táncolj úgy, mintha senki se látna

Most próbálj meg válaszolni ezekre a kérdésekre:
-sorold fel a világ 5 leggazdagabb emberét!
-sorold fel a világ 5 legutóbbi szépségkirálynőjét!
-sorolj fel 10 Nobel-díjast!
-sorolj fel 5 Oscar díja színészt!

Hogy megy? Rosszul? Ne aggódj! Senki sem emlékszik így a
tegnap
legjobbjaira. A tapsviharok elmúlnak, a trófeák
beporosodnak, a
győzteseket elfelejtjük.

Most ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni:
-sorolj fel 3 jó tanárt, aki segített neked azzá válni,
aki lettél
-sorolj fel 3 barátot, aki a nehéz időkben melletted állt
-mondj olyan embert, aki azt éreztette veled, hogy
különleges vagy
-sorolj fel 5 embert, akikkel szívesen töltöd az idődet

Hogy megy? Jobban? Azok az emberek, akik az életünket
különlegessé
teszik, nem feltétlenül a leggazdagabbak, vagy a
legnagyobb díjak
nyertesei. Viszont aggódnak értünk, törődnek velünk és
mellettünk
állnak minden helyzetben.

Töprengj el rajta egy pillanatra, milyen rövid az élet! Te
mit akarsz
tőle?
Ki vagy te? Ha megengeded, segítek válaszolni erre a kérdésre.
Valószínűleg nem vagy a nagy- és közismert hírességek
egyike, de
olyan ember vagy, aki miatt ezt az e-mailt körbeküldtem.

Jónéhány évvel ezelőtt a Seattle-i paraolimpiai játékokon
9 atléta (akik
mind mentálisan, vagy fizikailag sérültek) felálltak a
100 méteres futás
startvonalához. A pisztolylövés felhangzásakor elkezdődött
a verseny,
ahol (bár nem mindenki a lábain futva), de a cél felé
törekedett a
beérkezés és a győzelem reményében. A nagy
igyekezetben egyszer csak az egyik fiú elesett az aszfalton és
jónéhányat bukfencezett, majd elkezdett sírni. A többi 8
versenyző
hallotta a sírást, lelassított és hátranézett. Majd
mindenki megállt és
visszfordult...mindegyikük. Az egyik Down-kóros lány leült
mellé,
megpuszilta és megkérdezte, hogy jobban érzi-e magát. Aztán
mind a
9-en összekapaszkodtak és együtt sétáltak be a
célvonalon. A stadionban
pedig a nézők felálltak és percekig tapsoltak. Azok, akik ott
voltak, a mai napig emlegetik ezt a történetet. Hogy
miért? Mert valahol
legbelül tudjuk: a legfontosabb dolog nem az egymás felett
aratott
győzelem. Az életben sokkal fontosabb másokat győzelemhez
segíteni,
akkor is, ha ez azzal jár, hogy nekünk le kell lassítani.

Ha tovább küldöd valakinek ezt az e-mailt, talán gondolatokat
ébresztesz benne is, ha pedig nem, akkor sem és
semmilyen "szerencsétlenség", mint amilyet a sok
"csudálatos" e-mailben ijesztgetésképpen kapni szoktál.

EGY GYERTYA NEM VESZÍT SEMMIT, HA MEGGYÚJT EGY MÁSIKAT.
Ezek a mondatok egyszerűek, maguktól értetődőek és nincs nagy
jelentőségük, de néha-néha nem árt elolvasni őket, ha egyébként
tisztában is vagyunk mindezzel. Gyakran túlságosan elmerülünk

abban , amit csinálunk... és közben elfelejtjük, miért is
csináljuk......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.01.14 16:52-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sehol senki???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari, a viccek nagyon jók, a másik meg milyen igaz!
6-os ikrek, atyaég! Elképzelni sem tudom, milyen lehet ennyi gyerekkel egyszerre foglalkozni! :shock: Nekem egyszerre elég egy is. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Annamari! Jók a viccek!!! 6os ikrek :shock:

Boni! A nénikéjét annak aki ilyet csinál! Hogy száradna le a keze! Remélem meglesz a kocsi!!!

Panndy! Nagyon jók a képek!!!

A kor sokszor nekem is eszembe jut, de ha egyszer ott fent ezt osztották rám, akkor úgyse tudok mit csinálni. De azért nagyon bízom benne, h kapok majd még 1-2 babát!

Moti! Ne is mondd a sztrájkot! A tököm is tele van az egésszel. Napi 4 órát utazom, aztán uannyit dolgozom. :twisted: :twisted: :twisted: Bár fogyókúrának nem rossz ez a napi gyaloglás...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


A névnaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok!!!(Nagyon rosszul állok az e fajta figyelemben, bocsánat)

Panndi! Nagyon szépek a lánykáid!Még mindig el vagyok képedve a kicsi korkülönbségen....

Boniko!Ilyenkor mondom a férjemnek, hogy vissza kellene hozni a László király-törvényeket: loptál, jól van, fél karod bánja!Majd megtanulod, hogy többet ne tegyél ilyet!Nagyon brutális vagyok? :oops: De ezek az emberek tényleg nem értenek másból!!!

Csajok, engem másodszor készítettek ki két hét alatt az itteni terhesgondozáson(nem akartam egy nst miatt beutazni meg vissza Bp-re, a kórházba):Tuli rühelli a szentendrei dokikat, ezért ctg-n soha nem mozog.Előtte, utána folyamatosan, de az alatt a pár perc alatt nem hajlandó.A múltkor 2 órával későbbre visszahívtak, ma lépcsőztettek, és úgy mentem vissza.Mindkét esetben végül pozitívan zárult a dolog, de amit én addig végighallgattam... :evil: Ma a kedvenc mondatom: "Ha már eddig kihordta, nehogy most elhaljon...." :shock: :shock: :shock: Képzeljétek el, ezt mondta a doki!Arra, hogy a 4 perces!!!! (a kórházban 20 perc szokott lenni)nst-n nem mozdult Tuli.Elhatároztam, hogy írok az igazgatónőnek, hogy szóljon már rá az orvosaira: a jó édes nénikéjükkel beszéljenek így, ne a kismamákkal!!! :evil: Bocsánat, ki kellett írni magamból.Olyan feszült voltam emiatt egész nap...szegény kisfiam bánta...Na megyek, meg is iszom egy ici-pici unikumot :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


Én is vagyok, csak van meló dögivel.

Linus!
Sajnálom ezeket az atrocitásokat. Olyan taplólk tudnak lenni egyes orvosok!!

Pandi!
A másikban már láttam a képeket! Nagyon szépek a csajszijaid!

Annamari!
Nem bántottál meg, csak nekem ez a vesszőparipám, folyton a koromon lovagolok, és nem azért, mert öregnek érzem magam, hanem mert tudom, hogy gyerekszülés szempontjából a 38 év elég durva, ráadásul, ha még kettőt szeretnék, és úgy, hogy lassan jönnek létre a terhességeim (és eddig 75%-os eséllyel nem marad meg). Sajnos, ilyen rossz az én statisztikám, és nem szeretek rágondolni, mert összerándul a gyomrom, és elszáll minden pozitivitásom :(
Vendég
 


Annamari!


Asszem itt a babaneten a cikkek között olvastam ezt a 6-os ikreket ha jól emlékszem :?

Alsópáhok:valaki kérdzete(bocs de már nem tudom ki :oops: ).Mi már többször is voltunk és SZUPER!!!!!A srácaim imádják,mi is.Minden úgy van kialakítva hogy a gyerekek és a szülők is aktívan tudnak pihenni!!Csak ajánlani tudom..sajna kicsit zsebbenyúlos...mi mindig az üdülési csekkel megyünk.

Panndi!

Tündériek a lányok!!

Boniko!

Nagyon sajnálom a kocsit :( Volt cascotok?

Apa túl van mindenféle vizsgálaton..minden ok nála..el is kezdtük szedni az atom erős abtibiotikumot ami remélem minden bacit kiöl és jöhet négyeske :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Linus!
Szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek nst-n nem mozog a gyereke. Én is mikor mentem, mindig aludtak. Lökködték a hasamat, lépcsőztem, de nem érdekelte őket, hogy most kéne egy kicsit mozogni. De azért velem ilyen csúnyán nem beszéltek. Gondolom elég szarul esheted, pláne most, mikor a hormonok miatt más is a lelkiállapotod. Sajnálom. Már csak 2 hét, és babázhatunk. Persze csak virtuálisan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy kellett röhögnöm Rékán, jöttünk haza, s a Penny Market-et festik, s fel van állványozva. Az állványon dolgoznak, festik sárgára. Két munkás piros ruhában volt. Megszólal Réka, nézzétek, ott mászik a Mikulás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgye sok helyen az ablakon, erkélyen látott ilyen felmászó mikulásokat.

Apával délelőtt kicsit össze szólalkoztunk. Persze, ha menni akar valahová, tök ráérős. Fél órát ül a wc-n, boltból is fél óra, hogy megfordul. Leventét direkt nem vittük oviba, mert lehet nem érünk vissza, mikor haza kell hozni. Fél 10-kor indultunk, gyerekeket anyunál hagytuk, nem akartuk rángatni őket.
Aztán még a Tesco-ba is beugrottunk tejért, mert "olcsó", s a kutyáknak kell. Hát, kisannamari mit csinál?? Nézegeti a karácsonyi díszeket, mert a Tesco leárazta, ő meg vett, mert micsoda leárazás. :lol: :lol: :lol: :lol: a csomagoló papír is csak 77 ft volt. :lol: :lol: :lol: :lol: Apa nem szólt, mert ugye mosolyszünet van. :lol: :lol: :lol:
Az autóba beültünk, szép csönd. Erre megszólalok, tudom, hogy úgy se haragszol, mert jól indult a napod!!! :lol: :lol: :lol: Erre elröhögte magát. aztán, most már szent a béke. :lol: :lol: :lol: :lol:

Panny!
Mennyi ideig kell szednetek a gyógyszert? Ugyanazt szeditek? Utána is lesz vizsgálat??

Teri!
Hát nem irigyellek!!! Azt hittem helybeli iskolában dolgozol. :? Még mindig külön apától? Anyóssal szent a béke?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, és még vett kisAnnamari zenélő mikulást, mert csak 311 ft volt, mondván jó lesz nekik Mikulásra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari! A lényeg h szent a béke! Én is szeretek ilyenkor venni karácsonyi díszeket... Éde ez a beszólás! Nálunk Petra most mindig Eperke karácsonyát nézi, m benne van a Mikulás.:-) Apa még mindig külön, állítólag majd a nyáron jön fel, de kiváncsi leszek h tényleg jön-e. Anyóssal szent a béke amíg jó messze van, de amikor találkozunk, akkor azért elég kényes a helyzet.

Linus! Ilyen paraszt dokikat! Nekem sose volt aktiv Petra, állandóan ébresztették, de nem sok sikerrel. Az a lényeg h nemsokára kibújik Tuli és végre a kezedben tarthatod!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Panndi,

gyönyörűségesek a Lányok!!!!!

Linus,

azt hiszem, sejtem ezt melyik doki mondta.egy nőről van szó, ugye?
Boldi is utálta a ctgt, én mondjuk a kórházba jártam, de ott engem is kiborított egy tapló szülésznő, a szülés előtt 2 nappal.azt hiszem, felrúgom, komolyan--aztán mikor mentünk szülni, és csöngettünk, mert hajnali 3 óra volt, ki nyitott ajtót??hát ez.és még meg is vizsgált.
remélem, már nem sokáig kell járnod, és Tulika kibújik.egy barátnőm jan.20ra volt kiírva, és kedden szült.tehát egy héttel előbb, szintén kislányt.

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Tegnp Petra olyan cuki volt, odajött hozzám és közölte: "anya, kisbaba van a pocakodban"; mondtam neki h nincsen, erre a válasz, h "de anya, van"...

Panndi! Nagyon szépek a lányok! Büszke lehetsz rájuk!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri!
De édes, éééééééééééééééésss, igaza van Petrának?????????

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Egy apa a játékboltban:

- Mennyibe kerül az új Barbie a kirakatból?

- Melyik? - kérdezte az eladó. -

Van "Barbie tornázni megy" 19,95-ért,

"Barbie labdázni megy" 19,95-ért,

"Barbie vásárolni megy" 19,95-ért,

"Barbie strandra megy" 19,95-ért,

"Barbie szórakozni megy" 19,95-ért

és az "Elvált Barbie" 375 dollárért.

- Miért kerül az "Elvált Barbie" 375 dollárba, amikor az összes többi
csak 19,95 dollár? - kérdezte a meglepett apa.

Az eladó válaszolt:

- Az "Elvált Barbie"-hoz jár még "Ken kocsija", "Ken háza", "Ken
hajója", "Ken kutyája", "Ken macskája" és "Ken bútora".

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Az ex-topikomban már két baba megszületett.
Kicsit irigy vagyok. :( :( :( Nekem is már csak 2 hét lenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.01.16 16:08-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!

De jóóóó vicc volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..felolvastam apának is,ő is röhögött.

Igen,ugyanazt a gyogyit szedjük apával..utána már csak nálam lesz vizsgálat.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Annamari! Nagyon jó a vicc!!!
Nem hinném h lenne baba. Most nem is lenne jó, m csupa takony vagyok és neo citranoztam magam... Majd a köv hónapban. :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci, de ugye ha jönni akar egy baba, úgyis jönni fog :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Annamari, nekem is tetszett a vicc. :lol:
Meglátod, jönni fog a 3. babó, én tudom. :wink:

Linus, a doki tényleg nagyon durva volt! :evil: Lexi is alig aktivizálta magát nst-n, bezzeg utána mindig beindult, de soha nem beszéltek így velem. A kislányom születésnapjára vagy kiírva, de jó! :D Tuli nem akar még jönni?

Pruci, édes lehetett Petra nagyon! :D

Panndi, ez így van! :wink:

Angie, muszáj pozitívnak lennünk, még akkor is, ha nagyon nehéz! Nekem a vetéléseimkor nagyon sokat segítettet ismeretlenül egy másik fórumon, nélkülük biztosan nehezebben tettem volna túl magam rajtuk. 38 év ma már közel sem olyan sok, mint régen, hány nő szül 40 felett először. Igenis lesz még egészséges babád, ellenvetést nem fogadok el!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ha ehető lesz a kelt meggyes pitém, kinek küldhetek? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?