Új privát üzeneted érkezett!

Egyetértek Edi!!!
Én sem erőlködnék cseppet sem a név miatt...te vagy az egyetlen anyukája, te leszel életed végéig a legbiztosabb pont az életében, s viselje így hát a Te vezetékneved.
Tojni rá!!! Ez a legkevesebb...

Emi

email4
Budapest

Edi,

kitessékelt benneteket, aztán közölte, hogy a nevére venné?????? Húha.

Mindenesetre én azt gondolom, Te és a baba vagytok a legfontosabbak, és ezek után teljesen jogosan tiéd a döntés, hogy mit engedsz neki, és mit nem.

Annyi fura történet van az életben, mindig abból kell kihozni a legjobbat, ami van, a gyerkőcnek meg az lesz a természetes, amibe születik, biztos könnyebb teljes családdal, de én sem úgy nőttem fel, és az volt a természetes. Sokkal jobb egy biztos anya, mint egy bizonytalan apuka.

Ne haragudj, ha túl sok voltam... :)
emma.zunz

Sziasztok! Milyen jól pörög a topik, akkor jövök én is :)

Maki: hasi görcsök nálam is előfordulnak és néha én is úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek valahová, nagyon hamar elfáradok és ez érzem a pocakomon is. Én ezt most elősorban a hét hetes fekvésnek tulajdonítom a hematóma miatt, vissza kell állnia a szervezetnek a mászkálásra és mostanában Te is inkább otthon pihentél, szerintem ez is befolyásolhatja. De baj biztosan nincs!!

Edi: olyan pozitív, optimista és bátor vagy, nagyon jó olvasni! :lol: Nekünk is tetszik a Botond név :lol:

Hmeme: szegénykém, rossz lehet a forgód miatt, remélem már jobb a helyzet! gondolom, ahogy majd növekszik a pocak, változik a súlypont és a terhelés is, reméljük elmúlik! Te mennyire tartod a szénhidrát-diétát az IR miatt? én mostanában elég lightosan, pedig az elején nagyon figyeltem minden falatra... :roll:

Tegnap voltam a védőnőnél, hát sok újat nem tudott mondani, de végre kaptam kiskönyvet, így 14 hetesen :D

Volt már valaki esetleg kismama-jógán? én arra szeretnék járni, nincs kedve még valakinek? :D

Kép

Kép
bébike4

Edi..aztan ne engedj majd gyakran annak az aldott jo szivednek, csak ha tenyleg bizonyitani akar..bar ahogy leirtad...igy a tiszta sor, ha semmibe nincs beleszolasa. Par oldallal elobb irtuk, hogy mi lesz ha majd ott balhezik nalad, foleg ha addigra mar lesz egy uj szerelem az eletedben. Na ezt igy vegleg elkerulheted.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:37-kor.
Vendég

Lányok, kipróbáltam a szívhanghallgatót (Angel Sounds), de nem jártam sikerrel :( Egyszer hallottam a saját szívverésemet (tuti az volt, mert utána a mellkasomra tettem a hallgatót és ugyanúgy vert), tegnap este pedig egy jó félórát keresgéltem, de nem hallottam :( Utána már olyan ideges voltam, már a hallgató is felmelegedett, remélem ez nem ártott a kicsinek. Utána láttam a kütyü dobozán, az angol nyelvű tájékoztatón, hogy oda az van írva, hogy 14-16 hetes terhességtől javasolt, a magyar nyelvű papíron pedig 12 hetet írnak. Remélem csak ezért nem hallottam, azért nyugtassatok meg, hogy nincs semmi gond, ugye?

Kép

Kép
bébike4

Pocak
na igen... ez is benne van hátsószándékban, hogy mi van, ha jön az Apuka (nagy A-val :) ) aki neveli és szereti is majd... Legalább nem lesz gond :D

Bébike
Köszi :D:D:D Én amolyan furapók vagyok :D:D:D:D vagyis csodapók ahogy Pocak mondta :P :P
Vendég

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:38-kor.
Vendég

Edi, szerintem is jól döntöttél, úgy tűnik, ennek a pasinak még tényleg fel kell nőnie,nem viselkedik éppen férfihoz méltón. Még szerencse, hogy ennyire jól állsz hozzá és csak a saját érdekeiteket nézed. Lehet, hogy idővel majd felnő a feladathoz, de akkor meg már talán Te találsz egy új szerelmet, ő meg majd bánhatja, hogy miből maradt ki. Ahogy írod, úgy tűnik, a családodra számíthatsz, ez a legfontosabb :)

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok láááányok!...Hello BABA..... :evil: :evil:

ooo...Edi
én pont ezen gondolkoztam a napokban...mármint azon hogy most akkor kinek a nevén lesz a babóca.....DE szerintem úgy helyes ahogy most akarod!!!!!!! nehogymár annak a féregnek a nevét viselje (bocsi :oops: )
wáááá....így tök cuki lesz a vezetéknévvel együtt :D ha fiúcska ha lányka ......
De ugyebáááááár kukis.....reméljük!!!!szóval szerintem legyen csak B betűs az a vezetéknév :!: :!: :D

A hasam mééééég mindig szétszakad,felkelni sem nagyon tudok.....szerintem baj van..... :roll:

de majd hétfőn a náci-terrorista dokibánál kiderül.... :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Bebike: nyugi, kell egy kis turelem amig megtalalod a babocit. Asszem en talan pont ilyen idosen kezdtem el hallani rendesen. De meg most is van olyan, hogy nehezen talalom meg. A koldok es a szemerem csont kozott keresd, valamint ettol picit jobbra es balra. Szerintem nem art neki, bar az en kisfiam utalhatja, mert barmikor megtalalom a hallgatoval elugrik onnan. Igy inkabb csak ellenorzeskeppen veszem neha elo, hogy halljam a bebit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Edi: akkor most taliztok Apaval? Elmondod neki, hogy hogy dontottel?
pocaklako

Moki: nem lehet baj. Csak idegesito, hogy nem tudjuk, hogy mikor jo ha faj es mikor nem. Ket nappal vagyok idosebb nalad.. Osszeolvastam mar mindenfelet, most iszonyu novesnek indul a baba, es a hasunk sinyli ezt meg. Csak figyeld meg, en a kezdetektol centivel merem a pocakom, most vagyunk +10 cm-nel. Kb ennek a het elejeig ugy jo 10 napig semmit nem nott a hasam, aztan hirtelen majd 2 cm-t. Es ez a valtozas mindig a nagyon hasfajos novos napok utan vannak. Probald csak ki, es igy talan megnyugszol. A fekves pedig jo. Ma egesz delelott talpon voltam, tettem vettem, de mar en is erzem, hogy lassan vizszintesbe kell tennem magam.

Edi: tenyleg mocorog a a kis Manoka? ez szuper.. :lol: :lol: :lol: :lol: olvadozol rendesen gondolom... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Moki
Irrgum-burrgum dehogy van baj!!!!!!!!! Mégis mi baj lehetne a 16.héten????? Ne viccelj, tökéletesen jól van a babád, ha nekem nem hiszel, olvass bele a topikba amibe írogattam anno mikor Bálinttal voltam pocakos... szinte minden másnap más rettegett, hogy valami baj van, mert napokig fájt a pocak.... nekem is:) Szimplán csak nő az a kiscsaj :lol: :lol: :lol: (nem biztos, hogy fütyis azt mondtad) :D:D:D:D:D Nem lesz semmi baj...
Légyszi majd ha én parázok, Te is rakj így rendbe :lol: :lol: :lol:

ááá ne fogd vissza magad, igazad van. És szerintem is szép lesz a kis B.B. :D:D:D:D Az apja meg menjen ahova akar....

Pocak
Igen, most szombaton találkozunk. Azért írtam neki, hogy ezt megbeszéljem vele, vagyis rosszul fogalmaztam, hogy közöljem vele, mi a helyzet....
Nos, sok választása nincs, mert tuti ha szemétkedni fog, kiperelem a gatyájából.... Végülis ügyvéd volnék vagy mi :D:D:D :lol: :lol: :lol: Jobban jár, ha belemegy simán... de szerintem neki csak jó lesz, legalább nincs felelőség.
Vendég

Pocak
Most is éppen szórakoztunk egymással.... de azt hiszem elfáradt:)
Mi az hogy, már lassan csöpögök. Azt hiszem beakarja bizonyítani, hogy mire jön, már óriási szerelemmel fogom várni, és az lesz amit Ő akar :D:D:D:D Jó úton jár, már most levesz a lábamról :P Odavagyok meg vissza a köbön :D
Vendég

Köszönöm a megnyugtatást :wink: most eltettem a fiókba, várok pár napot, aztán újból meghallgatom.

Moki: ennyire fáj? görcsöl vagy húzódik, keményedik? nekem a kisfiammal szintén nagyon sokat görcsölt a hasam, magnéziumon éltem és volt, hogy a munkából hazafelé taxiba ültem, mert egy tapodtad nem bírtam volna továbbmenni. És mégsem volt semmi gond, szerintem is csak nő a méhed és nyúlnak a szalagok!!

Kép

Kép
bébike4

Edi, örülök, ha nem vagyok sok, csak mindenképpen szerettem volna elmondani, hogy tök jól csinálod :)

Jaj, azt a mocorgást annyira várom már én is!

Bébike, te mondtad, hogy a XI. kerületben laksz? Merre? Én is ott lakom, (amikor nem máshol) a jövő hét végétől már végleg, elég sok lehetőség van ott a környéken (jóga is meg torna is), van egy hely, amit Kikeletnek hívnak, azt hiszem, a Móricz környékén, nekem elég szimpi.

Lányok, én meg annyira nem érzek semmit, tudom, hogy aggasztó lehet a hasfájás, de ugyanakkor jelzi, hogy történik valami, bennem meg semmi, amiről tudnék.

Na most már tényleg dolgozom!

Kép
emma.zunz

Sziasztok!

A mai napot még nem sikerült visszaolvasnom, de lelkesen és kitartóan próbálok lépést tartani veletek!

Poci: nagy, nagy gratu a kisfiadhoz!

Emi: neked pedig a pici lánykához!

Emma: integrált teszttel kapcsolatban: először nekem is azt mondták a Sejtbanknál, hogy az integrált teszt 25.000 Ft és az első vérvizsgálat után nem mondanak eredményt, de aztán itt (azt hiszem talán mia) felvilágosított, hogy ő is hozzájuk megy, de az első, a kombinált ingyenes. Amikor felhívtam őket, akkor mondták, hogy valóban az első ingyenes, de akkor a kombináltat kérjem és utána a 16. héten az integráltat. Tehát így olcsóbb és kaptam egy megnyugtató eredményt az első vizsgálat után. Egyáltalán nem logikus!

meme: nekem a derekam akar néha leszakadni, ha mászkálok egész nap semmi bajom, de az ülés nagyon rossz. Olvastam erről valahol, és azt írták, hogy a szervezet felkészül a szülésre, hogy könnyebben tudjon tágulni a medence csont és ezért a terhesség alatt a porcok megpuhulnak és ezért kell vigyázni a térdekre, stb. Pl. hogy ne ugráljunk. Nekem a könyököm tud kiakadni egész kicsi mozdulatoktól (a csapon a zuhanybütyök kihúzása :x

Teszek fel egy mai pociképet, aztán még olvasok vissza!

Kép

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Köszi, Saku az infókat, én akkor ezt már elrontottam, befizettem a sok pénzt, és még csak nem is mondtak semmit az első vérvétel után... Igaz, ha két hét, akkor mostanában kellene, hogy legyen eredménye, de gondolom, nem fognak felhívni vele, amilyen közlékenyek. Hú, ez most eléggé idegesít, mert az a 2,2-es nyakacska azért mégiscsak a legvastagabb itt a csapatban...

Kép
emma.zunz

Ja, a pocid meg tök szép, Saku, az enyém nem ilyen formás-kerek és nem is ilyen fent van, sokkal lejjebb... Ez még nem lehet ilyen fiú-lány dolog, ugye?

Kép
emma.zunz

Emma
csak megnyugtatásképpen írom, hogy 3mm alatt teljesen jó.
Én voltam 11hét6 naposan 4D-n és ott a NT: 1,4mm volt
Hétfőn mikor voltam uh-n 12+2 voltam és NT: 1,8mm volt, a papírra 1,10mm írt. Nehezen tudta megmérni, mert ficánka volt....
Semmi gond a 2,2mm-rel. Attól is függ, hogy hány hetesen voltál.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:39-kor.
Vendég

Sakura

széééép pocid van nagyon.... :D este teszek fel én is, mert szerintem óriásit nőtt a pocakom :P

Pocak
Mikor látjuk a beígért pocakfotót :D:D:D észben tartom ám :P
Vendég

wááááááá írtam és elszállt....azt hiszem felgyújtom az internetet :D

szóval Edi:
aranyos vagy KÖSZI a nyugit!!!!
tényleg cuki a kis BB....éééééés mocorog :D jááááj el sem hiszem

(az apja meg egy nyomorult....éééés stb stb :evil: )

bébike:na igen, nagyon fáááj!!!öööö...nyilal,görcsöl,szurkál le egészen a combomig a fenekembe és a ...... ODA is :oops:

emma:
neeeee parázzz máááár!!!!!jó az a redőcske éééés kész..... :D

sakura:
hogy neked mekkora a pocakoooood :D nagyon szépecske

mokibuci

Ja, gondoltam, hogy ez a pocakforma-dolog ez csak ilyen városi legenda, csak hát ilyenkor minden jelből próbál olvasni az ember... :)

Na meg valami angol oldalon találtam egy ilyen hülye tesztet, hogy fiú-e vagy lány, pontosan ilyen kérdésekből következtet, hogy milyen ízt kívánsz, melyik oldaladon alszol, milyen színűt pisilsz, szóval teljesen tudományos... :)

Edi, az 1,8-nál mekkora volt a baba? Igen, én 13 hét körül voltam, 6,8 volt az ülőmagasság, és 2,2 a nyaka.
emma.zunz

Moki
jahaaaaa, hogy így fáj???? aaaaz más. Kérlek szépen nekem is nyílal a combomig, sőt ott is nem is kicsit. Beszélek az ügyfélell, és ugrok egy nagyot néha, az meg csak néz rám bután :lol: :lol: :lol: Alul feszül és néha olyan érzésem van, mintha égne, Bután fejezem ki, de tényleg, mintha égne, forrón.... de persze nem forró, csak nyúlik nő szépen. Szoktam is mondani a kis manóseggűnek, hogy nőjjön csak szépen :D:P

Emma
az 1,8mm vagyis 1,10mm lett papírra írva, akkor 62mm nagyok voltunk már, és 12+2 hetesek. Szóval szerintem ne aggódj. Ha baj lene szólt volna a doki az tuti.
Vendég

emma: linkeld mááár be azt az oldalt...!!! :D kiváncsi vagyok

mondom hogy ne aggódj....akkor meg azért volt akkora mert a 13. hét körül voltál... :D
a vonalzód meg eltünt..... :?

mokibuci

Edi:jajj azt hittem már valami baj van...ahogy írtad hogy azzzz más :D
de mondom nekem a fenekembe is nyilal meg a .... ODA :oops:
-aztán utánanéztem a neten és ott is csak beszaratni tudják az ember lányát...mert olyanok vannak hogy azért mert vagy a lepény szakadt le vagy a méhszáj nyílik...annyira buzik :oops: ....pedig ezeket nők írják nőknek...a gonosz dögök :evil: :evil:

na mindegy hétfőn UH :D de jóóó lesz

mokibuci

Huha, Mokibuci-Laura (hogy hívjalak inkább?), majd megpróbálom megkeresni azt az oldalt, annyi mindent nézegettem mostanában... de utánanézek, mert vicces volt, tényleg...

A vonalzót csak elfelejtem beikszelni időnként... :)

Hát oké, hiszek nektek, köszi a biztatást, aztán majd a jövő héten pénteken rendes gépen is megnézik azt a nyakat, remélem! Amúgy az a doki annyira magasról tett rám (nem a sajátom volt, talán azért), hogy szerintem meg se nézte a számokat a papíron.

Kép
emma.zunz

Emma
vannak biztosan olyanok akiknél bejön ez a népi leírás, hogy mikor fiú és mikor lány a manó.
Ha nálam mégis kiderül, hogy kislány, akkor én leszek az élő példa rá, hogy van ilyen.... Totál más ez a terhességem mint az első.
Viszont, ha bebizonyosodik, hogy jól látták és kisfiú, akkor cáfolom :D:D:D:D
Vendég

Vendég

Én is megtaláltam, jó szórakozást :)

http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html
emma.zunz

sziasztok,
hát ma nagyon durva éjszakán vagyok túl..semmit nem aludtam, és hajnalban arra keltem, h egy nagy tekegolyó keményedik a hasamban.. :( drukkoljatok, h ne kezdődjön megint..Martinnal 6 hóig keményedtem, 2x kellett befeküdnöm..annyira el vagyok kenődve..Martin mellett nem lehet pihizni, a legrohangálósabb, legszebb korát éli, megnyílt számára a világ, minden érdekli..nem tehetem meg, h fekszem..vele csesznék ki..
na nem panaszkodom tovább..ma megyek a dokihoz, meglátjuk mit mond..

¤mia¤
Vendég

Moki: nekem is nyilal "ODA" is..nem kellemes, meg most mar nem oldaliranyban erzem a szurikat hanem a ket petefeszkemben a has alatt. Matol szedem a magneziumot, meglatjuk mit tesz, haskemenyedesre tuti jol lesz.

Emma: a volalzonal meg ugy van, ebben kulonben Meme a szakerto, hogy a prifilodban kell beallitani, az alairashoz beszurni a linket es akkor minden egyes hozzaszolasodnal megjelenik automatikusan.

Tenyleg Meme merre jarsz??? Hianyollak.. :D

Sakura: tokeletes kerek pocid van, el sem hiszem, hogy kisfiut rejt. Az enyem csucsos, es szerintem egyaltalan nem szep.

Edi: tudom tudom a pocakfoto, vagy elfelejtem, vagy ha nem a ferjem nem er ra, de mindenkeppen akarok mar pocakfotot, mert utoljara a 13 hetes van meg..
Csajok asszem egy kicsit ledolok..de ti ne menjeket sehova irjatok jo sokat, hogy mire ujra jovok legyen mit olvasni :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Emma
megcsináltam, és az jött ki, hogy 35%, hogy fiam lesz, és 65%, hogy lányom :lol: :lol: :lol: kíváncsi leszek :D
Vendég

hihihi :lol: :lol:
az Edi féle tanulságos...majd a gyűrűset ki is próbáljuk :D

az Emma féle erdménye:
You have a 56% chance of having a boy.
And you have a 43% chance of having a girl.
:evil: :evil: ...milyen meglepőőőőő.....

amúgy jó leszek én Laurának is :D :D

jajj szegény Mia!!! nem irigyellek...majd a doki után gyere!!!!! :D

mokibuci

mokibuci: hát nem véletlenül buktam le a munkahelyemen a pocakkal :) De én felülről nem láttam ilyen nagynak és a párom most azért fotózott le, hogy lássam. A kisfiammal a vége felé volt ilyen nagy pocim. Úgyhogy most kenem 1000-rel esténként, nehogy megrepedjen a bőr, amúgy is nagyon hámlok mindenhol.

edike: megnéztem az édes kisfiadat....... tényleg nagyon jó, hogy tudsz róla beszélni, ezt csak így lehet túlélni! küldök ölelést!

emma: azt hiszem te írtad, hogy a fejfájás tovább ment! Megérkezett :twisted: Ráadásul ez a hülye sztrájk miatt gyalogolhatok egy csomót hazafelé (na jó 15 perc, de akkor is). Remélem jövő hétre abba hagyják, mert nem tudok elmenni a kórházba AFP-re csak busszal. Ezt a vizsgálatot meg ugye nem lehet tologatni.

bibar: már biztos túl vagy rajta, nagyon sokat gondoltam ma rád!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Moki

Na erre most már nagyon kíváncsi leszek... az összes teszt és népi hagyomány alapján pinky van a pocakban.... juhuuu ez izgis :D:D:D Én kispasinak gondolom :P

mééég 3 hét és kiderül :P jóóó nehéz kivárni :D:D:D:D
Vendég

na szerintetek...ennyi fájdalom után én semmi változást nem látok has-ügyileg.... Kép na ez a 13 hetes

Kép na ez meg a mostani....

:?: :?: :?: :?:

mokibuci

Én látom.... az alsó mostani képen sokkal kerekebb és nagyobb a pocid alsó része... szépen nő felfelé a kis manócsajod :D:D:D:D
Vendég

igen...tényleg :D én magamtól észre sem venném...a párom meg csak gagyog össze vissza :oops:

de igen...áááááá :D a manócsajszi :wink:

mokibuci

Nekem 73% a fiú, annak is érzem amúgy, de remélem, a jövő héten kiderül...

A spanyol oldalak meg arra esküsznek, hogy a nő kora és a fogantatás hónapja-kombináció számít. Itt egy link ehhez is, nem kell tudni hozzá spanyolul, táblázat... Lehet, hogy ezt ismeritek, nekem minden játék új :)

http://mujer.terra.es/muj/articulo/html/mu29995.htm

Nekem minden jóslás fiút mond, kíváncsi leszek...

Jajistenem, Saku, nem akartam továbbküldeni a fejfájást, remélem, tőled is hamar odébbáll. Meg mindenkitől minden fájás!

Laura, ez óóóóóóóóóóóóóóriási ez a poci, igaz, te pár héttel előrébb vagy! Szép!

Kép
emma.zunz

moki: nagyon édes a pocid! otthon nekem is kilóg mindenből, olyan mókás.

poci: igaz hogy kisfiút mondott a doki, de én még nem merem kékre színeztettni a táblázatot, nekem még kell megerősítés! Olyan régen láttam, de a fényképe kint van a polcon a Barnus fotói mellett. És még 3 hét a 18. heti UH!

edi: a múltkor kimaradtam jó pár napból és nem értettem, hogy miért utáltad meg a szaralakot :D most már leesett, hogy társkeresőn volt fennt. A Barnus apja is így bukott le anno, hogy a laptopján olyan fotót tárolt, amit előzőleg feltett társkereső oldalra, majd onnan visszatöltötte és így rajta maradt a képen a randivonal.hu felirat. Csak a pasik lehetnek ennyire lúúúúúúzerek! Persze tisztelet a kivételnek, a mostani párom egy főnyeremény!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Emma
Ez alapján meg Fiam lesz :D:D:D
Rakjál Te is fel pocakfotót.... este teszek fel én is. Ma megkérdezte az egyik ügyflé, hogy hanyadik hónapban vagyok, a végefelé??? :lol: :lol: :lol: :lol: hááát izééééé :oops: mondtam neki, hogy csak a 13. hétben járunk. azt mondta: Jesszus, hányan vannak??? :D:D:D
Szóval eléggé nagy ez a pocak azt hiszem.... :D

Moki
Ugyehogy ugye.... egyébként azok akik ritkábban látnak, sokkal hamarabb észreveszik, hogy mekkorát nőtt a pocid. Havonta 1 pocakkép kell :D:D:D:D
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:41-kor.
Vendég

Hú, Edi, most már nagyon kíváncsi vagyok, mekkora az a nagyon nagy poci :) Várom a képet! Majd igyekszem feltenni én is...

Amúgy, ha úgy mondod, hogy negyedik hónap, többnek hangzik, mint hogy 13. hét, nem? Lehet, hogy csak nekem...

Viccesek ezek a jóslások, meglátjuk, mi jön ki a végén... :wink:

Kép
emma.zunz

Okés, ha hazaértem teszek fel :D:D:D már úgy is mindjárt zárunk :P vééégre :D:D:D:D Igen, a 4. hónap jobban hangzik, mától ezt alkalmazom :D:D:D:D

Ezt ismeritek?
http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/13

ezt szoktam nézegetni még :P
Vendég

edi: én is várom a pocakfotót!

Kicseréltem a kisfiam vonalzóját, az előzőn a kisfiú szegény nem tetszett. Az enyém pont ilyen ábrándozós. Egyre inkább rám hasonlít, aminek örülök, hogy vannak érzelmei (nem úgy mint az apjának), de azért egy fiúnak kicsit erősebbnek kéne lennie. A téliszünet óta pl. minden reggel sirdogál a suliban. Nekem meg a szívem szakad meg, hogy ott kell hagynom. Remélem ez még nem a féltékenység. Pedig már pont átestem a ló túloldalára, mert hogy ne legyen féltékeny folyamatosan őt dicsérgetem, meg hogy milyen édes baba volt, stb. és hogy a kistesót nem fogom elkényeztetni, meg felkapkodni. Erre ő közölte, hogy ő azért sem fogja utálni a kistesót. Aztán magyarázkodhattam, hogy persze hogy én is szeretni fogom nagyon! Legyen okos az ember lánya :shock:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

naaaaa Emma: a spanyol izé szerint lányt ír nekem Kép

na végre :lol: :lol:

Edi:

hehehe a szaralak meg a love.hu :D GENYÓÓÓÓÓ
amúgy valahol meg lehet nézni őkelmét...iwiw vagy ilyesmi.... :?: nem azért de kivi vagyok rááá

amúgy Edi mostmár én is látni akarom a pociiiiiiiiiid :D

mokibuci

jó ez a babaszoba.hu :D de ott az első trimesztert a 14.hétig írják.... :?: :?:
akkor most mi van...??? :D :shock:

mokibuci

No, lassan zárunk és akkor tépek haza... olyan messze lakom, van vagy 5perc kocsival :lol: :lol: és akkor csinálok képet:)

Moki
Majd küldök róla képet, lásd Te is milyen is egy szaralak :D:D:D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?