Új privát üzeneted érkezett!

Bikfykém!
A síelős kép nagyon jó! Már csak azt a mosolyt kell tökéletesen elsajátítanunk, ahogy a muksó vigyorog!

Timejka!
Remélem hamar meggyógyul a lábad!
Lehet, hogy lelki-társak vagyunk, rokonok biztos nem! De bármikor elfogadnék egy Bikfy hugicát!
Tényleg szép a kép!

Bikfy!
Nem hiszed el, de a wordben írom meg mindig a hozzászólásaimat, ahogy olvasom végig a topikot. (Sokszor elszálltak menet közben!) Majd az egészet bemásolom. Aztán mit látok! Hogy te is a lelki-társról írtál! Hát ebben már ördöngösség van! Ha nem én láttam volna, lehet, el sem hiszem! Hogy egyre gondoltunk! Megint!

Kiki!
Csuriba a kezem lábam! Nagyon-nagyon szurkolok!

rodina74
 
 


Sziasztok Csajok! bocs, hogy eltűntem, de életem eddigi legrosszabb napját éltem át.:(

Előszöris: Kikinda! Millió drukk neked mára!!! :lol:

Nekem mégsem ma lett az inszem. Na de kezdem az elejéről:

Nem tudom írtam-e, de Bogi múlt héten beteg lett, így apa vigyázott rá pénteken, míg én Tapolcára mentem uh-ra. Sajnos nem voltak elég nagyok a tüszők (1 db 12mm-es, 1 db 13mm-es a jobb oldalon, a balon semmi), a mnyh is csak 6 mm volt. Így megbeszéltük, hogy hétfőn újra uh.
Mentem is tegnap, és sajnos a tüszők iszonyat lassan nőnek csak, mindegyik 2 mm-t, ami még mindig kevés, így várunk péntekig és akkor lesz csak inszem. Remélem addigra szépen megnőnek.
A mnyh viszont már 10 mm!!! Legalább ennek örülhetek.

Na de ezután jött a feketeleves. :evil: :cry: Hazaértem, erre délután 3-kor hív a főnököm, hogy megszűnt a státuszom, úgyhogy ki vagyok rúgva. :cry: Esetleg fel tud ajánlani egy másik állást, ami viszont délutáni nagyon kemény meló. Este 10-ig döntsem el! :shock: :evil:
Gondolhatjátok milyen őrült délutánunk volt! Telefonáltunk vagy ezer helyre, latolgattuk mivel hogyan járnánk.
Aztán újra hívott a főnököm, hogy még egy fél állást is fel tud ajánlani, de akkor közös megegyezéssel szerződést kell bontanunk azonnal. (ami nekem nem kicsit lenne előnytelen, mert ha most teherbeesnék, akkor a fél állásból mennék gyedre, ami nagyon kevés pénz)
Végül mégis a félállás mellett döntöttünk, nem mertük a teljes bizonytalanságot választani a felmondással.

Aztán egész éjszaka járt az agyam és reggel korán telefonálni kezdtem, mert régebben olvastam egy másik topikon valami lombikos védettségről. Szóval kiderítettem, aki mesterséges megtermékenyítési programban vesz részt, arra vonatkozik, hogy nem lehet felmondással elbocsátani.
Úgyhogy hívtam a főnököm, hogy stornó, nem kell a félállás, mert nem rúghat ki (remélem tényleg így is van). :roll:

De az agyam teljesen ki volt mire minden telefont elintéztem, szereztem Tapolcáról igazolást stb...

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem.

Ha pihentem, majd jövök és visszaolvasok! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Hát, elhiszem, hogy kemény napokon vagy túl! Hát nem semmi a történeted! Az a jó, hogy nagyon okosan megoldottad. Én is úgy tudom, hogy akkor nem rughatnak ki, de én csak mindig itt a babásban olvastam!
Nagyon szurkolok, hgy minden rendbe legyen, rendbe jöjjön.

Az inszem miatt ne aggódj, péntekre szépen megnőnek! Egyél sok fehérjét és igyál sok mézet! Ne parázz! GOndolj arra, hogy nemsokára kismami leszel!

rodina74
 
 

 
 

Lucuzs!

Hát, elhiszem, hogy kemény napokon vagy túl! Hát nem semmi a történeted! Az a jó, hogy nagyon okosan megoldottad. Én is úgy tudom, hogy akkor nem rughatnak ki, de én csak mindig itt a babásban olvastam!
Nagyon szurkolok, hgy minden rendbe legyen, rendbe jöjjön.

Az inszem miatt ne aggódj, péntekre szépen megnőnek! Egyél sok fehérjét és igyál sok mézet! Ne parázz! GOndolj arra, hogy nemsokára kismami leszel!

rodina74
 
 


Luczus
Főnököd tudomásul vette, hogy nem rúghat ki?

Rodi
A lábam egész jó, derekem állt be félig.

Nosztálgiáztam, teszek fel 1-2 képet kicsi Bencéről. Most, hogy nézegettem a Bence kicsi képeit olyan izgatottság fogott el, hogy elmondani nem tudom. Nem tudom nagyon elmagyarázni, gyerek utáni vágy, de olyan fura volt. Bár eddig is volt a vágy és van is, de ez olyan nem tudom.
Kép Kép

timejka
 
 


Sziasztok!
Hazajöttem. Nem volt már uh, ahogy sejtettem. Hát, majd kiderül bő két hét múlva az eredmény.

Timejka!
Nagyon szép lett az avatárod! És az első, amit küldtél, az is nagyon szép, csak kicsiben tényleg nem látszana.

Rodi! Bikfy!
Ti egyébként találkoztatok már valaha? :)

Lucuzs!
Sajnálom, hogy ennyi minden megviselt, de remélem azóta kicsit nyugodtabb vagy. Én sem szeretem, amikor ilyen fontos dologban gyorsan, hirtelen kell dönteni. A meddőségi kezelés alatt tényleg nem lehet felmondani, én is úgy tudom. Csak azt nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy amíg nem jön a baba, addig védett az ember a munkahelyén? Remélem, rendeződik a helyzeted a munkahelyen, és nőnek azok a tüszőcskék is még. Nagyon drukkolok neked én is péntekre!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka! A főnököm nem sokat tudott mondani, mert ez meg neki volt most új. Úgyhogy holnap 10-re megbeszéltünk egy találkozást. Drukkoljatok, hogy minden jól menjen! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kikinda! Akkor mostantól mennek a babaragacs-drukkok!!! :D :D :D
Pontosan mit jelent a bő két hét? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok

Timejka sajnálom az esést

Kiki drukkok mennek ezerrel

Bikfy felőlem akármikor jöhetsz megszoktuk a nyüzsit.
De ha szeretnél akkor eljöhetsz 24.én a kiscsávolyi templomba a 8 as mise után lesz a keresztelő.

Luczus NEM rúghat ki mivel emberi reprodukciós kezelés alatt álsz....Én csak tudom mert nekem is ez volt és van rá törvény
Megkeresem mindjárt a neten csak rossz egy kézzel gépelni mert a másikban közben Darinka mocorog felriad és keservesen sírt.

Mindjárt jövök megkeresem.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Törvényszintű munkaügyi védelem a lombikosoknak


Jó hír a gyermekáldásért küzdőknek: már hatályos az a törvény, amely felmondási védelmet és munkaidő-kedvezményt biztosít a meddőségi kezelésben résztvevőknek.

Az Országgyűlés a 2005. június 13-i ülésnapján fogadta el a Munka Törvénykönyvét módosító 2005. évi LVII. Törvényt, mely
-felmondási védelmet biztosít az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés időtartamára (90.§(1)d) és
-mentesíti az abban résztvevőket a teljes kezelés időtartamára a munkavégzési kötelezettség alól (107.§)
A törvény magyarázata szerint indokolt, hogy az ilyen kezelésekben résztvevőknek az ezzel összefüggő kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. A törvény indoklása arra is magyarázatot ad , hogyan vehető igénybe az írásban igazolt kezelés időtartamára a munkaidő-kedvezmény: a munkáltató köteles a programban résztvevőket a vizsgálatok időtartamára - fizetetlen! - munkaidő-kedvezményben részesíteni.
Sajnos a törvény csak a jogi kereteket adja meg a munkajogi kedvezményekhez: a munkavállaló saját helyzetétől függő egyéni döntésétől függ, hogy
-beavatja-e munkáltatóját az orvosi kezelés szükségességébe, és igénybe veszi a törvény adta lehetőségeket, vagy
-a programban résztvevők által eddig is alkalmazott távolléti módok (betegállomány vagy szabadság) egyikével, de a munkahelyi közösség informálásának kizárásával jár a kezelésekre.
A törvény 2005. július 3-án lépett hatályba. A törvény és indoklásának a pontos szövege a következő:

2005. évi LVII. Törvény
A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. Törvény módosításáról
1.§ A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi törvény (a továbbiakban Mt.) 90. §-a (1) bekezdésének d) pontja helyébe a következő rendelkezés lép.
(90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakba meghatározott időtartam alatt:)
d) a külön törvény szerinti, a terhesség , a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság (136. § (1) bekezdés)".
2.§ Az Mt 107.§ -a a következő új j) ponttal egészül ki, egyúttal a jelenlegi h) pont végén lévő írásjel pontosvesszőre változik.
107.§ Mentes (d a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól j
"i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartamára".

3.§ E törvény a kihirdetését követő 8. napon lép hatályba.
2005. évi LVII törvény indokolása
a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992.évi XXII. törvény módosításáról
A törvény elvi célja társadalmi szempontból a gyermekszületések számának emelése, egyéni szempontból azoknak a gyermeket vállaló személyeknek a támogatása, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében. Indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat.
Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban Eütv.) 166.§-a tartalmazza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások szakmai szabályait. A törvény e fogalom felhasználásával egészíti ki az Mt. felmondási védelemre vonatkozó szabályait, kimondva, hogy az ezzel összefüggő kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. Természetesen abban az esetben, amikor e kezelés orvosilag megállapított keresőképtelenséget eredményez (pl. kórházi bentfekvéssel jár) az erre vonatkozó védelmi szabályok érvényesülnek.
Indokolt az is, hogy a reprodukciós eljárásban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat is az Mt. 107.§-a alapján a munkavégzési kötelezettség alól - fizetetlen, ám a munkáltató által kötelezően biztosítandó - mentesülés esetkörébe tartozzon. A felek együttműködési kötelezettségéből levezethetően a munkaidő-kedvezményben való részesülés feltétele a lombikbébi programban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat igazolása a munkavállaló részéről. Azonban, tekintettel az ezzel összefüggő információ érzékeny voltára - a munkavállaló mérlegelési körébe tartozik, hogy a lombikbébi programban való részvételét a munkáltató tudomására hozza-e és igénybe veszi-e a munkaidő-kedvezményt, vagy a távollétet más módon, pl. szabadság kivételével oldja meg.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lucuzs!
Jövő hét utáni hét szerdát irányozta elő a doki tesztnapnak. Az lesz egyébként apukám szülinapja. De én mindig találok jó okot, hogy miért ez az ideális alkalom, hogy pozitívat teszteljek... :) Már azt is tudom, mikor mennék első uh-ra. Végülis egyszer úgyis sikerülnie kell, miért ne pont most legyen ez az alkalom? :)

Holnap sokan fogunk gondolni rád, és drukkolunk neked, hogy sikerüljön rendben megegyezni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius! Köszi nagyon az infókat, mindjárt utánuk nézek!
Remélem nem fog hátrányosan érinteni, hogy amúgy közalkalmazott vagyok... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kiki!
Remélem apukád születésnapját már többen ünneplitek! :wink:
Őszinte szívvel kívánom, hogy így legyen! Mennek a ragacsok!

Bikfykével mi még soha nem találkoztunk!
Tényleg, tavasszal össze kéne hozni egy inszemes találkozót, sok-sok kismamival. (Ezt úgy értem, hogy már mi leszünk kismamik!) :lol: :wink:

Lucuzs!
Nagyon-nagyon drukkolok neked a holnapi megbeszélésnél! Ne hagyd magad!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Mennek a tüszőnövesztő és a babaragacs drukkjaim!

Nati: te akkor most tényleg lombikra készülsz?

Nekem majd szét megy a fejem úgy fáj. Úgyhogy mára ennyi vagyok, hasznavehetetlen. :x

Hát ebben a hónapban nálunk az inszem kilőve. Viszont a dokihoz a legrégebbihez lehet hogy holnap bejelentkezek. De oda csak szerdán tudok menni, mert akkor rendel.

Szép estét nektek! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kiki, nagyon drukkolok!!!

Lucuzs, holnap gondolni fogok rád, szorítok. Viusnak igaza van!

Rodi, igen, szopi után élesben nekiállunk. Akkor is mehetek a talira, ha még nem leszek kismami? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kiki!
Nagyon szurkolok. Milyen volt?

Lucuzs!
Ez neked most inszem vagy lombik? Mert ez a törvény szerintem csak a lombikosokra vonatkozik. Bár ez az emberi reprodukciós eljárás elég megfoghatatlan kifejezés. Nálam már az inszem is annak számít. :?

Rodi!
Én benne vagyok a taliban.

Vius!
Az az én templomom. Sokszor megyek a 10 órai misére. És az esküvőnk is ott volt. :wink:

Timejkám!
Na ez a végleges avatarod?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!
Fejedet sajnálom. Én a torkomat érzem. Remélem nem leszek beteg.

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Naná, de kismami leszel! És punktum!

Lányok!
Ne legyetek betegek! Vigyázzatok magatokra!
Gyógyulgassatok!

Én már kilábaltam a náthából, ma már nem is fújtam az orrom!
A piri még mindig sehol. Holnap reggel dokinál kezdek! Remélem minden rendben lesz!

rodina74
 
 


Sziasztok!!!!

Bikfy szeretettel várunk ha van kedved gyere el.!!
Én ehhez a paphoz jártam hittanra

Csak gyors kukk pár kép ha nem baj.
Kép Kép Kép

A malacos rugi 24 éves elmúlt :)
(enyém volt)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Luczus
Szorítok!

Kikinda
Neked is nagyon drukkolok!

Bikfy
Nekem tetszik ez az avatar. Neked nem?

A lábam már jó, de a derekam egyre rosszabb. És még nem is mondtam éjszaka mi történt. Bence velün alszik, mert taknyos és felkel mindig orrot fújni. Na éjszaka olyan lendületből fülön vágott, hogy azt hittem kiszakad a fülem. Mondtam, hogy átköltözök a kisszobába és kényelmesen fogok aludni, senki nem fog rúgdosni, mert lehúzni rólam a takarót.

timejka
 
 


Bikfy! Utána néztem ennek is, nem csak a lombikosokra vonatkozik. Az egészségügyi törvényben megtaláltam az ide vonatkozó részt. Amúgy meg Tapolca is ezt mondta, mikor felhívtam őket.
Szóval ezen nem csúszhatok el.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vius! Darinka tündéri! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi mindenkinek a drukkokat.

Rodi!
Egy inszemes tali tényleg jó lenne, természetesen a babásokkal, hogy legyen kiket babusgatni! ;) Beze, persze, hogy te is jöhetsz, micsoda kérdés ez!

Babicsek!
Remélem, holnapra kipihened magad, és aztán már nem fog fájni a fejed!

Bikfy!
Hát, tudod, így az ötödiknél mit is mondhatnék? Olyan, mint eddig. Csak a sztrájk miatt sokan késtek, így torlódás volt az inszemekben és kétszer annyi időt voltam ott, mint múltkor. Viszont ez az első alkalom, hogy elkísért a férjem, hátha eddig ezt várta a babócánk, és most már, hogy ő is láthatja, mindketten várjuk. :) Újra kezdem a Duphastont 3*1-et. Meg jó volt egy kicsit itthonról dolgozni, megtöri a taposómalmot a változatosság. :)
Egyél mézet, nehogy beteg legyél!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka!
Remélem, holnapra rendbejön a derekad!

Lucuzs!
Nagyon jó, ha utánanéztél mindennek. Ne hagyd magad! Drukk holnapra.

Vius!
Darinka tényleg nagyon szép kislány! :)

Jó éjszakát, lányok! Megyek én is aludni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!
Köszi az infót, ez nekem is hasznos. Most meg is jegyzem egy életre. Legalábbis amíg meg nem változtatják. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön mindent megbeszélned a főnököddel.

Kiki!
Tudod, nekem IR-em van és cukker problémám, így nem ehetek mézet, annak ellenére, hogy férjemék méhész család, és hordó számra áll itthon a méz.

Vius!
Dari tündéri.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Neked ez már az ötödik volt? Jesszusom, ezt nem tudtam. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!
De tetszik, csak te mondtad, hogy amit találtál az valamiért nem fér be, vagy valami ilyesmi.
Éjjelre kívánok neked végre nyugodt, szép álmokat! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Az egy másik volt, ami tetszett, csak kicsibe nem jó. Ez a végleges. Nálunk nagyon sok méz fogy.

Kikinda
Ez az inszem tuti sikeres.

Tegnap a Ben szobájába aludtam, és annyira jó volt. Lehet, hogy átköltözök oda.

Vius
Nagyon édes a kislányod, jól tartja magát a malacos rugi.

Luczus
Gyere majd beszámolni a főnököddel való találkozásról.

timejka
 
 


Bikfy!
Bocs, tényleg, ezt elfelejtettem. Ne haragudj! :oops:
Akkor egyél sok fokhagymát, ha bírja a gyomrod! Én azt szoktam enni torokfájásra meg bekötöm a nyakam éjszakára, és sokszor használ. De remélem, mára már nem is fáj!
Nem gond, hogy nem emlékeztél, hogy ez az ötödik inszemem volt, hiszen csak az előzőnél jelentkeztem be közétek... :)

Timejka!
Van külön ágy neked ott, vagy Bence ágya ilyen kényelmes? :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Rodi, Kiki, köszönöm.
:D

Rodi, mit mondott az orvos?

Vius, én is adtam Lexire olyan rugikat, amik még az enyémek voltak. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kikinda
Jó a Bence ágya, rendes ágya van, és jó a matrac.

timejka
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttem a munkahelyemről.
Minden marad a régiben, nem rúgnak ki, nem helyeznek át, nem szűnik meg a státuszom... egyszóval nagyon boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
A főnököm amúgy nagyon megértő volt, semmi ellenségeskedés, különben is jó fej, családbarát fajtából.:wink:

Köszi mindenkinek a segítséget, és persze a drukkokat! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Jaj, ez nagyon jó, örülök neki, hogy simán ment a dolog. Most már tudsz tényleg a tüszőcskékre koncentrálni! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Remélem lassan visszarázódok a mindennnapi életbe, és már nemcsak a saját nyűgeimmel fogok jönni hozzátok. :roll:

Bikfy! Még annyit a mentességről, hogy bár én nem értek hozzá, de szerintem nemcsak az tartozik ide, aki lombikozik, vagy inszemezik.
Az egészségügyi törvény ide vágó részében ez van:

166. § (1) Emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárásként (a továbbiakban: reprodukciós eljárás)
a) testen kívüli megtermékenyítés és embrióbeültetés,
b) a házastárs, illetve élettárs ivarsejtjeivel vagy adományozott ivarsejttel végzett mesterséges ondóbevitel,
c) ivarsejt adományozásával történő testen kívüli megtermékenyítés és embrióbeültetés,
d) embrióadományozással végzett embrióbeültetés,
e)
f) a női ivarsejt megtermékenyülését, illetőleg megtermékenyíthetőségét, valamint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását, fejlődését elősegítő egyéb módszer alkalmazható."

Az "e" pont nem tudom miért üres, de nem is ez a lényeg, hanem az "f" pont, érzésem szerint ez elég tág megfogalmazás. Ha arra kerülne a sor én biztos utánajárnék, hogy mi tartozik ide.
:roll:

Na de most már tényleg eldugulok, már ami ezt a témát illeti. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Egyébként tudta a főnököd, hogy szeretnétek babát, és orvoshoz jártok, vagy ez most derült ki számára? Én a közvetlen főnökömmel beszéltem erről, de csak vele itt a munkahelyen.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok!

Jól vagyok már nem fáj a fjem! :D

Luczus: Ezek szuper hírek. Jó hogy vannak rendes főnökök is! :)

Vius: Nagyon édi Darinka!

Képzeljétek rábukkantunk régi videokamera kazettákra, amik még nem lettek kiírva dvd-re. Van aaemelyik még 2005-ös. Akkor volt a kisfiunk 2 éves. Olyan édes volt, zabálni való. Olyan jó hogy ezeket megörökítettük, már nem is emlékeztem rá rendesen milyen is volt. Csak az a baj hogy nagyon hiányzik ez az időszak. Annyira visszapörgetném az időt. És nekem is nagyon furi érzés volt visszanézni. Mintha most lett volna és mikor volt már az......

Na megyek, spenótot főzök. Szeretitek? Én imádom! :D

Kép
babicsek
 
 


Halihó!
Lucuzs!
Nagyon-nagyon örülök ennek a fantasztikus hírnek! NAgyon ügyesen intézted ezt az egészet!És az nagyon jó, hogy barátságosan tudtátok megbeszélni ezt az egész helyzetet!

Beze!
Reggel fél nyolckor már a dokinál ültem, ahova negyed kilenckor már be is jutottam. Mondtam neki, hogy mi van, és hogy kb. 50. napja nem jött meg. Mondta, hogy ne izguljak, ha 3 menzesz marad ki és nem vagyok terhes, akkor e is izguljak! Mert van olyan, hogy a mensi nem jön meg, de a ciklus megy tovább. Hát gondoltam magamban, de bizony izgulni fogok. Nem vizsgált meg, hanem elküldött uhura a MÁv kórházba, hogy van-e cisztám. Azt mondta, hogyha van, akkor menjek vissza hozzá, és ad gyógyszert hogy megjöjjön, és ha nem megy ki, akkor fogigátlót. Ha nincs semmi, akkor várjak még szépen. Mondtam, hogy nagyon rossz lett ebben a hónapban a progeszteronom, és szerintem ez a baj. A doki meg is erősítette ezt. Aztán átmentem a kórházba, és csupán 3 órát vártam, hogy bejussak. Aztán kiderült, hogy egy mensim tényleg kimaradt, de a jobb oldali petefészkemben ott ül egy 27x27-es tüsző. És ugye egyébként most vagyok félidőben. Szóval menzesz nélkül ért véget a ciklusom, és a másik petefészkem meg elkezdte tenni a dolgát. Szóval 2-3 hét múlva várhatom a mensit, de legalább ma este spontánkodhatunk! Ja, az endom pedig 10-es! Ez nálam egész jó! Ez már lehet a gyógyszerszedés eredménye?

Jó hosszúra sikeredett! Bocsi!

Timejka!
Örülök, hogy jól aludtál!

Bikfy!
Nagyon fáradt vagyok ma agyilag, de holnap vizsgázol, ugye jól emlékszem?

rodina74
 
 


Vius!

Darnika nagyon gyönyörű! Nagyon büszke lehetsz rá! Az első képen látszik, hogy mosolyog a drága!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi!
Mivel nagyon fáradt vagyok és nem ment a tanulás, így áttetettem 21-re. Amúgy tényleg holnap vizsgáztam volna.

Lucuzs!
Nagyon örülök a sikerednek, mondom, ezt megjegyeztem, ha bajba kerülök a munkahelyemen, tudom, mit kell néznem, keresnem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!
Tudod ugye, hogy az ilyen hülye ciklusokban szokott a baba összejönni? Úgyhogy hajrtá!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!!!!

A ragacsokat küldöm mindenkinek!!!

Luczus jó hogy ilyen a fönököd meg jó hogy van ilyen törvény.

Rakok pár képet ha nem baj

Az egyik képen szerintetek mit csinál?(kakil)kár hogy hangot nem lehet hozzá fel tölteni
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Luczus
Örülök, hogy minden megoldódottt. Akkor most már húzzatok bele.

Babicsek
Akkor a Te fiad 1 évvel fiatalabb az enyémnél. Én is valamelyik nap néztem kicsi képeit és tényleg olyan édesek még ilyen picinek. Amikor nagyok akkor már más, nem lehet babusgatni, persze ez is jó, de már úgy dajkálnék egy picit.
Spenótot soha nem szerettem.

Rodi
Nem semmi tüsző. Nem tudom, hogy nekem volt-e valaha 10 mm-es endom, legalábbis amikor még jártam kukucsra. Ti is húzzatok bele.

Bikfy
Relaxálj, massziroztass, kapcsolódj ki, wellness, hawai, dizsi, napfény és utána vizsgázz.

Vius
Ja, igen, már csak a hang kellene. Hogy milyen fejet tudnak vágni kakiláskor.

timejka
 
 


Jó reggelt!!!

Kép

Ma sem tudok sokat jönni, mert tanulok, de majd be-be nézek rátok. Jók legyetek, mindenkinek puszi!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Életjel. Megint elöntött a meló. Majd ha tudok, jövök.
Hiányoztok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bikfykém!
Tudom milyen rossz, hogy reggel úgy ébredsz, hogy a fené kívánod az egész napot! Én mindig arra gondoltam, hogy vée lesz egyszer, és mindig csak az aznapi tananyagot akartam túlélni! Aztán hála istennek egyszer csak véget ért a vizsgaidőszak! Még visszagondolni sem jó rá! De te már nagyon rutinos vagy azzal a sok-sok diplomával!

Mostanában azért nem tudok aktívabb lenni, mert javítják a gépemet. Biztos emlékeztek év végén írtam, hogy elromlott, pár napig próbálkoztak vele, de aztán kiderült, hogy külföldre kell küldeni javítani. Akkor mivel egész nap otthon voltam, nem akartam megválni tőle, de most már 6-ától nincs gépem! Szóval apa gépén kell osztoznom, és nem mindig sikerül elcsaklizni tőle! De azért igyekszem!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, ez érdekes, ilyet még nem is hallottam, hogy elindul egy ciklus mensi nélkül. Akkor már lehet drukkolni? Mettel hol tartasz?

Bikfy, okos vagy, nem lesz gond. Le a kalappal, nekem 1 diploma megszerzése is elég volt. :oops: Minden vizsga előtt fizikai rosszullétek gyötörtek, hát azt nem kívánom senkinek. És egyre rosszabb lett az idő múlásával, nem szereztem vizsgarutint.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, 10mm az gyönyörű, hajrá-hajrá!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Babicsek, én is szeretem a spenótot, hú, most meg is enném. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati, mi újság? Kiki, hogy vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Ez a sok laptetű, remélem valami jót jelent!

Én már nem tudom mi van velem! Úgy tűnik vérezgetni kezdtem. Hát, én ezt az egészet már nem értem! :shock: :roll:

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: