Helló Lányok!
Itten vagyok! Voltunk vásárolni, dokinéninél, gyógyszertárban, szóval kivagyok.
Ami a tesztet illeti, már kezdtem beleélni magam a babóba, de ez van
Örültünk volna, hisz ez már nálunk nem kérdés. Ha jöni akar jöjjön
Apa piheg reggel óta, de azért ez nem lesz elég úgy látszik, ezért továbbra is ágyban van, parancsolás nélkül is
Köszi a jobbulást azt tesszük
Andi!
Te szegény! Pedig én úgy tudtam klaviatúrán keresztül nem terjed a baci
Na jó nem viccelek! Jobbulást Daninak!+++++
Doki: babaméret: nekem a terhesség során úgy változott a hetekben megadott idö mint az idöjárás. Ezek után kész csoda, hogy napra pontosan született
Szerintem ne aggódj, de írd fel a peteérés, (akció
) dátumát is és adott esetben azért bedobhatod a dokinak
Toffi!
Padlizsán: passz. Anyósnak van valami receptje, de abba fokhagyma kell, állítólag amilyen egyszerü annyira egyszerü elrontani. HÁt nem értek hozzá, de nem is eröltetem
Zsombi láza
Remélem, hogy tényleg csak a láz miatt van
Szandi suli-sírás
Ez az ovinál is így lesz???
Tüni!
Mint fentebb írtam, nem dölne össze a világ ha jönne a kistesó, az nem kérdés, hogy akarunk-e, csak még várnánk. De ha jönnie kell, akkor jöjjön!
Momokám!
Megy a drukk, hogy még bírd egyben egy darabig és beérjetek ebben az állapotban a kórházba is
Csomagod ready? Bár úgy emléxem már írtad, hogy a múltkor beijedtél és összeraktad
Zsebi-baba láza
Kiderült mitöl volt?
Dokinénink hozta a formáját. Ilang szörcsögésére, náthájára mit mondott?? Hát Anyuka nyugalom, ez a fogzás miatt van. Nem piros a torka, nincs láza, meghallgatta az OK, ne izguljak, ez elmúlik napokon belül
Hát kössz! Mi jöhet még? Mondtam neki, hogy szép és jó, de nekem nem jön a fogam, mégis elkaptam valami nyavalyát a gyerektöl
Erre azt mondta ez csak véltlen egybeesés. Mondtam Apának, de nem dobtam fel
Na léptem mert fö a pulykanyakinca leves és még tésztát is kell föznöm!
Puszka
Tündér+betegeskedö kiscsaládom