Új privát üzeneted érkezett!

Hellóóóóó
Juhuuu , kíváncsi vagyok Pocak milyen hírekkel jön??? :D

Sakura
persze, hogy mehetsz az SZTK-ba. Én is ott voltam már párszor, mikor sos-ban látni szerettem volna. Nyugodtan menj csak, nem fognak kiutálni..... :)
Egyébként már remekül vagyok :wink: vagyis vagyunk :wink:

Meme
uff, hát ez a felpuhulás nem hangzik túl jól... :S akkor még egy okkal több, hogy pihenj... csak hát az a baj, hogy a sok pihenés előbb utóbb az agyunkra megy... Később ez múlhat???
Vendég

Edi: Ez minden terhesnél van.Csak nem mindenki érzi ennyire. a gyerkőc elszívja a csontjainkból a kálciumot...Sztem majd elmúlik, ha már nem szoptatunk. Addig amortizálódunk:) De sebaj! Ennyit megér!!!:)

POCI!!! Várunk nagyon!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mamaki
nekem 6. lombik volt Olivér és 8. lombik ez a bébi :wink: :wink:
jó kis brokkoli receptet raktál fel,köszi :lol: :lol: én sem járok nagy közösségbe,de én februárban beoltatom magam ha jön az ujabb hullám mert Olivért be akarom hordani az ovimba,mert ovónő vagyok :wink: és szoktatgatnám a helyhez.
ezért jön az oltás,nem kockáztatok :oops: :oops:

Bébike
a tortát teljesen fejből csinálom,sütök piskótát és keverek egy jó túrókrémet vanilia pudinggal,tetejére szines cukorkák :wink: :wink: egyszerű de imádjuk.a túrókrémbe sok turó,cukor,citrom,mazsi,és vanilia puding megy :wink: :wink:

Sakura
jaj már értem :lol: :lol:

Meme
ezért fáj akkor,szegénykém :oops: :oops: kitartás!

bibar

Meme
akkor igyál Calciumot, hátha enyihíti kicsit. Nekem is kellett az elsővel, csak nekem a derekam volt nagyon ki.... de már kezdi megint...
ééés, naná, hogy megéri.... Ők mindent megérnek:)
Vendég

Bibar!
Köszike! Hát sajna ez van. De a gyerekért mindent!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi:
Köszi a tippet!! Azon gondolkoztam, hogy ha calcimusc injekciót iszok, az vajon jó lehet e. Vagy nem e árt a terheseknek. Nem nagyonn szeretem a pezsgőtablettákat, felnyomják a savamat. Vagy nincs olyan pici bogyóban, mint a c-vitamin??? Te mit szedtél az elsővel?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Én is Calcimuskot ittam. 2-3 naponta 1ampullát tettem bele az üditőbe vagy bevettem simán, mert ízetlen. Nem árt a babának, de nyugodtan kérdezz azért rá, nekem a doki ajánlotta.
Most is ittam ma egyet már, mert a derekam kezdi.... :?
Vendég

edi: az recept nélkül is kapható? Nem tudod sacc mennyibe kerül?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék hozzátok :D, nálunk várhatóan 7.11-én érkezik a pocaklakó :) .
Van már egy közel 3 éves kisfiam, nagyon izgalmas a kistesó érkezése.
Kicsit visszaolvasgatok Tőletek, aztán próbálok bekapcsolódni :)
sellõke

Hol kell ilyen gyönyörűséges vonalzót gyáratni a hozzászólások alá?
sellõke

Meme
Elvileg vényköteles, de gyakorlatilag kiadják anélkül is. Én mindig vény nélkül veszem, már pesten is vettem, tehát kiadják a patikában.
Ha jól emlékszem olyan 850.-forint körül vettem...
Vendég

Saku, integráltat kértél és a kombináltról is adtak eredményt? Vagy mind a kettőt kérted eleve? Én mivel sztk-ban (tudom, már nem így hívják) voltam, nem volt túl közlékeny a doki, csak a kezembe nyomott egy prospektust meg a csekket. A prospektusban csak az volt, hogy az integrálthoz türelmesnek kell lenni, mert sokára derül ki. De hogy azt ajánlják leginkább.

Egyébként tőlem is kérdezte a nőgyógyim (magán), hogy a második ultrahangra majd hozzájuk akarok menni vagy az sztk-ba, úgyhogy biztos lehet választani, ez elvileg jár az állami ellátásban ingyen. Én mondjuk oda nem akarok visszamenni, mert egyrészt elég durván bánt a nő a hasammal, nem nagyon akart elmagyarázni semmit arról, amit láttam...volna, ha a feje nem takarta volna ki épp a képernyő közepét, ahol a baba volt... Meg azt sem szeretem, ha rámkiabálnak, hogy "vetkőzzön!" (így zajlott a párbeszéd: -vetkőzzön! -mennyire? -alulról! -teljesen? -teljesen! -bugyit is? -ja, azt nem kell.) És persze egyre ingerültebben, mármint ő...

Kép
emma.zunz

Csatlakozom a Pocit várók csapatához, mert jó lenne "hallani", hogy kékékékékékékékék :D

Jó ötletet adtatok ezzel a kálcium ampullával. Mert néha én is azt érzem, hogy jó lenne és nem elég csak a tejtermék. Szerintem semmi baja nem lesz ettől a Babócáknak, sőt mikor megszületnek, fel is írják nekik, ha jól emlékszem. És a D-vitaminnal, meg még egy valamivel adni kell naponta.

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sellőke

Üdv közöttünk....
www.nagyonbaba.hu

ott az URL címet bemásolod a profilodba az aláíráshoz.... ennyi :D
Vendég

Manorka

Konakion-t kapnak még... ;)

Megjött a Next tényleg, bár még csak annyit kaptam, hogy hogyan akarom átvenni....

Jah, és megjött a kupom, köszönööööööm :D
Vendég

Sellőke: üdv. közöttünk, gratu a kistesóhoz
Majd mesélj magadról.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: igen, valami "konyakot" kapnak :)
Ugyan, nincs mit!!! :D
Személyesen vagy postán szeretnéd átvenni a nextet?

M.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Személyesen megyek érte... szerintem holnap, mert úgy is van időm:D Meg szeretem látni, mit veszek... legalábbis elsőnek, utána, ha jó, akkor postán is jöhet:D
Vendég

Edi: pont ezért kérdeztem, mert elvileg én is holnap megyek és akkor szívesen elhoztam volna a Tiédet, csak még nem tudom pontosan, hogy hányra mennék. Illetve tényleg az a jobb, ha látjuk, mit veszünk, meg nem más méret-e, stb...

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: és kéééépzeld a katalógusaim pedig ma érkeznek, párom ment átvenni, nem sokára itthon van vele. Lesz mit nézegetnem este, azt hiszem :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jaaa lányok, tudom mit akartam mesélni, csak mindig kiment a fejemből....

Megvettem a hordozót a manófejnek:) Mindegy, hogy füyis vagy csajszi, mindkettőnek szuper.
Concord, nagyon finom puha, bélelt, és isteni a színe. A kép nem adja vissza, de élénk türkiz, meg kiwi zöld és sötétkék. Gyönyörű a színe élőben.
Meg ami még szuper, hogy egy ujjal lehet állítani a hordozókart, nem úgy mint a legtöbbnél, hogy kétoldalt kell nyomni... Totál odavagyok érte. ééés akciós volt, 47helyett csak 27volt:)
Nekem nagyon tetszik :)

Megmutizooom:
Kép
Vendég

Manorka
Én úgy tervezem, hogy 3-4 között mennék érte... akár mehetünk együtt :D :P
Vendég

Sziasztok Csajoooookkkkkk!!!!

Rengeteget irtatok del ota, gyorsan atfutottam az irast.
A pocakomban kisfiu lakik!!!!!!!!!!!!! Tehat kekekekekekekekekekekekekekekekekek..Mindenkinek koszonjuk a nagy szoritast. A dokino monitorja iszonyu kicsi volt, ez eddig fel sem tunt, igy a babat csak reszleteiben lathattuk, de a lenyeg ott csucsosodott a labacskai kozott. Iszonyu nagy futyije van...erre a a ferjem a dokinonek...tiszta Apja........erre a dokino: hat az anyukajatol biztos nem orokolte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csajok en annyira de annyira boldog vagyok, hogy el sem mondhatom. Eskuszom semmi mast nem lattam a monitoron csak a kicsi futyit. Azt is elfelejtettem megkerdezni, hogy hany cm a baba es meg kepet sem kertem. Mintha nem is ott lettem volna, aztan ahogy eljottem jutottak eszembe a kerdesek..ja es listaval indultam.
Szoval annyi tortent velunk.

Selloke: udv koztunk, meg egyszer koszonjuk mindenkinek a nagy drukkolast, nagyon jo, hogy vagytok nekunk!!!! :oops: :oops: :) :) :)
pocaklako

[quote="edwig"]M írta:edwiganorka

Konakion-t kapnak még... ;)

Megjött a Next tényleg, bár még csak annyit kaptam, hogy hogyan akarom átvenni....

Jah, és megjött a kupom, köszönööööööm :D

milyen kuponokat vártok lelkesen?????

képzeljétek, kipakoltam a szekrényem...és most nem zidom, sírjak, vagy nevessek :) ...szal olyan ütemben nő a pocim, hogy már semmi nem jó a téli cumóim közül, a nyáriakról meg majd nem is beszélve....párom megjegyezte pakolás közben: "de így semmid nem marad..." válaszom: "miért, hagyjak benn valamit nézegetni???"
igazából maradt 3 pulcsi....2 pizsi....
az s-es és m-es topjaimat kicsit sajnálom, nem is voltak rajtam...leárazva vettem őket ősszel...de nembaaaaj, majd eljön az ideje:)....
jah meg maradt a 2 terhesnacim is:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

[quote="manorka"]E írta:manorkadi: és kéééépzeld a katalógusaim pedig ma érkeznek, párom ment átvenni, nem sokára itthon van vele. Lesz mit nézegetnem este, azt hiszem :lol:

milyen katalógusok, honnan??? nekem Next kéne. olyat honnan lehet???

Mercy

mercedes79
Győr

Köszönöm a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok!
Csináltam vonalzót, remélem látszik majd :roll:
Magamról :oops: , 33 éves vagyok, bp-n élek, pörgős mozgalmas az életem, sajnos sokat dolgozok (biztosan csak este jutok majd gép elé), Vili a nagyfiam igazi kis örökmozgó dumagép, imádom.
Pajzsmirigy alulműködésem van, L-Tyroxint szedek (nem tudom van-e valaki hasonló cipőben?), ezért a normál vizsgálatokon kívül még havonta endokrinológushoz is járok.

Edwig nagyon jó színe van a hordozónak :D , menő :D

Kép
sellõke

poci: grat a kééékhez:)...mi lesz a neve????

Mercy

mercedes79
Győr

Pocak
ÉLJEEEEEEEEEEEEN ÉLJEEEEEEEEEN :D:D:D nagyon nagyon örülünk a kisfickónak:D:D:D:D
Juhuuu nagyon boldog vagyok:P

Merci
Manorka küldött nekem kuponokat a Brendonba... Ő pedig Next katalógust vár...

Manroka
írtam privit, lehet mégis élnék a lehetőséggel, hogy elhozd az enyém cumót is... :roll:
Vendég

Manorka: honnan lehet next katalógust rendelni???

(nekem azért kéne, mert ki fogunk repülni angliába, márciusba..... ha minden jól megy babacumókért....a sógorjelöltemék kinn laknak)

Mercy

mercedes79
Győr

Edi: király a bébihordozó:) hol találtad?

Mercy

mercedes79
Győr

Edi: csini lesz a ket kislegeny az egyforma feher kis ruciban. Koszi a szoritast Neked is.

Mercy: Riccardo lesz a neve, de szerintem csak Ricky vagy Ricsike :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Ja tenyleg, a bebihordozo, nagyon klassz tenyleg, es ahogy irtad nagyon praktikus, mert egy mozdulattal allithatod.
:wink:
pocaklako

Merci
A Baby Outletben vettem, ami a Soroksári úton van. A régi Mega Toys-ban. :)

Pocak
Éppen ezen járt a fejem, hogy milyen vageszok lesznek az egyforma cumóban :P Szinte érzem mennyire boldog vagy... minden rendben, és még fütyis is :D:D:D:D juhuuuu ez aztán a tökéletes nap :D
Vendég

Edi: nagyon nagyon, Te is atelted ezt, tudod. Amikor azt hallod ami utan sovarogtal...meses erzes. Egyforma foto majd teszunk fel mindenkepp :lol:
pocaklako

Poci
juhéééj :lol: :lol: gratulálok a kis tököshöz :lol: :lol: :lol: :lol: egyre kékebb lesz a tábla :wink: remélem én majd rózsaszinezem egy kicsit :wink: :wink: :wink:

Edi
szuper a hordozó :lol: :lol:

Sellőke
üdv itt :wink: :wink: :wink: egy napra vagyunk kiirva :lol: :lol:

bibar

Igy van Bibar, most mar ideje rozsaszinesiteni is. Hajra Csajok!
MOst megyek, mert a szemem leragad, jo ejt mindenkinek.
Reggel itt kezdem a napot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Bibar :P , ezt nem is vettem észre :) , mi aztán tényleg ugyanott tartunk :lol:

Kép
sellõke

Poci: juhéjjjjjj! Hatalmas gratula Nektek a kis fütyishez!! És hogy minden okés!

Edi: írtam privit, nagyon szívesen elhozom!
És nagyon-nagyon szuper a hordozó! Ügyi vagy, hogy ilyet választottál, árban pedig nem mindegy!

Mercy: neked is írok mindjárt privit

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Pocak
pihend ki az izgalmakat :lol: :lol:

Sellőke
Manorka is aznapra van kiirva :wink: :wink: kiváncsi vagyok 3-unk közül ki lesz a befutó :wink:

Manorka
nem tudom holnap ide jutok e de most szeretnék NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánni Nórikának :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

jó éjt lányok,én is elrakom magam :wink:

bibar

Gratu Poci a kisfütyishez! :lol:
Remélem mindenkinek hasonlóan kívánság szerinti nemben fognak érkezni a csemeték!
Drukkolok!!!

Már csak 1 nap, és talán a kicsikém is megmutatja magát.
Úúúúúúúúúúúúgy izgulok!

Emi

Emi

email4
Budapest

el sem tudom hinni, hogy ti láttátok a babó nemét....nálunk anyyira homály volt, még jó hogy a kezeit, lábai láttuk...

Mercy

mercedes79
Győr

Maki: köszönöm, hogy leírtad , nem lehetett könnyű, de igazad van, most már tényleg ne ezzel foglalkozzunk, csak a babavárással :D :D

Poci: én is nagyon gratulálok Neked, főleg, hogy teljesült a vágyad! :D

Edi: tényleg nagyon tuti a hordozó!

Jó éjt lányok, már engem is nagyon húz az ágy :wink: És nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, örülök, hogy itt lehetek a fórumon! :D

Kép

Kép
bébike4

aztaaa..micsoda jóhírek..ha így folytatjuk, mindenki olyan babát kap, amilyet akart ;)

ez a hordozó tényleg nagyon jól néz ki, és a concord jó márka, anno mis is nézegettük Martinnak..
nekünk most ilyen lesz, mert ez applikálható a babakocsinkba:

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ix&x=0&y=0

Ma először Apa altatja Martint, cserébe nekem vasalnom kell :cry: :cry: ..de hát vmit, vmiért..

jóéjt!
¤mia¤
Vendég

Pocak, hát ez nagyon jó, hogy fiút akartál és az is lett! Gratulálok!

Ti már hordozót vesztek? Én ma nem mertem megvenni egy kisrucit, nehogy túl korán legyen... De lehet, hogy a héten megveszem...

Ugyanezért nem mertem még terhes cuccokat se venni, csak egy melltartót, de az se terhesmelltartó lett végül, mert azok ilyen csúcsosak voltak mind... Ez meg egy sima pamut, csak nincs benne se merevítő, se varrás.

Hát akkor jó éjt mára.
emma.zunz

Annyira örülök, úgy látom, sikerült beállítani a vonalzómat, ez olyan boldogság kismama-vonalzót kreálni, nem? :D most már tényleg megyek alukálni, jó éjt!

Mia: hát a vasalásért nem irigyellek, azért igyekezz pihenni! :)

Kép

Kép
bébike4

bébike..mi 1naposak vagyunk:)

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!!!!
Bocsi, hogy eltűntem, igazából csak életjelet adni jöttem.Jól vagyunk, csakhát.....Olvasok. :oops: :oops: :oops:
Megszereztem a Twilight 4 részét, és azt olvasom.Egyenként 500 oldal min. 3-on túl vagyok....Egyszerűen nem tudom letenni.Így ha van időm azon lógok.Ne haragudjatok.Ha újra ember leszek, akkor jövök.Addig is mindenkit puszilok!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Poci: nagyon nagy gratula a kisfiúhoz! :D:D:D

Bibar: drukkok mennek a csütörtöki biopsziához!

Mamaki: továbbra is jobbulást. Bocsi, hogy összekevertelek Mokival. H1N1-gyel én egyelőre nem foglalkozom, nem megyek direkt nagy tömegbe, e ha dolgom van, akkor megyek és csinálom :) De 11 év várkozás után valószinűleg én is sokkal parásabb lennék.

Emma: én nem szedek külön kálciumot, viszont viszonylag sok tejterméket eszem. Tejet nem iszom, mert nem szeretem.

Bébike: üdv itt! Drukk, hogy teljesen felszivódjon a hematóma!

Meme: sajnálom, hogy ennyire fáj a forgód. :( Nekem a derekam tud továbbra is nagyon beállni.

Mercy: sajnálom a "kedves" családtagot. :(

Vitamin téma: Nekem anno igy magyarázta az előző dokim: A babót nem maga az Elevit növeli meg. Nagyobb étvágyat csinál, ezért lehet miatta nagyobb babó- a több evés miatt, de ha valaki nem eszi magát halálra a babó se lesz óriási. Én amig a fiammal szedtem folyamatosan halálosan éhes voltam :D

Sakura: szerintem is simán mehetsz az SZTK-ba!

Edi: nagyon jól néz ki ez a hordozó! Okyan furcsa, hogy nekem alig 1-2 dolgot kell bevásárolni, bár magamat ismervén tuti többet fogok :D

Emi: drukk, hogy a te babád is megmutassa magát!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hello Csajok,

itt az éjszakai bagoly :D !

Szóval, lehet, hogy én maradok utoljára a gratulációban, de
Pocak, tényleg veled örülök én is :D :D :D ! Annyira aranyosan írtad, hogy semmi másra nem bírtál koncentrálni , csak a fütyire :D !
A szavaidból baromira érezhető a boldogság, annyira jó ilyet hallani, még meg is könnyeztelek...mondjuk, én ilyen dinnye érzelgős vagyok amúgy is, és most még a hormonok is rátesznek :) .
Szóval szívből gratulálok a kis Ricsikédhez :D !

Bibar,
sajnos sejtettem a korábbi levelezéseinkből, hogy valahol sorstársak vagyunk... A recept pedig, örülök, hogy tetszik! Tényleg finom is, majd próbáld ki! Most egyébként én is kedvet kaptam hozzá, lehet, hogy holnap megfűzöm a párom, hogy szerezzen be egy kis brokkolit :) !

Edi,
nagyon szuper a hordozó, és tényleg nagyon jól használható, hogy "egykezes"! Te mindig olyan jókat veszel, ügyi vagy, és nekem is bejön a színe :D !
Lehet, hogy butaság, amit kérdezek, de egy ilyen hordozó beköthető autósülésként is? Én valami olyasmit szeretnék, ami igen, vagy olyat, amit Mia is küldött, hogy babakocsira applikálható.
Szóval mindenképp 2 in 1-t szeretnék, mert olyan soknak tűnik, hogy kellene hordozó, autósülés, és babakocsi is :? , nem?

Emma,
vásárlással kapcsolatban ne aggódj, lesz időnk még rá! És ha vigasztal, én sem vettem még a melltartón kívül semmit :) !

Sellőke,
üdv itt nálunk :D !

Amúgy ha jól emlékszem, ma 3 csatlakozó kismamit is üdvözölhettünk? Nem semmi termékeny, és sikeres napunk volt :D !

Emi,
akkor ezek szerint te vagy a következő, akinek drukkolhatunk :D !
Kívánom, hogy neked is teljesüljön a vágyad :D !

Jó éjt mindenkinek, pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

Jo reggelt Lanykak!

Ahogy igertem, itt kezdem a napot...Annyira boldog voltam tegnap, hogy repultem, tuti megartott, mert ma majd szetszakad a fejem. :( Mamaki, annyira aranyos amit nekem irtal, kivanom Neked tiszta szivbol, hogy ennyi ev varakozas meghozza vegre a eredmenyt. Nagyon megertelek, mi 6 evet vartunk Manokara.

Szep napot mindenkinek,
:) :) :)
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?