Új privát üzeneted érkezett!

Na csak gyorsan jövök, mert megyünk moziba(plussz eddig dolgoztam reggel óta, munkahelyi papirmunkát, csak adminisztráció, de igy is marhára elfáradtam, úgyhogy most pihenek :lol: )

Hanyatka
na jól van, látom tényleg te is megmondod amit jónak látsz :lol: .
Jaj, szegénykém, de rossz lehetett a vizsgálat... mi fájt benne? Ahogy vizsgálta a méhszájat vagy mi? Be van fordulva Patrika?
Nem csoda, ha izgulsz, még én is :wink:

rózsafa
Ne haragudj, ebben én nem tudok tanácsot adni, mert nem ismerem a dokit. Miért nem maradsz apánkánál? Én benne nagyon bizom. :wink:

libuska
Ó, te szegény! Óvatosnak kell lenni, mert nagyon sok a hülye. Én ennél sokkal aggódosabb vagyok, tuti elmennék uh-ra is, de ha te úgy látod jónak kérdezd meg a védőnőt, hogy ő mindent rendben talál-e, ha azt mondja igen akkor tényleg nyugodj meg. :wink:
A kocsit meg majd megcsináltatjátok, legalább igy is lehet vele járni, ha kell menned orvoshoz vagy ide-oda.

melánia
Ez tipikus kismami tünet :lol: . nekem még allergiám sincs soha, ehez képest amióta terhes vagyok, folyik az orrom, krákognom kell(bocsi), horkolok, de olyan szinten, hogy van amikor még én is felébredek a hangra és többször magától vérzett az orrom, pl. tusolás közben. Voltam vele orvosnál, (apánk elküldött), megvizsgált, mondta, hogy nyugi, előfordul az ilyesmi, a nyálkahártyák meg vannak duzzadva és attól lehet ez. Amikor megszülök elmúllik. Képzeld , ha hiszed ha nem, sokkal nagyobb az orrom, mint egyébként. Kis turcsi, kifejezetten pici orrom van, mostmeg olyan nagy duda lett, hogy nézem a fényképeimet és nem hiszek a szememnek.Teljesen más ettől az arcom is, mások is látják. :lol:

julcsika
Na szép vagy mondhatom! Én itt töröm magam, regényeket irok, te meg nem is válaszolsz! :lol:
Sztem is érdemes elmenni a Corába is és a tescóba is, mindkét helyen nagyon jó cuccok vannak. Nem tudom, mikortól kezdődnek az akciók, de én már mindkét helyen voltam és már most le van árazva minden. Lehet, hogy ennél még olcsóbb lesz? nem tudom, mindenestere bodykat lehet venni 350.-ért, Disney.-et vettem, 3 darabosat kb 1200.-ért.

Ja hálózsákból én is újjatlant vettem, azt mondják az sokkal jobb, alá adsz egy kis hosszú újjú bodyt vagy rugdalózót és arra a hálózsák, bőven elég. Csak úgy tudom, hogy ezekből nagyobb kell, én pl. 62-vettem, meg overállból is. Pont mire jön a jó idő, kinővik. :wink:
chilike1
 
 


Sikerult!!!!!:D :D
Melikenek mar gratulaltam, a nev is nagyon szepseges!!
Libuska! Kiscsajszika? Gratula Neked is!!!!!!
Hanyim! Valaszoltam a mailre!:D
folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!!
Van aki ismer van aki nem, mindenesetre mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.
Ma egy éves a kis lackóm és ez határtalanul nagy öröm.
Csak mindenkire rászállt a gólya :) :)
Nagyon jó lesz a szülés után az a bizonyos éezés, én az esemény után 15 perccel már azt mondtam ,még egyet bevállalnék.
Ha tudok segíteni, bármiben szóljatok és már teszek-veszek. puszi
Igérem gyakrabban benézek, külön örülök ennek a külön oldalnak, az ötlet gazdájának nagy gratula

manoka
manoka71
 
 

 
 

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.3972.jpg[/img] Kép
Ha nem haragszotok,rakok pár képet a csodaszép nagyfiúnkról.. :D Kép

Kép
cs.andi
 
 


Meg egy párat a cicakedvelőknek..
Kép Kép Kép Kép Kép

KISLIBUS,NEM KELL??????? :lol: :lol:

Kép
cs.andi
 
 


SZIA BODZUS!!!!!!!!

Kép
cs.andi
 
 


Hanyika,jó volt a szókimondásod!!!!!
Én nem akartam ennyire"szélsőségesen"fogalmazni..Szegény Rózsafa,remélem nem zavartunk nagyon össze.Ne haragudj!!

Kép
cs.andi
 
 


Nahat Manoka!!!!!! Szijjjja!!! Gratula Lacikadnak! Boldog Szulinapot!!!!
Andika! Gyonyoru Petiketek van!!!!!!
A cica is nagyon szep!!!!!
Emerenc!! +++++++++++++

Kép
bodza2005
 
 


cs. andi
Jaj, de cuki a kispasas! :lol: :lol: :lol:
:lol:

manóka
Persze gyere csak amikor tudsz mindig jól jön újabb infókat hallani. :wink:

Bodzika
De jó, hogy te is jössz néha, már hiányoltunk.
Medelát még én sem kaptam a gyógyszertárba, de majd megnézem még a bababoltokba is.

moncsika
Húú, de szup, hogy itt vagy. Nincs új képed?
Figyú, amikor jössz apánkhoz akkor nem tudtok benézni ide-oda? Habár nagyon ügyes vagy, hogy igy pikk-pakk beszereztél mindent.
Nagyjából már mi is kész vagyunk, az ágynemúket már betettem a kiságyukba és letakartam neylonnal, hogy ne menjen rá a por. A cuccaimat a héten én is összekészitem, kimosom, stb. A baba ruhákat jön anyum kivasalni, de azt külön készitem össze, hogy majd , ha megszülettek a lányok akkor hozzák csak utánnam a kórházba. A babakocsi/bébihordozó rendelést intézem én is, meg fontos lenne még a járóka is, mivel én az elejétől tudnám használni, amikor nem az ágyukba vannak a csajok. Meg kell még 1 légzésfigyelő. Nagyon más nem is kell, azt hiszem, a babaruhákkal teljesen megvagyunk, habár már a listám nélkül nem megyek sehova, mert mindent elfelejtek arról meg rögtön kihúzom, ha vettünk valamit.
Tegnap éjjel nekem is nagy fájdalmaim voltak, érdekes, mert álmomban ahogy fáj valamim autómatikusan felülök hirtelen, biztos megijedek. Tegnap nem is tudtam mim fáj, csak nagyon fájt mindenem. Vagy nőttek a babák(azt valahogy mindig érzem), vagy csak megtaposták valamimet ami nagyon fájdalmas volt. Aztán kicsi séta, simogatás után elmúlt.
Számolod a mozgásokat? Mikor kell menned apánkhoz ? Én most pénteken megyek, biztos nekem is mondja majd a ctg-t, te 4-én mész ugye?
Nagyon sajnállak, hogy ennyit szenvedsz, szerencsére én azért jól birom, ugyanúgy mosok, főzök, stb, igaz gyorsabban elfáradok, meg néha éjszaka vannak ezek a fájások, de azért még ki lehet birni. Inkább csak vigyázok, mert ki akarom húzni munimum a 36 , de inkább a 38.-ik hétig. Bizom benne, hogy igy is lesz . :wink:
Nekem szokott olyan lenni, hogy valamelyik vagy mindkét baba, nagyon kinyomja magát, amitől eszméletlen kemény lesz a hasam és feszül, de érezni lehet, hogy ő nyomja a hátát vagy nem tudom miét, de ez nem keményedés szerintem. Neked ez milyen érzés?
Amikor csinálta apánk az uh-t mindkét baba feje lennt volt, de nem tudom most hogy lehetnek, nem éreztem hogy megfordultak volna vagy ilyesmi, sztem már nincs is annyi helyük forgolódni, de a bordám alá nagyon be szokta nyomni magát az egyik, lehet a kis fenekével. :lol:
chilike1
 
 


En azt hallottam a profrol, h regimodi, pl.fogot hasznal meg mindig.
Miert pont ot szeretned Rozsafa? En sem mennek amniora a helyedben, irtam hosszut priviben a geprol, de nem ment el sajna, errol nem tudok hosszut.
Hanyim! Meg perverz is? De utalom az ilyen alakokat! Szegenykrm Te miert voltal nala?
Szijjja Andikam!!!:D

Kép
bodza2005
 
 


julcsika
Tudom, hogy ma apánknál vagy, de mindig elfelejtem megkérdezni, hogy használ a der-med meg a sudocream? Nekem pár nap alatt elmúlt a viszketésem. :wink: Remélem neked is.
chilike1
 
 


Chilikem! Brendonban lattam Medelat, az biztos!
En is megcsinalom hetvegen a pizzadat. ;-)
Nekem van egy isteni es gyors turosom, konnyu, mert grizzel keszul. Apank is elkerte a receptjet. ;-) Leirom majd Nektek a geprol. Eszti szulinapi tortajan filozom nagyon, h milyet csinaljak. Van valami szupi, eheto es latvanyos otletetek?
Kepzeljetek, Babcika Apaval siman eszik, barmit, rendes adagot, velem sokkal kevesebbet hajlando egy-egy dologbol, azt ugyan lelkesen, de nem sokat, a dokineni azt mondja, ez termeszetes, erzi a tejci szagat. A kis disznofulu, mi? :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Sudokrem: A sebem le volt ragsztva es a ragtapaszra total allergias lettem, voros, ekcemas lett a bor 1nap alatt, a seb alatt/folott. Hazajottunk a korhazbol es bekentem Sudoval, masnapra teljesen elmult! Szuper az a krem! Ha piros lesz a popsika egy kakitol /nagyon ritkan elofordult zoldes kaki, az azonnal kicsipte, hiaba tettem sos tisztaba/, akkor a Sudotol rogton rozsaszinu lett ujra.
A dokinenink kremjet nagyon javaslom, mert az nem csak apol, vedoreteget is kepez! Egy patikaban lehet kapni, elore kikeverve, recept nelkul,igy varni sem kell. Mailben leirom, milyen alneven es hol, ha keritek. A dokinenihez kozeli patika es annyira szeretik a mamik, h mindig van keszen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.01.12 14:39-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Holnapbenézek hozzátok és teszek fel képet, hogy megnézzétek az "öreg" pasimat, addig is vigyázzatok magatokra és csemetékre. pusszancs

manoka
manoka71
 
 


Chilike! Anyatejes baba kakija mustarsarga es jellegzetes szagu, nem kotelezo a napi 1, nekunk mindig tobb volt/nap, 1 legalabb mindig volt, de az sem baj, ha nincs naponta kakkkk.
Annyi mindenre szerettem volna reagalni, de mar nem emlekszem, milyen temak voltak...

Kép
bodza2005
 
 


Hú, Csandi, gyönyörű a kisfiad!!! És a cica sem semmi. De cicát nem enged a férjem a lakásban tartani, úgyhogy marad a két puli a szüleimnél.:(

Lányok, jól rám hoztátok a frászt a proffal kapcsolatban. Én szeretnék Apánknál szülni, de az asszisztensek azt mondták, elég reménytelen, ikreseket vállal inkább, és mi van, ha műtétei vannak aznap, amikor kismackó ki akar jönni, vagy mi van, ha nem akar kijönni, ő hamar császároz. És...őszintén...az amnio miatt (amit én nem akarok) eléggé fennhangon (eufemizmus) beszélt velem. Szegény gyerek idegösszeroppanást kapott benn.:-(
Félretéve a viccet: a régi nőgyógyászom próbált a XI ker-ben a Szent Imrében orvost ajánlani, de sorban a telefonos bejelentkezés után senki nem vállat. Amikor kimondtam, hogy július vége...és csak akkor, ha BIZTOSAN nála szülök, hirtelen senki nem akarta...pedig nagyon kedves voltam ám...És akkor az orvoson akcióba lépett, ő ismeri a profot, aki elvállat, mondván : csak augusztusban nyaral.
A férjem most ott tart (olvasva titeket: )akkor inkább ő vezeti le a szülést, pedig "ő csak egy villamosmérnök".
:(((
rozsafa
 
 


Helló.

cs.andi:de DRÁGÁK vagytok!!! :lol: Tetszik amikor a cicust keresi éppen a nagyfiú! de a többi is csodás!!!

Csajok akit érdekel:megjött a Tescos újság ami jan 15-21 érvényes.Vannak benne kombidreszek,disneys rugik,törlőkendők,bébiételek.Közben a Lidlis újságban is nagyon sok babys kellék van.pl:világító csillagok plafonra,ruhák,éjjelifény,előkék,hálózsák stb.

chilike:az én orrom a kórházba vérzett többször is míg bent voltam 2 hétig.Nagyon száraz volt a levegő.Nagyon csinik vagytok a hálóingedben!!!

Voltam védőbe:a méretek alapján is azt mondják hogy fiú.És nagy talpikája van.Ez nálunk családi vonás úgy látszik.Mindenki nagy lábon él sajna.Még én is.Nehezen kapok rá cipőt.
Légzésfigyelőt,mérleget ha szükség van rá akkor adnak itt helyben kölcsön ingyen.Ez megoldva.Nekem a Nivea testápolót ajánlották a viszkető cicire+hasra.
Ilyen hálós bugyit majd hol kapok? Méretezése hogy van? M,L stb???
Még egy kérdés:a pici babyknak a ruháikat hogy méretezik? Melyik mit jelent? ebbe teljesen hüle vagyok.

bodzi:persze,hogy hiányoltalak mert eltüntél!Sajna jó torta recim nincs.puszantás. :lol:

Kép
Kép
melánia
 
 


na itt vagyok újra,közben elmentem sétálni,próbára tettem magam :) de egész jól esett,Patrika fészkelődésén kivül nem sok fájást érzek.
Voltam Dm-be meg gyogyótárba kivenni az este megrendelt homeos bogyókat.Kiváncsi vagyok mennyi értelme volt megvenni,lehet nem sokáig tudom szedni :)

Chilike,nagyon csinik vagytok,széép a pocak!
Látom lasan te is és Moncsika is készen álltok a babavárásra.
Moncsikám,sajnálom,hogy ennyire durva a helyzet,de úgy tünik sajnos neked már így kell kibírni ezt a pár hetet.Szuper,hogy ott is sikerült ennyi mindent beszerezni,nagyon ügyik vagytok,hogy pikk-pakk elintéztétek.

Bodzi,köszi a mailt.De várj csak,nem te vagy a disznófülű?? :) ;-) Esztibabyre még nem ér ilyent mondani :)lehet,hogy csak pusztán apja lánya? ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Manóka,sziia :) Lacikának Boldog első Szülinapot!!!

Andi!Petikéd annyira cuki,a macska után mászós meg a tükrös örvendős a kedvencem ;-)de persze a többi n is nagyon édes.

Melánia, az orrommal én is így vagyok,ez ilynekor természetes.
Én már nagyon megszoktam,csak akkor vagyok kész,mikor a párom viccesen naponta többször is megkérdezi,hogy "megfáztál?".Persze tudja mi a dörgés,de élvezi,hogy néha bosszanthat.
Uúú,de irigylem ezeket a tescos,corás akcijókat,én nem leshetem meg :(Majd meséljetek,hogy mit sikerült beszerezni és persze fotókat is dobhatnátok.

Kislibus,tegnap mikor elmondtam a férjemnek,hogy belétek mentek,rögtön azt kérdezte,hogy és a férjed lekevert legalább egy nagyot a sofőrnek? :)szegénykém,biztos nagyon megijedtetek.
Azért jó,hogy már este mocorgott a babyka,remélem minden rendben.

Chilike,mit néztek ma? Én lemondtam a mai mozit a párommal,mert 160 perces a film,azt képtelen vagyok pipilés nélkül kibírni,na meg az ülés is úgy,hogy tudom,hogy elég ciki fél óránként felállítani az egész sort :)
De jól alakult,mert írtam a magyar csajoknak és sikerült mára szervezni egy talit az olaszban,így oda megyek este :)

Az itteni kismami barátnémmal az este vicceskedtünk,hogy lehet beelőzöm,de ma hívott,hogy mennek a korházba,mert talán elkezdődött.Tudjátok neki már egy hete szülni kellett volna.Így ő nem jön sajna a talira.

Rózsafa,ne haragudj a durva kifejezésért,de tényleg rosszul vagyok,ha csak a nevét hallom a prof.nak.
A pénzéhességét szívesen megmagyarázom.Több mint 4 éve volt egy petefészek cisztám,amit több helyen hasfelmetsző Jack módjára akartak kivenni,több doki után kerültem a profhoz,hogy ő a laparoszkópia attyja,persze rögtön el is vállalt,aminek akkor nagyon örültem.Előtte szerencsére nem voltam korházban,így nem tudtuk,hogy mikor,mennyit illik adni a dokinak,kérdezősködtünk,de a kollegái azt mondták,hogy csak azt a hibát ne kövessük el,hogy tőle kérdezzük meg a tarifát,mert elájulunk az összegtől.Így a többi betegtől érdeklődtünk,hogy ki mennyit ad,akkoriban olyan 30 ezer körüli volt egy lapar műtét,mi gondoltuk,hogy hála meg prof.adtunk 50et,hogy aztán az tuti elég.Na és egy hét múlva mikor mentem a korházba varratszedésre elég bunkó volt majd pofátlanul utánnam szólt,hogy 5 ezer lesz a varratszedés.Azt hittem nem hallok jól,hogy a hálapénz után a korházban volt pofája azért is pénzt kérni.Tehát 2005-ben egy sima lapar műtétre nem volt elég neki 50 ezer.
Aztán ami utána következett,azt már inkább nem mesélem,de mondhatni undorító.

Ja és az amniót mi sem csináltattuk meg.Apánknak sajnos fel kell ajánlania minden esetben,de nem kötelezhet,hogy megcsináltasd.Ezt sajnos nektek kell elndönteni és a döntésedet határozottan kell közölnöd vele.Hidd el nem lesz semmi gond,emiatt nem fog elküldeni vagy hasonló.
Ami a nála szülést illeti,hát az valóban elég nehézkes,mert ha nem 7végén, éjszaka vagy csütörtökön szülsz,akkor nem sok esély van a közös szülésre.
Ez is nehéz döntés sajna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanyatka 2010.01.12 16:08-kor.

Kép
hanyatka
 
 


Sudokrém tényleg nagyon jó!!!
Ügyik vagytok lányok,jól belehúztatok a vásárlásba!!!Nem is baj,egy gonddal kevesebb,és gyorsan telik az idő,minden készen legyen a nagy napra.
Chili,neked igen annyiból egyszerűbb apánkkal,h téged"beprogramoz",amúgy meg lutri az egész.Én ezért nem maradtam nála,meg a kórház miatt.Pedig imádom,én nagyon bírtam a dumáját.
Pizzát én is kipróbálom!!
Meli,na majd akkor én is meglesem az újságokat,mert mi is most ugrunk a 86-os méretre,most hirtelen minden"bokalengős"lett.Meg hálózsákot néztem én is,Peti abban alszik éjjel,csak nappal takaróval,mert kicssinek nagyon"vándorolt"az ágyban,most meg egyből elül,ha nagyon felébred.De abban legalább felállni nem tud,mert akkor itt lesz a világ vége..Csak ilyen"nagy"méretet nehéz találni.Vagy horror áron.
Julcsi,majd gyere..
Moncsika,örülök,h te is haladsz a vásárlással,talán kicsit"megnyugszol".Sajnálom,h Nimóci így kínoz téged!!!
Hanyi,hát a bogyókkal,lehet,h már"kár beléd".. :wink:
Rózsafa,nem egyszerű,de annyi orvos van ott,valakit csak találsz.Csak szerintem akkor gondozásra is jobb ha hozzá jársz.Sztem így egyszerűbb még vkit találni.
Kiket próbáltál?
Ui:köszönjük a dicséreteket.. :oops:
Bodzi,dobj majd képet te is.Lassan Esztiszülinap!!!Nekem sincs sajna semmi jó recim.. :cry:
Manó,örülök nektek is.Rakj te is képet majd a kiskópéról.
Melcsi,Rencsi mi újság????

Kép
cs.andi
 
 


Hanyi,ez elég gáz...
A szomszédék maszekba jártak hozzá gondozásra 3 éve(10 e/alk.,akkor),és simán elkért +100e a"szülésért"akkor.Megpróbálta megszületni kb 35 cm-es köldökzsinórral,0 fájással oxytocint nyomva,aztán visszajött a maszekrendeléséről,és mondta mikor elment,h majd utánna megműti,előbb ekmegy rendelni.Köszi.
Sajna őmiatta nem mernek császározni a dokik ott,csak ha vmi nagy gáz van.
Sztem engem is máshol ekkora gyerekkel tutti megműtenek.De ezért nem hibáztatom a dokinőmet,mert ő nagyon rendes volt végig.Ennek ellenére a másikat is nála szülném.

Kép
cs.andi
 
 


Andi,köszi :) én is úgy gondolom,hogy lehet már kár belém,de egy próbát megér :)
Jaja,sajna a Sz.Imrével az a baj,hogy a nőgy.on ő az Úr és nagyon félnek tőle az orvosok. Anno mi is XI meg most Érd előtt XXII be laktunk és akkor úgy gondoltam,hogy ott szülök,de ezért ma már nem mennék oda másik dokihoz sem :(
Dúrva a szomszédék storyja is :(

Bodzi,torti receptem sajna nekem sincs,tudod én inkább sütis vagyok vagyis muffinos,de majd próbálok keresni neked a neten.

Chilike,a vizsgálatnál maga a méhszájtapi volt fájdalmas,vagyis ahogy benyúlt rögtön csillagokat láttam,éreztem,hogy valami nem olyan mind eddig.Olyan fura volt,mintha nem is kellett volna olyan mélyre mennie és mégis rögtön fájt.
Egyből azt kérdeztem,hogy a feje van ott annyira lent,mert ez nagyon fájt :)szóval ha addig nincs történés csüt.ön mennünk kell megint.

Rencsike,nagyon nem jöttél a napokban,ugye minden rendben veletek?írj egy sort,ha van fél perced.

Julcsika,mentettem a számod :)
Gyere és mesélj mi volt Apánknál.

Rózsafa,válaszoltam a prividre.

Kép
hanyatka
 
 


Chilike! Agyaltam én is rajta, hogy elmegyek, felhivtam a kórhézat, hogy elmondjam mi a szitu, mondjanak valami okosat, erre a nőci leb...ott, hogy miért nem tegnap mentünk, mondtam neki, hogy mert most sincs semmi tünetem és tegnap sem volt, a baba is mozog. Erre mondta, hogy akkor nem is sürgős, de ha akarok menjek, az ügyeletes megvizsál...

Andi! A Cica vagy Peti??? :lol: Mindkettőt elfogadnám, de a cicának nem lesz olyan jó dolga, nem lenne a lakásba.... :D
Peti nagyon édes!

Hú, ez az orvos gáz.

Baba mocorog azóta is, minden ok. :D

Kép
kislibus
 
 


Ja Andi,nagyobb méretű hálózsákot itt többet is láttam a H&M-be meg C&A-ba, talán otthon is van ezekben a boltokban.

Nekünk is 2 újatlan van,nagyon széépek :)

Melánia, hogy értetted a kérdést a méretekkel kapcs.an?hogy milyen méretet kell venni az elején? van 50-es koraszülött méret úgy tudom,vagyis én is láttam ,de igazából az 56-osokat szokták többnyire venni.bocsánat,ha nem ez volt a kérdés :)

Kata,hogy vagytok?
Csomee is régen írt.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyatka! Nem volt miért megüsse, a mésikba leirtam mi volt baj. Egy 3. ügyeletes marha miatt térült el mindenknek a figyelme...

Kép
kislibus
 
 


Igen Libuska,azt már csak utána olvastam,de este még nem tudtuk,hogy ő nem is volt annyira hibás :)
A lényeg,hogy rendben vagytok és mocorog a baba,lehet ő annyira nem is érezte,mert azért ő rendesen védve van.

Kép
hanyatka
 
 


Köszi Hanyi,majd akkor ott is megnézem,megyek majd Érdre is meg a Camponába is látogatóba a kollegákhoz,beugrom ezekbe a boltokba is.
Hol laktál a XXII-ben?Én is ott nőttem fel,-ott is dolgoztam sokat,főleg a CAmpiban-aztán bevándoroltam ide Battára,mert a férjem idevalósi..
Libus,csakis a cicát!!!! :lol: :lol:
Nem baj,jó lesz neki kinnt is,majd hozzászokik. :lol:
Meli,ha nem koraszülött a baba(vagy eleve nem 4 hónaposnak születik.. :oops: ),az 56 méret a jó kb,vagy a tescosban a 0-3 hóig.Nem baj,ha kicsit nagyobb,hamar belenőnek.
Tényleg,Csomeee...mi van velük??

Kép
cs.andi
 
 


Libus,most látom a nevet...Nagyon szép!!!!!! :D
Melikém,neked is szép a Milán(de ezt már írtam,ugye??? :oops: )

Kép
cs.andi
 
 


A fiam porszívózik.. :D Nem is kell neki játékot venni,ez a favorit.. :lol:
Csak jó lenne,ha célirányosan csinálná!!!! :D

Kép
cs.andi
 
 


Na akkor a Campiban mindkettőben meg tudod nézni és Érden is van C&A a stop shopban.Ja és a stop shopban egy nagy Kenguru bolt is van,ott tuti találsz.

Én a Camponával szemben laktam a Rózsakertben.Tavaly nyáron költöztünk ki Érdre,ott meg pont a központban lakunk,de mégis bent a nyugis részen a kis lakótelep mögött a családi házas részen.
Akkor közel lakunk most is vagyis majd ha haza költözünk :)
Campiban dolgoztál?akkor talán láthattuk is egymást,sokat jártam le.

Párom is azt mondogatja,hogy Patrika szeretni fogja a porszívó hangját,mert sokat hallotta a 9 hónap alatt :)

Na befészkeltem magam az ágyba,mert kicsit kemény a pocak,úgy érzem nagyon nincs már helye a kicsikémnek,fészkelődik.
Aztán meg este ugye megyek csacsogni,előtte pihenek egy keveset,bár most látom,hogy mennyi az idő,mindjárt érkezik a drágám is.

Kép
hanyatka
 
 


sziasztok, köszi a hiányolást, vagyok csak szombat éjjel összeestem, nem tudni pontosan mitől , valószínű a hetek óta tartó 3-4 óra/nap alvást már nem bírta a szervezetem, + vérzek mint állat a ami nem túl jó, az eleve szar vérképem mellett, szóval azóta mindig próbálok aludni, hogy legalább a napi 6 óra meg legyen.
Közben próbálkozunk elmulsztani a hasfájást + a sok bukást, mert emiatt nme tud szegényke éjszaka aludni ( meg én sem)....
szóval nem tudom mikor tudok jönni, próbálok visszaolvani, de brutál a mennyiség....
puszi mindenkinek!!!!

Hanyatkám, az smst várom, ha történés van!!:wink:

Kép
rencsi79
 
 


Rencsikém,kitartás!!!!!Annyira sajnálom,h így szenvedtek.
Vigyázz magadra/magatokra!!!!

Kép
cs.andi
 
 


Rencsikém,annyira sajnálom :(
Nagyon kimerült lehetsz szegénykém.Van segítséged,hogy tudj picit többet aludni?
Hogy haladtok a hasfájással,bukással?
Jelentkezem persze.
Vigyázz magadra.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyi,én meg a Bartókon laktam!!!Biztos"láthattuk"egymást,mert én nyitás óta ott dolgoztam(Herta/JUventa,aztán meg a legnagyobb táskásnál 4 évig a fsz-en.. :lol: )
Sokat járok át,anyum most is ott lakik,meg apum is bfokon van eltemetve,oda is. :cry:
Igen,a stop shop-ost is ismerem,csak c&a-ban kevés a gyerekcucc,de meglesem.H&M jó a Campiban is.
De a Kenguut elfelejtettem,majd megnézem azt is.

Kép
cs.andi
 
 


Rencsi! Vigyázz magatokra, tényleg próbálj aludni, eg enni is, biztos arra sincsen időd! Remélem rendben lesztek hamarosan! Nem volt laborord mióta szültél?

Andi! Köszi a névdicséretet, de még azért neki nem mondom hátha mégis fiú, csak nagyon jól eldugta a fütyijét... :lol:

Kép
kislibus
 
 


Nahát,akkor tuti láttuk egymást ;-)
A táskás az a táskás,ahol egy cingár alakú pasi is dolgozik?gondolom,mert sztem. az a legnagyobb táskás,többször jártam oda,mert anno sok jó bennetton tagyó volt,mindig lestem az akciókat :)ezzel az eladó pasival volt is egyzser ey jó storynk,a férjem mindig nevetett,ha a bolt előtt mentünk el és megláttuk a csákót :)

Elköszönök,megjött a párom,eszünk,majd készülődünk az esti programjainkra :)
Holnap jövök,vagyis vagy ide vagy sms-ben :)
Szép estét Nektek!

Kép
hanyatka
 
 


Az az... :lol: :lol:
Fura egy fazon,az biztos..kinézetre sem semmi(tiszta Delhusa.. :lol: ),de én nagyon szerettem,mert velem mindig rendes volt,amikor dokihoz is jártunk stb.Meg az urammal is nagyon jól elvoltak.
Nehéz(állítólag)vele kijönni,mint kollega,de én jól elvoltam vele.Mindenkinek vannak fura dolgai,ő ilyen..Pláne ha dolgozik,érdekes a stílusa..
Jó szórakozást estére!!!!Élvezzétek ki! :lol:

Kép
cs.andi
 
 


bodzika
húú nekem nagyon sok finom receptem van, imádok sütni. Milyen sütiket szerettek? Van egy tejszines -rizses torta receptem a tetejére ribizlit, epret vagy valami szép szinű gyülölcsöt szoktam tenbni+ zselatint, nagyon látványos, de nem tudom Esztike nem-e pici még ehez. Vagy csokisakat szeretitek? Majd ird meg, hátha tudok segiteni. :wink:

Melánia
Igen nálunk is száraz a levegő, most ahol voltunk szilveszterezni szálodába ott nem is szipogtam, de itthon rögtön. Veszek is olyan ultrahangos párásitót a szobába .
Én úgy vásároltam, hogy vettem olyan bodykat aminek állitható a patentja 50-56-ra. De pl. overalból, hálózsákból nagyobbakat vettünk. Szerintem kezdésnek elég pár db-ot venni mindenből, aztán majd meglátod mekkora kell. Én mondjuk eléggé túlzásba estem és sokat vettem, de meg kell nézni mit hol mennyiért lehet kapni. Az elején vettem 1500-1800 ft/db áron a minimanóba, kb 15 -öt, aztán rájöttem, hogy a corába 3db kerül 1200-be, azért nem mindegy. :wink:
Ja és a méretezésnél a 0-3 hó-ra is rá van irva, hogy 6,5 kg-ig, azért, ha belegondolsz, hogy a babák kb. 3 kg-val születnek...
én vettem olyat is ami simma 0-ás, az elvileg az újszülött.
bugyit a gyógyszertárba tudsz venni, a méretet én se nagyon tudom vettem M, L-et 1-1 db-ot, aztán majd veszek még
chilike1
 
 


Rencsi!
Nem értelek! Orvosnál voltál! Ne játszadozz az egészségeddel! Vérzel is, nem is kicsit, elájultál! Azonnal orvoshoz! Hallod, Rencsi!
Csajok, ha tudjátok érjétek utól és beszéljétek rá, hogy menjen orvoshoz!
Sürgősen!
sajo
 
 


rencsike
Egyébként tényleg! Abszolút igaza van sajónak, ez nem játék!
Mikor mész apánkhoz? Mostanában nem? Mindenképp mond neki. A védőnő/gyerekorvos tudja? Azzal se lesz jobb, ha most elhanyagolod magad, aztán meg nagyobb lesz a baj.
Kérlek nézesd meg magad.

hanyatka
köszi, jól is érzem magam a bőrömbe :wink:
Az avatart akartuk megnézni, de tegnap elnéztem a moziűsort :lol: és már ment fél órája mire odaértünk. Mi nem megyünk csak VIP-ba, hiába drágább, sokkal kényelmesebb, a sima mozit tegnap már én sem vállaltam be. A VIP-ból akármikor ki tudsz jönni, egy sorban csak 5 fotel van, de általában csak mi ülünk, volt már olyan is amikor a karácsonyi ének-et néztük, hogy csak mi 3-an voltunk. :lol: Voltatok már ilyenben? Azt hiszem összesen 5 sor van, nagy fotelekkel, állitható lábtartóval, hátra dönthető háttámlával, szóval teljesen olyan, mintha itthonról néznéd a kényelembe. :wink: És "ingyen" van a kaja, ital, pop-corn minden. Igaz ez engem most annyira nem érint, mivel nem nagyon ehetek ilyesmiket, de azért bele-bele kóstolok.Cserébe a jegy ára 5000 körül van, de ha elmész moziba+ büfé, az is ott van ennyinél.
Jó bulizást mára! :wink:
Ja ma sem mentünk egyébként, mert ma nagyon fáradt voltam, alig tudtam felöltözni :lol:
chilike1
 
 


Van olyan,h csak 0-s?Bocsi Meli,az nálunk kimaradt,Chilinek biztos igaza van.. :oops:
Rávan írva sok infó,d e ezt nem tudtam.

Kép
cs.andi
 
 


Rencsi,tényleg doki nem látott????

Kép
cs.andi
 
 


cs.andi
Igen van olyan, hogy sima 0.-ás, elméletileg ennek a hátuljára van irva, hogy 4,5 kg :lol: , mondjuk, ha nálunk a csajszik 3 kg. körül születnek(annak azért már örülni fogok :wink: ), akkor is még ott van az a 1,5 kg amit ki kell tölteni. Mindegy, majd gyorsan hizlalom őket :lol: :lol:
Igen igy talán "könnyebb" , hogy programozni tud, de addig azért ki is kell húzni. Mondjuk én nagyon bizom benne, hogy akár a 37-38 hétig is kihúzom, nagyon jól vagyok, mondjuk mostanában már fáj szúrkál itt-ott, de a hasam még nagyon fennt van. Úgy tudom lemegy a has, ha itt a szülés ideje, vagy ez hülyeség? Tudod, hogy úgy lejebb megy.

kislibus
Na örülök, hogy minden oké :wink:

hú kicsit vissza kell vennem magamból, mert megyek a héten apánkhoz és most vacsi előtt benyomtam egy sütit, a vacsi meg bolognai spagetti volt! :lol:
Jó holnaptól oda figyelek. :wink:
chilike1
 
 


Annyira kis cukik vagytok! :D
Talan Julcsi repatortaja jo lesz, de orommel vennem ezt a rizses tortikat Chilikem! Koszi!
Melikem! :D
Libuskam! Szep nevek!!!!!
Hanyim! Disznofulu... :lol: Emlexel? :D
Edes Rencsi! Vigyazz Magadra! A tejcinek is jot tenne, ha tudnal pucit tobbet pihenni! Nekunk az elso 2 ho volt huzos, abbol is az elso par het, tarts ki!!!!
Ikky, Csomee merre vagytok???
Katas???
Julcsika! Mi volt ma Devisznel?
Rozsafa! Apank szerintem nem csaszaroz siman!!! Nagyon oka kell, legyen!!! Errol en is es Melcsike is meselhetnenk...
Melikem! En nem vennek Kengurus rucikat, nincs jo tapasztalatom veluk es dragak is! A tobbi emlitett szarmazasi hely ok! ;-)
Nekem a H&M nagyon bevalik. A mereteik is es a minoseguk, valasztek is. Van egy uzlet, ahol most learazas van es allitolag szupi, de nem ertettem a nevet, a Parom tudja, mert latta a boltot menet kozben vasarnap, megkerdezem. A Zara-ban is akad jo kis cucc.

Teszek majd fel iwiw-re karacsonyiakat, jo? Egig ero fank volt, termeszetesen az arany dominált + bronz-barnas arnyalatok, az elso kari miatt. Esztivel meg lehetett beszelni, hogy szepen, ovatosan nezegesse a fat, diszeket, simogatva, finoman. Betartotta es magyarazta is nekunk, meg kellett zabalni!!!! Csucsorített a kis szájával, hogy hű, vigyázni kell ám. :lol:
A favorit ajandeka a hintalo es a baba lett. Egesz nap nyerit azota es allandoan lovagol. Ugy hajtja, hogy csak nezunk es meg is simogatja, szeretgeti, mutogatja a szemét, fülét stb. edescsillag!!!! :D
Allandoan öltözködik, húzza a cipőjét, zokniját, nadrágját, zippzározza a felsőjét, fél óráig képes egy csattot, zippzárt "szerelni". :lol:
Képzeljétek, Esztinek be nem áll a kis csőrikéje, 23 teljesen konkrét szavunk van. Kacsa=kákká és ilyenek. A memóriája is elképesztő. Azonnal megjegyez dolgokat és hetek múlva is emlékszik rá. Életveszély a nő. :lol: Hihetetlen, mennyire előre jár, egy csomó dologban 2évesek szintjén. Annyira nagy boldogság ez a kis édes lénye, határozott, jó humorú egyénisége, kedvessége és szépséges pofikája mellé. Teljesen kész vagyunk Tőle. Nem lehet betelni Vele. Annyira jó társaság, hogy nem úgy érzem, hogy egy 11hónapos kisbabával vagyok, Moncsika is látta, milyen kis kommunikatív és ügyes. Petivel is azonnal kokketált. :D
Ja, mindennel!!! telefonál, az erősítő hatalmas távirányítója, a kiskutyája vagy bármi egyéb megetszi. :lol: Pedig én nem telefonálgatok a feje fölött soha. Apa is igyekszik, ha végre hazaér, mellőzni, mégis.
A Decatlonban leesett a kis labdája, erre egy 20év körüli fiú felvette és odaadta Neki, láttátok volna azt a mosolyt, amit megerszetett... Apa tényleg veheti a puskát, amit Dévisznek már akkor említett, amikor megtudta, hogy kiscsajszika lakik a pociban. :lol: :lol:
Karácsonykor a barátaink fiai is imádták, hurcolták, babusgatták, simogatták, igazgatták a haját, olyan fotók vannak, hogy az kész. Apa nem szereti, ha bármit felteszek a kicsi Lányáról :D, az iwiw-et is utálja, ezért nem töltöm fel ide, de mailben nagyon szívesen küldök képeket.

Csajok! Van még adósságom valakinek???
Megkérdeztem és Coin a bolt neve, ahol babarucik is vannak állítólag szépek és nagyon jó árakon. Meglesem valamikor. Nem tart velem valaki?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.01.13 01:08-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Szép estét mindenkinek!

Bocsánat, hogy megint nem írtam ide. :oops:
Látom többen írták, hogy mi újság velünk. Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök!

Ma voltunk uh-on. Apánk megnézte a babát. Szerencsére minden a legnagyobb rendben vele. 40,4 mm "nagy" és 11+2 hetesnek felel meg. Mindene megvan, de apánk a lábát nem nagyon látta, mert folyamatosan törökülésben ült és nem akarta neki mutogatni magát. Azt mondta, hogy szerinte fiú, mire a férjem rávágta neki, hogy így indult az előző gyereknél is! Apánk meg rámondta, hogy ha lány, átveszi! Úgyhogy minden rendben, a terhességet észre sem veszem. (csak nemhogy elkiabáljam)

Olvaslak benneteket folyamatosan, de néha nehezen követem a dolgokat. Már sokan nagyon közel vagytok a nagy naphoz. Csak azt kívánom nektek, hogy a hátralévő néhány nap, hét problémamentes legyen és jó élményekkel gyertek majd a szülés után.

Chilike: Tényleg azt mondják, hogy a szülés előtt leereszkedik a has. Az enyémre szombaton mondta a sógornőm, hogy milyen lent van (én észre sem vettem) és kedden megszületett Kitti. De a húgom hasa például egyáltalán nem ment le csak akkor, amikor már jöttek a fájások (igaz mindennel együtt 4 óra alatt szülte meg a gyerekeket).

Kislibus: Örülök, hogy nincs semmi gond a babával!

Rencsi: Sajnálom, hogy így szenvedtek, de én is azt mondom, hogy azonnal menjél dokihoz a vérzés és az ájulás miatt. Ez nagyon nem jó így és Dominak sem jó, ha a mamája nem érzi jól magát.

Cs.andi: Kicsi manó csodaszép!

Most mennem kell!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Jaj.....lemaradt az előbb, hogy Melániának gratulátok a kis Milánhoz, Ercsikatinak pedig a pici Kendrához!!!!! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


köszi mindenkinek hogy aggódtok!!!! szerintem megjött, legalábbis remélem hogy csak az van, de holnap megyek Apánkhoz. Úgy volt hogy éjjel hívjuk a mentőt amikor rosszul lettem szombaton, de évekkel ezelőtt volt már hogy kellett hozzám más miatt mentőt hívni és órák alatt értek ki, szóval elvetette a párom, a következő ötlet a János volt, de Domival nem tudtuk mi legyen, meg én hogy jutok el az autóig stb...szóval vártunk és én közben elaludtam, így nem mentünk dokihoz.....
Nem csináltak a vérátömlesztés után újabb labort, mert Apánk azt nondta tök felesleges úgyis szörnyű lesz az eredménye, mert hosszú hónapok kellenek mire változik majd a helyzet.....

na megyek lefekszem, ma a férjem tartja a frontot....

még egyszer köszi és puszika

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Csak egy percre, mert nagyon fáradt vagyok: Apánknál minden rendben volt, a baba napra pontosan a korának megfelelő méretű, már befordult szépen, a méhnyakam még 4,5 cm, szóval végre semmi probléma nem volt!

A csípő miatt elküldött ortopédiára, a viszketés miatt bőgyógyászhoz, szóval meglesz a programon egy időre :)

Hihetetlen, hogy már másfél kiló és kb. 37 centi Szonjus! :D

Lányok, Rencsi holnap megy Apánkhoz, gondolom majd ő elirányítja a megfelelő helyre!

ja és találkoztunk Melcsiékkel, gyönyörű és szuper jókedvű baba Marci!

Ja és még annyi, hogy arra a kérdésre, hogy mikor pakoljam össze a kórházi cuccomat, Apánk azt mondta, 2 hét múlva. Húúú, ez elég félelmetesen hangzott :D
vjulcsi
 
 


Rencsikém hányra mentek holnap?

Beszéljünk mindenképp, hogy mi volt!!!

Puszillak
vjulcsi
 
 


Csomee! Én is fiút mondtam, na kiwi vok. :D
Örülök, hogy minden ilyen szépen alakul!!!
Kittikéd hogy van? Karácsony? Te milyen tortikát készítettél az ELSŐ SZÜLINAPRA?

Rencsikém! Aggódunk nagyon miattad!!! Ugye, szólsz, ha bármiben segítsünk???!!!!!!! Holnap lszs írjatok a Pároddal, hogy mit mondott Apánk!

Julcsika! Jaj, nagyon jó!!!!! Izgulsz már egy picit ezek után, ugye?
Azért még van idő, csak szépen pihengess!
Melcsimuci hogy van???

Melikém és Libuska! Nálatok bevált a jóslatom? A nemeket illetően. :oops:

Kép
bodza2005
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?