Új privát üzeneted érkezett!

Tündi, Nekem mind1. Szülj az ügyeletesnél, és akkor nem kell adni.

Kép
xtina75

én biztos fogadott orvosnál fogok szülni és adok is neki pénzt ha meg leszek vele elégedve... szerencsére az én dokim nem az az előre megmondós fajta... :lol:

de a témához írt első hozzászólásomban is leírtam, hogy ILLIK adni pénzt...ez vitán felüli... csak sztem ne határozza meg a doki, hogy mennyit kér... ez az én véleményem

Kép
gtunde75

Ne de Tündi, ha valaki nem ismeri a dokit, és mondjuk nem tudja leinformálni, akkor is kideríti, hogy most akkor ő olyan megmondós fajta-e.... Másképp nem tudja, mint megkérdezi. Ha nem egyenesen, akkor virágnyelven. (Mit kell még tudnom...) Abban igazad van, jobb, ha olyan fajta, aki nem olyan, hogy kiköti... de van kismama, aki nem ez alapján válogat: ha jó doki, így is, úgy is odaadná.

Én is olyat találtam, aki nem köti ki. De nálam ez nem volt kitétel. Én tudom magamról, hogy én egy problémás eset vagyok. Nincsenek illúzióm: perkálni fogok.

Kép
xtina75

Hálapénz
A neve sokat mond. Meghálálod a veled való törődést. Érzésed, tehetséged szerint. Az ellátás után!!!
(Ha az orvos kevesli, nem elégedett, ellened nem tud tenni. A gyereket már nem rakhatja vissza)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sophie, nagyon sajnálom, sok erőt kívánok és remélem, a doki megtalálja a legjobb megoldást!
Ircsi, milyen igaz az előbbi hsz-ed utolsó mondata :wink:

bekri

Kép

Még élek :)
2 napja sokat idegeskedek,görcsölget is a hasam.A fejem is fáj,megint lecsúszott fél Algo mert már hányingerem volt tőle meg sírtam :( Na jól kipanaszkodom magam.
Anyagi természetű gondokkal lát el minket a kedves család.Lehet kútba esik a költözés is.Akkor pedig nem tudom mit csinálok :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Pedig hát
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"]H írta:lombikbabaálapénz
A neve sokat mond. Meghálálod a veled való törődést. Érzésed, tehetséged szerint. Az ellátás után!!!

mennyire jól elkaptad a dolog lényegét!!! :lol: :lol: :lol:

Évi sajnálom! fel a fejjel!

tegnap este elszórakoztattam magam: babaágyakat, pelenkázókat nézegettem... régebben hajthatatlan voltam :arrow: az én gyerekem nem fog használt cuccokat kapni! de basszus... ezek az árak! úgyhogy felregiztem a vaterára!!! :lol: :lol: :lol: hiába, muszály megalkudni... :lol: :lol: :lol: de fura mód nem érint rosszul a dolog... mi is felnőttünk az átkosban, pedig nem volt baldachinos babaágyunk!!! :wink: :wink: :lol:

szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

Szerintetek normális hogy menstruációs jellegű görcseim vannak?? :? :(

evilany

Évi!!! Nyugodj meg pihenj sokat!!!
Wc-n voltál mostnaában?
Ha erősebbek a görcsök menj be a klinikára!Nekem azt mondta a doki ha erős a görcs és sokáig tart egyből irány a kórház!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Voltam wc-n minden nap,ma is már.
Tiszta ideg vagyok :cry:

evilany

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75

tegnap este elszórakoztattam magam: babaágyakat, pelenkázókat nézegettem... régebben hajthatatlan voltam :arrow: az én gyerekem nem fog használt cuccokat kapni! de basszus... ezek az árak! úgyhogy felregiztem a vaterára!!! :lol: :lol: :lol: hiába, muszály megalkudni... :lol: :lol: :lol: de fura mód nem érint rosszul a dolog... mi is felnőttünk az átkosban, pedig nem volt baldachinos babaágyunk!!! :wink: :wink: :lol:

szép napot mindenkinek![/quote]

Egyet értek veled Tündi!!!! Én a teszveszen vagyok leginkább de vaterára is beregiztem tavaly....Nagyon jó állapotú cuccokat is ki lehet fogni!!! -és elég barátságos áron vannak!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Ne idegeskedj attól csak rosszabb lesz!!!Milyen sűrűn görcsöl a hasad és mennyi ideig?
Hívd fel a dokit és mond el neki mi van!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,milyen dokit? :( nincs még választott orvosom,a kirendelttel még nem találkoztam.
Hát nem tudom milyen sűrűn,időnként görcsöl,mint amikor menstruálsz.

evilany

Sziasztok!!!

Évi. Magneb6. És hívd fel a dokidat, vagy a klinikát és kérd az ügyeletest vagy valakit.
DE NE IDEGESKEDJ!!!!!!!!!!!!!
Hallod?

szilvás76

Ha már van kiskönyved a védőnőt is felhívhatod.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Biztos csak vaklárma. :cry:
A védőnőt lehet felhívom.

evilany

tüsszögési rohamaim vannak...nem bírom abbahagyni :) pfú...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tényleg. Védőnő!

szilvás76

hívd fel és pihenj le!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha ennyire aggaszt és félsz, akkor ne is gondolkodj, hívd fel!!!

szilvás76

Na,azt mondta amit vártam is,Magne B6,Nospa,pihenés,ha nem javul v.rosszabbodik,Klinika(na oda nem fogok menni)

evilany

mi a bajod a klinikával? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát nem a kedves orvosokról és szivélyes ellátásról híres.Te is tudod.

evilany

Évi! Tedd, amit mondott!
És ma ne takaríts, főzőcskézz!
Feküdj le, takarózz be, tv és olvasás! De TÉNYLEG!

szilvás76

:( csak tiszta ideg is vagyok.
De most komolyan,ha bármi gond van/lenne,és én lefekszem,na attól mi lenne másképp? Csak kérdem......persze lefekszem.

evilany

Nincs olyan doki, akit már kiszúrtál magadnak? akit esetleg most megkereshetsz, ha mégis kell?

De nem lesz semmi baj, csak ne járkálj, ücsörögj, hanem feküdj le!

szilvás76

Én ott szültem a lányomat...nincsen vele semmi bajom.Babót is ott fogom szülni.Mivel addigra a megyei nem lesz...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ellazulsz a magnétól és a nospától, elmúlnak a görcsök... A fekvés a legjobb ilyenkor...

szilvás76

De igaza van Szilvinek!!!
Pihenj le és ne idegeskedj!!!
Nyugalom,pihenés,gyógyszer ....
Jobban leszel hidd el.
Ma ne csinálj tényleg semmit!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó jó tudom. Bár vszinű csak vaklárma,meg az idegeskedéstől van.

evilany

márbint a görcsölő izmaid. A pocakodban. Az lazul kicsit, meg megpihennek...

szilvás76

Csillag,tudom,én is ott fogok sajna szülni vszinű,de múltkor pont Te nem akartad felkeresni az ügyeletet....tudod.

Doki:van tippem,de még nem találkoztam vele,majd a 16.heti vizsg.után akarom megkeresni.

evilany

Tudom, biztos komoly doklgok vannak a háttérben, de talán segít az, ha CSAK a babára gondolsz, és megpróbálsz minden egyéb külső rossz dolgot száműzni. Nekem sokszor segített ez. A babáról ábrándoztam, meg hogy neki az a jó , ha nem mérgelődöm stb..., És előbb-utóbb megnyugodtam.
Hátha segít...
Egy jó limi film, nyálas könyv, az is segít, még talán be is alszol rajta. Ébredés után meg minden oké lesz... :wink:

szilvás76

OK :) Köszi.Na megyek is.

evilany

Itt leszek, ha kell valami. Egy jó szó, vagy ilyenek... :lol:

szilvás76

:cry: :cry: ne írj ilyeneket így is bőgök folyton.Tiszta hülye lettem.De legalább a Miki itthon lenne.

evilany

Mármint persze írj ilyet mert tök jól esik,csak ilyen hülye sírós vagyok....

evilany

Évi, egyenes leszek, leírom, amit (sajnos) tudok.
500 mg Magnézium! És ágynyugalom! Csak Wc-re szabad felkelni. Min 3 nap! Nekem ezt tanácsolta a doki, és azt mondta, hogy ez vagy "csak" fenyegető vetélés, amikor nem biztos, hogy baj van, de óvatosnak kell lenni nagyon, vagy baj van, de akkor meg nem lehet segíteni. És a baj akkor kezdődik, ha késszerű szúrások vannak, vagy ha már nagyon vérzel. De addig ne idegeskedj, amíg nincs igazi baj. Tudom, most nehéz nyugodtnak maradni. Pihi, fekvés!

Kép
xtina75

Ne már! Minden rendben lesz!!!! És ne sírj, árt a szépségnek! Felpüffedt arcú, vörös szemű és orrú Évi nem épp egy dögös rocker Kismama!!! Na! Mosolyt!!!! :lol: :wink:
A Babád csak kapkodja a pici UFO-fejét a Pocakodban, mert nem érti, mi van... :-) Legalább Őt nyugtasd meg! :wink:

szilvás76

Nem vérzek,hálistennek.Próbálom számolni hátha épp menzesz kéne jöjjön egyébként,de annyira nem volt beállt ciklusom,hogy nem tudom..szept.abbahagytam a fog.gátlót,okt.megjött és novemberben már nem.Így nem tudok számolni.

evilany

Szilvás :lol: :lol: szegény kis UFO fejű...

evilany

Nyugi Bébi!!!!
Ágynyugalom...és semmi stressz!!!! Aludj ha tudsz....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tényleg olyanok még... Nagy kobak, nem is igazán szabályos. Én Bendét Kis-UFÓcskának hívtam... :-) Aztán "megemberesedett" :-)
Na. Nyugi. Pihi. És lazítás ezerrel. Biztos, csak a stressz, de ne tegyél rá még egy lapáttal azzal, hogy továbbra is idegeskedsz...
:-)

szilvás76

Sipircaz ágyba!!!!Azonnal!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, remélem, már lepihentél, és betoltad a magéziumot! Bizony, a legfontosabb ilyenkor, hogy feküdj, csak akkor kelj fel, ha nagyon muszáj! Remélem, minden OK, de főleg ne idegeskedj, nézz valami agytalanító bugyuta filmet!
Még azt akartam írni, hogy szerintem érdemes lenne a 16.hét előtt dokit nézned, vannak orvosok, akik a 12. hét után nem szeretnek kismamát vállalni.

Hálapénz meg - én dokim is a vizsgálat×10 szabály szerint szokott kapni, nekem sokat számított, hogy olyan doki volt ott a szülésemnél, akit ismerek, és akiben megbízom. Nagyon hosszú volt a szülésem, de nagyon gyakran bejött már az elején is, tényleg törődött velem, így szívesen adtuk neki a borítékot, mert tett érte, sokat is, pedig ahogy kivettem, valami családi bulit késett le miattunk.
Hozzá tartozik, hogy valóban nem tudja visszatenni a gyereket, de ha elégedetlen az összeggel, megteheti, hogy a további kezelésedet, következő szülésedet nem vállalja.

KépKép

KépKép
stelly

Én is remélem, hogy már húzza is a lóbőrt, mert annyira gagyi filmet talált, hogy bealudt rajta. :lol: :wink:

szilvás76

Hálapénz. Én még direkt nem kérdeztem rá. Az én dokimról azt olvastam, van, akinek azt mondta, amennyit gondol, másnak meg mondta a 10-es szabályt. Én nem akarom megkérdezni, majd adok, amennyit tudok-bírok.
Ha meg mégis olyan jó lesz a kapcsolat vele, majd csak szóba kerül...
Bekri. Mi a tapasztalatod ezen a téren?

szilvás76

Évilány, a lényeg a nyugalom.
És feküdjél sokat, nincs takarítás, főzés stb. Pihi van csak.
Látom csütörtökön mész dokihoz, addig ezt kellene tartanod.
De tuti nincs semmi baj!

Szilvás én sem kérdeztem meg a dokimat a hálapénzről, mi is annyit adtunk, amennyit akarunk.

Nagyon várom már a holnapi napot, remélem minden ok lesz a genetikai uh-n.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody genetikaira nem csak a betöltött 12. hét után szabad menni??? ahogy nézem a vonalzód... holnap még csak 11+2 leszel! :shock: vagy csak nem jó a vonalzód?

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?