Új privát üzeneted érkezett!

Na ide figyelj Vius!

Kezdesz nekem gyanús lenni!!!! :? :? :? :?

Mi ez a laptető áradat??? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


A FRANCOT nem lehetek ne mááááá most nem szeretnémmmm még tul közeli az élmény és még van gond elég darival...

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Köszönjük a képet Twistről!
Milyen aranyosak, és szépek együtt! Gyönyörű kép!

rodina74
 
 

 
 

Twist
Gratulálok. Jó egészséget és kitartást!

Bikfy, Rodina
Nem kutakodtatok még, hogy nincs-e valami rokoni kapocs köztetek?

Most egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Barátnőmnek lesz a szülinapja és arra gondoltam, hogy csinálok neki kb. A4-es nagyságú képet, amelyet több kép van, csak azt nem tudom, hogy mennyi képet rakjak róla, rólam, közöset, vagy esetleg másokat is rakjak (régi barátok). Igazából azt szeretném, ha ránéz a képre 100 év múlva, akkor én jussak eszébe róla.

Tegnap kisfiam jóvoltából kb. 4 lépcsőfokot csúsztam térden, lábszáron a lépcsőn, mert mindig ugrál és valahogy összegabalyodott a lábunk, ahogy vigyáztam, hogy ne essen le, úgy fáj a lábam, ott ültem a lépcsőn és könnyeztem.

timejka
 
 


Timejka!

Nagyon sajnálom a térdedet, és hogy így elestél!
Rá tudsz azért lépni?

A szülnapi ajándékra térve, szerintem, középre egy nagybb képre ragassz valami olyan képet, melyen közösen vagytok. Köré pedig olyan eseményekkor készült képeket, ahol nagyon jól éreztétek magatokat, és felejthetetlen volt. Ezek lehetnek kisebb méretű képek. MÉg dátumokat, vagy egy-két vicces megjegyzést is odaírhatsz, ami az adott eseményre emlékeztet. Az apósomék minden évben csinálnak ilyen kis összeállítást az év végen a baráti körükben. Tök jók, és van, hogy évekkel korábban is visszanézzük őket, és jókat nevetünk!

Tegnap meghozó tornát csináltam az avivával, egy jó órán keresztül. Még nem jött meg, de már vannak mensis görcseim. Remélem estére megjön!

rodina74
 
 


Twistről friss hírek?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, tök jó dolgokat írtál Timejkának! :D Ezt nem írom többet, e most drukk a pirihez!

Twisték nagyon szépek. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Twist írt a babás topikba! Átmásoltam ide is, hogy mindnki lássa!

Sziasztok csajok! Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon édik vagytok:) A császáros sebem tök jól gyógyul, mindenki a csodájára jár, hogy én már éjjel felkeltem (az mindegy, hogy mennyire torzult arccal) és pisilni jártam.) Meg mozgok, járkálok a folyosón. Ma már nem kellett fájdalomcsillapító sem, felszívódó varratokat kaptam.

A More Milk kapszula nagyon bejött, szép fehér tejcsit tudok adni a kiscsajnak. Egyelőre nagyon sokat alszik, azt mondták, hogy ébresszem fel etetni erőszakkal. Tanítottak szoptatni és tisztába tenni. TAJ meg stb ügyintézés is volt a kórházban, tök jó itt minden, csak sosem hagynak aludni.

Hajasbaba Dorka, nagyon édi kislányos feje van:) Nem is tudom kire hasonlít, másnak láttam tegnap is, ma is. Na, megyek lassan zuhanyozni, ebédelni stb.

Puszi nektek

rodina74
 
 


Twist!
Nagyon büszkék vagyunk rád, hogy ilyen kis stramm nő vagy!
Még egyszer gratulálunk és Dorka baba pont olyan szép, melyről mindig is álmodtál!


A délelőtti mensi görcsök sajna elmúltak. Kicsit el vagyok kenődve, mert délelőtt úgy éreztem megjön. De hát nem... Mindenképpen avivázok ma is, hátha!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, ma apus megy az oviba, így kihasználom a lehetőséget, míg nincsennek itthon.

Rodi: Szorítok hogy most jöjjön már meg az a "szédült" piri. :)
Remélem holnapra már meglesz az eredmény!

Twist: Nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nektek! Üdvözöljük a körünkben a legkisebb babácskát!
Majd gyere azért és mesélj nekünk róla. Nagyon irigyellek ám. :D
Ügyesek voltatok.

Nekem a menzim megint mint szokott hol ilyen hol olyan. Nem értem miéert nem normális. Már bocsi hogy leírom, de egyszer tök piros, egyszer barna, meg van olyan is, amikor alig látszik valami. Idegesít ez az egész. Mindjárt be is jelentkezek orvoshoz. Bár most felesleges, mert menzi alatt úgysem tud velem mit kezdeni. Elmegyek a régihez eldöntöttem, aztán küldjön ahová akar. Legalább gyűlnek a papírjaim, meg fogy a pénzem. :( :)

Vius: Ez a sok laptető gyanús nekem!!!! :lol:

Timejka: Remélem nincs semmi komoly a lábaddal! Bence nem ütötte meg magát?

Na lépek lányok, mert jön a második műszakom itthon. Nemtudom lesz e időm jönni még ma, de az előző hezteket figyxelembe véve nem biztos. :oops:

Bikfykém: Kitartást neked. Csak tanulj szép szorgalmasan, meglátod meglesz az eredménye!

Bikfy + Rodi: Sielni mentek? Na ha nekem ez hiányozna ahhoz hogy babám legyen akkor már le is tehetek róla. Én sosem fogok eljutni sielni. VAgy ha eljutnék is úgy összetörném magam, hogy azért nem lehetne... :lol: amilyen béna vagyok.

Na tényleg puszi nektek! Jók legyetek!

Kép
babicsek
 
 


Jujj de sok ez az egy hónap amire várnom kell... :shock: utálom a várakozásáááást.

Na most jó sokat írtam, de tényleg eltünök most már. :lol:
Zavarjon el valaki innen!!!!!!

Na mentem tényleg. :D

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Twist, drága!
Gratulálok én is Dorka babához, nagyon aranyos. Ügyesek vagytok! Jaj, de jó, hogy már jobban vagy, és gyorsan gyógyulsz, és tejcsi is van!

Hú, lányok, nem tudom, mikor lesz időm jönni. Képzeljétek, tegnap belénkjött egy autó a parkolóban, és persze elment szó nélkül, leesett a rendszámunk, és csak otthon vettük észre, hogy egyáltalán történt valami baleset. Ez a holnapi inszem nagyon nehezen alakul... :( Lesz BKV sztrájk, úgy volt, hogy elvisz a férjem autóval a Kaáliba, de rendszám nélkül meg 100 ezerre is megbüntethetnek, és nem érdekli a rendőröket, hogy elveszett, mert sokan mondták ezt, így nem fogadják már el. :( Szerencsére nővéremék megtalálták a rendszámot (nálunk voltunk tegnap, mikor összetörtek minket), én ma összeszedtem sógoromtól a rendszámot, hát elég rondán néz ki, kiszakadt a széléből egy darab, de most megpróbáljuk valahogy visszaszerelni, hogy el tudjunk holnap menni a Kaáliba. Persze az autó is csúnya, az első lökhárítón keletkezett két lyuk, meg függőlegesen végig van törve (a lökhárító), és az egyik fele vagy 1 cm-rel hátra van nyomódva. Lehet, hogy cserélni kell. :( Olyan rossz érzés, hogy nem tehetünk róla és nem tehetünk ellene semmit. :(
(Bocs, ez most kicsit szomorúra sikeredett.)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka!
Sajnálom a lépcsős balesetet, remélem már jobban vagy!
Ez a fényképes ötlet nagyon tetszik, biztos örülni fog neki a barátnőd!

Rodi!
Köszi, hogy a Twist levelét átküldted nekünk is! Nagyon drukkolok, hogy jöjjön már az a piri! És tényleg egy darabig utoljára. :wink:

Babicsek!
Mihez kell egy hónapot várnod?

Bocs, most csak eddig tudtam visszaolvasni. Bumi, láttam, hogy írtál, sajnos a válaszom pénteken elveszett az éterben (nagyon morcos voltam miatta), de ígérem, ahogy tudom, újra leírom. És addig is köszi, hogy írtál választ!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Köszi az ötletet.

Térdem nem az igazi, de nem vészes. Lépcsőn lefele kicsit fáj. Most befásliztam.

Babicsek
Azért nem normális a mensi, mert azt akarjuk, hogy normális legyen. Majd ha nem lessük, hogy normális-e, és nem akarunk babát, akkor tuti normális lesz. Szóval érted?

Kikinda
Jó Istenke Titekete is szivat. Engem is, akárhányszor bejelentkezem orvoshoz, tuti, hogy kell másik időpontot kérnem, mert valami közbejön. De most már nem lesz így, mert semmi nem fog érdekelni.

timejka
 
 


sziasztok,
bocsi lányok, olvaslak titeket és drukkolok innen a háttérből, de nagyon sűrű most minden itthon... talán a következő napok már lazábbak leszenk :P

Szerencsére hatott a lithos stimu :P :lol: . Jobb oldalon egy, bal oldalon (ahol eddig szinte sose volt) 4 tüszőcskénk van, ma még kaptam gonalt, meg Cetrid... - t repedésgátlót, holnap este 11-kor repesztő, és csütörtökön 10.30-kor punkció :lol: :lol: :lol: már nagyon várom!!!!!!!! :P :P

Rodi, Bikfy,
drukk a tervetekhez, úgy tűnik semmi akadálya nem lesz, hogy meglepjetek a szülinapomon kéééééééét gyönyörűűűűűséges pozitív teszttel!!!!!!!

Beze,
szerintem ez fantasztikus, hogy így beállt a ciklusod!!!!!!! Pláne ha az lh mutatta is!!!! Szopi van még???

Kiki,
inszem???? tüszőcskék???

Timejka,
jobbulást a lábadnak!!!!!!!!!

Luczus,
veled mi újság????

Vius, Dy,
puszi nektek és a babáknak is!!!!

Monic, Bumi,
sajnos tisztában vagyok vele, hogy az első lombik sikeressége nem attól függ, hogy melyik topicba irogatok és hogy kinek hányadik sikerült... :cry: De bízok benne, hogy a JóIsten tudja, hogy a legjobb nekünk és hamarosan beköltöznek és velünk maradnak a csöppségek!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Most megyek, még ezer tennivaló van!
puszi nektek!
Vendég
 


Nati, ez fantasztikus!!! Nagyon drukkolok, és szívből kívánom, hogy ikreitek legyenek! :D
Igen, napi kétszer szoptatok még, március végére tervezem, hogy abbahagyom.

Babicsek, pont így vagyok, mint te, a mostaniban több volt a barna, mint a piros. Hát nem értem, de ez van. :shock:

Kiki, szerintem Babicsek úgy értette, hogy újabb 1 hónap, mire kiderül, van-e valaki a pocakban. :wink:
Autót sajnálom, ez tipikus magatartás egyesektől! :evil: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Twist, nagyon ügyes vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vagyok, de ma nem túl jó a kedvem. Fene tudja mitől. olyan nyomi és fáradt vagyok.

Twist!
Szia, nagyon örülök Nektek. Csuda ügyesek voltatok mindketten. Már alig várlak haza nagyon jó lenne, ha mindenről beszámolnál töviről hegyire. Ölellek. :wink:

Rodi!
Jönni fog az a mensi, csak nyugi! Ne sürgess semmit! Várj türelmesen. Puszillak. :wink:

Natikám!
Hajrá ikerbabák!!! Uncsitesóm is ikerterhes, az 1. lombikból. És én nagyon büszke vagyok rá. :wink: Neked is sikerülni fog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!
Hogy van Bence? Remélem azóta már el is felejtettétek a lázat!
Mikor mégy uh-ra? Nekem szerintem már nem lesz inszem előtt uh.

Bumi!
Ez a leszívás ez laparoszkópiával történik? REmélem, sikerül eltüntetni örökre.
Hát, hogy a barátnőméknél mi a gond, az jó kérdés.Neki eddig egy cikluskövetése volt, egy vagy két vérvétel meg uh, és nem találtak gondot, de persze neki is rendszertelenül jön meg, hol barnázik, hol nem ... stb. Viszont a párja meg már egy éve nem ment el kivizsgálásra, mindig halogatja... Így nem tudom, hogy fognak egyről a kettőre jutni. Ezért is próbálok segíteni nekik helyet keresni, ahova mehetnének, és ahol foglalkoznak velük, hátha akkor náluk is történik végre valami. Köszi az infót.

Beze!
Gratulálok a gyalogló kislányodhoz! :) Nagyon édes.

Babicsek!
Végül én is egész jól aludtam éjszaka is. Nem tudom, miért vagyok mindig fáradt, persze ennyire kiütve csak akkor vagyok, ha nem alszok eleget. Sajnálom a pirit. Végül a korábbi dokid nyert? Gyógyszert is kapsz tőle, vagy csak uh, vérvétel?

Bikfy!
Kitartást! Tudod, hogy mi is nagyon várunk vissza, de mindennek meg van az ideje, nálad most a tanulásé, de már nem sokáig, ugye? ;) A síelés biztosan jót fog tenni!

Rodi!
Neked is biztos jót fog tenni a sielés. A pihenés szerintem is jót tesz, és szükséges is itt a nagy babavárás közben.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze!

Tudod már, hogy mit kap Lexi a szülinapjára? :wink:

Viusocskám!
Merre vagy? Remélem tavasszal egyszer meglátogathatlak. Ha jobb idő lesz, elmegyünk egyet fagyizni? Én meg addig Darinkázok. Benne vagy?

Kiki!
Te most ne törődj semmivel, semmi ne izgasson. Neked holnap fontos feladatod van. Szurkolok ám nagyon. :wink:

Timejkám!
Nagyon lemondó lettél. Jól érzem? Egyébként mostanában én is így vagyok. Olyan minden mindegy hangulatban. Nem mondom, hogy jobb így, de nem is rosszabb. Valahogy most kevésbé fáj a babátlanság.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi
Bocsánat, Neked köszönöm az ötletet. Na meg a többieknek is. :lol:

Bence nem ütötte magát.

Nati
Te már lombikra mész? Lemaradtam, vagy nem figyeltem. Bocsnat :oops:

timejka
 
 


Kikim!

Itt vagy még? Mit érzel a holnapi nappal kapcsolatban? Izgulsz? Én már nagyon. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Helló Timejka bajnok! Térded?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!

Ezt holnapra Nektek!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!
Közben írtad, hogy vannak tüszőcskék! Szuper!
Nekem holnap lesz az inszem. Nem érzek semmit, nem is nagyon szurkálgatott a petefészkem, meg nem feszült úgy, mint legutóbb. De ez van, lesz, ami lesz.

Timejka!
Pont hétvégén hallottam azt a gondolatot, hogy a próbák, nehézségek azért vannak, hogy az ember közelebb kerüljön Istenhez, ez jutott eszembe, mikor felfedeztük az autón a sérülést. És hogy ezeket a próbákat el kell fogadni, ha jönnek, hát megpróbálom elfogadni. Végülis szerencsére nem történt bajunk, és ez a legfontosabb. Az autószerelő meg ma gyorsan kikalapálta a rendszámot, és egy új tokban visszatette az autóra, egész tűrhetően néz ki.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Köszi szépen! Nagyon aranyos vagy! :)
Hát, olyan semmilyen hangolatom van. Kicsit elvesztettem a hitem az inszeminációban, hogy a múltkori nem sikerült. De szerintem jól van ez így, annál nagyobb lesz az öröm, ha mégis sikerül. (Azt hiszem titokban reménykedek, mert nem tudok nem reménykedni... )

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
De persze azt a részét meg izgatottan várom, hogy mindketten itthonról dolgozunk holnap, és hogy ez hogy fog menni. Mert egyedül nem vezettem még, így nem tudok elmenni egyedül a sztrájk miatt a Kaáliba.
Miből vizsgázol csütörtökön?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki!
A holnapi naphoz nagyon drukkolok! Majd gyere és számolj be!
Sajnálom a kocsit, de most a pozitív dolgokra koncentrálj!


Natikám!
Nagyon szép kis tüsző termés! Szurkolok neked is csütörtökre! Gondolom nagyon várod már! De jó!!!! Ikreket kívánok én is neked!

Bikfykém!
Töltődj fel! Megyünk síelni! Hurrá!

Beze!
Ha a szopi márciusban véget ért, a következő hónapban jöhet a kistesó projekt, ugye?

Timejka!
Jól teszed, ha befáslizod. HA megrántottad a lábad, kend be rozmaring krémmel! Az nagyon jó!

rodina74
 
 


Megyek avivázni!

rodina74
 
 


Rodikám!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, jó lesz?

KépKépKép
bikfy
 
 


Akkor meg hajrá Aviva!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Valahogy, úgy vagyok most. Lesz, ami lesz, de azért legbelül ott van hogy miért nincs már. Szóval hol így, hol úgy.

Bikfy, Rodi
AMIT ÍRTAM AZON MÉG NEM GOLDOZTATOK, HOGY NEM VAGYTOK-E ROKONOK? :lol:

Térdem érzem még. Mindkét térdemet és sípcsontomat beütöttem, kicsit bekékült, tegnap a bokám fájt, ma a térdem. De túléljük és rendbe jövök.

Kikinda
Nekem szerintem akkor már Isten mellett kéne lennem, annyi próba volt :lol:

timejka
 
 


Kiki,
holnapra csuriban érted a kezem, lábam, meglátod, most sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bízz benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többieknek jó éjt, holnap igyekszem jönni :oops:
Vendég
 


Köszönöm a drukkokat.

Bikfy!
Ugye nem baj, hogy felhasználom az általad küldöt képet? Már hetek óta szeretnék avatárt beállítani, de amit szerettem volna, az túl színes kép volt és nem tudtam elég kicsire összenyomni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Látom senki sincs. Jó éjszakát!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hol lehet választani avatart, mert nekem is kellene egy új.

timejka
 
 


Jó reggelt!!! :wink:

Kikim!
Kívánom, hogy ez az avatar hozzon neked szerncsét!!! :wink:

Timejkám!
Szerintem rokonság nincs, de lelki társak vagyunk. Lehet, azért kellett várnunk a babánkra, hogy egymással találkozhassunk. Az biztos, hogy mindannyiótoknak nagyon örülök, és boldog vagyok, hogy ilyen barátaim lettek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Milyen avatart szeretnél?

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!
Miután belépsz, bal oldalon van a profil gomb, ha oda belépsz, akkor ott tudsz avatárt beállítani. Elvileg lenne ott választék is, de az nekem valamiért üres volt, így nem tudtam onnan választani. Egyébként nekem nagyon tetszik az avatárod, de azt is megértem, ha változtatni szeretnél. :)

Bikfy!
Köszi még egyszer! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nekem pl. ezek a babások nagyon tetszenek.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Ez nagyon édes! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Na mindegy, majd megmondod, milyent szeretnél. Lehet, nem is babásat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jelenlegi helyzetet nézem, akkor egy bekötözött nyomorék embert, ugyanis reggel leguggltam és elég nehezen álltam fel, a derekem nem engedelmeskedik azóta se.

Köszi csajok a segítséget. Bikfy az alvó babás is tök helyes. Körülnézek, ha elakadok, akkor sikítok.

Jól van Bikfy, csak hülyéskedtem, hogy nem vagytok-e rokonok. Igen, jó, hogy itt megértjük egymást és minket is megértenek.

Jut eszembe! Férfiaknak csak sperma vizsgálatot szoktak ilyenkor csinálni? Más vizsgálat nincs? Párocskám érdeklődött, miután a TSH-m is jó lett, hogy akkor neki kéne menni.

timejka
 
 


Lucuzskám!

Veled mi van? Eltűnt sajnos a hozzászólásom, amit neked írtam. Neked is ma lesz az inszem? Úgy örülnék, ha együtt babásodnánk!!! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka!
Nálunk spermavizsgálat volt, utána andrológiai vizsgálat (szervi külső vizsgálat). Miután gondot találtak, elküldték a férjem genetikai vizsgálatra és ott derült ki, hogy tényleg komoly baj van.
Sajnálom, hogy fáj a derekad, tényleg rád jár a rúd mostanság. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Na, most indulunk a Kaáliba. Ha hazaértünk, jelentkezem.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
Szorítok4

Na, találtam avatart, tök szép a kép, csak az a baj, hogy nem lhet kivenni, hogy mi ez. Na, majd keresek másikat.

http://www.daviddelamare.com/mother.html

Remélem sikerült rendeseen bemásolnom a linket a képről. Nekem nagyon tetszik.

timejka
 
 


Nagyon belejöttem, most találtam egy másikat. Olyan szép szerintem!

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: