Sziasztok.
Szonce:
MI köszi a vendéglátást, de komolyan mondtam, hogy az egyik hétvégén ha ráértek szívesen látunk titeket itt nálunk, beszéljétek meg uraddal!!!
Boti ahogy elnéztem nagyon élvezte a nálatok létet, főleg az 1 kg keksz után amit benyomott...természetesen ez a vacsizást még nem zavarta meg!
Megnéztem, köszi a képeket, nagyon arik, csak válaszolni nem volt érkezésem Boti mellett...meg voltunk megint játszón, muszáj lefárasztanom, mert különben ő fáraszt le engem teljesen.
Ádámban is van akkor szufla, lehet, hogy pont fellelkesült Botitól, meg attól, hogy nem mindennapi volt az este....szegények, ti szívtatok....meddig csinálta a bulit???
millye:
Igen ez a téma nekem már régóta ismerős....itt a sok szép játék és minden amivel foglalatoskodni lehet, de nálunk is a háztartás a legfőbb érdeklődési kör sajnos...nincs megálllás...ebbe néha nagyon belefáradok bevallom...akkor leülök és csak kiabálom, hogy ezt nem szabad meg azt sem és ezt sem....
Kubu:
Mindenképpen infózz, hogy miújs bent?!
zizi:
csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem sem úgy van a dolog ahogy ő előadja, legalábbis, mindig bebizonyosodott az ismerőseim között, hogy aki a legjobban hangoztatta, hogy ő nem akar gyereket, ő akart legjobban....ez lehet itt a titok.
Próbáld majd vele kettesben megbeszélni a dolgot, de addig jegeld a problémát, mert a legfontosabb a babád és a tejed, hogy legyen neki. Rendezd el ezt magadban, hogy nem te vagy az ő kirohanásáért a hibás és megnyugszol. Nem lesz ez örihari....szerintem.
Tigriske:
Innen is gratula a 3-as ikrekhez, szuper érzés lehet, de én azért kardomba is dőlnék látván mire képes egy....
szegény kis másfél kilós Lilla baba rendesen el lett nyomva ott bent!
Szerintetek 3-as ikreknél mibe teszik őket, hogy együtt lehessenek??? Egy kocsiba belepúpozzák??? ...de hü.ye vagyok, biztos inkubátorosok nem?
Ma két "remek" dolog is történt:
1. Járókában volt a gyerek, majd ordítani kezd, bemegyek felveszem és paskolgatom a derekát, fenekét, hogy megnyugtassam, majd arra lettem figyelmes, hogy elég ragacsos amit paskolok....tehát a gondja az volt, hogy hátközépig sza.ta magát....mentünk a tus alá egyből...persze amikor mondtam, hogy fúk tiszta kaka lettem tőle, akkor nagyon jót mulatott!!!
2. Gyereket haza akartam hozni a játszóról, na ez nem úgy történt ahogy gondoltam, nem akart jönni, ennek igen hangot is adott, mondtam magamban én nem rángatom itt a játszi közepén a hisztiző gyereket, otthagytam, hogy majd ha kiheveri feláll és jön...és abba is hagyta rövid időn belül a hisztit és mire odaértem a babakocsival hozzá, addigra fel is tápászkodott...közben persze mindenki nézte a történést, hogy én megyek egyre messzebb a földön ülő ordító gyerektől...az egyik anyuka ugyanekkora gyermekkel meg csak mosolygott, gondolom ismerős volt neki a téma. De legalább nem idegesítettem magam, hogy nem jön, hanem nyugodt maradtam és megvártam amíg lenyugszik és szót lehet vele érteni valamennyire.
Veletek mizu???
Szilvi