Dbea, akkor a következő teszt nagyon izgalmas lesz! Én a 28. szülinapomon álmodtam azt, hogy terhes vagyok és rá két hétre pozitívat teszteltem. Szóval az álmom akkor már valóság is volt...
Az ismerőseidnek pedig sok erőt kívánok, a kislánynak pedig jobbulást. Drukkolok, hogy a romlott látáson kívül ne legyen más nyoma a betegségnek! És hogy lett beteg a kislány? Elkapott valamit, vagy csak úgy kialakult? És anyatejes vagy tápis baba volt, amikor megbetegedett?
Kovisziszka, örülök a jó híreknek! Csak így tovább, ne adjátok fel - Te is biztos találsz valamit, amit a gyerekek mellett is tudsz csinálni, és akkor hamarabb egyenesbe tudtok jönni!
Angelita, nálunk is a 3-as Libero már felejtős. Sajna vészhelyzet alakult ki (hirtelen kifogytunk az összes pelusból), ezért ki kellett próbálnunk a Tesco-s 3-as pelust, de az még a Liberonál is rosszabb. De már vár a sorára a 3-as háppy, azzal nagyon meg vagyunk elégedve. (Bár pont ma reggelre szinte minden az ágyon landolt, valószínű nem sikerült jól a becsomagolás... Néha ilyen is előfordul, pláne ha épp megállíthatatlanul izeg-mozog pelenkázás közben Betti.)
De jó, hogy megkaptátok az autósülést!
Beleültettétek már Emmust, csak kipróbálából? Hogy tetszett neki? Vagy majd csak "élesben" találkozik vele először?
Madaran, és a 4-es Liberobol melyiket használjátok? Mert azt hiszem, abból már 2 fajta van, valami Comfort Fitt, meg Up & Go, ha jól emlékszem. Az a Toujours az milyen márka, hol szoktál venni olyat?
Tyű, 5 fia van az egyik nővérednek???
Az lehet csak az embertpróbáló feladat, őket ellátni, nevelgetni! Vagy mindegyikük kisangyal?
Akkor jó sok unokatesója van Zsiginek - pláne, ha a többi tesódnak is vannak gyerekei...
(Bettinek valószínű nem lesz unokatesója: férjem tesójáék nem akarnak gyereket, én meg egyke vagyok...)
Képzeljétek, ebéd után elaludt Betti és 3 (!!!!) órát aludt! Nem tudom, mi lelte, ilyet már újszülött kora óta nem csinált. Közben én is aludtam (arra számítva, hogy max. 1 óra lesz, ledőltem), és olyan érdekeseket álmodtam. Volt benne tengerpart, opera, volt-osztálytársak, sőt,
Oui is benne volt, ő volt a jobb kezem, nagyon sokat segített nekem, amit ezúton is köszönök neki!
Viszont már előre tartok az esti elalvástól, hogy ezek után hogy fog menni?
Drukkoljatok, hogy ne legyen nagyon gázos. Majd beszámolok, hogy ment.