Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
vagyok én is, csak Bence kedd éjszaka belázasodott, 39,8-nál kihúztam a lázmérőt a popsijából, mert azt hittem sírógörcsöt kapok.. de összeszedtem magam és csillapítottuk a lázát... valami vírust összeszedett, de ennyire rossz még sose volt a helyet :cry: :oops:

Bikfy,
b...a meg!!!!! A tanár is meg piri is!!!! Sajnálom, de ezek a tünetek tényleg azt mutatják, hogy ciklus beállt, és már csak 2 hét, egy óriási hancúr apával, egy kis távolságtartás a gyerekektől és már jön is a pozi teszt!!!!

Bumi,
sajnálom, hogy nektek még nem sikerült, hidd el!!!! Drukkolk, hogy a cisztaleszívás jól sikerüljön, s a következő lombiknál ikrekkel kárpótoljatok Benneteket!!!!

Kiki,
jók ezek a tüszők!!!! S napi 2 mm-t nőnek stimu alatt, úgyhogy tökéletes lesz keddre!!!!!

Monic,
háááát, kitartás nektek!!! Elhiszem, hogy nem leányállom, de megéri!!!

Rodi,
nagoyn örülök neki, hogy egyenesben vagy!!!!!!!! S most Bikfinek ellentmondok :oops: , de én elmennék a helyedben inszemre, nincs vesztenivalód!!!! Ha sikerül, már szeded a metet, a baba veletek fog maradni. Ha nem, akkor valószínű spontán sem sikerült volna... s ha jól tudom, a bmc-ben nem fizetős, vagy igen?

Monic, Vius, DY,
gyönyörűek ezek a gyerekek, igazán büszkék lehettek rájuk!!!!

Twistről van hír???? Mindjárt átlesek a másikba...

megyek is, tsók mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

kikinda79 írta:Bumi!
Köszi!
Sajnálom a cisztát, mióta küzdesz vele? A leszívással legalább ez a része megoldódik a dolognak. Utána kezdhetitek újra a lombikot? Ti hova jártok, hol volt lombikotok? A barátnőmék most jutottak el oda, hogy segítség kell, és Debrecenben keresnek meddőségi központot, tudod ajánlani, ahova jársz?


Már július óta megvan az a dög. És még a leszívás után sem biztos, hogy eltűnik. De ha igen, akkor kezdenénk a lombikot. A barátnődéknél mi a gond? Mert Debrecenben van a klinikán egy meddőségi szakrendelés, de ott lombikot nem csinálnak, csak inszemet, viszont az inszem TB finanszírozott. Mi ott kezdtük anno, de utána továbbküldtek lombikra, amit a debreceni Kaáliban csinálunk. Ott is van inszem, de az fizetős.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beze!
Most még csak cisztaleszívás, de ha utána nem telítődik vissza, akkor 3. lombik.

Monic!
Jók a képek, és nem bántottál meg. Csak azért írtam, mert nekem ez a tapasztalatom, hogy vagy rögtön sikerül a lombik, vagy csak nagyon nehezen.

Rodi!
Én is azt mondom inszem. Merthogy nagyon sok olyan lányt ismerek, akinek tök rossz eredménnyel is sikerült a baba, és olyanokat is, akiknek jó eredménnyel sem. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a metnek. Persze annak jó, akinek nincs szabályos ciklusa, peteérése.

Nati!
Sajnálom Bence lázát. Remélem hamar meggyógyul!

Többieknek Puszika!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Helló Csajszikáim!

Gyerkőcök mese szépek, köszönöm a vidámító képeket!!! Viuskám, Dari szép hosszú baba. A combikáit elnézve modell lesz. :lol:

Én csak azért írom Rodinak, hogy nem mennék még 3-4 hónapig inszemre, mert gondolom az is TB támogatott. Vagy nem? Mert ha olyan, mint a lombik, akkor az ember azért fél ellövöldözni az esélyeit. Tényleg. Milyen egy inszem? Mit kell saját zsebből állni? Csak azt tudom, hogy 5-öt kell belőle csinálni a lombik előtt, de lehet alóla felmentést kérni 3 után. Vagy hogy is??? :shock: :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Tegnap hallottam, hogy az egyik barátnőnk terhes lett úgy, hogy viszonylag friss a kapcsolata, azt mondta, soha nem akar gyereket, plusz miómája, polipja és méhszájsebe volt.
Ő lepődött meg a legjobban, mikor a tesztje pozitív lett.

Gyerekek, rajtunk talán tényleg a görcsös akarás ront. Én ezt már nem is értem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Nati,

jobbulást Bencének, nagyon sajnálom szegénykét. NÁlunk is hasonló a helyzet, mi dec 30 óta küzdünk a betegséggel.
A múltkori hozzászólásom kicsit negatívra sikerült, mivel Danika egész nap üvöltött a betegség miatt, ma már pozitívabban állok a két kicsi gyerek egyszerre témához :wink:

Bumi,

teljesen igazad van, Katával is szoktam levelezni és nagyon elszomorít, hogy még egyikőtöknek sem sikerült a lombik.

Bikfy,

nálunk Kistesó abban a tudatban készült, hogy nekem természetes úton nem lehet gyerekem, így szabad a szerelem, végre nem törődtünk azzal, hogy mikor van peteérés stb... . Ha akartuk volna vagy tudatosan próbálkoztunk volna szeirntem nem jön össze, mert nálam is a görcsös akarás volt a fő gátló tényező.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihó!
Hát tenap estére én is lebetegedtem, de azért bejöttem dolgozni.
Olvastam, hogy mit irtatok.

Szerintetek mit jelent a görcsös akarás. Én úgy érzem, hogy akarom a babát, de nem érzem görcsösnek. Persze minden nap többször eszembe jut, ha látok egy kismamit, vagy egy pici babát, elmosolyodok, és arra gondolok, hogy jó volna nekem is. Írogatok ide, és más topikra is ezzel kapcsolatban. Próbálok mindent megtenni, hogy jöjjön a baba, gyógyszereket szedek, vitaminokat, orvosokhoz járok. De szerintem ez nem görcsös akarás. Ez az a minimum, amit nekem, mint nehezen teherbeeső, vagy meddőséggel köszködő nőnek meg kell tennem ahhoz, hogy babám legyen. De nem sírok este a párnámba, hogy még mindig nem vagyok terhes. Terveim vannak a jövőre, a nyárra, olyanok, amelyek nem a babával kapcsolatos. Persze, akarom, de szerintem nem görcsösen. Mi erről a véleményétek, illetve erről a görcsös akarásról.

Szerintem ez görcsös akarás kifejezés, csak arra jó, hogy megmagyarázzák, hogy eddig miért nem lettünk terhesek. Viszont hány görcsösen akaró lány lett terhes? Szerintem rengeteg!

Bumi!
Nagyon szurkolok, hogy a leszívás után már tényleg eltűnjön a ciszta. Remélem nagyon hamar belevághattok a 3. lombikba.

rodina74
 
 


Natikám!
Te hogy állsz a szurikal? Mikor mész 10. uhura?
Bencusnak jobbulást! MAjd írd meg, hogy gyógyulgat-e már!

Nálam még mindig sehol a piri, már az 50 nap körül vagyok. Tegnap vettem egy gyógyszertári tesztet és azzal is nega. Szóval ha holnap reggelre nem jön meg, elkezdem szedni a proverát.
Én is úgy vagyok vele, hogy elmegyek az inszemre. Már csak azért is, mert emiatt a piri dolog miatt, már február közepéről a végére csúszik, és a mire a beavatkozásra sorkerül már március eleje lesz, és akkor már 2 hónapja szedni fogom a metet. A másik, hogy a kezeletlen Ir-mel is terhes lettem, csak nem maradtak meg. MOst meg hátha, 2 hónapnyi met után. A BMC-s topikban egy lánynak elég volt 6 hét és babás lett, és majdnem azonosak voltak az inzulin értékeink.

Bikfy!
6 inszemet kell csinálni lombik előtt. De azt hizem 4 után, ha elmúltál 35 kérheted, hgy lombik legyen. Na, ezért nem is tudom még, hogy én mit is szeretnék, igazán. De még ezen amyúgy is ráérek gondolkodni, amíg a piri meg nem látogat.

Vius! MOnic!
Nagyon jók a képek. Olyan arik, bármelyik babát elfogadnám! Ha megunjátok, szóljatok, azonnal megyek értük! :wink:

rodina74
 
 


Rodina,

a Kaáliban úgy van, hogy az orvos javaslatára a 3. inszem után lehet lombikra menni. Mi egyet azért még ráhúztunk és a 4. inszem után volt a lombik.
Én azért "görcsösebb" voltam annál mint ahogy te leírtad, nekem percenként kb 20-szor jutott eszembe a baba, amikor együtt voltunk mindig azon gondolkodtam, hogy vajon most megfogant-e végre a babánk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Látod, ezért írtam, hogy kinek mi a "görcsösség", mert ismerek olyat, akinél a baba szót ki sem lehet ejteni, mert sírógörcsöt kap. Hozzá képest, te egyáltalán nem voltál görcsös! Szóval eléggé meghatározhatatlan számomra ez a görcsösség!

Lányok a 2-es tesztoszteronommal mit lehet kezdeni? A Mensben azt mondták, hogy nem rossz, mert még határértéken belül van, és hülyeség az, hogy 1 körül vagy alatta kell lennie. De azért mégis, valaki tud rá valamit?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nati, Bencusnak küldöm a gyógypuszikat!!! Ugye már jobban van? Szegénykém, elhiszem, hogy kétségbe estél.

Bumi, így már értem. Drukkhegyek mennek!!!

Timejka, köszi.

Monic, lehet, nekünk is így kéne. Bár olvastam, hogy kistesó szopi után jelentkezett, vagy rosszul emlékszem?

Rodi, gyors jobbulást neked!!!

Mi 4 inszemet csináltunk, de a dokim a 3. után adott volna beutalót lombikra, szerintem ez orvosfüggő is. Én kértem a 4-et. Nem volt tb-támogatott, mivel magánorvoshoz fordultam.

Kérdezhetek egy hülyeséget? Ha napra pontosan beállt a clklusom, még az időpontot is tartja, reggel 8-kor indul, akkor ez elvileg azt jelenti, hogy hormonálisan rendbe vagyok? Vagy csak kicsi eltérés lehet? Bocsi, de ebben nem vagyok biztos. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, a 2-es tesztoszteron nem fog akadályozni a teherbe esésben, nekem tuti több volt, mégis van egy kislányom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hozok én is képeket. :wink:

szilveszteri ebéd
Kép
ülök a bárpulton :D
Kép
megyek
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

Lexike milyen kis helyes! A tekintete mindig olyan érdeklődő! Látszik, hogy mindig mindenre figyel. Az utolsó képen, olyan, mintha táncolna! Tündéri!

A mensben is azt mondták, hogy az jó, de azért arra gondoltam, nem baj, ha csak egy kicsit is ,de kevesebb lenne. Na, mindegy!

Beze!
Hát, jót kérdeztél. Szerintem igen. De kíváncsi vagyok, Bikfy doktornő, mit fog erre mondani!

rodina74
 
 


Beze,
nem is írtad, hogy Lexi elindult!!!!!!!!!!!!!!!!! Nahát, gratulálok hozzá!!!!!!! Biztos emlékezetes lesz az első szülinap!!!!!

Rodi,
csinálod még a diétát? fogytál vele? Hogy bírod a metet?
Görcsösség: hát, szerintem mi már görcsösen akarjuk.... elég az, hogy sokat gondolunk rá, és én pl csakúgy mint Monic, minden egyes együtlétnél ha akciós időben volt, csak erre tudtam gondolni... s szerintem ez már nem jó. De tudom, hogy vannak nálunk súlyosabb esetek is, de olyan is van, hogy így jön össze... Cask a JóIsten a megmondhatója, melyikünknél miért nem jön az áldás....

Kiki,
hogy vagy??? hogy érzde magad??? szúrkák vannak??? Inszem előtt van uhu?

Monic,
hogy vagytok??? javultok már valamit??? Elhiszem, hogy hullámvasutas a várandóságod, még egy kismami élete is döcögős néha, úgyhogy tudom, mit meg nem adnál egy finom fórró gyertyafényes fürdőért fél órán keresztül, a nyugiban :P

Bumi,
s a leszívást a saját dokid csinálja, igaz? Nem a kaáli... Nagyon sajnálom, hogy ennyire rögös nálatok az út....

Bikfy,
hogy vagy??? viszád mikor lesz megint??? Remélem azért most kirugtál egy kicsit a hámból!!!!!

Köszi lányok a gyógypuszikat, Bencus már jobban van, ma este már csak hőemelkedése volt!!!!! Nekem viszont 3 napja iszonyat fejfájásom van... Lehet hogy ez a remek idő... Holnap viszont újra bökehtem magam, aztán megint és jön az uhu :P :P :P
Vendég
 


Sziasztok!

Rodikám!
Itt valami félre értés van szerintem. Nem a tesztoszteron szintnek kell 1 körülinek lennie, hanem a TSH-nak, vagyis a pajzsmirigyhormonnak. A tesztoszteron PCO-ban magasabb általában a normálnál, de ezt az inzulin szint emelkedése hozza magával. Nyugalom!!!
Nálam a nagy bőgéssel úgy 5 hónapja lezárult az akarás. Nem mérek már hőt, nem számolom pontosan, melyik napon hol tartok, bár ha együtt vagyunk, még eszembe jut, hogy talán most. De ennyi. Most jól érzem magam a bőrömben, és egyelőre nem gondolkodok tovább. Bár ha velem egy korú volt iskola társakat, ismerősöket látok pocakosan, még mindig megráz picit, de már nem kell sírnom. Most ennek is örülök. És hiszem azt, hogy felér az égig az a sok ima. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Elvileg simán lehetnek 28 napos ciklusaid peteérés nélkül is. Én sokáig így voltam. De soha ne gondolj rossz dolgokra. Bízz benne, hogy rendbe jöttél, és látod Moncsi hogy csinálta. Nem görcsölt. Ennyi. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Látod rád sem lehet mondani, hogy görcsös akarásban vagy, és sajnos eddig sem jött baba. Szóval nekem ez a görcsös akarás duma, hülyeség.
Tesztoszteronnál is vannak olyan orvosok, olyanelméletek, hogy 1 körül illetve alatta kell, hogy legyen, annak aki babát akar. De Rencz is azt mondta, hogy ez hülyeség, mert valami orvosi tanács kiadta, hogyha a határértéken belül van, az jó.
Örülök, hogy rendbe jöttél lelkileg. Te a kiegyensúlyozottabbak közé tartozol! Jó, hogy egy ilyen, jó kis csapat került itt össze! Ennek nagyon örülök!

MA tornáztam Avivát, már, hogy ez a csúnya piri megjöjjön! A combomban és az alhasamban érzek egy kis izomlázat. Remélem, holnap már megjön. HA hétfőig semmi, akkor felhívom a doktornőt. Majd csak mond valamit.

Nati!
Hát a diéta karácsonykor nem nagyon ment. Szóval szinten tartás volt. Mióta szedem a metet- ma volt a 4. nap - semmi különöset nem érzek, de a diétát, most nagyon keményen tartom, még a kenyeret is lemérem. Ma tönkölybúzás kenyeret ettem. Összeszedtem pár ételt, amelyek közül lehet válogatni, és abból főzök és viszem magammal ebédre a munkahelyre. Kicsit unalmas, de ez van. Viszont a konyhában sem akarok állni. Az a furi, hogy most többet eszek, de este is 63 kg vagyok, mint reggelente. Ez azt jelenti szerintem, hogy a napi kalóriát amit beviszek, azt el is égeti a szerveztem. Az, hogy az inzulinra ez hogyan hat, fogalmam sincs. Ja, és azt vettem észre, hogy többet pukizok. Sőt eddig szinte soha nem pukiztam, csak minden szökőévben egyszer, most meg..... Ti nálatok nem volt ilyen hatása a metnek?

rodina74
 
 


Rodi, köszönjük. Nekem a mettől csak a gyomrom fájt, de az nagyon.
Ugye nem kell fogynod? Lehet, hogy többet eszel, de mást, és jobban elosztva. :) Ügyes vagy, csak így tovább!

Bikfy, tuti volt peteérésem, mégpedig karácsonykor, ugyanolyan volt az lh tesztem, mint Babicseké. Amit pont azért csináltam, mert kíváncsi voltam, van-e. 12. napon volt, 26 napra, ma pedig megjött.

Nati, hát szégyellem magam. Lexi szilveszterkor elindult, 11 hónaposan és 7 naposan, azóta gyakorlatilag alig mászik, napról-napra magabiztosabban, és ügyesebben megy, már egyre jobban tarja az egyensúlyát. Csak akkor huppan le, ha kezd fáradni. De nagyon élvezi, én meg borzasztó büszke vagyok rá! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Van még itt valaki, nincs kedvetek teázni velem? Eddig aludtam 7-től, és nem tudom, mi lesz így éjszaka... :(, de egyszerűen annyira fáradt voltam már, hogy muszály volt.
Mindjárt visszaolvasok, addig felfő a tea is. (Kizárólag koffein mentes, hogy ne legyen ezzel gondotok... :) )

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lehet, hogy későn jött az ajánlat, s már mindenki alszik vagy legalábbis lefekvéshez készülődik? :) Akkor jó éjszkát nektek. Én most vacsizok gyorsan, ha addig idetéved valaki, várjon vissza, ha ráér! :wink:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Au, írtam egy tök hosszú hozzászólást, azt mondta, hogy sikeresen elküldte, és mégsem jelent meg. :cry: Most nincs energiám újraírni, jó éjszakát mindenkinek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Sajnos nemtudtam jönni hétközben, annyira kipurcanok estére.

Kikinda: tegnapra én is annyira kibuktam. Már reggeltől fájt a fejem, de délutánra annyira, hogy még elfordítani is alig bírtam. Biztos a melegfront miat lehetett. Nemszokott ez engem így megviselni, de most kiütöttem magam. Hazaértünk 4-re. aztán beszedtem egy gyógyit és lefeküdtem. És este 3/4-ed 8-kor ébredtem és 9-kor megint mentem aludni egészen ma reggel 8-ig. Ennyit még sosem aludtam.

A mai napom már jobb egy kicsit, de olyan fáradtnak érzem most is magam.

Az is lehet, hogy piri akar megjönni. Mostanában kéne neki, ma vagyok a 32. napon. a cickóim fájdogálnak, úgyhogy napokon belül itt lesz szerintem.

Én nemtudom mit csináljak, hogy mikor menjek inszemre. Nekünk 2 volt idáig. Én a Kaáliban 40. 000 forintot fizettem a beavatkozásért, plusz a szurik ára, meg a vérvétel.

Most azon gondolkozom lehet hogy vissza kellene menni a régi nőgyógyászomhoz. A kisfiam előtt ő írt fel nekem Mastodynon cseppeket. Szedte valaki? Lehet hogy akkoriban ez tett jót.

Megyek mert csinálnom kell az ebédet. Hurkát sütök meg krumplit kell pucolni. Semmihez sincs kedvem. :?

Kép

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Babicsek, a cicifájdalom tuti piri előjele? Remélem, nem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Babicsek
Sógornőm most kismama a 3. gyermekkel. Mindegyiknél szedte a Mastodynont. Ő esküszik rá. A kicsi 2 éves volt azt hiszem, amikor elment a dokihoz a sógornőm mastodynonért, mert nem akart megjönni a baja, és meg se jött neki mert terhes lett.

Bikfy
Én is úgy vagyok. mint Te, nem számolom a napokat.

timejka
 
 


Sziasztok,

Nati,

hogy írtad ezt a fürdőt... szerintem nekem ilyen az elkövetkezendő 5 évben tuti nem lesz :lol:
Örülök, hogy 2 perc alatt gyors be tudok ugrani a kádba, mert este Danika már nagyon anyás, és hisztizik addig amíg én fürdök. Múltkor a párom meg is kérdezte viccesen, hogy minek akarok én minden nap fürdeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


HAlihó lányok!

Tegnap itt voltak az anyósomék délután, így nem tudtam jönni.
Mensim még sehol, pedig tegnap több mint fél órát ugráltam, végig csináltam már az Avivát is pénteken és szombaton, és sehol semmi. Már tiszta roncs vagyok! Az államon meg egy olyan szép nagy dudor nőtt, hogy nem bírok tisztulni, hogy csak na!

Bikfykém!
Mikor lesz a legközelebbi vizsgád?

rodina74
 
 


Babicsek!

Én úgy tudom, hogy a mastodynon cseppeket magas prolaktin szintre adják. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, de orvosi vényre adják csak!
Szurkolok, hogy ne jöjjön meg a piri! :wink:

Beze!
Úgy 4-5 kilót kéne fogynom, mert 63 kg vagyok, de az ideális 58 kiló körül lenne. De ha már lemennék 60 alá, az is jó lenne. A dokinő azt mondta, hogy ez a gyógyszerrel simán le fog menni.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Na mint ahogy azt sejtettem, ma reggel megjött piri. Hát hiába nem görcsöltem én is a témán mostanság, sajna így sem sikerült. Hát ez van. Valahogy nem visel meg annyira most a dolog. Éreztem hogy nem sikerülhet. Miért is sikerülne?

Most elgondolkozok, hogy hogyan tovább. Menjek e dokihoz, vagy hagyjam az egészet, aztán lesz ami lesz.

Rodi: Neked már mennyit késik? Tudom hogy csináltál tesztet, de nem kéne megint? Mi van ha jóval félidő után volt tüszőrepedés?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Sajnálom, hogy megjött a pirid! De új hónap, új remény!

Pénteken ismét csináltam egy gyógyszertárival, de biztos voltam az eredményben. Be is jött, úgyhogy biztos nem vagyok terhes! MA még mindent elkövetek, hogy megjöjjön, aztán feladom! Lesz, ahogy lesz!

Ha anyagilag nem túl megterhelő, szerintem, menj dokihoz, és küzdj! Már csak azért is, hogy később elmondhasd, hogy te mindent megtettél. Én legalábbis így vagyok vele!

rodina74
 
 


sziasztok twist szülőszobán mindjárt repesztik a burkot hajrááááááááááááááááááá

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Köszönjük a híreket!
Hajrá twist! Szorítunk!

rodina74
 
 


Twist! Nagyon szorítok! Nemsokára megölelheted a kis csöppségedet!
:D

Rodina: Lehet hogy igazad van és küzdeni kell, de olyan reménytelennek érzem a helyzetet. Apussal megbeszélem mi legyen. Érdekes hogy miért nem akar neked megjönni. Mondjuk volt olyan nekem hogy vagy 2 hónapra kimaradt. De hogy az is mitől volt? Meg nekem a kisfiam előtt is volt olyan hogy több hónapig nem jött meg. Remélem ma vagy holnap reggelre spontán magától is megjön.

Van 3 lehetőségem:
1. vagy visszamegyek a Kaáliba és újabb inszem.
2. Vagy visszamegyek a legutóbbi orvosomhoz és folytatjuk a tüszőnézegetést.
3. Visszamegyek az utolsó előtti dokihoz :D és előről kezdem vele a kivizsgálásokat. :roll:

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Rodi!
Szerdán lett volna vizsga, de áttetettem csütörtökre. Tanulok, de már utálom az egészet. Jönnék már pletyizni.

Csajok, nem tudom kitől de kaptam egy üzit Twistről. Nagyon köszönöm a figyelmességét, de nem jöttem rá, hogy ki volt, mert egy csomó telefonszám elveszett a telefonomból. :oops:
Viuska nem te voltál??? :shock:

Babicsek!
Már engem sem ráz meg egy piri. És most tök véletlenül úgy alakult, hogy a főnököm elvisz síelni 5-6 napra január végén. Ahogy ma fogmosás közben gondolkodtam, lehet hülye vagyok, de az ötlött be, lehet azért nem jön még a babám, mert egy csomó mindent még nem csináltam az életben. Még sohasem síeltem. És most olyan boldog vagyok, hogy mehetek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, lehet, hogy igazad van. :wink: Jó síelést!

Twistről nincsenek új hírek? Szorítok neki nagyon!!! Ma már babázhat, de jó! :D Ahogy olvastam Vius írását, könnybe lábadt a szemem, nekem is repesztettek burkot. Remélem, nem lesz nagyon nehéz szülése.

Rodi, hány centi vagy? Az 5 kiló mettel valóban gyorsan lemegy. Nem fáj tőle a gyomrod?

Babicsek, igenis sikerülni fog, 2010 mindnyájunk éve lesz!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy!

Hihetetlen, hogy nekünk mennyire párhuzamos az életünk, bizonyos tekintetben. Mi 25-én indulunk síelni, és én most fogok először síelni életemben! Pont erre gondoltam én is, hogy egy csomó olyan dolog van, amit ki kell még próbálnom, és így legalább nem csak a babára gondolok! Azért izgulok én is a mensi miatt, mert ha csütörtökig nem jön meg, akkor valószínű még csúszok egy hónappal, ha megyek síelni, és így csak április elején lehet az inszem. De úgy vagyok vele, ha akkor lesz hát úgy lesz. Megyek síelni, és élvezni fogom! ÉS hát lehet, hogy ez az egész azért van, hogy áprilisig a gyógyszerek hatni tudjanak! Szóval most már az áprilisra koncentrálok! Szóval hajrá síelés!

Beze! 166 cm magas vagyok. Az első nap egy kicsit égett a gyomrom, de azóta semmi. De nagyon betartom a diétázást!

Bocs lányok, most eltűnök, este jövök. Apa moziba visz!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Hajrá Twist!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twistről valami? :wink: Szétizgulom magam!!!

Szia Bumikám! Mizu veletek?

Rodi!
Én 29-én indulok Szlovákiába. Nehogy azt mondd, hogy te is oda jössz, mert akkor besz...rok. :lol: Én leszek a hegyek réme. Még lécet sem láttam soha. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem nálam is az április lesz a befutó. Januárban vizsgák és síelés. Februárban átjárhatósági, esetleg laparoszkópia. Márciusban pedig terhes maradok, áprilisban fogok pozit tesztelni. Jó így? :lol: Írd be a naptáradba, hogy meg ne feledkezz róla. Mert megígérted, hogy a zebrapárom leszel.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Jövök a hírekkel

Twist most hívott meg született Dorottya baba 3400g 51 cm 17:26 kor született Császármetszéssel mert a nyakán volt Dorkának a köldökzsinor szép rózsaszín baba minden rendben van.
nem bírt írni mert annyira remeg a keze.

Bikfy én írtam az smst.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Twist
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist, gratulálok, nagyon sok boldogságot, örömöt, kitartást és tejecskét kívánok!

Isten hozott, Dorka baba! :D

Na, megint pityergek...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy, Rodi, én először és utoljára 16 éves koromban síeltem, elég volt egy életre. :oops: Korcsolyázni szeretek, ez az egyetlen, amit csípek a télben. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Twist és Dorka baba:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfykém!
Ha össze akarnák szervezi ezt az egészet, szerintem ez akkor sem menne ilyen jól! A programon, olyan mint a tiéd. Februárban átjárhatósági, márciusban terhesek leszünk, és április elején egymás pozi tesztjeit nézzük majd! Már be is írtam nagy, piros betűkkel a noteszomba!

Egyébként én sem láttam még sílécet, csak a tv-ben. Bár a szüleim az elmúlt években már többször jártak síelni, és ők már nagyon tudnak. Szóval, majd beszámolok, hogy hogyan keltem-estem! Jó muri lesz! Ja, mi Ausztriába megyünk, a szüleimmel! Pedig de jó lett volna, ha egy helyre is megyünk!

Twist!
Nagyon gratulálunk! Éljen! Nagyon sok boldogságot, sok tejecskét, és szép életet kívánunk neked!
Üdv, köztünk Dorka baba!

Twist!
Nagyon büszke vagyok rád! Ügyi vagy!


rodina74
 
 


Sziasztok

Igaz pici de egy kép Dorkáról és Twistről Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Twist!
Tiszta szívből gratulálok Kicsi Lánykád érkezéséhez. Kívánok nektek sok-sok boldogságot, Dorkának pedig hosszú, boldog életet!!!

Kép


Viuskám!
Nagyon köszönöm az üzit, Tündér vagy. Akkor neked most ez a számod? Mert mintha eddig más lett volna. De mondom, elvesztettem egy csomó telószámot. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfikém igen ez az énszámom

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Laptető tiétek a héten már a harmadik...

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: