Új privát üzeneted érkezett!

Szia Barnus
köszi a gratulát Kép Igen, Dani a MÁV-ban született, és a mostani babót is itt tervezem világra hozni Kép

Előadás:
ha jól emléxem, minden hónap második szerdáján 5-6 körül

Andi
psandi
 
 


Mzsperx!

Megnéztelek benneteket, nagyon helyesek vagytok.KépKép
Doki: úgy legyen.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szia Kata,
én már több, mint 3 éve vagyok itthon, úgyhogy rám fér némi felnőtt társaság. Kép
A bölcsi nálam pont az ellenkezőjét hozta ki, én ugyanis soha nem szólaltam meg. Nem is tudták, hogy tudok beszélni, egészen addig, míg egyszer a dadus ki nem jött, és meg nem hallotta, hogy apukámmal beszélgetek. Ezek hallatán fogadtam meg, hogy hacsak nem leszek nagyon rászorulva nem adom bölcsibe a gyerekeimet. Ki tudja ők hogyan fogadnák. Persze ez csak az én véleményem, nem követendő.

Szép napot,
Nalika
nalika
 
 

 
 

Szia Nalika,

Na, meglátszik, hogy Hanna itthon van, alig jutok ide a géphez Kép

Hannával nagyon jól jártunk Kép, mert imádta a bölcsit. Annak, hogy beadtuk, több oka is volt: 1. szinte egész nap szomszédolt volna, én egyedül már nem voltam elég neki, 2. a munkahelyemen akkor mondott fel valaki, úgyhogy hívtak vissza, 3. nekem is szükségem volt egy kis kimozdulásra.
Emiatt gondoltuk azt a párommal, hogy megpróbáljuk a bölcsit, aztán ha Hanna nagyon utálná, akkor még maradok itthon 3 éves koráig. Aztán olyan tüneményes gondozónőket fogtunk ki, hogy pillanatok alatt be is szokott. Volt, hogy délutánonként már azért volt egy kis hiszti, mert nem mehetett a gyerekekkel ki az udvarra. Ez a nem-hazamehetnék most az oviban is megvan, 4-1/2 5 között szoktam érte menni, de egy 1/2 órát min. várni kell rá, mert épp nem ér rá.

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Kata,
igen a kisfiam is így volt az óvodában, hogy nem akart hazajönni. Megértem, ha valaki bölcsibe adja a gyerkőcöt, csak én nem szeretném...
Egyébként hogy vagy, tudsz azért pihenni?

Nalika
nalika
 
 


Nalika,
Először tartottam tőle, hogy Hanna mellett egy pillanat pihi sem lesz, de kellemesen csalódtam. Most, hogy látja a nagy pocakot, abszolut segítőkész mindenben. Evés után megkértem, hogy pakolja el a cuccait, szó nélkül vitt mindent a mosogatóhoz. Utána magától elkezdett kipakolni a mosogatógépből, pedig erre nem is kértük. Máskor, miután nagyszülőktől visszakerült - ahol mást sem kapott csak kényeztetést -, nagyon nehezen lehetett bánni vele. Egy kis kibírhatatlan, hisztis boszi volt. Holnap pedig elkezdődik az ovi, napközben ott lesz, délután pedig majdcsak elleszünk valahogy.

És Te? Most még 1 gyerek mellett szinte elképzelhetetlennek tűnik, mit csinálnék 3-al?!

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Kata,
sztem belejönnél. Így, hogy apránként jöttek haza nem volt olyan vészes. Bár az iskola csak szerdán kezdődik néha nagyon várom már. Igaz ebéd után jön haza, de akkor is lesz egy kis csönd. Ma már megint nagy sivítások vannak.
Lehet, hogy neked azért van szerencséd, mert lányod van, ők sokkal empatikusabbak. Kép

Nalika
nalika
 
 


Sziasztok!

Hu, de sok levél van! Kép

Mzsperx, igen en is homeogene-t kaptam, meg most az a bioporax spray-t vagy mit a torkomra, de mgé semmi javulás, teljesen meg vannak duzzadva a nyirokcsomoim. Voltam már hoziorvosnál, kaptam algopyrin injekciot is, de még semmi változás. Szoval dögrováson vagyok, de tulélem.

A sirásra kiváncsi vagyok, remélem tényleg meg fogom majd tudni különböztetni annak idején.

Holnap megyek UH-ra, és most már remélhetöleg látni fogom hogy lány vagy fiu.

Sziasztok, most megyek vissza az ágyban.

Eszter2004
eszter2004
 
 


Eszter,
sok szerencsét az UH-hoz!
Beszámolót kérünk... Kép

Nalika
nalika
 
 


szaisztok,zafi, zsuzso, tunde es vera
mi megjottunk a nyaralasokbol, nagyon jol sikerult minden. rengeteg helyen voltunk es a gyerekek nagyon edesek, jok sat. voltak.
hedinek ugy kb ket hete kezdtem adni gyumolcsot, barack, meggy, banan. nagyon szereti, vizet iszik utana, es mar szep mennyiseget bekanalaz!
van otletetek, hogy milyen gyumolccsel folytassuk? fozeleket meg nem probalatam, azzal meg varok egy kicsit.
tej meg van eleg, sokat es jol szopik, osszesen 5-szor eszik egy nap. sajnos ebbol az egyik ejszaka van ugy 4 korul, ezt valahogy nem tudja kihagyni, talan majd ha mar fozeleket is kezd enni. melyik zoldseggel kezdjem a fozeleket? most sok helyrol is a rizst hallom inkabb, mint a krumplit. jo lenne megint talakozni, misu szerdatol jar majd oviba, o igazi nagyfiu lett mar! irjatok ti is.teszek fel hedikerol uj kepet!
ja, es meg azt nem irtam, hogy hedi mar kuszik, negykezlabol is, kutyazik, terdel es onnan visszaul, kb 4 honappal van elorebb, mint misu volt, mar most teper Kép a lady Kép)es van ket fogacska alul es a fentiek is mar szinte kibujtak
pocakosoknak jo novekedest!!!
sziasztok
d
idras
 
 


Sziasztok,
gyakorlott anyukák, ti hogy szoktattátok a babátok at a vízivásra, és egyáltalán az ivásra????? Mi táposak vagyunk, a zöldség - gyümölcs evés már nagyon megy, napi 3x. Viszont inni csak tápot akar Kép se tea, se gyümölcslé, se pohárból, se cumisüvegböl, se csörös pohárból.... Néha egy kis vizet meg tudok vele itatni pohárból, fözelék után, úgy 1-2 kortyot, illetve a nagy melegben néha ivott kegyesen egy kis meleg teát....
Ha van valakinek ötlete, elöre is köszi!
kriszta
topszlix
 
 


Sziasztok!

Topszlix!
Nálunk is gond volt az ivás, de talán nagyobb, mert májusban vált aktuálissá a kérdés és nagyon meleg volt (tavaly).
Nálunk a szívószál jött be. Vettem dobozos babaitalt (most azt hiszem Pacific néven árulják) egy picit megnyomtam (eleinte) és Levi ráérzett a dologra. Utána már pohárból sem volt gond, ha szívószálat raktam bele.
Üdv, Virág
virga
 
 


eszter jobbulást!

idras, sztem nyugodtan próbáld meg a főziket! krumpli anyatejjel királyság Kép vagy répa, cékla, simán mehet. aztán később csinálhatsz rizspépet is: vízben főzzél meg rizslisztet (6*os mennyiségű víz), és kavarj hozzá valami gyümölcsöt. ált. szeretik a babák.

topszlix, ne aggódj, ha igazán szomjas lesz, inni fog vizet!!! akkor lesz igazán szüksége rá, ha már "igazi" darabosat eszik.. az én lányom olyan 14 hónaposan kezdett el inni, addig csak a mi az ételben volt, meg a tejcsiben! én is aggódatm, sikerült is azt a hibát elkövetnem, hgoy a tukmálásom miatt rászokott a gyümölcslére! anyámnak sikerült épp most átszoktatni a vízre, 5 napig csak azt adott neki :-) szóval jobb ezt elkerülni!

én meg voltam dokinál, ctg-n, alakulnak a dolgok, méhszáj nyílik, méhnyak rövidül :-))) baba klasszul beilleszkedve, hamarosan szülünk, juhéjj!!!

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Szia Nalika,

Túléltük az első ovis napot, hál'Istennek minden remekül ment, Hanna ismét nem akart hazajönni. Mintha tegnap lett volna utoljára, úgy készült reggel is.

Most először azért panaszkodok egy ici-picit. Tegnap este felvettem egy táskát (tele Hanna holmijaival), ami alapesetben nem lett volna nehéz, de most sikerült úgy "meghúzni" a hasam, hogy csak na! Fekve még tűrhető a dolog, de napközben folyamatosan keményedett, kicsit be is paráztam, hogyan fogom begyűjteni Hannát az oviból. Valahogy azért lebotorkáltam, hát remélem holnapra már jobb lesz. Veled történt ilyesmi?

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Sziasztok Lányok,

Na ma voltam UH-on, és ugy néz ki hogy kislány lesz. Egészen meglepődtem, mert mindenki azt mondta aki rám nézett hogy fiam lesz. Kép De azért a talonban megőrzök egy fiú nevet is, sosem lehet tudni.

Jaj képzeljétek milyen ciki volt, amikor mentem át az úttesten hazafelé, akkor lerepült a lábamról a papucs, úgy botorkáltam utána, közben meg piros is lett a lámpa. :-D

Mzsperx, mikor is szülsz?

Kata, szerintem ha holnap is fáj akkor hivd fel a dokidat, jobb félni mint megijedni.

Na sziasztok, vigyázzatok magatokra!

Eszter2004
eszter2004
 
 


Szia Kata,
hát ilyen velem nem történt, mondom mindig, hogy nagyon vigyázz magadra! Ha nem javul, jobb ha megmutatod az orvosnak!
Nekem hálistennek "csak" a derekamat sikerült meghúznom, de azt úgy, hogy 3 napig csak feküdtem, izgalmas volt a 2 gyerek mellett. De a pocakomnak nem lett baja. Nagyon-nagyon vigyázz, van még időd. Kép

Nalika
nalika
 
 


Jó reggelt !

Úgy tűnik pocak javul, már közel sem érzem olyan vészesnek a dolgot, mint tegnap !! JUHÉÉÉÉÉ!

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


eszter, gratulálok a kislányhoz!!!
nem tudom, mikor szülök :-) hivatalosan 15-én. ;)

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Kata
örülök, hogy pocak jobban van Kép
ma este megyek dokihoz, drukkoljatok

Eszter
gratula a kislányhoz Kép

Andi
psandi
 
 


Kata,
nagyon örülök, hogy jobban van a pocakod KépKépKép
És annak is, hogy Hannának tetszik az ovi. De ha meglesz az öcsi lehet, hogy nem akar majd mellőle tágítani.

Nalika
nalika
 
 


Nalika,
Én inkább attól tartok, hogy majd Marcit akarja bevonszolni magával mutogatóba, ugyanis minden nap visz valamilyen kis plüss állatkát, amivel ebéd után alszik. Jó esetben ez csak egy darab vacak, de ma pld. vitt hármat is Kép

Kata

U.i.: Ja, és esténként mindig dugdos a hasamhoz is valamilyen állatkát, hogy Marci se aludjon egyedülKép

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Mzsperx,

izgulsz már? Kép
eszter2004
 
 


Lányok, egy kérdés: ti jártok bármilyen terhes tornára, előadásokra stb? Ha igen hova és mikor?

Köszi,
Eszter
eszter2004
 
 


eszter, inkább türelmetlen vagyok :-D

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Kata,
én azért nem féltelek, biztos, hogy ki fogsz vmit találni. Kép De azért jó jel, hogy már várja a kistesót, biztos nem lesz rá féltékeny.
És pihengess, amíg lehet. Kép

Nalika
nalika
 
 


Eszter,
gratula a kislányhoz Kép Pocak formája amúgy sem jelent semmit, de az a biztos, ha már pelenkázod Kép

Nalika
nalika
 
 


Eszter,

Látom, eddig még nem volt túl sok ötlet a tornára vonatkozóan. Ez nem jelenti azt, hogy én sok okosságot tudnék mondani, de úgy tudom, a MÁV-ban van terhes ugra-bugra. Szerintem hívd fel a kórházat, vagy kérdezd meg az orvosodat, ő biztosan tudja az időpontokat.

Én az előző terhességemnél sem jártam, mégis pikk-pakk túl is voltam a szülésen, most pedig sajna már június óta át vagyok minősítve veszélyeztetetté, úgyhogy ez most azért van kilőve.

Sok sikert,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Na hát én is szivesen lemondok a tornáról, csak általában mindenki jár vagy járt ilyenre körülöttem, és dicsérik hogy jót tesz mamanak-babának egyaránt. Kép Gondoltam, nehogy lemaradjak valami hasznos dologról.

Kata milyen furi hogy az egyik terhességeden gyorsan tul voltál, most meg veszélyeztetett vagy...

Na megyek, mert apa itt áll a hátam mögött és lesi amit írok,és vigyorog. :-D

Sziasztok!

Eszter
eszter2004
 
 


Eszter,

Az előző terhességem valóban úgy zajlott, mint a mesében Kép Az, hogy kinél miért jön ki ilyen keményedés és hasonlók, azt szerintem az orvosok sem tudják egészen biztosan megmondani. Én erősen gyanítom, hogy nálam pszichés okai vannak a mostani hasfájásoknak. Volt egy autóbalesetünk (2 hónapos terhes voltam, még nem is tudtam a babóról), történt egy haláleset a családban (4 hónapos terhes voltam akkor), + a munkahelyi stressz. Szóval kijutott mostanában a "jóból". De ez már a múlté, csupán kb. 6 hét van hátra, az meg csak eltelik valahogy.

Ezeket nem azért írtam le, hogy most aztán engem baromira sajnálni kell, egyszerűen ez van!!

Na megyek, jó éjszakát,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Sziasztok!

Eszter, mivel én vagyok az ügyeletes torna-helyzetjelentőKép :
hétfőn és szerdán van a MÁV-ban terhestorna 2-től. Én mindkét terhességem alatt jártam és állíthatom, hogy nagyon jó, mindenkinek aki teheti csak javasolni tudom!Kép
Podmaniczky u. 111.-nél kell bemenni.

Vera, Dóri, Tünde, Zsuzsó - szóval akik hasonló időben szültünkKép
Mi is már gyümizünk, eddig még csak almát meg barackot adtam külön, most már vegyesen is fogom és úgy néz ki, növelnem kell az adagot, mert egy egész barack(150ml) nem elég nekiKép Lassan a főzeléket is elkezdem, mert úgy látom érdekli a dolog!Kép
Van két fogacskánk is, de ettől a fogzástól elég stresszesek az éjszakáink.Kép
Egy tali engem is érdekel, bár tudom, hogy a múltkorin pont én nem voltam, de azért most már bátrabb vagyok ám!Kép

Zafi
zafi
 
 


Sziasztok!
Dóri, nagyon jó látni Benneteket ezen a képen, jól sikerült!
Én két nyaralás között, míg itthon voltunk két hétig, bevezettem a gyümölcsöt és a főzeléket is, mivel Adél már éjjel is felkelt enni. Az őszibarackot zsereti azóta is, eéeinte krumplit anyatejjel evett, a nyaralás során sütőtökös krumplit, most itthon sárgarépás krumplit eszik, és nagyon szereti. Le is fagyasztottam több adagot, csak elő kell szedni. A gyümölcslével az a bajom, hogy a barack és az alma nem elég léeresztőek, mármint a zöldségesnél kaphatók, valószínűleg túl éretlenek. Állandóan nyomogatom át a szitán, hogy összejöjjön valamicske. Nagyon hosszadalmas. Tudtok jobbat?
Mászás: négykézláb kúszik-mászik, de csak hátrafelé halad, ami bosszantja. Hátsó lábait ki is nyújtja, ez volna a kutyázás? Az ülés látszólag nem izgatja, mászni nagyon szeretne. Még mindig mózesben sétálunk, és hason fekve két karján kinyomja magát, úgy nézelődik, szereti. Kép
Szerintem is találkozznuk.
V.
kóci
 
 


Mzs, Virga, köszi az ötleteket. pont 2 napja sikerült ilyen dobozos - szivószálas izével megitatnom,(2 kortynyit volt hajlandó inni...) de nem szeretném, ha rákapna az édesre (8 hónaposan 9,5 kiló felé száguld), ráadásul én 3 éves korom óta járok rendszeresen fogorvoshoz, lassan már nem kell, mert nem marad mit kezeltetnem Kép úgyhogy ezért sem akarom az édeset...
Kitartás a finiselöknek, most már legalább az a dögmeleg elmúlt Kép én anno a végén, decemberben póló-dzsekiben jártam, annyira melegem volt, nem tudom, milyen lehet egy nyarat elviselni!
topszlix
 
 


Zafi köszi a tornajelentést. Sajna én dolgozom, igy nem tudok menni, de otthon van egy könyvben, abban le vannak rajzolva gyakorlatok, majd onnan koppintok valamit.


Kata, hát tényleg kijutott neked. Sajnálom.
A has keményedése az pontosan milyen érzés? Feszül a hasad és görcsöl is? Feszülni nekem is szokott, inkább evés után Kép, de pl. ma egész nap szinte feszül a hasam. Görcsölni meg néha-néha szokott, de odateszem a kezem, és elmulik. De lehet hogy ez most azért van , mert folyton köhögök és orrot fujok, és valoszinü elege lett belöle a babucinak.

Még mindig nem tudom az AFP-t... Kép(

Sziasztok!

Eszter
eszter2004
 
 


Eszter,

A keményedés és a görcsölés két külön dolog. Keményedésnél hirtelen az egész méh szinte kőkeménnyé válik, a kezeddel a körvonalát is ki tudod tapintani. Ilyenkor ki is emelkedik egy kicsit a hasból. Szerencsés esetben ez nem tart sokáig (15-20 mp)és nem is fájdalmas, csak kellemetlen. Azért kell vele vigyázni, mert ezek a keményedések felerősödhetnek és kiválthatnak vetélést vagy koraszülést. Ez az egyik, a másik pedig, hogy a méhszáj kinyílhat. Nálam szerencsére még zárt a méhszáj, nem tartanak sokáig a keményedések, de vannak olyan napok, főleg vmilyen frontnál, amikor egész nap folyamatosan keményedik a hasam.

Ne aggódj, ha Neked lett volna már ilyen, biztosan tudnád, mert ez semmivel sem összetéveszthető. Amikor Hannával terhes voltam, egyáltalán nem volt ilyen panaszom, most viszont az első alkalommal biztosan tudtam, hogy na ez az!

A has "húzódása" pedig a méhet tartó szalagok miatt van, ahogy nő a méh, ezek a szalagok "húzódnak". Erre szoktak magnéziumot adni, aminek izomlazító hatása van.

HKata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Sziasztok!
Most már és is tartozom egy kicsit.2004. augusztus 25-én 20.oo órakor a MÁV kórházban adtam életet a kislányomnakKép
Mindennel elégedett voltam, mind orvossal, mind szülésznővel, a csecsemősökkel is bár nem nagy szükség volt rájuk.

Noémi+Heléna
fantikbaba
 
 


NoémiKép
Gratulálok HelénáhozKép Jó egészséget és sok tejcsit nekiKép Kinél szültél végülis?

Tüni
tüni
 
 


noémi, gratulálok! Kép

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Szia Tüni!

Hogy vagytok?Kép

Mzsperx!

Hogy álltok? Nekem tegnap a doki azt mondta, hogy ceruzányira nyitott méhnyak, ez bármit jelenthet (Nátán egy ilyen mondatára rá két nappal megszületettKépKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szia Nalika,
Hogy vagytok? Mi újság az éjszakázásokkal?
Folyamatosan azon agyalok, hogy mit fogok kezdeni egy kisfiúval. Valahogy egyáltalán nem érzem magam fiús mamának. Hülyén hangzik, miKép? Persze az első időben ugyanolyan lehet, amíg kis ösztönpocok pelenkás, de később?!

Beszti,
Megvettem a Szoptatás könyvet, igaz nem sok időm volt alaposan szemügyre venni, csak belelapoztam, de nagyon sok olyan téma van, amiről nem is gondoltam, hogy foglalkoznak vele. Szóval a lényeg, most első látásra tényleg jónak tűnikKép Köszi.

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 6 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 6 hónapos
Veronika 32 Adél- 6 hónapos
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 6 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 6 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 2 hónapos
Kisdió Ákos- 1 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata - 5 éves Bence- 1 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 1 hónapos
Noémi 28 1. baba Megszületett! Heléna:2004.08.25. Kép
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna?:2004.09.15
</pre>


Remélem, életkorok, nevek minden rendben. Ha nem, szóljatok!
Pocakosok, és mindenki, aki rendszeresen itt van, jelezzétek, ha fel akartok kerülni a táblázatra, és küldjetek adatokat. Lehet mailben is.
Vera
kóci
 
 


BesztiKép
Köszi, jól vagyunk. Hihetetlen gyorsan szalad az idő, már a 21. hetet taposomKép Egyébként ahogy olvastam, a múltkor, mikor UH-n voltál, majdnem összefutottunk, de mi 3/4 8-ra mentünk.

Tüni
tüni
 
 


Tüni!
Szabó Györgynél, ő volt az ügyeletes, a KHP úgysem ért volna be idejében, a doki meg szabin volt ugyebár.
Az éjszakázás nálunk is aktuális, 3-4 szopi is becsúszikKép De közben legalább bóbiskolok egy kicsit.Nappal jobban alszik a kicsi.

Noémi
fantikbaba
 
 


Sziasztok!

Kata,
tegnap nem igazán értem rá, megkezdődött az iskola. Kép Ma meg viszem a kicsit csípőultrahangra du. Az éjszakáink viszonylag csendesek a kisasszony csak enni kell fel aztán elég hamar magától visszaalszik. Csak a nagyhoz ne kéne reggel felkelni! Szomorúan olvastam, hogy mi történt veled, de ugye már túltetted magad a csúnya dolgokon!? Egyébként én is tartottam tőle, hogy mit csinálok a kislánnyal, de már nincs semmi gondom, hamar bele lehet rázódni. Kép

Kóci,
én esetleg bekerülhetnék? Most voltam 30 éves, a többi adat pedig a profilomban van. Köszi Kép

Nalika
nalika
 
 


Szia Nalika,
Az autóbalesetünkön már kezdek túljutni. Én vezettem és egy kanyarban kisodródtam és borultunk egy nagyot. Szerencsére nem ütöttük meg magunkat, csak az az ijedtség ! Azért talán megérte ez az egész, hogy lássam, mennyien próbáltak akkor segíteni. Amint kikászálódtunk a kocsiból és körülnéztem, már az út mindkét oldalán sorban álltak az autók és egy csomóan jöttek oda hozzánk.
Később pedig a férjem azt mondta (ketten voltunk az autóban), hogy ilyen borulást már annyiszor látott tévében filmeken, autóversenyeken, hogy valahol titkon annyira kipróbálta volnaKép Hát most megkapta.

Szia,
Kata

U.i: a másik "rosszról" nem beszélek, próbálok nem is gondolni rá

Kép

Kép
anyamanya
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 6 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 6 hónapos
Vera 32 Adél- 6 hónapos
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 6 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 6 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 2 hónapos
Kisdió Ákos- 1 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 éves Tomi- 2 éves Timi- 1 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 1 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 1 hónapos
Noémi 28 1. baba Megszületett! Heléna:2004.08.25
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna:2004.09.15
</pre>
kóci
 
 


Sziasztok!

Kata, köszi az infot a keményedésröl, végre megtudtam mi is az. Kép

Fantikbaba, nagyon-nagyon gratula a kis baby-hez! Nagyon irigyellek! Kép

Kóci, felkéredzkedthetek én is listára? 28 éves vagyok, baby még csak a pocakban.

Sziasztok,
Eszter
eszter2004
 
 


Kóci,
köszönöm! Kép

Kata,
kirázott a hideg mikor olvastalak Kép
Az a fontos, hogy nem lett semmi bajotok Kép
Még jó, hogy Hanna nem volt veletek!

Nalika
nalika
 
 


Kata, egyszer nekem is volt autobalesetem, igaz nem voltam terhes. Én télen friss hóesésben pördültem meg egy hegyi uton, aztán egyenesen neki egy ház sarkának. A kocsi totál kár lett, teljesen felgyürödött az eleje. Na azóta nem vezetek hóban. Az ijedtségen kivül nem lett bajom, de azt a csattanást soha nem fogom elfelejteni. Igaz ez 1995-ben volt, szóval már régen. Mázlim volt, mert senki nem jött szembe. Ilyenkor az ember hajlamos azt hinni hogy tényleg van ott fent valaki aki ilyenkor segit. Kép És szerencsére ti is megúsztátok a kalandot. Az emberek pedig ilyenkor tényleg nagyon segítőkészek, az biztos.

Na megyek készülődök munkába, minden jót nektek. Ja, az AFP-m 1,1 lett, szóval jó. Kicsit olvasgattam erről a vizsgálatról, és olyanokat írtak hogy ez valójában felesleges, mert egy elég pontatlan valami, más országokban nem is kötelező. Ember lánya nem lehet nyugodt, csak ha már kezében tartja egészséges csecsemőjét...Kép

Sziasztok!
eszter2004
 
 


Jaj,Kóci a listához az is kell hogy mikor fog megszületni a baba? Ha igen, akkor 2005.02.01. Bár szerintem hamarabb. Kép)

Most már tényleg sziasztok!!
eszter2004
 
 


beszti, nekem hétfőn ujjbegynyire nyitott, és megrövidült volt :-)
este voltak jóslók, azóta semmi. még a nyákdugóm sem vesztettem el (vagy nem vettem észre :-D)
mikor mész dokihoz next?
én hétfőn (alig várom), aszonta megnézzük uh-val is, mekkorka. a múltkor picike volt, remélem most is az lesz, imádnék egy iciripicirit! persze laurához képest egy 4 kilós is az lenne ;)

kóci, hát mi a rendszeres, én kb 2 naponta nézek be :-D
de adataim: 30, laura majd 2 éves, baba várható: szept 15. noémi.

fantikbaba, éjjeli 3-4*-i szopi, jujj! :-)

KépKép Kép
mzsperx
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?