Sziasztok!
Tegnap írtam egy csomót, de sajna elszállt...
Amikre emlékszem:
K-vitamin: védőnőnk egyetlen jó és hasznos tanácsa, hogy minden hónapban Betti születésnapján adjuk be, így talán nem felejtjük el. Igaza lett, mert eddig mindig beugrott. Az első doboz már elfogyott, a doki mondta, hogy amíg csak szopizik, addig adjunk neki, így elkezdtük a 2. dobozt is. Megkérdezem majd, hogy már a hozzátáplálás idején is abba kell-e hagyni?
Fürdetés: nálunk egyre küzdelmesebb, mert Betti igencsak viháncol a kiskádban, keze-lába meg sem áll!
Sajna úszik utána a szoba - túl kicsi a fürdőszobánk, ráadásul zuhanykabinos, így még a kádba történő áttérés sem megoldható. Másnál is megy a vízicsata a babóval?
Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne a rúgkapálás fröcskölésmentes?
Bébizene: nagyon jó hatással van Bettire. Egyből elcsendesedik, amint meghallja. (Csak hallja meg a nagy kiabálások és sikongatások között!!!
) Sőt, néha énekel is hozzá - nagyon cuki, tegnap fel is vettem telefonnal, hihetetlen!!! Persze még nem tiszta dallamokat dúdol, de lehet hallani, hogy különböző hangszínekkel próbálkozik.
A PET-palack nálunk is nagyon érdekli Bettit. De én még nem adom oda neki, csak a közelébe teszem, hogy nézegesse, meg lötykölgetem benne neki a vizet. Imádja.
Sissi, nagyon boldog első névnapot Atinak!!!
Irdab, tyű, milyen hatalmas Zora!!!
Nagyon hosszú, hány centi? Betti is szokott keresztbe fordulni az ágyon, de ő még pont elfér - és ő is szeret hason lenni, még akkor is, ha a fejét beveri a zenélő-forgó lelógó állatkáiba...
Annetto, Matyi is rendesen megnyúlt! Milyen jól áll neki ez a body!
A Mátyás névvel kapcsolatban - várd csak ki, nagyobb (8-10 éves) korában, milyen lesz! (A férjem is Mátyás, ő egy átkozott rossz gyerek volt, minden nap érte valami baleset... Kívánom, hogy ez ne történjen meg a Te Matyiddal!!!)
Oui, grat az átforduláshoz!
Most csinálta először?
(Folyt, megyek pelusozni...)