Hali!
Pat, most nem jut az eszembe, de Mira is Ikrek? Mert Bogi az, de teljesen. Amikor tündérbogár, akkor meg lehet zabálni, hízeleg, megölel, puszit ad, és annyira jó fej és olyan humorérzéke van
. De amikor valami nem tetszik
, akkor menekülök.
Szly, nem is írtam még, jók a képek! Pat, a Tieitek is!!!
Nekem talán annyiból hiányzik a régi fórum, hogy még emlékszem rájuk és így érdekelne, mi van velük, bár őszintén szólva, csak akkor jut eszembe, ha írjátok, és időm az egy csepp sem lenne, szóval nekem így jobb. És kinek született már babója és ki várja (már ha publikus
) .
Nem tudom, írtam-e már, de mivel Bogi nem volt hajlandó egy percet sem tartózkodni a kiságyába, így szétszereltük (az ágyat
). Most egy ágyban alszanak Toncsival, cukik, bár nincs sok helyük
, de hamarosan vennünk kell egy ágyat Boginak. Ált. valamikor éjszaka végén vagy reggel lemászik és átjön hozzánk, de legalább már nem ordít, és hagyja Toncsit aludni.
Joli, hát észre kell vennem, hogy Bogó belekakilt a vízbe, mert nem akarom, hogy együtt fürödjenek és hát már nem az első alkalom, így nem dicsérem meg érte. Mindig mondom, neki hogy ne tegye és szóljon, ha kell. Tegnap szólt, de nem jött kaka, csak egy kis pisi a wc-be.Nem minden nap fürdik, de később pelenkázom alváshoz, így olyankor ált. van a pelusban, vagy reggelre.
Mi sem voltunk még 18 hós oltáson, de nem is nagyon hiányzik, hogy mindenhol csak bacik és vírusok vannak amúgy is. De lehet jövő héten elviszem. Ez lázzal vagy valamivel jár általában?
Most már tényleg el kell mennem vasalni, mert már lassan nem tudunk leülni a kanapéra a ruháktól
.
Ma láttam, hogy Ancsa bejelentkezett Skype-ra, írtam is neki, de aztán George válaszolt, hogy ő van a gépnél
. Még jó, hogy megértettem. Azért remélem, benéz még az utazásig.
No jóccakát!
Szintia, képet képet, pocakos képet
!