Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bols,gratulálok a dupla csodához :D

Twist,hajrá,csak ügyesen :D

Rani,szuper szoba :D

Enyém gyerek elromlott,Balázs minden evés után nyűgös,sír,sehogyse jó,csak kézben,ha adok a kezébe játékot egy perc után eldobja,csapkod a kezével,nyüglődik.Sokszor álmos,és nem bír elaludni,hiába ringatom a székben,vagy teszem be a hintába,ez régen nem volt,ha álmos volt elkezdett kómázni,és elaludt.Remélem elmúlik ez az időszak hamar,mert különben világgá megyek.

Bocsi,most csak ennyire telt,szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Nyulasz, cicin sem alszik el? Ujjaddal simítsd végig az alsó fogínyét. Hátha duzzadt. Lehet, hogy az ő foga is készülődik. Eszti is csapkod és rúgkapál. De legalább nem sír. Szopi közben is csinálja. Irtó kellemetlen. Már többször megharapott a héten.

skrisz72
 
 


Szóval, megjöttem az NST-ről és a vizsgálatokról. Fájások vannak szépen, de ugye, megszakadnak, azaz csak jósló fájások. Ma reggel 5 percesek is voltak, csak abbamaradtak. Az autózás kihozza belőlem a fájásokat. Mondtam, hogy körözzön velem a kórház körül, hogy megszüljek végre:)
Na, szóval, méhszáj 1 nap alatt 2000-ról 2111-re nyílt ki, nagyon örültem neki, jól haladunk.)
Hazaküldtek még sajnos. És vasárnap megyek újra NST-re és ilyesmire, bár addig megindulhat magától a szülés (erre mindig van sansz). Ha nem szülök meg addig, akkor hétfőn befektetnek és csak babámmal a kezemben jöhetek csak haza, hurrá! Már úgy irigykedtem, amikor a babasírásokat hallottam a folyosón, kíváncsi vagyok, hogy milyen hangja van Dorkának.)
A dokim picit tágított kézzel, de nekem ez nem fájt, aminek örülök:) És utána picit barnázom, ami tudom, hogy természetes, hiszen a doki is mondta, és Skrisz is mesélte annak idején, így nem ijedtem meg. Teljes lelki nyugalomban vagyok most és várom a vidám fejleményeket.
Vendég
 

 
 

Twist,a zért ezek csupa jóhírek. Érezni a soraidban a boldog várakozást! Kitartás, már nem sokáig kell várnod!+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hahó,

bocsi, most gyorsan csak a mai történés:
Szemészetről jövünk. Péterfys doktornéni nagyon kedves, ő maga vitte be Lencsit, de lebeszélt róla, hogy bemenjünk vele. 25 percig kínozták! :cry: Torkaszakadtából ordított, (ha dohányoznék, most rágyújtottam volna :oops:, a kezem is remegett!!!!), aztán mikor kiadták csak hüppögött :(
Apa ment be eligazításra. 1 hétig szemcsepp, minden nap orrszívás és egy hét múlva megismétlik, mert nem sikerült megnyitni a könnycsatornát, annyira el volt záródva!!!!!! :cry:
Ma babusgatok, ha tudok, jövök majd olvasni!
Pussz

tillidian
 
 


(((((((Szegény kicsi Lencsi)))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Till!
Jujj, ezt olvasni is szörnyű...szegény Lencsilány :( :(
Orrot szívni miért kell?? Van valami összefüggés?

Skrisz!

babakocsival törtem a havat :D Gondolod azzal sportolok, hogy a kocsimat tologatom , mint valami erőember?? :lol: :lol: :lol:
Olvastam a harapdálást, irtó kellemetlen lehet .

Twist!
Jól hangzik, szerintem nem húzzátok már hétfőig egyben :) Beindultak a folyamatok szépen :)

Nyuszi!
Affene, sajnálom Balázst. Nem a frontok készítik ki szegényt?
Zé már jó ideje csak cicin hajlandó elaludni. Nem örülök neki, régebben este simán ment az egyedül bealvás, de ilyen szempontból ő is elromlott :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Hanna!
Édes Süsü fogacskák :)

Rani!
Szép szobácska :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Hunci!
Ha nincs más jelentkező, a babavárós táblát átvenném, ha boldogulok vele. A másikba csak hébe-hóba megyek, azt inkább ott kéne lepasszolni :)
Miért akarod törölni magad?? :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Twist,ezek jó hírek :D

Till,jajj szegénykém :( nagyon sajnálom,rettenetes lehetett.Azért igazán beengedhettek volna hozzá,legalább a hangodat hallotta volna.

Skrisz,már nem szopiznak,még fejek,azt kapják üvegből.Nem az evés közben sír,hanem utána,amikor máskor simán elaludt a pihiszékben,most csak sír.Az elöbb sikerült kézben elaltatnom,de erre nem akarnám rászoktatni. :?


Lois,mivel a cicin sírt,hogy nem úgy jön belőle mint az üvegből,ezért már nem ciciztetek.Sokáig próbáltam,de csak szenvedtünk.Így bő két hete nincs cici.Nem tudom a frontok-e,olyan jó alvó volt,bárhol bármikor elaludt,játék közben is akár.Most meg... :cry:
Vendég
 


Tilli, szegény gyerek! Ezt borzasztó rossz volt olvasni is. Annyira kivagyok, mikor a gyerekek bárminemű szenvedéséről hallok. :cry:

Nyulasz, ja, értem... :roll: De ha csak szopizná egy kicsit a cicit? Nem kell, hogy tej jöjjön belőle, csak megnyugtatásképp. Vagy azt nem akarod, vagy úgy meg sír, hogy nem jön belőle semmi? Nincs jó ötletem.
Az is lehet, hogy kitágult a világ. Sok izgi dolog van, és izgatottabb, mint eddig.

Twist, most már tuti mindjárt jön a kiscsaj. :wink: Várom az sms-t!

Babikám, nem nagyon tudok jönni msn-re. Nincs semmi baj, rendben vagyunk. Ne izgulj miattunk, ha van valami írok vagy hívlak. :D Te csak jelentkezz ide be minden nap, és írj, hogy hogy vagytok a babácskával.

skrisz72
 
 


Baba, Lois, Nyulasz, Skrisz,
Lencsim köszöni! :oops:

Lois,
azt hiszem, azért kell szívni, mert az egész arcüreg valahogy összeköttetésben áll, és az orr szívásával a könnycsatorna is tisztul (?)

Nyulaszka,
beengedik a szülőt itt a Péterfyben, de a doktornő javasolta, hogy inkább ne! (Apa ment volna be úgyis, de szülő nem foghatja le, csak állhat és nézheti a "kínzást". Én tuti elájultam volna -Vackor orrmandula műtétjénél ez történt ugyanis, mikor kihozták a műtőből és megláttam :cry:)

Azért ez nem semmi, Lányok: mi mindenen keresztülmentünk itt mindnyájan, de ha a gyerekünket látjuk szenvedni, az nem ugyanaz :oops:

Bocsánat, nem akartam ennyit panaszkodni...Jövök nemsoká és visszaolvasok, hogy ne csak magunkról beszéljek már :oops: :P

Puszi Mindenkinek!

tillidian
 
 


Till, szegénykém, elhiszem, hogy féltettétek Lencsikét:( Ez a könnycsatorna elzáródás nagyon gyakori sajnos, kár, hogy nem tudják fájdalommentesen megnyitni. Fejlődhetne már az orvostudomány ennyit legalább!
Ti is ma a Péterfyben voltatok?

Képzeljétek, hogy vége a látogatási tilalomnak, tök jó! Így azért könnyebb lesz odabent az életem. Ja, ma megint front volt és tele volt a szülőszobák mindegyike. Állandóan front van karácsony óta.
Tényleg ti mit csináltatok a telefonokkal, fényképezővel szülés közben? Mert hogy ma mesélték a nővérek, hogy bejárnak oda valami két alak telefonokat lopni, ezért átalakítják a hátsó bejáratát, hogy ne tudjanak bejárni csak úgy idegenek. Én megőrülnék telefon nélkül.
Vendég
 


sziasztok!

Nyulasz,
:roll: "javulást" Balázsnak!
Makilány is mostanság szereti a semmisejó oldalát mutatni :roll: fárasztó.

egy db fogcsücsök kb két hete u.úgy áll. lehet, hogy nem is az? de mi más :?:

Bols,
üdv itt, duplán! :lol: :lol:

Hunci,
:?
képzelem, hogy nem könnyű a 3-as szerepben...

Nikó,
Gréti már így ül a hintalovon? :shock: :wink:

Twist,
+++++++++++++

Tilli,
szegény Lencsebaba :(
szadi a köbön. fene, hogy ismételni kell.
pedig Sz. drnő nagyon jó, gondolom nála voltatok. hétfőn megyünk mi is.

angel37
 
 


Sziasztok!
Örömmel látom milyen aktiv ez a fórum. Én Győri Kaális kismama vagyok, juliusban szulok és szivesen csatlakoznek hozzatok...
Zsu
zsuwcsi
 
 


Szia Zsu! Én már lassan öregmami vagyok, de azért üdv itt!

Tilli! Norbikának is megnyitották a könnycsatornát, a rendelőbe beengedtek, aztán fogta 2 asszisztens, bevitték a belső szobába én meg csak ültem a széken, hallgattam az ordítást és potyogtak a könnyeim. Kb. 10 percig tartott, 2X voltunk, utána szépen helyrejött. Kancsalságot gyanítunk régóta, még azzal kellesz megbirkózni. Gondolom, a 2 nincs összefüggésben.

Angel, lassan jöhetnek a fogacskák. Nekünk 10 hósan jöttek az elsők, most indul a 2. hullám. Kajcsival hogy álltok? És súlyban?

Twist, nálunk volt elzárható szekrény, a kamerát a férjem hozta a szülés napján, a telcsi pedig a fejem alatt volt állandóan. Amikor vittek a műtőbe, a szobatársak gyorsan összepakoltak. Szurok ezerrel!

Hanna, elég széles a kajarepertoár, de azért nem hurkával tömöm a gyerekeket! Ebédre nem főzök külön, a tejeseket még kerülöm, de tejföllel habarok, nincs gondjuk. Kirácska amolyan kunyerálós, odaáll az asztal mellé, és rámutat, hogy a-a-aaaaaaaaaaa.

Rani, szép a szobátok! Sajna, nekünk mintha bomba robbant volna. Elérik az ágyból a macikás tapétacsíkot, és letépik. Szekrények mindenhol bekötözve, épen semmi nem marad. Jönnek, másznak utánam, ha bezárom a fürdőszobaajtót, dörömbölnek, úgyhogy reggel együtt zuhanyzunk, én csinálom a dolgom, ők meg nézik. Kira szépen lépeget a bútorok mellett és lassan önállóan fog járni.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


SZöcske, jókat mulattam az otthoni helyzetjelentéseden, bocsi. :lol: :oops: ANnyira édesek lehetnek. De tényleg. Kira kuncsorgása is annyira jópofa. Jó étvágya van ezek szerint, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcske, :mrgreen: tudom, nem olyan vicces, de mégis. :mrgreen:

Üdv itt Zsu! Írjál magatokról. Miért kellett lombik, hányadik sikerült? Miket érzel? UH képed van? Tedd fel nyugodtan, szeretjük nézegetni. :D

Rani, nekem nagyon tetszik a szobácska.

skrisz72
 
 


Sziasztok!


Gyorsan benéztem csak, tegnap megkaptuk a diperte a rota és a prevenár oltásokat este és délelőtt is 38 fölött volt a láza Grétinek. Most éppen nincs láza így kiraktam az erkélyre aludni. De már tekereg is, megyek.
Alszik gyors netezek addig. :) Próbálok reagálni a hsz.-ekre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikó 2010.01.08 16:12-kor.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó,
jobbulást Grétinek! :oops:

Twist,
engem már aznap befektettek (mert túlhordásos volt Lencselány is, és úgy volt, hogy 12-én befekszem, aztán az osztályos főorvos majd dönt az indításról, de Lencsi maga döntött inkább :wink: ), és a szobákban kulcsos szekrények vannak, oda zártam mindent. A videó, mobil meg egyébként is kellett szülés közben, szal azt vittem magammal a szülőszobára...

Angel, Twist,
igen, a Péterfys doktornéninél voltunk, nagyon aranyos, és jó szakember! Angel, Ti miért mentek most? :roll:

Zsu,
üdv itt, boldog babavárást! :P

Szöcske,
köszi, akkor reménykedem, hogy a 2. alkalom majd segít :roll: :oops:

Babim, Bols,
hogy vagytok, Kismamik? :D

Lányok, mindenkit puszilok! Bocsi, hogy nem jövök túl sokat, tudjátok, milyen ez az időszak! :wink:

tillidian
 
 


Szöcske,
gyümölcsök pár féle, tök, krumpli, eddig ezek.
5800 körül vagyok, szotyorog egy ideje.

ja, a hurkaevő kiscsajhoz pedig gratuláció! :D

Nikó,
ennyi oltás nem sok egyszerre? :shock:

angel37
 
 


Skrisz:
Hát mint első gyermekes szülők igencsak elhalmoztuk Grétit játékokkal. :D Meg a jézuska is sok szép játékot hozott.
Megnéztem a képeket, nagyon cuki Eszter. Jók a karácsonyos képek, rólunk senki nem csinált közös képet. Nem is vagyunk rajta egyik képen se együtt.

Twist:

Szerintem se olyan jó az indított szülés és én is császáros lettem. Nem karira kaptuk de szereti nagyon. Nagyon jó a blogod , gyorsan belenéztem. Megy a gőzös????? Jó lehet hallgatni.

Lois:

Igen nagyon sokat változott, apának hozta a jézuska a jégert.

:D Ő is szereti. :D

Till:
Köszi! :)
Megírnád újra azt a G-mailos címet. Mert úgy el mentettem, hogy sehol sincs meg. :oops:

Baba:

Örülök, hogy jobban vagy !

:)

Bols:

Gratula a 2 babához! Nekünk is ő volt a dokink.

Ranikó:

Nagyon szép a baba szoba, kis manónak biztos tetszeni fog!

Nyulasz:

Mi is el voltunk romólva de nagyon szépen javulgatunk. Csak most meg közbe jött az oltás de remélem a jóságunk megmarad.

Till:

Gyógy puszi Lencslánynak. Szegényke , miért nem mehettél be vele? Én biztos kint bőgtem volna. :(

Angel:

Hát remélem nem lesz belőle gond és tudja Dr.-néni mit csinál. Igen ügyesen ül már ha hagyom de csak pici időre ülhet és persze csak úgy tud ha fogjuk.

Nem is tudom írtam-e, 6640 g és 67 cm Gréti. Megemelték a D-vitamin adagot 1 helyett 2 cseppre mert elég nagy még a kutacsunk.
Prevenart ti hányat kaptatok és mikor? mert mi kaptunk 2 hónaposan meg most 4 hónaposan. De nem 3 kell abból? mert azt mondta dr.-néni majd 18 hónaposan kap megint.

Szöcske:

Nem ismerem ezt az ülést de hány kilók vagytok most? Mert hordozó után nem túl nagy váltás erre az ülésre? Ami még csak az én véleményem nem vennék kéz alól idegentől ülést, nem tudni nem koccantak- e vele vagy nem érte bármi sérülés. Lehetnek láthatatlen sérülések is amik csak akkor jelentkeznek ha megóvni kell a babát egy esetleges ütközéskor. Picit utána olvastam ezt találtam, nem lehet rosz ez az ülés sem.
Az ADAC 2007-es tesztjében a 9-36 kg-os biztonsági gyermekülések között az 1. helyet szerezte meg!
Mi ilyet vettünk Concord Ultimax. Sajnos drága ülés de nagyon jó. De látom ez sem olcsóbb.
A mienk 46500.- volt a Brendonba mert régi szín. 0-18 kg -os



Kép

Hurka evés , édes lehetett lánykád.... :D :D :D[/quote]
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nikó 2010.01.08 16:41-kor.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Tilli,
kontroll, féléves (a heti és haviak után)
éleslátás, kancsalság viszgálat.

angel37
 
 


Nikó,
ha tud magától üljön, persze! :D
nekünk azt mondták, ne ültessük, ne állítsuk, csak ha majd már ő akar/tud. persze ölbe szoktam ültetni, de akkor kb úgy ül, mint egy hordozóban :)

nem kaptunk prevenart, csak azt néztem, hogy háromfélét kapott Gréti egyszerr? :oops:

nya, Vigantolt, nálnuk meg épp fordtva, 2 helyett már csak 1, szükül a kutacs, remélem nem jobban, mint kell :roll:

angel37
 
 


Angel:

Na igen igazából nem értem a vigantolt mert 1 éves korra kell csontosodnia az meg még elég messze van.
Én is sokaltam a 3-at de más is úgy kapta. ezért nem aggódtam . mondjuk elolvastam adható együtt mindegyik csak szerintem sok a szervezetének.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó: Gréti nagyon aranyos és milyen nagy már! Most született!

Éjszaka volt egy jó kis sztorim, meg is osztom veletek! Most már nevetek rajta, de akkor nagyon bosszantott!

Éjjel 1-kor arra riadok, ohgy párom simizi a vállam. Gyorsan kiugrok az ágyból, megyek a lányokhoz, hogy biztos sír valamelyik, hogy éhes, de kómásan akkor még nem tűnt fel a nagy csend. Bemegyek a szobájukba, mélyen alszanak. Kijövök, téblábolok, nem értem. Egyszercsak hallom Alexa kiabál. Bemegyek-mély kómában mindegyik. Vissza nem feküdtem, mert kb. fél órát számoltam még magamnak, aztán úgyis keltette volna őket a gyomruk, úgyhogy megelőztem őket (szívtelen, gonosz anya). Ma mondom páromnak mit művelt, erre ő nagy kerek szemekkel néz, hogy ő ilyesmire nem emlékszik, de lehet, csak azt nézte meg, hogy ott vagyok e. Na, így aludja ki magát az ember lánya, ha a babák hagyják! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi:


Köszi , igen nagyon megy az idő.

Jó lehetett ez az éjszaki sztori. :D :D :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szbácska dícséretét!
Még mindig alakulóba van.

Tilli én ma voltam előadáson és a csecsemő elsősegélyen kívül volt egy nagyon jó szemdoki is!
Ő nem pártolja a babák könnycsatorna átmosását!
Nagyon jó dolgokat mondott.
Ha gondolod elküldöm az elérhetőségét ha még kell Lencsikének!
Gondolom milyen nehéz lehetett végigcsinálni.

Twist nem semmi Dorka baba igen jól érzi bent magát!

Az én dokim már most közölte ha 40. hétig nem jön Milán magától és minden ok lesz akkor ő kihúzza a 42. hétig a szülést és nem indítja meg.(PERSZE CSAK HA MINDEN OK!)

Kezdem össze tenni a csomit a korházba és csak most tudatosodik, hogy mennyi minden kell! :roll: :shock:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó, köszi, hgoy tetszik a blogom.:)
Durva, hogy vidéken, egy kis faluban mekkora zajszint van minden nap, Megy a gőzös meg stb. megy állandóan. A babámat majd szoktatnom kell ehhez a folyamatos zajhoz, hogy tudjon aludni. Egyelőre elég érzékeny a zajokra. Ma is kiabált egy kisgyerek, mert rosszul lett vérvétel közben az NST szobában és úgy megugrott Dorka, hallott mindent és megrettent a zajtól. Szoktatnom kell majd....

Raniko, én még most is módosítom a kórházi csomagot, valahogy mindig tökéletesítem. Sosem jó igazán. De végül is bármit behoz a párom majd, ami kell. Ugyanúgy a te párod is, ne aggódj.)
Vendég
 


Twist igen biztos így lesz ahogy írod csak akkor és ott fogod tudni tényleg mi is kell, még akkor is ha kapsz egy csomó jó kis listát! :roll: :lol: :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Valaki nyugtasson meg! Normális, hogy nekem megjött? Tegnap azt hittem, hogy csak viccelődik, de ez komoly a javából. És tejem van még, talán valami9vel több is, mint eddíg, bár szedem a More Milket. :shock: Vagy attól jött meg?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
nekem egy vérzés se maradt ki (csak a terheség alattiak) :? :roll:
és háromhetente jött hónapokig :roll:
kb mostanra lett normál.

MoreMilk nem hiszem, szt elvileg épp ellentétesen kéne hatnia.

Rani,
hú, akkor lehet hogy topicrekord lesz 2in1 :wink:


kórházi lista:
hát én egy szál pólóban, papucsban kerültem be. pedig tuti kis listám volt :wink:
csak azért mondom, mert bmi kimarad, be lehet hozatni, be lehet szerezni :wink:

angel37
 
 


Twist, olvastam a blogod. Vihar előtti csend? :wink:

Timi, bezzeg nálunk fordítva van. Én simizem apát, hogy forduljon már meg, mert úgy horkol, mint egy farkas. :lol:

Nikó, mi feltettük a gépet állványra és időzítővel fotóztuk magunkat. :wink:

Egyébként mikor kell megjönnie az első mensinek? Nekem még mindig nincs. Az baj?

skrisz72
 
 


Skrisz: hogy én mennyire irigyellek! Sokaknak addíg nem is jön meg, amíg szoptatnak, gondoltam de jó lesz még nélküle, igazán nem hiányzott, erre 5. héten elmúlt a szülés utáni vérzés és rá két hétre megjött. Hogy a fene vinné el!

Angel: az a gond, hogy rám szinte minden fordítva hat, féltem is, hogy elapad a tejem, ha szedem, mert eddíg minden tejserkentőtől kevesebb lett. :shock: Szóval akkor mi nem a szerencsés táborba tartozunk. :(

És aludtam éjjel, mert apuka etetett 1-kor! :D olyan jó végre kipihentnek lenni! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, bedöglött a gépünk...

Csak az utolsó oldalt tudtam átfutni.

Till!
Szegény kiscsaj! Sajnálom, hogy ismételni kell.

Zsu!
Üdv itt!

És volt egy lemaradásom, ezt most pótolom:

http://www.youtube.com/watch?v=U_htvQjtZRQ
vovanda
 
 


Szasztok! Hú, elég sok topicra kell írogatnom, néha csak egyre van időm, főleg az I. inszemre készülünk babásaiba szoktam írni. Nincs mindig időm, és főleg energiám mindenhova írni, hogy még mindig nem szülök, még mindig semmi, még mindig semmi:-(((((

Szóval, ez szívás. Most már hazahozott a párom a szüleimtől, legalább most már ő van velem 24 órás ügyeletben. Itthon kellemes lenni, nyugi van, tudok aludni, pihenni. Holnap reggel pedig megint kórház. Ha megint hazaküldenek, akkor hétfőn befekszem. Ha nem jelentkeznék sms-ben sem, akkor ellopták a telefonomat és majd hazaérkezés után szólok.
Szorítsatok nekem, hogy legyen végre fájások, már nagyon várom őket!:)
Vendég
 


Twist, ne siettesd. Úgysem tudsz rá hatni. Tudom milyen szar túlhordani, már én is tűkön ültem, mert baromi kellemetlen volt a végén. Olvastam, hogy még be is dagadtál. Lehet, hogy amiatt esetleg benttartanak. Vigyél cuccot mindenképp.

skrisz72
 
 


Vanda, megnéztem. Picit pityeregtem is. Nagyon kedves a zárószöveg.

skrisz72
 
 


Vanda!
Csatlakozom Skriszhez, én sírós-pityogós lettem tőle :roll: Megható :roll:

Timi!
Nekem sincs még ciklusom. Na mondjuk nem is hiányzik... :roll: Ha nem hat a tejcsire, az szuper!! :)

Nikó!
Nekünk is volt mikor hármat kapott egyszerre, ő mondjuk sosem lázasodott be. Prevenarból tudtommal kettő van. Menjugate-ból egyet kaptunk, az asszisztensnő akart még egyet írni, de nekem nem mondta sem a védőnő, sem a doki. Ti azt oltattatok??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Bevallom becsülettel: csórtam a zárót... :oops: Remélem, nem kérnek érte jogdíjat. :lol:
vovanda
 
 


Sziasztok!
Először is irulok-pirulok, hogy még kellemes ünnepeket sem kívántam, pedig akartam, de biztos nem haragszotok, merthogy itt csak tuti megértő anyukák kismamik, lakoznak. :D

Csak ezt az oldalt futottam át nagyjából és nagy örömmel látom:

BOLS gartulálok!!!! Már nagyon vártunk itt, de azt hiszem nem is kell mondanom.

Kiscsajom hasonlóképpen viselked mint amit Ti is írtok, kicsit "elromlott", már ami az elalvást illeti. Leginkább cicin szeret elaludni, vagy ha melléfekszem és magam felé fordítom akkor bebújik a hónaljamhoz és morzsolgatja a ruhámat, míg álomba nem szenderül. De egyébként nagyon jó kislány még mindig. Mondjuk pár napot szenvedtünk vele, mert ünnepek alatt felvátlva voltak itt kicsit a nagyiék és kissé rászoktatták a kézben hordozásra.

Múlt héten kaptuk meg a 2. rotát, kutya baja tőle, remélem már nem is lesz. 65cm és 7900g, még mindig husis. Rakok ide egy képet mindjárt.

Till szegény Lencsike, nagyon átérzem. T
Talán emlékeztek, hogy féltem a vérvételtől. Háát nem volt alaptalan. 25 perc ordítás két szúrás a fejecskéjébe kettő a karjába. De az még csak hagyján de ahogy a doktornő mozgatta a tűt a karjában. Már én is a sírás határán készültem megálljt parancsolni az egésznek, amikor a drnő is úgy döntött érjék be a laborba azzal amit sikerült levenni. Szegény kislány egy óra múlva is szipogott álmában. Apát is nagyon megviselte a dolog, azon volt hogy beront és orron vágja a dokinőt. De túl agyunk rajta elég lett a vér is, és kiderült kutya baja Littinek, még a vasa is oké. Kicsit magas a Ca szintje és látszik hogy még zajlik a csontosodás.

Most mennem kell, puszi lányok!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Töltöttem 6 képet gmailre. most is csak ennyire futotta. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!
Nalunk dupla problema volt, abba a bizonyos 10%ba tartoztunk, nekem teljes petevezeték elzarodás a páromnak azospermia, igy biopsziara kellett mennie. De hala az egnek egészséges spermakat talaltak, igy mehetett az IVF... Győrbe nagyon profik voltak, szerintem valahogy olyan ködfelhő lengi körül a lombikot legalábbis nekem nagyon félelmetesnek tünt az egész, majd mikor elkezdtünk rájöttem, hogy azért annyira nem szőrnyű és esélyt adott nekünk is arra hogy legyen kisbabánk. Mi nagyon szerencsések voltunk mert elsőre sikerünk volt, és most már 13 hetes vagyok jól érzem magam, voltunk genetikai uh-n ott is mindent rendben találtak, szóval hihetetlen ez a csoda és nagyon boldogok vagyunk :) En nagyon biztam az orvosokban Győrben és mindig mindent elmagyaráztak és minden utasitást követtem. Még annyit, hogy nem tudom hallotatok már a Gynovac nevű vakcináról. Mi beadattuk a lombik előtt, én hallottam róla előtte negativ és pozitiv véleményt is, és most azt sem tudom segitett vagy sem, azt viszont tudom , hogy eleg kevés párnak jön össze elsőre, igy lehet, hogy érdemes elgondolkodni rajta. Hát üdv mindenkinek Zsu
zsuwcsi
 
 


Twist,
nyugi, itt -zömével - túlhordós babák "laknak" :wink: :lol:
Engem is azzal biztattak a Lányok, hogy baba még bent nem maradt! :lol: Kitartááááás!!!!!

Zsu,
gynevac-on mi is túlvoltunk a sikeres lombik előtt sokkal...nekünk az éppeg nem használt, de nem is ártott :wink:
Neked boldog babavárást!!! :D :D :D

Kat,
épp most gondoltam Rád, hogy vajjon hogy vagytok!!! :D
Szegény Litti! :oops: De örülök, hogy minden OK!!!

(Mindenkinek köszönjük a kedves szavakat!!! Lencsim nagyjából mostanra "rendeződött" - éjjel negyed 4-ig ringattam, mire elaludt :oops: - és ma nap közben is 5 perceket alukált csak...és jövő pénteken kezdődik újra!!! :cry: )

Timi,
sajnálom a pirit! :?
(nekem Vackor után 28 napra megjött, mintha mi sem történt volna...most még nem -kopp-kopp)
Skrisz, örülj neki, hogy még nincs!!!!! :D :D :D

Timi2,
mióta szedem a MM-et, nem kell pótlás (ez is kopp-kopp) :roll: :P Nem mondom, hogy dől, de annyi van, amennyi kiscsajnak kell...bár nem hízik bődületesen, 110/hét, de amíg nem fogy, gondolom, nincs bibi...

Pusza, Lányok, igyekszem most már többet jönni, mert hiányoztok! :oops: :lol:

tillidian
 
 


Szasztok! Till, köszi hogy írtad, hogy kulcsos szekrények vannak, de jó! Akkor én laptopot is lehet hogy viszek, mivel netfüggő vagyok és hiányoznátok:)
Krisz, ma mindent bevetek, azt is hogy dagadok, hátha tényleg megszánnak. Már a szülésznő kérdezte múltkor is, hogy hova fektettek be, kérdezte is a dokimat. De hát azt feleltem, hogy hazaküldtek még. És végül is minek lettem volna bent? Eddig valóban nem történt semmi és itthon jobban elvagyok.
Tegnap én is vettem More Milk kapszulát, mert nagyon jónak tűnik az összetétele, jókat írtok róla, szóval tecc. Az ára ütős volt, azóta is kocsonyás a szemem :shock:

Zsu, gratula a picúrodhoz!:) Sokat szenvedtetek érte, de nagyon megéri, hiszen saját babód lehetett:) Szerintem a Gynevac tök jó, régebben 3 kúrát is végigcsináltam. Minden gyulladásom elmúlt, nagyon jó érzés a hatása.

Szerintem délután még jövök mesélni, hacsak nem fognak bent!:) :wink: :wink:
Vendég
 


Gynevacon mi is túlvagyunk, ahogy twist írta, az összes gyulladásom megszűnt, viszont baba nálunk sem lett belőle.

Zsu, gratula, boldogságos babavárást!

Twist, jó korán keltél!

Angel, van a Kecskemétinek gesztenyepürés almája, azt nem próbáltad? Cékla is mehet (én almával, krumplival és egy pici hagymával főztem, megették - most már nem). Ha jön a foga, egy pici kenyérhéjat is adhatsz rágcsálni, vagy kifli csücskét. Vagy azt még nem mersz? És 8 hósan próbálkoztam egy kávéskanál joghurttal is, bár egy egész natúr joghurtot csak 10 hósan ettek. Mindenki mondta az Activia Édesfehéret, de szerintem a sima jobb. Dokinőnk annyira konzervatív az étkezés tekintetében, ennek ellenére az 1 éves státuszvizsgálaton adott nekik 1-1 Mercy csokit- :shock: :shock: így néztem. Azóta vagyok bátrabb, bajuk nincs semmitől. Persze a csokit hanyagoljuk, néha kapnak ebéd után.

Megyünk úszni, visszaáll a régi rend.

Ülésekben nem vagyunk okosabbak. Concord jó nagyon, a színe nem érdekel. Lehet, szétnéz a férjem az outletben.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Hali Csajok!

Zsu!
Úgy látszik, mi ketten vagyunk itt a "kakukktojások"... :D Nekünk is elsőre sikerült a lombik, és mi sem a pesti Kaáliba jártunk, hanem a debrecenibe... Én is féltem, leginkább attól, hogyan fogom magam megszúrni, aztán ment simán. Jó babavárást neked!

Twist!
Kitartást nektek! Én megőrültem volna, ha túlhordok (jó, ikreket nem engednek, de Balu is 2 héttel előbb jött szerencsére, mert már magamnak is terhes voltam...)

Szöcsi!
Hajrá uszi.
Kira nagyon gyepálja még Norbit?
vovanda
 
 


Twist: baba bent nem marad! :wink:

Till: nekem is bejön az MM, bár csak azóta, hogy 3x2-t szedek. Így naponta 2x tudok adni a lányoknak tejet. Az utóbbi időben már a napi 1 sem nagyon jött össze, úgyhogy ennek most nagyon örülök. Kíváncsi vagyok, hogy fennmarad-e tényleg a tejtermelésem, ha elkezdem csökkenteni a kapszulát.
Szegény Lencsi baba! Mi sem mehettünk be soha a vizsgálatra, az ajtóban hallgattam hogy visít Alexa, Hanga meg olyan keservesen sírt, hogy hiába volt kevés tejem, attól mindíg eláztam.

Zsu: gratulálok és boldog babavárást kívánok! Ügyesek vagyotok, hogy elsőre sikerült! :)

Szöcske: mennyi idősen kezdtétek az úszást? Mikortól lehet kezdeni? Mi nagyon szeretnénk vinni őket és már alig várom, hogy mehessünk!

Vanda: nagyon jó kis film.

Lois: dokim februártól a siófoki kórházban fog dolgozni. Ma voltam nála kontrollon, már megdumáltuk a következő szülést! :wink: Ha tényleg összejön, akkor siófoki baba lesz! :wink:

Doki egyébként fogamzásgátlót akart felírni. Jót nevettünk aztán. Tudja, hogy lombiklányok, de mivel van egy petevezetékem ami hol zárt hol nyitott, gondolta fő a biztonság. Mondtam neki, hogy isten ments, én ugyan nem szedek semmit sem. Kérdezte, hogy mi van, ha becsúszik egy baba, mire mondtam, hogy az szuper lenne, megveregette a térdem és vigyorgott ezerrel. Szóval kistesóra gyúrunk majd. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, egy harmadik baba? :lol: Nem semmik vagytok! :lol:

Twist, hol vagy már?

skrisz72
 
 


Twist tuti szül. ++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: