Új privát üzeneted érkezett!

Nikó, hű mekkora már a kiscsaj! :lol: Mennyi édes játéka van a kisasszonynak.

Twist, szerinted én a 41. héten nem voltam már feszült, hogy mikor hajlandó végre kijönni a kis törpém? Asbi nem szereti megindítani a szülést, mert gyakran császár a vége. Türelem. :wink:

skrisz72
 
 


Hello Lányok!
Bocsi, csak kutyafuttában olvastam végig :oops:

Nikó!
Gréti hogy megváltozott, micsoda nagylány már :D És nekem mennyire tetszik az a Jäger a fa alatt.... :wink:

Twist!
Én pont ezen a napon szültem, vagyis itt indították 39+3 és 39+4-re bújt ki Zé :D De én úgy emlékszem nem voltam előtte lévő napokban feszült, persze olyan volt, mintha az idő kicsit megállt volna, de kellemes emlékeim maradtak róla...na lehet majd visszaolvasom miket írtam akkor, mert lehet itt nyüszögtem, hogy mikor szülök már, és csak az idő szépíti meg az emlékeimet.... :D :D :D

Zé úgy istenigazából egyszer dugta ki a lábat a rácson (nekem nem a falnál van az ágy, szól van lehetősége bőven dugogatni, de csak nappal, mert éjjel hálózsákban alszik), na szóval akkor úgy dugta ki oldalasan, és utána ráfordult hanyatt, és ezzel annyira durván beékelte, hogy alig tudtam kiráncigálni neki, volt nagy sivalkodás, szerintem azóta sem sírt annyira. Na azóta egyszer sem dugta ki :roll:

Na mit is akartam még........... :oops:

Ja igen:
Angel!
Azóta nem "hőkezelem" a barackot, így már nekem is oké, ő meg így is úgy is megette :oops: Két napja este adok neki Sinlacot, az is tetszik neki :roll: A krumpliról többektől hallottam, hogy fanyalognak rá a babák, ízetlen, nekem azt mondták, hogy almával "kompótosítva" meg szokták enni :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lona!
De jó, ügyesek vagytok, hajrá szopi!! :D

Baba!
Gratula a kiskönyvhöz, emlékszem én is olyan boldog voltam tőle :roll: Most is meg szoktam néha nézegetni, eltettem emlékbe :roll:

Nyuszi!
8 kiló, azannya :D Nem semmi, Balázs akkora mint Zé, mi is 7880 grammot mérlegeltünk hétfőn :) A lánykád meg amolyan nőcisen gyarapszik :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Vanda!
Ja, így már tészta, ez esetben igen nagy görénység, hogy nem szóltak a fertőzésveszélyről :x

Baba!

Nekem a terhesség kezdetétől felborult a diétám :oops: Nem vagyok rá büszke, de így volt, ettem ami jól esett :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Hahó!

Lois,
ááá, Te sem vagy bagoly! :lol:

Baba,
gratula! :wink:

Nikó,
gyönyörűűűű!!! :D

Twist,
Rajtad a világ szeme!!! :D

Lencsiről friss képek a g-mailen!!! :P

tillidian
 
 


Till!
Nem ám :wink:

Megcsodáltam rögvest Lencsilányt, csak ámultam és bámultam milyen nagylánnyá nőtt :D És persze továbbra is gyönyörű :D Milyen a rezgő szék?? Tocahontas :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok! Bejelentkezem csak. Nem történt semmi éjjel, most a szokásos folyamatos derék és hasfájás gyötör, más nincs. Páromat elengedtem dolgozni, majd hazajön, ha esemény van.)

Nikó, de szuper pihenőszéke van a kislányodnak, klassz!:)
Karira kapta? Tetszett neki?

Skrisz, jól mondod, ezt mondta Asbi is szó szerint, hogy nem szeretné megindítani, mert császár lesz a vége. Csak nem ismered valahonnan a dokit?:-))))))))))))))))))))))))))))
Kíváncsi vagyok mi lesz azzal, hogy a cukrosok nem hordhatják tovább a babát a kiírt időpontnál?
Most már el tudom képzelni, milyen izgatott lehettél a 41. héten! A család és ismerősök is nagyon izgatottak, tegnap este 6-9-ig folyamatosan szólt a mobilom, leültem, aztán pattanhattam fel, mert megint csörgött.
Ja, még semmi? - kérdezik, aztán olyan elkenődött a hangjuk.

Na, megyek zabálni, nagyon éhes vagyok.
Vendég
 


Twis, jó étvágyat!

Lois: én is úgy tudom, hogy a főtt krumplit almával, vagy főtt répával szokták összekeverni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet, picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel.

Kajcsi: ha már eszi a pici az almát, a főtt kruplihoz lehet adni. Aztán minden főzeléket krumplival sűrítünk, ezért fontos, hogy megszeresse az ízét.

Miután Kirácska felnyalta az ünnepi asztalról a hurkát és kivette az apja kezéből a kocsonyát, úgy döntöttem, nem főzök külön a gyerekeknek, hanem inkább a mi étrendünket igazítom hozzájuk.

Tudom, hogy sokszor volt már téma, de elkeltek a hordozóink és most állunk autósülés vásárlása előtt. Valaki véleményezné ezt az ülést? És egyáltalán, mire kell figyelni vásárláskor?
[url]http://www.teszvesz.com/item875701804_uj_stm_9_36_kg_ig_eredeti_ara_59900.html
Köszönöm a válaszokat, akinek lest egy pici ideje velem foglalkozni...

Forgolódás: nálunk i s a fiatalúr a mocorgósabb éjszaka, hálózsákban aludt eddig, de 2 óránként sírt, mert összeakadt a lába vándorláskor. Tegnap pizsamát adtam rá, így aludt a család. Vándorlás, fejbeütés így is volt, de inkább ő aludjon, ha felkelünk, betakarjuk. Művésznővel nincs gond, eszik, alszik, foga sem fáj.

Fogak, nekünk elég hosszú volt a kibújása, most is csak összesen van a 2 gyereknek 6 foga. Minden este nézem, (mint a lovaknak, bocs), van némi remény, hogy több is lesz. Norbikánál vérzett, amikor átszakadt az íny, Kircsinél semmi, végighúztam a kezemmel az ínyét és ott volt a hegye.

Baba, hajrá!
Minden kismamának boldog babavárást, akik pedig nemsokára szülnek, kitartást![/url]

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 



Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Gyönyörű hóesés van nálunk. Olyan szép lett a táj. Az orromat sem dugom ki! :lol:

Tegnapi méreckedés eredménye: 6500 gramm. Felzárkózott a kiscsajom. :shock: :lol: :lol: Most már inkább nőhetne hosszábban. :wink: Azt álmodtam, hogy próbáltam almát adni Esztinek, de nem szerette. :) Én is ráköptem anyura babakoromban.

skrisz72
 
 


Szasztok! Skrisz, de szépen fejlődik a kiscsajod, hurrá!:))))
Most olvasom, köszi a Boci-boci tarkát!:))) Szerencsére most nem tud feljönni a dombra a zenélő furgon a hó miatt:)
Igen, még egyben vagyok, tök jót visszaaludtam reggel és ellazultam, úgy érzem, hogy még egy hétig biztos kibírom!:) (Szoktak ilyen híres utolsó mondatok lenni a vicc-világban!)
Kikapcsoltam a telcsimet, mert először némán volt és 7 óra óta 4 nem fogadott hívásom volt a családtól és úgy döntöttem, hogy inkább tojok rá és alszom egy jót. Sokkal jobban is érzem magam. A családnak fityisz!!!!
Vendég
 


Skrisz, a mirelites furgon sajnos feljutott a dombtetőre, most nyomta le kétszer a házunk előtt a Megy a gőzös Kanizsára-t! Hogy az a.....!!!!
Vendég
 


Twist, bezzeg nálunk a kutya se jön. Néha szoktam hallani a fagyis kocsit. :D De az utcánkba nem jön be. Mit gondol, majd kifutok a főútra utána? Majd ha megnő Eszti, ő fog futkosni fagyiért. :wink: :lol:

Többi kismamink hogy van?

skrisz72
 
 


Én jelentem jobban.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szia Lili!

Itt válaszolok, köszi már egész jól :P csak este vagyok sz@rul.A 7-en már dolgozom, de csak délelött, 3 napot, így lájtosan talán bírni fogom.Készülődök 1000-el, sok a dolgom.
Veled mizu, nagyon eltűntél?Kicsi, hogy viselkedik?

Twist!
A hó sem hozta meg Dorottyát?Akkor majd a 7végi melegfront :roll:

Bols!
Mikor jössz már át, itt a helyed az ikrekkel!

Anyukák!
Pusszancs a kicsiknek, tök aranyosak!

KépKép

Kép
keny
 
 


Sziasztok, Kismamik és Anyukák!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, tegnap két pulzáló babát láttunk az uh-n.

Keny, itt vagyok már látod!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Gratula Bols a két babához! Lombik babucikról van szó? HÁnyadik lombik sikerült? Dolgozni tudsz járni?
Vendég
 


Bolsi!
Üdv itt Kismami!! :D

Szöcske!

Én a háttal beköthető üléseket pártolom, nekünk az lesz a következő, 0-18 kg kategória. És ha ezt kinövi, akkor néznék csak ilyen nagyokat, 9-36-ost, vagy 15-36-ost.
Talán Orsi benéz, ő a nagy autósülés-spíler :wink:
És hogy ízlett a Kiscsajnak a hurka?? :D

Skrisz!

nem semmi hízást produkáltok :lol: Milyen hosszú Eszter?
Nálunk is gyönyörű havas minden, mi voltunk kinn terepezni, ma már a szűzhóban elakadtam a kocsival, jól ki is fulladtam, mire kiértem a szántásból :roll:
Nálunk a ház előtt terheskorom óta mindig megáll az Algidás kocsi, akkoriban én voltam a legjobb kuncsaftja, ipari mennyiségben ettem a könnyű és finom (A'szem ez a neve), jégkrémjüket :oops:

Na lépek, mert Zé már a parkettát nyalja :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ööööööö, most már értem a bocibocitarkázást..... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Bols, végre itt!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk az első konzultáción a győri Kaáliban Boga doktornál. Kérem aki már ismeri ossza meg velem tapasztalatait, a doktor úrról és az intézetről! /vizsgálatok, árak stb./ (nekem elsőre nagyon rendesnek és segitőkésznek tűnik, az intézet szép a nővérek kedvesek)

Köszi előre is!

Gréti
betmen
 
 


Bols, szijja!! Gratula a babákokhoz! :lol:

Lois, próbáltam pontosan lemérni ma Esztit. 63-64 cm. Attól függ, mennyit mocorog közben. :wink: Sport babakocsival mentetek ki, vagy a rendes autóval?

skrisz72
 
 


Szöcsi!NE EZT VEDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0-18 kg-osat vagy 9-18 kg-osat, de ne 9-36 kgosat!Túl nagy az ugrás ebben a 9-36 kg-ban, nem megfekeklő és abszolúte nem biztonságos kategória győztes ide vagy oda. () megj én mondjuk nagyon paramami vagyok az autós témában, semmi másban, de ebben én viszem a prímet.

Lois, krumplit magába ne, csak más gyümivel.

Bols, üdv és grat!

Majd ha valakinek kicsit több az ideje átvehené a táblát mindkét helyen, mert lassan köszönőre venném a dolgot a topikiktól, nem tudom követni, anya-feleség-karrier hármas mellé nem jut más.A régibb babás topikba fogok nagynéha írogatni csak, azt tudom követni még....
Vendég
 


Hunci, a másik topikos táblát add le azoknak, akik még ott laknak. Én februártól dolgozom. Nem hinném, hogy több időm lesz, mint neked. :(

skrisz72
 
 


Köszi Hunci. És akkor melyiket?

Krisz, ki lesz a picivel, ha te dolgozol?

Lois, kiscsajnak bejött a hurka, vendégségben ette, úgyhogy a házigazdaasszony fel is hívott másnap, hogy jól van-e a csajos. Kutyabaja, azóta nem főzök külön a családnak. Kisnorbi is eszik, de vele megkínlódok a darabos kajáknál, húzogatja kifelé a száján, mintha reszelné a fogait. Irtó rumlit csinál, kézzel eszi a kaját és ami nem kell, le a földre. Művésznő viszont fogja a kanalat és evésenként egyszer beletalál a szájába!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Sziasztok!!

Bols hatalmas gratula a két dobogó kis szívhez!!! :D

Baba neked gratula a kiskönyvhöz!!

Niko Gréti iszonyat édes!! :D

Ha nem baj dobok egy két képet az alakulóba lévő babaszobáról! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Raniko, egész tetszetős ez a kis szoba!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Halihó!

Bols! Nagy gratula!!!

Ranikó! Csodaszép a babaszoba!

Twist! Tessék menni szülni.

Hunci! Hogy vagytok?

Szöcsi! Ennyi mindent esznek a gyerekek? Hűűűűű

Baba! Itt is nagy gratula a kiskönyvhöz! Örülök, hogy jobban vagy.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hát, nekem félig jó híreim vannak.
Szóval, reggel 15 perces fájásaim voltak 5 órától kezdve, csak az tűnt fel, hogy 1 óra múlva abbamaradtak. Aztán megint kezdődtek és megint abbamaradtak. Örültem is, hogy megyünk a kórházba, ott majd megvizsgálnak. Az NST is nagyon sok és erős fájásokat mutatott, ezeket már éreztem is és nagyon reménykedtem, hogy hátha felvesznek az osztályra végre és szülhetek. Annyira reménykedtem, hogy még a szülőszobai cuccomat is magammal cipeltem.) És ezek után a doki is azt mondta, megnézve az NST eredményemet, hogy lehet, hogy ebből ma szülés lesz. Hát, én ott örömködtem, azt sem tudtam, hova legyek nagy boldogságomban. De előtte megnézte a méhszájamat és akkor jött a szívás, hogy még zárt:( Megrövidült már, tehát megkezdődött a folyamat és akár ma éjjel, akár holnap, akár holnapután megszülhetek, mert a dolog elkezdődött. Tudtam én, hogy nem marad bent örökre Dorka!
Azt mondta a dokszi, hogy ezek az ún. jósló fájások és ha majd meg sem tudok szólalni, úgy fáj, akkor azok az igazi fájások. Holnap reggel megint vár engem NST-re. Lehet, hogy pont a kiírt időpontban látja meg a napvilágot a bigém? Jó fej, hogy ennyire pontosan akar érkezni:))
Vendég
 


Twist, HAJRÁ!!!! :lol:

skrisz72
 
 


Twist! Ebből még bármi lehet! Nagyon izgi!
Olivér teljesen zárt méhszáj mellett született meg.
Én tavaly annyira, de annyira 9.-én akartam szülni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Bocs, 2x ment el.

Krisz! Hogy vagytok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hannah, és mit csináltak, hogy kinyíljon a méhszáj? Vagy császár volt végül is?
Krisz, gratula, hogy 5 hónapos lett Esztikéd!:))) Éljen soká!!!!
Vendég
 


Twist! Császár volt, elfolyt a magzatvíz.
Bármi történhet a végén. :)
Olyan izgi.

Mindjárt babaeső.

Úgy várom, hogy érkezzenek a picurkák.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csajok!

Ha valaki venne kengurut, nekem van egy eladó!
hanna30
 
 


Twist: hűűűűűű, de jó most neked! Drukkolok nagyon, legyen szép szülésed!

Rani: nagyon szép lett a babaszoba!

Hanna: milyen kenguru és mennyit gondoltál érte? Képet dobnál fel?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást :!:

Twist, hajrá, ez már tényleg a finish!
A babák a 7. stimulációból (5. beültetésből) sikerültek. Mondtam is Apának igazi szerencsejátékosok vagyunk. Mindent egy (utolsó) lapra tettünk fel, aztán dupla vagy semmi alapon léptünk tovább. :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Bols! Kinél sikerültek az ikrek?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Twist++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Timi! Küldtem privit. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: köszi, én is!

Bols: üdv itt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! Válaszoltam. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, köszi, jól vagyunk. Azt hiszem elindult egy kis fogzás. Még semmi nyálcsorgatás vagy nyűgösködés, nem piros a fogíny, csak nagyon kemény, és ha jól tapintottam, akkor lassan ki fog bújni a két alsó fogacska. Persze, lehet, hogy ez még akár egy hónapig is el fog tartani. Nem tudom, milyen gyorsan bújnak ki a fogacskák. Gondolom minden babánál más és más... :roll: Nálatok milyen volt az első fogacska?

skrisz72
 
 


Szöcske, Kovács Péter a dokim.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Sziasztok!

Bols nem semmi, de látod soha nem lehet és nem is kell feladni! :D

Köszi mindenkinek a szoba dícséreteket.
Még alakítgatás alatt van igazából!

Kép

Kép
raniko
 
 


Krisz! Tényleg más minden babánál.
Olivér 4 hónaposan nyáladzott, ette az öklét és mégsem jött a fog, csak nemrég indult el.
Most pedig itt állunk, pedig 11 nap múlva 1 éves:
Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, jó kép.Amúgy válasz, szarul.ez van.

Bols tiszteletére:
1262894288.6432.xls
Vendég
 


Hunci! Köszi. :wink:
Mesélj majd!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hunci, bocsi, de K.P. mondott aug.5-öt, mindneki más 6-ot. Tehát 6-ra vagyok hivatalosan kiírva:).

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: