Új privát üzeneted érkezett!

Így van Chilike ,ilyenkor a babák már a nap 90-95%át átalusszák,engem is nyugtatgat,ha több órán keresztül nem érzem Patrikát.

Én úgy gondolom,ha betöltitek a 37.hetet,akkor az már nagyon jó,nem lehet semmi gond,nem lesznek koraszülöttek a lányok stb.

Sikerült megrendelni a babkocsit?mikor érkezik?majd küldj fotót lécci.

Kép
hanyatka
 
 


Szia Hanyatka!Igen, Pesten. Azért tetszik nekünk, mert magyar gyártmányú kocsikat forgalmaz (vagyis, ez a márkanév, a Bergon).

ja, tök hülye formája lett a hasamnak. Alapvetőleg kis gömbölyű, de a köldökömnél lapos, ott nem bír kikerekedni, olyan, mintha hiányozna egy darab belőle. Vagy nektek is ilyen?

Chilike, kérdezted a "titkos" randinkat Bodzival. Igazából lassan egy éve tervezzük, hogy találkozunk, és most végre mindkettőnknek klappolt mindent hozzá. Így láthattam élőben Eszti babát is. Csajok, tényleg annyira cuki, mint Bodzi írja...nem a szülői elfogultság beszél olyankor belőle. :lol: :lol:
Nagyon rossz, hogy a többieket meg már egy évszázada nem láttam! Milyen jó volt, amikor egy időben jártunk UH-ra! Mondjuk, Chilikével még szülhetünk egyszerre is... ha Apánk egyszerre programoz bennünket. :shock: Minden nap kérem Nimródot, hogy ne forduljon meg, mert szeretném, ha császárral születne. Leginkább azért, mert félek, hogy ez az amúgy is nyomika méhszájam a szülésnél annyira tönkremegy, hogy egy kistesót később már nem fog elbírni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2010.01.07 13:20-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsika,

Örülök, hogy jobban vagy egy picit! Reméljük ez még fokozódik, és jövő héten szépen mindent el tudtok intézni a pároddal!

Én is már a sírás határán voltam tegnap, rám mostanában jönnek ezek a sírásos dolgok. A férjem meg persze nem annyira értette, hogy miért aggódom ennyire (én meg azt nem értem, ő hogyhogy nem aggódik?:)), aztán elmagyaráztam neki nagyon komolyan, hogy ez nem felesleges aggódás, hanem igenis komolyan kell venni :)
És mit jelent hogy megrövidült a méhszáj? Hány ezres az értéked?
Nekem amikor kórháhban voltam, 2,5 cm volt a szokásos 5 helyett... hú de jó régen volt már az.

És hova mentek vásárolni jövő héten? Nekem eddig a Minimanó tetszett a legjobban, tényleg olyan barátságosak, nagyon szép a bolt, van büfé és normális wc... mi ott vettük a babakocsit, és szerintem a héten is oda megyünk még vásárolgatni.

Hanyattka,
Szonja szobája vaníliasárga lesz, a bútorai fehérek, a kiegészítők sárga+ pirosak. Már van piros-sárga zenélő kacsája (olyan forgó az ágyra), meg ikeás tevéje is ilyen színekben, az ágynemű sárga lesz, a fali dekoráció piros :) Remélem olyan szép lesz, mint amilyennek megálmodom :)
Jaj írtam ám neked választ a múltkori kérdésedre, hogy milyen volt a páromnak a meglepetés, csak pont az a hosszú hozzászólásom veszett el :( Majd megírom levélben inkább, jó? (egyébként zokogott rajta :))
vjulcsi
 
 

 
 

Julcsika!!! Én is kíváncsi vagyok a meglepire! Úgy felcsigáztál anno mindenkit, nem éri titkosan írni!

2000 szokott lenni az érték, ami Apnák könyvel.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsika,

És ha ilyen félelmeid vannak (és ez orvosilag megalapozott is), akkor nem lehetne, hogy még akkor is császár legyen, ha mégiscsak befordul Nimóci?
vjulcsi
 
 


Moncsi,
Igen, 200-et ír be, de mégis, amikor UH-ról ad papírt, azon az szokott lenni nekem, hogy cervix hosszuság 4000 vagy 5000.... nemtom nem a veszélyeztetettség miatt van ott a 2000 a könyvben?

Na jóóóóóó, leírom akkor, remélem nem száll el :)
Szóval egy fényképalbumot csináltam neki, de egy különlegeset (ez a technika a scrapbook). Maga az album egy sima fehér album volt, azt eleve én csinosítottam ki szalvétatechnikával, díszekkel, stb. A belseje 2x10 05-ös oldal, 10 témát dolgoztam fel, tehát egy témára 2 oldal jutott. A koncepció az volt, hogy a közös életünk nagyobb történéseit mutatom meg, így pl. volt házépítés, állatkert, esküvő, nászút, Szonja... Mindegyik témához volt pár kép, de minden oldal külön a témához illően volt feldíszítve odaillő héttérpapírral, virágokkal, gyöngyökkel, emlékekkel. Most nem tudom ez így érthető-e.... :? Hát meglátta és úgy elkezdett sírni, hogy azt hittem baj van, de mondta hogy nem csak nagyon meghatódott, sosem kapott még ilyen szépet :)
És ő is készített nekem ajándékot, ő is fényképalbumot, csak ő 'fiúsat): szintén a közös életünket mutatta meg, csak ő többszáz képpen, 3 jó nagy albumban, és minden képhez tartozik egy sornyi megjegyzés. Fantasztikus volt, mert rengeteg olyan emlékünk (utazás, buli) volt, amit én már el is felejtettem, most meg ott vannak a képek időrendben :)
vjulcsi
 
 


Kérdeztem Apánkat róla, azt mondta, simán szétrepedhet a méhszáj amiatt, hogy a sebek miatt rugalmatlanok a szövetek és nem tágul egykönnyen. Ekkor mondtam, hogy akkor mi lesz a kistesóval, meg hogy emiatt nem biztos hogy örülnék a rendes szülésnek. Azt mondta, majd megbeszéljük, mi legyen ha meglátjuk végül hogy fordul a Babuc. Ennek volt elég fura előzménye, hogy a vizsgálatkor látta, hogy Nimród farral fekszik, mondta, hogy úgy néz ki, ha így marad programozott császár lesz, bár még van 3 hete hogy megforduljon és akkor simán is szülhetek. Erre én nem is tudom, mit reagáltam, de olyan furcsán megjegyezte: "Bár ahogy látom, magának akár mindegy is..." Nem nagyon értem azóta sem, annyira sokkot kaptam attól amiket előtte a méhszájamról, meg a Baba épphogy korának megfelelő méreteiről mondott, hogy lehet hogy teljesen közönyösnek tűntem neki. Az biztos, hogy elég hallgatag voltam...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Tényleg arra nem emlékszem, mekkorának becsülte Nimródot? Elsősorban a súlyára és hosszára gondolok.

Na de akkor még van rá esély, hogy mindenképpen császár lesz...
vjulcsi
 
 


Nekem mindenütt 2000 a cervix. :shock:

Nem becsülte semennyinek, csak lemérte az adatokat és slussz! Azok meg épp a 32. hétnek megfelelőek voltak. Én meg nem kérdeztem rá semmire... lehet emiatt mondta, hogy úgy látja, nekem mindegy...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


csak 1 percre jövök, mert leugrunk bevásárolni :wink:
Pont tegnap olvastam, hogy mennyire kell nyomatni a húst meg a fehérjét ilyenkor, mert a babák attól fejlődnek a legjobban, úgyhogy nyomassátok ti is. :wink: Mondjuk én a napi 3 szeletet nem eszem meg , amit apánk javasol, de minden nap eszem húst meg sok tejet is iszom. :wink:

De jó, hogy itt vagytok, legalább nem egyedül irogatok. :lol:

moncsika
Ezt a méricskélés dolgot nem értem. Eleve a súly és a hossz csak becsült érték, direkt megkérdeztem apánkat, ő is egy táblázatból nézte ki, hogy kb mekkoráknak kell lennie a babáknak, de ez csak becslés, és még ő is mondta, hogy ez "hüyeség", mert csomószor eltérő amikor a babák megszületnek. Igaz, hogy az én bébijeim lányok és ketten vannak, igy nyilván kisebbek egy kicsit, de szerintem a kisfiad abszolút nem kicsi, pont jó. Ráadásul az, hogy hányadik hétben járunk az is csak becslés, oda szokták irni az uh-n azt a plussz-minusz értéket, az is azért van, mert egy bizonyos intervallumon belül vagyunk. Szóval kb. a 32 hétben, de lehet a 31 is és a 33 is, érted?! Ezeken ne izgulj.
Az, hogy nálunk a csajoknak keskenyebb a bucija én kifejezetten örülök, nekem eleve jobban is tetszik, mint a kerek buci fej. :lol:
Amúgy is ez még csomót változik. :wink:

hanyatka
Na most picit megijedtem...pont egyik nap meséltem a férjemnek, hogy néha éjszaka úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Nekem szerencsére nem szoktak nagy görcseim lenni mensi alatt, de ez ahhoz hasonló érzés, és olyan fura is volt, hogy már milyen régen éreztem ilyet.
Remélem ez nem baj, hogy én már most érzek néha ilyet, legközelebb megkérdezem apánkat. :wink:
De jó, hogy már kész vagytok!
Ez csak természetes, hogy drukkolunk, hogy könnyű legyen a szülés. :wink:
Az Avatarra mi is készülünk elmenni moziba. :wink:

Ja moncsika, az már nekem is eszembe jutott, hogy akár tényleg szülhetnénk együtt is! :wink: Ha meg császárt szeretnél, akkor határozottan beszéld meg apánkkal, szerintem, hogy félted magad is meg a babát is és nem akarsz kockáztatni, inkább fektessen be, mielőtt megindulna a szülés , meg amúgy is messziről jössz, stresszes lenne, stb, és inkább inditsa meg akkor amikor már lehet. Nekem egyébként a február elejét mondta, hogy addig tutira húzzuk ki, de a legtutibb a február közepe lenne. Nekem mondjuk birja a méhszájam, bizom benne, hogy igy is marad. :wink:

julcsika
Húú, biztos szép lesz a szoba. :wink:
Ügyes vagy, szép ajándékot csináltál.
Na most lépek, mert a férjem itthon akar hagyni... :lol: jövök még
chilike1
 
 


Julcsika,elképzeltem az ajidat,gyönyörűséges lehet,nagyon ügyi vagy!És a párod,ahogy elérzékenyült...mintha magunkat látnám.
Na és az ő ajándéka neked sem semmi.
Én is hasonlót adtam a drágámnak karira,vagyis több(8db.) normál méretű képkeretből álló nagy keret és abba raktam Patrikás Uh fotókat időrendbe a kis fekete foltocskával kezdve,meg egy közös pocis fotót is és neki is nagyon teccik,úgy mutogatja,hogy ott van mindene.olyan édes.

Moncsika,ha be is fordul Nimóci,ne aggódj,meg lehet beszélni,hogy te császárt szeretnél a méhszáj miatt.
Csak úgy megsúgom,hogy Apánk nem ellenzi a császárt.
Hivatkozni kell arra is,hogy ennyi kínlódás után,nem szeretnél kockáztatni,első a baba egészsége,hogy minnél kevesebbet szenvedjen stb. ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Na Chilike,kb. egyszerre írtunk :)
Nem kell aggódni,enyhébb menszis görcs szerű már régebben volt nekem is,de sztem. ez nomrális is,mert folyamatosan alakul a méh,vannak kisebb összehúzódások és némelyiket meg is érezzük,az így jelentkezik.
Ez egy picivel erőssebb nekem és a derekam is fáj enyhén.

Kép
hanyatka
 
 


Julcsika,a szobáról majd küldj fotót,ha elkészültetek,jó?

Elkezdtem homeós bogyók után kutakodni,tájékozódni.
Ma írunk a szülésznőnek is,hogy itt mi a bevált szer,jó lenne a napokban valamit elkezdenem,talán kicsit könyebbé teszik a szülést,vajjúdást.
Ahogy olvagatok többeknek is beváltak a homeós bogyók.
Bár sokan már a 36.héttől elkezdik.Talán még nem lenne késő nekem se :)

Rencsike,jól emléxem,hogy te is alkalmaztad?melyiket,milyen adagban?
Bodzi,Andi?

Kép
hanyatka
 
 


Csajok!
Szimba jelentkezett a másik fórumon! Majd kiugrok a bőrömből, úgy hiányzott!

Sajo
sajo
 
 


Sziasztok!

No, a tegnapi sistem eror után, ma ledobott a b. net, amikor a hozzászólásomhoz a képet csatolni akartam... :evil: Pedig jó sokat irtam, meg szenvedtem a képel,, hogy jó legyen a mérete. Mindehhez hozzá jön, hogy hiába nyomkodtam lelkesen a mentés gombokat, elmentette ugyan ez a mocsok gép, de miután a b. net ledobott és nem tudtam vissza lépni, kénytelen voltam notepad-ba, vagy open office-ba menteni az irományt, amit nem csinált meg!!!! gyikbe sem volt hajlandó elmenteni.... :evil: Úgyhogy kikapcsoltam az egészet, nagyon haragszom a gépre.... :evil:

No, most pedig, hogy kitomboltam magam, visszaolvasok és ha nem sül ki az agyam (meg a gépem se) akkor megpróbáok újra irni...
Meg a képet elküldeni....

Kép
kislibus
 
 


Nagyon aranyos vagy Sajo :)

Kép
hanyatka
 
 


Szóval:

Chili! Nagypapa miatt résztvétem, mi a párom mamája miatt "aggódunk", rméljük, ogy a dédunokát még megvárja.

Julcsi! Nagyon szép volt az ajándék, ahogy ide képzeltem magam elé, én is sirva fakadtam volna! :)

Moncsiga! Remélem jövő héten nyugodtan el tudtok menni vásárolgatni! Szüléssel kapcsolatban remélem úgy lesz ahogy szeretnéd! Mondjuk második baba szempontjából a császár sem előnyös a lehetséges hegszétválás miatt. De ha meg úgy szülnék, hogy közben amiatt kell agódnom, hogy oda lesz-e a méhszájam, akkor biztos én is a császár melett döntenék... Nem könnyű, de remélem minden a legjobban alakul majd. Persze majd csak 6-8 hét múlva! :wink:

Hanyatka! Homeos bogyókról én is jókat hallottam, nem csak a szülést, de a gyerekágyi felépülést is megkönyitik! Majd ird meg neked miket javasoltak!

Meli! Nem tudom, gratuláltam-e a kisfiúhoz, de most gratulálok!

Tegnap egyébként nem volt semmi gond, csak kisült az agyam mire mindent végig olvastam, el is felejtetem kinek mit akartam irni, meg nagyon elfáradtam.
Hétfőn is bennt voltam Pesten, a barnőmet kellett egy kicsit pesztrálni, ezért megmásztuk a Gellért hegyet, csúszdáztunk, vettünk baba rucit, ettünk-ittunk a Westendben.
Kedden unokatesómmal találkozam, akkor megint keresztül-kasul bejártuk a Westendet, mert neki kabát kellett. Visszafele a vonaton meg szauna szolgáltatás működött, amig nem jött a kaller és kinyitotta az ablakot, addig 50 fok volt. Utána csak 36. Képzelheitek milyen jól esett az egy órás utat igy megtenni.
Szerda de. meg mentünk Gödöllőre a Hervisbe tréning ruhákat venni.
Úgyhogy én a következő 3 hónapra kicsavarogtam magam...

No és a kép:
Kép

Kép
kislibus
 
 


na itthon ragadtam, de mindegy!

Közben összeraktuk a fürdetőt, háát kiboritottam a férjemet , mennyire nem forog az agyam. :lol: Máskor egy pillanatra ránézek a képre és pikk-pakk elmondom mit hova kell tenni, mostmeg kb. fél óráig néztem és még mindig nem értettem mi hova való. Ráadásul amikor kész lettünk akkor láttam, hogy le van irva magyarul is én meg végig olaszul "olvastam" :lol: (nem is beszélek olaszul :lol: ). pfúúú , elég gáz vagyok. :D

Hmm, este csinál a párom pizzát(de előtte megeszem a napi hús adagomat :wink: ), nagyon finomat tud csinálni, elmondtam már az igényeimet a bevásárláshoz ( tejfölös-fokhagymás alapon, csirkemelles-et, zöldségekkel, meg paradicsomos alapon kolbászos peperonnis-t, nyami :lol: ) még szerencse, hogy apánk ezekről nem tud. :wink:
Én meg csinálok közben brownie-t, na jó nem én állittom össze, hanem van itthon dobozos alap, nagyon-nagyon fincsi, belül forró folyos csokival, van itthon Hershey csokiöntet hozzá, meg vanilia fagyi, tejszinhab!hmmm, de bedurvultam :lol:
Na jó nem eszem belőle olyan sokat csak egy kicsit. :wink:


hanyatka
Na jól van akkor nem izgulok azért annyira. köszi a megnyugtatást. :wink:

kislibus
ird meg újra, Oké? :wink:
Tudom milyen bosszantó, ha elszáll amit ir az ember, én sokkal csúnyábbakat szoktam mondani ilyenkor. :lol:

Képzeljétek, ma megszült egy ismerősöm, velem egy idős terhes, kislánya született 1700 gramm. A baba jól van, a mama nem annyira, ő is a toxikémiát kapta, azért született idő előtt a bébi. Olyan furcsa ez én eddig erről nem is hallottam, amióta terhes vagyok már a második nő szül emiatt idő előtt. Igaz eddig terheseket se nagyon ismertem, mostmeg olyanokat nem ismerek akik nem terhesek! :wink: Na jó, van egy két kivétel: Pl. anyum :lol: :lol:
chilike1
 
 


ú,Chilike kész vagy nagyon,olyan jókat nevetek rajtad,vagyis az írásaidon :) :lol:

Azt a browniet én is ismerem,imádom.
Na meg a tejfölös,csirkés pizzából igazán küldhetnél egy szeletet ;-)
Én tegnap csokis croissant sütöttem,be is nyomtam 3at :)ú,mostanság megint falom az édességet,nutellát :)

Kislibus,széép a poci,milyen kis vékonka vagy.Jó kis programjaid voltak az elmúlt napokban.Háát igen,te még könnyen vagy ;-)használd is ki.

Kép
hanyatka
 
 


húú csajszik mennyit írtatok, erre képtelenség mind reagálni..... :cry:

hanyatkám,
szedtem homeós bogyót és a málnalevélteát is ittam, majd megkeresem a nevét hogy mit szedtem, mert fejből sajna nem megy most... a teának nincs jó íze, de annyira esküdött rá mindenki, nem tudom mennyire segít, de ami biztos ártani nem fog.

chilikém,
teljesen igazad van, akkor érzi át igazán a dolgokat az ember ha maga is megérzi....pl a családban már mondtam volt egy hasfájós refluxos baba, aki éjszakánként rengeteget sír és a nagybátyámék mindig mondták, hogy ez mennyire szörnyű, persze együttéreztem velük, de el se tudtam képzelni hogy ez tényleg milyen szörnyű....amikor a gyereked zokog a fájdalomtól..... :cry:
Hát szülés is ilyen volt, midenki mondta hogy így fáj úgy fáj, de elképzelni nem lehet, főleg a végét, mondjuk nekem hetekkel ezelőtt megkezdődtek a fájások ,nem csak a josló hanem vadfájások is (APánk nevezte így) és így tudtam "szokni" már amennyire lehet ezt szokni.... A jóslók egyébként tényleg olyan mensisek, nem vészes, a vadfájások meg teljesen olyanok voltak mint a rendesek, de abból is inkább az elején lévők.
Nem beszéltem azóta Apánkkal, igazából nem volt miért, bár most nem tudom hogy vigyem-e magammal Domit a jövő heti kontrollra.....Apánk azt mondta, hogy ne menjek nélküle, de csak 1 óra az út oda egy óra vissza ott a várakozás, arról nem is beszélve hogy csak egy kis zárt térről van szó, ahol ki tudja hányan fognak várakozni. A dokinénink azt mondta hogy semmiképpen nem vigyem, annyi vírus van most a levegőben, és neki pl egy komolyabb hasmenéses is vírus is akár végzetes lehet, szóval nem tudom mi legyen....
1700 g??? jesszus.....Domi kétszer akkora volt és így is alig tudott enni, nem volt ereje szívni....úúúúú, gondolom még jó sokáig kórházban lesznek :cry:

Libuskám,
durva hogy mekkora a hasad!!!! méretre nem nagyobb a baba mint a kora?

moncsikám,
Apánk biztos nem fog kockáztatni, ha kicsit is úgy látja akkor simán megcsászároz, nálam nem volt semmi oka, azért nem engedte...
nekem is mindig 2000 volt, illetve a 35 héten már csak 1000 volt(megnéztem a kiskönyvemet)

na szaladok mert gépelés közben eladludt a Drága az ölemben így kicsit lerakom és eszem valamit...

puszka

Kép
rencsi79
 
 


Libuska!
Nagyon aranyos vagy és csini a pocikád!

Chilike!
Ez a menü még egy nem pocakosnak is csodás! :)
Mondjuk 3 hete volt epeműtétem és ez nekem is tabu,nem kell hozzá Dévai doki :) szívesen megenném.....nyammmmm.

szurikáta
szurikáta56
 
 


durva ez a toxikémia,eddig én se nagyon hallottam :( remélem minden rendben lesz velük.

Le kellett feküdnöm,úfáj a derekam meg görcsölgetek :(

Kép
hanyatka
 
 


Szurika!és jól vagy már?mielőbbi felépülést!

Rencsike,köszi.
Hogy vagytok,ma nem volt gond szopi után?
jó étvágyat!

Kép
hanyatka
 
 


Hanyikám
köszi jól vagyok,nem volt nagy dolog.Hamar összeszedtem magam.Már a héten elkezdtem dolgozni.
De látom nálad már kezdenek felgyorsulni az események :)
Kopogtat a kis Patricia? :) :)

szurikáta
szurikáta56
 
 


ú,akkor tényleg hamar összekaptad magad!ügyes vagy.
igen,nagyon a finishben vagyunk:)nem tudom ez kopogtatásnak számít-e,de éppen nagyon nyomogatja kifele magát az oldalamon :)

Kép
hanyatka
 
 


Hanyatkám,
köszi, ma sugárba hányás egyenlőre nem volt, hasfájás meg bukás igen, de már ez is eredmény, reméljük folyamatosan javul a helyzet, vagy nem romlik vissza....most jön majd az az idő, amikor felhívod Patiaput és remgeve veszi fel a telcsit, hogy miért hívod.... :wink: ébredezik a tündérkém megyek

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi! Domi fél órákat alszik? Már ahogy a hsz. időpontjából nézem, az egyiken irod, hogy elaludt, a másikban fél óra múlva meg már ébredezik... :shock: Remélem most már csak jobban lesz Domi!

Chili! Végigolvastam ezt a finom menüt. Én rántotthusit ettem zöldséggel. Most gondolkodom, hogy mi legyen a vacsi. :)
Ismerősödnek minden jót, remélem a baba is és anyuája is hamar haza mehetnek!
Ami a dolgok összerakását illeti, kismamáknak bocsánatos dolog, ha ilyesmiket csinélnak. (Ma eltörtem egy poharat, meg egy tányért is)

Szurikáta! Tényleg gyorsan helyre jöttél! Diétát egész életedben tartanod kell, vagy csak egy darabig?

Ami a képet illeti ezen éppen olyan vagyok mint egy vemhes tehénke tőgyek nélkül.... :lol: Ezt a ruhát anyutól kaptam, kismamaruha cimen, hát ami azt illeti nem éppen slankit a fazon... :lol:

Megszánt a baba és végre rugott egy embereset. Már kezdtem aggódni, mert olyan kis lusi volt ma. Annyira édes, hogy ilyen jó baba. :D

Kép
kislibus
 
 


Hanyatka! Olyan izgi, hogy nemsokára jön Patrika!!! Görcsölés elmúlt a pihire?

Kép
kislibus
 
 


Húú rencsikém, te nagyon kis kemény csajszi vagy! :wink:
Én magamról is mindig azt hiszem, hogy erős vagyok, de azért megmondom őszintén én kifejezetten örülök a császárnak.
Mekkora most Domika? Mennyit nőtt? Jók még az 56-os ruhák vagy már nagyobb kell? Mennyit "kell "hiznia ilyenkor a babáknak? Én csak annyit tudok, hogy féléves korukig kell megduplázniuk a súlyukat, igaz?
Kakilni tud Domi, nem azért fáj a pocija? Sogornőm azt az infacolt(azt hiszem ez volt a neve) adta a kislányának, ha fájt a pocija, sőt azt hiszem Melcsi is adja Marcikának esténként.

hanyatka
Nem lehetnek jók ezek a fájások, de már biztos nem kell sokat várni Patrikára! :wink: Gondolom ilyenkor azért már túl lenne az ember az egészen, nem?

szurikáta
Óó, hát nem is tudtam , hogy beteg voltál... epeköved volt.?
Akkor nem is fájditom a szived a menűvel. :lol: bocsika
Miket ehetsz? Gondolom csak lightosakat, nem?

...pedig már kel a tészta :wink: , mindjárt sütjük a pizzát
chilike1
 
 


Hanyi,
Csak nem elindult valami??? Jujjj, de izgulok! Figyu, megírom priviben a telszámomat, küldesz majd rá sms-t, ha nem teher?

Chilike,
Én is mindig olyan jókat rötyögök rajtad. De hogy ti miket esztek lányok??? Hát ez hihetetlen, én meg a csak zöldség és husi, úgy betartom a diétát mint soha. Ha már nem híztam olyan sokat, nem akarok az utolsó 3 hónapban sem nagyon elhúzni. Úgyhogy most semmi szénhidrát (pizza, brownie pápá), meg édesség.
Na mindegy, egyelőre bírom, de ha sok ilyet írtok még, ideges leszek :D

Libuska,
Nagyon csini vagy, és jóóó nagy a pocid! Sokkal nagyobb, mint nekem ilyenkor volt. Mekkora a baba?

Moncsika,
Szerintem is meg lehet beszélni a császsár dolgot Apánkkal. Szerintem nála amúgy is nagy túlsúlyban van a császár, sokkal többen szülnek úgy, mint 'normálisan'. És nálad tényleg van rá oka.

Szurikáta,
Jobbulást kívánok!
vjulcsi
 
 


Kislibus!
Nem kell diétáznom csak összesen 4 hétig. Már lassan letelik. :)
De a műtét előtt szigorúan diéta volt.Már annyira megszoktam hogy nem is hiányoznak azok a klasszikus nehéz ételek. Csak azt eszem meg ami jól esik és utána nem okoz diszkomfort érzést.Ezt ki kellett tapasztalnom.Mert van egy kis refluxom is.Ez rögtön jelentkezik ha olyat eszek. Koplaltam hónapokon át és képzeld egy dekát sem fogytam :oops:

szurikáta
szurikáta56
 
 


Julcsi!
Köszönöm,már teljesen jól vagyok.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Szurikáta,
Akkor jó :)
vjulcsi
 
 


Julcsi! Nem tudom mekkora, utoljára 13 hetesen mérte meg Dévisz. Majd 11-én megyek uh-ra, akkor megmérik, meg talán a neme is kiderül. :D Nem hiszem, hogy túl nagy lenne, mert a köldököm alatt rugdos még.

Szurikáta! Nem baj az, hogy nem fogytál, igy megőrizted az erőnlétedet! És a diétának is pápá, ez nagyon jó! :)
Bár a reflux nem lehet kellemes, de gondolom kitapasztaltad már, hogy mit lehet megenni. Azért karácsonykor csak nem maradtál ki teljesen a menüből?

Kép
kislibus
 
 


szurikáta
A refluxról mesélhetnél kicsit... :wink: , neked mi vált be, szedsz-e rá gyógyszert, stb?.
Nálunk a párom refluxos, többször tükrözték, de csak a diéta vállik be neki, az meg elég rossz, hogy nem ehet semmit(semmi finomat).

kislibus
Sztem jó a rucid, főleg otthon lesz kényelmes. :wink:
Genetikai uh-ra mész majd, vagy hova?
chilike1
 
 


julcsika
Én 12 kilót hiztam összesen , de abszolút nem vagyok megijedve tőle, 2 gyerek mellett, 8 hónaposan. :wink:
A te 7 kilód szóra se érdemes! :lol:
Mondjuk én megmondom őszintén túlzásnak tartom ezt a mizériát ami a hizás körül megy mostanában. Persze nyilván nem kell 30 kilókat hizni, de szerintem nem is az a lényeg, hogy topp formában legyen az ember mire megszül. Lehet jól fog jönni az a pár kiló még szoptatáskor! :wink:
Lehet csak én vagyok túl laza, de nekem fontos, hogy jól érezzem magam, és ha ezt úgy érem el , hogy eszem egy kis csokit akkor eszem. Persze nekem bele van kalkulálva, hogy nem valószinű, hogy kihúzom a 40.-ik hétig, úgyhogy én előre hizlalom a babákat! :lol: :lol:
Persze azért többnyire én is egészséges ételeket eszem, minden nap eszem gyümölcsöt meg húst. Ma például a brownie-t már nem is birtam megenni, mert jól laktam a pizzával. Nálam inkább ez an, hogy eszem, de csak keveset! :wink:
Persze én most nem is vagyok ilyen kis fitt, mint te , mert én már a párom súlyát is meghaladtam kb 4 kilóval. :lol: , de apánk szerint még hizhatok 2-őt, na én meg ki is használom! :lol: :lol:
Mikor mentek vásárolni?
Nem is tudom apánkhoz mikor mész legközelebb?
chilike1
 
 


Chilike,
Most lehet meg fogtok kövezni, de én egyetértek ezzel a 10 kilós limittel, és nem tartom hülyeségnek (nyilván nem élném meg azért tragédiának, ha 1-2 kilóval túllépném). Persze jó lenne a terhességre fogva mindenfélét enni, de én a baba előtt is eléggé fegyelmezett voltam a táplálkozás terén, mert nagyon könnyen hízom (mármint híznék, ha hagynám). És én úgy vagyok vele, inkább vigyázok most, cserébe talán könnyebben 'formába kerülök' a baba után. Ami szerintem jó, mert szülés után úgyis annyi bajom lesz, kialvatlanság, lelki labilitás, jó érzés lenne, ha legalább nem lenne rajtam sok plusz kiló. Szóval én úgy érzem megéri inkább most figyelnit, mint később ditázgatni. Arról nem beszélve, hogy amket megvonok magamtól (édesség, tészta), azokban sok olyan tápanyag úgysincs, ami a babának hasznos lenne....arra meg nagyon odafigyelek hogy a sok hús, zöldség, gyümi meglegyen.

De neked teljesen jó a 12 kiló a 2 babával, simán tudod tartani a 14 kilót a szülésig :) Ügyi vagy :)

Legközelebb jövő kedden megyek, lesz UH is, már nagyon várom!!!
De most a holnapi véreredmény miatt izgulok...remélem minden ok lesz.
vjulcsi
 
 


Hanyatkám,
caulophyllum thalictroides 30ch, ezt szedtem. bár lehet hogy már nem is kell?? :wink:

Libuskám,
teljesen változó mennyit alszik van hogy 20 percet de ritkán órákat is -ha nem fáj a pocikája és nem bukik.

Chilikém,
nagyon szépen növekszik lassan 5kg leszünk, már nem nagyon jók az 56os ruhácskák, illetve azok amik nagyon kicsik voltak, elég nagy különbség van 56os és 56os között....ezen gondolkodtam én is, akkor volt a legrosszabb a hasfájás amikor már 3 napja nem trotyizott, Domika is kapja az Infacolt meg kap majd homeós bogyókat is.

puszika

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!
Chilike!
Részvétem nagypapa miatt! Már csak a haraszt miatt is. Milyen különös, nem is ismertem, mégsem fogom elfelejteni soha a káposzta miatt.

Rencsi!
Ha Domika szépen fejlődik, arra gondoltam, meg kéne próbálni előbb levenni a ciciről, hogy ne legyen annyira tele a pocija.
Megnyugtató, hogy végre kaptál orvosi segítséget!
Puszi Dominak!

Sajo
sajo
 
 


rencsike
Na az 5 kiló az nagyon szupi!
Nem akarlak elkeseriteni, de pont most olvastam, hogyha a baba eléri az 5 kilós súlyt akkor már át lehet állni a 4-5 órás etetésre.
Gondolom ez nálatok nyilván nem játszik...
És ezek a szerek nem használnak?
Én úgy tudom, hogy anyatejes babának minimum 1x kell kakilnia, tápszeresnek lehet többször is. Az, hogy 3 napig nem tudott szegénykém az elég gáz lehetett(még egy felnőt ember esetében is), nem mondta a dokinő, hogy hőmérőzd meg vagy kúpot vagy valamit nem adnak ilyenkor amitől könnyebben kijön. Szegény kicsi baba, nagyon rossz lehet látni, hogy szenved és nem tudsz segiteni! Én biztos elsirnám magam!

julcsika
Tök igazad van! Én is olyan alkat vagyok egyébként, hogy egész életemben diétával tudtam tartani az 58 kilómat( igazán 53-nál éreztem jól magam, de a párom nem szerette, meg nem is nagyon tudtam tartani, állandó harcban álltam a súlyokkal), amióta apánkhoz jártam és kaptam a gyógyszereket már 64 alá nem tudtam menni, arról nem is beszélve, hogy mi sokat utaztunk és , ha nem itthon étkezik az ember, nagyon nehéz betartani bármilyen rendszerességet.
Én csak azért nem értek egyet a 10 kilóval, mert akik a környezetemben szültek nők, mind többet hiztak(sokkal többet) és ugyanúgy visszanyerték az alakjukat, szép maradt a bőrük is , és a babák is szép egészségesek lettek. Csak hogy a tesómat emlitsem 48 kilósan lett terhes, nem tudom pontosan, de huszonkilót hizott, amikor a kórházból kijött már eleve 60 kiló volt és kb 4 hónapos volt a kisfia mire ugyanúgy visszajött az eredeti súlya. A baba majdnem 4 kilóval született és a tesóm szoptatott kb 3 évig. Ez csak 1 példa , de csomó ilyenről tudok. :wink:
Szóval nem azt mondom, hogy ellenzem a 10 kilót, csak nem értek vele egyett, hogy ennyire komolyan kéne venni.
Persze nyilván jó az, ha szülés után fitt marad az ember.
Mondjuk én azzal sem értek egyett amit manapság csomóan csinálnak, hogy a baba pár hónapos korában vissza mennek dolgozni. Pont most olvastam, hogy a B. Alexandra is már nemsokára tart újra órákat! Nekem ez olyan furi! Én nem azért szülök gyereket, hogy az anyukám nevelje fel!
Na mindegy, mindenki másképp gondolja.
Ja az persze nyilván úgy van, hogy a csoki, szaloncukor, tészta nem valami nagy vitaminforrás, sokkal job helyette a brokkoli :lol: holnap azt sütök :wink: , de néha egy kis finomság jól esik azért.
Viszont a babáknak egy jó darabig nem akarok adni édeset, cukrot meg ilyesmit. Cukrot például én sem eszem, évek óta sztiviát használok, csak terhesen nem.
Na megyek, mert én reggel megyek vérvételre, már ha fel tudok kelni. :wink:
chilike1
 
 


sajó(kám)
köszi, aranyos vagy! :wink:
chilike1
 
 


Chilikém,
megkérdeztem a védőnőt azt mondta hogy belefér a 3 napos trotyi szünet...


El akarok mesélni valamit, a párom vitte este a kutyukat és
képzeljétek Csipi el kezdett "beszélgetni" egy hóemberrel. Ő olyan hogy ha jön valaki szembe és van valami baja, pl Domiapu nem engedte hogy összevissza rohangásszon stb, akkor el kezd ugatni, (panaszkodni) mert olyan kis vonyítosan és azt nyomatta a hóembernek is. :D :D kár hogy nem láttam, tündéri lehetett....most itt horkol mellettem, együtt őrizzünk Domikát.

na megpróbálom letenni hátha...

Kép
rencsi79
 
 


Chilike,
Egyetértek én is veled :) Szerintem sem kell véresen komolyan venni, és azért ez nagyban alkat kérdés. Ha valakinek nagyon nem megy, ezem stresszelni sokkal többet árt, mint használ. Ha pl. én most a diéta ellenére is többet híznék, akkor már nem érdekelne- elég tudnom, hogy én mindent megtettem az ügy érdekében, ha ennek ellenére 15 kg jön fel rám, azon már nem lennék hajlandó idegeskedni. Igy volt pl Rencsinél egy időben, amikor már szinte alig evett, de egy ideig még jöttek fel a kilók, és az már nagyon idegesítő volt szegénynek.
Meg azt is hallottam, hogy mindenkinek megvan az ideális szülési súlya, és ha törik ha szakad azt kb. el fogja érni. Pl anyukám a bátyámmal 53 kilótól indult és 65-ig ment fel, mielőtt velem terhes lett (csak 16 hónap van köztünk:)) 58 kiló volt, és ugyanúgy 65-re ment fel. Tehát sokkal kevesebbet hízott, de ugyanannyi súllyal szült, pedig semmit nem csinált másképp, mint első terhességnél.
Igen, sokan akik huszonkilót híznak, simán lefogynak, de ezt viszont előre nem lehet tudni... és én tudom magamról, hogy igenis el lennék keseredve, ha mondjuk nekem nehezen menne, és huzamosabb ideig rajtam maradna mondjuk 10 kiló.
Egyébként nekem is 53 a versenysúlyom :) tavaly előtt ennyi voltam az esküvőn. De a hormonok miatt én is híztam, meg főleg a szteroid meg húsevés miatt, szóval én végül 60 kilóval kezdtem a terhességet, ami már eleve jóval több, mint amiben jól érzem magam.
A baba utáni munka: szerintem egy bizonyos mértékig nem baj... ha pl. B. Alexandra hetente egy-két órát tart, az nem gáz szerintem, biztosan jó dolog kimozdulni egy kicsit, és ha közben ott van a család segítségnek, akkor beleférhet. De én sem akarok visszamenni, sőőőt, jó sokáig nem, az elkövetkezendő jónéhány évben én is csak a családdal szeretnék foglalkozni, meg ugye szeretnénk még babát.

Rencsike,
De édes lehetett Csippi! :)
Milyen volt az éjszaka?

Na lányok, jelentem megtudtam, hogy milyen az, amikor a baba nem hagy minket aludni! Ahogy tegnap lefeküdtünk, olyan eszméletlen buliba kezdett (mondtam Apának, hogy olyan volt mintha még haverokat is hívott volt, rögtön mondta, hogy biztos átjött Domi :)), hogy nem bírtam órákig elaludni, emiatt persze párom sem. Bárhogy fordultam rugdosott, a kedvenvem amikor apukájához odabújok hátulról, és az ő derekát rugdossa :)
Éjjel felébredtem pisilni, na akkor természtesen megint felébredt, és megint alig bírtunk aludni. Reggel meg megint buli volt....
Mondjuk imádom amikor ilyen sokat mozog, de amikor félálomban egy nagy rúgásra kipattan a szemem, azért az vicces :)
vjulcsi
 
 


julcsika
Hogy velünk milyen egyforma dolgok történnek... :lol:
Pont ugyanezt akartam mesélni, este elmentem tussolni és jó zenék mentek a rádióban, adtam rá egy kis kakaót, eltáncikáltam. Aztán bejött a férjem "meglesni" én meg adtam neki egy kis show műsort! :wink: :lol: Na meg is kaptam a magamét a csajoktól, hogy felráztam őket álmukba, rúgtak, vágtak egész este. Nekem két irányból jönnek az ütések, ha jobbra fordultam, az oldalam előbb ért az ágyhoz, mint bármely más testrészem, mint a kispárna, úgy kidomborodott. Persze nem merek oldalra fordulni, pedig mindenki mondja, hogy nyugodtan, mert a babára nem lehet ráfeküdni, ő vizben van és amúgy is "elúszik", ha neki kényelmetlen. Ha meg hanyatt feküdtem akkor meg a másik baba bejött teljesen középre a gyomrom helyére , szinte a szegycsontomhoz(azt hiszem igy hivják ugye ami itt középen van a mellek között). ettől persze nem tudom hova rakta a gyomrom, de folyamatosan jött fel a savam. Úgyhogy nálunk is volt buli este, csak nagyon nehezen tudtam elaludni kb fél2 körül, aztán reggel meg keltem, mentem vérvételre. 2x rányomtam a szundira,de aztán erőt vettem magamon és kivánszorogtam az ágyból. :lol:

Ami engem is visszatart a túlzott hizástól az az, hogy én is eleve több kilóval(sokkal több) kezdtem a terhességem, mint amiben jól érzem magam.Abszolút én is igy gondoltam amikor hiztam, hogy én mindent megtettem, ha ennek ellenére hizok akkor hizok és kész. Viszont most vagyok a legjobb helyzetben, mert most akármit ehetek és nem hizok. Jó lenne igy maradni :wink: , mert egyébként imádok enni. De sajnos én az a kategória vagyok, hogy nem eszem és akkor is hizok. :lol:

Nálunk anyunál forditva volt, tesómmal rengeteget hizott, velem alig és mégis én születtem nagyobb súllyal. A fene se tudja, hogy műkődik ez, biztos nyilván alkati dolog is. Nekem például olyan lapos hasam, mint rencsikénak, soha nem is volt, úgyhogy nem is bizhatok benne, hogy szülés után lesz. Viszont hasleszoritót mindenképp veszek, mert nem akarom, hogy megmaradjon a pocim. :wink:
Igaz még 1 kisfiút mi tervezzünk, aztán majd meglátjuk mi lesz. :wink:
Viszont, ha úgy alakul , hogy valamivel nem lennék elégedett, akkor én elmennék plasztikáztatni.
chilike1
 
 


munka: Hát ez egy nehéz kérdés, mert tényleg, ha csak heti pár óráról van szó az még belefér, sőt lehet, hogy jól is esik kimozdulni a kismamának,mondjuk én az első évben biztos nem fogom magukra hagyni a babáimat, mármint úgy, hogy másra bizni. Én azt nagyon gáznak tartom, amit a tévések is csinálnak, hogy a "szülőágyról" mennek a képernyőre, szerintem igy nem érdemes gyereket vállalni.Én elég tudatosan éltem eddig is, mondhatni kiéltem magam, a karrierrem szempontjából, elértem azt amit akartam és mostmár abszolút a babára tudok koncentrálni. Persze sokan nem igy vannak. Nekünk a szomszédunkba is lakik egy család, kb velünk egyidősek, két gyerekük van, közben épitkeznek , a második gyerek születése után a csaj alig várta, hogy vissza mehessen dolgozni, hogy jöjjön a pénz.Én ezt nem szeretem. Nem azért szülök, hogy a gyerekemet az "állam" nevelje fel, a bölcsibe , oviba, stb. Mondju mi még tök jó helyzetben vagyunk, hogy itthon maradhatunk évekig, külföldön pár hónapot adnak a kismamának, aztán már mennie is kell vissza dolgozni...


rencsike
Azon gondolkoztam reggel a vérvétel alatt(még ott is ti jártok az eszembe), hogy az nem lehet, hogy terhesen diétáztál és nem ettél sok mindent, amit esetleg most eszel és belekerül a tejbe, de Domika nincs hozzászokva? Vagy ez hülyeség?
Hogy telt az este? Néha azért átmegy valaki segiteni, hogy egy kicsit tudjál aludni? Vagy nem tudod úgy se kipihenni magad, mi?

moncsika?

Hanyatka
Na mizú? nem irtál... jobban van a derekad?
chilike1
 
 


jóó reggelt :)

köszi lányok,már jobban vagyok.Tegnap kicsit megijedtem én is,hogy talán indulás lesz a vége,de a fekvés és egy kiadós alvás segített.
Fél 10-kor már volt kedvem egy jó nagy sétihez is a ház körül :)
Patrika nálunk is nagyon virgonc volt este :)

Julcsika,nálunk a 7végén volt olyan,reggel arra ébredtünk,hogy Patrika Apa oldalát bökdöste.Persze Apukája teljesen el volt tőle ájulva :)

MIkor mész az eredményért???

Rencsike,köszi a bogyót,tegnap én is sok infót találtam,ez is köztük van.Este a szülészcsajszinak is írtunk,várom,hogy reagáljon.Kiváncsi vagyok itt a korházban mi a trend,miket javasolnak.
A másik kismaminak(még mindig nem akar kijönni a kis Gergő),ő nem ebben a korházban fog szülni,a szülésznője is rögtön javasolta a homeós bogyókat meg egy teakeveréket írt fel,amit a gyogyótárban állítottak össze,abban is van málnalevél.

Domika tényleg szépen fejlődik,már 5 kg.
Milyen volt az éjszakátok,tegnap már nem is volt hányás?

Kép
hanyatka
 
 


Chilike!
Írok privit a refluxos tapasztalataimról mert itt hosszú lenne meghát nem is biztos hogy ez érdekelné a lányokat :)

Libuska!
Azért már ettem rendes kaját karácsonykor,odafigyelve és már csabai kolbászt is igazi házit,pár falatot és bírtam.Mert imádom és nehezen mondanék le róla :) :) :)

szurikáta
szurikáta56
 
 


Chilike,
Szerintem a munkába visszatérés azért nagyon sokszor anyagi kérdés. Én úgy vagyok vele, 2 baba között semmiképp nem szeretnék visszamenni, de változhat úgy a helyzet, hogy anyagilag muszáj visszamennem, és akkor mondjuk csúszik a 2. baba. Sajnos ezt sosem lehet tudni, nálunk a válság miatt pl. az anyagi helyzetünkben elég nagy változás volt, negatív értelemben, és nagyon nem számítottunk rá.
Én személy szerint jónak tartom a bölcsit meg az ovit is. Sok ismerősömnek, akinek viszonlyag korán lett meg a 2. baba, a nagyobb baba bölcsis lett, ha nem is minden nap, de mondjuk 3x egy héten. Szerintem ez jó babának és mamának is, persze nyilván nem mindegy, milyen a bölcsi. Lizu és jár bölcsibe heti 3x, és nagyon szereti, jó neki a társaság, és sokmindent tanul.

Hú az első évben nem akarod másra bízni??? Még pár órára sem? Na ezt én nem tudnám elképzelni. Biztosan már viszonlyag hamar el fogunk menni 1-1 moziba a férjemmel, vagy elmegyek néha jógázni vagy masszázsra, vagy ilyesmi, 1-1 órára egy picit, vagy egy estére. Maximálisan megbízom anyukámban, és ő nagyon szívesen jön segíteni, és tudom, hogy muszáj lesz picit néha kettesben is lenni a férjemmel.

Vicces lehetett ahogy nagy pocakkal táncikáltál a zuhanyzóban :D Párodnak gondolom nagyon tetszett :D

Képzeljétek most megyek kismama masszázsra, alig várom, remélem tud segíteni picit a csipő (és most már derék) fájdalmamon!

Hanyika,
Du. megyek az eredményért.
Akkor tegnap minden csajocska bulizott :)
Hú izgultam már, hogy tényleg megindult-e, de ezek szerint ez csak egy kis ijesztés volt, na de vajon a következő??? :)

Rencsike,
Domika a legédesebb baba! És annyi arckifejezése van, hihetetlen, órákig el lehetne figyelgetni :)
vjulcsi
 
 


Chili! Genetikaira megyek igen. Ma megint meghallgattuk a baba szivhangját. :D
Mondanám, hogy sajnálom, hogy a csajok nem hagytak aludni, de igazán mégse sajnálom! Én már alig várom, hogy éjszaka is bababulira keljek! :)
Én is voltam vérvételen, elkértem az AFP-t is, jó lett az is. De a ho. a laborbeut.-ra nem irta rá a vizeletet, ugyhogy mehetek ujra....
Hizással úgy vagyok, hogy én soha nem hiztam, akármit, akármennyit megehettem, igy nehéz elfogadnom, hogy ez most nem igy van. Amig irtam a kalóriákat addig nem hiztam sokat, sőtt semmit, de most abba hagytam pár hete (karácsony óta) erre fel is ugrott megint 2-3 kiló. Már hét kilónál tartok és még nem vagyok félidős... Jó, tudom, hogy nem vagyok igy se kövér, de a szervezet számára ugyanúgy megterhelő lehet a hirtelen sok hizás. Szóval kéne megint irni a kalóriákat, de most olyan nehezen visz rá a lélek... Ma is finom császárszalonnát reggeliztem zöldséggel, kiflivel, meg egy adag gesztenyepürét, és olyan jól esett.
:)

Julcsi!
Rajtad láttszik is, hogy szépen tartod a diétát, nagyon csinos vagy, biztos nem szalad el veled a ló.
[quote]a írta: kedvenvem amikor apukájához odabújok hátulról, és az ő derekát rugdossa

Hát ez nagyon édes lehet, majd mi is kipróbáljuk, ha ott tartunk már!!! :lol:

Munka: A magam részéről addig maradnék itthon, ameddig csak lehet. Örülök neki, hogy vére a gyermekemmel foglalkozhatok, de nekem egész életemben az volt a fontos, hogy családom legyen és velük foglalkozzam. Vannak viszont akiknek vagy nem ez a fontos, a gyerek csak azért van, hogy legyen, vagy a másik végle amikor egy fizetésbpl egyszerűen nem élnek meg és ezért kell a npnek visszamenni dolgozni. Ez utóbbit nagyon is meg tudom érteni...

Hanyatka! Jelentkezz légyszi!

Moncsi! i a helyzet?

Ercsikati! Te is megint régen irál!

Meli! Neked is sokat mozog a baba? Nevekkel hogy álltok?

Rencsi! Javult a helyzet??? Kutyi biztos aranyos volt!

Gmelcsi! Veletek mia a heyzet, nagyon rég irtál! Mi újság Marcival?

Kép
kislibus
 
 


Hanyatka! Akkor még várok a pezsgővel... :lol:

Julcsi! Kellemes masszázst, remélem segit a derekadon! Kipróbáltad az oldalon alvást?

Szurikáta! Kolbászt ne is emlits! Mindig van itthon valami finom kolbász, én azt szoktam nasi gyanánt fogyasztani! Mikor kinnt járok a konyhában, mindig harapok belőle! :D
Ünnepeket unokákkal-gyerekekkel töltötted?

Kép
kislibus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?