Új privát üzeneted érkezett!

B.U.É.K. Mindenkinek:)

Kép
hné29
 
 


Most írhatnám, hogy:
"Langy esőben, tömör ködben,
Hótt részegen mély gödörben
Szilveszternek nehéz napján
4kézláb az árok partján
Átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!"
... de egyikünket sem fenyegeti az a veszély, hogy imígyen tántorodjunk át az új év küszöbén, szóval asszem én is maradok a sima BÚÉK-nél...

Kép

Kép
redwings
 
 


Csatlakoznék az előttem szólokhoz:
BUÉK!!!

Kép
domi001
 
 

 
 

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!

Kép
gota79
 
 


sziasztok!én 2010.05.16-ra vagyok kiirva szülni.kisfiam lesz,bp.lakunk a páromal.szivesen meg ismerkednék veletek!

Kép
lakó katalin
 
 


Szia Kata!

Üdv a csapatban :wink: :!: Tudod már a picúrkád nemét?

Szilveszter hogy telt?

Kép
Kép
onlány
 
 


szia onlany!kisfiu és jo nagy baba lesz állítolag!22 hetes vagyok és jo nagy már a pocim amugy az elsö gyerekem lesz!és neked? lehet tudni többet rolad?

Kép
lakó katalin
 
 


Szió, Kata, üdv köztünk :)
ó, a májusi babák állítólag nyugis gyerekek lesznek, azt hallottam... persze halvány lila gőzöm sincs mi igaz belőle, lehet hogy csak amolyan babona az egész :D
nem csinálsz vonalzót? ;)

most én is kisfiút várok :oops:

Kép

Kép
redwings
 
 


tényleg, onlány, van már választott nevetek a kiscsajnak? vagy egyenlőre marad a Pötty?

Kép

Kép
redwings
 
 


Sziasztok!

Megszabadulnék kisfiam első ruháitól. Ha érdekel alig használt, olcsó babaruha, nézz be ide:

http://picasaweb.google.com/momi74/20091231Babaruhak#

Alkudni lehet.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta
 
 


jó reggelt!

[quote] írta:, a májusi babák állítólag nyugis gyerekek lesznek, azt hallottam
Isten áldja a szavaidat!!!! Az örökmozgó lányom után egy nyugis, hmmm :roll:
Én 21.hét közepe fele ballagok, kislányunk lesz. A neveken még nem merek gondolkodni, mert nagyon rossz lett az afp eredményem és bennem van a para. Voltam eddig 2 genetikai uhun, meg kombinált teszten és dr javaslatára mentem 4dre és mindent rendben találtak. Még 7én kell mennem egy kontroll genetikai uhura, ahol a főorvos úr fog megvizsgálni. De, megpróbálok dr. Hajdú Krisztinához is bejutni, mert nála nincs jobb Magyarországon :) és ekkor már teljesen nyugodt leszek. Nekem a Hanna név nagyon tetszik, de apájával még egyeztetnem kell.
Olyan szívesen kezdenék már készülődni.... de nagyon nem merek.

Kata vagy Katinak szólíthatlak? Mennyi idős vagy? Én 27.Szóval nektek van már nevetek? Spontán jött a baba? Nekem clostyt kellett szednem és így elsőre sikerült :)

Mi történt reggel :shock: az ágybírkózás után kb 1 órára rá olyan érzés tört rám, mintha nagyon lassan kezdenék bepisilni, de nem a pisilőmből, hanem :oops: onnan, a para elfogott.... a gyerek is annyira rúgkapált, de csak kis ideig volt. Remélem nincs baj.

Red, drága, ha majd meglesz a nevünk, segítenél a vonalzómon átírni? Én nagyon béna vagyok az ilyenhez.
Kinek hogy telt a szilvesztere? Nekem bealvósan :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


az iménti hozzászólásom előtt a lány feltett egy honlap címet, és véletlen azt olvastam, hogy picsaweb. Mi van velem? :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!

Onlány: 7.-e az már nincs messze, tessék jó hírekkel jönni!!!!!
Katalin: Üdvözlet a tavaszi anyukák között :D

Szilveszter nekem nagyon unalmas volt :( Átmentem tesómékhoz, de már 11-re itthon is voltam! Megvártam az éjfélt, kilestem az ablakon a tűzijáték miatt, ami gyér volt idén, aztán kicsi tv követte, végül alvás. Nem baj, hamarosan nem leszek egyedül.... Közel van 15.-e!
Jut eszembe ma van férjem szülinapja :)

Kép
hné29
 
 


Szia redwings!
én is ugy hallottam hogy a májusi babák nyugisak és akaratosak :o de én sem tudom mi igaz :) vonalzot csinálnék csak nem tudom hogy kell,én olyan béna vagyok az ilyesmihez :D kaphatok egy kis utmutatot hozzá.köszi :D

Kép
lakó katalin
 
 


Szia onlány érdekes a neved :D
ahogy neked tetszik ugy szolitsz nekem bármelyik jo :D
én is 27 vagyok,mi 4 honapig probálkoztunk és utána esttem teherbe,de én azt hittem már hogy nem leszek terhes, nagyon várttam,de most megtudttam hogy nem olyan egyszerü :)
Apukája nevét fogja örökölni Attila,a kicsit meg Atikának becézzük majd :D,hát én sem merek készülödni állítolag még nem szabad!
hol fogsz szülni? magán a dokid?

Kép
lakó katalin
 
 


hné29 üdvözölek írj magadrol,mindenkit megszeretnék ismerni :D

az én páromnak is ma van a szülinapja :D

Kép
lakó katalin
 
 


Onlány:
Jajj, a Hanna gyönyörű szerintem is :lol: nekünk se sokon múlt hogy nem az lett, végül apája bizonyult makacsabbnak - nem baj, most meg én, szal eddig 1:1 :wink:
Én úgy gondolom, hogy nincs okod az aggódásra ennyi jó eredményű vizsgálattal a hátatok mögött. Te is tudod, hogy az AFP annyit se ér, mint egy marék döglött molylepke, nem?
Persze megértem, hogy szeretnél totál biztosra menni, és a Hajdú K. a legjobb itthon - de én amondó vagyok, hogy ne paráztasd magadat ezen, mert fölösleges...
Pötty totál jól van + makkegészséges és KÉSZ, ENNYI!!!! :roll:

A név átírását én úgy csináltam, hogy a honlapon a vonalzómat módosítottam és aztán annak az újnak a "linkjét" illesztettem be ide a profilba. Illetve ha jól emlékszem, legutóbb már nem is kellett illesztenem, mert a Picibabás honlapról automatice frissült, de nem tudom, hogy a többinél ez műkszik-e. De ha módosítod és beilleszted a profilba, akkor tutira jónak kell lennie sztem. Asszem legalábbis... - hehe, nem vagyok egy nagy gépguru csak néha beletrafálok :oops:

Hmm, nekem is volt már ilyesmi érzésem egyszer hancúrozás után, és én is megijedtem. De rá 2 napra voltam pont dokinál, és ő mondta h minden okés, valszeg csak (bocsi, de nem tom szebben leírni) a felgyülemlett természetes"kenőanyagot" éreztem, vagy a túlspirázott izmok tréfáltak meg valami kósza utánérzettel. Nemtom hogy érthető voltam-e ? :oops:
Na de a lényeg, hogy a picurnak kutya baja sem volt.

A szilveszter nekünk bulizósan tellt 8) fél 4kor indultunk haza....
Sokat táncoltunk meg karaokéztunk is (ezt így kell helyesen írni? :oops: :roll: vérciki de nemtom, na mind1)
nagyon zsír volt a buli, ezeréves haverokkal nyomultunk, én keményen 2 db citromos gössert szopogattam el egész idő alatt az illúzióm végett, de így is marha jól esett kikapcsolódni. Nagyon sokat vidultunk, és Boti is élvezte az ismerős zenéket, ütemre rugdosott, meg nagyon bejött neki a zsíroskenyér lilahagymával is. Amúgy is észrevettem, hogy olyan a kis beles :D
Képzeljétek, 70 db palacsintát vittem át, és mind egy szálig elfogyott, pedig csak 12en voltunk.

Hné:
Már most sem vagy teljesen egyedül :wink:
De a 15.e tényleg hamar eljön, és remélhetőleg bepótoljátok az elmaradt közös újévköszöntést :lol:

Kata:
szerintem válassz egy szimpatikus honlapot, ahol lehet vonalzót is készíteni. Ezt megteheted úgy is ,hogy a mieink közül amelyik vonalzó tetszik, annak ráklikkelsz a nevére ott a vonalzó grafikáján, pl az enyémen a szélén arra, hogy picibaba.hu, vagy a többiekén a webcímre ugyanígy. Ott kikeresed a vonalzókészítést és lépésről lépésre követed az útmutatót, pár perc az egész, nem bonyolult majd meglátod. és ha ezzel megvagy, akkor az elkészített vonalzóhoz lesz egy hosszú "linked"( egy hivatkozás, asszem URL vagy mi a pontos neve). na ezt a linket kimásolod és itt a babaneten a profiloldaladon alulra be kell illeszteni oda, hogy "aláírás". és kész is van.
remélem nem hagytam ki semmit, lányok, ha mégis akkor segítsetek ki :oops: :roll:



Húúú, az én ZZuramnak meg augusztus 20án van a szülinapja, és kiskorában azt hitte, hogy direkt neki van a tűzijáték, meg a fáklyás felvonulás :lol:
szerintem máig nem dolgozta fel a traumát, hogy mégsem... 8) :lol:

Ma bejártam keresztül kasul az IKEÁT (tök jó téli vásár van), nem akartam semmit venni de végül csupa apróságból sikerült egy 4ezres számlát összeszednem :?
első babásoknak mondom, hogy nagyon frankó a következő fajta textilpelus:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00129908
Akinek van lehetősége beszerezni, annak bátran merem ajánlani!!!
vastagabb + sokkal minőségibb mint az átlag textilpelusok és sztem jó árban is van. Én nem tudtam elnyúzni, pedig Ancsával végig használtuk/használjuk és rengeteget mosom őket. Forma- és színtartó, minőségi és sztem szép is.
:oops:
ez is nagyon frankó és tök jó árban van, ilyenem is van 2 szettel és nagyon szeretem (frottír kendők):
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40054538

na látom, sikerült litániát írnom :oops:
booocsiiiiiii

Kép

Kép
redwings
 
 


Sziasztok!

Katalin: Rólam nagy vonalakban annyit, hogy 29 vagyok (már nem sokáig:( ) Első babánkat várjuk, aki kisfiú lesz és a Damien nevet fogja kapni:) Május 17-re vagyok kiírva és császáros leszek. Van egy nagyon-nagyon aranyos férjem, akivel nagy mákom van 8) Sajnos sokat van távol, mivel a világ minden táján dolgoznak.

Redwings: Hajjajj, de be fogjuk pótolni :oops: :lol: Remélem 1 hétig csak a hálóban leszünk :lol: Már csak 12 nap, alig várom :)

Kép
hné29
 
 


Sziasztok!


Ma jönnek apumék. Azt mondják, 10körül indulnak (max 30perc az út) és most dél van :shock: nagyon szeretem, ha valaki pontatlan....

Apró örömök az életemben:
Liza már hetek óta alig eszik valamit, most meg gyönyörűen evett reggel is tízóraira meg ebédre, madarat lehetne velem fogatni (ha apuék nem késnének)

Hné, szilveszterkor beszéltetek apájával? Szegény, bizti rossz volt nélküle. Ja amit már rég óta akarok kérdezni, de mindig elfelejtem... Szóval ti ugye külön háztartásként éltek szülők és tesóktól? Te nem félsz egyedül otthon?

Kata, a nevem a munkámból adódik :D illetve a cégcsoportból (T-online ->onlájn ->onlány), akkor nekem Kata leszel ;)
[quote] írta:4 honapig probálkoztunk és utána esttem teherbe,de én azt hittem már hogy nem leszek terhes, nagyon várttam,de most megtudttam hogy nem olyan egyszerü
:D na igen... apája is ezt mondta... Azt hitte az első gyereknél, hogy durrbele, aztán már kész is a gyerek, de elég sok mindenre kell figyelni, ha az ember terhes akar lenni. Bár az olyan emberek, (tisztelet a kivétel) még a szellőtől is teherbe esnek.
Apájuknak boldog szülinapot!

Red, jól leírta a vonalzókészítést :) csinálj te is egyet.

Red, úgy bírom a stílust, amiben írsz :lol: juj megjöttek apuék, bocs rohannom kell :!:

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány: Úgy beszéltem szilveszterkor párommal, hogy 31-én 1 órát és 1-én 1 órát, mivel éjjel melóznak és az időeltolódás is nagyon rossz :? ott +4és fél órával több van.

18 éves korom óta külön élek, ebben szerencsésnek mondhatom magam, viszont nem voltam az a költözzünk össze típus egy kapcsolatomban sem. Így megszoktam a magányt itthon. Férjem másfél éve költözött ide, de nehéz is volt tolerálni sok dolgot... túléltük :lol: Tesóm is külön él, kicsit irigylem, mert ő kertes házban...
Apum meg egyedül, de minden nap megy meglátogatni unokáját és hozzánk is gyakran beugrik, vagy mi megyünk hozzá, soha nem unatkozik :) (anyámmal nem tartom a kapcsolatot)

Kép
hné29
 
 


Kata,

üdv a csapatban!

Kép
gota79
 
 


nálam amúgy semmi különös, azt leszámítva, hogy kezdek náthásodni. 1én voltunk nagyinál újévet köszönteni, és kb. 1 percre kimentem telefonálni kabát nélkül. hát meg is lett az eredménye. úgyhogy rácuppantam az akácmézre, a forró teára plusz a narancs mandarinra. szívesen fogadok ötleteket.

Kép
gota79
 
 


Kedves Kismamik!

Elnézést a zavarásért!
Olcsón eladnám a link képén látható csajos pihenőszéket!
http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... 06-25.html
(Nemrég vettük a Minimanóban, alig használtuk, mert közben kaptunk egy másikat is)
Pestiek vagyunk, helyben átadom (vidékre + postaköltség).

Akit érdekel, privit kérnék!

tillidian
 
 


gota:
oscillococcinum, coryzalia, ha köhögni is kezdenél akkor meg stodal szirup, hárstea
(meg jó szívvel ajánlanám a még házipálesz-és-utána ágyban-kiizzadást de az most nem rúg labdába, valamint a nyeles Kalmopyrint is... :wink: )
de most viccen kívül: nekem eddig még mindig bejöttek a homeo-cuccok.
meg hát lehet hogy érdemes kicsit plusz C vitaminnal is rásegíteni, tudom hogy korábban volt már szó róla hogy nem jó a nagy dózis a várandósoknak, de most a szervezeted igénye is megemelkedett és úgysem kilószámra ennéd, úgyhogy sztem nyugodtan tolhatod befelé azt is, mert másképp szívódik fel, mint a gyümölcsből.

ja, és JOBBULÁST!!!!

onlány:
Huhh, köszi a dícséretet :oops: :roll:
Főleg, hogy leginkább csak szimplán "idiótának" szoktak titulálni 8)
Ilyen rossz evő a lánykád? vagy csak mostanában? a fogai gyötrik vajon vagy mi a baj? :(
Nálunk apájára ütött a lány, hmm, mondhatni "nagyétvágyú". Szerencsére! :D Abból ítélve ahogy a tesóbaba is lereagálja a kajálásaimat, ő se lesz finnyásabb - nem is tudom így nagy hirtelen, hogy mit kezdenék egy rosszevő gyerekkel. Nálunk ez sosem volt gond hál istennek!

Amúgy én a "szellőtől is" kategória vagyok :oops: :roll:
A lányka is elsőre sikerült: abbahagytam a gyógyszert, októberben már nem szedtem és meg is jött rendesen nov elején. aztán januárban meg is fogant a boszink. A kispöcsös meg ugye Mercilon szedése mellett sikerült be...
A Czeizel papa intézetében úgy fogalmazott az egyik doki, hogy úgy látszik, mi a férjemmel sorozatgyártásra vagyunk kalibrálva :wink:


szerdán megyek nődokihoz, remélem meg tud majd nyugtatni, hogy a a méhszáj nem nyílt tovább.

Kép

Kép
redwings
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk 4D UH-on. Nagy élmény volt mindkettőnknek. És ami a legjobb, hogy a nemét is tisztán lehetett látni. Kislány :lol: :lol:
Nagy a boldogság! Minden rendben van, de azt mondták egy héttel idősebb a méretek alapján. Ma 25 hetes és 3 napos :lol: Az én orvosom is ezt már többször mondta :lol: Lehet, hogy a névnapomra már a kezembe vehetem :lol: Most nekiállhatunk neveket válogatni és beszerezni a kis dolgait :lol:
Ha a férjem ráér és szed ki felvételt a filmből, akkor teszek fel. Bár az arcocskáját csak nagyon rövid időre mutatta. Igazi akrobata. Kezei lábai állandóan az arcánál voltak. Hol a kezét gyömöszkölte a szájába, hol a térdét próbálta bekapni :lol: Irtó helyes volt :lol:

Kép
domi001
 
 


domi,

gratulálok a lánykátokhoz!

red,

köszi a tippeket. egyenlőre úgy tűnik megúszom.

Kép
gota79
 
 


Kép
lakó katalin
 
 


Sziasztok!
domi:gratulálok a kislányhoz :D

Kép
lakó katalin
 
 


domi, gratula a kislányhoz! :lol:
majd vááááárjuk a képeket, tessék apáját kicsit megsürgetni :wink:

gota: szívesen, és jobbulást :roll:

Kép

Kép
redwings
 
 


Na ő lenne a kiscsajszi. Nagy valószínűséggel Fruzsina lesz a neve :lol: Kép
Kép
Kép

Kép
domi001
 
 


Kép

Kép
domi001
 
 


Domi, gratulálok a kislányodhoz! Nekem elég zűrös volt a hetem eddig és ezen a héten folyamatosan mennem kell drhoz meg a babóval kapcsolatosan, ezért vagyok takarékos üzemmódban.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány,

neked holnapra kellenek a drukkok ugye? Mennek!!!!!!!!

Kép
gota79
 
 


domi:
édes kis csajszi! :lol:

onlány: mennek a drukkok, majd gyere a hírekkel...

gota: örülök, hogy jobban vagy! :)

Kép

Kép
redwings
 
 


sziasztok!


hát kikészültem 2 nap alatt.... Teljesen padlóra küldtek a drik!
Elmentem 7-én a vizsgálatra, azt mondták, hogy vigyem az összes leletemet, amit ezzel a babával kapcsolatban adtak.Ugye volt 3genetikai uhu és egy 4d, egy kombinált teszt. Mivel protokollból küldtek, így kötelezővolt megjelennem. Bemegyek, elmondom, hogy mi van, odanyújtom a leleteimet és megjegyezték, hogy már 86an láttak és hogy miért csak most jövök és ekkor kaptam a hidegzuhanyt, amitől kissé kiborultam, potyogtak a könnyeim, de mivel sötét volt, nem látták hála égnek. A szó szoros értelmében megvádoltak, hogy én kerülöm a vizsgálatokat és direkt vártam a 22.hétig, hogy stb stb és az én hibám lesz, ha valami lesz, meg hogy ne magyarázkodjak, na ettől nagyon kikészültem. eleve amikor az afp leletért berongyoltam, mert ugye küldtek levelet és azonnal mentem, az már dec23. volt, este elszaladtam a drimhoz, aki meg uhuzott és azt mondta mindent rendben talált, de az én megnyugvásomhoz, ha akarom, akkor menjek el az istenhegyire vagy az aekba dr. hajdú krisztinához. Genetikai tanácsadás abszolút nem jött szóba, ill kérdeztem, de nem mondta, hogy menjek és nem is adott beutalót se afp vizsgálat ismétlást se kért. 2ünnep közt én majd idegrohamot kaptam, hogy de lassan tellik minden. dec27én felhívtam a 4dt és kértem azonnalra időpontot, 2nap múlvára tudott adni. A védőnőmet is kerestem, aki mondta, hogy 7én dolgoznak először, addig itt nincs senki... Sotén meg február elejére tudtak volna időpontot adni. Ugye kedden elmentem az aekba, hogy megnyugodjak (genetikai uhu dr. Hajdú K. által és tanácsadás), ez volt 5. 7re odamentem, fél 10kor közölték, hogy rossz a gép, aztán fél óra múltán, mivel látták, hogy az emberek nem mennek haza, megmondták, hogy az oep már nem támogatja az efajta vizsgálatokat, már csak a sotén van...
Gyorsan teló az istenhegyire, hogy szorítsanak helyet, nem volt még 2hét múlvára se. Tehát itt megvagyok lőve. Mindezt elmondta, hogy rajtam nem múltak a vizsgálatok... és még 2ünnapközött az általam ismert helyekre telóztam, senki nem vette fel. Errre a válasz, hogy na persze, tudnom kellett volna, hogy a Bajcsyban volt rendelés... Mondom erre, azt sem tudtam, hogy csinálnak egyáltalán. Na mindegy, én úgy érzem, rajtam nem múlt a dolog, mert mindenhol voltam, ahol csak lehetett... És arról meg nem tehetek, hogy nincs 14.000ftom arra, hogy magánba menjek és kölcsönkérni sem tudok senkitől. Na most itt bőgök, mert olyan szarul érzem emiatt magam. De hát ez van, anyagi gondok. Nagyon szégyenlem, de nem tehetek róla.... Nagyon irigylem azokat az emberek, akik eltudtak menni ilyenre. Nekem nem volt szerencsém. Hát nagyon magam alatt vagyok emiatt.
De, kértem beutalót az uhustól és megkértem, hogy adja meg a címét a Bajcsynak, hogy elmehessek... Kértem beutalót, de ő nem tud adni beutalót, mert nem az ő dolga, a kórház meg a maglódi úton van, telefonszámát nem tudja. Szóltam a drmnak, hogy kérek beutalót, adott, de nagyon mérges volt rám, hogy nem mentem az istenhegyire, nem akartam firtatni a dogot....
Délután volt a Bajcsyba rendelés, és én kezdésre ott voltam! A betegfelvételnél odaadtam a lapot és mondtam, hogy g. tanácsadásra jöttem, mondták 2.emelt, majd szólítanak. Leültem, másfél óra mlva teljesen máshol szólítottak, az uhuról, mondom de hát én tanácsadásra jöttem, nem baj meuhuznak, azt mondta eddig MINDENKI! hogy nem látnak semmi eltérést és itt se láttak és hogy emiatt nem kell mennem a tanácsadásra. Na ha emiatt lebasznak nagyon kiakadok. Ennél többet nem tudok már megtenni!
Ma meg voltam cukor terhelésen, meg minden fityfenén, de túléltem itt vagyok,kedden megyek a a leletekért. Ennyi

Kép
Kép
onlány
 
 


ja és hétfőn megyek az Istenhegyire, még nem tudom kitől kérek kölcsö, de muszáj lesz :roll: soha nem kértem még kölcsön és már előre ég a fejem :oops:

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány:
figyi! köpj a fejükre! sok hülye majom...:evil:
egyetlen dolog számít, és NE FOGLALKOZZ MÁSSAL: a babád egészséges! ez olyan biztos mint az adók meg a halál...
SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT!!!!!!!!! sem a hülyeségük, meg hogy mekkora köcsögök (az ilyen minek megy eü-be dolgozni? :shock: ) se semmi! te megetettél minden tőled telhetőt, és ENNYI!!!
sz*rd le! ne érdekeljen mit gondolnak mások!

Kép

Kép
redwings
 
 


Onlány,

nem semmi amin keresztül mentél. Én valahogy mindig azt gondoltam, Pesten minden egyszerűbb. ugye nekem is rossz volt az értékem, és tök egyszerűen megoldódott. ugye nekem a védőnő adta ki a papírt, és mondta hogy menjek minél előbb nődokihoz. elmentem, mondta hogy ő nem lát semmit, de a megnyugvásra menjek debrecenbe genetikai tanácsadásra. be kellett mennem a korházba, hogy a beutalót megírja. megírta, elmentünk debibe, ott uhu, ahol mindent rendben láttak, de a vérvétel eredménye miatt az amniot javasolták, amit ott akkor meg is csináltak. szerintem elég egyszerűen ment a dolog (főleg így utólag)

Kép
gota79
 
 


Onlány,

még annyit, hogy szerintem az uhu sokkal fontosabb, mint a vérvétel eredménye. a vv-t nagyon sok minden befolyásolja, az uhun pedig a genetikai eltéréseket ha jó géppel nézik, látják.

Kép
gota79
 
 


onlány
Sajnálom amin végig kellett menned. Én is biztos így reagáltam volna. De nyugodj meg a baba rendben van. A magyar egészségügy sajnos ilyen. Ez nem vigasztal persze senkit, de sajnos nem tudunk mit tenni.
Nekem ma volt nagyon pocsék napom, vagyvan. Megint annyira fája a hasam alul, illetve oldalt, ha megmozdulok nagyon húz. Ha nem mozgok akkor jó lenne, de a szemtem meg most ott kezdett el akkorákat rúgni, hogy majd bepisilek. Remélem ez megint csak a tarrtó szalag. Sajnos elfelejtettem bevenni a magne B6ot és úgy látszik ez ennyit számít. Bízom benne, hogy holnapra elmúlik, na meg, hogy Fruzsikám lenyugszik vagy legalább nem ott rúgkapál.

Kép
domi001
 
 


Hú, lányok, este elég durva jóslóim voltak! (Pannával ennél sokkal csendesebb jóslóim voltak anno) már épp kezdtem volna megijedni, mikor hirtelen elmúltak... :shock:
éjjel volt még néhány, de azok csak gyenguszok... nem tom mi lehetett :?
lehet, hogy kicsit visszább kéne vennem a tempóból, dehát egy ilyen törpeterrorista-minitornádó kiscsaj mellett elég lehetetlen vállalkozásnak tűnik :(
(a jövő hét végére összepakolom a kh-i pakkot!)

Kép

Kép
redwings
 
 


sziasztok!

Köszi csajok :) Apája nagyon jó fej volt ma reggel! Azt mondja, hogy oda megyünk ma ahova csak akarok, mozi vagy ilyesmi :) hogy jobb kedvem legyen. Úgy imádom!

Red, hűha, nem inkább most kéne a kórházi pakkokat összepakolni? Nehogy nehogy... Juj de izgi! A tempóból vissza kéne venned bizony! Engem értesíthetsz, ha történik vmi, persze csak ha akarod....

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!

Onlány: Jó nagy ívből tegyél rájuk, ezek nem normálisak, sajnos darab-darab vagyunk nekik.... Rengetegszer volt összetűzésem dokikkal és ápolókkal, mert nem emberi módom álltak hozzám, én meg sajnos nem tudom tartani a szám és benyelni a hülyeségeiket... :? Most már minden eredményed jó, baj nem lehet :) :!: :!:

Red: Jóslók??? Hűűűűűű megy a drukk :P Én a helyedben összepakolnám azt a csomagot......

Kép
hné29
 
 


:) aranyosak vagytok, köszi!
Hát izé: az időbeosztásunk hétvégén fullra kivan porciózva, hétfőn Veresre viszem szemészetre P-t, kedden védőnőhöz megyek és délután meg át kéne pakolnom a konyhát mert hamarosan beszerelik a mosogatógépemet (JUPÍÍÍÍ!!!)
Na szóval szerdánál előbb nem jutok el megvenni azt a pár holmit ami hiányzik... de úgyis megbeszéltem Botival, hogy várjon még pár hetet, különben irgum-birgum lesz. :wink: (Elég volt P-val izgulni a korábbi érkezése miatt :? )
Ma is jósolgatok egész nap, de mivel picit valóban megszeppentem az este, ezért az újszülött-méretű ruhákat rajtő dobozt előkotortam a kamrából, és hét közepén kimosom+vasalom+bepakolom a szekrénybe a kezdő kelengyét, meg rendbe teszem az autós hordozó huzatját, stb. És összekészítem a hazavivős-pakkot is, hogy a Zuramnak csak fülön kelljen fognia a szatyrot ha majd jön értünk a kh-ba...

onlány:
örülök, hogy jobb kedved van! párodtól kedves ez a megnyilvánulás :)
és tényleg NE izgulj a kis albérlőd miatt! a hülyék meg ne érdekeljenek - nem ér annyit a vartyogásuk, hogy felhúzd magadat! de ezt sztem te is tudod :wink:

Kép

Kép
redwings
 
 


Hné, :D akkor te sem hagyod magad :) bár én most nyuszi voltam, bizonyos okból. De azért jól esett a végén a bocsánatkérés...

Red, jósolgatsz? :D Hehe, akkor a babáddal nagyon komolyan beszélgess el, hogy nincs időd szülni. Szerintem megértik. Úgyis a fiúk anyásak, tehát tuti figyelembeveszi az igényeidet...

Apája mindjárt szállít moziba :) már várom nagyon. Gyorsan a kedvéért összedobok neki egy fincsi kínait...

Nem tudom, valahogy a tegnapi cukorterheléstől abszolút nem kívánom a cukros, édes ételeket. Csak a sósat :-P Liza kapott a mamájától egy könyvet, ilyen dalolósat...Nagyon bízom bene, hogy nem fogja hazahozni, mert az idegeimre menne vele. Nem fisherpricos, hanem valami utánzat, visító típusú. Amúgy örülök neki :D
Anyós jó fej volt, azt mondta belead a vizsgálatba egy tizest :shock: :) juppi juppi

Kép
Kép
onlány
 
 


Red: Szerintem kicsiny gyermeked beszabályoz téged, ha hamarabb érkezik :lol: Te tervezel ő meg....... :lol: Kicsit (nagyon) irigyellek, hogy már a végén tartasz én is én is én is én is a végén akarok járni már :?

Onlány: Mozi, de jó neked :) én nem is tudom hány éve nem voltam :( Valamerre én is csavarogni akarok, ha végre hazajön az uram 8)

Kép
hné29
 
 


apával főzünk, kínait... nagyon szeretjük. Ez még megy, de ott az a fránya üvegtészta. Basszus úgy állunk a konyhában és bámuljuk, hogy ez meg mi és vajon hogy készül el, mint a másfél éves kislányom :shock:
Még mindig itthon, most akarok műsort nézni. Aszem az alkonyat folytatása lesz az én választásom, bár könyvben már elolvastam....

Hné, akkor teséék elmenni moziba apájával! Csípd fülön, úgyis nemsokára itthon lesz

Kép
Kép
onlány
 
 


:wink:
ezt a ziccert nem tudom kihagyni, bocsi, Onlány.
természetesen elnézést kérek mindazoktól, akiknek a lelkébe/ízlésébe taposok, nem a bunkózása célom, de ez most visszafoghatatlanul kikívánkozik belőlem:

Életem egyik levakarhatatlan szégyenfoltja, hogy a vonatkozó South Park epizód után megnéz(et)tem pár cimborával a Tvájlájt-ot.
A kisvukot idéző minőség és a vámpírmítosz ennyire gejl módon történő kiherélése után elgondolkoztam, hogy szerintem vajon mi is lehet ennek az emós buzulásnak a folytatása:
-szakítanak. ‘vámpír’ elmegy és engedi leszállni a heréit az alhasából, csaj elmegy pacalt enni.
-vámpír megvágja az ujját, rágerjed a saját vérére, de végül türtőzteti magát, majd hosszú monológot szajkóz arról, hogy még nem áll készen arra, hogy magához nyúljon.
-a ‘csaj’ haja behullámosodik, mivel az összes színészi játéka a hajának füle mögé helyezéséből áll, ettől depresszív lesz, felvágja ereit, ‘vámpír’ rámozdul, de rájön, hogy egy gyáva senki, amitől ő is mély depresszióba esik. Ülnek egy padon és mindketten bambán bámulnak maguk elé a film hátralevő részében.
-’vámpír’ keze ügyébe akad Bram Stoker Drakulája, amiből megtudja, hogy neki nem gyémántszínben kellene tündökölnie a napon, hanem szenesen elégni. Így is tesz.
-’indián farkasember’ megborotválkozik és nem fog többé úgy kinézni, mint Horváth Elemér harmadéves szakmunkástanuló. ‘csaj’-t ezzel leveszi a lábáról, összeházasodnak, aminek sok sápkórós kutyakölyök lesz az eredménye.


hmmm, egy kis kínait én is betolnék most... bár tegnap megzabáltam egy tonnányi chipset, mert átjöttek társasozni a skacok + 30.szülinapot köszöntöttünk... rendesen izomlázam van a rekeszizmomban, annyit rihegtünk-röhögtünk...

hát remélem is, hogy anyás lesz a kispöcsös!!! :lol: meg hogy tényleg hallgatni fog rám... legalább az első időkben (meg míg összepakolok) :wink:
Hné, azért be ne "sárgulj", neked sincs már olyan sok vissza a mókából... úgyhogy élvezzétek ki apácskátokkal az édes kettes maradék időtartamát, utána már úgyis a pelusos lesz az ÚR a háznál
8)

Kép

Kép
redwings
 
 


Sziasztok!

na voltunk ma babanézőbe, szépen nagy, már 1466 gramm. a dokker szerint minden érték jó, szépen fejlődik. ami nem tetszett, mostantó 2hetente kell járnom, persze magánba. de mindegy, ez van. lényeg, hogy egészséges legyen.

Kép
gota79
 
 


miért kell 2hetente járnod? (lemaradtam vmi infóról? :shock: )
vannak képek őkelméről? tolhatnál fel :D

Kép

Kép
redwings
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?